עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, מבקש המלצה למחשב עד 2K כולל מסך. מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט,סרטים והורדות, אבל גם קצת משחקים בסיסיים. ויש גם עדיפות למארז שקט. אפשר לחרוג קצת מהתקציב, אבל התקציב צריך לכלול בתוכו מסך. חנות באיזור ר"ג והסביבה- עדיף. למישהו יש המלצות ? תודה,

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  2. שלום, הסתכלתי במפרטים באתר ובכל זאת החלטתי לפתוח נושא חדש, וזאת בגלל הצריכה המיוחדת במחשב. הצרכים המיוחדים הם כאלה, כרגע אני מגיע פעם בשבוע הבייתה וכשאני מגיע אני מעמיס על המחשב, על המחשב החדש אני רוצה שתהיה מערכת הפעלה של ויסטה ואם אפשר שתהיה כלולה במחיר. המחשב צריך להריץ את הויסטה חלק ובנוסף יחד עם פוטושופ, אינטרנט ומסנג'ר שכיום במחשב שלי היום לא מסוגלים לתפקד יחד, אלא אחד אחד בנפרד. תודה רבה, אופיר כספי

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  3. שלום, מחשבי האישי שבק חיים אחרי שנים רבות, ברצוני להרכיב מחשב כמו שרשום בכותרת ואם אפשר בskypc ששמעתי עליהם דברים טובים( ואם זה אסור אני מתנצל). אני מעוניין גם בתשלומים אז אם ידוע לכם על מקום נוסף ואמין שנותן תשלומים אשמח מאוד. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש איפה לחסוך תמיד טוב, אך לא על חשבון האיכות! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות (כרגע סטודנטית להנדסת תוכנה) + עריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): CUBASE - תחביב, כל שפות התכנות - תואר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אינו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב יחובר למסך אחד באזור ה24 אינטש , ובהמשך כנראה יחובר למסך נוסף -לאילו …

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  5. Started by Elad21,

אהלן! ברצוני לרכוש מחשב גיימינג נייד אשמח לקבל יעוץ בנושא. תקציב: 5000שח לכל היותר. משחקים: משחקי רשת ובעיקר משחקי אסטרטגיה החדשים ביותר ובנוסף civilization vi, city skyline, total war, arma ,GTA V וכאלה אם אופציות למשחקים חדשים שיצאו ב 3 הקרובות. * טעינה מהירה. * סוללה חזקה שמחזיקה זמן רב יחסית. * SSD 1Tb חשוב! * רזולוציה גבוהה חשוב! * מינימום 15 אינצ'. * משקל המחשב אינו חשוב. * יכול לקנות באילת בחודשיים הקרובים. * כונן אופטי לא קריטי. * ללא ציוד היקפי. תודה ;-).

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  6. Started by Vitaly Lubin,

אהלן, אודה לעצתכם, מוכרים את הדגם מחודש בכותרת סביב 1600 שקל. יש מקומות עם עד שנתים אחריות. שווה את הסיכון? במקרה הכי גרוע זה להחליף סוללות? לצורך שימוש משרדי עם תוכנות סטטיסיות. המטרה שיחזיק כ4-5 שנים. לגיטימי או לא משתלם?

7. שלום לכולם, אני בונה מפרט למחשב והייתי שמח אם אנשים יוסיפו את החוות דעת שלהם, בנוסף לכמה שאלות שיש לי. נתחיל בכך שהמחשב יהיה בעיקר למשחקי מחשב. אחד השימושים העיקריים יהיה לחבר 2 משקפי VR ולשחק בעיקר. מעבד: Intel Core i9 12900KF 3.2Ghz 30MB Cache s1700 - Box - עלות 2400 אני הסתכלתי על האופציה הזאת: Intel Core i9 12900KS 3.2GHz 30MB Cache s1700 - עלות 3300 אבל אני לא חושב שהמחיר משקף את הביצועים פה. והוא בעיקר לאנשים שנראה לי סוחטים את ה-OC. אם למישהו יש דעה חזקה למה אני טועה תרגישו חופשי לוח אם Asus ProArt Z690-Creator WiFi LGA1700 Intel Z690 DDR5 - עלות 2300 כמה שאלות, אני לא בטוח שאני מבין מה ההבדל בין הלוח אם הנוכחי להבא: …

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  8. Started by Guy Saban,

אני התחלתי לעסוק בתכנות, אני רוצה לקנות מחשב נייד ואני לא ממש מבין בזה. המחשב בעיקר יהיה מיועד ללימוד תכנות. תקציב: 3000 -3500 תוכנות להרצה: ipython, visualstudio, vmware,java בכללי: לראות סרטים וסדרות בHD, לגלוש באינטרנט. גודל מסך: 14/ 15.6 מבריק או מאט: מה שיהיה יותר נוח לעבוד איתו משקל רצוי: כמה שפחות זמן סוללה: עדיפות ל5 שעות + יציאות מיוחדות: HDMI, USB רישיון למערכת הפעלה: כן, חובה בנוגע למעבד, אני לא מבין בזה כלכך, אשמח לייעוץ ופירוט על למה כדאי לי I5 או I7, אם לקחת SSD וכמה GB RAM תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  9. Started by liorb2012,

כיום יש לי מחשב מסוג HP ProBook 430 G2 Notebook. המעבד הוא מסוג i5. המחשב מהיר מאוד והייתי די מרוצה ממנו אבל בשנה האחרונה הוא "פולט חום" ואני גם לא מרוצה מאיכות המסך. אני שוקל למכור אותו בזול/למסור אותו ולקנות לעצמי מחשב נייח חדש. אני לא בקיא בתחום ואשמח לשמוע איזה מחשב מומלץ לי לרכוש והיכן ניתן לרכוש אחד במחר הוגן. אני צריך גם לרכוש לעצמי מסך (אשמח לשמוע המלצות על מסך איכותי). אני מדגיש שאני מחפש מחשב שבו אני אשתמש בעיקר לצרכי גלישה באינטרנט ועבודה בוורד, ולא משחק במשחקי מחשב. התקציב שלי נמוך מאוד. אני מעוניין שהמסך והמחשב יחדיו לא יעלו יותר מ-2,500 ש"ח. נ"ב אני אשמח גם לשמוע מה המחיר הריאלי עבור המחשב הנוכחי שלי. רכשתי אותו ב-2015.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  10. היי חברים, אני עובר דירה למטרת לימודים והגיע הזמן להתחדש במחשב נייד שישמש אותי לתואר וליומיום. יש לי אופציה לקנות בארה"ב ולהביא לארץ, רציתי לדעת אם זה באמת משתלם על פני קנייה פה. שמתי עין על הלנובו יוגה 730 אשמח לדעת מה דעתכם - איך הוא ועד כמה מתאים לצרכים שלי: https://www.amazon.com/Lenovo-Touch-Screen-Convertible-Quad-Core-Fingerprint/dp/B07GFCM7HH/ref=sr_1_4?s=pc&ie=UTF8&qid=1535652735&sr=1-4&keywords=lenovo+yoga&refinements=p_n_size_browse-bin%3A3545275011%2Cp_n_feature_four_browse-bin%3A2289792011|2289793011%2Cp_n_feature_five_browse-bin%3A13580790011|13580791011|7817224011%2Cp_36%3A-90000 …

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  11. לשימושים כלליים (אינטרנט, אופיס) ומשחקים בינוניים+. אשמח לעצות/המלצות לגבי: האם זכרון גדול יותר ישפר ביצועים במשחקים האם המפרט עלול להיות רועש, ואם כן - מה לשפר האם יש איזון סביר בין המעבד לכרטיס הגרפי המלצות לחנות באזור רעננה (יש לי דווקא נסיון לא רע עם אייבורי) המפרט הבא כמעט זהה למפרט המוצע ע"י אייבורי: מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Tray ₪903 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500tray לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L ₪441 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39479 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 ₪290 כמות:1 http://www.sk…

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  12. מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1027 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-US3L ₪617 זיכרון: [..] CORSAIR XMS3 DHX 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL9 : TWIN3X4096-1600C9DHX ₪601 כרטיס מסך: [..] XFX HD5850 1GB DDR5 - RETAIL ₪1536 צורב DVD: [..] PIONEER DVDRW DVR-216DBK X20 - SATA - BLACK ₪140 מארז: [..] ANTEC NINE HUNDRED II w/o PSU ₪587 ספק כוח: [..] CORSAIR 650W TX : CMPSU-650TX ₪598 קרור למעבד: [..] NOCTUA NH-U12P SE2 FOR S775/S1156/S1366/AMD ₪248 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ ₪406 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (חינם לחברי הפורומים להזמנות מעל 3000 ש"ח !) ₪0 מחיר סופי: …

13. אני עובר לחו"ל לתקופה ארוכה ואני מחפש מחשב נייד לצרכים אישיים. אני מן הסתם ארצה לגלוש באינטרנט, ארצה שהוא יפעיל משחקים באופן טוב (לא צריך כרטיס מסך מטורף) ומאוד חשוב לי שתהיה לו יציאת HDMI. אני רוצה מחשב נייד עם מסך של לפחות 15.4 אינץ'. זמן הסוללה פחות מטריד אותי כי הוא רוב הזמן יהיה בדירה שלי, אבל רצוי שאוכל להסתובב איתו שלוש-אבע שעות מחוץ לבית. מעדיף מחשב מחברה גדולה. מקווה שנתתי הרבה מידע, ואם חסר משהו אשמח לשמוע. תודה לכם! שי.

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  14. היי מבקש המלצה למפרט ל HTPC כולל יכולת הקלטה, לא כולל מסך ולא כולל תוכנות התקציב באיזור ה 2000 ש"ח המפרט גם צריך לכלול שלט ובלסטר (שבטח יגיע עם הכרטיס PVR) וגם מקלדת אלחוטית משולבת עכבר (אין צורך בטווח קליטה מיוחד למקלדת) עדיפות גובהה לחנות באיזור ת"א/ר"ג/פ"ת או לפחות קרוב ניתן לחרוג במעט (!) מהתקציב המון תודה

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  15. שלום לכולם, אני צריך לקנות לאחי הקטן (15) מחשב למשחקים - אין לי מושג מה הדרישות היום או מה היצע החומרה. אני אמור לקנות לו את המחשב היום כך שזה די דחוף... אז אני ממש אודה לתשובות מהירות. חשובה לי האחריות - והמעבדה שנותנת שירות - שיהיו נחמדים ומקצועיים, ולא יעבירו אותנו 7 מדורי גיהנום על תקלות. ושיהיו באיזור רמת גן או אשדוד. הבנתי ש AMD לא רעים בכלל אבל מהסתכלות על הפורום אני רואה שכולכם ממליצים על אינטל, יש סיבה לכך? להלן הדרישות ע"פ השאלות מ-חוקי הפורום 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 4500 ש"ח, אפשרות למזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורד…

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  16. מעבדי אינטל: Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB Tray מאווררים וגופי קירור: Arctic Cooling Arctic Cooling Freezer 7 LP CPU Fan For s775 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E זכרונות: DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition דיסקים קשיחים: WD 1TB IntelliPower, 32MB, SATA II- WD10EADS כרטיסי מסך: Sapphire HD 4890 Vapor-X 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI HDMI DP PCI-E צורבים Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata מארזים: CoolerMaster Centurion 590 Black Case ספקי כוח: Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan מקלדות ועכבר: Logitech Logitech® Cordless Desktop® EX 110 מסכים SAMSUNG - שלוש שנות אחריות T240 24'' 5ms 1:20000 DV…

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  17. אני עוזר לחבר לבנות מחשב משרדי "פלוס" (הכוונה לכזה שיוכל להריץ גם משחקים קלים על כרטיס מסך מובנה בצורה סבירה) וצריך המלצות למחשב הכי טוב שניתן להשיג במסגרת המגבלות והתקציב. 1. מה התקציב? 2000 ש"ח 2. מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, הורדות, משחקים קלים (שיוכלו לרוץ בצורה סבירה על כרטיס מסך מובנה) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן, כרטיס מסך בנפרד 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? כן, שיהיה מעבד של אינטל ולוח אם של ג'יגהבייט 6. האם יש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא צריך במיוחד אבל עדיף שיהיה שקט ככל האפשר 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מ…

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  18. היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר לעבודה רגילה עם קצת עריכת סרטים ותמונות חשוב לי שהמחשב עצמו יהיה מהיר מאוד והכרטיס מסך הינו פרט שולי יחסית מפני שאני בקושי ומשחק במשחקים התקציב שלי הוא 2.5K ללא הארדיסק וללא צורב קיבלתי את ההצעה הבאה,אשמח אם תגידו לי מה דעתכם מה כדאי לשפר\להחליף וכו' לוח אם Gigabyte GA-P55US3L (Intel P55 Chipset) מעבד Intel® Core™ i5 750 2.66GHz 8MB 1333MHz זיכרון Kingston 4GB Kit DDR III 1333MHz Dual Channel דיסק קשיח ללא מארז Foxconn TLA-436 כ.מסך GeForce 9500GT 1GB + DVI כ.קול On board (HDA) 7.1 Channel כ.רשת On board (10/100/1000) בתודה, דור

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  19. Started by Eden 6600,

אני מחפש לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לשימוש יומ-יומי של אינטרנט, מדיה ומולטיטסקינג קל במיוחד. התקציב מאפשר את ה-X31 ורציתי לדעת אם הוא עדיין מספיק חזק כדי לעבוד עם יישומים בני יומינו ואולי אפילו WIN 7? הוא מגיע ללא תמיכה מובנית ב-WI-FI? הבנתי שאפשר לחבר אליו כרטיס CF שישמש בתור כונן SSD. אז חשבתי לחבר כרטיס כזה בנפח קטן יחסית של 4-8 גיגה שממנו תיטען רק מערכת ההפעלה על מנת לקצר את זמן ה-BOOT. מה אתם אומרים על זה? זה חיוני או שזה יגרום רק לבעיות? יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת עליו לפני קנייה?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  20. Started by th£»Light,

2350 ש"ח עבודה משרדית,גראפיקה קלה ותכנות Photoshop CS4,פלאש,Visual Studio 2008 לא בצורה כבדה. אין צורך לא צריך צורב,לא כונן דיסקטים לא HDD ולא מארז. כל אלה קיימים. מה שאני צריך: לוח אם מצויין מעבד טוב מעדיף INTEL צריך קירור טוב למעבד כרטיס מסך טוב ספק חזק מעדיף של corsair וזיכרונות מה שיש לי: HDD 160GB (מסתפק בזה כרגע) ומארז CM590 10 מאוד חשוב. לא מתוכנן אוברקלוק לא לכלול מערכת הפעלה. הרכבה כן. SKYPC או כל חנות מומלצת באזור ראשון לציון חולון בת ים העיקר שיעמוד בתקציב.

21. הסיפור הוא ככה , נדפק לי ההרדיסק בDELL XPS M1330 ומיד אחרי שנדפק הההרד דיסק גם נפל לי המחשב על הריצפה , בעיקרון לא קרה לו כלום והכול היה נראה בסדר רק שאחרי אחרי פירמוט ההרדיסק החדש והתקנה על WIN7 עליו אני רואה שאין לי סאונד ברמקולים של המחשב וכשאני מחבר אוזניות אני מקבל כן סאונד בהם... אני צריך לציין שלא התקנתי שום דרייברים על המחשב חוץ ממה שהWIN7 מתקין אוטומטי כי באתר של DELL לא קיימים עדיין לWIN7 . יכול להיות שדווקא בנפילה הזאת של המחשב על הריצפה הדבר היחיד שנפגר במחשב אלו 2 הרמקולים שקיימים בלפטופ? איך אתם מציעים להמשיך ולבצע בדיקה של הסיפור הזה? תודה..

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  22. אהלן בת דודה שלי בשעה טובה התקבלה לאוניברסיטה והמשפחה רוצה לקנות לה לפטופ, לא צריך משהו מטורף, לעבודה בסיסית, אופיס אינטרנט וכ'ו, כמובן חשוב שתיהיה קישוריות מצלמה וכל הפיצרים הנ"ל . אשמח לקבל המלצות על ניידית במחיר הנ"ל , כמו כן גם איפה ניתן לקנות ולהתרשם, אני חיפאי. תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  23. שלום, ברצוני לקבל חוות דעת על המפרט הבא: AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 Tray Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU Cooler Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 Chipset OCZ 4GB Kit DDR2 1066Mhz Gold Edition C5 WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 WD5000AADS Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI Toxic Edition ANTEC Three Hundred 300 Gaming HEC 500TE-2WX 500W Dell 2209WA מטרת המפרט היא גיימינג בעיקר, ועיצוב גרפי (2D) - פוטושופ לא ברמה כבדה. אני מתלבט אם ללכת על ה-core i5, או ללכת על הפנום. בנוסף, הבנתי שבקרוב יוצאים כ"מ חדשים תומכי DX11. האם כדאי להמתין להוזלה במחירים של כ"מ הנוכחים? ומה לגבי התדרים של הזכרונות? האם כדאי להשקיע ב800 או ללכת על 1066? תודה.

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  24. אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב הנייד שלי כרגע יש לי 2g ואני רוצה 4 אין לי מושג מה טווח המחירים ככה שאם אתם יכולים להציע לי זיכרון איכותי אבל לא הכי יקר יש לי עוד סלוט אחד פנוי של זיכרון מסוג ddr2

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  25. Started by felix_r,

שלום לכולם. קיבלתי בחנות הצעת מחיר למחשב חדש, והיתי מעוניין לדעת, האם היא לא יקרה מדי. מטרת המחשב היא תכנות (VISUAL STUDIO, SQL SERVER), ולא למשחקים, לכן דאגתי יותר למעבד וזכרון, ופחות לכרטיס מסך. מפרט: מעבד Intel® Core™ 2 Quad Q8300 2.50GHz לוח אם MSI P43/DDR3 זכרון GEIL DDR3 1066MH 4 G כרטיס מסך Sparkle NVIDIA GeForce 9400GT דיסק קשיח Western Digital 500GB SATA II 7200RPM צורב LG / Samsung SATA DVD X22 מארז פשוט * לא כולל מסך * לא כולל מערכת הפעלה * לא כולל ציוד הקפי ================== סך הכל 2610 ש"ח

• 5 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.