עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכם, אני כבר כמה זמן בפורום הזה ועוד לא יצא לי להתחבר , אז סוף סוף התחברתי ;D למדתי מפה המון על רכיבי המחשב ובאמת זאת קהילה מדהימה. מקווה להמשיך להינות פה לעוד הרבה זמן אז עכשיו לשאלה. אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של 4000-5000 שקל.. ושלא יכלול מסך , רמקולים, ועכבר. יש לי כמה דרישות בערך, שיהיה 6GB ראם מעבד 4 ליבות , אני מקודד סרטים אז שילך מהר... 500GB דיסק קשיח וכרטיס מסך ATI HD4870 תודה לכל מי שיעזור

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  2. אוקי אז בניתי מפרט ב-KSP, ואני אשמח לשמוע עוד הצעות כי אני לא מבין גדול בתחום. המחשב הוא לשימוש ביתי (אינטרנט, מוסיקה, סרטים). אני רוצה שהוא גם יריץ משחקים אחרונים שיוצאים (לא קריסיס, משהו בסגנון COD4 לא ברזולוציה גבוהה), ויריץ סרטים ב-HD. המשחקים לא המטרה העיקרית של המחשב, אבל כדאי שהכרטיס יהיה טוב. המפרט: אשמח לתגובות והצעות, לילה טוב.

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  3. Started by ran1809,

אני נותן למחשב שלי להוציא דו"ח כזה על החומרה ב EVEREST ובכרטיס המסך הוא רושם לי: nVIDIA NB8M-GS (G86M) נה זה אומר שאיזה כרטיס מסך יש לי..? כי משהוא נראה לי מוזר..! תודה רן

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  4. שלום אני מעוניין בעזרה למפרט של מחשב שיהיה לרוב מיועד למשחקים חדשים אני מבקש אם אפשר לשים דגש על המעבד הלוח כרטיס מסך וספק מארז ומסך יש לי כונן אפשר להמליץ לי למרות שאני חושב שאני יודע על מה אני הולך כנ"ל לגבי הזכרון שהוא יהיה KINGSTON 2048MB DDR II/800MHZ כונן dvd מקלדת עכבר וכול ההקפי לא צריך וגם אם אפשר המלצה על מערכת קרור התקציב שלי הוא 4000 אפשר לגלוש קצת אבל לא מומלץ

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  5. שלום .. אני צריך מפרט למשחקים נטו תקציב 5000 עם מסך וציוד היקפי תודהה

6. Started by דן,

[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]חדש לחלוטין לא הופעל עדיין מחשב נייד מיני asus 1015peg חדש לחלוטין ליצירת קשר 0527639489 במחיר טוב[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  7. Started by erlich.udi,

שלום, אחר הצהריים טובים. קניתי היום מחשב חדש ואשמח לשמוע את דעתכם עליו.. הצרכים שלי לרוב הם אינטרנט ופוטושופ. לא משחקים כבדים וכאלו. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20305 תודה, ערב טוב.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  8. איזה מבין השילובים הבאים יניב את הביצועים הגבוהים ביותר בגיימינג לאורך זמן? I5 2500 + HD 6950 2GB + 8GB RAM I3 2120 + HD 7850 + 8GB RAM אשמח לתשובה מכם, תודה רבה

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  9. מחשב עריכה windows 7 64bit, לתוכנות Avid, Adobe master CS6, 3D Max. 1. תקציב מקסימאלי של 5,500 ש"ח 2. המחשב ישמש לעריכת וידאו HD, גרפיקה דו ותלת מימד שני מסכים של 1080 3. אשמח לקבל מידע על ציוד היקפי גם ( 2 מסכים, מקלדת, עכבר, לוח גראפי WACOM) 5. שהמחשב לא יהיה רועש נורא, 5 מתוך 10. 6. לא מתוכנן לבצע המהרה למחשב. 7. עדיף מבחינתי שהמחשב יורכב בחנות 8. אשמח לקבל מידע באיזה חנויות אפשרי ועדיף לקנות, אני לא מכיר. באזור המרכז (ירושלים, ת"א, כל האזור) 9. חשוב לי שיהיה חיבורים קדמיים של USB 3, עדיפות לקורא כרטיסי SD מובנה 10. אני מעוניין לשמור על אופק שדרוג על מנת שאוכל לשפר אותו במקרה הצורך מהבדיקות שעשיתי וממה שראיתי שממליצים פה: i7 860/920 8/16GB RAM nVidia עם CUDA כונן …

10. שלום, אני מחפש מחשב לסטודנט לאנימציה ואני צריך מחשב חזק שידע לעמוד באנימציית תלת מימד ואפקטים. קיבלתי מפרט והייתי שמח לשמוע את חוות דעתכם באם המפרט הוא ידע לעמוד באתגר :-) להלן המפרט: http://ksp.co.il/?uin=16105 תודה רבה דניאל

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  11. שלום לכולם אבקש את עזרתכם בבחירת מחשב נייד לסטודנט, עד 800 דולר (ניתן לחרוג אם הדבר נותן יתרון משמעותי) * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים באיכות 720p * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן, HDMI * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין צורך בכונן גדול. אם ניתן שיהיה SSD בגודל סביר (128GB) אז עדיף * כונן CD/DVD? צורב? לא צריך * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא כמה שאלות: 1. חשוב לי שהמחשב ירוץ …

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  12. Started by פתח הדביר,

אני מתכנן לקנות מחשב ניייד, כבר אני יודע איזה מעבד וכמה זיכרון פנימי אבל אין לי שמץ של מושג על איזה כרטיס מסך ללכת? אני צריך שמישהו יתן לי גבול מינימלי- מה לא לקחת התקציב של כל המחשב עד 4K והייתי רוצה מאיץ גרפי לא בשמים ולא משהו מפלצתי לגיימרים אלא אחד שעושה את העבודה וסה"כ סבבה ומסוגל להריץ משחקים עם דרישות בינוניות-גבוהות. תודה מראש

13. Started by ezman,

שלום לכולם אפבקש חוות דעת על מפרט מיועד בעיקר לפלייט סימולטור עם OC של 4.5 בערך תודה ![table] [tr][td] מעבד Intel® Core™ i7-2600K Processor (8M Cache, 3.40 GHz) [/td][/tr] [tr][td] קירור Scythe Mugen 2 Rev B [/td][/tr] [tr] [td] לוח אם [/td][/tr][/table] asus P8Z68-V PRO/GEN3[/t][/t] [table][tr][td] זכרון Corsair 8GB Kit (4GBx2) DDR3 CMZ8GX3M2A1600C8 1600Mhz CL8 [/td][/tr] [tr] [td] כרטיס מסך [/td][/tr][/table] GigaByte GeForce GTX570 1280MB GDDR5 OC Version [/t] [table][tr][td] מארז Cooler Master 690 2 Advance Black [/td][/tr] [tr] [td] HD [/td][/tr][/table] Crucial Micron SSD M4 Sata3 64GB CT064M4SSD2 415/95 IOPS 40000 [/t] [table][tr][td] HD SeaGate 500GB…

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  14. אני כבר שנתיים מנסה ליבנות לי מיפרט מישתלם מבחינת מחיר ושיכלול את כל הדברים הבאים: איכות=אמינות. ביצועים ביחס למחיר. יוקרה פאר ואלגנטיות. ~~~~~~~~~~~~~~~ אז ככה זה מה שאני מתכנן ליקנות בשבועות הקרובים וחשוב שהכל יהיה כלול כלומר:חומרה ציוד הקפי ומסך. מעבד - Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 גוף קירור - Thermaltake Big Typhoon לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe/ASUS P5B Deluxe זיכרונות - 2G של GSKILL/OCZ/CORSAIR דיסק קשיח - Maxtor 250GB 16MB Buffer DiamondMax SATAII HDD Seagate 250GB 7200 rpm 16MB Buffer NCQ S-ATA II HDD כרטיס מסך - Radeon X1900GT X800GTO2 ציוד הקפי: מסך - SAMSUNG 19" 960BF 4MS עכבר - Logitech G5 מקלדת - Microsoft 4000 Natural Ergonomic או מקלדת +…

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  15. אני צריך מפרט של HTPC בכי מינימלי שאפשר...שלא יעלה על 1000 שקל אם אפשרי אבל לא רק שמות של חלקים אלא גם איפה אני יכול לקונת כזה דבר

• 9 תגובות
    • 577 צפיות
  16. חשיבות למעבד חזק וללוח אם טוב

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  17. Started by motir,

הי, אני רוצה לשדרג את ה-HTPC שלי, כך שיריץ MCE ווידאו בצורה חלקה. אני לא מתכוון להריץ משחקים, אבל אולי פעם ב... מה דעתכם על המפרט הבא? מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 735 1 735 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS Price Units Total A8N5X s939, NF4, PCI-E, SATA 540 1 540 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Kingston CL3 280 1 280 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK) 280 1 280 Total price 1835 ¤ יש מקום לשיפורים באותו תקציב? כרטיס המסך זול מאוד, אני חושש שהוא ממש זבל. תודה! מוטי

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  18. מחפש מפרט למשחקים כבדים וגרפיקה טובה, תקציב עד 5500 שקל (לא לחרוג! ) דיברתי עם מישהו והוא הציע לי מפרט כזה: מעבד: intel p-4 2.8gb dual core לוח אם: intel 945 ריו ויסטה + raid זיכרון: kingston 2048mb DDR2 דיסק קשיח: 300gb sata2 צורב: צורב DVD x16 LG כרטיס מסך: ATI x600 PRO 256mb ספק: 500 watt מה אתם חושבים? אתם יכולים להציע שידרוגים למצב האופטימלי ביותר לתקציב זה. תוסיפו בבקשה מארז מאוורר וטוב, בבקשה שלא יהיה יקר במיוחד. בתודה מראש לכל העונים אליעד

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  19. Started by Shlomi XD,

קודם כל שלום לכולם. אני חדש כאן וקוראים לי שלומי. אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב ואני צריך מפרט ב5K. בלי ציוד היקפי וזה כעיקרון מפרט לGaming. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  20. Started by psycotix,

שלום רב לכולם! אז ככה - ברשותי מארז S-VIKING מבית THERMALTAKE , שבו כידוע שני מאווררים מאוד רועשים של 120 מ"מ....הרעש שעומד בחדר שלי די חזק,ואני כבר מתחיל לקבל כאבי ראש מזה. היה לי קירור טוב למעבד - קירור מים של THERMALTAKE , אבל המשאבה שבמערכת נדפקה שלוש פעמים,אז וויתרתי על התענוג (החזרתי לחנות עם צעקות,וקיבלתי החזר של סכום + הוצאתי מהם קירור SONIC TOWER עם מאוורר 13 מ"מ). הבקשה שלי היא כזאת - אנא המליצו לי על מארז עם קירור טוב (רצוי 3-4 מאווררים),שלא יהיה MIDTOWER, ושיהיה שקט - מאוד חשוב השקט... :-) ספק כוח יש - TRUE POWER 450 של THERMALTAKE... חשבתי על לקחת את ה-S-ARMOR של THERMALTAKE , אבל אשמח לשמוע עוד המלצות שלכם... הסכום שעומד לרשותי הוא עד 1000 ש"ח....

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  21. Started by redti,

אהלן, יש לי מעבד 2.4 celeron של אינטל..(אם בכלל יש לא של אינטל) אני רוצה לקנות לוח אם כרטיס מסך וג'יגה זיכרון יש לי 2000 שקל.. מה השילוש הכי טוב במקרה שלי ?

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  22. וחשבתי על המחשב הזה מה אתם אומרים SAMSUNG 17'' 793 DF FLAT? מסך P4P800SE DUAL (i865) sb,SATA,lan ? לוח אם Intel p-4 2.4 Ghz 800zh מעבד 256Mb 400MHz Samsung? X2 זיכרון 80GB SATA 7200 8MB WD800JD? דיסק קשיח Sony 16x48? כונן DVD NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8? צורב EDIMAX Router 4port BR-6104K? נתב ?2439 ATX MIDI PFC, usb? מארז Fx 5200 128mb asus/abit כ.מסך מקלדת(סטדרט + עכבר אופטי

23. Started by יניב קופר,

אני רוצה לקנות לחברה שלי מחשב לא למשחקים וחשבתי על מעבד 541 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2613 ולוח http://www.pcglob.com/scripts/prodView.asp?idproduct=313 וזיכרון אחד גיגה חשוב לי שהמחשב יעלה מהר והכל יזרום המחשב הוא בשביל אינטרנט ואופיס ומוזיקה וקצת סרטים אני לא מחפש פחות בתקציב ואם אפשר אני מוכן להוסיף עוד קצת

24. Started by Shiker,

המפרט שאני צריך הוא לא למשחקים כבדים אבל הוא שיוכל להריץ NEED FOR SPEED CARBON בסבבה ב- MEDIUM ו- SIMS 2 והוא גם לגלישה באינטרנט ומסמכים וכל האופיס... אשמח אם תעזרו לי בזה.

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  25. Started by o.k,

שלום לכולם! אתמול קיבלתי מפרט למחשב (רצוי לציין אחלה מפרט) רק שבמפרט לא היה כלול הכרטיס קול והכרטיס מודם רציתי לדעת עם זה בא ביחד עם הלוח אם או שצריך בכל זאת להוסיף את שני הכרטיסים הללו לרשימה במפרט??? תודה...

• 1 תגובה
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים