עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי לכולם. לרגל הבלאק פריידי ברצוני לרכוש כרגע מחשב באילת אהיה שם בשבוע הבא אני רוצה לעשות שריון של המחשב . שניה לפני שאני רוכש אותו בסוף החלטתי לקחת את הדגם של 2 in 1 אבל בגלל המסך מגע אני חושש על השתקפויות .. https://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&changeSnif&uin=53220 אשמח לעזרה,חוות דעות וכו'. תודה מראש

2. פורום מחשבים ניידים שלום רב , רכשתי לפני כארבעה חודשים מחשב של Hp dv6 pavilion 3130.. מעבד I7 720 וכרטיס מסך של ATI 5650 1g עכשיו אני שומע שהמאוורר עובד ממש חזק ברמות של תעשייה אווירית , ובבדיקת טמפרטורות המחשב עומד על בין 68 ל- 72 מעלות במנוחה (עם חרום פתוח) ובמשחק שבדקתי NBA 2K11 המחשב מגיע ל95 מעלות ואף במקרים מסויימים הגיע לי ל-100 מעלות ונכבה.. האם הדבר נורמלי? מישהו יכול להשיג לי אולי רשימה של מעבדים למחשבים ניידים וטמפרטורות מומלצות? המחשב מונח בדר"כ על שולחן עץ , והוא מגיע למצב שכל הצד השמאלי של המחשב רותח.. תיקון : במשחק DEAD RISING 2 הטמפרטורה מגיע בכל הרבעת המעבדים ל- 99 - 100.. תודה רבה מראש.. =]

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Ariels27,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA 5/BF4/ARMA3 כל המשחקים החדשים שיצאו של BF , COD , CRYSIS , משחק גם במשחק בודד שבאיכות נמוכה Counter Strike 1.6. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  4. Started by abirdh,

במחשב הנייד הזה יש כרטיס WIFI מובנה, אבל אני לא מצליח להפעיל אותו.. ניסיתי כבר את כל הדרייברים האפשריים.. וכלום.. המחשב לא מזהה אותו.. כתוב לי במנהל ההתקנים ב other devices : network controller ועליו יש סימן אזהרה (רק עליו כל שאר הדברים מותקנים) כנראה זה הכרטיס WIFI אבל אני לא מצליח להתקין את הדרייבר שלו. זה הכרטיס: dell wireless 3945 802.11 a.b.g / b/g mini-PCI זה הדרייבר שניסיתי להתקין: http://support.dell.com/support/downloads/download.aspx?c=us&l=en&s=gen&releaseid=R172349&SystemID=VOS_N_1510&servicetag=&os=WLH&osl=en&deviceid=9540&devlib=0&typecnt=0&vercnt=1&catid=-1&impid=-1&formatcnt=1&libid=5&fileid=…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by rotylaw,

בבקשה המליצו לי על נייד חדש הוא צריך להיות די חזק לא המצועצעים הקטנים האלו. 13.3 אינץ' מסך לשימוש בשמש חיי בטריה גבוהים במיוחד תודה רותי --- --- איינשטיין: "אני לא יודע באיזה נשק ישתמשו במלחמת העולם השלישית אבל ברביעית זה יהיה עם אבנים ומקלות" פיתוח תוכנה

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  6. Started by or550,

ללא מסך עם מקלדת רמקולים ועכבר פשוטים ושיהיה למשחקים

• 11 תגובות
    • 726 צפיות
  7. השימושים שלי במחשב יהיו משחקים ממש מדי פעם כשיוצא משחק טוב (כמו למשל COD MW2 שעומד לצאת או NFS החדש, אבל בגדול אני לא גיימר כבד), שימושים של אופיס, מסנג'ר, HD, מוזיקה וירוץ עליו וינדוס 7 64 ביט ובגדול שימושים כלליים כאשר חשוב שאני אוכל לעשות כמה פעולות בבת אחת בלי שהמעבד יקרוס לי. המסך שלי הוא 19" ואין לי כל צורך בציוד היקפי ולא מתוכנן OC בכלל. לגבי השקט, זה לא חייב להיות שקט מוחלט, אבל לא רעש תחנת עבודה. אני לא מתכוון לשדרג את המחשב לפחות בכמה שנים הבאות (4-5 שנים לפחות). AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ¤661 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1049 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ¤56 http://www.rsm.co.il/product.as…

• 14 תגובות
    • 883 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב שישמש למשחקים ולעבודה יום יומית. הדגש פה על חומרה איכותית שתאפשר להרכיב מחשב שקט, אבל יחד עם זאת אשמח להימנע מהתחממות יתר (מה שהיה לי במחשב הישן, שגם שם ניסיתי לבנות מפרט שקט). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות 3K (יש לי כבר חלק מרכיבים,בפירוט למטה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברזולוציה 1080P, עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן SSD - samsung ev…

9. Started by נץ,

מפרט מחשב לצורך עבודות בבית : אקסל, WORD , קצת חישובים לא מסובכים מידי, אין דרישות מיוחדות פרט לדגש על אמינות ומהירות כל הרכיבים. מפרט הורכב בחנות TMS סה"כ 2553 שח רציתי להוסיף גם כונן אופטי (צורב) אך יש להם רק פנסוניק, מנסיוני תמיד מתקלקלים מהר מאד , ולא נפתחים אלא רק בכוח. אם יש כונן אופטי אמין במחיר שפוי אשמח לשמוע. תודה מראש על הערות בונות. להלן המפרט : מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 3 2200G With Radeon RX Vega 8 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 463 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות…

• 16 תגובות
    • 6.1k צפיות
  10. Started by tmp,

מה דעתכם? אגב יש לי הארד דיסק של 120 ג'יגה אז אני לא צריך חדש.. סתם לפרוטוקול, אפשר לחבר כל הארד דיסק למחשב הזה נכון? לא חייב להיות sata

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  11. Started by syclla,

מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤856 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤325 מסך: SAMSUNG LCD 22" 2253BW 2ms DVI WIDE ¤1156 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 GeForce 9600GT 512MB GDDR3 : GV-NX69T512HP - TURBO FORCE - RETAIL ¤679 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.10 320GB 16MB SATA2 NCQ - ST3320620AS ¤292 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x20 SATA BLACK ¤121 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤236 מארז: ANTEC NSK6580 + 430W EARTHWATTS PSU ¤522 מקלדת: LOGITECH ULTRA FLAT KEYBOARD ¤81 עכבר: MICROSOFT WHEEL MOUSE OPTICAL - USB/PS2 ¤52 רמקולים ואוזניות: LOGITECH R-10 ¤147 מחיר סופי: ¤4467 המפרט הורכב ב - www.IQPC.…

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  12. לכל גולשי הפורום שלום. אני צריך עזרה בהתלבטות שיש לי לגבי קניית מחשב חדש למטרת משחקים, אינטרנט, ועריכה גרפית (photoshop וכו..) הבעיה היא שאני חייב כבר לקנות מחשב, אבל התקופה מבעסת, עם כל הציפייה למחירים יותר הגיוניים לI7, ועם זה שC2D ו C2Q אוטוטו נחלת העבר, ואני לא יכול לחכות יותר!! אני צריך מחשב עכשיו! אז אחרי הרהורים ארוכים בנושא הגעתי למסקנה: מחשב ביניים. הרעיון הוא לקנות מחשב לא הכי חזק כמו שאני רוצה אלא משהו פשרה לשנה-וחצי שנתיים הקרובות שיריץ לי משחקים כמו שצריך, ואח"כ כבר לקנות את דור העתיד במחיר הגיוני. מה שחשבתי זה לקנות E8400, לוח אם פשוט של ג'יגה בייט, כ. מסך במחיר 600-800 ש"ח (עוד לא סגור.. מתלבט בין 260 ל **48), וספק חדש שיתאים, לשים הכל במארז שכבר יש, מסך כב…

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  13. Started by yadin,

אני רוצה לקנות אותו מישהו מכיר תמחשב ויודע כמה עולה? http:// w w w . siz .co . i l /my/t2dimy22iwyy.jpg [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  14. היי אנשים, מכיוון שהמחשב שלי התחיל להתקע רנדומלית ואין לי כח למגר את הבעיה החלטתי להחליף את רכיבי הליבה שלו (לשמור מארז/ספק/צורב). פעם קודמת קניתי בדיוק לפני שאינטל עברו מ-1150 ל-1151 ונדפקתי עם אופציות השידרוג. האם מתוכננת החלפת תושבת בקרוב? 1. תקציב באיזור ה-3000 שח, אפשר לחרוג ב-500 שח אם זה נותן שיפור משמעותי. 2. אני עורך בפוטושופ, דו-מימד באוטוקאד, וגם סרטונים 1080P בפרימייר. לא משחק בכלל. 3. ללא ציוד היקפי. 4. כבר יש לי מארז/ספק/DVDRW/כרטיס מסך. 5. שקט חשוב. 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. לא צריך OS. 8. לקנות איפה שזול, חו"ל אמאזון גם סבבה. 9. לקנות בקרוב - אלא אם כן אמורה לצאת איזה תושבת חדשה בקרוב? …

15. Started by KF,

למישהו יש ניסיון עם Probox2 Air Plus ? https://ksp.co.il/item/1140-53989 האם הוא יוכל לענות לי על הדרישות הבאות : *צפייה חלקה בסרטי REMUX 1080P (ניגון דרך USB) *תמיכה בפורמטי אודיו TRUEL HD / DTS / DD = (הסטרימר יחובר ישירות לרסיבר ולא לטלויזיה!!!) *תמיכה בכתוביות בעברית (קובץ הסרט והכתוביות יהיו בעל שם זהה) *ניגון ערוצי טלויזיה = קודי *** בנוסף רציתי לשאול האם ניתן לחבר SSD 256GB חיצוני לסטרימר , רשום שהוא תומך עד 64GB בכרטיס זיכרון/USB.. השאלה אם זה מתייחס גם לSSD חיצוני .. https://ksp.co.il/?select=.1033..153.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=37870&txt_search=&buy=&minprice=0…

16. מעבד : AMD 3200+ ATHLON-939 לוח: GIGABYTE GA K8NSC-939 מארז ATX+2 FAN זיכרון 512 SAMSUBG כרטיס מסך ATI RAEON 9550 256 MB כונן תקליטורים CDX52 LG צורב DVD NECX16 דיסק קשיח W\D MATOR 120GB מסך MAG LCD 17 SP/5776I SLIM כולל מקלדת עכבר כ.רשת וקול מובנים על הלוח כונן דיסקטים וכו' סה"כ 4950 הצעות קטילות שינויים מה שאתם רוצים. מחשב למשחקים חשוב שיחזיק זמן כולל מסך דק. תודה

17. Started by rbu99fm,

איזה כרטיס יותר חזק ???

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by snoopkin,

* מחיר - 2000 ואפשר לחרוג עד 2500 * מטרות המחשב? לסטודנט, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים גם ב- HD * גודל המסך? 13.3 מאט אפשר גם 14 ו -15 - רק אם הם ממש קלים * רזולוציית המסך? מספיק HD 1366x768 * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיהיה זמן ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? הרגיל, שלא יהיה קטן מידי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף שכן, עדיפות ל- Win7 * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : אחריות ארוכה ככל האפשר (אם יש איסוף והחזרה יותר טוב) תודה!

• 20 תגובות
    • 4k צפיות
  19. שלום אני מתכנן לקנות שני נייידים. כפי שהכותרת רומזת אחד מהם יגיע בוודאות מארה"ב עם דוד שלי, לגבי השני אני די מתלבט מכיוון שהתקציב בשבילו הוא לא גבוה כול כך ולכן אני לא יודע עד כמה משתלם להביא אותו מארה"ב(בעזרת שילוח). דבר ראשון הייתי שמח אם מישהו היה נותן סקירה קטנה על מצב הניידים בשוק, קראתי את הסטיקי אבל הוא די מבולגן וכולל בתוכו המון מידע ישן. לא ממש מצאתי שם מידע עדכני על הפלטפורמות החדשות של AMD כולל מעבדים(שהבנתי שבניגוד לעבר נותנות פייט לאינטל), וגם בכרטיסי המסך לא ראיתי הסבר על הכרטיסים החדשים של שתי החברות. איזה מעבדים עדיפים כרגע? מה נחשב הכרטיס מסך החזק ביותר? מה נחשב המשתלם ביותר? כמובן שלא ציינתי שימושים המחשב הזול יותר אמור להיות לסטודנטית, הוא לא צריך כרטיס…

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  20. Started by ALE-XtaZi,

היי אני זקוק למפרט של מחשב חזק במיוד ב 8 אלף שקל עם מסך מקלדת ועכבר אני רוצה שהמחשב יהיה חזק לאורך תווח חיים ארוך... אם אפשר שני הצעות מחיר אחת לאינטל ואחת ל AMD *עם צורב DVD וסידי רום.... *מארז של ראייד מקס סקורפיו כסוף בבקשה.... *כרטיס מסך חזק

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by dor11,

יש לי התלבטות בין המפרטים של האתר במחיר 4500 למשחקים ללא מסך. אם מישהו יכול להסתכל ולהגיד לי את ההבדלים בביצועים (לא בחומרה כי זה רשום) והשאלה השנייה זה איפה אני יכול להשיג את המפרטים האלה ובמחיר הזה?

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  22. Started by devilh,

אני רוצה להוציא את המיטב שאפשר מזה.... אין לי כסף ,זאת אומרת ש-1500 זה הגג העליון ביותר. כמה דברים שהייתי שמח שיהיו- נקודה ולא פד מגע , CDROM רזולוציה של לפחות HDR(גודל מסך לא נורא מפריע לי) מערכת שתוכל להתמודד עם סרטי HD אני מוכן להתפשר על כל הדברים האלה, אבל זה פחות או יותר מה שאני מחפש

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  23. Started by or7755,

אני מעוניין לקנות מחשב ללמודים ושיהיה למשחקים מדי פעם אני מתלבט בין שני דגמים מה עדיף ? 1)http://ksp.co.il/?uin=19339 2)http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23822 תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  24. Started by Ronfer123,

היי חברה, מה אתם אומרים על המפרט הזה? הוא שווה את המחיר? הוא טוב? אני יכול לקבל משהו יותר טוב? 1035 ₪ - Intel Quad Core i5 4670 3.4Ghz LGA1150 420 ₪ - Gigabyte GA-H77M-D3H 330 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 1899 ₪ - *מבצע* NVIDIA GeForce Gigabyte GTX770 2GB WindForce 3 *מבצע* 440 ₪ - Western Digital Caviar Black 1TB 5 Years Warranty 375 ₪ - Raidmax Raptor 355 ₪ - FSP Raider 650W 80+ Silver 5 Years Warranty 90 ₪ - LG DVD-RW X24 130 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 20 ₪ - Cooler Master 120mm Low Noise Fan 5094 ₪ http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=525bda54aa220 תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  25. Started by tvdh.tomer@gmail.com,

שלום לכולם, אח שלי הוא סטודנט והוא צריך לקנות מחשב נייד. הצרכים שלו הם צרכים לימודיים והוא צריך להשתמש באופיס,לגלוש באינטרנט וגם הוא רוצה לראות סרטים וסדרות שהוא מוריד במחשב הנייד בלי שיהיו לו תקיעות כך שגם כרטיס המסך צריך לאפשר את זה. יש לו מערכת הפעלה עם רישיון כך שהוא לא צריך. התקציב שלו: כ 3000 שקל. אודה לכם על המלצות למחשב נייד.

• 1 תגובה
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.