עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shaypoi1,

יש איזה תוכנה מומלצת לבדיקת טמפרטורה של המחשב? כמה הטמפרטורה אמורה להיות? מתי זה מסוכן למחשב? ולפעמים הוא מאוד מאוד מרעיש

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  2. אוקיי אז ככה אני צריך את עזרכתם משום שני רוצה לקחת מארז שיהיה חרישי ולכן אני כנראה אצטרך להוריד כמה דברים אז הנה המפרט, ואת הרכיבים שאני מוכן לשנות לטובת המארז אני יסמן. ועוד דבר שחשוב לי קראתי פה בפורום שכדאי לחכות שהמעבדים החדשים ירדו במחיר השאלה שלי עוד כמה בערך זמן זה כי אולי שווה לי לחכות ולקבל מעבד מעולה במחיר של הQ6600.. מעבד- Core 2 Quad Q6600 Box Intel( תלוי במחירם של המעבדים החדשים+מתי הם יגיעו) לוח אם - GIGABYTE GA-P35-DS3L- ? ספק כוח- Enermax Liberty 400W 30A @ 12V (אם צריך יותר חזק) כרטיסי זיכרון 2 יח'- G.SKIL DDR2 4096MB 1000MHZ 2GX2 DUAL CHANNEL KIT CL5(מוכן לרדת ל2 ג'יגה לטובת המארז) דיסק קשיח- Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS כרטיס מסך- Gigabyte nVi…

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  3. Started by yakir8,

שלום יש ברשותי מחשב ניד של ACER והוא ניכבה בגלל בעיות חום. רציתי לדעת אם קירור חיצוני למחשב ניד הוא עוזר או לא. אם הוא עוזר אפשר לקבל המלצה/מה לבדוק בגופי קירור חיצוניים כאלה... המחשב הוא מחשב 15" תודה מראש

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  4. לאחר המתנה ארוכה למדי ותלות ביצרניות הניידים שיואילו בטובם לתת לינקים לדרייברים הגרפיים של נווידיה ולרוב לא מעדכנים אותם בכלל או להסתמך על כל מיני דרייברים "פרוצים",סוף כל סוף נווידיה נותנת תמיכה בצורה רשמית לדרייברים של כרטיסי המסך מתוצרתה באתר הרשמי שלה. המידע באדיבות NBR - http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4742 אישית לא יצא לי עדיין להשתמש בזה וגם הדרייברים הנ"ל מסומנים כבטא. בהצלחה.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  5. Started by Scar,

כפל הודעות.. מצטער, נא למחוק.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  6. השימושים העיקריים הם משחקים(לא כבדים מדי), אינטרנט, הורדות וסרטים. חשוב הכל הקטע של השקט והקירור אז אני פתוח להמלצות על מארזים אחרים לא יקרים מדי... תודה מראש. מעבד: Intel Core 2 Duo E7400 2.83Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ₪703 לוח אם: Gigabyte GA-P31-ES3G כמות: 1 - מחיר: ₪352 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU - במלאי כמות: 1 - מחיר: ₪168 ספק כוח: FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC כמות: 1 - מחיר: ₪185 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR2-800 CL5 Retail - במלאי כמות: 1 - מחיר: ₪139 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS - במלאי כמות: 1 - מחיר: ₪262 כרטיס מסך: Sparkle 9800GT 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ₪608 כונן אופטי: LG GH22NS DVD-RW x…

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  7. לפני העניין, רק אציין שאני לא בקיא בנושא, ולכן יכולות להיות סתירות בין הדרישות שלי בפועל לבין מה שהציעו לי, וזה בגלל חוסר ההבנה שלי. ההצעה עצמה [צורב, מקלדת, רמקולים, עכבר ומסך יש לי]: מעבד: intel core 2 duo e 6300 1.86 gnhz 2 mb1066 mhz לוח אם: d 946gzissl iselton דיסק קשיח: wd160jd זיכרונות: DDR II 6671 GB-2* 512MB כונן דיסקים: 1.44 mb fhd/קורא כרטיסים קרטיס קול: sound card [on board] 6.1 כרטיס רשת: lan [on board]s כרטיס מסך: NVIDIA 7600 gs56 mb מארז: מיקרו ATX מאושר אינטל [לי יש תחושה שההצעה בכלל לא ברורה, והיא רק "מבלבלת את הלקוח הפשוט", כך עולה מהמאמר שקראתי באתר זה, שם שמות המוצרים והחברות של הפריטים היו שונים] מחיר כולל[ואחרון בהחלט]: 4,200. הדרישות שלי מהמחשב הן …

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  8. אני רוצה לקנות אותו אבל לא בטוח כי לא כל התגובות אוהדות... למישהו יש אותו?[br]פורסם בתאריך: 22.08.2010 בשעה 15:32:58 Toshiba - Satellite Laptop / Intel® Core™ i7 Processor / 16" Display / 4GB Memory / 640GB Hard Drive - Slateזה המחשב[br]פורסם בתאריך: 22.08.2010 בשעה 15:34:49 http://www.bestbuy.com/site/Toshiba+-+Satellite+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i7+Processor+/+16%22+Display+/+4GB+Memory+/+640GB+Hard+Drive+-+Slate/9992966.p?id=1218206183902&skuId=9992966

9. Started by ofir1515,

שלום!! מעוניין לקנות מחשב נייד, הדברים הבאים חשובים לי: מעבד: Core 2 Duo זיכרון: מינימום 2GB דיסק קשיח: 250GB מערכת הפעלה: WIN 7 ULTIMATE 32 BIT יציאות USB: לפחות 3 כרטיס מסך וכרטיס קול: לא להשקיע!! משהו מובנה פשוט ביותר (כרטיס קול סטנדרט 5.1 ערוצים). גודל מסך: בסביבות 15 אינץ'. התקציב שלי 4000, אפשרות חריגה 100-200. תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  10. פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? :3150 מקסימום 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) : מטרות המחשב הם בעיקר משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך בלבד 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אני צריך רק צורב כרטיס קול אין תקציב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?ksp אני קונה רק משם 6. האם נושא הקירור וה…

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  11. שלום לחברי הפורום. כפי הנראה אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה בקרוב - מה שאומר מבחינתי מעבר מבית הורי למעונות. מכיוון שאני מתכוון להמשיך לעבוד בזמן הלימודים - והמחשב הוא כלי העבודה העיקרי שלי, החלטתי לרכוש מחשב נייד חדש. מטרת המחשב הוא עבודה משרדית (אופיס, אינטרנט, דברים שכל סטודנט ממוצע להנדסת מחשבים צריך לעשות בשגרה) ופיתוח לווב. מעבר לזה המחשב צפוי לראות עומס עבודה גבוה. יאללה, לתכלס, מה אני מחפש: תקציב: כ5000 ש"ח (אפשרי קצת יותר, עדיף פחות כמובן) מסך: 14.1 לפחות. 15.4 רצוי. מסך רחב. זמן סוללה: לפחות 3 שעות. כמובן שכמה שיותר יותר טוב. זכרון: ג'יגה הוא המינימום. עדיף 2 - כל עוד זה במסגרת התקציב. דיסק קשיח: 60 ג'יגה (אפשר להתפשר גם על 40 עם התקציב לוחץ, כמובן שכמה שיותר יותר …

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  12. היי, אני סטודנטית שנה שנייה למדעי מחשב ונמאס לי מה-'15.6 שלי. מחפשת משהו קומפקטי, קל, יפה וחזק ואשמח להמלצות * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים, תיכנות, גרפיקה * גודל המסך? 13.3. עדיף פחות השתקפות אבל לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות ל- numpad, אם קיים במחשבים קטנים. תאורת מקשים בחשיכה. מקשים רכים ולא רועשים. (הכוונה בעיקר ל-2 מקשי ה"עכבר"). * משקל רצוי? קל! * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך (מעל 5) * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: עדיפות למסך מגע, צבע לבן ומסך מסתובב - הכל עדיפות בלבד אבל לא חובה. תודה!

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  13. חבר ביקש שאחווה דעתי על המפרט הבא. המחיר שקיבל הוא 4900 למחשב ו1050 למסך. המחיר כולל הרכבה וכבלים. האם לפי דעתכם זהו מפרט סביר (לפחות לגבי החלקים שניתן להסיק דגם ספיצי עבורם)? לפי דעתי המפרט הוא עבור עבודה משרדית (אולי גם למשחקים). מה לגבי המחיר? לוח INTEL SMACKOVER DDR3 DX58S0 זכרון 2GB/1333/DDR3 SAMSUNG * 3 כרטיס מסך GTS250 1024 256 DDR3 כונן צורב DVD/CD REWRITER LG SUPER X18 SATA מארז BT-4-HT ספק PW-600W BLACK HT Mouse+keybord IK-2408 רמקולים GENUS 120w SPQ06s דיסק DISK -500 HITACHI 16M SATA מעבד TRAY 920 core / i7 2.66/8m מאוורר 775 נחושת מסך LG LCD W2271TC-PF

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  14. אהלן.. אשמח אם תעזרו לי במפרט הזה: אני סטודנט וצריך מחשב קומפלט (המחשב הנוכחי שלי מחליף בעלות).. מצד אחד אני רוצה שהוא יהיה מחשב שמותאם לצרכים שלי כסטודנט ומצד שני אני רוצה שיעלה עליו המשחק FLIGHT SIMULATOR X בצורה טובה (אני אוהב סימולטורים). המחיר יכול להגיע ל-3000 ש"ח עם חריגות.. ציוד הקפי- אני צריך הכל (כולל מסך 19 אינצ' LCD) ואשמח גם לשמוע את הפרשי המחירים של המוצרים האלחוטים . אין צורך במערכת הפעלה ואין לי העדפת חברה (סומך על ההמלצות שלכם). עדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט (זה גם משהו שאני מוכן לחרוג איתו במחיר). תוכלו גם להמליץ לי אחרי המידע שנתתי לכם פה, האם אולי כדאי לי מחשב נייד?? תודה רבה אייל

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  15. 1. מה התקציב? 3,500 עד... 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים,סרטים,עבודות אופיס,אייסיקיו מסנג'ר אינטרנט,זהו בעצם. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך.אני חושב על מסך טוב שיתאים למשחקים אבל את זה אני יבקש שתמליצו על איזה! 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב חשוב לי שיהיה כמו מחשב שקוף כזה עם אור כחול ודרקון כזה,קטלני בקיצור. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית?כןן מערכת הפעלה ויסטה 9. האם חשוב שקט? עד כמה?כן איכשהו חשוב שקט,שלא יהיה רועשש מדיי 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה? מתכוון לשחק במשחקי ספורט -NBA 09 FIFA 09 ועוד.. משחקי מירוץ-ניד פור ספיד ועוד.. היטמן,ועוד משחקים מהסוג של משחקי יריות call of duty .…

• 9 תגובות
    • 613 צפיות
  16. Started by iyehuda,

אני יכול לקנות את המחשב נייד קטן מאד ב 1000 ש"ח שווה ? http://www.fic.com.tw/product/ce260.aspx

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  17. Started by daphnis,

שלום רב, מחפשת נייד 11.6 אינטש, עם מקלדת נוחה, קל. המחשב הוא ללימודים כך שהוא צריך לעבוד רק עם אופיס ואינטרנט (זה אומר שאני יכולה atom?). הייתי שמחה אם הוא גם יהיה יפה.. עד 2700 שקלים. תודה!

18. Started by Shayulmer,

ללא OC.. אם בעתיד אני אחליט שבא לי מחשב סילון אז אני אוסיף כמה מאוררים.. לא סיפור שימושים.. GTA IV CRYSIS כאלה משחקים.. סרטים באיכות FULL HD .. יכול להיות שאני אקנה גם כרטיס טלויזיה ואני אחבר את זה למסך אבל זה סיכוי קטן.. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ₪934 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3L ₪589 מסך: SAMSUNG LCD 22" T220P 5ms DVI WIDE ₪1244 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1291 דיסק קשיח: SAMSUNG F1 750GB 32MB SATA2 7200 RPM : HD753LJ ₪451 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪128 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1000 CL5-5-5-15 - F2-8000CL5D-4GBPQ - זמין במלאי ₪296 מארז: ANTEC NSK4480B w…

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by rotman,

שלום לכולם , אני שוקל לקנות מחשב חדש בימים אלה , המחשב בעיקר לעבודה יומיומית שכוללת יישומי אינטרנט ואופיס. כמו כן , תיכנות על visual studio 2011 ו eclipse . אני רוצה לשמור לעצמי אופציה להריץ קצת משחקים כשיהיה לי יותר זמן פנוי ולכן אני רוצה שכרטיס המסך יהיה חזק פחות או יותר , המסך איתו אני רוצה לעבוד הוא DELL U2412M דברים חשובים : 1) אני חייב יציאת סאונד coaxial לרמקולים שלי. 2) כמובן שאני חייב יציאת HDMI. 3) אני מתכוון להעביר 2 סטיקים של זכרון שקניתי לא מזמן למחשב הנוכחי : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231428 4) קניתי כבר כונן SSD שעליו אני רוצה להתקין את המ"ה ותוכנות , לכן לוח האם חייב לתמוך ב SATA III . הכונן : ADATA S510 120 GB S…

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  20. רוצה לקנות נייד בארה"ב ולהביא אותו לארץ דרך בן משפחה. 1.אני מצרף קישורים ל 3 מחשבים, כאשר הראשון הוא המחשב שאני רוצה לקנות. מה דעתכם? 2. האם שאר המחשבים טובים יותר /מומלצים יותר? 3. האם מעבד כפול ליבה של 1.66 ומעלה מספיק ומהיר לעבודה בניידים ? 4. אם יש הצעות נוספות אשמח לשמוע (לפי הדרישות המצורפות מטה) תודה זה הנייד שאני רוצה לקנות, מה דעתכם ? http://www.officedepot.com/ddSKU.do?id=598935 ניידים נוספים: http://www.circuitcity.com/ccd/produ...eid=k26451&mid= http://www.compusa.com/products/prod...ct_code=348486 תקציב: עד 3000 שח ($750) ללא חריגה יד ראשונה בלבד! חברת המחשב הניד: לא HP, כל השאר מקובל מערכת הפעלה: לא חשוב זיכרון RAM: עדיפות לשתי ג'יגה כונן קשיח: 80 ומעלה…

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  21. יש לכם 3,000 דולר פנויים? כעת תוכלו להשקיע אותם בדגם העליון של הטאבלט או המחשב הנייד מבית מיקרוסופט מחשבי ה-Surface של מיקרוסופט מעולם לא כוונו אל הקטגוריה התקציבית של השוק, אך נראה כי הדגמים החדשיםאשר זמינים לרכישה עכשיו מקפיצים אותם מעולם ה'פרימיום' אל קטגוריה חדשה לגמרי, ששמורה לעשירים המופלגים ביותר בלבד. הדגמים החדשים של טאבלט ה-Surface Pro 4 ושלהאולטרבוק ההיברידי Surface Book מציעים כונני SSD בממשק ה-M.2 ובנפח של טרה-בייט שלהם, שלא היו זמינים עד כה ומהווים למעשה יישור קו אל מה שניתן לקבל במחשבים ניידים בהם כונני ה-SSD עדיין מתבססים על מארזי 2.5 אינץ' סטנדרטיים (כשהיתרון בביצועים הוא כמובן אצל ה-M.2 העדכני, תודות לממשק ה-PCI-Express הישיר שלו), והמחירים הם …

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  22. Started by י.לוי,

שלום חברים. ניגשתי עם המפרט הנ"ל http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=29 לחנות לצורך קבלת הצעת מחיר מסודרת. בחנות המליצו לי על שני שינויים: 1. החלפת הספק לאחד רציני יותר עם שני מאווררים ושלוש שנות אחריות בעלות של 230 ש"ח. 2. פיצול הזכרון לשניים של 256 , כי הלוח תומך בזה(ככה אמרו בחנות). השאלה שלי היא האם מומלץ להשקיע בשני השינויים הללו או להצמד למפרט המקורי? תודה לעונים יואב

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Started by maccabeast,

רגע לפני קנייה,רציתי לשמוע את דעתכם על המחשב הבא: יש לציין שהשימוש במחשב הוא לעבודות משרדיות, סרטים, אינטרנט ולא יותר מזה. AMD ATHLON 3200 64Bit AM2 motherboard :M55Plus-S3G Memory: 512MB DDR II 667MHz HDD:80GB 7200 8MS SATA Video:NVIDIA 6100 O/B + PEG x16 Optical Drive:DVD-RW FDD:1.44 Case:ATX 400W USB LAN:1GBE Audio:8 CH ETC:IEEE1394, SATAII, RAID כל הכתוב לעיל במחיר של 1700 ש"ח. האם המחיר טוב? עוד שאלה, בהשוואה לפנטיום 4, איך המעבד שכתוב לעיל?או שאין דרך להשוות ביניהם? תודה וחג שמח!

24. Started by KaPOcHinI,

ללא מסך מקלדת עכבר רמקולים וכו' אמ..לא אכפת לי amd או אינטל עדיף שיורכב מ tms כי הם עושים שם oc בחינם...(אז גם שהמפרט יהיה כמה שיותר מותאם לoc) אמ...בעיקר לאינטרנט פוטושופ וסימס 2... תקציב לא מעל 3000-3100 ש"ח תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 613 צפיות
  25. המחשב ישמש אותי למשחקים + לימודים זקוק למחשב + מסך + מקלדת עכבר. התקציב 4000 ש"ח תודה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים