עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Noldo,

בלי מסך\רמקולים, אבל עם מקלדת ועכבר (לא חייב להיות מהודר, סתם משהו חמוד כז (למטרות משחקים, כמובן) אה, וכבר קיבלתי הצעה למפרט - מה אתם חושבים עליו? מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 - ¤716 לוח אם: ASUS M2N ¤495 כרטיס מסך: GeForce 8600GT 256MB DDR3 ¤750 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 - ¤316 צורב DVD: LG GSA-H42N X18 -¤195 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 ¤600 מארז: COMPUCASE CI-6A19B- 400W TRT ¤403

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  2. המפרט: DFI NF4 ulra-d יעבור SLIMOD במידה ויבוקש... A64 3200+ @ 2.7 + IG TYPHOON 1GB Twinmos dual channel @ 2.5-3-3-3 225mhz Leadtek 6600gt + סליינסר מה שמצויין זה מה שנמכר... אולי יימכר בעקבות בחינת המעבר לקונרו. ואם אפשר מפרט(לוח אם[sLI] מעבד זיכרון וכ. מסך[7600GT יחיד]), בתקציב של המפרט למעלה +2000 שקל ממחירו של המפרט למעלה....

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  3. אני רוצה לקנות מחשב נייד עם כרטיס מסך חזק איך הכרטיס מסך הזה בחשבים ניידים

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  4. הרגע הגיע ואני רוצה להתחדש במחשב חדש וטוב! יש לי מספר התלבטויות האם לא כדאי לשים כבר 4 ליבות במקום 2 ליבות. מבקש שיהיה לוח אם של אסוס. על הכרטיס מסך אני די סגור או על Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB או HD 4870 שהמחשב יהיה די שקט ואני לא מתכוון לבצע אובר קלוקינג ובעתיד יהיה לי מסך 22-23 אינץ' המטרה שהמחשב יהיה חזק וטוב לשנתיים הקרובות....לפחות אין בעיה לחרוג קצת מהתקציב!! תודה מראש אשמח לקבל תגובות....

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  5. שלום. אני צריך בבקשה מפרט למחשב חזק . המחשב מיועד לעבודה לבניית אתרים ותוכנות כבדות . תמליצו לי בבקשה על מה ללכת . אשמח לקבל הצעות

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  6. שלום חברים, אני סטודנט שנה שניה לתקשורת חזותית (עיצוב גרפי) ואני מעוניין להתחדש במחשב חדש רוב העבודה שלי תעשה על תוכנות גרפיות כגון פוטושופ , אילוסטרייטור, פלאש ומידי פעם גם עריכת סרטים בפרימייר ועבודה עם תוכנות תלת מימד (מאיה, 3DMAX) אם ישנה אפשרות יש לי צורך ביציאה שלFireWire מקדימה. מלבד המחשב עצמו יש לי צורך גם במסך,מקלדת, עכבר, ורמקולים. הדברים שחשוב לי להשקיע בהם בעיקר - מסך טוב וכרטיס מסך חזק. מודה לכם על העזרה (אני מניח שבהמשך יהיו לי שאלות לגבי המפרטים מכיוון שאין לי הרבה מושג בחומרה) שבת שלום,עמית

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  7. אני רוצה למכור את המחשב הזה ורציתי לדעת כמה הוא שווה מעבד Intel i5-4570 לוחו אם ASRock H87 Pro 4 עם הקופסה המקורית זכרון G.Skill DDR3 8GB (2X4GB) 1600Mhz 1.25V sniper כונן קשיח Samsung PM841 256GB sata3 ssd Toshiba 3.5' 2TB sata3 כרטיס מסך Gigabyte GeForce GTX 770 oc 2gb gddr5 עם הקופסה המקורית צורב Samsung SH-224 x24 sata DVD ספק כוח Thermaltake tr2 600w קירור למעבד Arctic freezer 7 pro rev.2 תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  8. Started by sh9696,

תודה רבה לכולכם... עזרתם מאוד :yelclap: ונעבור למחשב: E6600 לוח ASUS P5B HD 160 GB 8MB WD TWINMOS 2GB 667 מארז + ספק: HEC 6A19 + 400WTRT 7300GT SONIC PALIT שימושי המחשב: עריכה גראפית ומשחקים (אני יודע- הכרטיס מסך יספיק לי)

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by RayZ,

היי, הרכבתי מפרט כלשהו ואני צריך דעה עליו. זה מפרט לשימוש ממוצע של משחקים, הורדות, גלישה, עיצוב בפוטושופ וכו' התקציב שלי הוא בעצם 2.5K בערך והצלחתי להרכיב מפרט בפחות. AMD Athlon 64 Bit 3800 Dual Core Socket AM2 Box CPU 680 ש"ח Abit KN9S nForce550 Socket AM2 506 ש"ח Samsung 512MB DDR-II DDR 667 x 2 598 ש"ח Samsung HD160JJ 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 332 ש"ח בס"כ יצא: 2,199 ש"ח מלוג'יק (logicpc.co.il). אתם רואים נכון, אין כ. מסך כי אני ממשיך עם הכרטיס הקודם עד יציאת כרטיסים תומכי DX10 תקציביים. על הלוח אני לא ממש סגור, יש גם לוח אחר של ג'יגאבייט בתקציב, אבל הוא NF4 ואמרו לי שהוא לא הכי מומלץ.

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  10. Started by 3p,

עברו חודשיים ועכשיו הם החליטו שממש כדאי לקנות מחשב. אז זה מה שבניתי, רק רציתי לדעת אם יש המלצות חדשות: מעבד: AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200CUBOX - BOX מחיר: ¤595 לוח אם: ASUS M2A-VM מחיר: ¤493 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 160GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3160211AS מחיר: ¤333 צורב די.וי.די: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤716 מארז: FOXCONN TLA002 FSP300-6THA PSU+ CPU V-TUBE מחיר: ¤245 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB מחיר: ¤139 רמקולים ואוזנ…

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  11. בעיקרון כבר לא הרכבתי מחשב שנה וחצי אני קצת לא בעניינים במיוחד במפרט נמוך הסתכלתי קצת בפורום אחורה והבנתי את הרעיון הכללי מבחינת חומרה למפרטים זולים הכל דומה השאלה בעצם זה על הכרטיסיי מסך זה בעיקרון יהיה מחשב סבתות (אמא יותר נכון) ;D ...אבל אני רוצה שיהיה אופציה למשחקים בינוניים סטייל COUINTER ו BF2 מקסימום !! ..(על 1024) השאלה אם ללכת על האופציה של אייבורי במחיר באמת מצויין ולהוסיף איזה כרטיס מסך אחר : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280 אני יגיע ל1400 למחשב בהחלט מספק לבית שמדיי פעם יריצו עליו איזה בטפילד או קאונטר ... העניין הוא כרטיסיי המסך באיזור ה400-500 אין לי מושג מה טוב ומה ההבדלים (לי בבית יש 4850 ..אבל בתחום המחירים המנוכים אין לי שמץ) י…

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  12. Started by Dutchy,

מכיוון שהדרישות השתנו אני פותח טרד חדש. אני זקוק למפרט ללא דיסק קשיח וללא ציוד היקפי (כגון כוננים מכל סוג שהוא). הוא צריך לכלול מארז, ספק כוח, כרטיס מסך, מעבד, לוח אם, וזכרונות. מטרת המחשב היא משחקים ולא מתוכנן OC. אני יודע שזה קצת קשה להכניס כרטיס מסך בתקציב הזה, אבל כרגע יש לי 8600gt ונאמר לי שעלי לשדרג גם אותו כדי לשחק בGTA IV כמו שצריך. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  13. שלום לכולם אני ביקשתי המלצה למחשב נייד לפני כמה שבועות, הבקשה נמצאת בלינק הבאה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=365249.0 אני פשוט מבקש מכם אולי יש עוד מחשבים שאפשר לקנות במחיר שכתבתי. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  14. Started by brighi,

אהלן, כידוע, למחשב הזה יש 2 כרטיסי מסך והוא אמור לתמרן ביניהם לפי הצורך. עכשיו הבעיה היא שהוא לא מחליף לNVIDIA כשאני רוצה להתחיל משחק ובגלל זה איכות המשחקים שלי הרבה פחות טובה, מישהו יודע מה אני יכול לעשות?התקנתי את הדרייבר הלפני האחרון וזה לא עזר.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  15. Started by joni69,

רוצה מחשב שיעבוד חלק ויטוס שאני ירגיש את המהירות ! לא למשחקים בכלל... תוכנות גרפיקה 2D ועריכת סרטים.....שיעשה רינדורים 3D ברמה סבירה אם אפשר לחסוך איפה שנחוץ בכיף (שיהיה שתי כוננים קשיחים של 500 או 600 ג'יגה) אתם המומחים !

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  16. שלום, 1. מה התקציב המקסימלי?4 אלף האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף להיות סביב ה-3500 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, תכני HD, אינטרנט ואופיס. *לגבי המשחקים לדעתי אין צורך להגזים עם הכרטיס מסך כי זה לילדים בני 10-14 ואני חושב שסביב 400-500 ש"ח לכרטיס מסך יספיק ומקסימום אשדרג עוד שנה - שנתיים במידת הצורך. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? הרזולציה של המסך היא …

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  17. Started by hichcock,

היי אני צריך מחשב, שיהיה מתאים בעיקר לעבודה משרדית ומשחקים המחשב צריך לכלול: מעבד AMD 64 + קירור טוב לוח אם מתאים זיכרונות מתאימים 2 ג'יגה ספק כוח כרטיס מסך טוב דיסק קשיח פנימי 250 ג'יגה מארז פלופי מסך מחשב טוב דק 22 אינץ' מקלדת אלחוטית עכבר רצוי אלחוטי, לא חובה אבל ממש רצוי אם יכנס בתקציב אם שכחתי משהו תגידו אני יוסיף...... ואם ישאר מספיק כסף אז תשאירו בצד אני אקנה מזה מצלמה, רמקולים וכ"ו.... תודה מראש!!! ואני רק אדגיש - לחסוך כמה שיותר אם אפשר

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  18. Started by Jules Winnfield,

המחשב ישמש לעבודה גודל לא חשוב אצליח להסתדר גם עם 15 אם צריך למרות שאם ישנה אפשרות ל14 או 13.3 גם נחמד מספר תוכנות שירוצו על המחשב באופן קבוע: 1. sketchup http://sketchup.google.com/ 2.AutoCAD

19. Started by vld69,

האם אפשר למצוא מחשב במחיר 5K פחות או יותר למטרות משחקים כגון GTA החדש שיעבוד טוב סרטים אינטרנט ואופיס. התלבטתי בין נייח באזור ה-4-3 K והחלטתי להשקיע עוד על נייד שיהיה שווה פחות או יותר. איפה אפשר לקנות הכי זול בארץ ואם כדאי לקנות בחו"ל תאילנד או ארה"ב. תשמעו אני לא מבין בניידים אז אם תוכלו לעזור לי לקנות מחשב טוב ואם הכסף מספיק או לא. גודל מסך זה חשוב למשחקים סרטים. רעש אם הוא לא מוגזם מידי אז לא חשוב כובד ממש לא חשוב. עיצוב אם זה חוסך הרבה אז לא חשוב. תעזרו לי בבקשה.. תודה.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  20. Started by ros007,

שלום, אני מעוניין ברכישת מחשב אשר ישרת אותי לצרכים משרדיים + גלישה באינטרנט וצפייה לעיתים רחוקות בסרטים. כמו כן אני מעוניין כי ניתן יהיה בעתיד לשדרג את המחשב. שאלתי האם המפרט שמוצע להלן מתאים לי והאם יש מומלץ לי לשדרג מספר רכיבים ואם כן למה? מחיר המפרט המוצע הינו 1600 ש"ח. כמו כן בהמשך מצורפים רשימת הרכיבים שאני יכול לשדרג ומחירם. אני אציין כי אני בכל אופן אצטרך מסך תודה מפרט המוצר · דיסק קשיח· יצרן: WD/HITACHI S.ATA 2 · טכנולוגיה: · נפח איחסון: 80 GB 7200 RPM · מהירות: · זכרון מטמון cache: 8 MB 3 שנים · אחריות: · לוח אםGIGABYTE GA-VM900M · דגם: · סוג ציפסט: via 1066 MHz · מהירות FSB: · כ.מסך משולב: VIA P4M900 Chipset VIA Chrome9 …

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  21. שלום חברים, רציתי את יעוצכם הנאמן לקנית מחשב עבור צרכים ביתיים הכי בסיסיים שיש. הווה אומר: אינטרנט אופיס אנא המלצתכם למפרט עבור מחשב שאני בטוח שהרבה אנשים מחפשים עבור אנשים מבוגרים. תודה! ניר

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  22. שלום חברים, כבר פניתי אליכם בעבר עם השאלה אבל אני רק התבלבלתי מאז... הייתי בכמה חנויות מחשבים, כל אחת עם ההמלצות שלה(שנוגדות לגמרי חנויות אחרות) ואלה הן חנויות שהוגדרו אמינות פה באתר. אני מחפש מחשב לעבודה על cubase, photoshop למשחקים כבדים ולצפיה בסרטים. כמו כן אני צריך מחשב שיחזיק תקופה ארוכה, כי אני לא מהמשדרגים. אני אוהב לקנות ציוד איכותי לתקופה(לא לחכות שכרטיס מסך יעלה 500 שקל) אין צורך במערכת שקטה מאוד. זה שאני שומע את המאווררים אומר לי שהמחשב עובד(: מתכוון לבצע oc למעבד, לכרטיס מסך עדיין לא (רק שיהיה צורך). קווי היסוד שלי הם 260 gtx c2q q9550 (אלה אם כן אני מגזים ויש מעבד אחר, גם כן c2q ושעדיף ויותר משתלם) lg 22" wide - לא סגור אם את הדגם 2261 או 2284. אני אשמח למפר…

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  23. Intel Pentium Dual-Core E5200 Box סוג מעבד: מעבד 2.5Ghz Gigabyte GA-EG41MF-S2H = לוח אם G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT 250GB 7200RPM 16MB SATA2 Seagate צורב LG GSA-GH22N DVD JSP-TECH T-688 EZCOOL 400W סה"כ 1585 המחשב ישמש להקרנת 720 שכן הטלווייה היא READY HD תודה רבה

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני מרכיב מחשב חדש ואני צריך מפרט המחשב מיועד לאינטרנט,שירים,סרטים וקצת משחקים כרגע. בעתיד הלא רחוק עם החלפה של כ.מסך לכרטיס חזק, ישמש גם למשחקים. לוח ומעבד חשבתי על 2 אלה .... כל השאר , אני צריך השלמה Intel E6300 ASRock ConRoeXFire-eSATA2 - http://www.asrock.com/product/ConRoeXFire-eSATA2.htm - קראתי פה בפורום שהלוח הזה לוח טוב למי שלא עושה OC .... דיסקשיח - 160 .. זיכרון - 1 ג'יגה - ? כרטיס מסך - ? מארז + ספק - ? (זה נראה כמו חידון ) ובבקשה לא לחרוג מהתקציב . תודה !!!!!

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  25. בעיקר אינטרנט משחקים לא חשוב לי הרד דיסק 80 גיגה חובה DVDRW חובה

• 3 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים