עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by darkman,

אז ככה אני מחפש מפרט קצת מוזר.. אני צריך LCD לא סופר דופר אבל עם "מותג" 1000-1500 גג.(לא אכפת לי שיהיה 25MS) עכשיו בכסף שנותר אני צריך מחשב שיריץ משחקים נורמלי לא צריך CD,FLOPPY כן צריך מקלדת ועכבר. ואם אפשר גם קירור למעבד שיהיה שקט מאוד. (מישהו אמר ZALMAN?) תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  2. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש ובטעות לאחר חיפוש בגוגל מצאתי את האתר הזה חח. ראיתי שעוזרים פה לאנשים הרבה אז החלטתי לפתוח משתמש ולבקש לבנות מפרט.. אין צורך בציוד היקפי (גם לא מסך) ואם אפשר אז גם מפרט אינטל וגם מפרט AMD בבקשה. תודה רבה ואם אפשר כמה שפחות כי אני קצר בתקציב..משהו כמו 3500 ככה.. תודה.

3. Started by sapits1,

לשום לכולם, אחי מתעניין בקניית מחשב נייד, שישמש אותו בעיקר לעבודה משרדית, אבל בין היתר גם סרטי HD וקצת משחקים בסגנון NFS וGRID. רציתי לדעת אם הכרטיס הזה יספיק להריץ משחקים וHD ב720P... ואם אפשר השוואה שלו ל8400 של אנוידיה (בגירסה הניידת) וה2400XT (בגירסה הניידת). המעבד יהיה כמובן C2D של אינטל, אם זה חשוב.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום, עבר הרבה זמן מאז שנגעתי בנושא המחשבים הנייחים והחלטתי שהמחשב דואל-קור שקניתי לפני 5 שנים (בעזרת הפורום הזה) סיים את תפקידו ויזכר לנצח. עכשיו, כשגדלתי, גדל לי גם התקציב והשתנו במקצת השימושים: אני רוצה לבנות מחשב חזק לגיימינג אבל גם לכל פעולה מתמטית וגראפית שתדרש כולל המרות פורמטים כבדים ועיצוב תלת מימד, אני סטודנט שנכנס לשנה שניה בהנדסת מכונות ובכללי אני רוצה שזה ישאר המחשב שלי לטווח ארוך. חשבתי בכיוון של המפרט הבא (בערך 6500 ש"ח): Processor: Core i7 2600K + Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler Motherboard: ASUS P8Z68 Deluxe Memory: DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL7-8-7-24 GPU: GIGABYTE GTX580 1536MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. http://www.stumbleupon.com/su/22GTZl/winningateverything.com/wp-content/uploads/2011/05/laptoprepair1.jpg

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  6. . מה התקציב המקסימאלי? 4500-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל (מינית((סתם))) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקים, וסטרימים של משחקים לTWITCH, וסיקור משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כולם, ובתקווה שיריץ בשנים הקרובות משחקים שיצאו על הגדרות גבוהות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

7. Started by OMRI2010,

פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? 7. האם אתם צריכים מער…

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש במקום מחשב נייד שנניגנב לי לצערי. עשיתי כמה בדיקות והשוואות והגעתי לשני דגמים שניראים לי טובים מאוד..אחד של HP והשני של DELL אני רק צריך המלצה את מי לקנות מבינהם או שבכלל לקנות דגם אחר השימושים שלי הם בעיקר גרפיקה, מוזיקה שתיהייה ברמה גבוה אם אני מחבר את המחשב למגבר, שיעבוד חלק עם מקרן. שני הדגמים שראיתי הם HP Pavilion dv6-6030ej LL054EA או Dell Inspiron N5010 i7-740QM HD5650 זה גם די דחוף כי המחשב זה רוב העבודה שלי. תודה רבה למי שעוזר לי בהחלטה!!

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  9. שלום תותחים, אני מעוניין לקנות את המחשב בזול שמאפשר גם להריץ משחקים כגון המשחק Age of Empires 4 שייצא בקרוב. אשמח מאוד לקבל הצעה למפרט בנושא זה. (הוספתי קובץ שבו יש את הדרישות המומלצות למשחק) תודה מראש 🤗

10. Started by Itzik 007,

שלם, כמו שכתבתי בנושא, אני מתכנן לקנות השבוע מחשב נייד עד סכום של 5300 ש"ח. גם זה חריגה מבחינת וגירוד תקרה. השאיפה היא לקנות מחנות שקרובה לבית ולכן - KSP, אייבורי או חנות ממשית ולא אינטרנט (למרות שלא תמיד זה ככה). מבחינת מה שחשוב לי במחשב: http://www.uploadfileyou.com/files/dyrip8anyz64ur23onvh.bmp עדיפות לHP, DELL... ייעוד המחשב: גלישה, אופיס, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה, משחקים (כבדים וקלים אבל איכות לא בשמיים) סרטי HD. לא נדרש ציוד היקפי. ללא OC, יש חשיבות לעיצוב. גודל מסך - 15'. חשיבות לזמן סוללה\ ארוך עד כמה שניתן (6 תאים לפחות) חשוב שיהיה מהיררררר.... מחשבים שראיתי: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&cat=2187 האחרון - HP Pavilion DV6-1340…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  11. http://www.tms.co.il/preview/spec/k3afn82t

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by KoM,

מדובר במחשב אסוס N550JV, יש לי אותו כחודש וחצי וה-WEAR LEVEL עומד כבר על 9% (התחיל לדעתי סביב 4%. זה הגיוני ? זה נראה לי עולה כל יום ב-0.2% או משהו בסגנון.האם ניתן לבצע קליברציה לסוללה או משהו בסגנון ?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by AmL1,

אני צריך מחשב לילדה בת 11 למשחקים ובצפר וכאלה המשקל ממש לא חשוב תודה=]

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  14. Started by Clicker7,

* מטרות המחשב? סרטים ומשחקים בעיקר BF4 (לא חייב בהדרות סופרמגה גבוהות) * גודל המסך? עדיף 15" אבל אפשר גם 17" מאט או מבריק? לא משנה * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080, * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?במשחקים לא אבל בסרטים \ גלישה שיחזיק 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שיהיה SSD 128GB לא צריך יותר מזה * כונן אופטי? לא צריך הפילו מעדיף בלי ככה נראה לי יהיה יותר דק * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : כמה שיותר דק ככה יותר טוב לא חייב מפלצת גיימינג מטורפת אם היא ענקית אפשר גם לקנות מEBAY חיפשתי קצת בעצמי ואחרי כמה שעות צמצמתי לדגמים האלה : "17.3 Asus N750JV R750JV-T4193H http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8777 Lenovo I…

• 24 תגובות
    • 8.7k צפיות
  15. Started by Cruzer,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. דרוש מסך (לפחות 22"), רמקולים, מקלדת ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? דרוש רישיון של Windows 8 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגור…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני מעוניין לקנות מחשב לילד בן 11 . היום הוא משחק בעיקר בפורטנייט אבל אני מעוניין שהמחשב יחזיק לו לפחות עד הצבא עם אפשרות לשדרוג כרטיס מסך וזיכרון בעתיד. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4500 כולל מסך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט אבל חשוב לו גם מארז יפה עם תאורות לד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by primo,

מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. מחיר: ¤1443 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3R אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤662 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1440 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤379 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤187 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤437 מארז: NZXT APOLLO w/o PS -BLACK אחריות: שנה מחיר: ¤415 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤393 קרור למארז…

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  18. Started by roei7,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 חריגה 200 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (סיאס,פורטנייט,גיטאיי 5). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מקלדת,עכבר+פד,אוזניות. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, מעבד Core I7 8700 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב חשוב שיהיה מחשב די שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנו…

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  19. אני רוצה לשדרג את המחשב הישן שלי. יש לי סלרון 900 ואני חייב מחשב חדש. המחשב צריך להתאים גם למשחקים כמו warcraft 3 וכל החדשים. שאלות: האם זה ממש משנה איזה מעבד קונים: AMD 64 3000 או AMd 64 2800 ? מה עדיף יותר תקציבית, AMD או Pentium. (אני בעקרון אוהד של AMD) לוח אם: איזה צ'יפסט הוא הכי טוב (הכי מומלץ). האם זה משמעותי אם יש DUAL או שאין, ואיזו חברה כדאי לקנות. זיכרון: אני מניח שחייבים לפחות 1 גיגה של זיכרון ואני גם מניח שזה מספיק. איזו חברה כדאי לקנות. אני מכיר את קינגסטון אבל הם ממש יקרים, האם יש חברה אמינה אחרת ? האם לקנות את הזיכרון ב 2 סימים של 500 או סים של 1G. אם יש DUEL אני מבין שצריך 2 סימים ? מחשב שלם (אני אשמח לקבל הצעות למפרט): אני מחפש לשדרג את המחשב בעלות של בע…

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  20. שלום, אני מבקש שתרכיבו לי מפרט עד 3500 ש"ח שמיועד למשחקים בעיקר. המפרט יכלול: מעבד+לוח+זכרון+דיסק קשיח+כרטיס מסך+מארז+ספק. תנסו להכניס את ה8800GT 512

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by BoobsToch,

http://www.skypc.co.il/pl_product~71715~14~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~71533~14~0.htm מה דעתכם? ההבדלים בעיקר בסוללה, בציפסט ובRAM.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  22. מה העדיפות - ומה יותר חזק ואמין. TOSHIBA Satellite A300-243 http://www.galsale.co.il/Product.aspx?ProductID=3272 ASUS K50IJ 2.1GHz K50IJ-643 http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2279&catId=372 Dell studio 1555 T65 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1555-t65.htm

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  23. שלום לכולם, אודה יעוץ בהתאם לשאלות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 אולי 5000 אם יהיה הצדקה , 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו ותמונות, רצוי שירוץ חלק , קצת זמני המתנה לא נורא filmora,hitfilm , Topaz Gigapixel AI,Topaz Adjust AI הרבה מולטיטסקינג בין דפדפן עם לשוניות, אופיס ויוטוב/סרטים במקביל . פתיחת מודלים CAD ועבודה קלה(לא הרכבות כבדות) - Solidworks,NX 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?אין צורך , יחוברו 2 מסכים , 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. 0 7441 ABIT KN8 nForce 4 Socket 939 Motherboard 580.00 ₪ 1 580 ₪ 1 6728 AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 BOX 1090.00 ₪ 1 1090 ₪ 2 2443 Citizen/Sony/Alps Black 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ₪ 1 55 ₪ 3 7323 Coolermaster Vortex TX 370/478/775/462/754/939/940 Heatsink 230.00 ₪ 1 230 ₪ 4 7215 Logitech Deluxe PS2 Black Keyboard 90.00 ₪ 1 90 ₪ 5 3846 Maxtor 160GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 500.00 ₪ 1 500 ₪ 6 7649 NEC ND-4550A White x 16 Bulk DVD±R/RW 305.00 ₪ 1 305 ₪ 7 6660 OCZ 1G (512Mbx2) Premier DDR 3200 Dual Memory 790.00 ₪ 1 790 ₪ 8 7477 Sapphire Radeon X800GTO PCI-e 256 MB DDR3 FireBlade Retail Vi…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by guyluz11,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2500, אפשר לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב? Office, גלישה בדפדפנים, צפייה בסרטים, השמעת מוזיקה, zoom. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משמעותי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 14" Full HD, משקל קל. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, וצריך לבוא מורכב (זה לפטופ אז לא יודע כמה זה רלוונטי). 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? KSP או Ivory 9. מתי מתוכננת קניי…

• 2 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.