עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by House M.D.,

שלום, יש ברשותי מחשב מדגם Dell n5010. ניסיתי לחבר אוזניית בלוטוס לבלוטוס שמובנה במחשב. המחשב זיהה אותה והתקין אותה כמו שצריך אבל זה הכול. היא מופיעה בהתקני הבלוטוס בתור "Bluetooth headset" אבל לא מופיעה בהתקני האודיו ואי אפשר בעצם להאזין דרכה, רק לשלוט באמצעותה על המדייה פלייר. לעומת זאת כשאני מחבר דונגל של בלוטוס שנקנה מDX האוזנייה מזוהה מצוין ואפשר להאזין דרכה, אך האיכות לא משהו כנראה הדונגל הסיני לא איכותי כמו בלוטוס מובנה למשל (באייפוד שלי האיכות הרבה יותר טובה עם האוזניה הזו). איך לגרום לה לעבוד עם הבלוטוס המובנה? הבלוטוס המובנה מדגם Dell wireless 356 bluetooth ואני משתמש בדרייבר שהורדתי מאתר דל. (הוינדוס לא זיהה אותו בכלל לפני כן).

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. מחיר - 4000 עד 5000 ( אפשרי לקנות באילת) מטרה - כל השימושים הרגילים ובנוסף אוטוקאד בתלת מיימד גודל מסך 14 ומעלה רצוי 15.6 משקל - לא חשוב, תחליף לשולחני זמן סוללה- לא חשוב, כנ"ל יציאות - סטנדרטיות כולל HDMI ו USB 3 בלוטוס, רצוי גודל כונן, 500 ומעלה אפשר בשילוב SSD כונן CD או בלו ריי, לא חשוב אחריות, 3 שנים מערכת הפעלה , רצוי, ווינדוס 8 העדפה לחברה, לא האם עדיף נייד עם מסך מגע? קראתי שווינדוס 8 יוצר במיוחד עבור מסכי המגע. מצד שני הם עדין בחיתולים ואין הרבה דגמים תודה

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  3. :s05: הרקע הלבן במסך נראה לי כמו ורוד ובדקתי מול מחשבים של HP ולנובו שם אין את התופעה הזו. האם יש לזה הסבר? האם ניתן לשנות משהו בתצוגה למנוע זאת?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  4. Started by direwolf,

שלום, יש לי מחשב נייד של חברת דל דגם סטודיו 1537, יש לי כמה שאלות לגבי המחשב, בזמן מאמץ ומשחקים במחשב הצד השמאלי התחתון איפה ששמים את כף היד האזור הוא די מתחמם. האם זה תקין במחשב הזה? ושאלה נוספת היא כאשר המחשב דלוק ומחובר לשנאי אז השנאי מוציא רעש של זימזום. זה תקין? תודה,

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  5. מעבד: Intel Core i3-550 Tray לוח אם: Gigabyte GA-H55m-USB3 כונן קשיח: Samsung F3 HD103SJ 1000GB Sata2 32MB זיכרון: G.Skill DDR3 (2048MBX2) 1333MHz CL 9-9-9-24 NQ צורב: LG GSA-GH24N x24 Sata DVD מארז ללא ספק: Antec 100 ספק כח: Seasonic S12!! 430W 80+Bronze קרור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 מאורר נוסף למארז: CoolerMaster Life Blue LED Silent Fan 90CFM 120mm מה דעתכם? מה כדאי לשנות/לשדרג? אין מגבלת תקציב מצד אחד, אך מצד שני לא רוצה לבזבז כסף סתם. המטרה של המחשב הוא לשימוש ביתי (ללא משחקים), אינטרנט, חיבור ל-XTREAMER. חשובים לי רכיבים איכותיים שיחזיקו זמן. ההתלבטויות הכי גדולות שלי הן כדלקמן: 1) מארז - האם כדאי לקחת במקום Antec100 את המארז Antec P180 Mini - מארז …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by AAvihayD,

שלום, יש לי מחשב שהוא קצת ישן די מהיר אבל ישן ואני לא ממש מצליח להריץ משחקים כמו CS:GO וכאלה זאת אומרת מריץ אבל על הגדרות מאוד נמוכות ועל 30-40 FPS.. Geforce 9300 GE Pentium® Dual-Core CPU E5400 @ 2.70GHz 2.69 GHz Ram 2.00 GB אני רוצה להריץ את המשחקים האלה על הגדרות בינוניות ועם FPS של לפחות 70-80.. התקציב שלי הוא: כמה שצריך להשקיע בשביל מה שרשמתי פה^^

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  7. Started by Ilan Mermelstein,

http://www.tms.co.il/preview/spec/vrqjx6lc בחור נחמד הרכיב לי אותו והייתי רוצה לדעת כמה המפרט הזה טוב. הבנתי שצריך להוסיף SSD, אז אשמח אם תעזרו בעניין הזה בנוסף. אלו הן הדרישות שביקשתי: מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? YOLO ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100שח 2. מה שימושי המחשב : משחקי מחשב, כרגע אני משחק Over watch,the witcher3 (not necessarily top definition. enough so i'll can play enjoyably), LOL 3. ציוד הקפי - מסך ומארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין…

8. Started by מתן וולף,

שלום, יש לי שני מפרטי מחשב גיימינג רציתי לדעת מה דעתכם תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מחשב מותג כלשהו. דגשים: משקל עדיף עד כ2.5, מסךWide 15.4, זמן סוללה ארוך ככל האפשר, הרדיסק 60/80 ומעלה,מעבד T7XXX (או שאולי עדיף 5XXX חזק) זכרון 2GB לפחות. אחריות לפחות שנתיים. חשבתי על MSI, לא חושב שיש עוד יצרן שיציע כזאת תמורה לכסף. המסכים בלפטופים החדשים ברמה אחת עם היצרנים המוכרים יותר כמו HP? אין צורך במערכת הפעלה מותקנת. אני צופה אילוצים לפשרות/ עליה במחיר. תציעו כל מה שאפשר בגדר הסביר ואני אכוון

10. Started by MegaGuy,

היי, בגדול אני צריך מחשב נייד שישמש לפיתוח תוכנה וקצת משחקים לא חדשים. אם יש אופציה למסך גדול זה יהיה בונוס נחמד. הנה תשובות קצת יותר מפורטות לשאלון: * מטרות המחשב? הבסיס זה כמובן אינטרנט, אופיס, סרטים וכ"ו (לא קריטי לי שיהיה סופר איכותי בגזרת הסרטים), וכאמור גם ישמש לצרכי פיתוח (visual studio וכ"ו) ומשחקים לא תובעניים (נניח torchlight) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? פה אני יהיה מוכן להשקיע כדי לקבל מסך כמה שיותר גדול. נדמה לי ש15" זה הסטדרנט, אז אם אפשר 17" ואפילו יותר, במסגרת התקציב, זה יהיה נחמד מאוד * רזולוציית המסך? עדיף שתיהיה כמה שיותר גבוהה, אבל לא יהרוג אותי אם לא * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שלא יהיה fn מצד שמאל של ה-ctrl כוס ע***. סתם... אבל…

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  11. Started by carz12345,

הי חברים, אני הזמנתי מחשב חדש לפני כמה ימים, ובזמן האחרון (חודשיים-שלושה) יש לי נפילות קטנות של חשמל בבית(שסוגרות לי את המחשב בפיתאומיות), ורציתי לדעת אם למישהו יש רעיון איך אני יכול למנוע תקלה בעתיד? כי נפילת חשמל אחת כבר שרפה לי את הספק כוח במחשב הקודם. תחדה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  12. Started by arik3k,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב לא כולל מסך הייעוד של המערכת זה דברים רגילים - אינטרנט, מוזיקה, (משחקים פחות חשוב כי אני לא משחק) סרטים, מה שכן חשוב אחד הייעודים העיקריים של המערכת זה עריכת מוזיקה ווידאו, יש לי כבר כרטיס קול מקצועי להלביש על המערכת, עכשיו אני מחפש מחשב חזק והכי חשוב שיהיה סופר שקט כדי שלא יקלטו רעשים בהקלטה של קולות. אמממ... כמובן אני מתחייחס גם לקירור המחשב, תודה רבה לכל העוזרים

13. יש לאחותי מחשב נייד ורציתי לפרמט אותו ולהתקין עליו XP ולא הצלחתי לפי מה שהבנתי אז יש איזו שהיא חסימה שלא נותנת למחוק את הVISTA או להתקין את הXP ואמרו לי שיש איזה אפשרות שכן אפשר להתקין את הXP במקום הVISTA אם משהו יודע איך עושים את זה שישלח הודעה תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  14. שלום, יש ברשותי מחשב מצויין של DELL LATITUDE E5410, מחשב מצויין מכל הבחינות. א-ב-ל, לפעמים יש לי בעיה בקליטה של האינטרנט האלחוטי שלנו בבית (אני מניחה שזה בגלל המיקום של הראוטר ואין אפשר להזיז אותו עד למחשב שלי), לעיתים הוא פשוט לא מצליח להתחבר או שהחיבור מאוד איטי. אבל לשכנים אין שום בעיה יש איזה חיבור חיצני שאפשר לחבר לנייד שיגביר את הקליטה? הראוטר הוא של D-LINK אגב, שאלה נוספת!!! אם יש לי אפשרות בחדר לאינטרנט קווי, אבל אורך הכבל לא מספיק עד המחשב, יש אפשרות למתאם ואז כבל נוסף שימשיך עד המחשב עצמו? ואז אין צורך באינטרנט אלחוטי. או אולי יש אפשרות לחבר ראוטר נוסף בחדר שלי? אין לי מושג.............

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by djzander,

אפשר מפרט למחשב ב4000 כולל מסך ניתן לחרוג בקטנה ... בעיקר לעבודה משרדית . ומחנות באיזור השרון ...

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  16. Started by avirz,

שלום לכולם, מצ"ב המפרט הבא מ-Skypc: סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט 188 188 1 מארז כולל ספק JSP-TECH M-100A 400W M-100A 180 180 1 צורב LG GSA-H44N X18 DVD GSA-H44b 378 378 1 מעבד AMD Athlon 64 3800+ Socket AM2 Box AMD1179 297 297 1 לוח אם GIGABYTE GA-M61SME-S2 38462 228 228 1 זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL4 TURBO 24737 224 224 1 כונן קשיח Westren Digital WD800JD 80GB 800JD הצעות / תיקונים / שיפורים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית,סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by BERMAN55,

מחשב למשחקים, אשמח מאוד אם תעזרו לי כי אין לי ידע רחב במחשבים. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by SenDeR,

מחשב לצרכים ביתיים, בינתיים ללא כרטיס מסך. אולי עדיף לשנות את הלוח אם כדי לקבל לוח אם עםכרטיס מסך OB יותר טוב ? ללא מתוכנן OC, ללא ציוד היקפי מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX כמות: 1 מחיר: ¤598 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤498 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT White כמות: 1 מחיר: ¤404 זיכרון: Kingston Original 2GB DDR2-800Mhz כמות: 1 מחיר: ¤221 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤281 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black כמות: 1 מחיר: ¤130

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  20. Started by mhnuemhnue,

אהלן חבר'ה וערב טוב! אבא שלי צריך נטבוק קטן, 10 אינצ' אני חושב ב1600 ש"ח (ללא חריגה בבקשה, אלא אם כן היא הכרחית) הדרישות: גלישה באינטרנט בנוחות, ללא תקיעות הוא משתמש בווינדוס XP, הכי מהיר. אפשרות שימוש נוחה באופיס (מקלדת יחסית נוחה, כמה שאפשר) הוא לא צריך להיות נייד ובעל סוללה רבת עוצמה, הוא מחובר תמיד לחשמל. אפשרות להציג סרטונים בלי תקיעות ובמהירות. תודה מראש!

21. מישהו מוכר אולי? אין לי בעיה עם בעיות סוללה העיקר שכל השאר יעבוד אם מישהו מעוניין למכור במחיר סביר אשמח לשמוע פה או בה.פרטיות =]

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  22. איך המפרט למשחקים כבדים? אם יש לכם משהו יותר טוב תכתבו תקציב:3000 גג מעבד: [..] AMD PHENOM II X3 720 Black Edition - (2.8GHz) - BOX ¤755 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA770-UD3 ¤432 כרטיס מסך: [..] PALIT HD4870 SONIC 512MB GDDR5 - RETAIL ¤774 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤259 מארז: [..] ENERMAX PHOENIX ECA3160 (BLACK/BLUE) +25cm FAN w/o PSU ¤387 ספק כוח: [..] HEC 550W : 550DA-5DX - BULK ¤383 מחיר סופי: ¤2990

• 9 תגובות
    • 567 צפיות
  23. שלום לכולם , אני מחפש לקנות להורים שלי מחשב נייד כמתנה לכבוד השנה החדשה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך , בין 1500-2000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2200 - בשביל i5 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ואינטרנט וקצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחק היחיד הוא HOMM 5/6/7 , המסך שיחובר הוא בערך 32 אינץ' , לא זוכר את הרזולוציה , בינוניות ומעלה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by iluxa1,

tisleho col mifrat toov... [br]פורסם בתאריך: 6.08.2009 בשעה 13:33:02 מעבדיםIntel Quad Core Q9550 + Xigmatek S963 S1366 + ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 ¤2550 לוחות אם Gigabyte GA-G41M-ES2H LGA775 ¤369 מארזים RAIDMAX TORNADO + Window Black NO PSU ¤228 מאוררים למארז/גופי קירור Glacialtech 120mm ¤27 Scythe 120MM JAPAN SERVO 1850RPM ¤64 ספקי כח Cooler Master 500W Extreme Power plus ¤235 זיכרונות A-DATA DDR2 4096MB 1066MHZ Gaming CL5 ¤370 כוננים קשיחים Seagate 160GB BARACUDA 7200.10 8MB ¤217 כוננים אופטיים LG GH22LP X22 IDE Black LightScribe ¤130 תוכנות Microsoft OEM Vista Home Premium HEB/ENG 64BIT ¤630 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤4820 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You…

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  25. שלום אני מתכנן לבצע וובינר של 500 משתתפים ונאמר לי שכדאי שיהיה לי מחשב מספיק טוב בשביל זה. 1. מה התקציב המקסימאלי? לא ברור לי. 3000 בקירוב. אבל אהיה מוכן להכפיל את התקציב אם אדע שהמחשב יחזיק הרבה יותר זמן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להגיע עד 6000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עשיית וובינר ל-500 משתתפים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…

• 0 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.