עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש שיתאים למשחקים כבדים כמו GTA IV, Crysis, Call of Duty 5 וכדומה. אין צורך בציוד היקפי. אין צורך במערכת הפעלה. רצוי שהמחשב יהיה שקט. לא מתוכנן OC. מסך 19 אינץ' LG. מעוניין בכרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX... הייתי מעוניין שתבנו לי שני מפרטים: מפרט אחד לעניין חד וחלק למשחקים ומפרט שני מבוסס I7 ו Triple Channel (אם ניתן לבנות בתקציב כזה?). תודה רבה מראש, מקווה שלא שכחתי כלום.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין במפרט בתקציב של עד 8000 ש"ח. המפרט יהיה מיועד בעיקר למשחקים כבדים. שהמפרט יכלול גם מסך. תודה.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  3. הגדרת מפרט למחשב ללא מסך בתקציב דל של כ- 1000 שח , יעוד משחקים בעיקר, האם המחשבים המפורסמים בפרסומות השונות של כ- 1000 שח טובים או שכדאי לבנות משהו אחר ?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  4. Started by galna2,

אני רוצה לקנות מחשב שיריץ את רוב משחקי המחשב של 2012 כמו FIFA12, CALL OF DUTY וכו... רציתי לדעת אם המפרט הזה יריץ לי את המשחקים האלה ואם לא מה כדאי לשפר... ד"א זה המחשב: http://ksp.co.il/?uin=15890

5. שלום, אני מתכנן לרכוש מחשב לעבודה משרדית, Office ואינטרנט. כמו כן גם לצפיה והקלטה של טלויזיה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. צפיה והקלטה של טלויזיה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכנן לחבר את זה למסך U2410 שיקנה בנפרד. הרזולוצי…

6. Started by tototo,

חברי אני סטודנט ומחפש מחשב נייד לא יקר 3000-3500. אני ממש לא מבין במחשבים לכן מבקש עזרה פה. תודה.

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  7. Started by eyalitzhak,

אני עומד לקנות את המפרט הזה עוד כמה ימים ואני רוצה שתגידו לי איך הוא? התקציב לא כל כך משנה כי אין לי כל כך הרבה כסף להשקיע ולגיסי יש מעבדת מחשבים אז הוא קונה את כל החלקים במחיר עלות, מה שיצא דיי טוב ועזר לי המון. זה המפרט, אם יש לכם הצעות לשיפור\שינוי חלק שהוא עומד בערך על אותו סכום תגידו מעבד: INTEL Core™ i5 -2500 LGA 1155 3.3 GHz 64-bit לוח אם: Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 מארז: NZXT ספק: Gigabyte Superb 720W זיכרון: Kingston DDR- 3 4GB 1600MHz כרטיס מסך: ATI - Sapphire HD6870 1GB DDR5 256-Bit דיסק קשיח:Seagate 1000TB SATA III 7200RPM אני שוקל להוסיף עוד 2GB של זיכרון או שעדיף להשקיע ולהוסיף עוד 4GB של זכרון? או שבכלל ככה זה טוב? מה אתם אומרים על המפרט הזה? …

8. הי, אני מחפש מחשב נייד קל, כלומר עד 2 KG (כולל סוללה), עם זמן סוללה יחסית ארוך, לצרכי Office ומידי פעם לראות איזה סרט. מבחינת ביצועים, עדיפות ליחס מחיר-ביצועים טוב. תודה

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  9. Started by eranx,

שלום, אני מעוניין במחשב HTPC לאחי. מעבד AMD Athlon 64 X2 BE-2350 Socket AM2 Box ₪408 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1198 לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ₪465 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38510 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ₪295 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Kingston DDR2 1024MB 667MHz CL 5-5-5-15 ₪107 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G כרטיס גרפי GIGABYTE ATI Radeon HD2400XT 256MB PCIe ₪282 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37482 צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ₪129 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20L קורא כרטיסים Sony ₪51 כמות:1 http://skypc.co.il/pr…

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  10. Started by Forza Milan,

שלום, אני צריך ב-2500 ש"ח , כולל מסך 17 אינץ' CRT וכולל מדפסת נורמלית במחיר סביר, לעבודה משרדית, (אינטרנט + עבודות).

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  11. 1. מה התקציב? בין 1-2K, רצוי יותר לכיוון ה1. מזומן. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (רובה דו-מימדית בPS CS3 אבל אולי בעתיד יהיה גם סרטים\תלת קל). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין חובה לכרטיס קול איכותי במיוחד 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אין חובה בהתאמת צבעים, רצוי שהמחשב יהיה שקט אבל לא חייבים במיוחד. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא צריך מערכת הפעלה או התקנה של אחת, הרכבת מחשב אולי. 8. האם…

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  12. Started by ilanb0,

ליישומי אופיס + הפעלה חלקה של תכנה גרפית אוטוקאד + גלישה באינטרנט. זה הכל. נחוץ שהמחשב יעבוד מהר. לא משחקים, לא יישומים כבדים, רק מה שתואר. אודה לקבלת הצעות מפרט. מערכת הפעלה - XP (כי ויסטה ידרוש הוצאה גדולה על הרכיבים).

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  13. בהמשך לת'רד הזה, גם אחי הקטן צריך מחשב חדש, אבל הדרישות שלו שונות: 1. תקציב: כ- 3000 ש"ח, לא יותר מ- 3200 ש"ח. 2. מטרות: גלישה, סרטים, הורדות, תכנות ומשחקים. צפוי מולטיטאסקינג אבל לא כבד כמו במפרט הקודם שביקשתי. 3. ציוד היקפי: לא צריך. 4. דברים שלא צריך: כונן דיסקטים או כרטיס קול איכותי במיוחד. 5. העדפה: אינטל, למרות שאפשר לערוק ל- AMD אם זה משלם מספיק. 6. עיצוב קירור ושקט: עיצוב לא חשוב. קירור חשוב במידה והוא יאריך את תוחלת חיי המחשב (לא צפוי OC). שקט די חשוב. 7. מערכת הפעלה: לא צריך. 8. צרכים מיוחדים: לא. 9. שקט: חשוב. 10. OC: לא מתוכנן. 11. משחקים: זה לא הולך להיות השימוש המרכזי אבל רצויה יכולת טובה ככל האפשר במגבלות התקציב, לפחות כל עוד זה לא מערב פגיעה משמעותית בתפקו…

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by ~shirush~,

רציתי לדעת, האם אנו עומדים לפני נפילת מחירים גדולה, האם עוד חברות יוציאו מחשבים אולטרה ניידים כמו הrh2של אסוס. אני צריך גם מידע בנוגע למקלת של הrh2 לא קלטתי אם היא על המסך או נשלפת. מתי יצא הumpc של intel בישראל, כמה הוא יעלה?, מתי הוא יגיע?, והאם הוא יהיה רק בצבע כתום מגעיל... האם הsamsung (umpcכמובן) מתכוון להגיע לישראל?, מתי איך ולמה? צריך את המידע כמה שיותר בקרוב. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  15. Started by mDs,

מחפש מחשב לא למשחקים.. בעיקר לתוכנות כבדות לא ממש לגרפיקה אבל שיוכל לעבוד אם פוטו שופ.. תודה רבה! נב רק המארז ללא שום ציוד הקפי

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  16. שלום, אז ככה, כמו שכבר ראיתם בכותרת, אני צריך מפרט טוב ככל האפשר ביחס למחיר, שישמש בעיקר לעבודה משרדית (אינטרנט, אופיס וכד' ...), מוזיקה, סרטים ומדיי מפעם עבודות גרפיות (פוטושופ, לא משהו רציני אבל) ... אין צורך בציוד היקפי בכלל, כמו כן גם בצורב .. צריך רק מעבד, לוח אם, דיסק קשיח, זיכרון, כרטיס מסך דיי טוב ומארז .. * אין העדפה כלשהי בין Intel ל - AMD. אני מקווה שתוכלו לעמוד בתקציב, תודה רבה מראש, לירן.

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  17. התקציב הינו 3000 ש"ח וישנה אפשרות לחרוב בעד 500 שקלים. המחשב מיועד בעיקר למשחקים (אך לא גיימינג),פנאי וכן הרצה של סרטי HD. הרזולוציה שהמחשב יריץ תהיה 1920X1080 אולי יותר אם יתאפשר. הבניה היא של מחשב שלם חוץ מהציוד ההיקפי. השקט אינו קריטי ממש (5/10). לא מתוכנן אוברקלוק בכלל, ואין צורך לכלול מערכת הפעלה. מה שחשוב שלמחשב,בין היתר, יהיה קירור טוב בגלל שהוא בקומת גג ששם כל הזמן חם, גם בחורף. שירכיבו לי אותו בבקשה, אני גר בערד אז אם אפשר שישלחו אותו בדואר או משהו. USB3 ,ESATA וכל השאר שיכללו בלוח האם אלא אם כן זה מייקר את הלוח ממש. אני רק אבקש שהתקציב יכלול הארד דיסק של 750 גיגה. המחשב לא מתוכנן לשדרוג לכן התקציב הזה צריך להספיק למחשב ממוצע שישאר לאורך זמן במידת האפשר.…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  18. Started by zikri00,

אז ככה , אין לי מושג אם זה חוקי פה או לא , אם לא , תנעלו . נתחיל , המחשב הינו חדש דנדש נקנה בחודש נובמבר 2010 ממש תינוק ! המפרט: לוח-אם : GigaByte X58A-UD3R זיכרונות: G-skill 2000MHz 6GB הארד דיסקים: Western Digital Black Edition 1TB x2 ב RAID . כרטיס גרפי : GeForce GTX470 ASUS מעבד: Intel Core i7 950 3.06GHz מארז: Thermaltake Element G מאוורר למעבד: Freezer 7.1 צורב: LG DVD-RW X22 אני פתוח להצעות :]

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  19. שלום, עזרתכם בבקשה בבניית מפרט לתוכנות הבאות (לפי סדר חשיבות): אילוסטרטור אינדיזיין פוטושופ אפטר אפקט פרמייר התקציב הינו 7000 ש"ח. תודה

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  20. היי. אני רוצה שיבנו לי מפרט מחשב ב 3500 שקל, אבל שלא יכלול את הדברים הבאים: צורב DVD, מארז, הארד דיסק, כרטיס קול. המפרט לאוברקלוק ולמשחקים תובעניים כמו קרייסיס. יש לציין: רזלוציית המסך שלי היא 1024*768. פעם שעברה רציתי כל מיני המלצות על כל מיני דברים והחלטתי שאתם תבנו לי את המפרט. בניתי על 8400, 9800GTX+.... ולוח P45... עד 3500 ש"ח רק מפנדס.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  21. מחפש מחשב חדש לצורך עריכת הסרטים והפעולות הרגילות. כאמור התקציב הוא עד 3000 ש"ח. קיבלתי את ההצעה הבאה ב 3500 ש"ח. מה ניתן לעשות ע"מ להגיע למפרט המתאים לטובת המחשב הרצוי בתקציב הנ"ל? המפרט שקיבלתי: מארז HEC 6AG1 + ספק 500W HEC מאוורר ZALMAN CNPS7500 FOR 775 לוח אם INTEL P35 DRAGONTAIL CORE 2 1333 מעבד E6750 2.66 1333M 4M 2 זכרונות של KINGSTON DDR2 1G 800M דיסק W.D 160G 8M SATA2 דיסק W.D 320G 16M 7200 SATA2 כרטיס מסך ASUS EN7600GS 512M תודה.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  22. היי, מבקש הערות למפרט שאני שוקל לקנות. 1) תקציב 5K~ 2) מטרות: קצת מהכל. (נדרש מרובע ליבות) 3) כנראה לא יבוצע OC (ואם כן יהיה בינוני-) 4) רצוי שקט ומקורר ככל הניתן (לא על חשבון חריגה מהתקציב!!) 5) גובה מארז חייב להיות נמוך מ-43 ס"מ 6) חיבור לטלויזיה LCD 42 FHD המפרט שיש לי כרגע: מעבד: Q9550 לוח אם: GA-G31M-ES2L זכרונות: DDR2 4GB 800Hz CL4 כרטיס מסך: HD4870 1GB ספק כח: Corsair VX450 מארז: CM 590 צורב:22B1LT ASUS דיסק קשיח: WD 1T מקלדת+עכבר אלחוטיים

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  23. Started by the kon,

שלום יש לי מחשב בן 3 עם מעבד AMD(לא זוכר את הדגם אם צריך אני אבדוק) 40G ו256 DDR1. אני רוצה להפוך אותו לHTPC בהשקעה מינימלית.(עד 800 שקל כנראה) מה אני צריך לקנות ולעשות בשביל זה? תודה

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  24. Started by Sheffer24,

שלום לכולם, אודה לעזרה בבניית מחשב חדש, נא להתחשב בתקציב דל שעומד ברשותי 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - black ops2, crysis2, shogun2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - מסך 24, רזולוציה 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניו…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, כאשר השימושים יהיו: אינטרנט, קצת משחקים (אין לי שום כוונה להריץ ג'י טי איי על גרפיקה גבוהה או משהו דומה, מספיק לי שאת רוב המשחקים שיש עכשיו בשוק אוכל להריץ על גרפיקה בינונית), קצת פוטושופ ובנוסף המחשב משמש כאמצעי האיחסון של הסטרימר. התקציב המקסימלי שאני מוכן להוציא זה 4.5K, כאשר אם יש אפשרות לחסוך לכיוון 3.5-4 אני אשמח. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. ומבחינתי שקט זה לא אפס רעש, שיהיה קצת פחות רועש ממחשב ממוצע. אין לי כוונה לבצע אוברקלוק. אין צורך בציוד היקפי. לא צריך מערכת הפעלה. בעיקרון אני רוצה מחשב שעכשיו יהיה קצת יותר חזק ממחשב שמשמש רק לאינטרנט ועבודה משרדית, ובעוד 4-5 שנים עדיין יוכל לשמש כמחשב משרדי ברמה סבירה. מבחינת חנות, אני מעדיף KSP…

• 4 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.