עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1)Seagate-ST3320620AS-320 GB 7200 RPM SATA2 16MB Cache - NCQ 605 2) Sapphire-SX18TO252V-ATI RADEON X1800GTO2 512 mb - 256-bit GDDR3 - VIVO Retail 1500 3) ASUS-M2N-E-AM2 Socket - nForce 570 Ultra chipset - 4*DDR2 800 - 1 x PCI Express x16 - 1 x PCI Express x4 - 2 x PCI Express x1 - 3 x PCI - 6*sata2+RAID - 1*uata - Gigabit LAN - 8ch Audio - S/PDIF 661 4) AMD-ADA4200CUBOX-AMD Athlon 64 X2 4200 Dual Core - BOx Socket AM2 1MB Cache 1087 5) ThermalTake-TT-CL-W0005-1-ThermalTake BigWater SE 512 6) ThermalTake-CL-W0038-THERMALTAKE VGA WATERBLOCK 173 ____________________________________________________________________________________________________…

• 8 תגובות
    • 633 צפיות
  2. Started by tk4,

אז ככה אני צריך מפרט ב1750 בלי הארד דיסק בלי צורב ובלי מארז.... זתומרת לוח אם זכרונות ספק כוח ומעבד(כרטיס מסך נראה לי שאני אלך על ה4830 שיש בKSP שעולה 600) בכל מקרה זה יוצא בערך 1150 לכל השאר.... עד עכשיו הייתי נעול על הE5200 שכנראה שבאמת אני אלך עליו, הASUS P5KPL-CM הבנתי שאני אהיה חייב להוריד ת'מהירות זכרונות ל667 אם אני ארצה לעשות OC למעבד אז אני צריך עזרה ממכם לבחור לוח אם טוב לOC... וזכורונת MUSHKIN 800MHZ 4-4-4-12 ES.... תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מרכיב מחשב לקרובי משפחה (כבר פתחתי טופיק בנושא אבל עכשיו הדרישות מדוייקות ומגובשות יותר) ואני צריך לקבל המלצה למפרט מחשב שנועד בעיקר למשחקים בתקציב מקסימלי של 3500 ¤ החלקים שצריכים להיות כלולים במפרט : מארז ספק לוח אם מעבד זכרון (2GB) כונן קשיח (של WD בנפח 250GB) כ.מסך כ.קול צורב DVD (עדיף LG) סט אלחוטי (מקלדת+עכבר, עדיפות ל- Logitech) רמקולים 2.1 (של חברה מוכרת Creative \ Logitech \ Altec Lansing \ Bose וכו) ראוטר (כנראה אני ילך על Linksys WRT54G) תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 633 צפיות
  4. מסך וצורב לא צריך שיהיה אינטל רצוי.. אך לא מחייב אם ההבדל במחיר משמעותי..

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  5. Started by smilelenovo,

אהלן .... אשמח לקבל יעוץ לגבי מחשב נייד לגיימר אמיתי בן שלי. אני ממש ממש לא מבין בנושא הפנו אותי לכל מיני מתלבט עדיין יש יותר מידי אופציות אתרים ואני אשמח לקבל חוות דעת על ה 2 הבאים .....מי שמכיר יודע מחפש את הכי טוב שיש ובבקשה לא HP אם אתם ממליצים על משהו אחר. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=5502 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=6939

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  6. Started by dodoboy,

שיהיה כולל לוח אם זיכרון כרטיס מסך ומעבד

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  7. אני צריך מפרט למחשב עד 4200 (כולל הרכבת המחשב). לא amd אני חייב שזה יהיה פנטיום. המחשב מיועד למשחקים בינוני+ ,אינטרנט, קצת פוטושופ. אני לא צורך ציוד היקפי, גם לא מסך. בבקשה תרשמו איפה בניתם את המפרט. תודה, אביב

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  8. . מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית בתוכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Free Hand. שימוש לפרנסה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך…

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  9. מעבד AMD Athlon 64 X2 7750 Black Edition Box ¤328 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1282 לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H ¤331 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38500 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤266 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 ¤151 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23720 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 PCIe ¤421 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S467512D3H צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤133 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 335 ¤184 כמות:1 http:…

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  10. שלום אני זקוק למפרט למחשב פיתוח תוכנה נטו. אין צורך בכרטיס מסך מיוחד, דיסק קשיח אני מאמין שאצטרך בנפח סביר +. ללא ציוד הקפי וללא מסך. העיקר שיסחוב את סביבות הפיתוח הכבדות כמו גדול. אם חסר מידע כל שהוא תשאלו. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  11. Started by ip2pi,

בעלי דל למינהם האם אתם יודעים מה זה : return to base פשוט באתר שלהם זה מופיע כחלק מהאחריות שלי חיפשתי בגוגל ומצאתי דברים מעורפלים ולא תשובה חד משמעית וגם לא באתר של דל מישהו יודע משהו על זה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  12. Started by philip_s,

נייד של ASUS דגם X53S. בזמן האחרון, מדי פעם המאוורר עושה רעש והוא מתגבר ונהייה חזק מאד. מה יכולה להיות הבעיה? וכיצד אפשר לפתור אותה? תודה

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by avihwz,

מרכיבים קיימים ו/או עוברים ממחשב קיים: צורב בן כשנתיים דיסק קשיח W.D. 1 TR חדש כ. מסך ריידאון HD3600 בן שנה+ עכבר ומקלדת מרכיבים נדרשים מעבד אינטל I5 2500 3.3GH לוח אם (מעדיף גיגהבייט) - שאלות: האם מומלץ עם מעבד גרפי? האם יספיק למשחק כגון פיפה 2011? איך המעבד הגרפי בהשוואה לכרטיס ריידאון HD3600? האם רצוי/ניתן להשתמש ב3600 הנ"ל? האם תומך במולטי מסכים (חיבור ל 2 מסכים או מסך וטלויזיה)? חובה שיהיו 4 USB3. חובה יציאות HDMI ו DISPLAYPORT (אם יכלול מעבד גרפי) ספק כוח (איך קורסייר / SEASONIC?) מארז - חובה USB3 בחלק העליון מלפנים. חובה שיהיה שקט. חובה שיהיו פילטרים על המאווררים. האם נדרש מקרר למעבד (אם אין אוברקלוקינג) ואיזה אם כן מסך (22?" רחב)- רצוי LED HD עם יציאת HDMI Fro…

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  14. Started by liiight,

בלי אביזרים נלווים (בלי מסך, מקלדת, עכבר וכו'). שיהיה מספיק חזק לתמוך בVISTA עתידית. ממש לא מחשב למשחקים או משהו כזה. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 633 צפיות
  15. שלום, אני מעוניין ברכישת מחשב נייד ואני לא מבין שום דבר בתחום של המחשבים הניידים (נייחים אני אחלה). השימוש העיקרי שלי במחשב יהיה בשביל גלישה באינטרנט קבצי Word, Office ו- Xacel, שימוש ברשת האלחוטית על מנת לראות סרטי XVID ו-HD, אשר יש בהם לפעמים (ב-XVID) גם איכות אודיו של 5.1, כך שאני צריך כרטיס קול שיוציא Dolby Digital, כאשר אני מתכוון לחבר את המחשב ל-LCD ולצפות בסלון (Vga TO Vga). אז כמו שאמרתי אני לא מבין כלום בתחום הזה, לא חברות, פשוט כלום. לכן אני מבקש את ייעוצכם מבחינת החברות הממולצות, ועם אפשר לדעת מאיפה הכי כדי ממולץ וזול לקנות את המחשב. התקציב שלי למחשב הזה הוא 4000-4500 ש"ח. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  16. שלום. חבר צריך מחשב למטרות אינטרנט ואופיס בעיקר אבל שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה (לא המשחקים החדישים ביותר וגם לא על הרמה הגבוהה ביותר. צריך משהו באמצע). כמו כן מסך 17 (קשה לי להאמין שבתקציב הזה נצליח להכניס 19). התקציב כאמור עד 3500 ש"ח ב-6 תשלומים כך שהנחת מזומן לא באה בחשבון. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  17. Started by Green,

שלום אני מבקש מפרט בשביל חבר עד 5500שח רק מארז (וכל תחולתו) (מעבד אינטל, NVIDIA) מחשב מיועד למשחקים ולצפיה בסרטים בHD בנוסף הוא רוצה לשדרג בעוד שנתיים את הזכרון ואת כרטיס המסך ככה שהלוח יתאים לזכרונות מהדור הבא (DDR3) ושהספק יהיה חזק מספיק לכרטיס מסך חזק מאוד מאחת החנויות הבאות: gibornet.co.il או ksp או גמאמחשבים זהו אני חושב אם יש שאלות אז בבקשה ותודה רבה

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  18. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? - 3K עם חריגה אפשרית - אפשרות לרכישת מסך מחוץ לקציב הנ"ל 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות - עריכה גרפית - רשת מהירה , קולנוע ביתי 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צריך הכל 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? - לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא מעניין - קירור חשוב - שקט רצוי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? - לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? - לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? - כן , די חשוב. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? - לא 11. במפרט למשחקים…

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  19. Started by itay3ez,

אז ככה אנ לא צריך במחשב ספק כוח כי יש לי ספק הוא אצלי חצי שנה ההספק הוא 500W ויש לי כונן קשיח 120 GB SATA ובטח זה לא יספיק לי אז אני צריך בטח עוד אחד אבל לא גדול במיוחד 160 או 250 יספיקו לי. בעיקרון אני רוצה לוח אם דווקא חזק למשחקים.ואת השאר אתם תמליצו לי .ועוד משו קטן חשבו לי גם שיהיה לי בחלקים OC כמו כרטיסי הזיכרון ועוד. זהו תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 633 צפיות
  20. x1900 256MB Core 2 Due 1.83 Ghz 6300 INTEL - Bad Axe (975x) 1GB PQI DDR II - 667 TURBO Thermaltake SwInG ATX MIDI Tower - 430W (W0084) - Black WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II NEC DVD-RW NEC ND 3550 x16 (BLACK) DUAL LAYER - BULK

21. Started by liorhess,

אני יודע שזה מחיר ממש נמוך, איךשהו מצאתי נייד של אסוס עפ מפרט מדהים ב3200 .. בכל שאר החנויות הוא עולה 1800 יותר! אם תוכלו להמליץ לי ולהגיד לי איך החומרה (והכרטיס מסך בפרט) אני אשמח, תודה.. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6683

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  22. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לעריכת וידאו עם PREMIER ןAFTER EFFECTS וגם לקצת משחקים פה ושם אז רצוי כרטיס מסך בינוני+ אני צריך רק את המחשב- בלי ציוד היקפי ומסך תודה

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  23. הי לכולם, אני מתכנן לקנות נייד עבור שימוש ביתי בסיסי האלמנטים החשובים לי: סוללה סטנדרטית רמקול טובים + מצלמה ומיקרופון מובנים זיכרון 4GB מהירות DDR 3, מערכת הפעלה 64 BIT הארד דיסק 320GB מינימום 5400 RPM DVD + צורב (לDVD ו CDR), צורב dual layer DVD -R \ DVD +R תקשורת wireless 802.11g + wifi ראיתי את המפרט של Toshiba satellite L650-108, שעונה על רוב האלמנטים המוזכרים מעלה במחיר של 3800 ש"ח הייתי שמח לשמוע על אופציה דומה וזולה יותר וכמובן - חוות דעת על הדגם הנ"ל תודה, ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  24. היי אני מחפשת מחשב נייד שיריץ תוכנות כמו אילוסטרייטור ותוכנתו עיצוב. כלומר שיהיה חזק (בגבול התקציב). מסך סביב ה14 אינץ'. הלוואי שיהיה קל משקל. עם כונן קשיח ssd. תודה!

25. שלום לכולם בניתי מפרט לאחד החברים שלי ואני שואל את המומחים כאן האם יש משהו לשפר. המפרט הוא: Intel pentioum Dual Core E2200 2.2Ghz (מתוכנן אוברקלוק ל 3GHZ) ASUS P5QL-E Mushkin DDR2-800 2X1024 4-4-4-12ES ASUS ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 Seagate 500GB ST350032AS LG GSA-GH22N X22 SATA COOLERMASTER ELITE 334 COOLERMASTER eXtreme Power Plus 460W Scythe ZIPANG Thermaltake Thunderblade 120mm RED LED (מאוורר שני למארז - ימוקם מקדימה) LG L1942S 5ms 19inch Logitech Ultra Flat Keyboard Logitech Pilot Mouse Altec Lansing VS2421 2.1 4549שח סה"כ. המפרט צריך להיות מ סקיי פיסי בלבד אם יש משהו לא בסדר אני אשמח לכל תיקון. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים