עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by geebor,

שלום רב, מחפש המלצה ללפטופ באזור ה 600 דולר, רצוי מחברות לנובו או דל (שיקולי אחריות בינ"ל) שיענה על הפרמטרים הבאים: יכולת להריץ כמה יישומים במקביל, כולל כמה דפדפנים עמוסי לשוניות, + אופיס. רצוי מאוד מספיק חזק בשביל עריכת וידאו בסיסית בלי למרוט שערות. יכולת להריץ call of duty . Intel i3 or i5. אם למישהו יש גם המלצות בנוגע למקום הרכישה - אשמח. תודה!

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  2. Started by danix20,

היי חבר'ה. קיבלתי את המחשב הזה אתמול מבן דוד שלי שהתגייס, רציתי לשאול לחוות דעת ואם יש משהו שצריך לשפר.. אני מתכנן לשחק עליו משחקים חזקים על איכות מאוד גבוהה.. תודה מעבד: I5 3550 IVY BRIDGE 3.30GHZ לוח אם: GIGABYTE - B75M-D3V כרטיס מסך נוכחי: GTX760 OC 2G GDD5 WIND X3 מארז: Sharkoon Tauron White ATX Case ספק כוח: 520 W MODULAR SEASONIC+ BRONZE ACTIVE עכבר: RAZER ABYSSUS מסך: DELL ULTRASHARP U2312HM 23

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by UnderWarrior,

אני מנסה לזהות פה מחשב נייד כדי למצוא לו דרייברים חדשים. איך אני מזהה את המחשב? יש איזו תוכנה שאפשר להריץ לזהות דגם/מאיפה להוריד דרייברים מתאימים? תודה, ניר

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by gogi,

אני מחפש מחשב נייד עד תקציב של 5000 ש"ח המחשב מיועד בעיקר לצפיה בסרטים HD ומשחקים לא כבדים כגון PES 2011 ברזולוציה גבוהה המחשב יחובר לטלויזיה 50 אינטש מצאתי את הניידים האלה: http://www.grafpc.co.il/Product.asp?Pid=ACER5750G&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.grafpc.co.il/Product.asp?Pid=ACERI7620&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  5. היי, רציתי לשאול מה דעתכם לגבי המפרט הזה שמבוסס על מעבד XEON ולוח אם מאלי אקספרס לצורך הפקת מוזיקה. לוח אם: 350 huananzhi X79 מעבד: 190 Intel Xeon E5 2689 LGA 2011 2.6GHz 8 Core 16 Threads זיכרונות: 227.3 PLEXHD 16GB 1866Mhz x 2pcs כרטיס מסך: 184.8 GTX 750TI OC 2GB קירור מעבד: 96 Cooler סה"כ: 1048.1 מה שחשוב לי בעיקר זה התמורה למחיר, והאם ובכמה ישתפרו לי הביצועים ביחס למה שאני משתמש כ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by d or 8,

אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא שהורכב לצורך משחקים בין היתר. (KSP אילת) דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus B85M-E LGA1150, Intel B85, DDR3 1600 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 280X DUAL-X BOOST OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Barracuda Sata III ST1000DM003 1 כונני SSD: כונן קשיח Sandisk SDSSDP-128G-G25 128GB SSD SATA III 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 ספקי כוח: …

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. אז המפרט הוא לחבר שנדלק על משחקיםחדשים, ומכור לפריימרייט. הדרישות לפי חשיבות יורדת הן כאלה: 1. מחשב שיריץ את משחקים כמו OBLIVION, NWN2 וכו באיכות גבוהה 2. מחשב שיתאים גם לתכנות וקידודים...ההתייחסות היא בעיקר למעבדים וזכרונות וסוגיית אינטל-AMD מי יותר טוב למה 3. אפשרות שדרוג עתידית בהיבט של כרטיס מסך, אבל לא פחות, גם בהיבט של התושבת (החלפת מעבד ו/או זכרונות). יעני CROSSFIRE או SLI זה כמעט חובה ראיתי אינסוף מפרטים באתר שמתאימים. היסבה שפתחתי ת'רד חדש היא בגלל שתי הסתייגויות: 1. אולי שווה לחכות עוד חודשיים שלושה לאיזו פריצת דרך צפויה (למשל DX10, או איזו תושבת מטורפת חדשה למעבדים, או משהו שיוליד האיחוד של AMD-ATI ) 2. איפה כדאי לקנות? במידה ואסור להמליץ על חנויות בפורום…

• 7 תגובות
    • 602 צפיות
  8. . מה התקציב המקסימלי? מעל 2000, לא קשיח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית, תכני HD, מאטלאב 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי) 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בלבד הרכבתי את המחשב הבא, מה אתם חושבים? מעבד: AMD Athlon™ II X2 250 3GHZ 65W AM3 2MB 420 ₪ http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5601 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-UD2H AMD 780G AM2+/AM3 445 ₪ http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5164 זיכרון: Kingston HYPERX 4096MB 1066MHZ DDR2 Dual Channel CL5 435 ₪ http://www.noaco…

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  9. Started by moonjib,

שלום לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משהו מיוחד, אולי איזה sims ואולי כמה משחקי אסטרטגיה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני הולך לרכוש מסך 24 אינץ', בטח ב-1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Guy Ziv,

שלום לכם, איך אפשר לדעת האם ללוח יש בקר NVME? אני מניח שללוחות חדשים כן אבל אני רוצה לדעת איך אפשר לוודא אני מתעניין למשל ב ASUS PRIME X570-P ב Manual האזכור היחיד ל NVME הוא זה: NVMe RAID modeThis item allows you enable or disable the NVMe RAID mode. Configuration options: [Disabled] [Enabled]

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אהלן, הינה מפרט שבחור באייבורי הרכיב לי: ספק כוח 550W לוח אם P43 מעבד Q8400 זכרונות 2X2GB DDR3 1066Mhz GEIL כ.מסך POV geforce 9600 GT דיסק קשיח 1TB C-Gate 7200RPM צורב Lightscripe של LG המחיר הוא 3904 ש"ח ועם כרטיס מסך 9800GT הוא בסביבות 4100 ש"ח... השאלה שלי איך המפרט, איך המחיר... ואם המפרט מצדיק ספק כוח שכזה... תודה.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  12. Started by darkman,

אז ככה אני מחפש מפרט קצת מוזר.. אני צריך LCD לא סופר דופר אבל עם "מותג" 1000-1500 גג.(לא אכפת לי שיהיה 25MS) עכשיו בכסף שנותר אני צריך מחשב שיריץ משחקים נורמלי לא צריך CD,FLOPPY כן צריך מקלדת ועכבר. ואם אפשר גם קירור למעבד שיהיה שקט מאוד. (מישהו אמר ZALMAN?) תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  13. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש ובטעות לאחר חיפוש בגוגל מצאתי את האתר הזה חח. ראיתי שעוזרים פה לאנשים הרבה אז החלטתי לפתוח משתמש ולבקש לבנות מפרט.. אין צורך בציוד היקפי (גם לא מסך) ואם אפשר אז גם מפרט אינטל וגם מפרט AMD בבקשה. תודה רבה ואם אפשר כמה שפחות כי אני קצר בתקציב..משהו כמו 3500 ככה.. תודה.

14. Started by sapits1,

לשום לכולם, אחי מתעניין בקניית מחשב נייד, שישמש אותו בעיקר לעבודה משרדית, אבל בין היתר גם סרטי HD וקצת משחקים בסגנון NFS וGRID. רציתי לדעת אם הכרטיס הזה יספיק להריץ משחקים וHD ב720P... ואם אפשר השוואה שלו ל8400 של אנוידיה (בגירסה הניידת) וה2400XT (בגירסה הניידת). המעבד יהיה כמובן C2D של אינטל, אם זה חשוב.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, עבר הרבה זמן מאז שנגעתי בנושא המחשבים הנייחים והחלטתי שהמחשב דואל-קור שקניתי לפני 5 שנים (בעזרת הפורום הזה) סיים את תפקידו ויזכר לנצח. עכשיו, כשגדלתי, גדל לי גם התקציב והשתנו במקצת השימושים: אני רוצה לבנות מחשב חזק לגיימינג אבל גם לכל פעולה מתמטית וגראפית שתדרש כולל המרות פורמטים כבדים ועיצוב תלת מימד, אני סטודנט שנכנס לשנה שניה בהנדסת מכונות ובכללי אני רוצה שזה ישאר המחשב שלי לטווח ארוך. חשבתי בכיוון של המפרט הבא (בערך 6500 ש"ח): Processor: Core i7 2600K + Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler Motherboard: ASUS P8Z68 Deluxe Memory: DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL7-8-7-24 GPU: GIGABYTE GTX580 1536MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. http://www.stumbleupon.com/su/22GTZl/winningateverything.com/wp-content/uploads/2011/05/laptoprepair1.jpg

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  17. . מה התקציב המקסימאלי? 4500-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל (מינית((סתם))) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקים, וסטרימים של משחקים לTWITCH, וסיקור משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כולם, ובתקווה שיריץ בשנים הקרובות משחקים שיצאו על הגדרות גבוהות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

18. Started by OMRI2010,

פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? 7. האם אתם צריכים מער…

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש במקום מחשב נייד שנניגנב לי לצערי. עשיתי כמה בדיקות והשוואות והגעתי לשני דגמים שניראים לי טובים מאוד..אחד של HP והשני של DELL אני רק צריך המלצה את מי לקנות מבינהם או שבכלל לקנות דגם אחר השימושים שלי הם בעיקר גרפיקה, מוזיקה שתיהייה ברמה גבוה אם אני מחבר את המחשב למגבר, שיעבוד חלק עם מקרן. שני הדגמים שראיתי הם HP Pavilion dv6-6030ej LL054EA או Dell Inspiron N5010 i7-740QM HD5650 זה גם די דחוף כי המחשב זה רוב העבודה שלי. תודה רבה למי שעוזר לי בהחלטה!!

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  20. שלום תותחים, אני מעוניין לקנות את המחשב בזול שמאפשר גם להריץ משחקים כגון המשחק Age of Empires 4 שייצא בקרוב. אשמח מאוד לקבל הצעה למפרט בנושא זה. (הוספתי קובץ שבו יש את הדרישות המומלצות למשחק) תודה מראש 🤗

21. Started by Itzik 007,

שלם, כמו שכתבתי בנושא, אני מתכנן לקנות השבוע מחשב נייד עד סכום של 5300 ש"ח. גם זה חריגה מבחינת וגירוד תקרה. השאיפה היא לקנות מחנות שקרובה לבית ולכן - KSP, אייבורי או חנות ממשית ולא אינטרנט (למרות שלא תמיד זה ככה). מבחינת מה שחשוב לי במחשב: http://www.uploadfileyou.com/files/dyrip8anyz64ur23onvh.bmp עדיפות לHP, DELL... ייעוד המחשב: גלישה, אופיס, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה, משחקים (כבדים וקלים אבל איכות לא בשמיים) סרטי HD. לא נדרש ציוד היקפי. ללא OC, יש חשיבות לעיצוב. גודל מסך - 15'. חשיבות לזמן סוללה\ ארוך עד כמה שניתן (6 תאים לפחות) חשוב שיהיה מהיררררר.... מחשבים שראיתי: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&cat=2187 האחרון - HP Pavilion DV6-1340…

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  22. http://www.tms.co.il/preview/spec/k3afn82t

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by KoM,

מדובר במחשב אסוס N550JV, יש לי אותו כחודש וחצי וה-WEAR LEVEL עומד כבר על 9% (התחיל לדעתי סביב 4%. זה הגיוני ? זה נראה לי עולה כל יום ב-0.2% או משהו בסגנון.האם ניתן לבצע קליברציה לסוללה או משהו בסגנון ?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by AmL1,

אני צריך מחשב לילדה בת 11 למשחקים ובצפר וכאלה המשקל ממש לא חשוב תודה=]

• 8 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים