ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,465 דיונים בפורום זה
-
המליצו לי להגיע לפורום הזה , על מנת שימליצו לי ויעירו לי על המפרט שאני מתכנן לקנות אז זהו המפרט: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=10103467.JPG אני עד היום הייתי כבר למעלה מ9 שנים עם פנטיום 4 2400 מגה הרץ. החלטתי אחרי הרבה זמן סוף סוף להחליף מחשב (: המחשב מיועד בעיקר ללימודים ואינטרנט , אבל גם פה ושם כשיהיה זמן למשחקים . רציתי לדעת מה אתם אומרים על המפרט. שווה ? לא שווה ? יקר ? לא יקר ? להוסיף ? לשנות ? לרדת ממנו ? סך הכל המחיר שהציעו לי זה 2600 שקל שזה כולל מערכת הפעלה ( שאני בוחר ) מקדלת עכבר ורמקולים . בלי מסך.
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד להלן השימושים: 1. אינטרנט וכיוצאה בזאת (חיבור אלחוטי וכו). 2. מצגות, לראות סרטים, מסמכים, מסנג'ר, eMule שימושים בייתים בעיקר. **** אין צורך בכל מיני תוכנות עיצוב וגרפיקה זאת לא המטרה. חשוב שיהיה: לפחות 512M זיכרון 80G HD מעבד חזק (לבחירתכם) התקציב הוא עד 1200$ פחות או יותר. הערה חשובה: אני קונה את המחשב בחו"ל (כלומר - חבר שלי נמצא בארצות הברית והוא קונה אותו שם כך שיש להתיחס למחיר בחו"ל ולא בארץ) עזרתכם בהקדם...
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב נייד מסוג Samsung 300E5Z, הוספתי לו עוד 2 ג'יגה(במקור הוא בא עם 2 ועכשיו הוא עם 4) ופירמטתי אותו לווינדוס 7 64 ביט. אז ככה - המחשב עובד מצוין ולא עושה שום בעיות חוץ משאני בא לראות סרט(דרך pot player) הוא נכנס למצב שינה אחרי צפייה של דקה בערך. והגדרתי אותו שלא יכנס למצב שינה אף פעם. מישהו יודע איך אני פותר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
בוקר טוב המחשב שלי הוא ASUS U36 וקיים בו התקן בלוטות' מובנה, כל פעם שהמחשב עולה הבלוטות' נפתח איתו ואין לא אפשרות לכבות אותו אלא אם אני מכבה את הוויפי איתו איך אני פותר את הבעיה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
שלום, אני צרך מפרט ב-4000 ש"ח שיהיה מיועד למשחקים כבדים כגון: COD6, AC2, GTA IV. אני רוצה שהכרטיס מסך ינצל את המסך שלי שהוא T220P והציוד ההיקפי שאני צריך הוא רמקולים 2.1. אני רוצה שהמחשב יהיה שקט ושינצל את מערכת ההפעלה WINDOWS 7 62 BIT ושיהיה מורכב בבקשה מKSP תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד הנדסת מערכות תקשורת (מבחינת הדרישות למחשב אני מאמין שזה כמו בהנדסת תוכנה) וזקוק למחשב נייד טוב, הבנתי שהוא אמור להיות חזק בשביל הקומפילציה ועוד אפשרויות תכנות אחרות. שימוש: אז כמו שאמרתי, הוא ישמש אותי בעיקר ללימודים ותכנות, אך ישמש אותי גם המון לאינטרנט ואולי (לא מחייב בכלל) גם קצת לסרטים ושמיעת מוזיקה. גודל מסך: לפי מה שקראתי במדריך, הוא לא אמור לעלות על 14.1", אני צריך מסך כזה שיאפשר לי לשבת עליו הרבה שעות מבלי שיצאו לי העיניים (14.1 יספיק? אני לא מכיר את הגדלים של המסכים). משקל: לא קריטי לי כי רוב הזמן הוא יהיה על שולחן בכיתה/בחדר/ברכבת, אבל ברור שכמה שיותר קל ככה יותר טוב. זמן סוללה: באיזור השלוש-ארבע שעות. יציאות מיוחדות: לפחות 2 יציאות usb, ואולי (אם א…
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
נתחיל בזה שאין לי פשוט יותר להוסיף, אפילו 100 שקל. 4.9K זה התקציב הסופי סופי שלי. אז ככה... מה דעתכם על המפרט, על המסך? כל דעה תתקבל בברכה. המטרות של המחשב הם אינטרנט ותוכנות כבדות שהכל עובד בו זמנית, סרטים ומוסיקה, וגם משחקים בין היתר.
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי חבר שמתכוון לקנות מחשב בקרוב ורציתי לשאול לגבי מפרטים בסכום של 4500 ש"ח ללא ציוד היקפי ולא OC. הדגש במפרט הוא שיהיה מעבד Q9550 או Q9650 של INTEL ולוח אם תומך כמובן. אני בעצמי מבין מעט במפרטי מחשב אבל בכל זאת רציתי לשאול פה בפורום. כמו כן אני רוצה במחשב מארז שאינו סטנדרטי ועדיפות לכרטיסי מסך של NVIDIA. תודה מראש לעוזרים ;D
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בבניית מפרט מחשב חלקי (יש לי כבר מסך,הרד דיסק וצורב) ,בעיקר למשחקים,ללא OC,שיעלה עד 5K (אפשר לחרוג קצת) עם הדרישות הבאות: מעבד חשבתי ללכת על core2duo e8400 לוח אם אני רוצה לוח אם משולב DDR2 ו-DDR3 וגם בעל יכולות Crossfire,שיהיו בו 2 כניסות PCIE 2.0,האם קיים כזה? ראיתי רק אחד כזה, asrock x48turbotwins,אבל לא יודע אם הוא טוב... http://europe.asrock.com/mb/overview.asp?Model=X48TurboTwins&s= אם לא קיים משהו טוב,אז שיהיה משולב זכרון כמו שאמרתי וכניסת PCIE 2.0 אחת. זיכרון אני רוצה 4GB של DDR2 800MHZ,לא יודע באיזו תצורה לקנות (2 של 2GB בנפרד או סט של 2X2),לא יודע של איזה חברה כדאי... כרטיס מסך חשבתי על Gigabyte Ati Radeon 4870 1GB אולי כדאי להש…
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי.... אני כבר ממש לפני קניה של המחשב ופשוט רציתי פה חוות דעת. המחשב הוא למשחקים על מסך 19" ברזולוציה של 1440X900, ולא מתוכנן OC מה אתם אומרים על המפרט הבא: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪971 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪528 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪463 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBRL כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ₪505 כמות:1 http://www.skyp…
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
לוח אם לוח אם MB INTEL D101GGCL L775/800 mATX מעבד CPU INTEL 630 3.0/800 S775 זיכרון MEMORY DDR 512MB PC400 דיסק קשיח H.D WD 80GB SATA 7200 8M כונן LG DVDRW כונן 1.44 כרטיס קול ON BOARD כרטיס מסך ראה תוספות למטה כרטיס רשת ON BOARD 10/100 מקלדת KEYBOARD LOGITECH BASIC H/E PS/2 עכבר אופטי MOUSE LOGITECH WHEEL OPTI PS2/USB מארז מארז CASE VTECH 630 P4 USB SLVR/BLK שנות אחריות שלוש שנים במעבדת דיסקל סה"כ מחיר תחנה ללא כרטיס מסך 570$ זה ממש מעפן. בבקשה תנו משהו טוב. תודה! (באותו סדר גודל מחיר)
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הנושא הקודם שלי ירד לעמוד 2.. טוב הפעם אין לי הרבה דרישות רק שיהיה וידאו IN(עדיף כרטיס טלוויזיה נפרד? בגלל הטורנר הפנימי..) כרטיס מסך נורמלי למשחקים ומסך CRT 17" או 19" עם מקלדת בלי הרכבה תודה לכל העונים..
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,999 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גם משחקים כבדים וגם לצרכי עבודה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:S , CS ועוד כל מיני חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
המפרט שאני צריך הוא לכמה מחשבים שיהיו להם יכולות בתחום המולטימדיה. הם יריצו מספר תוכנות פשוטות לעריכת ווידאו כמו פרימייר, אולי אפילו דברים פשוטים יותר. חשוב שהם יגיעו עם כרטיס גרפי שיאפשר עבודה חלקה, וכן כמות זיכרון וכוח חישוב. התקציב למחשבים האלה הוא 4000 שקלים(לכול יחידה) בלי מסך*. אני מבקש לחשוב גם על נושא האמינות, מארזים נורמליים ספקים סבירים לא צריך להתפרע, אבל אני גם לא רוצה שחלקים ימותו כתוצאה מאבק וחום
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
A-Top Alien Silver ספק Thermaltake 430W לוח אם DFI Infinity Nvidia Nforce4-Ultra S939 מעבד AMD Athlon64 S939 3700+ San Diego Core מאוורר למעבד Thermaltake TR2 SE M6 Fan / Original AMD Fan(בחירה) זיכרון 1024MB Geil DDR400 CL2.5 Cooling (2x512MB) דיסק קשיח Western Digital 160GB 7200RPM 8MB Buffer SATA II כרטיס מסך Gigabyte Geforce 6800GS Pci-Express 256MB DDR3 256Bit כרטיס קול High Quality Onboard Soundcard כרטיס רשת High Quality Onboard Lan Card צורב Nec ND-3550 DVDRW Dual Layer X16 Silver כונן Floppy 1.44MB 3.5" ALPS White שווה?
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
דוד שלי ביקש שאני יבנה לאשתו (אדריכלית) מחשב לעבודה, עכשיו הוא לא יודע אם היא משתמשת בתוכנות 3D או לא. הוא רוצה בנוסף למחשב גם מסך 22". הוא לא יודע מה התקציב שהוא יכול , העיקר "שיהיה חזק" -חחחח. קבעתי לעצמי 7000 שקל והנחה שהיא צריכה להשתמש בתכונות 3D. 1. מה התקציב המקסימלי? 7000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תוכנות שאדריכלים משתמשים בהן , אין לי מושג. 3. האם יש צורך בציוד היקפי : מסך 22" עדיפות לפאנל IPS 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב : כונן דיסקטים (דא) 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא…
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?4500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירת מוזיקה (אודיו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -תוכנה לשימוש ליצירת מוזיקה: Cubase. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3 , Max Payne3 , Dota2 , Diablo3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (עם FPS של לפחות 60-80) 3. האם …
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב כשנתיים, אני מרוצה מאוד ממנו חוץ משני דברים, האחד הוא כמות הזיכרון [512 לא ממש מספיקים] והשני הוא החום והרעש שנוצרים מהמאוורר המפרט שלי הוא [table] [tr] [td]מעבד[/td] [td]PRESCOTT 3.0GHZ 800Mhz FSB 478[/td] [/tr] [tr] [td]לוח אם[/td] [td]ASUS P4P800 SE[/td] [/tr] [tr] [td]זיכרון[/td] [td]GEIL GOLDEN DRAGON 2x256MB[/td] [/tr] [/table] אז, כמו שאמרתי המחשב מריץ את מה שאני מעוניין בו בצורה מאוד יפה ואני מרגיש די בנוח עם הביצועים אבל בעיית החום והרעש מטרידה אותי מאוד, החדר שלי לוהט והתלבטתי מה כדאי לי לעשות חשבתי על למכור את הרכיבים ולקנות איזשהו מעבד AMD, רק שבבדיקות שעשיתי גיליתי שברוב מעבדי ה AMD שיש טמפרטורות העבודה לא שונות בהרבה מאשר הפרסקוט, אלא א…
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
1. לנסות לחסוך אם זה מסתדר עם שאר הדרישות אך ניתן לשבור את ה5K ב200 ש"ח מקס' אם זה הכרחי. 2. משחקים, תכני HD, כרגע יש מסך של 1680x1050, אך הוא ישודרג בעתיד הקרוב לרזולוציות גבוהות יותר המשחקים הם כבדים, BF3, AC2, GTA IV ומשחקים שיצאו בשנים הקרובות. 3. מסך שיציג רזולוציית FHD לפחות ועם איכות גבוהה ככל האפשר בתקציב זה גודל 23/24 אם תצליחו להגניב זוג אוזניות טובות לגיימינג עם סראונד אז מעולה, אם לא לא חובה. 4. - 5. חשיבות של שקט 7, אני לא מפחד מלשמוע את המחשב בלילה אבל גם שלא ירגיש כמו מכסחת דשא. חשוב יותר שיהיה קר אין לי מזגן בחדר. 6. לא, אבל קירור עדיין חשוב. 7. - 8. - 9. לפי מה שהבנתי זוג של 6850 נותן את הביצועים הגבוהים ביותר ביחס לכסף היום. מצד שני יש לי אפשרות ל580 ב18…
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא??? amd 3500 64 venice לא רוצה כפול ליבה, הבנתי שהיום הם לא הכי משתלמים - רק הדור הבא צפוי להיות משמעותי gigabyte k8n-sli אני רוצה תמיכה עתידית בSLI הבדל המחיר זעום ללוח בלי SLI 512X2 twinmos 400 ddr saphire X550 256mb אני לא משחק בתלת מימד כמעט אלא בCIV וFIFA MANAGER hitachi 80gb sata2 lg dvdrw black hec CI-69U6 black logitech keyboard +optical mouse כולל הרכבה 3800 שקל עם מסך viewsonic vx924 6300 שקל המפרט מקי.אס.פי - לא ממחירון החלקים אלא הייתי בחנות והם נתנו לי מחיר על בסיס של החבילה עם המעבד 3500
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד עם מעבד חזק ומהיר, הצרכים הם גם של עבודה, לימודים וגם משחקים. כרטיס מסך טוב שיספיק למשחקים כמו פרואבולושין. משקל - עד 3ק"ג. זיכרון פנימי - עדיפות ל4 DDR3. דיסק קשיח - 320 מינימום, עדיפות ל500. העדפה לחברת דל - התרשמתי מאוד מדגם הסטודיו 1557 עם המעבד ה- i7 שבארץ המחיר שלו בערך 6000. פתוח להצעות נוספות מחברות שונות. אשמח לכמה שיותר הצעות. ברור לי שבסין ובארץ יש הבדלי מחירים, אני לא בטוח שאקנה מסין אז אשמח לקבל הצעות במחיר הנ"ל גם למחשבים בארץ. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב משמש לצורכי משרד (אינטרנט וורד וכו...) התקציב 800 אבל אפשר לחרוג טיפה אם יש סיבה מוצדקת אני חשבתי על משהו כזה מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box ¤293 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1239 לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H ¤302 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38500 זיכרון Exceleram DDR2 1024MB 800Mhz CL 5-5-5-15 ¤81 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX2-1800P1-SK קרור למעבד GlacialTech Igloo 7310 Light ¤62 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Igloo7310Light סה"כ 820 ש"ח אשמח לשמוע הצעות נוספות תודה מראש גיל
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
לפני כחודש לערך החליפו לי לוח אם(שכולל את הכרטיס מסך) לאחר שקיבלתי אותו עשיתי ריענון לתוצאה והיא נשארה כמו שהיא,לאחר מכן שהגעתי לביתי עדכנתי את הכרטיס מסך מWINDOWS UPDATE והתחלתי את המחשב,ואז הלכתי לדירוג תוצאות והוא כתב לי למעלה שזוהתה שינוי במערכת וצריך לעדכן את התוצאה האם זה בכלל עדכון הכרטיס מסך או יכול להיות שהמחשב בדילי והחליפו לי במעבדה למשהו אחד? תודה לעונים אני שואל כי פתאום שמתי לב שכאשר אני שם מצב שינה הוא כותב לי לשמור את המחשב והלעביר את המחשב למתח נמוך כדי שתוכל להתחיל אותו במהרה(כלומר היברנייט)אבל לפני זה הוא כתב לי כאשר עברתי על איפה שכתוב שינה הוא כתב לי משהו אחר של שינה רגיל.וכאשר אני לוחץ על שינה הוא לא פועל לי הוא כותה EROR RECOVERY ומתחיל מחדש את המחש…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את המחשב הזה.. אני רוצה חוות דעת אם אכן משתלם.. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1012 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪218 לוח אם: Gigabyte GA-Z68AP-D3 כמות: 1 - מחיר: ₪541 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 600W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪565 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪580 כרטיס מסך: SAPPHIRE 7970 3GB GDDR5 HDM…
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-