ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,465 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לעריכת וידאו עם PREMIER ןAFTER EFFECTS וגם לקצת משחקים פה ושם אז רצוי כרטיס מסך בינוני+ אני צריך רק את המחשב- בלי ציוד היקפי ומסך תודה
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,עבודה משרדית, הורדות, סרטים , סדרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NBA 2K12 ASSASSIN CREED 3 MW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 BENQ senseye 3 22 INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אני סטודנט להנדסת אלקטרוניקה, מתחיל שנה שלישית בקרוב. אני מחפש מחשב שיתאים ללימודים וכן לטיסות תכופות לחו"ל. אני מניח שיהיו עליו תוכנות כבדות בהמשך. חשוב לי זמן סוללה וניידות, אך גם ביצועים. ראיתי את הדל vostro 3350 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3350-a2410m.htm ולפי הביקורות, הוא נראה דיי טוב, ועושה רושם שבמחשב הזה אפשר להנות משני העולמות. http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Vostro-3350-Subnotebook.54680.0.html האם יש מחשב בטווח המחיר (ומטה), שיתן תמורה טובה יותר למחיר?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב נייח (יש לי לפטופ HP pavilion - 14-ce3006nj אבל אין לו אפוציה לשתי מסכים ולכן אני מתכוון לקנות גם נייח אני לא ממש מבין מבחשבים ולכן חשבתי שאולי משהו פה יכול לעזור לי קצצת:) הדרישות שלי דיי פשוטות אני רוצה מחשב חזק (אני לא משחק) אבל מתשתמש בתוכנה בשם ABBYY שהיא דיי כבדה לא חייב מלא זיכרון 256 SSD נראלי ממש ממש סבבה מה שחשוב שלי שאני יוכל לחבר 2 מסכים מבחשב ונראלי 16 RAM כי זה המינימום היום ... אם למשהו יש איזה המלצה למחשב כזה אני ממש אשמח לקישור אם זה אפשרי פה בפורום ... אם לא בפרטי (האם עדיף לי יד 2 או מחשב חדש )
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
- 1 follower
-
-
רוב הסיכויים שזה המפרט אשר אקנה לעצמי תוך פחות מחודש מה דעתכם עליו וגם אשמח לעזרה לגבי כמה רכיבים שאני לא יודע מה לבחור המחשב יעבור את ה OC הכי כבד שאפשר (ממש לסחוט לו את כל מיץ) בכוונה שהוא יעבוד כך 24\7 מעבד: QX9770 לוח אם: Striker II Extreme 2 כ מסך:GeForce 9800 GX2 2 כונן קשיח: raptor x 150 gb כל אחד OK כל אלו אני סגור שזה מה שאני רוצה לגבי השאר צריך את עזרתכם זכרונות : אני מחפש DDR3 שיעבוד בתדר של 1800 הרץ (צריך המלצה על חברה טובה ובנוסף מה עדיף 2 של 2 GB או 4 של GB1) ספק כוח :מחפש בין 1000 ל1200 ואט (רק צריך המלצה על חברה אמינה וטובה) קירור : מחפש מערכת קירור מיים שתוכל לקרר את כל הרכיבים המחשב (מה עדיף פנימי או חיצוני וכמובן של איזו חברה) חשו לי להדגיש הדבר היחיד…
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
איך הוא? http://www.zix.co.il/viewer.php?id=16747032479.JPG
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש איפה לחסוך תמיד טוב, אך לא על חשבון האיכות! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות (כרגע סטודנטית להנדסת תוכנה) + עריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): CUBASE - תחביב, כל שפות התכנות - תואר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אינו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב יחובר למסך אחד באזור ה24 אינטש , ובהמשך כנראה יחובר למסך נוסף -לאילו …
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אני מתבלט בין שני מחשבי HP PAVILON שראיתי בחנות המחשבים באג. אחד מהם הוא עם מסך 14.1 1GB ו 1.60GHZ http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3026&scat=320&tcat= והשני הוא מסך 15.4 1GB 1.83GHZ http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3028&scat=320&tcat= אני אישית הייתי מעדיף את ההוא עם המסך הקטן.. אבל עצם העובדה שהGHZ שלו הוא 1.60 קצת מלחיצה אותי.. האם יש הבדל משמעותי בין שני המחשבים? ואני מוכרח לציין שאני מתכוון להשתמש במחשב בשביל הורדות שירים סרטים מאינטרנט להשתמש באופיס וכמובן מסנג'ר ומשחקים.. האם אני יוכל לעבוד עם המחשב הקטן בצורה טובה ללא בעיות אפילו אם הוא 1.60 GHZ ולא 1.83 ?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אהלן תקציב - כתבתי עד 1500 בשביל החוקים, אני צריך HTPC במחיר הנמוך ביותר. מטרה - מיועד לטלויזיה HD READY, כל עוד יריץ HDR חלק הכל בסדר. ציוד הקפי - אין צורך אין צורך ב - דיסק קשיח 300 ומשהו ג'יגה... העדפה לחברה - מה שזול ועמיד קירור, עיצוב, שקט - קירור אין צורך, עיצוב שחור, ועדיף שהמחשב יהיה שקט (במסגרת התקציב כמובן) מערכת הפעלה - אין צורך המחשב נועד אך ורק לסרטים HD ולמוסיקה. מה שכן אני רוצה לחבר אותו למגבר עם 2 בננות (אדום, לבן) אם צריך כרטיס קול בשביל זה, אז כנראה שגם את זה אני צריך. תודה מראש! שיהיה לנו אחלה סוף שבוע!
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
במחשב נייד ההבדלים בין המעבדים CORE 2 לבין I5 גדולים? (שווים הבדל של 250$ במחיר)
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שבת שלום, אני מבקש המלצה לקניית לפטופ בגודל של 13.3 בתקציב של 2500 ש"ח. זה בעיקר לעבודה על אופיס,גלישה באינטרנט וסרטים. מעבד I3 נראה לי יעשה את העבודה. על איזה חברות ודגמים אתם ממליצים?,איפה לקנות? תודה רבה וחג שמח!
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום חברה, אני אשמח לקבל הצעה למפרט מחשב-נייד, הנה הנתונים שאני יכול לתרום. מחיר - אזור ה 5000 שח מקום רכישה - ניו-יורק מטרה - מחשב-נייד שישמש צלם דיגיטלי לצורכי עיבוד תמונות.חשוב מהירות ואיכות מסך אני לא מבין כלום בחומרה, מקווה שמה שרשמתי פה יעזור לכם ביעוץ. תודה
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי, יצרתי מפרט אשמח להערות. יש לי כבר gtx 3070. לא יודע אם לוח האם שבחרתי מומלץ, כעקרון אני רוצה שיהיה לו תמיכה ב bluetooth. האם כדאי לשדרג ל5800x? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500, פלוס מינוס 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים מהתקופה האחרונה, כרגע לא 4k אבל אולי בעתיד. עריכה גרפית עם פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכ…
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
היי, אני צריך מפרט לתכנות Web (סביבות עבודה די כבדות כמו Eclipse ו-Visual Studio) וגם עריכת/עיבוד תמונות בPhotoshop/Lightroom. חשוב שיהיה שקט ובלי תאורה כלשהי מהמארז. ללא ציוד היקפי. בת"א אם אפשר. תודה!
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום אני מחפש עכבר למחשב נייד שלי שיהיה קטן במחיר סביר שיעשה את העבודה ולא ימות מכל נפילה קלה על הרצפה (כרגע יש לי לוג'יטק שעשה את העבודה אך אחרי כמה נפילות הוא מתחיל לזייף כנראה) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכם, למחשב שלי יש את המפרט הבא: מעבד AMD Athlon 64 X2 4600 לוח Asustek M2N Nvidia MCP61 זיכרון DDR2 2GB כרטיס מסך Nvidia Geforce 210 ספק 450W Golden Tiger רציתי לשאול: בתקציב של 500 ש"ח שאני יכול להשקיע, אני רוצה שהמחשב יעבוד יפה בתוכנת Sketchup של גוגל. כרגע הוא פותח קבצים אבל לא רץ מספיק מהר. נתקע וחושב הרבה.... אשמח להמלצות לעניין - אם יש, מחשב חדש לא יקרה כרגע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
מה המחשב הכי עדיף שאפשר להוציא ב 4500 ש"ח ומה המחשב הכי עדיף שאפשר להוציא ב 3500 ש"ח? המחשב לצורך: גרפיקה ברמה בינונית ועריכת ווידיאו.. עדיפות למסך גדול, שלא יהיה פחות מ 15" אבל 17" יותר טוב. עדיפות למסך רחב אבל לא חובה. אני גם לא לחוץ על אורך הפעילות של הסוללה, המחשב לא מיועד לעבודה מחוץ לבית אבל הוא צריך להיות נייד. ושאלה אחרונה.. איך הדגמים של DELL במחיר הזה? פשוט יש לי עדיפות מסויימת לDELL... אז אני אשמח לקבל גם במלצות ספציפיות על דל. תודה צ'או
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכם, אני כבר כמה זמן בפורום הזה ועוד לא יצא לי להתחבר , אז סוף סוף התחברתי ;D למדתי מפה המון על רכיבי המחשב ובאמת זאת קהילה מדהימה. מקווה להמשיך להינות פה לעוד הרבה זמן אז עכשיו לשאלה. אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של 4000-5000 שקל.. ושלא יכלול מסך , רמקולים, ועכבר. יש לי כמה דרישות בערך, שיהיה 6GB ראם מעבד 4 ליבות , אני מקודד סרטים אז שילך מהר... 500GB דיסק קשיח וכרטיס מסך ATI HD4870 תודה לכל מי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי כמו שצוין בכותרת , אני יודע שעם המסך האפשרויות מצטמצמות מעט , אבל אשמח אם תוכלו לעזור לי עם זה , המחשב לא מיועד להריץ משחקים כבדים על איכויות מקסימליות , יש אפשרויות התפשרות כאן .. תודה רבה מראש לכל העוזרים , המשך יום נעים , נדב .
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
חבר ביקש ממני לבנות מפרט ב- 2500 עם אפשרות לחריגה (אין לו תקציב מדוייק אבל עדיף שיהיה 2500 בערך). בקניתי את המפרט הבא, אם יש הצעות לשיפורים / מפרט אחר לגמרי, אשמח לקבל. (אני לא מכיר כל כך לוחות ל- AMD אז אם הוא גרוע או סתם לא טוב לא אתפלא כל כך, סתם שמתי משהו שנראה לי בסדר ונכנס בתקציב) הדרישה היא מחשב למשחקים כמו שציינתי, לא צריך צורב, ו-320GB מספיק. G.skill DDR2 2048MB 800MHZ NT CL5-5-5-15, יחידות 1 ₪180 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1386 Twintech nVidia GeForce 9800GT 512MB , יחידות 1 ₪670 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1310 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive, יחידות 1 ₪260 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?p…
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר לעבודה רגילה עם קצת עריכת סרטים ותמונות חשוב לי שהמחשב עצמו יהיה מהיר מאוד והכרטיס מסך הינו פרט שולי יחסית מפני שאני בקושי ומשחק במשחקים התקציב שלי הוא 2.5K ללא הארדיסק וללא צורב קיבלתי את ההצעה הבאה,אשמח אם תגידו לי מה דעתכם מה כדאי לשפר\להחליף וכו' לוח אם Gigabyte GA-P55US3L (Intel P55 Chipset) מעבד Intel® Core™ i5 750 2.66GHz 8MB 1333MHz זיכרון Kingston 4GB Kit DDR III 1333MHz Dual Channel דיסק קשיח ללא מארז Foxconn TLA-436 כ.מסך GeForce 9500GT 1GB + DVI כ.קול On board (HDA) 7.1 Channel כ.רשת On board (10/100/1000) בתודה, דור
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
השימוש (ואל תצחקו ..=]..) אינט', והמשחק פיפא,...ובעתיד הקרוב קומפי לילדים קטנים =]... המחשב הוא בשביל אחי ואישתו, אז הם אינם צריכים HD גדול (מספיק 80GB). כ.מסך ממוצע,אך בשום פנים ואופן לא LOW END!!,קצת יותר מזה =]... (חשבתי בכיוון של 7300GS, איך הוא?) מסך 17', מקלדת, עכבר רמקולים, וצורב DVD. לא חשוב אם זה INTEL או AMD, העיקר מע' 64BIT, העדפה לAMD. תודה מראש! לבנתיים אני בניתי מפרט מKSP (אני גם מעדיף את חנות זו, כי יש אותה עכשיו באשדוד =] ) : מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 1 890 890 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NMF-9 s939, NF4, PCI-E, SATA, 1394 1 480 480 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ …
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מחשב למשחקים בגבול התקציב.. [table][tr][td]מק"ט[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]C3220T[/td][td]Intel Core i3 3220 3.3Ghz HyperThreading 3MB Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪565 [/td][/tr][tr][td]ZM70VALSI[/td][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪44 [/td][/tr][tr][td]MB75MAE33[/td][td]MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0[/td][td] 1 [/td][td] ₪306 [/td][/tr][tr][td]FDC1000ET400[/td][td]באנדל תקציבי - Fractal Design Core 1000 + Seasonic SSET400W - בקניית מחשב חדש[/td][td] 1 [/td][td] ₪450 [/td][/tr][tr][td]C8G1600C11V[/td][td]Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11[/td][td] 1 [/td][td] ₪226 [/td][/tr][tr]…
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
פשוט הוא עושה לי שאין לו הכול וצריך להזמין וזה עולה משלוח ובלאגן אז הוא נתן לי אפשרויות ופשוט מה שראיתי שממלצים פה אז אמרתי לו שיזמין עם יש פה חלק שכדאי בדחיפות לשנות אני ישנהה יש לי עד מחררר עכשיו הכי חשוב לי לדעת בקשר לספק והזיכרון איך הם ? זה השנוי שעשיתי במפרט כרטיס מסך - Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe 540 מעבד - Intel Pentium Dual Core E5300 2.5GHz 2Mb 800Mhz Bo 325 לוח אם - Gigabyte GA-G31M-ES2L 244 זיכרון - KINGSTON DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz 360 *-כונן קשיח Samsung 500GB 16MB 7200RPM SATA II HD502IJ Spinpoint F1 280 ספק 400W thermaltake 300 שקל בהתחלה זה הייה ככה השנוי שהוא עשה לי שזה יותר באיזה 150 שקל בערך כרטיס מסך - Sapphire ATI Radeon HD4830 51…
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-