עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eranx,

שלום, אני מעוניין במחשב HTPC לאחי. מעבד AMD Athlon 64 X2 BE-2350 Socket AM2 Box ₪408 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1198 לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ₪465 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38510 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ₪295 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Kingston DDR2 1024MB 667MHz CL 5-5-5-15 ₪107 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G כרטיס גרפי GIGABYTE ATI Radeon HD2400XT 256MB PCIe ₪282 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37482 צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ₪129 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20L קורא כרטיסים Sony ₪51 כמות:1 http://skypc.co.il/pr…

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  2. Started by S.T.M,

המחשב למטרת משחקים, התקציב 3000 ש"ח בלי מסך, ציוד היקפי: כרטיס רשת אלחוטי חשבתי על כרטיס מסך radeon 4850 ומעבד E7300, אפשר להכניס את שני אלה לתקציב של 3000? אם יש לכם רעיונות אחרים לכרטיס ומעבד אני גם שמח לשמוע.

3. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לפטופ טוב שאני אוכל לערוך בו סירטים קצרים. התקציב שלי הוא 7000 ש"ח ואני מעונין שהמסך לא יהיה מסך מבריק. טל

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  4. Started by rantri,

המחשב ישמש בעיקר לסרטים כולל FHD. HD של 640GB יספיק. המחשב יריץ Vista Media Center, ויאפשר גם הקלטה מהטלביזיה. מעדיף מערכת מבוססת אינטל. תקציב עד 5000 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  5. אני שוקל לקנות מחשב ולצערי אין לי תקציב ענק רציתי לדעת מה אתם אומרים על המחשב הזה: http://i14.tinypic.com/2vba6on.jpg מחשב שמתאים למשחקים חזקים? ואם למישהו יש יותר טוב אבל באותו תקציב אני יודה לו מאוד! תודה

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  6. אני מתכן לקנות מחשב חדש ואני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך, מדרבורד, מעבד, כמות זכרון רם ואם שחכתי משהו נאי ישמח אם תעדכנו אותי המחשב מיועד למשחקים כגון:gears of war, crysis, fear 2,empire earth 3, unreal tournament, call of duty 4 ועוד.... אני צריך שהמחשב יצליח להעלות את המשחקים הנ"ל בגרפיקה לא שניתן לקנות מחיר שאני מתכונן להוציא וברזולוציה 1280X1024 תודה מראש אם אפשר נא לכתוב לי מחירים של כל פרט שאני יוכל לבחור בסופו של דבר מה לקנות

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  7. שלום חברים אני צריך עזרה ממכם לקנית מחשב חדש לעסק (מזכירה) עכשיו יש לי מחשב אחד במשרד מאוד ישן ואני רוצה לקנות חדש אבל במכיר נוח משהו כמו עד 1200 ש"ח בלבד אני לא יודע מה אפשר לקנות בכסף הזה אבל אני לא צריך משהו של משחקים כמו שיש לבן שלי פרט חשוב שיהיה עליו זכרון כ 160G ו RAM 1G תודה לעוזרים רצוי מפרט מלה.

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  8. Started by ido88000,

אני מפרמט את המחשב הישן ובא לי לדעת אם הוא היה טוב אחרי הפירמוט או כמה לא טוב הוא יהיה... אמממ עשיתי לפי DXDIAG בהפעלה ושמרתי את הקובץ... אז כל הפרטים בקובץ המצורף שימושים-משחקי רשת, משחקים כבדים, עבודה משרדית, עבודה גראפית. - משחקים -COD, ASSIAN'S CREED וליטל פייטר - גראפיקה- צייר ואולי C4D ציוד היקפי - - גודל המסך שיתחבר למחשב 20-22" - מערכת רמקולים - רמקולים פשוטים- 2.1 אני חושב המפרט - http://www.upf.co.il/file/6046806.html בבקשה תורידו! זה רק 33 קילו בייט! זה יורד בשניה! תודה לעוזרים הבנתי שאתם לא אוהבים להוריד... אז הינה פרטים חלקיים מאוד... Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.070227-2254) …

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  9. Started by stige,

שלום, צריך מפרט בשביל חברה שלי, במחיר 3-4.5 אם מספיק פחות אז עדיף. המחשב צריך להריץ טוב תוכנות גרפיקה דו מימדיות (פוטושופ וכולי) מעבר לכך יש הרבה צפייה בסרטים ומעט משחקים (היא רחוקה מלהיות גיימרית אבל חשוב ש Sims 3 למשל יעבוד כראוי) תודה

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  10. הרכבתי את זה - מה כדאי לי לשנות , תודה מראש ללא ציוד הקפי , אין לי מושג מה זה OC מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤840 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤454 מארז: Enermax Chakra 250mm Fan Black/Blue כמות: 1 - מחיר: ¤345 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤483 זיכרון: Geil 4GB (2x2GB) KIT Dragon DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤452 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤359 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 1GB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1207 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail כמות: 1 - מחיר: ¤155 כרטיס קול: Creative LIVE 5.1 EXTERNAL USB 2…

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  11. . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3700 ש"ח 12 תשלומים אני חושב.. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, משחקים בינוניים-כבדים, צפיה בסרטים, וחשוב לי שיהיה אפשר לעשות כמה פעולות עם תוכנות די קלות במקביל מבלי תקיעות או משהו 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כלום. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן DVD - מתלבט בין samsung ל LG 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא.. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכ…

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8K עדיף לא לחרוג כי זה גם ככה מלא. 2. מה שימושי המחשב? תכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא פאקטור. במידה בינונית. רק שלא יהיה מכונת כביסה. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? משקל וגודל פיזי הם לא פאקטור. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? משתמש בתפוצות של לינוקס, אז אפילו עדיף שיגיע בלי מערכת הפעלה כדי לא לשלם אקסטרה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? מאוזר תל אביב אבל נייד לאזור המ…

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  13. שלום לכלום, לאחר שחברה שלי קנתה לי ליום ההולדת מסך LCD 32 של LG ובנוסף שיש לי מסך מחשב 24 של סמסונג החלתתי שהדבר היחיד שחס לי זה מחשב חדש בשביל להשלים את החבליה. אז ככה הדרישות שאני צריך מהמחשב זה שהו יריץ משחקים באיכות ממש גבוה ותכניי HD. בנוסף אני רוצה גם בתקציב הזה שתי שלטים אלחוטיים למשחקים וכרטיס טלוויזיה למדיה סנטר. לפי ההודעות שאני רואה בפורום כולם ממליצים על הQ6600 או על הE8400... רציתי לדעת למה לא ללכת על המעבדים החדשים של AMD הPHENOM II. אשמח לקבל המלצות לבקשתי המבוססות גם על AMD וגם על INTEL. בנוסף אם תוכלו להסביר לי את ההבדל בין המעבדים של AMD לאלו של INTEL אני אשמח. ודבר אחד אחרון מה זה הI7 של אינטל למה הוא כולכך יקר והאם באמת שווה להשקיע כלכך הרבה כסף היום ב…

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  14. אהלן יש לי את המפרט הנ"ל: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro --- אובר-קלוק ל 3.2 Ghz לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXT האם כדאי לי לשפר משהו על מנת להריץ טוב יותר משחקים? ואם כן מה מומלץ? או שפשוט כדאי לי "לסחוב" עם המחשב הזה ולחכות ולקנות בעוד כשעה + - מערכת חדשה. אשמח לעזרה בנושא, תודה

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  15. אשמח לקבל מיפרט עד המחיר הנ"ל, למטרות משחקים עד קצה היכולת התקציבית. אצטרך גם להוסיף ספק כח אבל חוץ מ-4 החלקים שום דבר נוסף. אין צורך במחשב למטרות OC בכלל אבל שיהיה אמין ומהיר בסטוק. תודה !!

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  16. Started by גלוס,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ותלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה יומיומית על מספר תוכנות גרפיקה של אדובי : אילוסטרייטור פוטושופ ועוד. תלת מימד: סוליד וורקס, ריינו להתחשב בעובדה שהן יעבדו בו זמנית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל,…

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  17. Started by spcp,

הנייד התחיל לאחרונה להיתקע כל הזמן (מדובר על כל כמה דקות ) ומחייב לאחר שהוא נתקע - ריסט בדרך הפרטיזנטית: לחיצה ארוכה על מקש ההפעלה. שמתי לב שאם אני עובד איתו בחדר ממוזג או שמכוון כלפיו מאוורר - הוא פשוט לא נתקע, אגב לא מדובר בבעית זכרון או עכבר או כל דבר אחר- זה החום הישראלי בוודאות ! השאלה: האם זה נורמלי שמחשב בטמפרטורת סביבה של 30 מעלות ומעלה ללא קירור חיצוני כלשהו יתקע כל הזמן ? או שמדובר בבעית חומרה ?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  18. שלום חברים. אני מעוניין במחשב לשימושי אינטרנט ועבודה עם תמונות, אני מצלם ומשתמש בתוכנות כמו פיקסה,פוטושופ וכו'. אני מעוניין במחשב שיגיב מהר שיפח תוכנות ויעשה פעולות בצורה מהירה. אין צורך בכרטיס מסך מתוחכם, אני לא משחק משחקים וגם לא במסך משום שיש ברשותי אחד. אשמח לדעת על מה אתם ממליצים ואולי יש חנות מסויית שאפשר לרכוש דרכה מערכת שלמה ואיכותית.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, כאשר השימושים יהיו: אינטרנט, קצת משחקים (אין לי שום כוונה להריץ ג'י טי איי על גרפיקה גבוהה או משהו דומה, מספיק לי שאת רוב המשחקים שיש עכשיו בשוק אוכל להריץ על גרפיקה בינונית), קצת פוטושופ ובנוסף המחשב משמש כאמצעי האיחסון של הסטרימר. התקציב המקסימלי שאני מוכן להוציא זה 4.5K, כאשר אם יש אפשרות לחסוך לכיוון 3.5-4 אני אשמח. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. ומבחינתי שקט זה לא אפס רעש, שיהיה קצת פחות רועש ממחשב ממוצע. אין לי כוונה לבצע אוברקלוק. אין צורך בציוד היקפי. לא צריך מערכת הפעלה. בעיקרון אני רוצה מחשב שעכשיו יהיה קצת יותר חזק ממחשב שמשמש רק לאינטרנט ועבודה משרדית, ובעוד 4-5 שנים עדיין יוכל לשמש כמחשב משרדי ברמה סבירה. מבחינת חנות, אני מעדיף KSP…

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  20. Started by PC-Man,

קניתי את המחשב נייד הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKLK830EA השאלה שלי היא איך אני יכול לדעת אם החלקים שלו בפנים הם כמו שכתוב במפרט בוואלה? אפשר לרמות בזה לא? תודה

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  21. שלום לכולם, אזדקק לעזרתכם הרבה במציאת מפרט חזק ככל האפשר מ-Newegg. הרבה זמן שאני חושב להרכיב מחשב חדש וכעת הדבר מזדמן. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בזמן קצוב ומוגבל, המחשב מיועד לעמוד בעיקר בדרישות הבאות: הפעלת תחנות וירטואליות. הפעלה מהירה של תוכנות מכל הסוגים. מחשב שיריץ משחקים חלק ברזולוציה של 1650X1050 באיכות הכי גבוה. משחקים חשובים בעיקר: GTA4 Need For Speed כולם ועתידים לבוא. C&C מעט משחקי FPS טובים. התקציב הינו 1,100$ולהלן הדרישות: מעבד: מבלי להתפשר, רק Intel Core i7 920 דיסק קשיח: Western Digital Caviar Black WD1001FALS 1TB 7200rpm גם כאן מבלי להתפשר ספק: נתון לבחירתכם, כמובן בהתאם לכרטיס מסך. לוח אם: נתון לבחירתכם, עדיפות לGigabyte אך לא בהכרח. כרטיס מסך: …

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  22. שלום לכולם אני רואה שמחירי כמה ניידים צונחים וצונחים ואני מעוניינת במחשב נייד קל משקל עם ביצועים טובים וזמן בטריה טוב (לא גיימרית ולא מריצה תוכנות כבדות) ראיתי כמה דגמים שנשמעים נחמדים : HP Compaq Mini 700E Lenovo IdeaPad S10e LG X110 L.A7P1E 1.6GHZ HP Mini Note FU344EA 1.6GHz אם יש לכם דעה הארות הערות תובנות או המלצות אחרות אשמח לשמוע תודה

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  23. בינתיים אחרי חיפושים הגעתי למפרט הבא : AMD ATHLON 64 BIT 3200+ 2000FSB 512K S939-VENICE - BOX= 977 DFI INFINITY NF4 ULTRA= 590 SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-E RETAIL= 1400 ADATA DDR 1024MB 400MHZ CL3= 550 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII= 469 LG DVDRW GSA-4167B BLACK BULK =247 COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU= 289 FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm= 330 ביחד הכל יוצא.,.,.,.,.,.,4852 השאלה האם להשאיר את ה X800GTO2 ולעשות לו אוברקלוק, או לשנות קצת את המפרט וללכת על ה 7800GT והאם הכרטיס זיכרון הזה מתאים, ובבקשה בלי מפרטים עם באנדלים מנועה ו5 אחוז הנחה , כי אני לא קונה משם אז זה לא רלוונטי בשבילי תודה.

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  24. Started by SuperMasterGuy,

היי, אני זקוק למחשב חדש, ורציתי לשאול מה דעתכם על המפרט הנ"ל, אני לא גיימר, ואני משתמש במחשב רק לענייני עבודה (כלומר חוץ מאופיס, ווידוס 7 ודפדפן אינטרנט, אני לא יכול לחשוב על עוד משהו שאני אתקין בו). התקציב שלי, אגב, הוא 1500 ש"ח. המפרט נלקח מקטלוג המבצעים של מחסני חשמל: לוח אם: Gigabyte ga-h55m-d2h מארז: מידי ATX עם USB קדמי כולל ידית נשיאה וחלון שקוף בצד המארז ספק כוח: 500 WATT מעבד: intel-core i3-540 זכרון: 2GB DDR3 1333 דיסק קשיח: HDD 500GB SATA II 7200 RPM\ צורב: DVD RW SATA X24 SUPPER MULTI כרטיס מסך און בורד סה"כ: 1499 ש"ח כעקרון אף פעם לא קניתי במחסני חשמל, אני תמיד קונה בksp ושאר חנויות שמתמחות במחשבים ואלקטרוניקה, אז אני לא יודע כמה מומלץ לקנות שם. פשוט המפרט ה…

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by roxnity,

אהלן חברה, אני צריך 2 מפרטי למחשבי גיימינג. התקציב המקסימלי למפרט 1 הוא 4000, למפרט ה-2 5000 ש"ח. אם אפשר בבקשה, תנסו לנצל את התקציב אך עם השתדלות לא לחרוג ממנו. -בשני המפרטים, יש צורך להתחשב במסך FULL HD, (הכוונה שצריך לכלול במפרט מסך!) אני לא ממש מבין במסכים כך שאני סומך עליכם גם בעניין הזה . אין צורך בציוד היקפי חוץ מזה. רמת השקט הדרושה היא 7-10 (חשוב שיהיה שקט אך אם ניתן, שלא יפגע המפרט עצמו). -לא דרושה מערכת הפעלה. -יש צורך בהרכבה בחנות. -מבחינת חנות, אני מעריך לקנות מ-KSP אבל אם יש חנות מאוד מומלצת, היא צריכה להיות בבאר שבע. -אני לא מאמין שאני אשדרג את המחשב, אולי רק מבחינת זכרון/דיסק קשיח. המעבד צריך להיות מהסדרה של (i3/i5/i7) - זה חשוב!

• 1 תגובה
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים