ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,386 דיונים בפורום זה
-
מי יכול לעזור לי, מבחינת המחיר עולה לי אותו דבר חשוב לי לדעת עד כמה זה רע שאין לך כ.מסך עצמאי במחשב. תודה לעוזרים נ.ב מה עם ההתחממות של ה DM3??
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
ראיתי שכרגע יש רק את HP שנמכר בארץ. אני לא אוהב אותם כלל.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב יהיה לאינטרנט, סרטים פה ושם, ואולי איזה משחק אחד או שניים (לא משהו כבד, audiosurf, אולי עוד משהו...) אולי קצת פוטושופ, אבל לא משהו מסובך מידי... ובעקרון אני רוצה להתקין עליו OS X, אז אם יש לכם מידע על מחשב שיעבוד עליו בלי בעיות אני אשמח... מסך 15.4 אינץ' משקל לא ממש חשוב סוללה שתחזיק כמה שיותר יציאות מיוחדות לא צריך בלוטות' אני מעדיף שיהיה דיסק קשיח לא ממש חשוב, משהו כמו 200-250 גיגה יספיק, ככל הנראה שאני יקנה דיסק חיצוני נוסף... מה שכן, אני מחפש מחשב אם עיצוב יפה, המפרט כאן קצת פחות חשוב. סה"כ כל המחשבים הממוצעים יהיו מעולים לצרכים שלי תודה...
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
הי שלום לכם יש לי acer aspire 3630 ואני עובד איתו בערך30 דקות ואז הוא נתקע ואי אפשר אפילו לכבות אותו אלה אם אני מנתק את הבטרייה {שממילא לא תקינה}טו ב זאת הבעייה שלי אני מודה מראש על כל הסבר לבעייה או לפחות למעבדה איכותית שידעו מה הבעייה?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אהלן חברה, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.8 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר, לא כזה קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? החריגה הסופית היא 4K לא לעבור בבקשה ! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים: leagur of legends, GTA V, call of duty, farcry4 וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים: leagur of legends, GTA V, call of duty, farcry4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מתחיל ללמוד תואר שני בהנדסת חשמל ואלק באוקטובר הקרוב ואני רוצה לקנות מחשב נייד עד 4500 ש"ח. כרגע אני לא רואה את עצמי קונה מחשב בחו"ל אז רק בארץ רלוונטי. לקנות באילת זה אופציה (בטח נמצא מישהו שנוסע בזמן הקרוב) כעיקרון ראיתי את ה- DELL Vostro 5480 i5 128GB SSD, בכ-4300 ש"ח, קצת מוזר שאין ברשת ביקורת עליו (יש ביקורות בינוניות לדגם הקודם 5470) וגם לא סגור לגבי המסך ואיכות הבניה. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=16062 כעיקרון הבנתי שביריד "חבר" הקרוב הוא יימכר בכ-4000 ש"ח כך שגם המחיר יחסית אטרקטיבי. להלן הדרישות שלי מהמחשב למקרה שיש לכם הצעות אחרות טובות יותר: * מטרות המחשב? לימודים תואר שני בהנדסת חשמל (אינטרנט, אופיס, מטלב, ADS וכו') כנראה שישמש …
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, טוב אחרי החפירות שדפקתי פה בשבועות האחרונים אני צריך לאשר את המפרט הזה: *אני לא מתכנן OC חשוב להדגיש! מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450. לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כרטיס גרפי: Gigabyte nVidia 8800GT,512MB,Comes OverClocked With Zalman VF830 Cooling,Type B on Gigabyte's Website. זכרונות: 2x(OCZ DDR2 800MHz CL4 2GB) = Total 4GB on two sticks with Dual Channel. כונן קשיח: Western Digital 3200AAKS.(two likes these,320GB,7200RPM,16MB Cache). צורב DVD:LiteOn DH-20A3S. מארז: NZXT AirFlow King Tempest או Antec 900. ספק כוח: Corsair VX450EU. (Corsair 450W from VX series). מסך: Dell 2007WFP. איך המפרט? וגם איזה מהמארזים כדאי? NZXT או ANTEC 900?מי יותר טוב?(בפורום מארזים לא עוני…
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום כולם! אני מתכוון לרכוש מחשב נייד של HP דגם G62-234DX אני רואה במפרט שהכל טוב ויפה... המחשב מגיע עם 4GB זכרון DDR3 ומעבד I3 אך כרטיס המסך הוא של אינטל מדגם: Intel® HD graphics ככה כתוב בבסט ביי.. כרטיס המסך מגיע כמובן עם HDMI ורמקולים של Altec Lansing משהו כזה... וזכרון מורחב בעזרת המחשב עד 1696MB עכשיו בקיצור אני לא יודע אם כרטיס המסך יספיק לי כי אני רוצה להפעיל משחקים בסיסיים ככה.. האם הוא יתאים? בתודה מראש, ארד גונן נ.ב. אם יש לאחד מכם רעיון על מחשב יותר טוב עד 550$ אז אתם מוזמנים לכתוב..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המפרט הבא: amd athlon xp 2600+ thermaltake volcano +12 gigabyte ga-7n400 pro2 geil 512 dual-ddr cas 2.5-6-3-3-3 400 mhz ati radeon 9600xt 256 mb thermaltake giant 3 vga cooler audigy 2 platinum 6.1 creative inspire 6.1 6600 speakers lg cd-rw x40 lg dvd x16 lg dvd-ram x16 wd 80 gb hard disk 8 mb cache logitech quickcam samsung syncmaster 753dfx 17" monitor microsoft sidewinder gamepad microsoft force feedback wheel מה דעתם על המפרט הנ"ל? וכמה הוא שווה?
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
היי, החלפתי את הSSD של הלפטופ שלי ולכן גם פרמטתי. התקנתי דרייברים מחדש (כולל של הטאצ'פד והוא סיים בהצלחה) ועשיתי מליוני ריסטרטים. המשטח מזהה את האצבע שלי ומזיז את העכבר בהתאם. הוא מזהה את הלחיצות על הכפתורים אבל אם אני מעביר 2 אצבעות אז הדף לא נגלל. בעבר הוא כן נגלל. אני משתמש ב ווינדוס 10 גרסת education (על הSSD הקודם היה גרסה רגילה של ווינדוס 10) והלפטופ הוא מדגם Samsung series 9 np900x4d-a03il. מה גורם לזה? יש תוסף כלשהו שצריך להתקין? תודה, Zinger777.
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום רב, צריך את עזרתכם להרכבת 2 מחשבים בתקציב של 4000 ש"ח מקסימום לכל אחד (לא ניידים וללא מסך): 1. מחשב לגיימינג. 2. מחשב לבית - עבודות גרפיות (מחשב למעצבת גרפית) - לא יהיה גיימינג על המחשב. קודם כל תודה, בנוסף - אם ניתן לצמצם מעלות באחד המחשבים יהיה מעולה. חשוב להבהיר - אם מורידים מעלות של מחשב אחד לא ניתן להעביר את התקציב שלו למחשב האחר. אשמח מאוד לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שוב שלום לכולם, המחשב של אחותי בגסיסה מתקדמת ואני רוצה להרכיב לה מפרט בתקציב נמוך כמה שיותר. שימושים: בעיקר אינטרנט, פייסבוק, מסנג'ר, סדרות/סרטים (בשלב זה לא HD). המחשב יתחבר למסך 19 (4:3) ול-LCD 32. עקב כך אני מעדיף לא ללכת לכיון ה- G31 ולהוסיף כרטיס מסך נוסף.. חשבתי על רכיבי הבסיס הבאים: לוח אם Gigabyte GA-73PVM-S2H מהסיבה שכתבתי למעלה. מעבד 5200 BOX בעיקר כדי לחסוך בתקציב של קירור נפרד, וגם כי מתאים לתקציב. זכרון ddr2 800mhz 2*2GB (כי חבל לקנות פחות) HD אני כנראה אעביר מהמחשב הישן או אתן לה ישן שלי wd 250KS אין צורך בציוד היקפי. אשמח לדעתכם/תיקונים/תוספות/המלצה למארז טוב עם ספק.. תודה רבה! ניר_
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד שיעלה בסביבות ה 4000 ש"ח שישמש בעקר לגראפיקה : הגרסאות המתקדמות יחסית של פוטושופ, אילוסטרייטר, פלאש.. ושיחזיק מעמד במשחקים כמו civilization 4 . בדקתי קצת על מחשבים בתקציב הזה והנה כמה שמצאתי: HP Pavilion dv6203ea - 3792 shekels מעבד 1.6GHz Mobile AMD Sempron Processor 3400+ 512 DDR2 667MHz -ניתן להרחיב במחיר מיוחד 80GB NVIDIA® GeForce Go 6150 128mb (shared) Vista Home Basic 1 year warranty Dell Inspiron 1501 - 3900 shekels Mobile AMD Sempron TM +3500 ATI Mobility Radeon® Xpress 1150, זיכרון 256 עם טכנולוגיהHyperMemory 120GB (?)512*2 Vista Home Basic 1 year warranty HP Pavilion DV-6520 - 4690 shekels Duo 2) - 1.80) 512 *2 120GB Intel® G…
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם התחדשתי בנייד LENOVO 423376G קיבלתי אותו עם VISTA PREMIUM ואני רוצה להתקין XP במקומה. יש לי XP מקורי בבית מהמחשב הקודם. מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת. האים הדגם בכלל תומך בXP? תודה.
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
חבריה שלום אני יודע שיש לי תקציב נתון של 3600 ש"ח +/- רוצה זכרון של 2G מעבד D2D סוללה לטווח ארוך מצלמה מסך 15 כונן DVD HD 250 סדרה עדכנית אשמח לקבל הדרכה מה ההבדלים בין המעבדים איזה כרטיס גרפי איכותי בלו טוס+'WIFI המכשיר ישמש לצרכים של הדרכה , לימודים , עריכת מצגות וסרטים ושימשוי משרד ואינטרנט אז אפשר לקבל אודה לקבל הדרכה והמלצות בברכה :s05: שיהיה קל יחסית בסיביבות 2 ק"ג- +/-
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום! אני מתחיל לימודים באוניברסיטה ומעוניין לקנות מחשב נייד חדש ללימודים ובנוסף גם למשחקים, אמנם יש לי תקציב מסויים אבל השאיפה היא למקסימום ביצועים עם משחקים, אני לא מבין מאוד במחשבים ובייחוד לא בניידים ולכן אשמח לעזרתכם *אני כן מוכן לזוז 500 לכאן ולשם אם יש משהו טוב * מטרות המחשב? עבודה משרדית (לימודים), אינטרנט, משחקים (כבדים) , צפיה בסרטים * גודל המסך? מ אינץ'15 זה סבבה * משקל רצוי? שלא יהיה יותר מ3 קילו אני מניח אבל כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ככל האפשר (אני אהיה הרבה בנסיעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא נחוץ * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל אני מניח חצי טרה לכל הפחות... * כונן CD/DVD? צורב? שיהיה כונן וצורב גם לא יזיק * כונן Blu…
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שימוש לעריכת וידאו. לוח GIGABYTE INTEL P55-US3L Intel® Core™ i7-860 דיסק קשיח 64mb wd500GB דיסק קשיח 2 Western Digital 2TB64MB SATA II זיכרוןkingston 4G DDR3 1333 צורבX2 DVD-RW X24 מארז, ספק כח 600W OCZ600SXS כרטיס מסך HD5770 1G DDR5 מערכת הפעלה מקורית win7-ultimate כל זה ב6000 האם זה משתלם והאם מומלץ לשנות את החלקים הנ"ל {זה מפרט שנתנו לחבר שלי בעסקת חבילה}
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
היי לפי מה שהבנתי יש בפורום הזה אנשים שמבינים טוב במפרטי מחשב(לא שמעתי על הפורום עד לפני כמה ימים) אז אשמח אם תוכלו להגיד לי איך המפרט הבא: מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪946 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL כמות: 1 - מחיר: ₪55 לוח אם: Gigabyte GA-H77M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪474 מארז: Lancool Midi Tower PC-K59B Black + Seasonic S12ii-620W כמות: 1 - מחיר: ₪699 קירור למארז: Shagon 120mm Double Ball Bearing 1600rpm כמות: 1 - מחיר: ₪40 זיכרון: Kingston 4GB 1600 כמות: 2 - מחיר: ₪106 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪430 כר…
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המחשב נייד הנ"ל לפני שבוע וראיתי שבצד אחד יש שקע של USB שהוא קצת רופף ,והתקן ה USB שמחברים לא נכנס לגמרי עד הסוף, יחסית לשקעים אחרים ורציתי לדעת האם התיקון של זה זה משהו שכלול בביטוח מאחר ואומנם כרגע הכל עובד אבל אני מפחד שבשלב מסוים המגעים ישתחררו או משהו. תודה
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב מלפני שנתיים-שלוש. כשקניתי אותו הוא היה סוס עבודה, ועכשיו אני מרגיש שהוא מתיישן קצת. חשבתי על להחליף לו לוח אם, מעבד וזכרון. אם עוד משהו זועק "החליפו אותי", אנא ציינו. כשאני אומר שאני צריך אותו לווירטואליזציה זה אומר שאני צריך מעבד ולוח אם תומכי Hardware-Assited Virtualization (כלומר AMD-V או VT-X לאינטל) בנוסף, אני אוהב לעבוד עם שני מסכים ואחד התקלקל, אז אני צריך מסך משני חדש (FPS לא קריטי, DVI, רזולוציה לא פחות מ1280*1024) להלן מפרט כיום: מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+ כרטיס מסך: Nvidia GeForce 7600GT דיסקים: Samsung SP8012C (80G) WDC WD2000JS-00MHB0 (200G) זיכרון: 2.25GB, מחולקים למודולים של 1,0.5,0.5,0.25 DDR (אין לי מ…
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אמא שלי צריכה מחשב נייד, ומה שחשוב לה שהוא יהיה קל, ושהמסך יהיה גדול (~15 אינץ' זה בסדר). לא חייב להיות חזק (צריך להריץ Windows 7 ו-Office ו-Chrome בעיקר), עדיף שהסוללה כן תחזיק לפחות 4 שעות. התקציב הוא בסביבות 3000-4000, אבל גמיש אם יש משהו ממש טוב. יש למישהו הצעות טובות? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
שלום!!! המחשב נועד לעבוד בתוכנה גרפית...(casmate)ועוד... Intel Pentium 4 2.8 Ghz Prescott 1M Cache HT FSB 800 Asus P4P800 (i865PE) +SB +LAN +S-ATA HT FSB800 256MB A-DATA 400mhz *2 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) RADEON 9600Pro TV,DVI 128MB ATX MIDI 400W usb,p.stab.,silver תודה...
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי מעוניין ברכישת מחשב נייד חדש בסכום שאינו עולה על 5,000 ש"ח. המחשב הוא לשימוש אינטרנט , צפייה בסרטים וממש בקטנה גם למשחקים. כמובן שיהיה בעל מסך איכותי, אחריות אמינה, סוללה יציבה ופיזור חום נכון. תודה ליועצים ולממליצים
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
זקוק לאיזה לאפטופ מוצלח שהמחיר גג שלי הוא 5000 ש"ח... בעקרון הוא לעבודה משרדית\אינטרנט אבל מן הסתם תמיד טוב שיהיה אפשר להריץ בו קצת משחקים תודה לכל העוזר
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש מחשב ששווה את ההשקעה אז למה לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבדים + לימודי סייבר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PUBG בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-