ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,486 דיונים בפורום זה
-
שלום, מבקש המלצה למחשב נייד משתמש בתוכנת premiere pro ו- after effect באיכות 2k.. ועורך קליפים וסרטונים קצרים תקציב כ-3000 תודה
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
[TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1, bgcolor: #F0F4F8] שלום לכולם, אני מקווה שזה המקום לשאול ובכן, אני מתכנן לקנות לאפטופ מארה"ב (Bַַ&H) ודי ננעלתי על שני דגמים של אסוס. ASUS N56JR http://www.bhphotovideo.com/c/product/1015794-REG/asus_n56jr_eh71_15_6_notebook_computer.html ו ASUS N550JV שניתן לרכוש בארץ בכ 1600שח יותר. המרכיבים הבסיסיים שחשובים לי הם- מעבד intel core i7 זיכרון 8gb וזהו.. המחשב לצרכים די בסיסיים אך אני עובד גם עם מוסיקה וגרפיקה לא מעט. ההתלבטות וההתמקדות היא על הN56JR אך הבנתי שהוא דגם בעייתי ולמרות המפרט המפלצתי לעיין הוא די פרובלמטי.. אשמח אם מישהו מכיר או לחילופין יוכל לייעץ לי ברכישה של לאפטופ טוב .. תודה …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב מבוסס אינטל ב3500 ש"ח ללא ציוד היקפי. אני כבר מחפש הרבה זמן ואין לי מושג איזה לוח אם או כרטיס מסך לקנות. בתודה מראש, אורי. ???
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקבל כסף מהביטוח (8000) אבל זה מחייב אותי לקנות מחשב בארץ אנא המלצתכם - חשוב כרטיס מסך טוב!!! כמו כן יש לי אפשרות לקנות בארה"ב אותן דרישות למחשב הזה גם תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אשמח לדעת את דעתכם עליו? האם מישהו התנסה בו? תודה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעונין במפרט מחשב מדוייק למטרת חיבור מצלמות אבטחה בלבד אשמח לקבל מפרט מומלץ כולל כרטיס DVR מומלץ ל 4 מצלמות. תודה והמשך יום טוב
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה עם מפרט למחשב נייח לעריכת וידאו 4K. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שח, עדיף ללא חריגות למעט הבדל אדיר בביצועים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו 4K, פרימייר. מעט מאוד משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, הוא נמצא בחדר שינה 6. האם ישנה הגבלה או ה…
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד: I5 4430 3.0GHZ (טורבו עד 3.2GHZ) לוח אם: gigabyte h87-d3h RAM: G.SKILL 4GBX2 ד.קשיח WD 320GB כונן אופטי של LG כ.מסך ASUS GTX650 2GB ספק כוח של HEC 580W (לא היה עליו עומס של יותר מ200W) מארז TT sopranors קירור של .ARCTIC 7 REV.2 2 מאווררי PWM של ARCTIC מה שמסומן בכחול נקנה לפני כשנה (עוד כשנתיים אחריות), מה שמסומן באדום נקנה לפני כ4... אני יודע שזה מחשב חדש יחסית אני פשוט מעוניין לשדרג למשהו יותר רציני תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשנתיים רכשתי בארה"ב נייד של HP, מדגם Pavilion zv5348rs. עד היום- הבטרייה מתה, המטען פועל בקושי, הרמקולים מרעישים, הWLAN פועל לפי רצון חופשי (מסתבר), והמחשב נכבה לעיתים קרובות מאוד, וכל הזמן חם בצורה בלתי-נסבלת, זה הגיע למצב שמקשים במקלדת נמסו (כן, אני יודע, לא הגיוני לגמרי)!. פניתי לHP USA, ובשירות הלקוחות שלהם אומרים שאין להם הרבה מה לעשות. בHP ישראל דורשים ממני להגיע למעבדה לקבל הצעת מחיר לתיקון. שילמתי על המחשב הזה כמעט 2000$. אני לא מצפה לאחריות לכל החיים, או למוצר שישמש אותי לנצח, אבל באמת! זה מחשב לשנתיים או מה? רכשתי מחשב של HP כדי להמנע ממצבים כאלה, כי חשבתי שכשלמחשב יש "אבא" ו"אמא" כאלה, דברים כאלה לא יקרו. יש מה לעשות בנושא? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לחוות דעת על המפרט הנ"ל. השאלון בתחתית הפוסט. תודה מראש! מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1090 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 11 LP כמות: 1 - מחיר: ₪108 לוח אם: Gigabyte GA-Z97M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪538 מארז: באנדל - Define Mini + Seasonic 550W RT 80+GOLD - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪699 זיכרון: Corsair 16Gb Kit (8G X2) CML16GX3M2A1600C9 CL9 כמות: 1 - מחיר: ₪947 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪1198 קשיח למחשב שולחני: Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch כמות…
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המעבד, כרטיס מסך, זיכרון וHD. הלוח אם שיש לי הוא GA-P35-S3L האם יש צורך להחליף אותו, והספק שלי הוא 450W כמו כן האם מתוכננת ירידת מחירים בקרוב ומה הצפי מחירים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום. מבקש המלצה לנייד זול וטוב להורים. קודם היה ממש ישן והיה עדיין סביר.. השימוש הוא גלישה ומיילים. משחקי פלאש לנכדים. שום דבר כבד. מזמן הייתי מרכיב לה נייח אך אמא לוקחת אותו פעם בכמה שבועות לשכנה אז זה חייב להיות נייד. הדרישות: מסך 15" או יותר גדול אם יש. לא משנה אפור צהוב או מט. רצוי שיהיה שקט. כמה שיותר זול, מעבד I3 זה מעל ומעבר. (מחשב קודם שהיה מספיק סביר זה COMPAQ 615) מערכת הפעלה חוקית. המחשב תמיד דולק. שימושים זה גלישה, מיילים וסקייפ. ממש בסיסי. אין חשיבות למשקל או גודל סוללה, מחשב זז פעם בכמה שבועות לכן אין שום חשיבות לגודל סוללה או נוחות הזזה שלו וכו. תודה מראש על המלצות.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הנה זה, הסר כמות מוצרים סה"כ AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 1,139.09 ש"ח Gigabyte GA-K8NS Pro (nForce3 250) - ATX 685.65 ש"ח 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 558.57 ש"ח Gigabyte 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - Retail 1,329.20 ש"ח CHENBRO Gaming Bomb - Silver & Gray Caseלפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 293.72 ש"ח HEC-300AR-T ATX 12V - 300W - PSU 178.84 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,185.08 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 4,059.53 ש"ח האם זהו מחשב חזק? אני מתכוון באמת טוב? למשחקים,כבדים גם,סרטים,מוזיקה,אינטרנט...
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
ציוד היקפי: צריך גם מסך אני לא מבין בזה תציעו לי משהו. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 4000 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 500 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית |עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): חשוב לי שהמחשב יריץ בצורה טובה תוכנות יצירת מוזיקה, הכוונה שלא יתקעו אחרי הרבה עריכות ועומס של פלאגינים בפרוייקט. • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: FIFA 15 CS:GO ועוד. • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):64 Bit • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא):לא חושב שזה משנה. • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מחפש מפרט מחשב נייח ללא מסך. שימושים: אופיס, אינטרנט וגיימינג קל בסגנון פורטנייט. תקציב עד 4K. מעבד אינטל בלבד. כרטיס מסך עדיפות ל nVidia (אבל פתוח ל AMD) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4K, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? צוין למעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, לא קריטי. 6. האם ישנ…
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי מחשב נייד מסוג GIGABYTE W566N לפני כמה ימים הוא המסך שלי התחיל להתפצל ל6 (פשוט רואים את כל המחשב 6 פעמים [רק בקטן] - כבר משלב הBIOS) ניסיתי להתקין דרייברים חדשים וגם עדכנתי את הBIOS ולא עזר. המעבדה לייד הבית אמרה שכנראה צריך להחליף את הmotherboard וזה יעלה לי 1300ש"ח + 250ש"ח (עבודה) 1) יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעייה הזאת בלי החלפת חומרה? 2) זה נראה לכם סביר 1500 שח על לוח אם חדש? תודה, ארז
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
היי, לא ידעתי היכן לשים את הפוסט הזה חשבתי לנכון לשים אותו פה מקווה שזה בסדר , אני צריך לקנות סוללה למחשב נייד dell inspirion 5030 רציתי לדעת איפה הכי זול לקנות ?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב חדש למשחקים התקציב הוא 2000 ש"ח אין צורך בציוד נלווה (מסך (22" Samsung) , רמקולים, מקלדת ועכבר) אין צורך בהרדיסק (יש לי 0.5Tera Westren Digital) כרטיס המסך צריך להיות כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB PCIe עלות 600 ש"ח יש לקחת בחשבון את כרטיס המסך בתקציב כולל של עד 2000 ש"ח, מה שמשאיר לשאר הדברים 1400 ש"ח: מארז - חשוב שיהיה שקט מעבד - עדיפות לאינטל זכרון ספק - מתאים לכרטיס לוח אם צורב DVD
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שיהיה לצרכי אינטרנט ואופיס ומצאתי כמה דגמים שעונים על הדרישות אבל אני לא ממש מבין בהבדלים בניהם אז מי שיכול לעזור להחליט זה יהיה מצויין http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2739_2904&products_id=23321 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_3061&products_id=23799 ומי שיכול להמליץ על דגם אחר שהוא מכיר שיעלה עד 4000 עם מסך 15.4 ועד 3 ק"ג גם סבבה ועוד שאלה, לגבי ויסטה... מחשב שמגיע עם ויסטה ועם 2 גי'גה זכרון יפעל טוב עם הויסטה? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת מעמיקה עליו, במיוחד אם יש למישו התנסות איתו. בנוסף בניתי את המפרט הבא בסכום של 1400$ ואשמח לקבל חוות דעת עליו. אגב, במידה וקוני נייד בחו"ל שזה מה שאני מתכנן לעשות מהו הפתרון היעיל ביותר להטענת הבטריה בארץ?? Selected Features: * AMD Turion X2 Ultra Dual-Core Mobile Processor ZM-86 (2.4 GHz) * 4GB DDR2 System Memory (2 Dimm) * 250GB 5400RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection * 512MB ATI Radeon HD 3650 Graphics * Wireless-G Card * 15.4" diagonal WXGA High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1280 x 800) * Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (64-bit) * Microsoft® Works 9.0 * 12 Cell Lithiu…
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מחשב נייד, עכשיו שאלתי היא האם צפויה ירידת מחירים משמעותית כלשהיא בחצי שנה הקרובה? (עם כל עניין מעבדי הI7...) לא רוצה שיקרה לי כמו שקניתי לפניי כמה שנים כרטיס מסך וחודש אחריי זה יצא הDX10 והכרטיס מסך שלי הוזל כמעט ב50 אחוז. אשמח לשמוע אם ידוע למישהו איזה משהו בקשר לזה. המחשב לא דחוף לי ואני מוכן לחכות בשביל חסוך קצת כסף (או אולי לקנות באותו התקציב מחשב טוב יותר.) תודה מראש לכל העונים!!!
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
איך המחשב הזה ?אם יש משהוא יותר טוב ממנו בזיגזג עד 3K תגידו לי תודה רבה AMD Athlon 64 (4200+) (65W) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 316.62 ש"ח ASUS M2A-VM HDMI (AMD 690G) (AM2+) - mATX לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 397.03 ש"ח PQI DDR2 2048MB 800Mhz לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 239.28 ש"ח WD 160GB-8MB AAJS - 7200RPM S-ATA II לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 258.24 ש"ח PIONEER DVR-212BKx18 (BLACK) DUAL LAYER -SATA- BULK לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 169.19 ש"ח COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 282.16 ש"ח HANNs LCD 19" - NEW YORK - 5ms - Wide …
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
היי חברה, לאחרונה התקנתי בביתי מצלמות אבטחה. כידוע, בכדי שהמצלמות יקליטו יש צורך במחשב שיקבל את האות. היות ויש צורך במחשב שכזה והיות והוא ישב בסלון, החלטתי שכבר אתן לו נטיות HTPC ואנצל את החומרה שארכוש. אני מתלבט בין שני מפרטים, האחד מבוסס DC רגיל והשני מבוסס אטום 1: E6500 + Alpine 7 Pro gigabyte G41M-ES2H 2X1GB ddr2 800mhz Signature Heatshield Caviar Green 500GB Frontier Diva Aluminium Micro Silver Case With 500W XGENE Remote Control התענוג עבור 1890 ש"ח (לא כולל מתאם WIFI) עריכה: אחרי בדיקה מחודשת, התלבטות נוספת : asus P5QPL-AM GT210 512MB GDDR2 DVI HDMI PCI-E זה מיקר את העסק בכולה 70 ש"ח... 2: AT3N7A-I Atom 330, Nvidia ION 2X1GB ddr2 800mhz Signature Heatshield Cavia…
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ויש לי שתי שאלות: 1. מהם החלקים שאני צריך לבחור ומה חשיבות כל חלק (מה הוא עושה, במה הוא עוזר, כמה הוא חשוב למחשב ועוד...)? 2. אם אני מרכיב מחשב, האם ישנה הגבלה לחלקים שאני לוקח, אם אני לוקח חלק מסויים האם יש בעיה בלקיחת חלקים מסויימים אחרים? האם אני חייב לקחת חלק מסויים אחר?
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
אני צריך לפטופ חזק למשחקים וחשבתי לקנות את dell inspiron 5520 עם i5 מהסדרה החדשה 6g ram מאיץ גרפי AMD radeon HD 7670 קישור לדגם: http://www.ksp.co.il/?uin=16033 האם כדאי לקנות אותו? הוא יריץ משחקים כמו battlefield 3 וdiablo 3 באיכות טובה? תקציב עד 4500 שח גדול מסך 15.6 אינץ' * משקל רצוי - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * בלוטות- לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח - 750G * כונן CD/DVD- כן צורב - כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה- כן
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-