ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
שלום וברכה! אשמח לקבל חו"ד מחברי הפורום הנכבד מחשב עבודה: יעד תקציב 4,500-5,000 ₪, ללא מסך שימושים: גרפיקה גבוהה / ופיתוח בסביבת האינטרנט / יישומי אופיס תוכנות: / Office Adobe Design CS5 / CorelDRAW מערכת הפעלה:Windows 7 Ultimate x86 / x64 כהיום אני בסביבת x86, אשמח לשמוע דעה מה הם המגבלות ויתרונות בהרצת64 Bit , אבל המפרט חייבת להיות מוכנה ל-64 Bit , מהירות התגובה מאוד חשובה לי, אני נוהג לפתוח במקביל כמה וכמה תוכנות ועמודי אינטרנט, Internet Explorer נראה אצלי כמו שח-מט מלא טאבים ואתרים פתוחים, במקביל ה-Gmail רץ על Chrome, גם ה- Word ותוכנות Adobe ברקע כל הזמן, OC במינון נמוך, ניסיתי להרכיב מפרט בעצמי תעזרו לי בקבלת החלטה: הבהיר מראש: מחשב מבוסס Intel, ויש לי עדיפות למו…
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב, כי המחשב שלי הלך לעולמו לכן איני צריך מסך, מקלדת ועכבר אבל מחשב בכל זאת אני צריך הנה המפרט שהציע לי מוכר חנות מחשבים, אגב לא הזכרתי, אני רוצה מחשב שיהיה חזק אני לא גיימר, אבל עדיין האימיול אצלי דלוק יומם וליל, ואני מפעיל איתו עוד כמה תוכנות לכן אני צריך מחשב שיהיה חזק הנה המפרט: יש כמה מילים שהוא רשם ולא כלכך הבנתי, אז אם אתם רואים משהו מוזר, תבינו intel core 2 dau E6300 1.6GB FSB 1066 --- מחיר 1170 Intel ----------------------------------- מחיר 520 DDR2 2X512 Supertaran ------------------- מחיר 663 SATA II 80GB ---------------------------- מחיר 244 DVD-RW Sony/Asus ------------------------ מחיר 200 soundcard & network card VGA: GeForce 6200 TC …
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבעלותי צג Dell 2407WFP-HC בעל רזולוציה 1920X1200. אני מתכנן להריץ משחקים כבדים ואם אפשרי באיכות הכי גבוהה. מתוכנן OC אישי תודה לכל המגיבים מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤861 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-X48-DS4 ¤1078 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39420 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 16MB ¤270 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10833 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 XP REDLINE ¤489 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996593 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1390 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD צורב LG GSA-G…
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים בסביבות 7000 ש"ח מSKYPC מטרות המחשב- בעיקר להרצת משחקים כבדים, ושיפעיל מהר יישומים מהר כמו WINRAR. האם אתם צריכים ציוד הקפי- לא צריך ציוד הקפי האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו- צורב DVD האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו - העדפה למעבד i7, זיכרון 6GB OCZ Platinum. שיהיה חברות מוכרות asus, GB, WD. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם- הקירור יש דרישה למחשב שקט במיוחד- שיהיה שקט. הרכבת מחשב במעבדה- כן צריך. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם - 500 GB האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים) - כרגע לא מתוכנן OC אבל כנראה שאני אעשה בעתיד. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה - במשחקים הכבדים שיש…
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הנה המפרט: http://skypc.co.il/pl_product~sky07~70~0.htm השאלה היא, האם לדוגמא אני יכול לשחק בו COD4,Battlefield 2142, Unreal Tournament 3, Half life 2, Halo 3 ועוד כל מיני, על HIGH או VERY HIGH עם איזה 60+ FPS?? יש לי מסך 19" של LG, המחשב הזה מספיק טוב בשבילי? ומה ההבדל בין הצ'יפסט הזה לX48?? חשוב שהמחשב יהיה שקט! ושיחזיק לפחות גם עם המשחקים של עוד שנתיים! תודהההה!!!
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
הרכבתי את המפרט הבא בהתאם להמלצותיכם בפוסטים אחרים: AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 Tray 1149 Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler 235 DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard 959 NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 319 Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3500 Memory x2 820 Leadtek PX7800GTX TDH My VIVO PCI-e 256Mb Retail Video Card 3489 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 519 Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply 429 Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Orange Screwless 279 19` Viewsonic G90F+B Black Flat Monitor 1579 המפרט מיועד למשחקים ואני לא מתכנן OC בשלב זה. שאלות: 1.דעתכם על המפרט? שינויים אחרונים?? זי…
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? מחשב שמיועד לעבודה על תוכנות גרפיות (פוטושופ,אילוסטריטור ופלאש) ועריכת וידאו (פרימייר ואפטר) * גודל המסך? רצוי בין 15 ל 17 * משקל רצוי? מחשב שאמור להיסחב איתי לעבודה בעיקר כך שעדיף משקל סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי פיירוויר(לא הכרחי) * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 500 עדיף יותר * צורב DVD?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין. תקציב בין 4000 ל6000 אני מקווה שיש חיה כזאת.(אפשר לחרוג כמה מאות מעלה)
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בס"ד מפרט זה אמור לשמש כמחשב ביתי לכל דבר ועניין ! יו טיוב - פייסבוק - אינטרנט - אופיס (והרבה) - העברת תמונות ... לא יותר מדי מסובך ! בקיצור , כל מה שנדרש למחשב ביתי . נכון שישנה האופציה לקחת חלקים זולים ופשוטים יותר , אך החלקים הללו נבחרו מהסיבה הפשוטה , רצון שהמחשב יתקיים לאורך זמן מתוך איכות ! ולא שבכל רבע שעה נתחרט שבחרנו לקנות מחשב . מחשב שהמעבד שלו ישרוד את השנים הבאות עם שלל העדכונים ושלל שגעונות הטכנולוגיה , שהספק שלו יעשה את העבודה ! שלוח האם יהיה אמין ! חזק ! דעתכם ! חשובה מאוד , כי האישור הסופי אמור להתבצע עד ה29.5 (מחר) אחר הצהריים ! תודה .
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה , לא יודע אם זה מקובל לשאול פה או לא .. אבל מצאתי נייד של דל InspironTM 1525 עם מעבד Intel Core 2 Duo T7250 2.0GHz ב-3900 שקלים משיחה עם נציג המכירות כאשר הבהרתי לו שיש לי הצעה יותר זולה 3775 שקלים הוא אמר שאין בעיה ושהם מתחרים בכל הצעה. מה אתם אומרים לגבי הניידים שלהם? פשוט אני קצת חושש כי יש שמועות לא יודע אם הם נכונות לגבי תרבות המחזור שלהם "refurbished" האם יש מצב שזה קורה גם עם ניידים? במקרה והשמועה נכונה? אשמח אם יש מישהו שקנה משם יגיב תודה
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי, ביקשתי ממישהו שיבנה לי מפרט מחשב בתקציב של עד 3000ש"ח בעיקר לגיימינג. הדרישות הם שהמחשב יריץ משחקים על 60+ FPS על MEDIUM. משחקים כמו csgo, rocket league, depth, ark survival evolved, the crew ואולי GTA בעתיד. ארצה לשמוע את חוות הדעת שלכם והאם הייתם משנים משהו? (המפרט צורף בתמונה) וגם האם המסך שיש לי יעבוד טוב עם המפרט הזה? samsung P2270HD *הרדדיסק לא צריך כי כבר יש לי מספיק* תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בהרכבת מחשב לעסק של אבי. התקציב הוא בסביבות ה- 2500 ש"ח פלוס מינוס וחייב לכלול מסך. המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית(הפקת דוחו"ת) וגלישה באינטרנט.
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, יש לאחותי נייד כבר כמה שנים של MSI [לא ממש משנה הדגם] הנייד הזה http://www.msi.com/index.php?func=downloadfile&dno=4444&type=manual הבעיה היא כזו, לא מזמן נסיתי לשדרג לה את הזכון [תסכימו איתי, זה פשוט ביותר] פתחתי את הברגים מאחור כמו שצריך, הורדתי את חתיכת הזכרון האחת שהיתה לה שם, מתוך 2, ושמתי אחת אחרת גדולה יותר, כן שתיהן מאותו סוג... ומאז שעשיתי זאת, כולל החלפה והחזרה למצב מקורי, המחשב נתקע! מה זאת אומרת נתקע? כשהווינדווס עולה, הוא נתקע במצב הLOADING שלו... אפילו נסיתי להתקין לה ווינדווס חדש, עם BOOTABLE, פשוט לדרוס את הקיים, וגם הוא נתקע בשלב העתקת קבצים [אם אני זוכר נכון] אני אנסה שוב, אבל החשש שלי הוא שמשהו חומרתי נדפק?!?!?! ולא יודע למה, כי ה…
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב מדגם Dell n5010. ניסיתי לחבר אוזניית בלוטוס לבלוטוס שמובנה במחשב. המחשב זיהה אותה והתקין אותה כמו שצריך אבל זה הכול. היא מופיעה בהתקני הבלוטוס בתור "Bluetooth headset" אבל לא מופיעה בהתקני האודיו ואי אפשר בעצם להאזין דרכה, רק לשלוט באמצעותה על המדייה פלייר. לעומת זאת כשאני מחבר דונגל של בלוטוס שנקנה מDX האוזנייה מזוהה מצוין ואפשר להאזין דרכה, אך האיכות לא משהו כנראה הדונגל הסיני לא איכותי כמו בלוטוס מובנה למשל (באייפוד שלי האיכות הרבה יותר טובה עם האוזניה הזו). איך לגרום לה לעבוד עם הבלוטוס המובנה? הבלוטוס המובנה מדגם Dell wireless 356 bluetooth ואני משתמש בדרייבר שהורדתי מאתר דל. (הוינדוס לא זיהה אותו בכלל לפני כן).
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחיר - 4000 עד 5000 ( אפשרי לקנות באילת) מטרה - כל השימושים הרגילים ובנוסף אוטוקאד בתלת מיימד גודל מסך 14 ומעלה רצוי 15.6 משקל - לא חשוב, תחליף לשולחני זמן סוללה- לא חשוב, כנ"ל יציאות - סטנדרטיות כולל HDMI ו USB 3 בלוטוס, רצוי גודל כונן, 500 ומעלה אפשר בשילוב SSD כונן CD או בלו ריי, לא חשוב אחריות, 3 שנים מערכת הפעלה , רצוי, ווינדוס 8 העדפה לחברה, לא האם עדיף נייד עם מסך מגע? קראתי שווינדוס 8 יוצר במיוחד עבור מסכי המגע. מצד שני הם עדין בחיתולים ואין הרבה דגמים תודה
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
:s05: הרקע הלבן במסך נראה לי כמו ורוד ובדקתי מול מחשבים של HP ולנובו שם אין את התופעה הזו. האם יש לזה הסבר? האם ניתן לשנות משהו בתצוגה למנוע זאת?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של חברת דל דגם סטודיו 1537, יש לי כמה שאלות לגבי המחשב, בזמן מאמץ ומשחקים במחשב הצד השמאלי התחתון איפה ששמים את כף היד האזור הוא די מתחמם. האם זה תקין במחשב הזה? ושאלה נוספת היא כאשר המחשב דלוק ומחובר לשנאי אז השנאי מוציא רעש של זימזום. זה תקין? תודה,
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core i3-550 Tray לוח אם: Gigabyte GA-H55m-USB3 כונן קשיח: Samsung F3 HD103SJ 1000GB Sata2 32MB זיכרון: G.Skill DDR3 (2048MBX2) 1333MHz CL 9-9-9-24 NQ צורב: LG GSA-GH24N x24 Sata DVD מארז ללא ספק: Antec 100 ספק כח: Seasonic S12!! 430W 80+Bronze קרור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 מאורר נוסף למארז: CoolerMaster Life Blue LED Silent Fan 90CFM 120mm מה דעתכם? מה כדאי לשנות/לשדרג? אין מגבלת תקציב מצד אחד, אך מצד שני לא רוצה לבזבז כסף סתם. המטרה של המחשב הוא לשימוש ביתי (ללא משחקים), אינטרנט, חיבור ל-XTREAMER. חשובים לי רכיבים איכותיים שיחזיקו זמן. ההתלבטויות הכי גדולות שלי הן כדלקמן: 1) מארז - האם כדאי לקחת במקום Antec100 את המארז Antec P180 Mini - מארז …
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שהוא קצת ישן די מהיר אבל ישן ואני לא ממש מצליח להריץ משחקים כמו CS:GO וכאלה זאת אומרת מריץ אבל על הגדרות מאוד נמוכות ועל 30-40 FPS.. Geforce 9300 GE Pentium® Dual-Core CPU E5400 @ 2.70GHz 2.69 GHz Ram 2.00 GB אני רוצה להריץ את המשחקים האלה על הגדרות בינוניות ועם FPS של לפחות 70-80.. התקציב שלי הוא: כמה שצריך להשקיע בשביל מה שרשמתי פה^^
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/preview/spec/vrqjx6lc בחור נחמד הרכיב לי אותו והייתי רוצה לדעת כמה המפרט הזה טוב. הבנתי שצריך להוסיף SSD, אז אשמח אם תעזרו בעניין הזה בנוסף. אלו הן הדרישות שביקשתי: מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? YOLO ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100שח 2. מה שימושי המחשב : משחקי מחשב, כרגע אני משחק Over watch,the witcher3 (not necessarily top definition. enough so i'll can play enjoyably), LOL 3. ציוד הקפי - מסך ומארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין…
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מפרטי מחשב גיימינג רציתי לדעת מה דעתכם תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב מותג כלשהו. דגשים: משקל עדיף עד כ2.5, מסךWide 15.4, זמן סוללה ארוך ככל האפשר, הרדיסק 60/80 ומעלה,מעבד T7XXX (או שאולי עדיף 5XXX חזק) זכרון 2GB לפחות. אחריות לפחות שנתיים. חשבתי על MSI, לא חושב שיש עוד יצרן שיציע כזאת תמורה לכסף. המסכים בלפטופים החדשים ברמה אחת עם היצרנים המוכרים יותר כמו HP? אין צורך במערכת הפעלה מותקנת. אני צופה אילוצים לפשרות/ עליה במחיר. תציעו כל מה שאפשר בגדר הסביר ואני אכוון
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי, בגדול אני צריך מחשב נייד שישמש לפיתוח תוכנה וקצת משחקים לא חדשים. אם יש אופציה למסך גדול זה יהיה בונוס נחמד. הנה תשובות קצת יותר מפורטות לשאלון: * מטרות המחשב? הבסיס זה כמובן אינטרנט, אופיס, סרטים וכ"ו (לא קריטי לי שיהיה סופר איכותי בגזרת הסרטים), וכאמור גם ישמש לצרכי פיתוח (visual studio וכ"ו) ומשחקים לא תובעניים (נניח torchlight) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? פה אני יהיה מוכן להשקיע כדי לקבל מסך כמה שיותר גדול. נדמה לי ש15" זה הסטדרנט, אז אם אפשר 17" ואפילו יותר, במסגרת התקציב, זה יהיה נחמד מאוד * רזולוציית המסך? עדיף שתיהיה כמה שיותר גבוהה, אבל לא יהרוג אותי אם לא * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שלא יהיה fn מצד שמאל של ה-ctrl כוס ע***. סתם... אבל…
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
הי חברים, אני הזמנתי מחשב חדש לפני כמה ימים, ובזמן האחרון (חודשיים-שלושה) יש לי נפילות קטנות של חשמל בבית(שסוגרות לי את המחשב בפיתאומיות), ורציתי לדעת אם למישהו יש רעיון איך אני יכול למנוע תקלה בעתיד? כי נפילת חשמל אחת כבר שרפה לי את הספק כוח במחשב הקודם. תחדה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב לא כולל מסך הייעוד של המערכת זה דברים רגילים - אינטרנט, מוזיקה, (משחקים פחות חשוב כי אני לא משחק) סרטים, מה שכן חשוב אחד הייעודים העיקריים של המערכת זה עריכת מוזיקה ווידאו, יש לי כבר כרטיס קול מקצועי להלביש על המערכת, עכשיו אני מחפש מחשב חזק והכי חשוב שיהיה סופר שקט כדי שלא יקלטו רעשים בהקלטה של קולות. אמממ... כמובן אני מתחייחס גם לקירור המחשב, תודה רבה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לאחותי מחשב נייד ורציתי לפרמט אותו ולהתקין עליו XP ולא הצלחתי לפי מה שהבנתי אז יש איזו שהיא חסימה שלא נותנת למחוק את הVISTA או להתקין את הXP ואמרו לי שיש איזה אפשרות שכן אפשר להתקין את הXP במקום הVISTA אם משהו יודע איך עושים את זה שישלח הודעה תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-