ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני חדש פה ולא בקיא כל כך בענייני המחשב בגלל זה אני רוצה לשאול אתכם אם המפרט הזה שהציעו לי שווה לי !? ספק כוח 3Y JSP-TECH 450W 12CM FAN EZ COOL לוח אם G41M4-F MSI מעבד אינטל 2.8GHZ 2MB PENTIUM D.CORE E6300 מאוורר למעבד PRO 775 ARCTIC COOLING מאוורר למעבד 775 DUALCORE זכרון JETRAM TRANSCEND 4GB DDR2 800MHZ כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE GT240 512MB-3 P.O.VIEW דיסק קשיח פנימי 500GB SATA2 WESTERN DIGITAL צורב GH22NS SATA LG DVD22 DL כרטיס רשת 1G LAN כרטיס קול 7.1 בקיצור המחשב הזה אני קונה לאחי הציעו לי מפרט זה ב 2400 שקל באייבורי .. אני רוצה לדעת אם זה שווה את הסכום ? אחי אוהב לשחק משחקים במחשב וברשת , זה יתאים ? תודה רבה לכל העוזרים .
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום רב, הרבה זמן אני מסתובב כאן לקראת קניית המחשב החדש שלי, קודם כל תודה על העזרה (רק מקריאה..) למדתי מהפורומים הרבה! הגיע זמני לקנות מחשב חדש, בניתי מפרט וקיבלתי הצעת מחיר (אני יודע שמעט יקרה) אך הבחור חבר ותיק של המשפחה ו"יש על מי לסמוך", יותר מאשר חנויות רשת שלא כאן המקום לנקוב בשמן. *אני מצטער על הבלאגן אני רושם עכשיו ממאק ואני בעבודה לוח אם ASUS P5B 965P BOX Core2Duo E6400 2M 775 1066FSB זכרון פנימי תוצרת היונדאי MHZ667 DDR2 GB1 2 יחידות 320GB II SATA WD 16MB buffer 7200RPM צורב DVD תוצרת NEC.דגם 5170 beige X18 dual layer (אני רוצה להחליף לפיוניר 111) כ. מסך E-PCI Point of view דגם GT7600 GEFORCE DVI HDTV MB256 כרטיס לכידת וידאו KIT MCE 150HAUPPAUGE PVR…
-
- 11 תגובות
- 834 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1.( 2700 ש"ח) 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: (2.משחקים סרטים מוזיקה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.) ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.(3.בלי מסך ) 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? (לא) 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. (אני צריך מפרט מלא) 6. מ1 עד 10- עד …
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
מנהלים,אם זה לא קשור אז סליחה ותעבירו בבקשה. ברצוני לשדרג זיכרון ללפטופ שיש לו סטיק אחד של 256MB PC100 (העובד ב-100MHZ כמובן). כנראה אין סטיקים כאלה בדיוק בארץ (לא מצאתי...) וברצוני לדעת האם סטיק של 133 או 266 או 333 MHZ יעשו פשוט DOWNCLOCK ויעבדו בתדר 100 כמו במחשב רגיל או שגם יש הבדל מבחינה פיזית במבנה הזיכרון. לא יודע את הדגם של המחשב אבל הוא SONY VAIO עם P3 700MHZ בפנים...חלש אני יודע אבל זה מה יש... תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מחשב בן חודש, כרטיס מסך Nvidia GTX 740M, זיכרון 4 ג'יגה, מעבד i5-4200U. הוא כל הזמן קורס. כל הזמן, בשימוש בפוטושופ ואדובי פרימייר. כל הזמן כתוב לי שהוא קרס ושוחזר, ואז המאווררים מתחילים להשמיע רעש של עבודה, המחשב נתקע, נכבה ואז אי אפשר להדליק אותו במשך חצי שעה בערך. הדרייברים מעודכנים. מה עושים?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,500~6,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית (adobe premiere elements) - מחייב 16 גיגה RAM וכרטיס מסך של לפחות 4 גיגה (לא עובד צריך 4K) סאונד (Cubase elements) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, מסך, עכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1-10 3 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא??? amd 3500 64 venice לא רוצה כפול ליבה, הבנתי שהיום הם לא הכי משתלמים - רק הדור הבא צפוי להיות משמעותי gigabyte k8n-sli אני רוצה תמיכה עתידית בSLI הבדל המחיר זעום ללוח בלי SLI 512X2 twinmos 400 ddr saphire X550 256mb אני לא משחק בתלת מימד כמעט אלא בCIV וFIFA MANAGER hitachi 80gb sata2 lg dvdrw black hec CI-69U6 black logitech keyboard +optical mouse כולל הרכבה 3800 שקל עם מסך viewsonic vx924 6300 שקל המפרט מקי.אס.פי - לא ממחירון החלקים אלא הייתי בחנות והם נתנו לי מחיר על בסיס של החבילה עם המעבד 3500
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
עיקרי השימוש הם: אינטרנט, סרטים, מוזיקה, משחקים לא כבדים אבל שיעבדו במידת הצורך אם צריך, וגם ללימודים בעתיד אם אני אצטרך. לגבי גודל המסך אני עדיין מתלבט. 15.6 נשמע לי גדול מידי, חשבתי על מסכי 14\14.1 זיכרון: 4GB יספיקו אני מאמין, אבל אם יש יותר אז בונוס. מעבד I5 ולא פחות אני מניח. קשיח: 500GB יספיקו לדעתי. עוד משהו שככה אני לוקח אותו כבונוס, ויכול להיות ממש טוב, זה מקלדת מוארת. לא יודע כמה יתאפשר למצוא מחשב עם אופצייה כזו, אבל הבנתי שיש. מצאתי בינתיים את זה, ורציתי לדעת אם זה עונה על הדרישות שלי: מחשב של Dell Latitude E5420 http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-latitude-e5420-2410m.htm או http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-v…
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
http://tms.co.il/ preview/spec/gymhnz9b בבקשה תגובות אם אפשר עוד היום 3/10/2011 (אני יודע שזה מארז וספק בינוניים!)
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכלום . אחרי בערך 8 שנים (אם לא יותר) שלא שדרגתי את המחשב אני חושב שהגיע הזמן.כרגע המחשב שלי הוא כזה: Chipset : Intel i945G/GZ Processor : Intel Pentium D 930 @ 3000 MHz (Physical Memory : 2048 MB (1 x 2048 DDR2-SDRAM Video Card : NVIDIA GeForce 7300 GS (Hard Disk : WDC (250 GB DVD-Rom Drive : Optiarc DVD RW AD-7200A ATA Device Monitor Type : ProView Technology - 22 inches Network Card : Realtek Semiconductor RTL8169 Gigabit Ethernet Adapter Operating System : Windows 7 Ultimate Professional 6.01.7601 Service Pack 1 DirectX : Version 10.00 1. מה התקציב המקסימאלי? בעקרון עד 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנס…
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב בכותרת 2.5-3.5 אפשר יותר אם יש דגם באילת כי יש אופציה לקנות שם. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב מיועד לחבר , לפי מה שהבנתי הוא רוצה שהנייד יחליף מחשב נייח ישן וישמש לגלישה ואופיס ואולי בעתיד לעבודה או משהו לא הכי הבנתי ממנו אם יש משהו ספציפי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא יודע כמה השאלה תקפה לנייד אבל מאמין …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני חדש בפורום כאן. אני סטודנט למדעי החיים וצריך מחשב*נייד* חזק שיוכל לעשות ניתוחי נתונים גדולים מאוד, עבודה עם קוד ותכנות ומולטי טסקינג. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ומתאפשרת חריגה, כי מתכנן לקנות באילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש העיקרי יהיה לניתוח גדול של נתונים, כתיבת קוד וכדומה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוס למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב לגיימינג ועריכות לפי ה חוקים: 1.ניתן לנצל את כל התקציב ב.חריגה 200 2.מחשב מיועד לגיימינג עריכות AFTER EFFECTS SONY VEGAS CINEMA4D שהרנדר יהיה טוב ושהמחשב לא יתקע ב.גיימינג:BF3,BO,סימולטורים,DEAD ISLAND 3.בלי ציוד מקיף 4.הכל מחשב קומפלט 5.לא חשוב מידת רעש 6.ללא אוברקלוק 7.לא בלי שום תוכנות 8.לא חשוב מאיזה חנות העיקר שהם מרכיבים בצורה טובה ואני חייב מסך יחסית פשוט רחב 20,22 אינטכ כל מי שעוזר לי תודה רבה רבה רבה !!!!
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 שקל, חריגה עד 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, קצת פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD, HDD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ללא אורות, קטן אם אפשר 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב …
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
[TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1, bgcolor: #F0F4F8] שלום חברים, אני צריכה מפרט אמין ושקט למחשב. עד כ4 אלף שקלים. גרפיקה - תוכנות אדובי: פוטושופ ולייטרום בעיקר. יתכן שהתוכנות יהיו פתוחות בו זמנית במקביל. שירים, סרטים ואינטרנט (כמובן) חשוב לי שהחלקים יהיו אמינים ואיכותים, והמחשב ירוץ! (לא צריכה ציוד או מערכת הפעלה) יש לי במחשב 2 דיסקים של טרה כל אחד, של WD שאני צריכה להעביר למחשב החדש. ואני רוצה עוד דיסק חדש של 2 טרה. -עובדת עם קבצים גדולים וכבדים של תמונות ממצלמה מקצועית. -המחשב דולק 24 שעות ביממה *גרה בהרצליה* תודה רבה [/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מחשב DELL 1555 עם WIN 7. לכמה זמן אני יכול להשאיר אותו במצב SLEEP רק על סוללה מבלי שייגרם נזק או תתרוקן הסוללה? ליומיים? לשבוע? חודש? תודה
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב גיימינג ומסך בזמן טיול בארצות הברית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,000 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך במידה וזה לא פוגע בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 100 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי רשת, תפקידים ואסטרטגיה מאיכות גבוהה (Elder scrolls, ESO, heroes of might and magic, WOW, DCUO...) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
- 1 follower
-
-
לפי השאלון: 1) התקציב המקסימלי 7K כאמור בכותרת. מהתקציב הנ"ל אני מעדיף שלא לחרוג, אך אם ניתן לחסוך זה יעזור. 2) כעיקרון אני רוצה את המחשב בשביל משחקים כבדים (Metro, Assassin's Creed, Far Cry,Crysis, Skyrim...) ובשביל עריכת מוסיקה (אני מוסיקאי ורוצה את המחשב בשביל לעשות אולפן הקלטות ביתי תוך כדי שימוש בתוכנת Cubase). דברים נוספים: אינטרנט, אחסון, צפייה בסדרות באיכות גבוהה, פוטושופ ותוכנות לעריכת וידאו. הרזולוציה של המסך שיש לי הינה 1920x1080 וגודלו הוא 23 אינץ', ואני ארצה שהמחשב יריץ את המשחקים שצויינו בהגדרות מקסימליות. 3) אמנם בכותרת אמרתי שלא צריך ציוד היקפי, אולם יהיה טוב אם אוכל להחליף רק את המקלדת. הייתי מעדיף מקלדת בשווי של עד 150 ש"ח, חוטית ובצבע שחור שתהיה אמינה מ…
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב בלבד בלי ציוד היקפי ב4000 שקל מחשב מיועד למשחקים כבדים קונה רק מפנדה איך המחשב הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=27382&PHPSESSID=31f4dbba3991618363093d2b5a129ca0 כרטיס מסך אני אקח 5770 ומארז CM690, יותר יפה וגדול מהאנטק וקראתי שאם מעבירים את המאורר מהחלון לאנשהו הרעש יורד. אם החנות מוכרת מעבדת Tray אני אקנה, איזה קירור מומלץ למעבד עד 150 שקל ? אם ממש שווה אז אפשר לחרוג (200) אבל רק אם ממש שווה.
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מפרטים המחיר אותו אחד.... המחשב בשביל מולטימדיה. מפרט 1: מארז MIDI ATX איכותי ביותר אמצעי קירור AIR GUIDE + מאורר +חריצי קירור ל PCI EXPRESS יציאות USB קידמיות מעבד Intel® Core2 Duo E6850 Conroe LGA 775 Dual-Core 3.0GHz 1333MHz FSB 4MB L2 Cache 64Bit לוח אם Intel® Chipset Intel G31 תומך Intel® Core2 Quad + Intel® Core2 Duo קישור לאתר יצרן זכרון 2GB/667MHZ DDR2 כרטיס מסך ATI Pci Express x16 X2400 1024MB HYPER MEMORY TV OUT+DVI 256VGA + 768SHARED דיסק קשיח WD250 7200RPM 16MB Buffer SATA2 250GB תקליטור צורב DVD שכבה כפולה X16 כולל מנגנון נגד רעידות כרטיס קול 5.1 High Definition כרטיס רשת Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN subsystem using the Intel® 82566…
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום חברים צריך את עזרתכם , אני מחפש המלצה על מחשב נייד חדש וזה הראשון שאני קונה אז אני לא רוצה להתפשר , הסכום שאני מוכן להוציא עד 10 אלף אני רוצה מחשב עם הנתונים הבאים : חיית עבודה - שיהיה מעבד חזק וכמה שיותר יותר טוב אני רוצה להריצ עליו תוכנות גרפיות ובמקביל כמו כן לשים עליו VPC עם מערכת הפעלה SNOW LEPORD של MAC בשביל לפתח על IPHONE ( אני יודע שבשביל זה צריך ממש לפטופ חזק ) שיהיה 15 אינצ מסך מקלדת נוחה מאוד לעבודה . תודה תודה !!
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לחברה שלי עד 1500 שח (כמובן רצוי פחות) אם זאת המחשב אמור להיות להרבה שנים, כמו המחשב הקודם שלה ז"ל שפעל ללא דופי משהו כמו 6 שנים . הדרישות הם בעיקר : * עבודה משרדית * סרטים (לא אמור להיות HD למרות שבטח כל מעבד מריץ את זה בקלות) * מוזיקה. רצוי שהמחשב יהיה חסכוני בחשמל ושקט .... אין צורך בציוד היקפי. חשבתי על Intel עם Core I3 (שכולל כרטיס מסך בפנים) או כמובן AMD (שגם יכלול כרטיס מסך בפנים) אודה מאד לעוזרים .
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רק עם כוננן דיסקים רגיל ופלופי בלי כל הצורבים ללא מסך המחשב נועד בעיקר למחשקים ותוכנות כבדות שהיה במפרט כרטיס מסך של רדאון ושהיה מבוסס אינטל תודה
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד עם מעבד חזק ומהיר, הצרכים הם גם של עבודה, לימודים וגם משחקים. כרטיס מסך טוב שיספיק למשחקים כמו פרואבולושין. משקל - עד 3ק"ג. זיכרון פנימי - עדיפות ל4 DDR3. דיסק קשיח - 320 מינימום, עדיפות ל500. העדפה לחברת דל - התרשמתי מאוד מדגם הסטודיו 1557 עם המעבד ה- i7 שבארץ המחיר שלו בערך 6000. פתוח להצעות נוספות מחברות שונות. אשמח לכמה שיותר הצעות. ברור לי שבסין ובארץ יש הבדלי מחירים, אני לא בטוח שאקנה מסין אז אשמח לקבל הצעות במחיר הנ"ל גם למחשבים בארץ. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-