עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני צריך מחשב למשחקים בתקציב של עד 2500 ש"ח ללא מסך! חשוב שיהיה כרטיס מסך סביר (או יותר מסביר) 1GB זיכרון דיסק קשיח SATA (מינימום 80GB) כל השאר תחליטו אתם... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  2. הסתכלתי על מחשב נייד של לנובו דגם T60, המסך הוא 14" וראיתי שהזויות צפייה ממש גרועות (האנכיות), אם טיפה מזיזים את הראש ישר רואים עיוותים בתמונה ממש כמו במחשבי ה T20 הישנים. קראתי על זה ברשת וראיתי שעוד אנשים התלוננו על הזויות הנוראיות. כשהלכתי לאופיס דיפו והסתכלתי על כל מיני מחשבים אחרים שעמדו שם לא ראיתי עיוותים כאלה. האם באמת מחשבים אחרים יש בהם מסך יותר איכותי? עוד שאלה האם מסכים עם ציפוי מבריק נסבלים או שעדיף להתעקש על איתור מחשב עם מסך מאט.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  3. אני עובד בבית בהדמיות מבנים כעבודה שניה ,אני זקוק למחשב שיורד לי את זמן הרינדורים ,המפרט יכלול מערכת הפעלה windows 7- 64 bit . תודה מראש.

4. Started by onthemic,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-3000 ש"ח (עדיף כמה שיותר קרוב ל2000 ש"ח) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א. למשחקים, אבל לא משחקים כבדים מאוד. המשחקים שאני משחק בהם בעיקר זה GTA, PES ומשחקי סימולטור טיסה (בעיקר הסימולטורים). אני לא מעוניין בכרטיס מסך לא אנושי, אבל שיהיה איכותי ושמשחקים חדשים, בעיקר אלה שהוזכרו, בגרסאות הכי חדשות, ירוצו עליו חלק. ב. סאונד. אני מקליט הרבה (יש לי מיקרופון באיכות טובה כך שגם אחד כזה אני לא צריך) ומשתמש הרבה בתוכנות מיקסוס כמן VIRTUAL DJ וADOBE AUDITION. אני מעוניין בכרטיס קול איכו…

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  5. Started by benr,

הדרישות מבחינת ביצועים הם לא גבוהות: אופיס, אינטרנט, סרטים (אולי גם משחקים לא ממש כבדים). הדרישות האחרות הם מסך 13.3 (גם 14.1 ניתן לשקול אם הוא מוזיל את המחיר). יציאת S-VIDEO חובה (עדיף HDMI). והדבר הכי חשוב שיהיה לו בוודאות את כל הדרייברים שיאפשרו שינמוך לXP מVISTA שמותקן עליו. יש טעם לשקול מחשב מהחברות היותר זולות (MSI, ג'יגהבייט וכו') או שאני יכול למצוא משהו של לנובו או דל?

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  6. Started by liorY1989,

לא כולל מסך. אני לא ממש גיימר, אבל לא יזיק שיהיה כרטיס מסך טוב כדי שאני יוכל בכל זאת להפעיל עליו משחקים פה ושם. השימוש העיקרי הוא לעבודה - אני תוכניתן - צריך מעבד חזק (להפעיל את הכלים, במיוחד ה visual studio). חוצמזה, האם מומלץ לקנות את המחשב בחברת KSP?

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  7. Started by kolsad,

שלום המסך שלי של הלפטופ נסדק ורבע ממנו כבר השחיר. (מסך 15.4'') מה אתם ממליצים? האם יש מעבדה של אסוס בארץ? יש לציין שהוא בן 3וחצי שנים ככה שאין אחריות מן הסתם... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  8. 1. תקציב: 3500-4000 2.שימושים : מחשב ראשי בבית לשימוש כללי , סרטים, עבודה ומשחקים 3. יש צורך בציוד היקפי מלא, מסך 20-22", עכבר ומקלדת הלאחוטיים. 4. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7 5. לא מתוכנן OC אבל אם ההפרש בעלות קטן אז רצוי להשאיר את האפשרות 6. אני מעוניין לקנות מRSM 7. אני לא מחליף מחשב כל שנה ולכן רצוי שהמערכת תאפשר שדרוגים בעתיד (תושבת מתאימה לדור הצפוי של המעבדים וכו'), כמוכ' יש לי חיבה לא מוסברת ל בתודה מראש אופס דיון כפול אם אפשר למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  9. אני רוצה לחבר למגבר ולשמוע בסראונד... כרטיס קול עם יציאה כזו עולה בסביבות ה500. אז עדיף לי כבר לשדרג את כל הלוח אם, וככה גם לקבל חיבורים לכרטיסי מסך חדשים ,שבלוח אם שלי אין לי כי הוא מאוד ישן... למטרת משחקים וגלישה... כמו כן אשמח לדעת מה עדיף בטווח מחירים הזה למעבד: AMD או INTEL ?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  10. שלום לכולם, אני פה בשביל לעזור לחבר הרוצה לקנות לאימו מחשב חדש, כאשר המחשב יהיה בשימוש של כלל הבית. הוא רוצה מחשב + מסך LCD + ציוד הקיפי בסיסי ב 3.5K, בעיקרון הוא רוצה לקנות ב IVORY או KSP את אחת המערכות המורכבות שלהם, אני נגד. הצעתי לו את המפרט ב 3.5K ממדור "מפרטים מומלצים" אך הוא טוען שהמחשב שם קצת חלש לטעמו (אני חושב שכוונתו למעבד) עקרונית המטרה היא לקנות מחשב לעבודה בסיסית אך שבעוד שנה גם יריץ את VISTA כמו שצריך, זאת מבחינת כוח עיבוד לא הזיכרון, כרגע הוא יסתפק ב 512 ובעתיד יוסיף, אך מעבד (ולוח אם) שלא יצטרך להחליף. אגב הוא מתלבט בין שני המחשבים הבאים : אינטל פנטיום 4 2.8GHz D820 עם לוח אם מוזר : D101GGC GRANT COUNTY http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=47&amp…

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  11. Started by boni,

שלום, אשמח לעזרתכם. צריך מחשב חזק לחישובים כבדים - לא גרפיקה. חשבתי על מעבד ארבע ליבות 9400 כרטיס מסך לא כל כך חשוב, אך יציאת DVI הכרחית. רעיונות, הצעות? איזה לוח אם יתאים? תודה, 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000 - אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תכנות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. סטנדרטי: מקלדת + עכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי נדרש כרטיס קול בסיסי וכרט…

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  12. שלום, אני מתכנן לרכוש מחשב לעבודה משרדית, Office ואינטרנט. כמו כן גם לצפיה והקלטה של טלויזיה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. צפיה והקלטה של טלויזיה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכנן לחבר את זה למסך U2410 שיקנה בנפרד. הרזולוצי…

13. Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤849 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1163 Gigabyte GA-EP45DS3 P45 Chipset, יחידות 1 ¤669 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1296 Twintech nVidia 9800GTX+ 512MB OC Ver Twin Turbo PCIe, יחידות 1 ¤899 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1556 Arctic - Cooling Freezer XTREME, יחידות 1 ¤180 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1211 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive , יחידות 1 ¤325 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=704 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA, יחידות 1 ¤129 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1261 …

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  14. אני רוצה מחשב חזק ומהיר שיהיה כללי לא מיוחד למשחקים ולא לגרפיקה להכל .. תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  15. Started by _daFink,

אהלן צהריים טובים, אז ככה, זה המפרט שלי: (סלוט 2 זהה לסלוט 1) אני לא משחק הרבה, אבל כשאני משחק אני כבר מרגיש שזה לא מספיק (BF3), ואני רוצה להכין את הקרקע לBF4 =] אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך וכמובן את הזיכרון. (יש לי בלוח אם עוד 2 סלוטים פנויים) התקציב שלי לשני אלה הוא נניח 1000 שקל (אפשר לחרוג נגיד ב100-200 שקלים, אם זה באמת שווה את זה)

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  16. Started by eyalitzhak,

אני עומד לקנות את המפרט הזה עוד כמה ימים ואני רוצה שתגידו לי איך הוא? התקציב לא כל כך משנה כי אין לי כל כך הרבה כסף להשקיע ולגיסי יש מעבדת מחשבים אז הוא קונה את כל החלקים במחיר עלות, מה שיצא דיי טוב ועזר לי המון. זה המפרט, אם יש לכם הצעות לשיפור\שינוי חלק שהוא עומד בערך על אותו סכום תגידו מעבד: INTEL Core™ i5 -2500 LGA 1155 3.3 GHz 64-bit לוח אם: Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 מארז: NZXT ספק: Gigabyte Superb 720W זיכרון: Kingston DDR- 3 4GB 1600MHz כרטיס מסך: ATI - Sapphire HD6870 1GB DDR5 256-Bit דיסק קשיח:Seagate 1000TB SATA III 7200RPM אני שוקל להוסיף עוד 2GB של זיכרון או שעדיף להשקיע ולהוסיף עוד 4GB של זכרון? או שבכלל ככה זה טוב? מה אתם אומרים על המפרט הזה? …

17. Started by andi,

רציתי לדעת האם ניתן להפעיל מחשב נייד ללא הארד דיסק ולחבר הארד דיסק חיצוני USB האם ניתן יהיה להפעיל מערכת הפעלה עליו?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  18. Started by eCRIME,

טוב, אז לקחתי את ההצעה שקיבלתי מ Bear Cub שיפרתי אותה בכמה מובנים וקצת "התקמצנתי" על שטויות.... אז ... : intel Core 2 D 775 1.86GhZ 2MB L2 1066Mhz Gigabyte GA-965P-s3 Gigabyte GeForce 7600GT 256MB PCX Retail WD 250GB SATA 16MB 7200RPM DVD LG GSA-H22n Dual L 1GB x2 DDR2 PC667 מארז ESTAR GIGABYTE Keyboard+Mouse קיצר, סה"כ עלה 4950 ש"ח תנו דעתכם בנידון תודה שוב לכל המגיבים למפרט ששאלתי אליו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=222084.msg1947232#msg1947232 Peace Out! ******צונזר*******

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  19. אני מעוניין במחשב איכותי למשחקים כמו קוד BF וכו'. אני לא מבין במפרטים לכן כתבתי שהמקסימום שאני מוכן לשלם הוא 5K, אך הייתי מעדיף לחסוך, אבל אם בשביל מחשב איכותי אני יצטרך לשלם עוד קצת, אז בכיף. אני מעוניין במסך בנוסף למחשב, אבל בגלל שאני לא מבין כלכך, אז אני לא יודע מה הגודל מסך הרצוי.. המטרה היא להריץ משחקים ברמה גראפית גבוהה מאוד עם FPS גבוה. לא צריך ציוד הקיפי למעט מסך.. לא מתוכנן OC כי אני לא מבין בזה. אני מעוניין במערכת הפעלה מובנית כולל הרכבת מחשב (אני חושב שווינדוס 7 הוא המומלץ, אם לא תתקנו אותי) אין לי חנות ספציפית, אך אני מעוניין שהחנות תהיה אמינה ולא יביאו לי מוצרים בלאי, שאני יצטרך לתקן כל יומיים. (אזור השפלה: נס ציונה, רחובות, ראשון לציון וכו'). בקשות …

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  20. יש לי נייד TOSHIBA A300 עם מערכת הפעלה ויסטה . הבעיה היא כזאת : אני לא יכול לשמוע צלילי התראה כאשר הסוללה נגמרת . אני מצליח לראות את הבהוב הסוללה אך לא לשמוע צליל. בדקתי את מערכת הקול (sound) היא עובדת. הגדרות התראת הסוללה עובדות טוב בגלל שאני רואה את הבהוב הסוללה ( אך ללא צליל... ) . גם כאשר אני נכנס להגדרות קול ומגדיר צלילי התראה אני יכול לשמוע את הצליל אך לא כאשר זה צריך צריך לפעול. ליש למישהו מושג מה הבעיה ? האם זה דרייבר או איזה חוסר במשהו אחר ? צריך לציין שהמחשב חדש כלומר מספר שבועות.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  21. שתהיה לי אפשרות ל OC בעתיד , למשחקים.

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  22. שלום אנשים אחי מחפש מחשב אשר לא כולל מסך לשימושי אינטרנט ואופיס בלבד. כרטיס המסך לא חשוב, כל עוד עומד ביכולות הנדרשות. כמו כן דרוש זכרון 512M ו HD של 80G כמובן שהכל כולל הרכבה צריך להתכנס לסכום של 1700 ש"ח תודה, טל

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  23. Started by Forza Milan,

שלום, אני צריך ב-2500 ש"ח , כולל מסך 17 אינץ' CRT וכולל מדפסת נורמלית במחיר סביר, לעבודה משרדית, (אינטרנט + עבודות).

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by emmanuel,

קיבלתי אתמול מספר חלקים,חוץ מלוח אם. קניתי לוח אם של ASUS P5QL-PRO שמחירו היה הגיוני. בסופו של דבר המפרט שלי הוא. EN8600GT ASUS SILENT 2180 P5QL-PRO ASUS 2 GIGA KINGSTON 800 SCYTHE NINGA PLUS HEC 6AR6 HEC ACE480 480W אז ככה. דעות על המפרט יתקבלו בברכה,כמו כן הצעות יעול אשמח בהחלט לשמוע.

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  25. שלום נכנסתי לאיזה אתר ומצאתי מפרט שנראה לי דווקא נחמד.. אבל עדיין אמרתי לעצמי שאני חייב לדעת מה אחרים חושבים על זה שאני לא יקנה ויתבאס סתם אחר כך אוקי זה המפרט : מארז : MIDI ATX כולל ספק 500w peak אמצעי קירור AIR GUIDE + מאורר + חריצי קירור לPCI EXPRESS יציאות USB ויציאות לאוזניות ומיקרופון קדמיים מעבד : E5200 2.5 Ghz LGA775 64 BIT Intel Core Due 2X לוח אם : ASUS/GIGABYTE INTEL G31 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7 7300GS MAX 512+TV + DVI דיסק קשיח : BUFFER SATA 2 160GB 7200RPM 8MB כונן תקליטורים: צורב תקליטורי DVD X22 כולל מנגנון נגד רעידות כרטיס קול : Eight channel HD audio CODEC enables high-quality 192khz/24bit audio output , jack sensing feature כרטיס רשת : Gigabit LAN…

• 1 תגובה
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים