עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eyaler,

מחפש מחשב עבור ידידה שלי שהיא מורה: "התקציב הוא 3000-4000 אני מעדיפה כמה שיותר קטן וקל, אבל לא בהיסטריה כדי שבכל זאת יהיה נוח לעבוד האם תיקחי אותו איתך כל יום לבית ספר? כן לגבי בית הספר בוא נגיד, לא כל יום, אבל הרבה. וגם לפגישות עבודה מחוץ לבית הספר." אם כן: - תקציב: 4000 ש"ח - שימושים: בעיקר גלישה ווורד - המשקל הוא קריטי (היא שונאת לסחוב דברים) - אין דרישה ליציאות מיוחדות\בלוטות' - יתכן מאד שהיא תרצה מודם סלולרי חשבתי ללכת על Dell Vostro 1320 T6570 אפשר למצוא אותו ב-4050 ש"ח בגרסה עם דיסק 120GB , בטריה 6 תאים, ללא מערכת הפעלה ועם 5 שנים אחריות. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1320.htm מה דעתכם לגבי המחשב הנ"ל, ואילו אפשרויות נוספות יש לי? האם במחיר הזה, א…

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  2. קיבלתי פה כבר בעבר מפרט אבל עקב שינויים אני מעוניין לעבור על העניין מחדש. התקציב 2150 ש"ח ללא חריגה, אין צורך בציוד היקפי, מסך וצורב. הדרישות הן - מעבד אינטל (מהנסיון הארוך שלי במחשבים אולפניים AMD לא מתאים משלל סיבות), מארז שקט ככל האפשר, זכרון 4GB, דיסק קשיח 320 GB וללא OC... זה המפרט הנוכחי, אשמח לתגובות שינויים אפשרויות או מפרט חדש לגמרי (יש לציין שהמארז והספק הללו מאוד מומלצים לשימוש אולפני, ככה שאלא אם יש הצעה טובה יותר מנסיון אני חושב שאין צורך לשנות את הרכיב הזה). תודה רבה לעוזרים... מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤603 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2 ¤338 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39362 כונן קשיח Wes…

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  3. Started by gambler,

. מה התקציב המקסימלי? התקציב הוא 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רצוי אם ניתן לעשות את זה. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודות משרדיות, צפייה בסרטים (לא HD), מוזיקה, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אין משהו עיקרי במיוחד לעביר את הזמן בחמשושים בגלל הצבא... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקרון כמעט כן * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך בעל 17 אינצ' (המסכים עם התחת הגדול של פעם) * לאיזה …

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  4. אני רוצה לקנות מחשב חדש הכנתי מפרט ואני רוצה לדעת אם הוא משתלם לקנייה ? Intel Core 2 Quad Q6600 1066MHz 8Mb BOX Q6600BOX 1 Gigabyte GA-EP43-UD3L P43 Chipset GA-EP43-UD3L 1 AData DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel CL4 D24G8004AD 1 Leadtek nVidia GeForce GTX275 896MB 240SP CPIe Leadtek275GTX 1 OCZ Vendetta 2 CPU Cooler Vendetta2 1 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive WD5000AAKS 1 LG DVD-RW X22 Sata Black GH22NS GH22NS40 1 Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case ThreeHundred 1 Corsair VX Series 550W PSU 41A@12V 550VXEU 1 SAMSUNG SyncMaster T220 22'' 2ms 1:20000 DVI-D WIDE T220 1 הרכבה של מחשב חד…

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by banai2010,

שלום כולם, אני מחפש מחשב לסטודנט כבר זמן מה ולא הצלחתי למצוא בשוק מחשב העונה על רוב דרישותיי. אני מחפש מחשב 13.3 אינץ', שמשקלו לא יעלה על 2kg, סוללה ארוכה, מעבד Inte core i3 ומעלה ומומלץ בסביבות 4GB RAM. המחשבים היחידים שענו על רוב הדרישות הם: [list type=decimal] [*]Asus X301A [*]Lenovo ThinkPad Edge 330 חשוב לציין שמחיר במקסימום של המחשב הוא 3200 ש"ח. אשמח לעזרה. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  6. דבר ראשון חג שמח ותודה מראש לעוזרים שתיים ברשותי מחשב כמשהו כמו 3-4 שנים הייתי מעוניין לדעת איך ואם עדיין אפשרי לשדרג את המחשב בעיקר בגזרת כרטיס המסך כמובן שעלתה על דעתי האופציה שייתכן ואצטרך להחליפו אך ביינתים הוא עושה את עבודתו נאמנה... בקיצור זהו המפרט הקיים .... התקציב אינו רלוונטי כל כך אך כמובן אני לא מאמין שאעבור את גבול ה 1200 ש"ח [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  7. Started by irina20,

שלום אני מעוניינת לרכוש מחשב חדש אני מתחילה ללמוד קורס של ניהול רשתות אז אצטרך מחשב שישמש אותי ללימודים שיהיה ניתן גם להרים בו שרתים וירטואליים וגם לגלישה באינטרנט התעניינתי ב2 מחשבים http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3307&CatCode=1 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4150&CatCode=1 אשמח לשמוע את דעתכם על מפרטים אלו ולשמוע מה ההבדלים העיקריים בינהם וגם אם יש הצאות שיותר יתאימו לי התקציב הוא עד 3000 ש"ח ללא ציוד הקפי וללא מערכת הפעלה (יש לי וינדואוס 7) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  8. שלום לכולם : חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 4000 שקל , המחשב אמור להריץ הרבה תוכנות כגון וורד פוואר פוינט ותוכנות משרדיות שונות וכן גם משחקים {בלי דגש מיוחד כלשהו } . מה שחשוב שהטכנולוגיה של המעבד תהיה מהחדשות AM2 או Core2 Duo E6XXX של אינטל כמובן ששניהם ב DualCore. אני מצאתי בKSP את המחשב הבא : מעבדי ?AMD Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB Corsair דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB SATA II כרטיסי מסך Powercolor X550 EZ 256MB, TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders Samsung SH-W162Z DVD±R x16 Dual Layer ציוד רשתות On Board 10/…

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  9. Started by nadavgav,

היי, אני מחפש המלצה למחשב לחבר למטרת עבודה. הנתונים שחשובים לו הם : מטרת המחשב : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) גודל מסך : 14/14.1 , מבריק. משקל : נוטה להסתובב הרבה עם המחשב, עדיף כמה שיותר קל במגבלות המחיר. יציאות : hdmi. גודל מינמאלי של כונן קשיח : 500G כונן dvd/cd + צורב. תקציב כולל מערכת הפעלה win7/ אין העדפה ליצרן מסויים, אשמח לשמוע המלצות רלוונטיות. תודה לכל העוזרים :

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  10. שלום,אני חדש כאן!!!! אז ככה אני יודע שהמפרט לא מושלם ויש מקום לשיפורים אבל אני לא יודע איך לשפר אז בגלל זה פניתי אליכם בפורום כי אני יודע שהאנשים פה הכי טובים. ד"א אני חדש בתחום המחשבים. מעבד Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB‎ 1430 שקל לוח אם EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 430 שקל זיכרון RAM 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition 325 שקל כרטיס מסך HD 4850 X2 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV 4xDVI PCI-E‎ 1410 שקל זיכרון קשיח 320GB 7200RPM, 16MB, Sata II‎ 225 שקל צורב SH-S223F DVD±RW x22 White Sata 100 שקל מארז HJA-6000 MIDI Beige (No PSU) 100 שקל ספק כח VX 550W Active PFC 12cm Fan‎ 495 סה"כ 4545 זה המפרט שהרכבתי ורציתי לשמוע את חוות דעתכם אשמח מאוד לראות פה את…

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  11. Started by mr.eke,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?2500-3000 מזומן אבל לא בטוח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? עיצוב ממש לא משנה ורצוי ביותר שיהיה קר…

• 9 תגובות
    • 611 צפיות
  12. Started by politin,

התקציב הוא כזה כי באמת שאין לי מושג מה טווח המחירים, וזה אחד הדברים שאני רוצה לבדוק בגדול אני מחפש משהו עד 700$, אבל אם אין במחיר הזה משהו שיספיק לבקשות, אז עד 1000$ אז ככה, אני מחפש מחשב נייד שיהיה מספיק חזק להחזיק תוכנות "כבדות" כמו Adobe Premiere, פוטושופ וכו' ושיהיה אפשר לשחק בו משחקים (בגדול - רק קאונטר סטרייק, שלא נחשב לכבד מידי לפי מה שאני מבין). חשוב שתהיה לו אפשרות לחיבור לטלויזיה (לצפייה של סרטים מהמחשב בטלויזיה עם כבל) צריך גם צורב DVD סביר ובנוסף - עכבר אופטי נורמלי (העכברים של המחשבים הניידים לא נוחים). חשוב לציין - אני טס עוד חודש לארה"ב, כך שאני אקנה את המחשב שם אז אם יש לכם אתרים טובים של הרכבת מחשב בארה"ב - זה יהיה מצויין תודה רבה! נ.ב צריך גם שתהיה בו כנ…

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  13. Started by BlackBird71,

שלום אני חדש פה ואני רוצה שתיבנו לי את המפרט הכי טוב שיש כלל הכל אה ועוד משהו אין לי תקציב$$$ אם החלקים הכי טובים!! ותודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  14. ניכנסתי לאתר שלהם ולא ראיתי שיש את הדיסק להורדה,אשמח לקבל עזרה תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  15. שלום, אני מחפש הצעה לשדרוג מחשב ב-3500 ש"ח למטרת משחקים ושיחזיק 3 שנים כמו שהמחשב הנוכחי מחזיק לי המפרט שיש לי כיום: לוח אם: Gigabyte GA-k8nf-9 939 (nforce4x)-ATX כרטיס מסך:SAPPHIRE Radeon X850XT 256MB מעבד: AMD Athlon 64 (3000+) -512 cache (939 PIN) RAM: A-DATA 512 MB x2 DDR PC3200/400 מארז: COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE ספק: 400W HEC (בא יחד עם המארז) לא צריך דיסק קשיח,מסך, כונן דיסקים וכל שאר האביזרים.

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  16. Started by redti,

אהלן, יש לי מעבד 2.4 celeron של אינטל..(אם בכלל יש לא של אינטל) אני רוצה לקנות לוח אם כרטיס מסך וג'יגה זיכרון יש לי 2000 שקל.. מה השילוש הכי טוב במקרה שלי ?

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  17. שלום לכולם, אני בצבא עכשיו בתפקיד גובניק ויש לי המון זמן פנוי ואני רוצה לנצל את זה במשחקים ותכנות שזה מה שאני עושה רוב הזמן... ואני מחפש מחשב שיכיל את שלושת הדברים שרשומים למטה עד למחיר 3000ש"ח. מפרט: גודל מסך: 15.6 מעבד: Intel Core i7 זכרון: 4GB או 2GB אשמח לקבל לינק לחברה/מקום שמוכר מחשב אם המפרט הזה.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  18. 1) תקציב: 5k אשראי 2) מטרות: משחקי מחשב מרובי משתתפים באינטרנט 3) ציוד היקפי: א) מסך 22' 2ms ב) אוזניות גיימינג ג) עכבר + מקלדת - תקן סטנדרטי 4) לא מפריע: א) כ.קול מובנה ב) כ.רשת מובנה 5) לא צריך: א) כונן אופטי 6) שקט: לא להגזים, אין לי בעיה לקצת רעש. שקט מהרגיל. 7) מעוניין ב OC 8) מערכת הפעלה: Vista Basic English 32 Bit 9) צרכים מיוחדים: החדר שלי מתחמם בקיץ, לכן ארצה קירור סביר של המחשב כרטיס מסך שיריץ WOW חלק על מסך 22' אני מצטער אם המסמך נראה מאוד טכני וחסר תוכן. תודה רבה רבה רבה

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  19. שלום לכולם, השימושים העיקריים שלי למחשב זו גלישה (חבילה של 5 מגה), צפייה בסרטים, המרה וצריבה, וקצת עריכת תמונות, מדי פעם אני משתמשת באופיס. יש לי מחשב ענתיק בן 4 שנים שזוחל ליאטו וגורם לקיצור חיי. מה שהכי חשוב לי, זו מהירות מהירות מהירות - גלישה גם במספר טאבים פתוחים (פיירפוקס ), שניתן יהיה לעבוד במהירות סבירה גם כשיש מספר יישומים פתוחים, נפח זיכרון איחסון גדול, וצפייה בסרטים באיכות טובה (מסך dell רחב שטוח 19 אינץ'). כמובן שמבחינת היציאות, כרטיס מסך לטלויזיה, כל הקישוריות וכד' אני מעוניינת במתקדמים. חשוב לי מחשב שקט כי הוא נמצא בחדר שינה. בנוסף אני צריכה גם מחשב נייד בעיקר לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט. לגבי המחיר, כמובן כמו ישראלית טובה אני רוצה כמה שפחות , אבל מו…

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  20. שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד..אני לא ממש חזק בתחום..זו הסיבה שאני מבקש עזרה אני מחפש לקנות מחשב..לא למשחקים, בעיקר לאיימלים..עבודות..וכו'..יותר עבודות משרדיות המחיר הוא בערך 2500-3500 משהו די חדיש כזה אמין.. תודה מראש (:

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  21. Started by liiight,

לא משנה INTEL או AMD. השימוש העיקרי הוא כללי, אבל עם אופציה קלה למשחקים (כרטיס משחק MID END יתאים). לא צריך אף עזרים או מסך, מארז נטו. כן צריך כוננים (אופטיים וקשיחים). תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  22. Started by Mpower,

שלום לכולם, אני מעוניין ברכישת הנייד הנ"לhttp://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d630-nvidia.htm זהו Deal latitude D630 with nvidia display card כולל התוספות: Vista buisness, 120GB 7200RPM, 2*1GB RAM, שימושים:תכנות, גלישה, משחקים (כמו NFS MOSTWANTED) אני אריץ על המחשב VMWARE, עם UBUNTU LINUX, לכן אני צריך מחשב עם 2GB זיכרון. חשובים לי הביצועים לכן משדרג לדיסק של 7200RPM מה דעתכם, גם בנוגע למחיר תודה!

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  23. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz(E8400) 1333MHz/FSB 6MB 45nm - BOX ¤987 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤469 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 Geforce 9600GT 512MB GDDR3 : GV-NX96T512H-B - RETAIL ¤877 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤554 זיכרון: GEIL 2048MB DDR2 ULTRA 800 (1024X2) CL 4-4-4-12 : GX24GB6400C4UDC ¤277 מארז: RAIDMAX SAGITTA II BLACK/BLUE + 23CM SIDE FAN + FSP 400W ¤445 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤3684 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מה דעתכם על המפרט?? יוצאים דברים חדשים שאני אמור לדעת עליהם? ומה קורה עם ערכת השבבים P45?? ד"א המחשב הוא למשחקים סרטים ואינטרנט...

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  24. שלום. אני רוצה לשדרג את המחשב בפרופיל שלי בתקציב של 2000 שקל ואני רוצה שתגידו לי מה הכי כדאי לי להחליף כדי לקבל את השיפור הגבוה ביותר. יש לי ספק 350W עכשוי כדאי לי להחליף אותו? השימושים שלי היו משחקים בינונים לא מטורפים האיתי אומר גיימר לייט

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  25. 1. מה התקציב? 2000-2500-מזומן 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) צפיה בסרטים-צופה בסרטים דרך האינטרנט הורדות-לפעמים מוריד סרטים ושירים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? נושא הקירור חשוב מאוד כי המחשב נמצא מתחת לשולחן -מקום עם נטיה לאבק האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב? עדיף שיהיה בצבע אחיד,העיצוב ממש לא מעניין ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?שיהיה שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?צריך כרטיס רשת מובנה לחיבור המודם,לפחות ארבע כניסות USB חשבתי על המפרט הבא,מה דעתכם? מעבד AMD AM…

• 3 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים