ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הנה מידע על כמה ניידים של DELL עם המעבדים החדשים - https://www.gadgety.co.il/187126/dell-kaby-lake-2017/ מה שטוב בקישור היא העובדה שיש גם מחירים שלהם. לידיעתכם !
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש וזקוק למפרט אני רוצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט שיהיה עם מערך RAID 0 של לפחות 500GB כרטיס מסך תומך DX10 עם חיבור HDMI שיודע לעשות CLONE ב-2 רזולוציות שונות, הוא לא צריך להיות חזק במיוחד כי אני לא מתכוון להריץ משחקים (בשביל זה יש XBOX360 ) מעבד QUAD לוח עם ציפסט P35 זיכרון 2G ומעלה לפחות 800MHZ מארז איכותי (ראיתי את ה SONATA3 אבל אני לא יודע אם הוא נחשב למארז טוב) תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שיתן את התוצאה הכי משתלמת ומתאימה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends, dirty bomb, overwatch, battlefield 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות …
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם יש מישהו שיכול בבקשה לעזור לי למצוא מחשב של חברת IBM גירסה ThinkPad LTE מי שמבין במחשבים יבין מה LTE זה אפשרות להתחבר לאינטרנט דרך כרטיס סימ של פלאפון < חיפשתי באייבורי וksp ובזאפ ואין בשום מקום... אשמח אם מישהו יכול להפנות אותי למישהו מהארץ דווקא ולא מחו"ל , כי זה דחוף תודה רבההההההההההה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יום ראשון אני קונה מחשב, מטרתו היא גיימינג כבד, תקציב כ-7000 שקל. צריך רק קופסא, ללא כונן אופטי ורק כ-512 זכרון של A-data מכיוון שיש לי כבר אחד. את המחשב אקנה מזיגזאג, כך שאל תביאו לי דברים שלא קיימים כלל בבקשה. הינה המפרט: Processor: AMD Athlon 64 3700+ (939-pin) Box San diego MB: Asus A8N-SLI Premium Memory: A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 Hard Disk: WD 160GB SATA II 8MB JS 7200RPM Video Card: Leadtek WinFast PX7800 GT TDH MyVIVO Floppy: SONY Floppy 1.44 BLACK Power Supply: HEC - HEC-420W (WIN 420UB) - ATX 2 Case: A-TOP Z-Alien PC Gaming Server - Silver System Assembly 7000 ש"ח לא יהיה שימוש ב-SLI, והספק כוח יחזיק ללא שום בעיה בדוק. תיקונים יתקבלו בברכה, בבקשה אל תחרגו בתק…
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית,סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
חברה אם אני לוקח זכרונות שהFSB שלהם הוא 1066 MHZ והfsp של המעבד הוא 1333 mhz או שצריך להתאים יותר..?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
היי אנשים, בעוד חודשיים אינטל תוציא סדרת מעבדים חדשים (דור המשך של IVY BRIDGE) וע"פ הטענות הליבה הגרפית שמתפקדת כחלק מהמעבדים תקבל האצה משמעותית של 30%-40%. אני חייב להודות שבתור מי שמפתח משחקים למחייתו מאוד הופתעתי לטובה מ-HD4000, שמריץ דברים בצורה סבירה ביותר (לא משחקי AAA אבל ציפיתי להרבה פחות מזה). ובעצם עולה השאלה אם לחכות עוד חודשיים? או שלדעתכם המחירים בהתחלה יהיו בשמיים...? ופה עולה גם שאלה צדדית לגבי מסכי הטאץ'... גימיק נחמד, חייב לציין (לאבא שלי יש לפטופ עם זה). יש מחשבים בתחום מחיר ה-3000-4000ש"ח עם מסכי מגע לא רעים, אבל הם לא מתקפלים יפה לדמוי טאבלט (מחשבים שמתקפלים ל2 הצדדים עולים כבר 6000+, לפחות מהדגמים שאני ראיתי). יש המלצות? או אולי אתם יודעים משהו על…
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם כבר הכנתם לי בעבר כמה מפרטים לחברים ואנשים קרובים ותמיד אמשיך לבוא לפה כי אתם תותחים הפעם אשמח לעזרתם בחיפוש אחר מחשב לגיימינג כללי 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כללי (cuphead gta csgo bf4) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הסכום העומד לרשותי בשביל המחשב הוא בין 4000-5000 ש"ח אני לא ממש מבין בעינייני החומרה, אני אתאר מה שאני צריך ברכיבים ואציין את ההמלצות שקיבלתי. אשמח אם תעזרו לי לארגן את המפרט: מארז: ==== המארז צריך להיות מרווח, שקט, מסוכך היטב נגד חדירת EMI ובעל יכולת אוורור מעולה. מומלץ 3 מאווררים רגילים, או 2 מאווררים גדולים יותר המסתובבים לאט יחסית. ספק הכוח צריך להיות מינימום 400 W באיכות גבוהה ומיוצב. ההמלצה שקיבלתי היא CI-6A19, האם הוא מתאים? צריך להוסיף לו עוד מאווררים ו/או ספק אחרים? לוח אם: ==== הדגם שהומלץ לי עבור intel הוא ה-asus p4p-800delux. העניין הוא שאני מעדיף מחשב עם מעבד amd, כך שאני לא יודע איזה לוח אם מקביל אמור להתאים לי. מעבד מרכזי: ======= המעבד שהומלץ לי פה הוא amd…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב נייד (מחשב נוסף לשולחני) לעבודה עם תוכנות תלת (מאיה, מאדבוקס, זיבראש וכו) עריכה גראפית בפוטושופ וכו. מבחינת מפרט אני יודע מה צריך (I7 HQ, כרטיס מסך יעודי בעל 4GB זיכרון, 8GB RAM DDR4 וכו) הדבר הייחודי שאני מחפש זה מחשב מתקפל בעל מסך מגע עם דיג'יטיזר של וואקום שאהיה יכול לצייר עליו ולעבוד על טקסטורות בצורה איכותית מספיק כדי שאהיה יכול להימנע לקחת את הוואקום שלי לבתי קפה וכו. *עריכה* אשמח להצאות למחשבים בלי המסך מגע.
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שכמעט נפלתי לקנייה של מחשב נייד של מאק ב14 אלף החלטתי לנסות מחשבים ניידים אחרים. התקציב המקסימלי הוא 8 אלף +- , אבל מוכנה להשקיע כדי שיהיה מספיק טוב ושיחזיק מעמד עם התוכנות הכבדות של עריכה גרפית , כרגע לא מתעסקת באופן מקצועי, רק בתחילת הדרך (חובבני כרגע). אתעסק בעיצוב של תמונות וביצירת סרטונים של טיולים. אני מתעסקת המון בצילום, אצטרך הרבה מאוד מקום אחסון ושהמחשב לא יתמוטט אחרי 20 אלף תמונות וסרטונים. מתכננת לקנות בחודשיים הקרובים. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד אפשר לחסוך ב) במידת הצורך . עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמ…
-
- 67 תגובות
- 16.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אפשרות להביא חומרה בסביבות 300$, אולי תעזרו לי להחליט (בהתחשב במפרט הקיים שלי) ? בינתיים חשבתי על: 1. VelociRaptor (כנראה מוכר את ה-raptor 74gb) 2. Nvidia GTX260 (כאשר את ה-8800gt אני משאיר ככרטיס פיזיקה יעודי) 3. ?? לא יודע מה לבחור :-\ אשמח לעוד הצעות לשיפור המפרט (מלבד זיכרון)... אני צריך לתת החלטה עוד השבוע.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל החלקים אני מביא במחירי יבואן כולל מסך והכל התקציב הוא בסביבות ה 3000 ש"ח אפשר לעלות קצת אבל לא לעבור 3700 אשמח לשמוע הצעות לשיפור והערכה כמה יעלה כל העניין לפי מחירי יבואן בבקשה בינתיים חשבתי על זה: מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 (S775) - 1.8GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box לוח אם - LGA775 Intel945P - ASRock ConRoeXFire-eSATA2 זיכרון פנימי - DDR-2 - 1024mb PC4300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 533mhz זיכרון פנימי מודל שני - DDR-2 - 1024mb PC4300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 533mhz כרטיס מסך - PCX - Radeon X1900XT 256MB DDR-III 256bit מסך - LCD 17 inch - LG 1752T - 8ms +DVI מקלדת - Genius KB-21e Silver Black keyboard עכבר - Geni…
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
ובכן, המחשב שלי תומך עד 4 ג'יגה והחלטתי ש... למה לא, בעצם. אבל 2X2 של 667 עולה הון לא קטן, וגם יש מחסור בארץ. תהיתי האם עדיף לי ללכת על 2X2 של 533 או שההבדל משמעותי וכדאי להמתין. אז בעצם ההתלבטות היא: 2X2 של 533 או 1X2 של 667 (כמובן שבהתחשב בתקציב, אם ההבדל בביצועים הוא קטן) בנוסף... זיכרון איכותי יכול לקבל המהרה קלה, ולכן אני מניח שגם אם אני רוכש 533, הוא יהיה מסוגל להגיע ל-577, למשל. השאלה היא האם ניתן לשנות את ההגדרות של הזיכרון כדי שהמחשב "יחשוב" שהוא זיכרון יותר מהיר... וכך לעשות לו OC קטן. מדובר ב-T4215 של פוג'יטסו, אגב. דעות? המלצות? תשובות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
תקציב? 5500 ש"ח גמיש מאוד. מטרות המחשב? משחקים * גודל המסך? 15 או 17. לא משנה לי. ושיהיה מסך איכותי שיראה תמונה טובה למשחקים. * משקל רצוי? לא משנה. * זמן סוללה? לא משנה. שיהיה סביר רוב הזמן הוא יהיה מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה HDMI שאוכל לחבר לטלויזיה לראות ממנו סרטים * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? משהו ברמה הנורמלית. שיהיה SSD * כונן אופטי? עדיף שיהיה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש. אולי ASUS * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: המשחק מיועד למשחקים. אז דגש על ביצועים. מסך. וקירור. שאלות נוספות: 1. יש את המחשב הזה בKSP אילת יעלה שם 4300 במקום 5100 במרכז! אני יורד לאילת…
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
כמה נקודות: לשימושי תלת מימד, עיבודי תמונה ומשחקים (חייב לפחות 4 ג'יגה זיכרון, לכן גם הויסטה 64). יש לי כבר Q9550. מתחבר למסך 1680*1050. ללא OC. לוח האם נבחר משיקולים אישיים ואין לי כוונה להחליף אותו (כן, אני יודע שהוא P45 ואת ההשלכות של זה). כל הרכיבים רק מהחנות נעה מחשבים, בבקשה אל תפנו אותי למקומות אחרים. חשובה לי קודם כל איכות ואמינות הרכיבים ורק אח"כ השקט שלהם. ספק 750W לטובת העתיד, אני מחליף מחשב פעם ב-5 שנים. אני מעדיף מארז אלגנטי ולא מארז נוצץ עם חלונות וכל מיני LED-ים. המפרט: ASUS P5Q-E, יחידות 1 ¤865 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3317 G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ CL5, יחידות 1 ¤585 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?pr…
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום רב, אני קונה מחשב לאמי. מחשב לצרכים מינימליים. גלישה באינטרנט, סקייפ, צפייה בסרטים לפעמים. משחקים שלא דורשים המון. חשבתי על המפרטים המומלצים של KSP האם זה טוב לדעתם ? http://ksp.co.il/?uin=15601 http://ksp.co.il/?uin=16087 תודה, היום אני מתכוון לקנות. אשמח לקבל קצת עצות
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לייעץ לי על דגם או מפרט ממולץ למחשב נייד "15 שיתמוך בתוכנות SKETCHUP, AUTOCAD, REVIT, PHOTOSHOP. הסכום שלי הוא בסביבות 5000 ש"ח. נתקלתי בשני דגמים העומדים בתקציב והייתי רוצה לדעת אם הם כיוון טוב ואם לא אז מה כן מומלץ במקום: 1. Asus Vivobook X556UQ-DM842T- http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=10105 2. Lenovo Yoga 720 15 80X7007YIV- http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=10004 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת גרפי…
-
- 4 תגובות
- 4k צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את המחשב למשהו חזק....תקציב 6000 שקל.... זה 4 חלקים, כרטיס מסך אולי 6600GT או 800XT , בקיצור כרטיס מסך עם ביצועים טובים, מעבד סוס, עד 2500 שקל, ותמליצו לימה יותר טוב INTEL או AMD ... וגם לוח אמ שתואם למעבד ולכרטיס מסך, זכרון טוב DUAL 512... אמרו לי OZC הכי תותחים, שיהיה בערך 1500 ש"ח הזכרון אני צריך את ארבעת הרכיבים האלה תואמים ועובדים בהרמוניה בזמן שאני עמיס עליהם עם האוברקלוקינג ניתן לחרוג בתקציב בכמה מאות, זה שידרוג יש לי עכשיו P4 2.4GHZ עם 256MB זכרון כרטיס מסך RADEON ATI 9550 ולוח אמ ASUS P4S8X-X, קניתי מחשב לפני 3\2 שנים לא משהו כבר... תודה רבה לעוזרים --- סליחה לא שמתי לב שיש פורום מפרטים נא להעביר -----
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מה דעתכם על הדגם הזה של HP http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834147744
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
לחברי הפורום, שלום. המטרה היא הרכבת מחשב על בסיס מעבד Intel Core 2 Extreme QX9770, 3.2 GHz Q9770 (BX80569QX9770) Boxed Processor. פריט זה הוא נתון קבוע ולא ניתן לשינוי. קיבלתי הצעות מחיר משתי חנויות שונות. מבקשת עזרה בביקורת המפרטים והערות. המחשב הוא לא מחשב גיימינג. למחשב יחוברו שני מסכים LCD 23 אינץ. מפרט ראשון מארז COOLER MASTER ELITE 335/334. ספק כוח ANTEC NEO ECO 620W. לוח אם GIGABYTE GA-EP43T-UD3L. זיכרון KINGSTON 133 DDR3 4GX2. כ. מסך SAPPHIRE HD 5670 1GB DDR5. מאורר COOLER MASTER HYPER 212 PLUS. דיסק WD GREEN SATA 7200 500G. מפרט שני מארז THERMALTAKE ARMOR A60 MID-ATX. ספק כוח ANTEC HIGH CURRENT GAMER 620W. לוח אם אותו דבר כמו במפרט הראשון. זיכרון KINGSTON 1333M…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתלבט בין 3 אופציות: 1. לקנות נטבוק 10' 2. לקנות נייד רגיל יד שניה 3. לקנות נייד חדש ב-2600 שח השימושים שלי הם בסיסיים - אינטרנט ואופיס, אשמח מאוד אם לא ייתקע כשאני עושה כמה דברים בו זמנית וגם חשובה לי האמינות. 1. אופציית הנטבוק - הבנתי שזה לא נוח לעבוד זמן ממושך אבל אני יכול לחבר אותו למקלדת רגילה ולמסך רגיל לא? אפשר גם מסך מהסוג הישן, לא דק? 2. יד שניה - ראיתי כל מיני מחשבים ברשת ב-1000 1500 שקלים מה הסיכונים? מה לעשות כדי לא ליפול? 3. חדש - שווה לקנות משהו במחיר הזה או שזול יצא יקר? (בעיות התחממות או דברים אחרים?) סליחה על השאלה המיגעת, תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מצטער אם זה לא המקום פשוט פה זה שאלות על ניידים אני רוצה לקנות זיכרון CORSAIR למחשב נייד גודל: 2GB מהירות : DDRII 667 אני צריך את זה בסטיק 1 של 2 גיגה לא 2 סטיקים של 1 גיגה מישהו יכול להגיד לי כמה בערך הוא אמור לעלות?
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אשמח לעזרה ברכישת מחשב נייד חדש. השימוש הוא ללימודים/ סרטים וכד'. התקציב בסביבות 3000-4000 ש"ח. חשוב שהמחשב יהיה יחסית קל (כיום אני סוחב מחשב של 2.7 ק"ג), שהמסך יהיה איכותי ולפחות 14 אינץ, שיהיה מהיר, אמין, ובעל מקום אחסון מספק. אני מתלבט בין 3 מחשבים הבאים: (שמתי בלינק את המפרטים שלהם) Lenovo IdeaPad 720S-14 81BD002FIV HP 14-bf102nj 2PP15EA Lenovo IdeaPad 720S-14 81BD002EIV אשמח שתסבירו לי מה ההבדלים בין המחשבים, ומה נחשב יותר טוב. בין ה Lenovo-ים ל HP יש הבדל של 600 ש"ח, כך שה-HP זול יותר, ורציתי לדעת האם זה משמעותי. בנוסף, האם ידוע לכם איזה מחשב אמין יותר? אם יש לכם רעיון למחשב אחר בטווח המחירים שאתם חושבים שטוב יותר ממה שהצעתי, אשמח שתציעו. …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-