עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני מחפש לקנות מחשב שיעודו הינו אינטרנט ,מסנגר ,פיקאסה ,ובעיקר הכוונה היא לחבר את הטלוויזיה ישירות אליו כדי לראות סרטים. חשבתי על המפרט הנ"ל: מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box לוח אם ASUS M2A-VM HDMI כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB- חשוב כיוון שכול שבוע יש עוד גיגה של תמונות מהמצלמה... זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD מארז כולל ספק HEC 6A19B 300W שאלותיי הם: האם הלוח האם מתאים לחיבור לTV האם זכרון 800 יהיה עדיף למטרות המצוינות והאם המארז ובעיקר הספק יעמדו בעומס כמו כן מה המפרט שלכם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  2. Started by opdd,

בה שלום אני מעונין לקנות מחשב שולחני ששימושו העיקרי הוא לתכנות, כאשר הוא מריץ את התוכנות windows 7, visual studio 2010, ms sql server 2005, office 2010 אלו התוכנות המרכזיות שרצות, הרבה פעמים בו זמנית, כמו כן לא נדרש שום ציוד הקפי. אני מעונין במחשב 32 BIT (בגלל אילוצי מערכת הפעלה שכבר יש לי) אשמח לקבל מפרט כמה שיותר מפורט שאוכל להבין ולשחק איתו. תודה רבה!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. :שלום. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), , צפיה בסרטונים באיכות טובה , פייסבוק ,,שמירת אוסף התמונות המשפחתיות ( צריך כונן גדול). * גודל המסך: 15.6 לא חשוב מסך מבריק או מאט. * רזולוציית המסך: 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט:אין * משקל רצוי: ישמש כמחשב שולחני * זמן סוללה: יחובר לחשמל *יציאות מיוחדות: HDMI * Bluetooth: לא הכרחי * גודל מינימלי כונן קשיח:500 ג"ב . מעונין להוסיף בנוסף ssd ( הכי חשוב) * כונן אופטי: רצוי , * לא דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית. * לא נדרשת אחריות בינלאומית.אבל כן אחריות בארץ ל3 שנים עם לקיחה והחזרה * בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה. * העדפה לחברת HP לאחר קריאת המון שאלות ותשובות בפורום המועיל הזה, אני קודם כל…

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by aviad13,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו dota, raiderz, לא משחקים כבדים מדי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1024x768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עד כמה שאפשר בכסף 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)…

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Intel[/TD] [TD]CM8064601560113[/TD] [TD]מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... שלוש שנים אחריות[/TD] [TD]₪1407/1379[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Gigabyte[/TD] [TD]GA-H97-Gaming-3[/TD] [TD]לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-Gaming-3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphi... שלוש שנים אחריות[/TD] [TD]₪613/601[/TD] [/TR] […

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. שלום, מתחילה ללמוד עיצוב חזותי בשנקר ונדרש מחשב נייד שיתמודד בעיקר עם תוכנות לעיצוב גרפי (בעיקר photoshop ו-Illustrator). המחשב הנבחר הינו Macbook pro 14 וההתלבטות הינה בין 2 דגמים בעלי מפרט זהה (16GB RAM, 512GB SSD) למעט המעבד - מודל 2021 עם מעבד M1 pro במחיר 5,554 ש"ח לעומת מודל 2023 עם מעבד M2 pro במחיר 7,862 ש"ח (מחירי KSP אילת). מצרף קישור למפרט המלא: https://ksp.co.il/web/item/243469 https://ksp.co.il/web/item/175999 אשמח לעצתכם.

7. היי אנשים, בת דודה שלי החליטה להפטר מהגרוטאה שלה ולקנות מחשב חדש המטרות הן גלישה באינטרנט, אופיס, משחקי "קופסה" בעיקר (קלפים, שש-בש, שחמט, וכו') , וקולנוע ביתי (בתקווה אפילו HD). האם יש כ.מסך שיש לו גם video out בצורת svideo וגם HDMI או 2 יציאות DVI רגילות? (המחשבה היא: לחבר למחשב את הטלויזיה הישנה (הנוכחית) ב SVIDEO, ובעתיד כשהיא תקנה LCD גדולה, לחבר אותה בחיבור דיגיטלי) אין צורך במסך למחשב או בציוד היקפי כלשהו (מקלדת, עכבר, רמקולים, הכל קיים). מארז עם יציאות USB קדמיות - חובה. התקציב הוא 2.5-3K , בעדיפות לזול יותר. חשוב לה לקנות מחנות חיפאית, אז אם אפשר, להרכיב ממרדנית או מ TMS זה יהיה נהדר. ופרט אחרון, המחשב צריך לכלול מערכת הפעלה חוקית, היא תשמח אם זה יהיה ויסטה (תהרג…

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  8. Started by Toothpaste,

תקציב - 5000 עם אפשרות לחריגה עד 500. שימושים - בעיקרון השימושים המיוחדים הם רק משחקים. חשיבות השקט - 7, אבל לא להגזים עם המחירים. חנות - KSP. חשוב - USB3. בלי OC. לא מתכוון לשדרג שום רכיב בעתיד. אז ככה, בחרתי רכיבים שנראים לי טוב וסימנתי את מה שחסר: מה שחסר: קירור למעבד, מארז וספק כוח. שלושתם צריכים להיות יעילים ושקטים אבל אם זה דורש השקעה כספית גדולה אז להתפשר. תודה.

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  9. 1. תקציב: 7000 ש"ח. ניתן לחרוג מעט אם אפשר לקבל שיפור משמעותי 2. שימושי המחשב: גיימינג (Helldivers2 לא זז על הdesktop הישן שלי) 3. אין צורך בציוד היקפי. אשתמש בעיקר במסך 27" שיש לי היום 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. מצד שני, לא רוצה רעש של מטוס סילון 6. לא צריך תאורה מיוחדת. רוב זמן יהיה סגור על השולחן. לא צריך להיות קל במיוחד. יהיה נייד בעיקר בבית 7. צריך Windows. לא צריך Office תודה

10. שלום לכם, הרכבתי עם חבר למחשב שמיועד למשחקים : Athlon"64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore- 740 M2N-E AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E- 590 1GB Corsair 600 1- 600 X1950XT 256MB GDDR3, 2xDVI, VIVO PCI-E- 1590 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II- 295 HJA-7610 MIDI 500W Max Beige 180 זה כמובן החלקים המרכזים הייתי רוצה שתגידו לי האם הוא שווה את המחיר האם הוא יחזיק מעמד ואיזה מארז לקחת איתו ואם שכחתי חלק חשוב (אפשרות סבירה ) אשמח אם תגידו לי (אני לוקח צורב DVD מהמחשב הישן שלי)

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  11. אני מחפש עבור קרובי משפחה מפרט למחשב שמשמש את הילדים במשפחה (גיל תיכון וצבא). בכל מקרה הוא לא יוציא הרבה כסף על המחשב, אבל הילדים משחקים במחשב הרבה חשבתי להציע את המפרט המינימלי למשחקים ב-2500 ש"ח מכאן: http://hwzone.co.il/specslist/view/47/ אחרי שהוא ראה כמה הצעות "לא איכותיות", יקשה עלי לשכנע אותו לקנות מחשב במחיר כזה + למעלה מ-1000 ש"ח על מסך (ואולי גם מערכת הפעלה). מצד שני, המשחקים שראיתי שהם משחקים הם משחקים שהגיעו אליהם מחברים ולא משהו שיצא בשנה האחרונה. שמדובר במשחקים שיצאו לפני שנתיים שלוש וכדו'. הם גם לא משחקים ברזולוציות גבוהות ויכולים להתפשר ברמת הפרטים. בקיצור, אני צריך מפרט למחשב "משפחתי" הכי זול אבל שיוכל להריץ משחקים בני שנתיים. כולל מסך.

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by aviv__1235,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בהגדרות הגבוהות ביותר (GTA IV, NEED FOR SPEED וכאלה..) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא.4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא, רצוי במרכז. 9. …

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  13. Started by tot5,

שלום לכולם, נכון לכרגע יש לי את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?select=.269..399.&list=1&sort=2&glist=1&uin=17638&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אני מחפשת להשתדרג ולהעביר את המחשב הזה לאחיי הקטנים. מה גם שהמחשב הזה פחות סוחב סרטי 1080. בעיקרון אני מעוניינת במחשב לשימושים רגילים - אינטרנט, אופיס וגם מחשב שישמש כ-HTPC. נמאס לי לחבר את הסטרימר מצד אחד אינני רוצה מחשב נייד. מצד שני, מחשב נייח גדול מדי עבורי, לכן אני מחפשת בקטגוריית ה-MINI PC. ראיתי את המחשב הבא ואני מתעניינת ברכישתו: http://ksp.co.il/?select=.269..399.&list=1&sort=2&glist=1&uin=23398&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אם נעזוב לר…

• 11 תגובות
    • 4.9k צפיות
  14. כמה זמן יחיז מפרט של בערך 5000 ש"ח? הוא יחזיק עד שיצא GTA SUN ANDREAS? :

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  15. אז ככה אני רוצה מחשב שיריץ משחקים כבדים עכשיו יש לי מפרט שהמליצו לי בחנות ואני רוצה חוות דעת, כמו כן האם לדעתכם כדאי לקנות מעבד כפול ליבה (אם מסתכלים לעתיד). אני מעדיף AMD AMD Athlon 3200 939 socket 64bit איזה לוח אם כדאי gigabyte 6a k8nf9 או שיש לכם משהו יותר טוב להציע? לגבי זכרון אני רוצה 1024 - לא יודע מה מומלץ PCi EXp Gforce 7600GT 256 Leadtec צורב, כוננים מקלדת ועכבר וספק אני אברר כבר בחנות, לא מעוניין במסך תודה לכם

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום לכולם ! בשעה טובה הגיע הזמן לא רק לתכנן אלא גם לקנות את המחשב (ובקרוב אצטרך לבנות מפרט נוסף למחשב תקציבי ) הכי חשוב לי שיהיה מולטי-טסקינג חלק (אי מיול + ווינאמפ+מדיה פלייר קלאסיק+ביטורנט+וורד+טוב הבנתם...), משחקים על מסך 2007WFP ואולי, אולי OC קל אם ארגיש שהביצועים לא כמו שחשבתי ... המפרט הנ"ל הוא מנועה, אבל אם למישהו יש הצעה ממקום אחר זה גם בא בחשבון. הוספתי כאן את עלות ההתקנה כדי שיתבטא המחיר הסופי האמיתי . למעשה עדיף שהמפרט יהיה קצת פחות מ-7000 ש"ח כי הולכים כנראה לשחוט אותי בריבית על תשלומים באשראי.. ;=) דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb TRAY 1080 ¤ 1 GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY 570 ¤ 1 TWINMOS DDR2 1024MB 667mhz CL5 390 ¤ 2 SEA…

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  17. שלום , אני רוצה לקבל מפרט מחשב, זה מחשב שאמור להגיע לאח שלי ליומולדת. אני צריך רק מחשב , ללא ציוד היקפי וללא מסך. 1. מה התקציב? 2150 ש"ח , מזומן. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים +- , כגון Cod 4 . NFS UnderCover . Crysis 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כרטיס קול איכותי, אבל שיהיה סביר. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? SkyPc . Ksp. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא חשוב השקט של המחשב אבל שלא יהיה. הצבעים לא משנים לי. , הקירור חשוב , שהמחשב לא יתחמם 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעב…

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-5000 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרד, עיבוד מוזיקה, משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא גדול, אבל שיאפשר אוורור טוב, ומקום לשדרוג עתידי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפ…

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  19. אני מחפש מחשב נייד עם מסך לא ענק בן 12 ל-14 יהיה סבבה חשוב לי שיהיה בו בלוטוס וכרטיס מסך של לפחות 256MB עדיפות של NVIDIA מעבד סבבה אני לא מבין במעבדים כול כך ושל יצרן מוכר ולא המופלצים שקמו לאחרונה עדיפות DELL - אבל לא חייב להיות פשוט יש לי ניסיון טוב עם החברה צרכים.. עבודה עם מוזיקה פוטושופ הורדת סרטים מאימיול וצפייה בהם לא נראה לי יהיה יותר מזה אמרו לי שכרטיס מסך מאוד חשוב .. לא יודע למה לא נראה לי שאני יריץ משחקים עליו עד 4 אלף עדיפות למשהו שבא בלי מערכת הפעלה כי אני רוצה להתקין רק XP על המחשב - לא סובל ויסטה אני רוצה שהוא גם יהיה נייד - לא מבין בסוללות אבל רוב המקומות יהיה לו מקור מתח אז לא חייב בבום של סוללה 3 שעות יספיק תודה לעוזרים!

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ASTR4L,

מסך asus vg248qe g-sync. מסך ללא פיקסלים מתים כמו חדש עם G-Sync של nvidias.

21. Started by God4U2,

OK הסיפור הוא שההורים שלי רוצים שאני אשדרג להם את המחשב כי הוא עושה המון צרות ! הלוח אם דפוק מיסודו SOS (אני צריני) ולאחרונה הוא התחיל להוציא הודעות שגיאה של ה BIOS וזה הביא להחלטה להחליף אותו סופית כרגע יש שם PIII 666 כרטיס רשת 10MB ו 128 MB זיכרון אני רוצה להרחיב להם ל 256 MB ולמצוא איזה לוח אם שכולל הכל *זה נראה לי ממש מומלץ למפרט כמו שלהם ...* יש משהו כולל כרטיס רשת 10\100 ? ... תודה מראש רוי

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום חברים אחרי חיפושים רבים הגעתי ל2 דגמים שיענו לדרישותי כמעצב אינטראקטיב אשמח לקבל ביקורת ממכם מה עדיף ואם יש דגם נוסף ברמה זאת אשמח שתשתפו אותי http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=453&mid=796216&cid=6860 או http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18826 תודה,

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by tombcatz,

שלום, ברשותי מחשב נייד של חברת Samsung מדגם NP350V5C-S07IL http://www.samsung.com/uk/support/model/NP350V5C-A06UK לצערי הרב, סוללת המחשב (5 תאים למיטב ידיעתי) התקלקלה ואחריותה פגה. ברצוני סוללה חדשה - אך עם זאת אינני מבין דיו בסוללות על מנת להחליט מהיכן לרכוש ומה. חשבתי שהאופציה הנכונה תהיה לרכוש סוללה מ-EBAY, אך אינני יודע כיצד לוודא שמדובר בסוללה איכותית וכן אינני יודע מה לרכוש. אני מצרף תמונה של פרטי הסוללה - אשמח אם מישהו יוכל לתת לי הכוונה בנושא.

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  24. שלום, אני מעוניינת לרכוש מחשב עם המפרט הבא (ראו תמונה מצורפת). המחיר ב TMS יוצא כמעט 18 אלף שזה מעל התקציב שלי. חוץ מ - IVORY ו - KSP איפה עוד שווה לבדוק הצאת מחיר? תודה

25. שלום חברים אשמח למפרט מתאים.. ללא מסך ללא ציוד היקפי - שימושים: משחקים כבדים וצפיה בסרטים.. OC אין צורך.. שקט - לא חשוב.. בקשה נוספת - שעומק המארז יהיה מעל 50 ס"מ, מאחר וכרטיסי המסך החזקים תופסים חצי מגודל המארז.. תקציב - עד 5000 שח אשמח לעזרתכם

• 4 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים