עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by losha,

כאשר אני מתקין וינדוס אני מעוניין שיהיה לי לפני הכניסה לוינדוס בחירה בין שני כניסות אחת ועיברית ואחת ברוסית כלומר שאם אני ילחץ על האיקון שמסמל עיברית הוינדוס יהיה בעיברית וכאשר אני לוחץ על האייקון ברוסית אני מעוניין שהוינדוס יהיה ברוסית.. איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  2. Started by AdamS,

שלום לכולם, דוד שלי רוצה לקנות מחשב מ*פנדה* שבקיסריה. אמ... ניסיתי לחשוב על איזה מנבה וגם קראתי את המפרטים המומלצים של האתר, אבל לא מתאים לי שם שום דבר. צריך שהמחשב יריץ Vista ופעם בכמה זמן הוא גם עורך וידאו שהוא צילם, אז שהוא יצליח לסחוב את זה טוב. התקציב הוא 3000 לא כולל מסך (לא צריך המלצות על מסך) - לא מתוכנן OC. הוא רוצה שיהיה 2Gb Ram, כניסת Firewire (עדיף על הלוח), ו-HD של 250Gb 16Mb @ 7200 - לדעתי הוא יכול להכניס יותר בתקציב. הוא מזמין את המחשב היום או מקסימום מחר, אז אם תוכלו לעזור אני אודה לכם מאוד. תודה מראש, אדם

• 9 תגובות
    • 644 צפיות
  3. לעניין. ההזמנה בהקפאה,עוד לא קיבל ניתן לשינויי,חבר שלי,מקלדת ועכבר אלחוטי,אין חברה. מעבד 3.4 אינטל. זיכרון 667 1גיגה. ראוטר מודם,אין חברה. צורב dvd lg. ארדיסק,אין חברה. סכום כולל 3500,איך אני משנה לו את המיפרט לטוב ביותר.אני מודע לעוזרים,תתעוררו התותחים,תודה. מוסיף אני מבקש מיפרט כולל הכול ,הכוונה למארז,בסכום 3500 שח, לא כולל מסך. ל-BEN903-אף ,אחד לא היה פראייר,אני מבטיח,עכשיו תן מיפרט בסכום 3500,לפי דעתך,החבר הקפיא את ההזמנה.

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by sago,

אז ככה: זה המפרט: מסך סמסונג t260 מעבד:‎Intel® Core™2 Quad Processor Q6600 ‎ לוח אם: asus - ‎P5KPL-CM‎ זכרונות: ‎OCZ2VU8004GK‎ ‏DDR II 800Mhz ‏2x2GB OCZ Vista עכשיו ההתלבטויות: צורב? להביא של lg ברגיל או של חברה אחרת? אני מרכיב את המפרט מ ksp... הארדיסק?ללכת על wd בקלאסי או להביא סמסונג? יש בכלל הארדיסק של seagate עם זכרון נדיף של 32 מגה גודל חצי טרה במחיר פשוט מצחיק... זה קצת מפחד אותי...אתם בטח יודעים עם מה מדובר ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו...בכל אופן המפרט שלו והמחיר לא הולכים לי ביחד... כרטיס מסך: אני מתלבט בין אלו של אסוס) 8500GT Silent Magic 512MB DDR2 HDTV, DVI, PCI-E ‏9400GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E‎ לזה של גיגבייט: ‏9400GT 512MB GDDR2 D…

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 (ללא ציוד היקפי) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3/4, CRYSIS 3... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש ר…

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  6. Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 512MB Twinmos X2 דיסקים קשיחים Samsung 160GB 7200RPM 8MB SATA II כרטיסי מסך eVGA 7300GT 256MB, TV, DVI, PCI-E כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY none כרטיסי קול none כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD DVD Recorders Sony DVD±R DWQ120A x16 Dual Layer ציוד רשתות מודם / פקס none ציוד רשתות none מארזים HJA-291 ATX MIDI 500W Max, 18cm Fan Silver מקלדות 2 Lang. (Eng / Heb) Black עכברים PS/2 Optical Mouse + Roll רמקולים 400W מסכים KSP 775CA 17'' Flat CRT מחירון עבודות במעבדה Assembly - Computer (New Compon.) מחיר 4580 ¤

• 9 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Started by yarost,

i7 920 x58 mobo 1hdd 1dvdrom 3x1gb ddr3 295gtx

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  8. אני עם E5200 @ 3000 כרטיס מסך HD 4830 @ GPU:675 MEM:985 זיכרון : G.SKILL 4GB 1000MHZ 5-5-5-15 קיבלתי 11775.... אני לא אמור לקבל יותר?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by QASHOA,

בזמן האחרון אני נתקל בבעיה שאני לוחץ על קישור או דף של אינטרנט המחשב לא מגיב והמסך נהיה בצבע שחור ונתקע ואז אני מוכרח ללחוץ על האיקס האדום בשבל לסגןר את הדף ולהתחיל מחדש זה קורה לי הרבה ומאוד מעצבן מה הסיבה לכך?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  10. היי. אני זקוק למפרט עד 3,000 שקל. אין צורך בציוד היקפי כלל, רק מארז. המחשב צריך להיות רב תכליתי עם יכולות גיימינג =). תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  11. המחשב שלי מת (יום קשה) ואני הולך לקנות חדש ביום ראשון. הצרכים שלי: סרטי HD, הרבה תוכנות במקביל (EMULE, ביטורנט, דפדפן, wmplayer) ושיהיה שקט. אני מעדיף להשקיע ב-QUAD טוב. כרטיס מסך קצת פחות חשוב לי. העיקר שאני אוכל לחבר אותו לטלויזיה. אין צורך בציוד היקפי. תוכלו לסייע לי עם מפרט? אני רוצה לקנות בחנות באזור השרון: רעננה, הרצליה, הוד השרון וכו'. תודה

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  12. Started by acmmta,

אז ככה יש לי הארדיסק ספק מארז וכונן אופטי מה שאני צריך זה מעבד לוח אם זכרונות וכרטיס מסך באלפיים שקל שיסחבו משחקים חדשים בצורה בינונית בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  13. Started by alonezer,

שלום חבר שלי צריך מחשב חדש והתקציב שלו די נמוך ניסיתי לבנות לו משהו אבל אני לא חושב שזה טוב ואולי אפשר יותר מזה. http://tms.co.il/preview/spec/q2lx9awd אולי בחנויות אחרות יותר זול או משהו אז אפשר משם תודה לכל מי שעוזר. נזכרתי, יש לו מסך 20"

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  14. סליחה שכחתי לצרף מפרט מצורף בבקשה . מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤582 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם INTEL BLKDP35DPM DRAGONTAIL PEAK ¤487 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP35DPM כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤271 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 HP ¤250 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996576 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9500GT OC 512MB PCIe ¤402 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44450 צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤138 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20L מארז כולל ספק …

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  15. Started by yoni321,

שלום אנשים, אז ככה אני מצטער ששיגעתי אתכם לגבי המפרט שלי, אך אני מקווה שזו הפעם האחרונה. תראו המפרט היה מוכן והכל, אך אחי פתאום הגיע ואומר לי שהוא מכיר מישהו טוב ושכדאי להזמין ממנו, (חבר שלו טוב). אתם בטח שואלים איפה הבעיה, הבעיה היא שבמפרט תיכננתי לקנות את מעבד של AMD ולוח אם של גיהגבייט. אך אני לא יכול מכיוון שהוא לא מתעסק עם החברות האלו הוא מתעסק עם אינטל ולוח אם של ASUS. טוב אז ככה הנה הדגמים שהייתי אמור לקנות: AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4600+ FSB 2000MHZ HT 2000MT/s BOX http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=80&category_id=89afe3947540007e9bf500324087279d GIGABYTE GA-M55S-S3 לוח אם http://skypc.co.il/product.asp?pid=38415 עכשיו אני מראה …

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  16. המחשב הביתי אמור לכלול מסך מקלדת עכר ורמקולים הוא מיועד למשפחה של חבר שלי והשימושים שלהם זה בעיקר עבודה משרדית אינטרנט ומשחקים רצוי שהחנות שאתם מביאים לי את המפרט תיהיה באזור חדרה מחשב הHTPC צריך להיות סופר שקט השימושים שלו הם הקלטה מהטלויזיה למחשב גלישה באינטרנט צפיה בסרטים ורוולוציה גבוהה ואולי גם עבודה משרדית מי יודע

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  17. מה יותר טוב! Nvidia Geforce G105M 512MB או ATI Radeon HD 4570 ??

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  18. מטרות המחשב? עבודות משרדיות ומשחקים קלים * גודל המסך? 15.6- 13 * משקל רצוי? 2.5 קילו מקסימום * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? מעוניין ביציאת HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250gb - 500gb * צורב DVD? כן * האם נדשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב מיועד לסטונדט , שיוכל להריץ משחקים קלים לראות סרטים ולעבודה עדיף עם אחריות לכמה שנים. תקציב: עד 3100 שקל אם אפשר פחות אז עדיף. תודה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  19. שלום יש לי הלפטופ lenovo g560 והכרטיס מסך שלו הוא intel HD 4500 שיניתי את ההגדרות צבעים של המסך דרך לוח הבקרה של הכרטיס מסך והבעיה היא שכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב אז כשהמערכת עולה אז רואים שהפרופיל צבעים עובד אבל אחרי כמה שניות אחרי שהמערכת עולה הפרופיל צבעים מפסיק לעבוד והצבעים פתאום חוזרים לאיך שהם היו בהתחלה. כאילו המערכת עולה עם ההגדרות צבעים שלי ואז כעבור כמה שניות פתאום זה חוזר לצבעים המקוריים. הקטע המוזר הוא שכשאני פותח את לוח הבקרה אז אני שההגדרות צבעים שלי מוגדרות שם אז כשאני סתם מזיז הבהירות של הצבע אדום שהגדרתי אז ההגדרות נכנסות לתוקף זה באג מוזר כזה שאין לי מושג איך לפתור אותו. אין הגדרות פרופילים בלוח הבקרה הפשוט של אינטל וגם לא בתוכנה UltraMon

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  20. שלום לכולם, בבעלותי מחשב נייד של DELL מדגם XPS M1330. לאחרונה המחשב נדלק, המסך נדלק אבל לא רואים כלום על המסך ( גם לא במסך חיצוני). כלומר מאפיינים קלאסיים של כרטיס מסך תקול. מבירור ב 3 מעבדות באיזור המרכז תיקון יעלה בין 500- 800 ש"ח. השאלה היא האם כדאי לתקן אותו? סה"כ הוא מחשב חזק ונוח ועונה על צרכיי(סטודנט). האם מישהו יכול להמליץ לי על מעבדה אמינה וזולה באיזור המרכז ( גם איזור חיפה יכול לבוא בחשבון...) תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  21. Started by itzikc20,

צריך מפרט למשחקים, בלי מסך,HD וכונני דיסקים.. שימו זיכרונות DDR2 של 2 גיגה, לא דרוש ציוד היקפי וזהו... תודה מראש לכולם!

22. Started by Kunay,

תקציב: בסביבות ה4000 שקל *מטרות המחשב? -אינטרנט,משחקים מודרניים(DarkSiders2 וכו'),סרטי (HD 1080P) * גודל המסך?-לא כזה משנה לי * משקל רצוי?-לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?- לא חשוב לי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI * בלוטות?-עדיף * גודל מינימלי וסוג של -לא משנה לי גודל..עדיף שהסוג יהיה טוב RPM גבוהה. * כונן CD/DVD? צורב?-כן-DVD * כונן Bluray?-לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?-לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?-כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?-HP תודה מראש לכולם על העזרה!!

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  23. Started by nib,

אני צריך מפרט למחשב למשחקים+מסך התקציב שלי זה 5500-6000 שקל המחשב צריך לכלול מקלדת+עכבר רמ'קולים ומסך 17 אינץ' תודה

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  24. אני יודע שהמחיר נמוך, אני מחפש מחשב רק לעבודות משרד (אינטרנט , אופיס וכאלה) משו יחסית חלש אבל שיחזיק לאורך זמן. מאוד חשוב במקרה הזה מחנות אמינה ואיכותית ושירות מהיר תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  25. אהלן אודה אם תוכלו להמליץ לי על מארז עם ספק כוח וקצת לשפוך אור על עניין ה300 W או 400 W אני לא משחק כמעט בכלל במשחקים או מבצע פעולות שעשויות לאמץ את המחשב, אלא פשוט מעוניין במוצר שיחזיק הרבה זמן מעמד (המחשב פתוח 24\7) היות ובמחשב הישן שלי הספק היה הולך כל חצי שנה-8 חודשים. האם ישנה חשיבות לוואטים ? המפרט- AMD Athlon 64x2 3800 (AM2 E. Efficiant 65watt) Asus M2N-MX nForce AM2 Kingston 1GB (2*512) DDRII 667 המארז שהוצע לי הוא של Compucase 6k31 Micro ATX 300W מה אתם אומרים ? להשאר איתו או ללכת על מארז עם ספק של 350\400 W ?

• 5 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים