עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Jules Winnfield,

המחשב ישמש לעבודה גודל לא חשוב אצליח להסתדר גם עם 15 אם צריך למרות שאם ישנה אפשרות ל14 או 13.3 גם נחמד מספר תוכנות שירוצו על המחשב באופן קבוע: 1. sketchup http://sketchup.google.com/ 2.AutoCAD

2. אז ככה אני רוצה לקנות מחשב נייד קטן וזול (עד 2K ש'ח) ביררתי וראיתי את המחשבים הבאים: MSI WIND U100 Acer Aspire One AOA150-BL HP Compaq Mini 700EI NG638EA אני ביררתי את המפרט של כל אחד מהם והגעתי למסכנה שהMSI מספק את הביצועים הטובים ביותר מבין השלושה. היום במקרה קראתי חוות דעת על הMSI ושמעתי הרבה שמועות על הסוללה שנהרסת אחרי כמה ימים ושהמחשב מפסיק לפעות או שהפיקסלים על המסך נשרפים מהר.. לגבי הHP אני ראיתי הרבה סרטונים המראים שלוקח לו המון זמן עלות ובכלל שהוא פועל לאט מהסיבה שיש לו מעבד שונה וגם כי מותרן עליו VISTA. אני רוצה את הדעה שלכם לגבי המחשב האולטרה נייד עם הביצועים הכי טובים עד 2K ש'ח. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  3. Started by chiisser,

שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי?2500~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גיימינג 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב יותר מדי 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא המליצו לי על המפרט הזה כשהתקציב הוא 2500, בסה"כ זה יוצא 2599 אבל זה בסדר. האם זה מפרט טוב? כמה הוא משתלם למחיר? ותוך כמה זמן המחיר שלי יירד בצורה שלא ישתלם לי לקנות עכשיו? MSI 760GM-P33 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪259 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2616 Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1…

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  4. שלום, אני מחפש בזמן האחרון מחשב בתקציב של 2K בערך. ללא מסך. הרצתי בימים האחרונים כמה שאלות, ואנשים עזרו לי פה מאוד, ואני רוצה לקבל את חוות הדעת שלכם לעוד מפרט. השימושים העיקריים הם אינטרנט סרטים והורדות, אבל אני רוצה שיוכל גם להריץ משחקים בסיסיים. אני מודע לתקציב הצנוע, ולכן ברור שאני לא מצפה שיריץ לי את המשחקים הכי חדשים. רק שתהיה לו היכולת להריץ משחקים יחסית ישנים בלי בעיה. השאלה אם זה אפשרי... חשוב לי גם שהמחשב יהיה יחסית שקט. שוב- אני לא מצפה למכונה שתהיה שקטה למרי, רק שיהיה יחסית שקט ולא ירעיש כמו טרקטור. מעבד Intel Dual Core E8400 3GHZ 1333MHZ 6MB LGA775 לוח אם Intel nForce 630 Chipset 1333MHz VGA , PCIe , C2D זיכרונות 2GB 800MHZ LIfeTime Warranty דיסק קשיח Samsung/…

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  5. בעיקר אינטרנט משחקים לא חשוב לי הרד דיסק 80 גיגה חובה DVDRW חובה

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  6. אהלן אני בקרוב קונה מחשב נייד לבית. (קנייה מהארץ) עבודה משרדית די פשוטה, אינטרנט, אופיס... שימוש על בסיס יומיומי. תקציב מקסימלי: 2500 שקלים * מטרות המחשב? עבודה משרדית בלבד. שום משחקים ושום גיימינג! מחשב של אינטרנט, משחקי פלאש באינטרנט ואופיס נטו! שום תוכנות כבדות ושום משחקים.. * גודל המסך? 15.6 אינטש * משקל רצוי? לא רלונטי - ללא הגבלה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא. רוב הזמן המחשב בבית עם חיבור לחשמל. זה לא קריטי, אבל אני כן אשמח לאיזה זמן סוללה סטנדרטי. שעה וחצי-שעתיים ככה... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) 500 גי'גה. אפשר להסתפק גם אם פחות. * כו…

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  7. שלום, אחותי מעוניינת במחשב לאינטרנט, אופיס, סרטים וצרכים כלליים. המחשב יהיה מחובר לטלוויזיה FHD ומסך 22" של dell- שתהיה יציאת hd לכרטיס. חשוב שיהיו חלקים איכותיים ואמינים כדי שהיא לא תצטרך להתעסק עם זה לטווח כמה שיותר רחוק (ספק כוח או כרטיס מסך שנשרף פתאום). סאונד: אני מניח שמספיק כרטיס קול מובנה, אך לוודא שיהיה טוב- שמיעת מוזיקה ברמקולים של מחשב וסרטים. לגבי התקציב: הגדרתי תקציב אך אני מניח שאפשר לעשות את זה בפחות.. לא חייבים למתוח את התקציב למקסימום אם הדרישות מסופקות. עדיפות לחנות באיזור המרכז. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  8. Started by Lupos,

שלום חבר'ה! אני צריך מפרט מטורף לגיימר בתקציב של 10000-12000 ללא ציוד היקפי. שיהיה עם הרכיבים הכי חדישים. בבקשה אם אפשר לשים דגש על כך שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר ומהם גופי הקירור הדרושים. מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  9. המחשב שלי מת (יום קשה) ואני הולך לקנות חדש ביום ראשון. הצרכים שלי: סרטי HD, הרבה תוכנות במקביל (EMULE, ביטורנט, דפדפן, wmplayer) ושיהיה שקט. אני מעדיף להשקיע ב-QUAD טוב. כרטיס מסך קצת פחות חשוב לי. העיקר שאני אוכל לחבר אותו לטלויזיה. אין צורך בציוד היקפי. תוכלו לסייע לי עם מפרט? אני רוצה לקנות בחנות באזור השרון: רעננה, הרצליה, הוד השרון וכו'. תודה

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  10. שלום המפרט שלי שכנראה אני רכוש: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 (2.44 GHz) 4MB Cache L2. משחה טרמית: MX-1 גוף קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120 לוח אם: ASUS P5W DH Deluxe. כרטיס זיכרון: G.Skill, DDR 2, PC6400, 2GB (2X1GB) Dual Channel, 800 MHz, 4-4-4-12. דיסק קשיח: 2 דיסקים קשיחים של 250 ג'יגה בייט, S-ATA 2, All RAID, 7200RPM, 16MB Cache. כרטיס מסך: Radeon X1950XTX, 512MB, GDDR4, VIVO, DVI. מארז: P180 Aluminium כסוף. ספק כוח: FSP EPSILON 600W עכשיו אני בטוח רוכש אותו אז בבקשה לא לתת הערות לגביו - אני מבקש ממכם שתעזרו לי לבחור מסך למחשב הזה. כמו שאתם רואים, הוא מחשב לגיימר כבד וכו'. המסכים היחידים שאני מעוניין הם: הראשון: ASUS PG191 - dream display for gamers - מסך מ…

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  11. הרכבתי את המחשב הבא לפי מה שראיתי בפורום ובמפרטים המומלצים ואשמח לשמוע איך הוא ואם יש הצעות לשיפור במיוחד האם הספק שהכנסתי יהיה מספיק חזק למערכת ולOC בינוני. תודה מראש לעוזרים. מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray ¤321 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200ay לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤347 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39273 כונן קשיח Hitachi Deskstar 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤273 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar500S זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-15 NT ¤280 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBNT כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ¤587 כמות:1 htt…

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  12. Started by meidan,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לעבודה חישובית שמעמיסה על המעבד והזכרון. לפחות core 2 duo ו- 2GB זכרון. רצוי עם XP ולא ויסטה. מסך לפחות 15', רצוי 17. כרטיס רשת אלחוטי. 160GB. אין צורך צורב DVD. תודה.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  13. שלום יש לי כרגע את המפרט הזה: Phenom II X4 940BE DFI LANPARTY JR 790GX-M2RS G.SKILL PI Black 4GB 1066Mhz Radeon HD4890 VAPOR-X X2 (Crossfire) Corsair TX750W עכשיו השאלה אני רוצה לשדרג ל: Crosshair IV Formula AM3 AMD Phenom 2 X6 1090T 2x2GB Patriot Viper II Dual Channel‎ (1600Mhz) האם כדאי ? אני בטוח שתרגיש את שיפור בביצועים. הבעייה שהכרטיסים רצים במהירות של X8 במקום X16 והמעבד שלי הוא AM2+ עם DDR2 וברצוני להתקדם לDDR3 וכמובן לעשות OC תודה.

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  14. שלום, אני מחפש הצעה לשדרוג מחשב ב-3500 ש"ח למטרת משחקים ושיחזיק 3 שנים כמו שהמחשב הנוכחי מחזיק לי המפרט שיש לי כיום: לוח אם: Gigabyte GA-k8nf-9 939 (nforce4x)-ATX כרטיס מסך:SAPPHIRE Radeon X850XT 256MB מעבד: AMD Athlon 64 (3000+) -512 cache (939 PIN) RAM: A-DATA 512 MB x2 DDR PC3200/400 מארז: COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE ספק: 400W HEC (בא יחד עם המארז) לא צריך דיסק קשיח,מסך, כונן דיסקים וכל שאר האביזרים.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  15. שלום לכולם ! לאחר שירות נאמן של כ-4 שנים אני מתכוון להחליף את המחשב שלי והמסך. אני מבקש עזרה מהאנשים פה מפני שראיתי לפי תגובות וממה שהספקתי לקרוא שהפורום הוא מאוד מקצועי ואמין. אני לא כל כך מבין/מעודכן במה שהולך עכשיו מבחינת חומרה ומחשבים ולכן אשמח לעזרתכם. מצורפות הדרישות עבור המחשב (לפי הפורמט בחוקי הפורום). תודה רבה מראש ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (תכנות בעיקר), צפיה בסדרות/סרטים ב-HD דרך הטלוויזיה ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום …

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  16. נדרש מחשב לצרכי אופיס , אינטרנט ומעט , אבל באמת מעט משחקים. יש כבר מסך וכוננים. קיבלתי שני מפרטים למחשבים : 1. הצעה על סך 1470 ש"ח הכוללת: לוח GIGABYTE 478. מעבד סלרון 2.66GHZ , S478 זיכרון 256MB DDR 400 כרטיס מסך FX5200 מארז +ספק 500W דיסק 80GB של WD 2. הצעה על סך 1580 ש"ח הכוללת: לוח ASROCK S775 עם כרטיס מסך מובנה בו. מעבד סלרון 2.66GHZ , S775 זיכרון 512MB DDR 400 מארז +ספק 500W דיסק 80GB של WD תוספת של 240 ש"ח לכרטיס מסך FX5200 תוספת של 150 ש"ח למעבד פנטיום 2.66GHZ דעתכם ?

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  17. שלום לכולם, השימושים העיקריים שלי למחשב זו גלישה (חבילה של 5 מגה), צפייה בסרטים, המרה וצריבה, וקצת עריכת תמונות, מדי פעם אני משתמשת באופיס. יש לי מחשב ענתיק בן 4 שנים שזוחל ליאטו וגורם לקיצור חיי. מה שהכי חשוב לי, זו מהירות מהירות מהירות - גלישה גם במספר טאבים פתוחים (פיירפוקס ), שניתן יהיה לעבוד במהירות סבירה גם כשיש מספר יישומים פתוחים, נפח זיכרון איחסון גדול, וצפייה בסרטים באיכות טובה (מסך dell רחב שטוח 19 אינץ'). כמובן שמבחינת היציאות, כרטיס מסך לטלויזיה, כל הקישוריות וכד' אני מעוניינת במתקדמים. חשוב לי מחשב שקט כי הוא נמצא בחדר שינה. בנוסף אני צריכה גם מחשב נייד בעיקר לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט. לגבי המחיר, כמובן כמו ישראלית טובה אני רוצה כמה שפחות , אבל מו…

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  18. Started by Guy950,

היי חבר'ס, בנוסף למחשב שאני קונה אני רוצה לרכוש למשפחה מחשב נוסף לשימושים בסיסים של אופיס, אינטרנט ואולי מדי פעם סרטים (אם יוטיוב נחשב לסרטים) לא צריך ציוד היקפי, ממש לא מתוכנן OC, עדיף שהמארז יהיה מאוורר ושקט, לא אכפת לנו אם ירעיש קצת אבל לא יותר מדי. אבל אני חייב לבקש, המשפחה דורשת שיהיה ויסטה, לכן עדיף שהמחשב יכיל מינימום 2GB ראם ומעבד שמסוגל לסחוב את ויסטה בשקט, אבל חוץ מזה המחשב לא צריך להיות משוכלל משהו משהו. וגם נשמח אם המפרט יכלול צורב DVD (: תודה, גיא. ד"א המחשב יחובר למסך 19 אינץ', ככה שזה גם לא דורש כרטיס מסך משוכלל.

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by nib,

אני צריך מפרט למחשב למשחקים+מסך התקציב שלי זה 5500-6000 שקל המחשב צריך לכלול מקלדת+עכבר רמ'קולים ומסך 17 אינץ' תודה

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  20. Started by ofir1515,

שלום!! מעוניין לקנות מחשב נייד, הדברים הבאים חשובים לי: מעבד: Core 2 Duo זיכרון: מינימום 2GB דיסק קשיח: 250GB מערכת הפעלה: WIN 7 ULTIMATE 32 BIT יציאות USB: לפחות 3 כרטיס מסך וכרטיס קול: לא להשקיע!! משהו מובנה פשוט ביותר (כרטיס קול סטנדרט 5.1 ערוצים). גודל מסך: בסביבות 15 אינץ'. התקציב שלי 4000, אפשרות חריגה 100-200. תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  21. שלום, אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד שירכש בארה"ב . המחשב אמור לשמש לצרכי עבודה משרדית סטנדרטית (אינטרנט office) מצגות וכו'. גודל המסך הרצוי בין 12 ל - 13 אינטש' משקל - כמה שיותר נמוך. זמן סוללה ארוך ככל הניתן. יציאת HDMI דיסק קשיח - רצוי ssd כדי שמערכת ההפעלה תעלה מהר ואח"כ דיסק רגיל או דיסק משולב. רצוי צורב DVD . אחריות בינלאומית - מחשב ירכש בארה"ב אבל אני רוצה שתהיה לו גם אחריות בארץ. כולל מערכת הפעלה. תודה לכל הממליצים

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  22. Started by haimiko84,

שלום, חבר שלי החליט שהוא רוצה מחשב חדש. המחשב לצורך עבודה משרדית בעיקר, הורדת סרטים, מוזיקה (עריכת מוזיקה גם, אבל לא רצינית), אמר שהוא לא משחק משחקים בכלל. אודה לכם אם תעזרו לי בנוגע למפרט אחד AMD ואחד של INTEL והוא כנראה יחליט. התקציב בא כבר עם חריגה, אז אין יותר חריגות. אין צורך ב-OC. תודה רבה, חיים.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  23. Started by KaPOcHinI,

בעיקרון לתוכנות לא כבדות...אולי קצת משחקים(לא כבדים, סימס וכו') ואינטרנט מעדיף אינטל ורצוי מסך גדול... 20 או 22 אינצ' תודה רבה

24. שלום, מה נשמע ??? רציתי להתייעץ לפני קנייה של מחשב ב- 6,000 ש"ח ללא ציוד היקפי מיועד למשחקים בעיקר, קצת עבודות וקצת עריכת ווידיאו .... הנה המפרט: Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU ASUS P5N-E SLI LGA775 RETAIL Leadtek PX8600GTS TDH PCI-e 256MB Retail Video Card Corsair TWIN2X2048-6400 2048MB (2x1024) DDR II 800 Dual XMS Memory WD250GB WD2500KS 16MB S-ATAII HDD Gigabyte GZXA1CA-ST Poseidon Aluminium Silver Full Tower Case Cooler Master Real 500w - רשמתי בקצרה כל זה ב- 6,000 ש"ח 1. רציתי לדעת מה דעתכם על המחיר .... 2. רציתי לדעת עם שווה לחכות לאיזה משהו חדש 3. האם כדאי לקנות איזה AMD מתחרה ??? 4. מה ההבדל בין ה- 8600GTS ל- 8800GTS, האם שווה להשקיע ?? 5. מה דעתכם על הל…

25. Started by nivz,

אני מתחיל ללמוד באוקטובר מדעי המחשב (באונ' ת"א) ורציתי לקנות לפטופ שישמש גם ללימודים, אבל גם משהו יחסית חזק כדי שיחזיק מעמד כמה שנים טובות (אחרי העמסה של ההארד דיסק בסרטים, מוסיקה וכו'...) חשבתי על ה Dell Studio XPS חשוב לי HD של לפחות 320GB, לפחות 4G RAM מעבד טוב. וכו'. מזמין את המחשב מארה"ב, תקציב סביבות 1000$ (אשמח לטיפה פחות) יש המלצות? ועל הדרך גם אתרים להזמין דרכם אולי? (חשבתי על bestbuy)

• 2 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים