ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,386 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה רכשתי מק בוק פרו 13 אינצ הגרסא היקרה יותר עם מעבד i7 2.9GHz Dual Core הסיבה שקניתי אותו היא מפני שהמחשב ישמש אותי ליצירת והפקת מוסיקה עם תוכנות כמו ableton live , Logic Pro, cubase וכו׳ האם הביצועים של התוכנות הנ״ל יבואו לידי ביטוי עם מעבד i7 או ש i5 1.8GHz ייתן את אותה התמורה ? שורה תחתונה אם אני יחליף למק בוק אייר עם כונן פלאש ומעבד i5 מבחינת עבודה בתוכנות הנ״ל יהיה הבדל משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
בהנחה שמבחינת מחיר סופי (כולל קניית מערכת הפעלה) אין הבדל במחיר. יש עדיפות למערכת הפעלה מותקנת כבר על המחשב או בלי מערכת הפעלה? מה ההבדלים? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב נייד לשימוש של אופיס, ומשחקים ישנים בתקציב של 3000-3500 שח, בתודה מראש, גורי
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אח"צ טובים לכל חברי הפורום! אשמח אם תעזרו לי לבחור מחשב נייד ללימודים *עד3 אלף שקל- חריגה עד 400 ש"ח עדיף שלא *שיעבוד טוב וחלק בדברים הבאים(מספיק RAM): -גלישה באינטרנט -סרטים, מוזיקה, כתיבת עבודות הגשה -תוכנות פשוטות יחסית כמו אופיס -תוכנות תכנות -משחקים קלים בנוסף למה שרשמתי בעצמי, עניתי על השאלות שיש בפורום למטרת בחירה של מחשב נייד: * גודל המסך: 14-15.6 * משקל רצוי: עדיפות שיהיה כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיפות לסוללה כמה שיותר חזקה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?יציאת HDMI * בלוטות? מומלץ לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB יספיק. * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD לא חובה * כונן Bluray? אין צרוך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית?לא חובה, אבל עד…
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
אהלן, אבקש מפרט למחשב גיבוי שיקושר לרשת מחשבים בחנות עסקית. על המחשב תותקן מערכת windows server 2008. לגבי התקציב עדיף לחסוך. אני לא יודע בדיוק איזה חלק במחשב חשוב\מומלץ\עדיף למחשב גיבוי, אבל אני מעריך שזה לוח-אם והארד דיסק. ציוד היקפי שצריך זה מקלדת ועכבר. השקט לא חשוב. ללא אוברקלוק. הקנייה תבוצע בעדיפות בRSM. תודה.
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
קיבלתי נייד כזה מחבר ואני לא מצליח להתקין בו מערכת הפעלה (VISTA) לא ניסיתי משהו אחר המחשב אמור לעבוד עם ויסטה כי הוא Vista Certified אני מגיע להתקנה , אחרי 60 אחוז בערך אני מקבל מסך כחול של שגיאה, ככה כל פעם מחדש, ניסיתי בSAFE MODE וכו' יש למישהו רעיון???
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, תכני 3D BLU-RAY, עריכה גרפית, גלישה באינטרנט עם מיליון חלונות פתוחים במקביל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סרטים-כבד, Visual Studio-כבד ,עריכה -מזדמן, דפדפנים-כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27 אינץ' בריזולוציה 2k. ובמקביל גם טלו…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
מבקש את דעתכם על המפרט הבא: http://www.planetnana.co.il/omertov2006/haza.JPG המחשב מיעוד לאינטרט ומשחקים... ההצעה יצאה 4000 שקל שזה גם הגבול הכספי...אין צורך בצורב מקלדת וכל השטויות... תגיד את דעתם בבקשה...כדי שאני בטוח בקנייה...
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
יש לי במחשב שלי כרטיס מסך ראדון 9600xt 256mb ati. בעיקרון אני רוצה מחשב שיחזיק לי למשחקים וסרטים ואינטרנט... אז המלצות אני צריך רק על לוח אם מעבד, כרטיס מסך (שיחזיק להרבה זמן ושיהיה טוב) , וזיכרון של 1024 (2 של 512 או אחד...) המוכר בחנות גם אמר לי שהכרטיס מסך שלי לא יכול לשבת על לוח אם חדש שיש לו pci.... אז אני מבקש המלצה על כרטיס מסך שיחזיק וישב טוב על הלוח אם.. בעיקרון אני מתכוון לקנות הרד דיסק של 250 גיגה וכונן די וי די אז את זה אני כבר יבחר לבד.... בבקשה תעזרו לי כי אני ממש מבולבל.... מה עדיף בכלל? amd או אינטל? ולמה? וזה באותה איכות בכלל??? והאם שווה לקחת לוח אם ממש חדש או אפשר גם אחד שהוא טיפה ישן?? מחכה להמלצות שלכם.... תודה.
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
-
http://www.lenovo.com/news/us/en/2009/09/multitouch-screen.html יקר לאללה
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
בקרוב אני צריך לקנות מחשב חדש אני צריך מחשב טוב לגיימר עם מארז מיוחד (לא כמו שנותנים בשוק אלה מארז עם לדים) עם דיסק קשיח של 160-250 וכרטיס מסך טוב בתקציב של 4000-5000 שקל תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי ושוטטתי (וגם התייעצתי): 1. זכותכם להרגיש מבולבלים - מיקרוסופט, אינטל, HP ועוד... מבולבלים גם הם ושוק החומרה הבסיסי עדיין לא מוכן לממשק הגרפי של ויסטה. 2. "אם תגלוש, תמצא" - גלשתי, דיברתי בטלפון, שלחתי דוא"ל - אנשי החומרה מטילים את השאלות על אנשי התוכנה שמטילים את האשמה על יצרני הניידים וכו'. 3. אם אתם יכולים להתאפק, תתאפקו - הצרכים החדשים (שקשה למצוא גירסא מהימנת שלהם ברשת) בעיקר עדיין אינם בסיסיים במערכות מחשב מוכנות: במחשבים ביתיים וניידים המוצעים למכירה באתרי הצעות המחיר למיניהם. אז מה כן: 1. מעבד - intel duo 2 core - הדגש הוא על ה-2, מכיוון שקיים גם intel duo core. שגם הוא עם שתי ליבות, אממה, אינו תומך ב-64 ביט, אלא ב-32. 2. זיכרון ראם - 1,024 מ"ב מ…
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
אני מבקש בבקשה אם תוכלו לעזור לי בכך שתביאו לי מפרט מחשב שלחוני של משחקים של IV GTA ומשחקים שיצאו ב שלושה שנים הבאות תודה מראש לכל מי שיכול לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניינת לרכוש לבת שלי בת 6 מחשב נייד מתלבטת בין אסוס מעבד i3-7020u לבין לנובו מעבד Intel Pentium silver processor N5000 האם זיכרון 4 gb מספיק או כדאי לקנות 8 gb? האם מספיק או שחייב משהו יותר חזק? אשמח לעזרתכם בהקדם.תודה
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שימושים: עבודה בתוכנות שרטוט ותלת מימד כגון: Autocad/Revit/scatchup הזרמה של מוסיקה וסרטים כולל הורדה ומהירות הזרמה גבוהה מאוד. האפשרות ל תוכנות חיצוניות כגון madVR / Dirac מבחינת נפח זכרון ויכולת. כרטיס גראפי איכותי כרטיס קול איכותי מארז קומפקטי עם כל החיבורים הנדרשים אני רוצה לקבל הצעות מחיר. אשמח מי שיכול לעזור חושב לנסות ושיהיה כאופציה בנוסף לעבוד איתו כ HTPC עבור קולנוע וגם עבור עבודה כמובן. תקציב 10,000 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שיהיה יציב עם 1024 זיכרון פנימי ו120 ג'יגה לפחות עם מסך תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
המחשב יהיה בשימוש לסרטים בלבד! ככה שאני צריך כרטיס קול מעולה! וכרטיס מסך טוב שיריץלי את הסרטים בכל הפורמטים השונים,רצוי שיהיה יציאה אלחוטית כדי אחבר את המחשב הראשי בחדר לראוטר כדי שאעביר לו קבצים ברשת הביתית שאעשה לו פה,הוא יריץ סרטי HD בעיקר ורצוי שיתמוך בכל הפורמטים הקיימים תקציב אני לא יודע כמה זה עולה אבל אני לא מאמין שזה יעבור את ה1000 אם צריך נשקיע כמה שצריך אין לי הגבלה כרגע אבל אל תשתגעו. *שמעתי שיש לי עוד אופציות אם זה סרטים בלבד או לקנות מזרימדיה ולצרוב דיסקים ולהכניס אליו. *או שהאופצייה השנייה היא לחבר את המחשב הראשי שלי עם מין מכשיר אלחוטי כזה שתחבר באופן חוטי למחשב,ובצד השני יש את אותו מכשיר שהוא גם יהיה מחובר לטלוויזיה 42 אינטש וככה הוא יעביר וידאו ואודיו בצ…
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי היום מחשב ניידMSI EX400 עם מעבד T5800 מפרט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2294&CatCode=315 איזה windows מומלץ להתקין עליו? xp 64 xp 32 vista 64 vista 32 תודה.
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8064601560113[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪1396/1368[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td][/td] [td]1[/td] [td]Gigabyte[/td] [td]GA-H97-Gaming-3[/td] [td]לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-Gaming-3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphi... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪613/601[/td] [/tr] [tr][…
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש חדש שישמש ללימודים (מדעי המחשב). בימים האחרונים שמתי עין על lenovo ideapad z40-70 עד שגיליתי שהמסך שלו מבריק, ואני לא בטוח לגבי דבר נוסף, מעבדים עם סיומת U הם חסכוניים אבל האם יש ירידה חדה בביצועים? מה עדיף? לכן אני ארשום את העדפותיי כדי שאוכל לקבל המלצות, אני מודה מראש על העזרה שאתם נותנים פה. * מטרות המחשב? לימודים, גלישה, סרטים ולפעמים משחקים לא כבדים במיוחד. * גודל המסך? הייתי מעדיף 13.3-14 בגלל הניידות, אבל אם מסך קטן לא נוח לתכנות אז אתפשר על 15.6. עדיפות למסך מאט. * רזולוציית המסך? לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמו המשקלים הממוצעים לגודל המסך שציינתי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * ג…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי/ות הפורום, אני פונה לחברי/ות הפורום בטופס מקוצר בכיתוב טקסט בן 2 דפים לעומת הדיון הארוך בן ה - 5 דפים בבקשה לרכישת מחשב שולחני לצרכים שיופעים בהמשך הטקסט מרשת מחשבים אמינה בישראל. טופס לבקשת רכישת מחשב שולחני 1. תקציב הצרכן: תקציב מקסימאלי: 5,000 שקלים | חריגה מקסימאלית: 1,500 שקלים | סה"כ: 6,500 שקלים. האם לנצל את כל תקציבי ו/או לנסות לחסוך? להשתדל לא לחרוג מהתקציב המקסימאלי (5,000ׂ). כמו כן, לנסות לחסוך כמה שיותר. 2. שימושיי: גיימינג כבד | עבודה משרדית | עריכה גראפית | תכנות וגלישה באינטרנט. המחשב מיועד לגיימינג והם: Far Cry 4, Games For CryEngine 3, Games For Frostbite Engine 3, Nex…
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אח שלי מעוניין במחשב...חשבתי להציע לו: № Code Product Price Quant. Summ 0 6595 Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard 618.00 ¤ 1 618 ¤ 1 6324 Intel Celeron 2.66GHz 256K 64-Bit Socket 775 Box CPU 459.00 ¤ 1 459 ¤ 2 5152 Samsung 512MB DDR-II DDR 533 Memory 319.00 ¤ 1 319 ¤ 3 4455 V-Tech 630-B Midi Tower Front USB Silver Black 500W 209.00 ¤ 1 209 ¤ 4 8252 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 335.00 ¤ 1 335 ¤ 1940 ¤ כמה שאלות: 1. האם הלוח אם מתאים למעבד ה-celeron, או שהוא "מתקדם מדי"? 2. האם קיימים הבדלים מהותיים בין המעבד הזה ל- Intel P5 805Dual Core 2.66Ghz 775 Box? 3. אם אני מוסיף לזיכרון שבמפרט, זיכרון של 256MB ישן (DDR- I) , האם הוא מו…
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
[table][tr][td] תיאור המוצר: [/td] [td] Dell Studio 1558 מעבד : I7 Q820 8 ליבות זיכרון : 6 ג'יגה DDR 3 דיסק קשיח - 650 GB כרטיס מסך - ATI READON HD 5470 עם 4 GB זיכרון מחשב מפלצת סוס עבודה סוחב משחקים ... שמור מאוד מאוד מאוד . מציאה של פעם בחיים כולל מטען 120W חזק במיוחד [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] דרכים ליצירת קשר: [/td] [td] כתובת: באר שבע טלפון: 052-7222502 סלולרי: איש קשר: חיים דוא"ל: haimlev3@hotmail.com [/td] [/tr] [tr] [td] איזור בארץ [/td] [td] באר שבע וצפון הנגב מחיר : 3500 [/td][/tr][/table]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש מחשבים שבאמת מחזיקים 10 שעות עבודה רצוף? ולא בשעות המתנה צריך המלצות
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-