עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by onthemic,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-3000 ש"ח (עדיף כמה שיותר קרוב ל2000 ש"ח) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א. למשחקים, אבל לא משחקים כבדים מאוד. המשחקים שאני משחק בהם בעיקר זה GTA, PES ומשחקי סימולטור טיסה (בעיקר הסימולטורים). אני לא מעוניין בכרטיס מסך לא אנושי, אבל שיהיה איכותי ושמשחקים חדשים, בעיקר אלה שהוזכרו, בגרסאות הכי חדשות, ירוצו עליו חלק. ב. סאונד. אני מקליט הרבה (יש לי מיקרופון באיכות טובה כך שגם אחד כזה אני לא צריך) ומשתמש הרבה בתוכנות מיקסוס כמן VIRTUAL DJ וADOBE AUDITION. אני מעוניין בכרטיס קול איכו…

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  2. שלום לכולם! מישהו יכול להמליץ לי על לוח טוב עד 600-650 שקל למעבד Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 1M 64-bit Socket 775? אני מעוניין גם בHD S-ATA. אני לא רוצה כרטיס מסך מובנה. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  3. שלום לכולם, כבר פתחתי נושא בקשר לזה אך עשיתי מספר שינויים למפרט ואני רוצה לדעת מה אתם חושבים רגע לפני שאני מזמין את החלקים. זה מה שכתבתי בנושא הקודם: גם החלטתי להוסיף מארז חדש וספק חדש, זה המפרט: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4MB BFG GeForce 8600 GT OC 256MB PCIe OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 System Elite Dual Channel CL 5-5-5-15 ASUS P5B HEC 480W ACE480 RAIDMAX Sirius Black Gaming Case אני קונה את המעבד, לוח ומארז מ-IQPC, יוצא 2499 ש"ח. את הזכרונות, הכרטיס מסך והספק מפנדס, יוצא 1887 ש"ח. ביחד יוצא 4386 ש"ח. על הכרטיס מסך והמארז (וגם על המעבד אפשר להגיד) אני נעול, קצת לא בטוח בקשר לזכרונות בעיקר, הלוח והספק. אני רוצה להדגיש שחשוב לי שאם אתם ממליצים על חלק אחר, שיהיה אותו…

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  4. אחים שלי אני מבקש את עזרתכם .. קניתי לפני שבוע מחשב של ASUS F8VR בקניה אמרו לי שאני אוכל להחליף את המערכת VISTA למערכת XP התקנתי XP על כונן נפרד מההתקנה של הVISTA כדי שישמר לי האופציה לחזור לVISTA כעת לאחר ההתקנה נוצרו לי 2 בעיות , אבקש את תמיכתכם בעיה ראשונה , איני מוצא דריברים לדגם הזה שיתאימו לXP וככה שום דבר לא עובד (ווירלס ועוד ועוד) בעיה שניה , אין לי אפשרות לחזור לVISTA ואפילו שניסיתי ללחוץ F11 הוא לא מגיב .... אבקש את תמיכתכם , מודה לכם אחיי !

5. Started by joniar,

המחשב ניקנה במתנה לאבא שלי ביגלל שהוא קיבל אישור לפרויקט שלו מה שאומר שהוא ישתמש בו הרבה-לצורך עבודה כלומר גם שימוש בתוכנות MATLAB למשל ותוכנות כבדות למיניהם {פרויקט על GPS אז כניראה גם הדברים הקשורים לזה} אם אפשר הצעה

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  6. ניסיתי להרכיב מפרט. תגידו לי אם הוא טוב ואם אפשר להוריד קצת מהמחיר (אם זה כרוך בקניה דרך אתר אחר זה גם יהיה טוב). מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤937 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS3L ¤594 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39453 כונן קשיח Samsung HD501LJ 500GB SATA2 16MB ¤285 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501LJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤276 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 Toxic 1024MB DDR5 PCIe ¤1476 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S4871GD5T צורב Samsung SH-S223 X22 SATA D…

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  7. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000 שקל אם יש צורך אפשר לחרוג ב- 500 שקל אך עדיף שלא המחיר לא למזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) כמו שרשמתי בכותרת עבודה משרדית office 2007 בעיקר onenote, excel, PowerPoint וגלישה באינטרנט אני משחק בעיקר ב - Left4Dead, FIFA 2009 הייתי רוצה לראות סרטי HD אני משתמש ב - Paint.NET וב - PowerDirector 7 סרטים ממצלמת מיני DV 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. רוצה מקלדת ועכבר אלחוטים 4. …

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  8. הייתי שמח אם מישהו יכול לעזור לי להרכיב מפרט המחשב הטוב ביותר המיועד: * יישומי גרפיקה (בעיקר דו מימדיים, אבל לפעמים גם תלת מימדיים). * קצת למשחקים. אבל: * בגלל שהוא נמצא בחדר שינה - שיהיה מאוד שקט (יחד עם זאת שיהיה תמיד קריר). * כמה שיותר קטן בגודל. * אבל עם אפשרויות שדרוג עתידיות (בעיקר כרטיס מסך) ובעלות סבירה. תודה מראש לכל המגיבים!!

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  9. Started by einatt123,

שלום לאחר דיונים ארוכים בפורום קניתי דל לטיטוד 6400 (ותודה על העצות הטובות) מאחר שעד כה עבדתי עם מחשב נייח רציתי לבקש כמה טיפים לגבי תחזוק נכון של הנייד את המחשב הנייח שלי הייתי פותחת מהבוקר ומשאירה דולק עד שהייתי מסיימת לעבוד (השעות הקטנות של הלילה) האם ניתן לעשות גם כן עם מחשב נייד ? רוב העבודה שלי מתנהלת מול המחשב, אם כי לא ברציפות. האם להדליק ולכבות ? בכלל, כל עצה לגבי התנהלות נכונה עם מחשב נייד תסייע תודה וחג עצמאות שמח עינת

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  10. Started by usx,

תקציב - 4000 אפשר חריגה ב500 אם זה ממש מצריך את זה * מטרות המחשב? מעוניינת ללמוד אדריכלות לכן אני חושב שיש צורך במעבד טוב וכובן ש SIMS 4 יעבוד טוב * גודל המסך? 15.6 / 14 * רזולוציית המסך? הכי טוב שאפשר בתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין, * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין עדיפות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 7200RPM ואם אפשר אז אפילו SSD משולב * כונן אופטי? עדיף אך לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? WIN 7…

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  11. Started by garik111,

אני מעוניין להרחיב זכרון פנימי למחשב. להלן מפרט של מחשב שלי. אנא המליצו לי על דרך להרחיב (כמה להוסיף זכרון ואיזה סוג מהירות). כרגע יש לי 1GB זכרון פנימי. אולי לשים אחד של 4 או 2 של 2GB אן להוסיף פשוט 1GB ו2GB תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  12. Started by asafgolan,

אני צריך מפרט שיתאים לתקציב הנ"ל (לא מיועד למשחקים). המחשב צריך לכלול גם מסך LCD, ואם יהיה אפשר להשאיר מקום גם לעכבר, מקלדת ורמקולים זה בכלל יהיה נהדר. תודה.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by saar3,

שלום!! רציתי לדעת למה בדקים יוקרתיים שלהם אין דווקא חיבור hdmi? וגם רציתי לדעת איך ה w510 אם הוא נחשב טוב בשביל המחיר שלו או שיש משהו אחר אך רק של lenovo שיותר משתלם... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  14. Started by ar2r,

לוח אם ומעבד עד 1400 שקל למטרת מוזיקה סרטים אינטרנט ותוכנות מוזיקה כמו קיובייס ופרוטי לופס.

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  15. Started by shimon_hr,

1. מה התקציב? 4K 2. מטרות המחשב? אינטרנט , סרטים , משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך ,רמקולים , עכבר+מקלדת 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? ksp או משהו באזור חיפה 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? שהיה קירור טוב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא חייב. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה?בנוני 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. - משחקים מינימלים..

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  16. Started by gilliv,

שלום, כבר שאלתי כאן על מחשב עם דרישות מסויימות (למטרות צפייה בסרטים, מדיה, גלישה, תוכנות מתמטיות ואולי גם משחקים), אבל בעקבות התייעצות עם אחי החלטתי לשנות אותן: מסך: "15.6, עדיף רזולוציה 1920x1080 ולא TrueLife כונן קשיח: 500GB לפחות, יותר מ-1300MHz, רצוי 7200RPM; אפשרות ל-SSD מעבד: i5 או i7 יציאות: USB, HDMI כרטיס מסך ייעודי אחריות ל-3 שנים מבחינת המחיר עדיף שלא יהיה יותר מ-4500, אבל אני מוכן לשקול עד 5100-5200. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  17. 1. מה התקציב? 3200 מזומן 2. מטרות המחשב? משחקים ברזולוציה גבוהה מסך 17 אינץ כמו GTA4 .COD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? צריך ציוד הקפי זול 4. האם חשוב שקט? עד כמה? המחשב נמצא בחדר עבודה כך שהשקט חשוב ברמה בינונית- 5. האם מתוכנן OC? מתוכנן OC משמעותי המפרט שבניתי: INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 BOX, יחידות 1 ¤679 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1636 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤479 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ NT CL5-5-5-15 F2-6400CL5D-4GBNT , יחידות 1 ¤280 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1519 Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 Value Pack PCIe, יחידות 1 ¤760 http://www.foxpc.co.…

• 8 תגובות
    • 640 צפיות
  18. Started by eyalitzhak,

אני עומד לקנות את המפרט הזה עוד כמה ימים ואני רוצה שתגידו לי איך הוא? התקציב לא כל כך משנה כי אין לי כל כך הרבה כסף להשקיע ולגיסי יש מעבדת מחשבים אז הוא קונה את כל החלקים במחיר עלות, מה שיצא דיי טוב ועזר לי המון. זה המפרט, אם יש לכם הצעות לשיפור\שינוי חלק שהוא עומד בערך על אותו סכום תגידו מעבד: INTEL Core™ i5 -2500 LGA 1155 3.3 GHz 64-bit לוח אם: Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 מארז: NZXT ספק: Gigabyte Superb 720W זיכרון: Kingston DDR- 3 4GB 1600MHz כרטיס מסך: ATI - Sapphire HD6870 1GB DDR5 256-Bit דיסק קשיח:Seagate 1000TB SATA III 7200RPM אני שוקל להוסיף עוד 2GB של זיכרון או שעדיף להשקיע ולהוסיף עוד 4GB של זכרון? או שבכלל ככה זה טוב? מה אתם אומרים על המפרט הזה? …

19. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500, לא במזומן. אולי עם חריגה קלה של כמה מאות שקלים. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, צפיה בסרטים... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא ממש. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא.. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב ש…

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  20. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000 שקל, לאשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, משחקים (אבל קלים מאוד וישנים אשר לא דורשים כרטיס מסך חזק), הורדות, לעתים רחוקות רחוקות עריכה גרפית מאוד חובבנית (שוב, לא רוצה לקחת בגלל זה כרטיס מסך חזק) ותכנות ב-VS, אם זה משנה משהו. הכי חשוב לי - מהירות. אני רוצה להפעיל הרבה יישומים ותוכנות במקביל, גם כאלה שגוזלים זיכרון, ולא לדאוג שייתקע המחשב. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם י…

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  21. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? סביבות 6K, אין בעיה עם מזומן 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים ), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים ) - העבודה הכבדה ביותר תהיה עריכת וידאו עם תוכנות רבות פתוחות בו זמנית. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך. (גם רמקולים וכרטיס טלוויזיה, אבל כנראה אני אמתין איתם לרכישה נפרדת) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי (אני מאמין שה 7.1 הסטנדרטי בלוח אם יספיק) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לוח אם של Gigabyte, כרטיס מסך עם דרייברים של NVIDIA ,מארז של THERMALTAKE או Gigabyte, מסך של LG - אפשר …

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  22. Started by Forza Milan,

שלום, אני צריך ב-2500 ש"ח , כולל מסך 17 אינץ' CRT וכולל מדפסת נורמלית במחיר סביר, לעבודה משרדית, (אינטרנט + עבודות).

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  23. Started by yakird,

זקוק למחשב נייד עד 5000 שקל , הדירשות מהמחשב נייד הן : מסך בגודל 17 אינץ' , כרטיס מסך חזק , דיסק קשיח בנפח 250 GB . כל השאר לשיקולים שלכם , רצוי שיהיה מעבד חזק ותומך ב-HD. ד"א על איזו חברה אתם ממליצים לי ? HP ? DELL? אשמח לסיוע , תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  24. Started by emmanuel,

קיבלתי אתמול מספר חלקים,חוץ מלוח אם. קניתי לוח אם של ASUS P5QL-PRO שמחירו היה הגיוני. בסופו של דבר המפרט שלי הוא. EN8600GT ASUS SILENT 2180 P5QL-PRO ASUS 2 GIGA KINGSTON 800 SCYTHE NINGA PLUS HEC 6AR6 HEC ACE480 480W אז ככה. דעות על המפרט יתקבלו בברכה,כמו כן הצעות יעול אשמח בהחלט לשמוע.

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  25. Started by ido88000,

אני מפרמט את המחשב הישן ובא לי לדעת אם הוא היה טוב אחרי הפירמוט או כמה לא טוב הוא יהיה... אמממ עשיתי לפי DXDIAG בהפעלה ושמרתי את הקובץ... אז כל הפרטים בקובץ המצורף שימושים-משחקי רשת, משחקים כבדים, עבודה משרדית, עבודה גראפית. - משחקים -COD, ASSIAN'S CREED וליטל פייטר - גראפיקה- צייר ואולי C4D ציוד היקפי - - גודל המסך שיתחבר למחשב 20-22" - מערכת רמקולים - רמקולים פשוטים- 2.1 אני חושב המפרט - http://www.upf.co.il/file/6046806.html בבקשה תורידו! זה רק 33 קילו בייט! זה יורד בשניה! תודה לעוזרים הבנתי שאתם לא אוהבים להוריד... אז הינה פרטים חלקיים מאוד... Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.070227-2254) …

• 1 תגובה
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים