עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  1. Started by shshmul,

ערב טוב לכולם. מחפש מפרט מחשב לילד בגיל 10 למשחקים ,ללא מסך ללא מקלדת וללא עכבר. מעבד אינטל בלבד dual core לוח-אם תומך ddr2 +pciex +sata2 כרטיס מסך pciex ממוצע שיאפשר לשחק משחקים חדשים בצורה נורמלית [ללא פילטרים וכו'] לא high end ד.קשיח sata2 זכרונות ddr2במהירות 667mhz גודל של 1gb צורב דיוידי מארז פשוט+ספק ג'נרי האם זה אפשרי במסגרת התקציב שלי? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  2. Started by iyehuda,

אני יכול לקנות את המחשב נייד קטן מאד ב 1000 ש"ח שווה ? http://www.fic.com.tw/product/ce260.aspx

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  3. שלוב רב, אבקש הצעות למפרט עבור מחשב ביתי, בתקציב של עד 1500 עם חריגה קלה. הדרישה המיוחדת הינה שהמחשב יריץ את משחקי הSIMS לגירסאותיהם ומשחקים ברמה שלהם בצורה סבירה. כמובן שעדיף שהרכיבים יהיו מאיכות סבירה (לדוגמא ללא זכרונות ג'נריים), אני מבין כי זה מובן מאיליו כאן. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. תודה מראש, ניסים

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  4. לא ידעתי איפה לפרסם את השאלה, אבל מכיוון שזה קשור למחשב נייד חשבתי שאולי זה מקום ראוי אני שוקל לקנות צורב נייד למחשב נטבוק. אני מכיר מנסיון שרוב הכוננים בשוק הם כוננים "רגילים", כונים בעלי מגש נפתח - עליו מניחים את הדיסק וסוגרים פנימה ישנם כוננים מיוחדים הנקראים "Slot load", כאשר הכוונה היא שאין מגש והדיסק נטען דרך חריץ (סלוט) בדופן הכונן (בדומה לרדיו ברכב) היתרון של כונן כזה מבחינתי הוא שהוא פחות פגיע מכונן רגיל כי אין לו חלקים שיוצאים החוצה ויכולים להשבר. האם משהו מכיר מנסיון או מידע - תקלות שיש לכוננים מהסוג הזה? חוות דעת תתקבל בשמחה!

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  5. שלום לכולם.. יש בידי מחשב נייד חדש שרכשתי.. Toshiba a300d כונן קשיח 250 ג'יגה.. הוא מגיע בצורה הזו C: - 120GB E: - 115 אני רוצה לדעת איך ומאיפה אני משנה את הנתונים האלו.. תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  6. Started by gallevy,

שלום ותודה רבה מראש לכל מי שיעזור לי. אני צריך מפרט למחשב שהיעוד שלו זה אווטלוק ,גלישה באינטרנט וכ"ו. הדגש כאן הוא על אמינות , חשוב שהוא יחזיק לשנים, פחות חשוב הביצועים. המחשב ככל הנראה ירכש מKSP תלפיות ירושלים - אז צריך שהמחשב יהיה עם חלקים שיש להם. צריך עם המפרט מערכת הפעלה עם רישיון 32 ביט XP או 7 לא ממש משנה העיקר 32 ביט. (מסיבות תוכנה) ממש תודה רבה לכל מי שיעזור

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  7. לא יותר מ 3500 ש"ח ונא להכליל במפרט מסך LCD 17 Inch. תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  8. Started by iem,

אהלן אנשים, אני מעוניין בדגם\ים רלוונטי\ים לדרישות המצ"ב. תודה מראש !!! מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), עריכה גרפית (דו מימדית - פוטושוטפ בלבד). * גודל המסך: 15.6". * משקל רצוי: עד 3kg+-. * זמן סוללה: 5-6 שעות, ניתן להתפשר על 4.5 שעות גם. * יציאות מיוחדת: לא ממש. * בלוטות: לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח: לא פחות מ-320GB. * כונן CD/DVD? צורב?: אין צורך. * כונן Bluray: ממש לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  9. יש לכם 3,000 דולר פנויים? כעת תוכלו להשקיע אותם בדגם העליון של הטאבלט או המחשב הנייד מבית מיקרוסופט מחשבי ה-Surface של מיקרוסופט מעולם לא כוונו אל הקטגוריה התקציבית של השוק, אך נראה כי הדגמים החדשיםאשר זמינים לרכישה עכשיו מקפיצים אותם מעולם ה'פרימיום' אל קטגוריה חדשה לגמרי, ששמורה לעשירים המופלגים ביותר בלבד. הדגמים החדשים של טאבלט ה-Surface Pro 4 ושלהאולטרבוק ההיברידי Surface Book מציעים כונני SSD בממשק ה-M.2 ובנפח של טרה-בייט שלהם, שלא היו זמינים עד כה ומהווים למעשה יישור קו אל מה שניתן לקבל במחשבים ניידים בהם כונני ה-SSD עדיין מתבססים על מארזי 2.5 אינץ' סטנדרטיים (כשהיתרון בביצועים הוא כמובן אצל ה-M.2 העדכני, תודות לממשק ה-PCI-Express הישיר שלו), והמחירים הם …

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  10. Started by motir,

הי, אני רוצה לשדרג את ה-HTPC שלי, כך שיריץ MCE ווידאו בצורה חלקה. אני לא מתכוון להריץ משחקים, אבל אולי פעם ב... מה דעתכם על המפרט הבא? מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 735 1 735 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS Price Units Total A8N5X s939, NF4, PCI-E, SATA 540 1 540 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Kingston CL3 280 1 280 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK) 280 1 280 Total price 1835 ¤ יש מקום לשיפורים באותו תקציב? כרטיס המסך זול מאוד, אני חושש שהוא ממש זבל. תודה! מוטי

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  11. Started by tulalala,

<blockquote>1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בעייתי 2. מה שימושי המחשב גיימינג כבד אני רוצה שהוא יריץ כול משחק שקיים ושיצא בזמן הקרוב עד הכי גבוהה אני משחק על 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא צריך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 לא יהווה בעיה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע אתם תחליטו 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/ לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה)…

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by Halo!,

שלום, אני סטודנטית למדעי המחשב, כך שאני עובדת הרבה עם המחשב, קוד וכו'. אני רוצה לקנות מחשב לשנה הבאה, כך שיאפשר לי הרצות של ישום כבדים אך עם זאת קל במשקלו ועם מסך סביר. האם DELL XPS M1330 מומלץ בשבילי? מבחינת משקל ונתונים טכניים הוא סבבה לגמרי, הדבר היחיד שמפריע לי הוא המסך. האם ניתן להסתדר עם 13.3? אין לי ניסיון עם הדברים האלו. תודה לעונים, ואם יש עוד משהו לומר על המחשב - בכיף

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  13. Started by p-o-i,

אני זקוק למפרט ב1500 לחבר... כרטיס מסך לא צריך לפחות 2GB זיכרון ושהמעבד יהיה E7300 או כל דבר שהוא C2D....(ולא הE5XX..) (סתם דוגמא - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HI4700 - חבר שלי רצה להביא את זה אמרתי לו שיחכה קצת וניראה מה אפשר להשיג..)

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  14. יש לי זיכוי באתרhttp://www.compil.org.il/scripts/ מבקש מפרט מתאים מהאתר הזה

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by Nasok,

אני תלמיד במכללה ואני צריך מחשב נייד שיהיה קל ושיריץ לי סביבות פיתוח למינהן בשביל C ,C++,JAVA גרפיקה וכו'. ז"א אני מחפש מחשב קל ,נייד,וחזק אם זה יתאפשר אשמח לקבל הצעות..

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  16. Mother Board INTEL DRAGON TAIL P35DPM L1G+FW 1333Mhz RAID Graphic Cards ATI SAPPHIRE X1950GT 512MB GDDR3 + D.DVI 256BIT Processors INTEL QUAD CORE Q6600 2.4GHZ 8MB Themaltake Big Typhoon (קירור למעבד) HDD 250GB 8MB SATA II 7200 SAMSUNG Memory DDR II 1GB 800Mhz CL5 TWISTER TWINMOS + HEATSINK 391.00 X2 CD & DVD DVRW NEC 7170 X 18 +/- DUAL LAYER BLACK Cases & Power Supply CASE BRIZA 6097 450W 20/24PIN + FILTER BLACK כל מי שיכול שירשום את מה הוא חושב על המפרט האם זה מספיק טוב? ולכמה זמן הוא יחזיק לדעתו? והאם יש דברים שניתן לשפר אבל בלי צורך להשקיע יותר מידי כסף ממה שאני משקיע עד עכשיו (4600) זה לעבודה ביתית ומשחקים

• 10 תגובות
    • 644 צפיות
  17. שלום לכולם. קניתי לפני חצי שנה בערך מחשב נייד של ג'יגהביט מדגם w468n-dc22m. לאחרונה נסיתי לעדכן את הכרטיס מסך שלו ( 8400gs )דרך האתר הרשמי של אנוידיה. הקובץ הרגיל כותב לי שהוא לא מזהה את המערכת. הפעלתי את הזיהוי האוטומטי באתר של הדרייברים והוא כתב לי שאני צריך להוריד דרייבר מהאתר הזה http://www.compal.com/asp/driver_dnd/index.htm נכנסתי אליו והכל שם בלאגן..אין דגמים מדוייקים ואין לי מושג מה לעשות שם.. נסיתי גם להכנס לאתר של ג'יגהביט ושם מצאתי רק את הדרייבר הישן שכבר יש לי והתקנתי מהדיסק שקבלתי עם המחשב. יש למישו רעיון איך אני יכול להשיג עדכון נורמאלי?? תודה מראש.. שחר.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  18. לא יצא מהבית כנראה אבל יהיה נייד בתוך הבית. משהו חזק ואמין שלא יהיה כבד מידי, רצוי 14 או 13.3 של DELL . עדיף שיהיה חיבור ישיר של HDMI . משהו מומלץ ?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  19. אני כרגע בתהליך להחזרת המחשב התקול שרכשתי, ומתלבטת על תחליף ראוי (ל DELL STUDIO 1558) *שימושים: גרפיקה ועריכה* אופציה ראשונה PC עד 7000K קריטריונים: 1. מסך15" איכותי בעל רזולוציה גבוהה (FULL HD עדיף) (אגב, המסך של DELL מסדרת הסטודיו-נקרא WHITE LED אמנם אך הנורות הן בצבע כחלכל, מה שנותן גוון כחול מעצבן לתמונה, הרזולוציה מדהימה אבל חוץ מלבן עומק צבעים לא משהו) 2. אפשרות להארד דיסק 7200RPM 3. כרטיס מסך חזק לגרפיקה 4. סוס עבודה! ONE THAT STAYS COOL גם תחת עומס (גוף אלומיניום כמדומני?) בקיצור אחד שאפשר לסמוך עליו levono thinkpad? toshiba? ASUS? אופציה שנייה היא כבר ללכת על הMACBOOK PRO שמן הסתם היה הבחירה הראשונה שלי אם יכולתי לעמוד בתקציב, ויהיה ברירת מחדל אם אי…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by haim1440,

מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Duo E6750, 1066Mhz, s775, 4MB 1050 1 1050 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total 965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 645 1 645 זכרונות‏ DDR II 800 Price Units Total 1GB TwinMOS CL5 350 2 700 כרטיסי מסך‏ eVGA Price Units Total 8800GTS 320MB Superclocked GDDR3, HDTV ,2xDVI, PCI-E 1670 1 1670 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 310 1 310 צורבים‏ LiteOn Price Units Total DVD±RW LH-20A1P x20 Black 180 1 180 מארזים‏ HEC Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 245 1 245 ספקי כוח‏ HEC Price Units Total 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin 275 1 275 האם…

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  21. שלום לכל חברי הפורום, לאחרונה חשבתי לקנות מחשב משרדי חדש במקום ישן שיש לי. אחת הדרישות החשובות הוא שהוא יריץ VISTA בצורה חלקה בתצורה המקסימלית שלה, עם כל האפקטים וכו'. כן, אני יודע שעדיין לא ידוע אם ויסטה שווה את השדרוג מ-XP, אבל אני חושב קדימה. דרישות (ושאלות)...: מעבד CORE 2 DUO (כנראה 6300) לוח אם של ASUS, GIGABYTE - איזה צ'יפסט כדאי? האם 945P יספיק (במחשבה לטווח הארוך), או שכדאי להשקיע ב-965P? זיכרון 2GB DDR2 - בנוגע לתדר - האם נכון שיש בעיה למעבדי ה-C2D של אינטל עם זיכרונות בתדר 667? פעם שמעתי משהו כזה... האם שווה להשקיע בזיכרון בתדר 800? HD - של חברה טובה, WD, SAMSUNG, MAXTOR, HITACHI בנפח מינימלי של 160GB (כמובן SATA2). האם מספיק 8MB BUFFER או כדאי להשקיע ב-16MB? כ…

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  22. מחשב לצרכים בסיסים אבל שיוכל להריץ משחקים של היום 3500 (בלי חריגה) ואני לא מדבר על משחקים כמו קריסיס, יותר לכוון של משחקי ספורט וכאלה. זה מחשב לחבר שאני מרכיב לו הכנתי לו מפרט הייתי רוצה לקבל חוות דעת. מעבד Intel Core 2 Duo E4600 Box ¤748 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3G ¤460 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39215 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤239 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤295 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי GeCube RADEON HD3850 HDMI 256MB PCIe ¤917 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=G…

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  23. הי לכולם, אני זקוק לייעוץ במפרט מחשב. מטרת המחשב העיקרית היא עבודה עם חישובים כבדים - Matlab בעיקר, חישובים מתמטים ארוכים וניתנים למקבול רציני, ושדורשים הרבה זכרון. בנוסף, זה כמובן הולך להיות מחשב העבודה הראשי שלי, כך שכדאי שהוא יהיה זריז, נעים ושקט. לבסוף, אני מקווה גם לשחק עליו קצת, אז כרטיס מסך חביב+ גם יהיה נחמד - לא צריך משהו קיצוני. תקציב - ~3000 ש"ח, ללא ציוד הקפי כלל (מסך מקלדת וכו'). כבר הסתכלתי סביב, ונראה לי שמשהו בסגנון הזה יכול להתאים לי, אשמח לשמוע הערות: מעבד: Intel Q6600 זכרון 2x2GB של חברה גדולה (למרות שלא קריטי, אבל ההפרשים במחירים ממש נמוכים) לוח אם: Gigabyte P45 אחת הגרסאות (לא לגמרי עקבתי אחר ההבדלים) כרטיס מסך: AMD 4670 (למרות שיתכן שזה קצת יקר ויותר…

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by yigael_o,

היי לכולם, אני מעוניין במחשב שיחליף את הנייד שלי, כיום אני יכול להסתפק בנייח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין מגבלה, אבל נראה לי שזה מספיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח והרצת מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HYPER-V ו VISUAL STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע FULL HD -לאילו הגדרות גר…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים