עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tot5,

שלום לכולם, נכון לכרגע יש לי את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?select=.269..399.&list=1&sort=2&glist=1&uin=17638&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אני מחפשת להשתדרג ולהעביר את המחשב הזה לאחיי הקטנים. מה גם שהמחשב הזה פחות סוחב סרטי 1080. בעיקרון אני מעוניינת במחשב לשימושים רגילים - אינטרנט, אופיס וגם מחשב שישמש כ-HTPC. נמאס לי לחבר את הסטרימר מצד אחד אינני רוצה מחשב נייד. מצד שני, מחשב נייח גדול מדי עבורי, לכן אני מחפשת בקטגוריית ה-MINI PC. ראיתי את המחשב הבא ואני מתעניינת ברכישתו: http://ksp.co.il/?select=.269..399.&list=1&sort=2&glist=1&uin=23398&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אם נעזוב לר…

• 11 תגובות
    • 4.9k צפיות
  2. כמה זמן יחיז מפרט של בערך 5000 ש"ח? הוא יחזיק עד שיצא GTA SUN ANDREAS? :

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  3. אז ככה אני רוצה מחשב שיריץ משחקים כבדים עכשיו יש לי מפרט שהמליצו לי בחנות ואני רוצה חוות דעת, כמו כן האם לדעתכם כדאי לקנות מעבד כפול ליבה (אם מסתכלים לעתיד). אני מעדיף AMD AMD Athlon 3200 939 socket 64bit איזה לוח אם כדאי gigabyte 6a k8nf9 או שיש לכם משהו יותר טוב להציע? לגבי זכרון אני רוצה 1024 - לא יודע מה מומלץ PCi EXp Gforce 7600GT 256 Leadtec צורב, כוננים מקלדת ועכבר וספק אני אברר כבר בחנות, לא מעוניין במסך תודה לכם

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום לכולם ! בשעה טובה הגיע הזמן לא רק לתכנן אלא גם לקנות את המחשב (ובקרוב אצטרך לבנות מפרט נוסף למחשב תקציבי ) הכי חשוב לי שיהיה מולטי-טסקינג חלק (אי מיול + ווינאמפ+מדיה פלייר קלאסיק+ביטורנט+וורד+טוב הבנתם...), משחקים על מסך 2007WFP ואולי, אולי OC קל אם ארגיש שהביצועים לא כמו שחשבתי ... המפרט הנ"ל הוא מנועה, אבל אם למישהו יש הצעה ממקום אחר זה גם בא בחשבון. הוספתי כאן את עלות ההתקנה כדי שיתבטא המחיר הסופי האמיתי . למעשה עדיף שהמפרט יהיה קצת פחות מ-7000 ש"ח כי הולכים כנראה לשחוט אותי בריבית על תשלומים באשראי.. ;=) דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb TRAY 1080 ¤ 1 GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY 570 ¤ 1 TWINMOS DDR2 1024MB 667mhz CL5 390 ¤ 2 SEA…

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  5. שלום , אני רוצה לקבל מפרט מחשב, זה מחשב שאמור להגיע לאח שלי ליומולדת. אני צריך רק מחשב , ללא ציוד היקפי וללא מסך. 1. מה התקציב? 2150 ש"ח , מזומן. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים +- , כגון Cod 4 . NFS UnderCover . Crysis 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כרטיס קול איכותי, אבל שיהיה סביר. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? SkyPc . Ksp. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא חשוב השקט של המחשב אבל שלא יהיה. הצבעים לא משנים לי. , הקירור חשוב , שהמחשב לא יתחמם 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעב…

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-5000 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרד, עיבוד מוזיקה, משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא גדול, אבל שיאפשר אוורור טוב, ומקום לשדרוג עתידי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפ…

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  7. אני מחפש מחשב נייד עם מסך לא ענק בן 12 ל-14 יהיה סבבה חשוב לי שיהיה בו בלוטוס וכרטיס מסך של לפחות 256MB עדיפות של NVIDIA מעבד סבבה אני לא מבין במעבדים כול כך ושל יצרן מוכר ולא המופלצים שקמו לאחרונה עדיפות DELL - אבל לא חייב להיות פשוט יש לי ניסיון טוב עם החברה צרכים.. עבודה עם מוזיקה פוטושופ הורדת סרטים מאימיול וצפייה בהם לא נראה לי יהיה יותר מזה אמרו לי שכרטיס מסך מאוד חשוב .. לא יודע למה לא נראה לי שאני יריץ משחקים עליו עד 4 אלף עדיפות למשהו שבא בלי מערכת הפעלה כי אני רוצה להתקין רק XP על המחשב - לא סובל ויסטה אני רוצה שהוא גם יהיה נייד - לא מבין בסוללות אבל רוב המקומות יהיה לו מקור מתח אז לא חייב בבום של סוללה 3 שעות יספיק תודה לעוזרים!

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ASTR4L,

מסך asus vg248qe g-sync. מסך ללא פיקסלים מתים כמו חדש עם G-Sync של nvidias.

9. Started by God4U2,

OK הסיפור הוא שההורים שלי רוצים שאני אשדרג להם את המחשב כי הוא עושה המון צרות ! הלוח אם דפוק מיסודו SOS (אני צריני) ולאחרונה הוא התחיל להוציא הודעות שגיאה של ה BIOS וזה הביא להחלטה להחליף אותו סופית כרגע יש שם PIII 666 כרטיס רשת 10MB ו 128 MB זיכרון אני רוצה להרחיב להם ל 256 MB ולמצוא איזה לוח אם שכולל הכל *זה נראה לי ממש מומלץ למפרט כמו שלהם ...* יש משהו כולל כרטיס רשת 10\100 ? ... תודה מראש רוי

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום חברים אחרי חיפושים רבים הגעתי ל2 דגמים שיענו לדרישותי כמעצב אינטראקטיב אשמח לקבל ביקורת ממכם מה עדיף ואם יש דגם נוסף ברמה זאת אשמח שתשתפו אותי http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=453&mid=796216&cid=6860 או http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18826 תודה,

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  11. Started by tombcatz,

שלום, ברשותי מחשב נייד של חברת Samsung מדגם NP350V5C-S07IL http://www.samsung.com/uk/support/model/NP350V5C-A06UK לצערי הרב, סוללת המחשב (5 תאים למיטב ידיעתי) התקלקלה ואחריותה פגה. ברצוני סוללה חדשה - אך עם זאת אינני מבין דיו בסוללות על מנת להחליט מהיכן לרכוש ומה. חשבתי שהאופציה הנכונה תהיה לרכוש סוללה מ-EBAY, אך אינני יודע כיצד לוודא שמדובר בסוללה איכותית וכן אינני יודע מה לרכוש. אני מצרף תמונה של פרטי הסוללה - אשמח אם מישהו יוכל לתת לי הכוונה בנושא.

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  12. שלום, אני מעוניינת לרכוש מחשב עם המפרט הבא (ראו תמונה מצורפת). המחיר ב TMS יוצא כמעט 18 אלף שזה מעל התקציב שלי. חוץ מ - IVORY ו - KSP איפה עוד שווה לבדוק הצאת מחיר? תודה

13. שלום חברים אשמח למפרט מתאים.. ללא מסך ללא ציוד היקפי - שימושים: משחקים כבדים וצפיה בסרטים.. OC אין צורך.. שקט - לא חשוב.. בקשה נוספת - שעומק המארז יהיה מעל 50 ס"מ, מאחר וכרטיסי המסך החזקים תופסים חצי מגודל המארז.. תקציב - עד 5000 שח אשמח לעזרתכם

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  14. שלום, אשמח לקבל ייעוץ לגבי מחשב משחקים בסיסי, ללא OC, כאשר המסך יקנה בנפרד ('22), במחיר של 2500 שקלים, ללא חריגה. לא אבצע שום OC למחשב. המשחקים הם משחקי פעולה בגוף ראשון, כמובן שבתקציב כזה לא מחייב על ההגדרות הגבוהות ביותר, העדפה לקנות את המחשב באזור המרכז. תודה

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by roizimer,

שלום לכולם אני צריך את עזרתכם יש לי מחשב נייד מדגם acer aspire 5741g הבעיה היא שלמרות שאני מטעין את המחשב והמחשב מחובר למטען הסוללה לא מגיע למצב של 100% יותר מזה היא לא מגיעה למצב של 50% אני תמיד חייב להיות מחובר למטען. אני לא יודע למה לא בדקתי את זה לפני שנה וחצי כשרכשתי את הנייד כרגע אני לא יודע מה לעשות, האם זה בעיה בסוללה ואז צריך להחליף אותה? או שזה בעיה במחשב עצמו? איך אני יכול לדעת ואשמח עם תכוונו אותי תודה רבה והמשך שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  16. Started by matanoosh,

1. תקציב: עד 1500 ש"ח. 2. שימושים: ישמש כקליינט קבצי מוסיקה במערכת סטראו ביתית (אין צורך בדיסק קשיח גדול, הקבצים יגיעו משרת הנמצא בחדר אחר). 3. מארז HTPC בסיסי שקט (כ- 300 ש"ח של JSP-TECH ודומיהם. אם יש המלצה אחרת - אשמח). 4. אין צורך בכרטיס קול לפי שעה. 5. כרטיסי רשת חוטי ואלחוטי. 6. אם אפשר , עדיפות לרכיבים איכותיים ועמידים יותר על חשבון מהירות וביצועים. אין לי צורך במחשב מהיר או חזק במיוחד, אך אני רוצה עמידות גבוהה. משפט נוסף: אני מניח שזה יישמע הזוי, אבל ככל הנראה ישנם הבדלים באיכות הסאונד הדיגיטלי שמוציא USB. אם ישנם רכיבים שידוע שהם איכותיים יותר במוצא ה- USB שלהם (כגון בידוד יותר טוב משדות אלקטרומגנטים או כל קשקוש אחר שאני לא חושב עליו) ובעמידות שלהם (על חשבון מהיר…

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  17. Started by 888,

ÞâÑÓÙ AMD Price Units Total Athlon" 64 3500+ (S-939) 1640 1 1640 ÖÛèÕàÕê DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 400 2 800 ÓÙáçÙÝ çéÙ×ÙÝ WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 360 1 360 æÕèÑÙÝ DVD Recorders Price Units Total NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 370 1 370 ÞÐèÖÙÝ Price Units Total ATX FullTower Supertalent alum. 450 1 450 ÞÐèÖÙÝ Power Supply Price Units Total HEC 475W (True Watts) 380 1 380 Total price 4000 ¤ + כרטיס מסך 6800GT של ליטק + NFORCE 4 SLI המיפרט הוא למשיחקים כבדים

18. שלום! לפני שבע שנים קניתי את המחשב הנייח שלי שמשמש אותי עד היום (עם מעט שידרוגים של זיכרון/הרדיסק) בעזרתכם. הפורום הוכיח את עצמו, וראיתי אנשים שהחליפו שלוש מחשבים בזמן ששלי עדיין מחזיק. אבל הגיע זמנו לעבור הלאה.. חשוב לי להדגיש כמה דברים כללים לפני השאלות הרגילות. המחשב זה רוב החיים שלי! אני רגיל לעבוד עם מחשב I7 עם ארבע ליבות, 16 ג'יגה זיכרון, ו 256 SSD עם שני מסכי 24 (בעבודה). ויש לי גם מק פרו עם מפרט דומה בן כמה חודשים. בגדול אני משתמש במחשב בצורה מסיבית - פיתוח תוכנה (ווב בעיקר), מכונות וירטואליות, DB, שרתים, עשרות טאבים של כרום/פיירפוקס פתוחים ביחד עם מסמכים של האוניברסיטה. ואם יש משהו שאני שונא זה לחכות למחשב.. (מה שעם המחשב הקשיש שלי קורה הרבה ולכן אני כב…

• 29 תגובות
    • 4.7k צפיות
  19. אהלן חבר'ה. אני מתכוון לקנות היום את המחשב. אשמח לשמוע דעתכם לגבי לכל הרכיבים: לא מתכנן OC כמובן. מעבד: ‏Core 2 Duo E8500, 1333Mhz, s775, 6MB‎ קירור: ‏Freezer 7 Pro (LGA775)‎ לוח אם: ‏EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI- זכרון: DDR II 1066Mhz ‏2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel‎ כרטיס מסך: ‏HD 4350 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E 2. HD: ‏500GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ X2 צורב: ‏GH22LS40 DVD±RW x22 Black LightScribe Sata Retail‎ מארז: ‏Precision ATX Tower Black Case SST-PS01B-W ספק: ‏550W Active PFC, 12cm Fan ציוד נלווה: ‏Wireless Optical Desktop 1000 - Reatil‎ ‏Windows Vista Home Premium מסך קיים 19" LG L1953TR אני לא בטוח לגבי הלוח אם,…

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  20. בשביל לא להטעות אתכם לא אומר לכם כמה מציע המוכר. הנה המפרט: מחשב GATEWAY E-3400 מקורי: לוח אם GATEWAY פנטיום 3 866MHZ 256MB ג'נרי HD 10G WD WIN 2000PRO (מדבקת רישיון) כונן CD FLOPPY מאווררים: אחד של המארז (120 מ"מ), ועוד אחד של ספק הכח (120 מ"מ) מסך מאג 786FD תקין (בן 3) תציעו בבקשה 2 מחירים שנראים לכם מתאימים למפרט: מחשב כולל מסך ובלי מסך. תודה.

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  21. Started by errrr,

אני רוצה לקנות מחשב נייד באיזור 3000-4000 ש"ח. התקציב כולל מערכת הפעלה (ווינדוס 8.1). השימושים המרכזיים בו הם גלישה, Office וצפיית סרטים (גם במחשב וגם עם חיבור לטלוויזיה). אם אפשר להריץ עליו גם משחק NBA מהשנים האחרונות - אדרבא. המחשב מיועד לסטודנט, ולכן צריך להיות קל יחסית, ובו זמנית עם מסך 15 אינץ'. לא קריטי שהסוללה תחזיק הרבה זמן, אבל מן הסתם שזה לא יזיק. כנ"ל לגבי שקט וקירור (לא יזיק). לגבי המקלדת - כדאי שתהיה מוארת, ועדיף שתהיה כמה שיותר דומה למקלדת רגילה (עד כדי הNumpad). תודה (:

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by krizZhe,

אפשר בבקשה לקבל מפרט ב8000 בעיקרון לגיימינג ( ואולי לקצת עריכה ) רק מחשב ללא ציוד היקפי וללא מסך אני מתכנן לעשות אוברקלוק תודה מראש לעוזרים עריכה : לא ידעתי שצריך טופס בקשה אז הינה . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!8000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים,עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1680*1050 * באיזה סוג משחקים …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. בס"ד שלום אנשים ! אז ככה.. יש לי מחשב ני'יד של DELL סדרת LATITUDE ויש במחשב לוח עכבר.. אם אני לא מובן אז הנה תמונה: עכשיו מדי פעם העכבר מתחיל לקפוץ לי ולזוז לבד.. (אין מצב שפרצו למחשב.. זה גם מתי שהוא לא מחובר לאינטרנט) מישהו יודע למה?

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. הי היום ראיתי שיצאו מקינטוש חדשים רציתי לדעת האם הדגם הזה מספיק טוב לעריכות וידיאו עם תוכנות כמו AVID,FINAL CUT PRO,PRAMER CS5 http://store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/family/macbook_pro?mco=OTY2ODExMA איך הדגם הזול שעולה 1,199 של ה13 אינץ' ? והאם שווה להשקיע יותר ? תודה מאוד חשוב לי

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  25. Started by nicirnTAL,

היי חברים, אני רוצה לקנות באמריקה מחשב מסדרה 5 החדשה, למישהו יש מידע/נסיון עם אחריות בארץ? תודה מראש, טל.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.