ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,357 דיונים בפורום זה
-
אני לא בטוח שזה שייך פה אבל זה שייך לכל מחשב שאני ארצה לקנות אם אני קונה מחשב וחנות נסגרת כמו שכבר קרה בהרבה מקרים (שמיר מחשבים או החנות לא עונה לי כמו סמפליטק) אם אני עדיין יכול לקבל את האחריות מיבואן בהנחה שאני יודע מה מקולקל במחשב ואני מפרק את החלק ואיך אני יכול לדעת מי היבואן של המוצר לדוגמא הזכרון של PQI שבאתר העולמי שלהם כתוב שאם הצגת קבלה אפשר לקבל אחריות אוו מי היבואן של ASUS ואם אנייכול לבוא אליו אם קבלה ולקבל אחריות ואם אני כבר שואל אני כבר אכתוב את המפרט ¤1999 ??AMD Athlon 64 3800 Socket 939? Box Dual Core ¤685 לוח אם A8NE Asus אוולטרא ¤480 זכרון PQI DDR 1024Mb 400MHz CL3 ¤1259 nVIDIA GeForce 6800GS 256MB DDR3 PCIE HDTV CLUB 3D מארז אני כנרא…
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
רציתי לדעת, האם אנו עומדים לפני נפילת מחירים גדולה, האם עוד חברות יוציאו מחשבים אולטרה ניידים כמו הrh2של אסוס. אני צריך גם מידע בנוגע למקלת של הrh2 לא קלטתי אם היא על המסך או נשלפת. מתי יצא הumpc של intel בישראל, כמה הוא יעלה?, מתי הוא יגיע?, והאם הוא יהיה רק בצבע כתום מגעיל... האם הsamsung (umpcכמובן) מתכוון להגיע לישראל?, מתי איך ולמה? צריך את המידע כמה שיותר בקרוב. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אני הייתי רוצה לדעת בבקשה מהו הלוח האם הטוב ביותר שאפשר להסיג ב1500 שקל אני אבל לא אהייה מוכן לשמוע הצעות בקשר ללחות אם כמו גיגהבייט אני מוכן לקנות רק מהחברות של "אינטל" ו"אסוס" בבקשה תעזרו לי כי אני לא מבין כל כך בלוחות אם :s05:
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אנשים אני צריך לבנות מפרט לאחות של אבא שלי.... היא צריכה מחשב אחד לעבודה ב2500 עם מסך רמקולים עכבר ומקלדת ואחד לבית ב3000-3200 עם מסך רמקולים עכבר ומקלדת וגם מדפסת ... תודה רבה לעוזר ...שתי המחשבים הם לעבודת אופיס \ אינטרנט (ד"א בדקתי במפרטים המומלצים לא מצאתי משהו טוב)
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם פעם ראשונה פה אז אם זה לא המקום הנכון תעדכנו לאיפה לעבור חחח בניתי את המפרט הזה מה אומרים עליו אפשר לשפר, לשנות, להחליף משהו להוזיל או חלקים אחרים טובים יותר באותו מחירים [b]מעבד:[/b] [url=https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=106624]Intel Core i5 12600 / 1700 Tray[/url] כמות: 1 מחיר: ₪ 1032 …
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב מtms אילת עכשיו ב13 לחודש חלקים בלבד שיושבים לי בבית לוח של אסוס strix 870e מעבד ryzon 9950 3d ושאר הפרטים זה לא חשוב כרגע מה שקורה אני עומד לקראת רכישה של מסך אפל studio display ואני רוצה לחבר אותו ללוח של amd הקיים ברשותי שלו יש יציאה display port ולמסך אפל יש יציאה טאנדרבולט ראיתי ביוטוב כאלה שהצליחו לחבר בלי שום בעיה וכאלה שנתקלו בבעיות כמו המצלמה הרמקולים ומיקרופון ובהירות מסך לא עבדו להם יש לי חשש גדול מצד שני אני יכול להחליף את הלוח לאינטל וגם את המעבד ולקבל חיבור טאנרבולט אבל זה מאוד מאכזב אותי אחר שיצא המעבד של רייזון אין לי הרבה זמן להחליט נרשמתי לכאן בתור אפשרות אחרונה שמישהו יתן לי מענה מדיוק כי הרבה מוכרים בחנויות לצערי לא מבינים בנושא.
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש איפה לחסוך תמיד טוב, אך לא על חשבון האיכות! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות (כרגע סטודנטית להנדסת תוכנה) + עריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): CUBASE - תחביב, כל שפות התכנות - תואר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אינו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב יחובר למסך אחד באזור ה24 אינטש , ובהמשך כנראה יחובר למסך נוסף -לאילו …
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
הי לכולם, אני חדש פה ואעריך מאד את עזרתכם במציאת מחשב נייד מתאים! אני עושה רילוקיישן ללימודים בארצות הברית לשנים הקרובות ולכן הקנייה תתבצע שם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 דולר, אפשר לחרוג עד 2000$ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת אודיאו ווידיאו בתוכנות ייעודיות כמו Cubase ו Premiere ותוכנות תיווי הם השימוש המרכזי. בנוסף, עבודה משרדית, צפיה בתכני HD ומשחקים מדי פעם (אני לא גיימר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף …
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב ישן אפילו מאוד. 6GB RAM כרטיס מסך מעבד INTEL 920 2.67GHZ כרטיס מסך GEFORCE GTX 770 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שקל מעדיף פחות קרוב יותר ל 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אם לא רק Unity3d 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מבין בזה אז כרגע אגיד שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת …
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, אפשר עוד 500 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושים בתוכנות כגון Visual studio אך גם גיימינג (רצוי מפרט שיחזיק את Flight Simulator 2020 על ההגדרות הכי גבוהות* 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ-1-10: 7 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? למרות שמדובר במחשב שמיועד גם ל…
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
מה קורה חברים? אשמח ליעוץ קמתי היום ברצון לקנות לעצמי משהו ולא הייתי בטוח מה. יצאתי מהבית ולקחתי איתי את הטאבלט הישן מידי שלי והחלטתי שזה מה שאני קונה. חיפשתי את האתר של ksp בכדי לבדוק איפה הסניף הקרוב אליי ונתקלתי במחשב הזה: Asus Zenbook Flip S UX371EA- יש לי סטודיו לעיצוב ומוצר ויש לי מחשב נייח במשרד שמספק את הצרכים שלי (אינטל נוק דור שביעי ללא כרטיס מסך) כמובן שאחרי שראיתי את המחשב הנ"ל נזכרתי שהנייד שלי בן 9 בערך ושאני "צריך" משהו חדש הכיוון הוא טאבלט שאפשר להיזרק איתו על הספה, ולקרוא שטויות, להתעסק קצת בעריכת תמונות ווידאו בסיסי 1080p שהתחלתי ללמוד עם דוינצ׳י (ממש לא בקטע מקצועי) יישומים בסיסיים לעבודה שרובם יכולים לעבוד על הדפדפן ושימוש …
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אודה לעצתכם, מוכרים את הדגם מחודש בכותרת סביב 1600 שקל. יש מקומות עם עד שנתים אחריות. שווה את הסיכון? במקרה הכי גרוע זה להחליף סוללות? לצורך שימוש משרדי עם תוכנות סטטיסיות. המטרה שיחזיק כ4-5 שנים. לגיטימי או לא משתלם?
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
- 1 follower
-
-
לרוב הוא יהיה בבית אבל אני צריך איתו לפעמים לצאת בגל זה אני צריך נייד... שיתמוך בגירסה הגרפית הכי טובה לויסטה .. עם החריגה תהיה שווה אז שיעלה מעל 10000 .... תודה מראשש... טעות שלי תעבירו אותי לפורום ניידים .. תודההה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
על בסיס : http://hwzone.co.il/specslist/view/77/ הבעיה שלפי ההצעה לעיל זה יוצא קצת יותר מידי. 1. איך אפשר לצמצם טיפה ? הדרישות המינימליות הן : H.D. 250GB, 1GB RAM וכרטיס מסך טוב (אך לא הכי טוב כדי לא לקרוע את הכיס סתם), לא כזה אכפת איך יראה המחשב (ויזאולית) ואין לי צורך בקירור מיוחד. אפשר אם צריך להתפשר על המעבד. 2. איזה מסך 19" איכותי יש עד 1600-1700 ש"ח ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
היא גולשת באינטרנט ועושה עבודות וטיפה משחקת היא רוצה מחשב להרבה שנים עם בטריה חזקה עד5K תודה!
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
מחיר של 1300 שח. שהמסך יהיה איכותי לסרטים ומשחקים.
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי מפרט למחשב לצרכים בסיסים כמו אופיס גלישה באינטרנט + הורדות ומשחקים לילדה בת 5 כמו ברבי וכו' לכן אין צורך בכרטיס מסך חזק .שהיה כולל מסך וציוד הקפי אין לי מושג מה עדיף AND או INTEL השמח לתשובה מהירה ורצויי מחנות אחת תודה :s05:
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי אני שוקל אם עכשיו זה זמן טוב להחליף מחשב או שעדיף לחכות שיצאו רכיבים "מותאמים יותר" לויסטה... בכל מקרה אני מחפש מחשב שיאפשר לי לי אובר קלוק ברמה סבירה-גבוהה גיימינג ברמה בינונית מינוס שיהיה יחסית שקט ומבחינת מארז ו"יופי" ממש לא אכפת לי איך הוא נראה העיקר שיהיה יעיל נוח ושקט. צורב דיוידי נראה לי כבר הכרחי בימינו... שיחזיק הרבה זמן מבחינת היערכות לעתיד מבחינת שידרוגים (שלא נראה לי שאני אעשה בשנתיים הקרובות ועד אז מי יודע איזה לוח אם אני אצטרך...) חשוב לי קונרו ויכולות אובר קלוק כל השאר-העיקר שיתעלה על המחשב הנוכחי- athlon xp 1700 עם גיפורס 4 4200 וגיגה זיכרון נראה לי שאני אסתפק ב 7300GS או GT לפחות לשנה הקרובה ואז אולי כבר אשדרג למשהו מהדורות החדשים. מבחינת ה…
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בן 3 עם מעבד AMD(לא זוכר את הדגם אם צריך אני אבדוק) 40G ו256 DDR1. אני רוצה להפוך אותו לHTPC בהשקעה מינימלית.(עד 800 שקל כנראה) מה אני צריך לקנות ולעשות בשביל זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
חברס המחשב שלי קרס ואני מזרז את הקניה שלי ליום ראשון כנראה אז בבקשה תנו דיעה. dual core E6750 - 1089 Asus p5k-c - 990 Western digital 320GB AAKS - 428 או שאני איקח שני כוננים אבל אני לא יודע באיזה גדלים וב160GB יש דגם AAJS שאני לא מכיר חשבתי לקחת שנים כאלו kingston 1GBX2 800mhz - 640 liteon LH20AP - 177 או Asus 1814BLT - 200 HEC compucase 6A19 400W - 407 סהכ 3754/3731שח בבקשה תגיבו בעיקר להתלבטויות שהצגתי כאן, כולל דעתכם על הוינדוס 64 או 32 XP או ויסטה אה ואם לקחת מארז של שני זיכרונות או לקנות שני זכרונות נפרדים . מה ההבדל? תודה
-
- 7 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי מחשב רציתי לדעת בבקשה מה דעתכם עליו הוא מיועד בגדול למשחקים...בבקשה חבר"ה תנו לי ייעוץ אם צריך לשנות משהו תודה. הצעת מחיר כמות מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 (5600+) - Dual Core 2MB Cache [AM2]- RETAIL 863.87 ש"ח 1 ASUS M2N-SLI Deluxe (nForce 570 SLI) - ATX 830.15 ש"ח 1 OCZ 2x1024MB DDR2 1000MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XTC 5-6-6-15 905.68 ש"ח 1 Leadtek GeForce PX8600GTS Extreme 256MB TDH - PCX - retail 1,227.30 ש"ח 1 WD 320GB-16MB AAKB - 7200RPM ATA 464.24 ש"ח 1 PIONEER DVR-212Dx18 (WHITE) DUAL LAYER -SATA- BULK 210.00 ש"ח 1 HEC - HEC-580W (ACE580) - ATX 2 446.29 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,947.54 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 4,799.11 ש…
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי לכולם... המחשב מיועד לעבודה גרפית נטו... בטווח של השנתיים הקרובות הוא יראה בעיקר פוטושופ ואילוסטרייטור, בהמשך עיבוד וידאו ותלת מימד הייתי רוצה לשמוע חוות דעת בעיקר על הלוח אם וכרטיס המסך, התלבטתי בין ה Asus P5K ל Gigabyte P35 DS3R ומבחינת הכרטיס העדפתי לחסוך לבנתיים מכיוון ולא יהיה שימוש בכרטיס מפוצץ בשנתיים הקרובות ולהחליף בעתיד במקרה הצורך. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1560 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 *לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R ¤873 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39213 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤433 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤494 http://skypc.co.il/produ…
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ג'גהבייט סוקט 939 כ.מסך HIS x1950pro 256mb ddr 400 2X512 cl3 amd 3000 64bit האם שווה להחליף מעבד בשביל לקבל יותר ביצועים במשחקים?(סוקט939) עם כן איזה כדאי וכמה זכרון להוסיף עם צריך תודה. אלכס.
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
כאמור המחשב ישמש לגיימינג ול-transmuting של וידאו כך שהוא צריך להיות חזק, אני מתכנן לעשות לו OC בעתיד כשיעלה הצורך, לאו דווקא במיידי. לצערי הידע שלי בחומרה לא מספיק בשביל לבנות מפרט בעצמי ולבקש עליו חוות דעת, אפילו אין לי מושג איזה מעבד עדיף בימים אלה, AMD או אינטל. חשוב שיהיו: 1. מעבד Dual Core 1. כרטיס מסך חדיש התומך בDX10 2. זכרון 2GB. אין צורך להוסיף צורב וכונן דיוידי. תודה מראש. עומר.
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם. בקרוב אני אקנה מחשב חדש, ואמי טסה היום [!!] לארה"ב. אני מתלבט מה להביא משם עד 200$, בלי חריגה של סנט אפילו. המפרט שאני רוצה לקנות [כנראה עם שינויים פה ושם] הוא: E6600 Commando\p5b deluxe G.skill DDR2 800 CL4 2gbHZ seagate\samsung 320gb 7200RPM 8800gts 320mb [corsair HX520w האפשרויות שאני יכול להביא מארה"ב מNEWEGG: 1) לקנות את הלוח P5B DELUXE מכיוון שהקומנדו עולה 7$ יותר מהתקציב 2) לרדת במעבד לE6420 שעולה 189$ 3) לרדת במעבד לE4300 ולקחת גם כונן של 320GB 4) לרדת בכונן ל250GB ולקנות בנוסף את הזכרונות[נראה לי הכי משתלם] 5) פתוח לעוד הצעות במפרט יתוכנן OC עם קירורNINJA PLUS ואני אנסה להגיע ליציבות של ב3.6 ואם יאפשר יותר בטמפ' נורמאלי אז בכיף. [המפרט מיועד למשחקים]…
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-