עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by itay3ez,

אז ככה אנ לא צריך במחשב ספק כוח כי יש לי ספק הוא אצלי חצי שנה ההספק הוא 500W ויש לי כונן קשיח 120 GB SATA ובטח זה לא יספיק לי אז אני צריך בטח עוד אחד אבל לא גדול במיוחד 160 או 250 יספיקו לי. בעיקרון אני רוצה לוח אם דווקא חזק למשחקים.ואת השאר אתם תמליצו לי .ועוד משו קטן חשבו לי גם שיהיה לי בחלקים OC כמו כרטיסי הזיכרון ועוד. זהו תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by UrKiller,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד ל 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בייתי משחקי דפדפן וגלישה אולי קצת גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.…

3. Started by Talker,

תגידו לי אם זה שווה את המחיר ומי יודע מזה משלוח+מסך (תסתכלו בתמונה איפה שהעכבר...?)

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  4. Started by Screw_Master,

http://xbitlabs.com/news/mobile/display/20090423085253_Stolen_Laptop_Can_Cost_115_Thousand_to_Corporate_Owners__Intel.html http://www.theinquirer.net/inquirer/news/888/1051888/stolen-laptops-cost-users-usd49- הכתבה השניה סרקסטית מאוד

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  5. Started by eegg,

אני צריך רק לוח אם, מעבד ,כ.מסך (או משולב) זכרון רציתי לדעת אם הוא יהיה יותר מהר מp4 3ghz פרסקוט חשבתי אולי גיגה זכרון צריך גם שיהיה אפשרות לשדרג את הכ. מסך

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  6. Started by sabosal,

אני סטודנט להנדסת אלקטרוניקה, מתחיל שנה שלישית בקרוב. אני מחפש מחשב שיתאים ללימודים וכן לטיסות תכופות לחו"ל. אני מניח שיהיו עליו תוכנות כבדות בהמשך. חשוב לי זמן סוללה וניידות, אך גם ביצועים. ראיתי את הדל vostro 3350 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3350-a2410m.htm ולפי הביקורות, הוא נראה דיי טוב, ועושה רושם שבמחשב הזה אפשר להנות משני העולמות. http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Vostro-3350-Subnotebook.54680.0.html האם יש מחשב בטווח המחיר (ומטה), שיתן תמורה טובה יותר למחיר?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  7. שלום לכולם , אני מעוניין במחשב חדש אבל פשוט בתקציב הנמוך שציינתי . אציין שאין צורך ברמקולים+עכבר+מקלדת+מסך . מתארגנים כמה חבר'ה לקנות למקלט בצפון . המחשב מיועד לשימוש אינטרנט על מערכת XP ומשחקי רשת פשוטים לילדים . אולי בעתיד אני אארגן כרטיס מסך PCIE אז עדיפות שיהיה סלוט כזה . חנויות רלוונטיות למפרט : KSP או אייבורי . תודה למי שעוזר .

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  8. Started by Shlomi XD,

קודם כל שלום לכולם. אני חדש כאן וקוראים לי שלומי. אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב ואני צריך מפרט ב5K. בלי ציוד היקפי וזה כעיקרון מפרט לGaming. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  9. שבת שלום, לא בניתי על שידרוג אבל המחשב פשוט נהיה לי איטי - אני עובד הרבה עם פוטושופ וויז'ואל סטודיו. * קניתי את הכרטיס מסך של אסוס לפני כמה חודשים לכן נראה לי שהוא צריך להשאר. דבר ראשון, זה המחשב שיש לי כרגע: לוח אם: גיגהבייט GA-K8NF-9 מעבד: אתלון 64 AMD שני גיגה מגה הרץ כרטיס מסך: EAH3450 אסוס זכרון: 2*512 DDR1 מהירות שעון 200 HD לא חשוב. מארז: יש לי אנטק סונטה דור ראשון עדיין יפה עדיין שקט. אני רוצה מחשב חזק שיכול לאכול הרבה תוכנות ברקע מבלי לקרטע ונראה שרצוי 4 גיגה. למרות שיתכן ויספיק לי 2 גיגה. כי המהירות הבסיסית שלהם קפצה מddr 1 לשלוש. אודה לעזרתכם

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  10. שלום רב, ברצוני לרכוש מחשב לשימוש כללי, בעיקר שימוש באופיס אך גם אפשרות למשחקים פה ושם, הורדת תכני HD למרות שאת רוב הצפיה לא אעשה דרך המחשב, עריכת סרטי מצלצת וידאו שצולמו במצלמת FHD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח ללא מסך ומערכת הפעלה,. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש באופיס אך גם אפשרות למשחקים פה ושם, הורדת תכני HD למרות שאת רוב הצפיה לא אעשה דרך המחשב, עריכת סרטי מצלצת וידאו שצולמו במצלמת FHD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנס…

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  11. Started by vald95,

http://up40.siz.co.il/up2/jgdo1zjikmyr.jpg זה טוב? או שיש גם את הלוח EP45C שהוא תומך ב2 סלוטים של DDR3 וב4 של DDR2 ddr3 יתפוס בעתיד או שלא משתלם לבזבז עוד 200 ש"ח סתם (ההבדל בין הלוחות הוא 200 שקל). התקציב שלי עד 4500. בלי מסך (יש לי מסך 19") עדיפות HD4870 ! ולא להגיד קח HD4850 כי אני לא אקח,ודחוף כי אני קונה את זה באחד הימים הבאים,תודה!

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  12. Started by avipeso1,

אפשר למחוק.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  13. יש לי שתי בקשות חבר'ה אני צריך עזרה בשביל חבר הוא רוצה לקנות בחלקים מארז (כולל ספק אם יש לא ג'נרי) מעבד לוח אם וזכרונות עד 2000 שקל והבקשה השניה Dr n00b. הביא לי מחשב ליגה : № Code Product Price Quant. Summ 0 640 Computer Assembly 160.00 ¤ 1 160 ¤ 1 7832 Foxconn TLA397SB USB Front True Power 350W FSP Case 240.00 ¤ 1 240 ¤ 2 9020 Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard 671.00 ¤ 1 671 ¤ 3 8895 Hynix 512MB DDR-II DDR 667 Memory 294.00 ¤ 2 588 ¤ 4 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1230.00 ¤ 1 1230 ¤ 5 8743 Leadtek PX7600GS TDH PX7600S25b PCI-e 256MB bulk Video Card 686.00 ¤ 1 686 ¤ 6 8656 LG GSA-H1…

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  14. שבת שלום, אני מבקש המלצה לקניית לפטופ בגודל של 13.3 בתקציב של 2500 ש"ח. זה בעיקר לעבודה על אופיס,גלישה באינטרנט וסרטים. מעבד I3 נראה לי יעשה את העבודה. על איזה חברות ודגמים אתם ממליצים?,איפה לקנות? תודה רבה וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by BENNY-L,

b]מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1471 קירור למעבד: Zalman 8700 Cu Cooper כמות: 1 - מחיר: ¤255 לוח אם: Asus Striker II Formula כמות: 1 - מחיר: ¤1604 ספק כוח: Zalman 750W ZM750HP EPS 12V 120MM 24Pin SLI SATA כמות: 1 - מחיר: ¤785 זיכרון: OCZ 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) Titanium CL4-4-4-15 כמות: 1 - מחיר: ¤780 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Overclocked Retail - זמין במלאי כמות: 2 - מחיר: ¤1098 סה"כ: ¤7091 מארז יש לי טרמילטק אסייר 3 צורב גם והארדיסק רציתי לדעת איך הלוח או שזהה סתם בזבוז כסף ואם אני עובד כרגע עם מסך 19 אם זה רלוונטי לעשות SLI תודה

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  16. Started by torbi,

האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-100 ש"ח ורק עם השינוי קיצוני.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט סרטים ומשחקים (כמו פולאוט3 ) * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע יש מסך ישן של מאג 17 אינצ בעתיד אני אקנה גם מסך שטוח... * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? פולאוט 3 ובסגנון.. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רק לשם הגיחוך כיום יש לי מחשב משנת 1999 כרטיס מסך משודרג FX5200 אז אני לא מחפש את היכולות המטורפות... 3. האם יש צורך בציוד היקפי…

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  17. שלום חברה, אני אשמח לקבל הצעה למפרט מחשב-נייד, הנה הנתונים שאני יכול לתרום. מחיר - אזור ה 5000 שח מקום רכישה - ניו-יורק מטרה - מחשב-נייד שישמש צלם דיגיטלי לצורכי עיבוד תמונות.חשוב מהירות ואיכות מסך אני לא מבין כלום בחומרה, מקווה שמה שרשמתי פה יעזור לכם ביעוץ. תודה

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  18. צריכה המלצה למחשב נייד, אני סטודנטית אם אפשר לא לעבור את 2,500 חשוב מאוד: שהמסך לא יהיה מבריק, שלא יחזיר אור תודה ;D

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  19. שלום לכם, למחשב שלי יש את המפרט הבא: מעבד AMD Athlon 64 X2 4600 לוח Asustek M2N Nvidia MCP61 זיכרון DDR2 2GB כרטיס מסך Nvidia Geforce 210 ספק 450W Golden Tiger רציתי לשאול: בתקציב של 500 ש"ח שאני יכול להשקיע, אני רוצה שהמחשב יעבוד יפה בתוכנת Sketchup של גוגל. כרגע הוא פותח קבצים אבל לא רץ מספיק מהר. נתקע וחושב הרבה.... אשמח להמלצות לעניין - אם יש, מחשב חדש לא יקרה כרגע. תודה.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  20. Started by Silver Dragon,

מה המחשב הכי עדיף שאפשר להוציא ב 4500 ש"ח ומה המחשב הכי עדיף שאפשר להוציא ב 3500 ש"ח? המחשב לצורך: גרפיקה ברמה בינונית ועריכת ווידיאו.. עדיפות למסך גדול, שלא יהיה פחות מ 15" אבל 17" יותר טוב. עדיפות למסך רחב אבל לא חובה. אני גם לא לחוץ על אורך הפעילות של הסוללה, המחשב לא מיועד לעבודה מחוץ לבית אבל הוא צריך להיות נייד. ושאלה אחרונה.. איך הדגמים של DELL במחיר הזה? פשוט יש לי עדיפות מסויימת לDELL... אז אני אשמח לקבל גם במלצות ספציפיות על דל. תודה צ'או

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  21. Started by neo690,

מקלדת עכבר מסך רמקולים יש לי אני חושב שהמעבד שאני יקח הוא Intel® Core2 Duo Desktop Processor E6750 תכלס זה הולך להיות מחשב לאינטרנט אופיס ICQ שירים סרטים ו 3 יוזרים בווינדוס אני מעדיף לקנות מ http://www.ksp.co.il כרטיס מסך: אני רוצה משהו חזק אבל לא מהכי חדשים, זאת אומרת שאני לא בונה לשחק doom אבל Call of duty 2-3 בכיף. מבינים? דיסק קשיח: אני עדין מתלבט בין 80-160GB לוח אם: אני לא הצלחתי להבין איך בוחרים. בנוסף ל 2 USB מקדימה שתהייה אפשרות לחבר אוזניות+מיקרופון (אני מניח שצריך גם מארז תומך). FireWire יש לי כבר כרטיס שאני הולך להוציא ולשים ממחשב אחר זיכרון 1GB DDR2 OC: אני עד לא מזמן לא הבנתי מה זה אומר, אני עדין בודק אופציות ברגע שאני אקבל יותר מידע אני אתייעץ לבי זה בפורו…

• 9 תגובות
    • 591 צפיות
  22. היי כמו שצוין בכותרת , אני יודע שעם המסך האפשרויות מצטמצמות מעט , אבל אשמח אם תוכלו לעזור לי עם זה , המחשב לא מיועד להריץ משחקים כבדים על איכויות מקסימליות , יש אפשרויות התפשרות כאן .. תודה רבה מראש לכל העוזרים , המשך יום נעים , נדב .

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  23. אני מתכונן לקנות עוד מעט MSI WIND . הצרכים שלי בעיקר ללימודים, אני תלמיד תיכון יא , לומד מחשבים(שנה הבאה יש פרויקט):אינטרנט, אופיס, מוזיקה קצת סרטים( לא מצפה לאיכות עצומה) וקמת משחקים(ראיתי בYOUTUBE שאנשים מריצים משחקים על המחשב הזה כמו:WC3,NFS UD2,GTA SA .... על איכות נכומה אבל בלי לאגים. אז איך המחשב הזה בשבילי? התקציב שלי עוד עד 3000שח אבל אני מחשפ מחשב קל ולצרכים שלי. יש הצעות אחרות?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  24. אהלן חבר'ה אני צריך מחשב לשימוש שוטף באינרנט הורדות וכאלה לימודים סרטים ושישמש גם כטלוויזיה אני מעדיף מעבד של אינטל על AMD ולא נראה לי שאני יעשה OC. חג שמח לכולם

• 11 תגובות
    • 591 צפיות
  25. Started by or_y,

שלום. המחשב שלי בן 7, ונראה לי שהגיע הזמן להחליף. מה יש לי היום? AMD dual Core 3800 DFI lanparty nf4 ultra-d 1GB Ram Patriot Ati 5450 2X640GB, 1X1TB Compucase 6A21 Hec 400W השימושים שלי הם בעיקר הורדות, וצפיה בסרטים, סדרות. הייתי רוצה להוציא בערך 1500 ש"ח, אם צריך פחות אז עדיף פחות. אני צריך בעצם רק מעבד, לוח וזיכרון. על מה אתם ממליצים? תודה

• 5 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.