ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
כל החלקים אני מביא במחירי יבואן כולל מסך והכל התקציב הוא בסביבות ה 3000 ש"ח אפשר לעלות קצת אבל לא לעבור 3700 אשמח לשמוע הצעות לשיפור והערכה כמה יעלה כל העניין לפי מחירי יבואן בבקשה בינתיים חשבתי על זה: מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 (S775) - 1.8GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box לוח אם - LGA775 Intel945P - ASRock ConRoeXFire-eSATA2 זיכרון פנימי - DDR-2 - 1024mb PC4300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 533mhz זיכרון פנימי מודל שני - DDR-2 - 1024mb PC4300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 533mhz כרטיס מסך - PCX - Radeon X1900XT 256MB DDR-III 256bit מסך - LCD 17 inch - LG 1752T - 8ms +DVI מקלדת - Genius KB-21e Silver Black keyboard עכבר - Geni…
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
ובכן, המחשב שלי תומך עד 4 ג'יגה והחלטתי ש... למה לא, בעצם. אבל 2X2 של 667 עולה הון לא קטן, וגם יש מחסור בארץ. תהיתי האם עדיף לי ללכת על 2X2 של 533 או שההבדל משמעותי וכדאי להמתין. אז בעצם ההתלבטות היא: 2X2 של 533 או 1X2 של 667 (כמובן שבהתחשב בתקציב, אם ההבדל בביצועים הוא קטן) בנוסף... זיכרון איכותי יכול לקבל המהרה קלה, ולכן אני מניח שגם אם אני רוכש 533, הוא יהיה מסוגל להגיע ל-577, למשל. השאלה היא האם ניתן לשנות את ההגדרות של הזיכרון כדי שהמחשב "יחשוב" שהוא זיכרון יותר מהיר... וכך לעשות לו OC קטן. מדובר ב-T4215 של פוג'יטסו, אגב. דעות? המלצות? תשובות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
תקציב? 5500 ש"ח גמיש מאוד. מטרות המחשב? משחקים * גודל המסך? 15 או 17. לא משנה לי. ושיהיה מסך איכותי שיראה תמונה טובה למשחקים. * משקל רצוי? לא משנה. * זמן סוללה? לא משנה. שיהיה סביר רוב הזמן הוא יהיה מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה HDMI שאוכל לחבר לטלויזיה לראות ממנו סרטים * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? משהו ברמה הנורמלית. שיהיה SSD * כונן אופטי? עדיף שיהיה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש. אולי ASUS * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: המשחק מיועד למשחקים. אז דגש על ביצועים. מסך. וקירור. שאלות נוספות: 1. יש את המחשב הזה בKSP אילת יעלה שם 4300 במקום 5100 במרכז! אני יורד לאילת…
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
כמה נקודות: לשימושי תלת מימד, עיבודי תמונה ומשחקים (חייב לפחות 4 ג'יגה זיכרון, לכן גם הויסטה 64). יש לי כבר Q9550. מתחבר למסך 1680*1050. ללא OC. לוח האם נבחר משיקולים אישיים ואין לי כוונה להחליף אותו (כן, אני יודע שהוא P45 ואת ההשלכות של זה). כל הרכיבים רק מהחנות נעה מחשבים, בבקשה אל תפנו אותי למקומות אחרים. חשובה לי קודם כל איכות ואמינות הרכיבים ורק אח"כ השקט שלהם. ספק 750W לטובת העתיד, אני מחליף מחשב פעם ב-5 שנים. אני מעדיף מארז אלגנטי ולא מארז נוצץ עם חלונות וכל מיני LED-ים. המפרט: ASUS P5Q-E, יחידות 1 ¤865 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3317 G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ CL5, יחידות 1 ¤585 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?pr…
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום רב, אני קונה מחשב לאמי. מחשב לצרכים מינימליים. גלישה באינטרנט, סקייפ, צפייה בסרטים לפעמים. משחקים שלא דורשים המון. חשבתי על המפרטים המומלצים של KSP האם זה טוב לדעתם ? http://ksp.co.il/?uin=15601 http://ksp.co.il/?uin=16087 תודה, היום אני מתכוון לקנות. אשמח לקבל קצת עצות
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לייעץ לי על דגם או מפרט ממולץ למחשב נייד "15 שיתמוך בתוכנות SKETCHUP, AUTOCAD, REVIT, PHOTOSHOP. הסכום שלי הוא בסביבות 5000 ש"ח. נתקלתי בשני דגמים העומדים בתקציב והייתי רוצה לדעת אם הם כיוון טוב ואם לא אז מה כן מומלץ במקום: 1. Asus Vivobook X556UQ-DM842T- http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=10105 2. Lenovo Yoga 720 15 80X7007YIV- http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=10004 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת גרפי…
-
- 4 תגובות
- 4k צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את המחשב למשהו חזק....תקציב 6000 שקל.... זה 4 חלקים, כרטיס מסך אולי 6600GT או 800XT , בקיצור כרטיס מסך עם ביצועים טובים, מעבד סוס, עד 2500 שקל, ותמליצו לימה יותר טוב INTEL או AMD ... וגם לוח אמ שתואם למעבד ולכרטיס מסך, זכרון טוב DUAL 512... אמרו לי OZC הכי תותחים, שיהיה בערך 1500 ש"ח הזכרון אני צריך את ארבעת הרכיבים האלה תואמים ועובדים בהרמוניה בזמן שאני עמיס עליהם עם האוברקלוקינג ניתן לחרוג בתקציב בכמה מאות, זה שידרוג יש לי עכשיו P4 2.4GHZ עם 256MB זכרון כרטיס מסך RADEON ATI 9550 ולוח אמ ASUS P4S8X-X, קניתי מחשב לפני 3\2 שנים לא משהו כבר... תודה רבה לעוזרים --- סליחה לא שמתי לב שיש פורום מפרטים נא להעביר -----
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מה דעתכם על הדגם הזה של HP http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834147744
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
לחברי הפורום, שלום. המטרה היא הרכבת מחשב על בסיס מעבד Intel Core 2 Extreme QX9770, 3.2 GHz Q9770 (BX80569QX9770) Boxed Processor. פריט זה הוא נתון קבוע ולא ניתן לשינוי. קיבלתי הצעות מחיר משתי חנויות שונות. מבקשת עזרה בביקורת המפרטים והערות. המחשב הוא לא מחשב גיימינג. למחשב יחוברו שני מסכים LCD 23 אינץ. מפרט ראשון מארז COOLER MASTER ELITE 335/334. ספק כוח ANTEC NEO ECO 620W. לוח אם GIGABYTE GA-EP43T-UD3L. זיכרון KINGSTON 133 DDR3 4GX2. כ. מסך SAPPHIRE HD 5670 1GB DDR5. מאורר COOLER MASTER HYPER 212 PLUS. דיסק WD GREEN SATA 7200 500G. מפרט שני מארז THERMALTAKE ARMOR A60 MID-ATX. ספק כוח ANTEC HIGH CURRENT GAMER 620W. לוח אם אותו דבר כמו במפרט הראשון. זיכרון KINGSTON 1333M…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתלבט בין 3 אופציות: 1. לקנות נטבוק 10' 2. לקנות נייד רגיל יד שניה 3. לקנות נייד חדש ב-2600 שח השימושים שלי הם בסיסיים - אינטרנט ואופיס, אשמח מאוד אם לא ייתקע כשאני עושה כמה דברים בו זמנית וגם חשובה לי האמינות. 1. אופציית הנטבוק - הבנתי שזה לא נוח לעבוד זמן ממושך אבל אני יכול לחבר אותו למקלדת רגילה ולמסך רגיל לא? אפשר גם מסך מהסוג הישן, לא דק? 2. יד שניה - ראיתי כל מיני מחשבים ברשת ב-1000 1500 שקלים מה הסיכונים? מה לעשות כדי לא ליפול? 3. חדש - שווה לקנות משהו במחיר הזה או שזול יצא יקר? (בעיות התחממות או דברים אחרים?) סליחה על השאלה המיגעת, תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מצטער אם זה לא המקום פשוט פה זה שאלות על ניידים אני רוצה לקנות זיכרון CORSAIR למחשב נייד גודל: 2GB מהירות : DDRII 667 אני צריך את זה בסטיק 1 של 2 גיגה לא 2 סטיקים של 1 גיגה מישהו יכול להגיד לי כמה בערך הוא אמור לעלות?
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אשמח לעזרה ברכישת מחשב נייד חדש. השימוש הוא ללימודים/ סרטים וכד'. התקציב בסביבות 3000-4000 ש"ח. חשוב שהמחשב יהיה יחסית קל (כיום אני סוחב מחשב של 2.7 ק"ג), שהמסך יהיה איכותי ולפחות 14 אינץ, שיהיה מהיר, אמין, ובעל מקום אחסון מספק. אני מתלבט בין 3 מחשבים הבאים: (שמתי בלינק את המפרטים שלהם) Lenovo IdeaPad 720S-14 81BD002FIV HP 14-bf102nj 2PP15EA Lenovo IdeaPad 720S-14 81BD002EIV אשמח שתסבירו לי מה ההבדלים בין המחשבים, ומה נחשב יותר טוב. בין ה Lenovo-ים ל HP יש הבדל של 600 ש"ח, כך שה-HP זול יותר, ורציתי לדעת האם זה משמעותי. בנוסף, האם ידוע לכם איזה מחשב אמין יותר? אם יש לכם רעיון למחשב אחר בטווח המחירים שאתם חושבים שטוב יותר ממה שהצעתי, אשמח שתציעו. …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, על פי הדרישות הממולצות ממחשב לOculus rift בחרתי שני מחשבים שניראים לי מתאימים והם בתחום המחיר הנמוך ביותר (כרטיס גרפי Nvidia 1060). הראשון בעל מעבד i5 והשני i7. האם יש המלצות לבחירה מבין שניהם? האם הדל עם מעבד ה i5 יתמוך בצורה טובה לאוקולוס? משהוא אחר בתחום הזול של המחירים? 1. Dell inspiron 7577 2. Lenovo legion y720 תודה,
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
קודם כל הבנתי שעכשיו זו תקופה פחות טובה לקנות מחשב (DX10...) בעיקר אם רוצים לדאוג שהמחשב יהיה סבבה גם לעוד שנתיים-שלוש ככה. הרבה זמן לא חקרתי לגבי מפרטי מחשבים אבל אני דיי חייב לקנות אותו עד תחילת אוקטובר ואשמח לעזרה. מדובר על מחשב למשחקים בתקציב 3000.. אפשר תכלס לחרוג אבל חשוב שיהיה כמה שיותר זול כי אני לא יודע אם אוכל לעמוד בזה.. ובגלל הבעיה שעכשיו כרטיסי המסך לא יהיו יעילים עם הDX10 לגבי משחקים בעוד שנתיים ככה, חשבתי להשקיע פחות בכרטיס מסך ובעוד שנה או משהו כזה, לקנות כרטיס מסך חדש וחזק יותר. במילים אחרות - בגלל שאני חייב לקנות מחשב עכשיו באוקטובר אני מעדיף לקנות כמה שיותר זול שאוכל לשדרג ולהשקיע בו יותר בעוד כשנה. לא צריך מסך, מקלדת או עכבר למפרט.. המפרט שהציעו לי לענ…
-
- 11 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב שהמטרה שלו היא למשחקים כבדים וגיימינג, האם המארז והמאווררים מספיק טובים בשביל המחשב, והאם המפרט הבא טוב יחסית לכסף שמחשב עולה: מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ¤1199 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤425 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4890 TOXIC 1GB GDDR5 - RETAIL ¤1384 דיסק קשיח: [..] WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤284 צורב: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤128 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 - GOLD EDITION : OCZ2G8004GK ¤265 מארז: [..] COOLERMASTER CENTURION 590 (BLACK) RC-590-KKN1-GP w/o PSU ¤342 ספק כוח: [..] SEASONIC 550W : SS-550HT ¤406 קרור למארז: [..] SCYTHE SLIP STREAM 120mm 1600r…
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מחפש את המחשב http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210483 קיימת חנות אמינה שממנה אפשר לקנות אותו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
sorry, i don't have hebrew in this computer. what do you think of the next option? case: foxconn TLA436 + FSB 350W 212nis motherboard: Gigabyte GA-965p-s3 768nis CPU: intel P D820 2.8GHz 529nis memory: kingston DDR2 1GB / 667 mhz 828nis Hardisk: Samsung 160GB Sata2 8m 325nis DVD/RW sony aw-q170abk 187nis monitor: benQ fp93 19" lcd 2ms 1450nis total price after cash discount: 4200nis is it okay?
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, אודה לכם לעזרה בבנית מפרט למחשב לאבא שלי לעבודות משרדיות בעיקר כגון עבודה עם office, גלישה באינטרנט וכו'. כמו כן יכול להיות בעתיד לשמש לעריכה גרפית קלה (תמונות וכאלה). לא צריך ציוד הקפי. במחשב עצמו צריך להיות צורב DVD המפרט צריך להיות עם מעבד אינטל ולוח אם של gigabyte כמו כן לא חובה שיהיה בכל הסכום.. אין צורך גם במסך ודיסק קשיח.. קיים כבר ממחשב אחר. הרכבתי מפרט בעצמי (בהמשך) אך יש לי כמה הסתגויות לגבי כמה דברים: 1. המעבד - האם יש צורך במשהו כ"כ חזק ואם יש להציע חלופות טובות. 2. הכנסתי לוח אם עם כרטיס גרפי עליו.. האם זה מספיק או שיש צורך במשהו יותר טוב? 3. על איזה צורב dvd מומלץ? מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤582 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE72…
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חזק בעיקר למשחקים ללא מסך, כונן קשיח וכונן אופטי. יתר השימושים יהיו לעריכת וידאו וגרפיקה מדי פעם. 1. האם כל החלקים תואמים ויפעלו טוב אחד עם השני? 2. האם יש מקום בו אוכל להשיג את החלקים במחיר זול יותר? 3. האם אתם ממליצים על חלקים טובים יותר / פחות טובים בהתאם לתקציב ולצרכים? תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אז ככה, המחשב מיועד לילדים בני 8 ו12, לא גיימרים רציניים, קצת CS1.6, קצת WOW, וזהו בעקרון. לא משהו הארדקור. המפרט צריך לכלולל מסך (גם, משהו פשוט, אבל נורמאלי), ורצוי כמה שיותר זכרון, לעבודה חלקה, וגם למקרה שאני ארצה להתקין VISTA, בעתיד. שיכיל צורב DVD, ומארז פשוט. אם יש משהו עם חיבורי USB עליונים, זה יהיה מצויין... בעקרון, אלו כל הדרישות. תודה רבה לעוזרים! ;D
-
- 9 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב כולל מסך 22'' עד סכום של 4000 שח בעיקר לשימוש של לראות סרטים באיכות טובה, משחקים (pes , nfs), גלישה באינטרנט ולשמוע מוסיקה. אם אפשר מפרט מלא תודה
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות סדרה של הפסקות חשמל באזורי, חוסר באל-פסק וספק ג'נרי זול אני שם לב שהמחשב שלי מתחיל לגסוס (היום לקח לי כשעה להדליק אותו עד שהספק הסכים לעשות ג'סטה ולתת מכה). המחשב שירת אותי נאמנות במשך 5+ שנים, נקנה ב-Ivory ולמען האמת עשה בעיות מהיום הראשון (מסכים כחולים, שתי כרטיסי מסך שנשרפו וכו'). למרות שציפיתי להחליף אותו רק בעוד כמה שנים למחשב יקר ורצחני, אני מבין שאין ברירה וכבר נמאס לי לנסות לתקן אותו להחליף רכיבים על כן אני צריך מחשב בתקציב זול יחסית ועל הדרך לשפר את הביצועים. אני מתכנן לשמור את כל הציוד ההיקפי שיש לי, מסך ודיסק קשיח של 1TB שקניתי לא מזמן (ואולי במקרה הצורך דיסק קשיח נוסף של 0.5TB) - כל השאר יתחלף. מלבד הנקודות שרשמתי למטה שאתם זקוקים להם י…
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אהלן וסאהלן חברים יקרים, ביוני הקרוב אני יוצא להקיף את העולם עם 0 תיקים, כחלק ממסע/פרויקט שלי, והתכנון היה לקנות מקבוק אייר 11.6, שכן קראתי עליו דברים נפלאים, והוא נכנס לי בדיוק בכיס של מה שאני לובש. עכשיו, תכננתי למכור את המחשב הנוכחי שלי (שאני מבסוט עליו מאוד, מאוד, מאוד.), כי הנחתי שהוא יהיה מעט גדול מדי בשביל כל הסיפור, וגם ההארד דרייב הרגיל שלו לא יעמוד לאורך זמן בכל מהמורות הדרך. לפני כמה ימים נסעתי ל"למטייל" על מנת לקנות כמה דברים קטנים, והמחשב נפל לי מהתיק על הכביש. המסך הלך, ומסתבר שגם ההארד דרייב. אז חשבתי "על הדרך" להחליף לו את ההארד דרייב ולנסות להשתמש בו, במקום לרכוש מק. לפחות לעת עתה. המפרט המקורי הוא : 13.3� Diagonal High-Definition HP LED BrightView Wi…
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
עדיפות לערכת השבבים האחרונה (סנטרינו 2?) 3gb ראם קשיח 320gb צורב DVD Dual Layer 3x USB 2.0 Wi-Fi LAN BT HDMI דגש גם על מעבד בעל פליטת חום נמוכה ככל הניתן חיי סוללה ארוכים (ליתיום 6 תאים?) כרטיס מסך המתאים לשימושים בכותרת מסך 15" מותג אמין ובעל שנתיים אחריות לפחות[br]פורסם בתאריך: 7.09.2009 בשעה 12:30:08 התקציב נמתח ל 5,000 אם יש צורך אמיתי
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב נייד בתקציב של 4000 שקלים - הסכום גמיש על חשבון מפרט איכותי יותר. ייעוד המחשב לעבודה משרדית בעיקר - "מחשב סטודנטים" אך בנוסף מעוניין להריץ עליו סרטים HD ולחבר לLCD (מה שאומר שצריך יציאת HDMI) מסך - 15.5" / 17" משקל - לא רלוונטי כרגע - לא כבד מידי זמן סוללה - 4 שעות מינימום כשאין תוכנות כבדות שרצות ברקע (למשל 4 שעות של גלישה ברשת נטו) יציאות - כמו שאמרתי קודם HDMI ושאר הסטנדרט USB3.0 וכ'ו כונן קשיח - הולך לכיוון ה500GB מינימום - אם משתלם 1TB צורב DVD הפך להיות דבר שגרתי - לכן צריך להכלל. אחריות - 3/5 שנים עדיפות לחברה - DELL - מדוע? אופציה לרכישה דרך הספק בארץ וקבלת הנחה משמעותית לעומת חנויות המחשבים. אני חדש בעולם הניידים, מבין יותר בעולם הנייחים, קראתי את…
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-