ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי?20K כולל מסך רזולוצית 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל סוגי המשחקים מכל הזמנים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - מחפש מסך (אני מניח שהרזולוציה 4K היא 4096X2160), לפחות 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, למרות שהניסיון הקודם לקבל המלצה בעניין אחר לא עלה יפה, אני מנסה את מזלי שוב יש ברשותי מארז Compucase HEC 6A19 עם ספק כח של HEC (לא זוכר בדיוק איזה, אך ככל הנראה 300W-350W). אני מעוניין לרכוש לוח אם + מעבד + דיסק קשיח + זכרון + מערכת הפעלה על מנת להרכיב מחשב. תקציב: עד 2,000 ש"ח. שימוש: ביתי/משרדי סטנדרטי (מחשב להורים). אין כוונה לבצע OC וכו'. דרישות נוספות: 1) דיסק קשיח SSD בנפח של כ- 200-256G, לא יודע אם יש חשיבות ל- PCI-E, שכן לא בטוח שמי שישתמש במחשב ישים לב להבדל. אלא אם ההבדל במחיר ממש לא גדול - לשיקולכם. 2) לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. 3) אין כוונה נראית לעין להחליף את המחשב, לכן …
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי מפרט למחשב בייתי כולל מסך. שימושים קלים מאוד של אנשים מבוגרים + אופציה לקצת גיימינג של הנכדים. אשמח לדעתכם על המפרט ובעיקר שהחלקים מתאימים. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט תודה http://img.ksp.co.il/allimg/lrg16014.jpg שם המוצר: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מספר מוצר: B001 תאריך תוקף: 03-01-2021 מחיר אשראי: 4801 ₪ עסקת כרטיס אשראי תבוצע אך ורק בכרטיסי אשראי ישראלים ובנוכחות בעל הכרטיס עצמו בצירוף תעודת זהות וחתימה. . מקט קטגוריה פריט כמות …
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי היום מחשב ואני רוצה לקבל הערכת מחיר נכון להיום פחות או יותר ליד2.. כל כמה שנים שדרגתי אותו אבל בעקרון זה מחשב משנת 2012-13 אני מניח.. i3 2100 8GB RAM HD 7970 DUAL X Seasonic S12II 520W Pegatron IPMSB-H61 Antec GX330 Window Samsung SSD 850 EVO 500GB (אגב, לדעתכם כדאי שיעבור למחשב חדש שאני אתכנן לקנות בעתיד או שלמכור אותו וזהו?) אשמח להצעה כוללת פחות או יותר.. בנוגע לאחריות אני לא חושב שיש אחריות למשהו מפה..
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין למכור את הכרטיסים שלי, gigabyte 6970 reference קישור לדגם המדויק: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3666#ov בכמה לדעתכם יהיה הוגן למכור?
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש דרישות חדשות בהמשך השרשור מחשב מחשב נייד לסטודנטית * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס בעיקר), * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.5-14 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין לדעתי 1366x768 אם אפשר יותר אז FHD וחשוב touch * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? 1.5 מאד קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) הכי ארוך שניתן - סטודנטית בשאיפה להשאיר מטען בבית במהלך יום לימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מתלבטת בין שני המחשבים שבקישור להלן. השימושים הם משרדיים. גלישה באינטרנט, אופיס, סרטים וכד'. בהנחה שהפרשי המחיר זניחים, אילו מביניהם חזק/איכותי/מהיר יותר? http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=lap-de68&Cat2Cat1ID=1&Cat2ID=2 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1520-t7250-Intel.htm
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, על איזה מחשב נייד תמליצו? . מה התקציב המקסימאלי? - 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר אז לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - אינטרנט, סרטים און ליין ועבודה משרדית (office). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ירושלים. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בזמן הקרוב.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ;D אני צריך המלצה למחשב נייד בתקציב של עד 6000 ש"ח. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הלכתי לקחת הצעת מחיר וזה מה שהביאו לי: (תגידו גם איך המחיר...) *מעבד AMD 939 3000 *לוח אם של GIGABYTE NF4 (הדגם הזול, שכחתי אותו...) *512*2 MB DDR 400 KINGSTONE *כרטיס מסך GIGABYTE X800XL *דיסק קשיח WD 160 GB *צורב DVD של סוני *מארז CHENBRO ספק עדיין לא בחרתי אבל כנראה שאני אקח ספק 420W של ENERMAX או של TT. כל זה יוצא 6100 (בלי ספק)
-
- 30 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מפרט סופי, אולי? מקודם NIKE אמר לי שיש איזשהי בעיה עם המעבד. "כי לא ידוע הרבה על הסטפינגים שלו ומאוד לא מומלץ לרכושו" - לא יודע המשפט הזה באידיש בשבילי אם אפשר הסבר והתייחסות - גם לזה וגם לכל המפרט. הנה כל השינויים והכל - [AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX [968 NIS [ABIT NF7 NFORCE 2 [655 NIS Mushkin 256MB PC2700 CL2 Blue [310*2=620 NIS[ WD 80GB 7200RPM 8 MB special version [642 NIS] Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM [1,212 NIS] LITE-ON DRW 48X24X48 RETAIL [337 NIS[ Mitsuni floppy 1.44 [54 NIS] 3R SYSTEM AIR Cyber Blue - [487 NIS] - 2 ROUND CABLE SILVER במתנה HEC 300ART WATT PSU [185 NIS[ 17 CTX PR711F WEGA TRINITRON [1,201 NIS[ הר…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ASUS חדש עם יציאות DVI ו- HDMI כשברצוני לחבר אותו לטלויזיה ישנה עם יציאת בננה RCA ו S-VIDEO. איזה כבלים צריך ומה הדרך הטובה ביותר לחבר את המחשב?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Arctic Cooling Freezer 7 Pro Asus H170 Pro Gaming DDR4 16GB DDR4 2133-2400Mhz Geforce GTX 1070 8GB GDDR5 Crucial MX300 SSD 275GB SATA3 Antec NeoEco 550W Modular Core i5-7600K האם המפרט יתאים להחלפת כרטיס כשיצאו כרטיסים חדשים ? על איזה מארז עמיד תמליצו ? יש לי חוייה מאוד גרועה עם מארז פלסטיק הוא הרס כמה כוננים כי הם לא עומדים יציב וכל הזמן הכרטיס מסך היה יוצא מהלוח אם
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב למשחקים שיחזיק לי להרבה מאוד זמן ושהיה מהיר.
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן , החטלתי לשדרג את המחשב הישן שלי שקניתי לפני בערך שנתיים וחצי . אין לי תקציב מקסימלי , מה שכן יש חלקים שאולי אני רוצה לשמר מהמחשב הישן אשמח לדעת אם יש טעם להחליפם או אפשר להשאיר אותם . המחשב שלי משמש וישמש בעיקר לגיימינג אני פתוח לכל המשחקים ככה שאני לא רוצה להגיד שזה לא גיימינג כבד או משו אבל שתהיה לי אפשרות גם להריץ את המשחקים הכבדים . לא מתוכנן אובר קלוק . אני קונה מקיי אס פי ככה שאם מישהו ירצה להציע חלק חילופי . מעבד : יש לי מעבד שרכשתי אותו לפני לפני שנתיים וחצי i5 2.66 ghz 8mb אני יודע שזה מעבד קצת ישן אבל חושב שהוא יכול לשמש אותי טוב עדיין למטרות שלי כי אני לא משתמש בתוכנות כבדות רק גיימינג ופעולות בסיסיות של יום יום , אם מישהו חושב שיש צורך להחליף מעבד אשמח ל…
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מעבד Core i7 920 D0 Tray מחיר 1,344 http://www.skypc.co.il/pl_product~i7920ay~3~0.htm לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪601 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪238 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBX3) 1333Mhz CL-9-9-9-24 NQ מחיר 697 http://www.skypc.co.il/pl_product~F3-10666CL9T-6GBNQ~15~0.htm כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1516 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GVR-5850G1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪117 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז ללא ספק Lian-Li PC-7FW Black ₪259 כמות:1…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מעוניין במפרט ב6500 זה מה שהוא צריך לקנות: מסך (LCD,17 אינץ' - בקשה שלו) עכבר ומקלדת (אופטי, אבל לא אלחוטיים [שניהם לא אלחוטיים]) מארז+ספק כונן DVD (רק שקורא,לא צורב!) הארד דיסק (80 מספיק) לוח אם מעבד זכרון וכ. מסך ומדפסת וזהו בעקרון, אני מאמין שלא שכחתי שום דבר המחשב עצמו יהיה בעיקר לעבודה משרדית ואינטרנט וקצת משחקים, לא משהו רציני, סה"כ זה לילד שלו שכרגע בן 6 או 7 (המשחקים כאילו) תודה
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש מפרט מחשב AMD אשר יחזיק לשנים הבאות אני מתכוון שאם יהיה צורך להוסיף זיכרון או להחליף כרטיס מסך אבל לא אחרי שנה שאני אצטרך לקנות מחשב חדש. המחשב ישמש בעיקר להורדות ומשחקים. אפשר לעלות ל 3600 אם זה ממש נחוץ. עריכה: שכחתי להוסיף: אני מתכוון לעשות אוברקלוק אז שהרכיבים יהיו עמידים עד כמה שאפשר. לא אוברקלוק רציני אבל יהיה ככה 300 MHZ
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב : משחקים,הרצה של מכונות וירטואליות,עבודה משרדית,סרטי hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: hyper v ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 18.5 syncmaster sa100 samsung -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?- 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)-לא …
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ותמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).זה לא לפרנסה אבל מעוניין שהתוכנות יוכלו לעבוד במקביל ושזמן הרינדור יהיה סביר. משתמש בהן באופן די קבוע. משתמש בPHOTOSHOP , PREMIERE PRO , AFTER EFFECTS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב נייד קל משקל לצורכי לימודים ועבודה (אופיס, אינטרנט, פוטושופ) אך גם כשיר להריץ משחקים לדוגמת WoW או Dragon Age 2 (לדוגמא). קיימת אפשרות של רכישה בארה"ב בחודש מאי - מה שאני מקווה שישפיע על המחירים... אילוצים: 1. עד 5000 שקל. 2. עד 2 ק"ג (ולכן מסך 13 אינץ'), עדיפות לאזור 1.5 ק"ג. 3. PC ולא MAC. העדפות: 1. מכיל כונן DVD. 2. זמן עבודה ארוך (6 שעות ומעלה). 3. מעבד i5 ומעלה. תודה רבה לכם על העזרה בתהליך! גיל.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, זאת פעם ראשונה שאני כותב במערכת פורומים אז אני מתנצל אם משהו לא בסדר בכתיבה, אשמח לעזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אבל עדיין מוכן להתפשר על עוד קצת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דיאבלו 3, בטאלפילד 3, סקיירים, אססינג קריד... הכל מהכל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
די מיציתי את המפרט בכותרת. אמרתי לו שזה לא שפוי לחלוטין להוציא כל כך הרבה כסף על מפרט למשחקי מחשב, אבל הוא גיימר מוחלט וככה הוא רוצה את זה. סומך עליכם שאכן לא תנצלו את כל התקציב. לדעתי - יש פה מקום ל-3770K, מערך SLI של שני GTX 670, לוח אם עם שני PCI-E 16X, SSD של 128GB למערכת הפעלה. כמובן 8GB RAM מהירים (שאני יודע שמשפרים ביצועי מעבד עד 2133MHz). יש לו כבר קשיח של 2TB, אז לא צריך. מלבד זאת - עכבר גיימרים, מקלדת סבבה. תתפרעו
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות Surface Pro 4 בתור נייד עסקי שישמש אותי גם במשרד עם התחנת עגינה שלו וגם בחוץ בתור טאבלט קליל. יש חנות מומלצת לקנות את המכשיר ? או חנות שאפשר לראות אותו בתצוגה ? ובכללי אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם את המוצר, שזה לא סתם גימיק והוא מתפקד טוב כמכשיר היברידי
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה , תקציב מקסימאלי- 4K אפשר למתוח עד 500 ש"ח מעדיף שלא תלוי בכדאיות. 2- לנצל את כל התקציב. שימוש במחשב- גיימינג, גיימינג וגיימינג. ה-משחק שאני מצפה לו זה מאפיה 3 ובגלל זה ארצה שהמחשב יובנה על פי דרישות המשחק שלו. אין צורך בציוד היקפי, כל התקציב יוקצה למחשב עצמו. שקט? מה זאת אומרת? מצטער אך אין לי מושג מה זה אוברלוק? אין צורך לכלול מערכת הפעלה\ אופיס. אין העדפה מחנות ספציפית אך אני מאשקלון . אעדיף שיבנו לי מפרט כי לפי מה שהבנתי ככה אפשר לקבל מקסימום מחשב על פי התקציב. המחשב מתוכנן להירכש מיידית. אין בקשות מיוחדות .
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-