ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
האם יש צפי על ירידת מחירים כללית לחומרה בארץ לזמן הקרוב? מתחילה שנה חדשה ולרוב זה בידיוק הזמן לירידת מחירים. מישהו שמע משהו לגבי זה? האם להערכתכם תהייה ירידה משמעותית במחירים? צפי לטכנולוגיה חדשה? מצטער מראש אם זה לא מתאים לפורום הזה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מדיה סנטר לבית שיהיה מחובר למסך טלוויזיה בסלון, ולאינטרנט באמצעות WIFI. הוא ישמש בעיקר להורדות של סרטים וצפייה בהם, לרדיו ואולי גם לXBMC. עדיף שהמחשב יהיה שקט יחסית, מכיוון שהוא יפעל רוב שעות היום לצפייה והשמעת מוזיקה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
צריך מפרט טוב. לא יותר מיזה, התקציב 3500 שח, אני לא רוצה לחרוג יותר מידי אלה אם כן החומרה שווה את זה ממש. למשחקים. אני כעיקרון חסיד של רדון, אבל תפתיעו אותי אם יש לכם משהו טוב אחר. ואם אפשר אני מתלבט בין 4 ליבות לבין 3...אני אשמח להסבר בקשר למעבד שבחרתם והסיבה שהוא עדיף מהשני. תפציצו.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - בעיקר לגיימינג וגלישה וכל השאר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -2K15 COD ועוד כל מיני -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה שגם אקנה מסך חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות אבל אפשרי להתגמש 3. האם …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מעוניין בהמלצה לנייד עד 3000 - אפשרי חריגה קלה אם זה מחוייב. המחשב לא צריך להיות סופר נייד, או עם דרישות מיוחדות. כן מעניין קצת עיצוב, יש דרישה למחשב עם צבע (חיצוני) ירוק אם אפשר. Dell ??
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
1. בקשר לתקציב, הוא לא כל כך מוגדר, אני יכול להשקיע 1000 ש"ח, אני יכול להשקיע 3000 ש"ח, אני חושב שהדרישות שלי יכנסו בתקציב שאני אוכל לעמוד בו. 2. שימושי המחשב: זה מה שאני עושה בד"כ: אינטרנט, סרטים HD, תוכנות למשל להמרה מוידאו לMP3, מוסיקה, טורנט, אופיס ודברים בסגנון. חשוב לציין את עיניין המשחקים. אני לא מתכוון לשחק משחקים בשנים הקרובות, כך שאין לי צורך בגרפיקה רצינית. עם זאת, אם נניח שתוספת של 200 שקל תאפשר לי לשחק COD, אז אני מוכן להשקיע כדי שתיהיה לי את האפשרות. בקשר לרזולוציה, אני כרגע עם 1152x864, מסך 21 אני חושב. הייתי רוצה לחבר את המחשב גם למסך טלויזיה (בשביל לראות סרטי HD) כרגע התוכנות העקריות שלי הן windows xp, explorer 8 והן עובדות לאט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי?…
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי, ממש אין לי מושג בעניין, אבל אני רוצה לקנות מחשב טוב כדי להתקין עליו תוכנות גרפיות כמו פוטושופ, אילוסטרייטור ותוכנה שנקראת ריינו (לעשיית תכשיטים). קיבלתי הצעה לקנות מחשב מיד שנייה שזה המפרט שלו: לוח אם: Gigabyte 965P-DQ6 מעבד: Intel core 2 due E6600 2.4 ghz זכרונות : OCZ Reaper 2X2GB 800mhz כרטיס מסך Nvidia Geforce :7300GT כונן קשיח : WD 500 GB GREEN CAVIAR צורב DVD RW WIN xp יש שליטה במאווררים, והספק פה הוא ממש רציני, של HEC , Raptor R450. כמה מחשב כזה אמור לעלות? והאם הוא בכלל מתאים לצרכים שלי? תודה רבה על העזרה, מיטל
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לקבל הצעה למפרט למחשב נייח חדש. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית : office למינהם, אינטרנט, הורדות וכו'. גם תכנות קצת פה ושם, אז שיצליח להחזיק את ויזואל סטודיו. אני גם צופה בסדרות וסרטים שמופעלים מהמחשב,אבל דרך הטלוויזיה (למקרה שזה משנה). לא עושה OC (ת'אמת גם לא יודע מה זה). בנוגע למשחקים. עד עתה לא נהגתי כמעט לשחק משחקים על המחשב (המחשב הנוכחי שלי הוא די עגלה, הוא ברשותי כבר 5 שנים). אני מעוניין להתחיל לשחק קצת. מן הסתם אני לא ייפול לקטגוריה של גיימר, אבל למשל אני רוצה שהמחשב יוכל להפעיל באופן טוב את fallout 3. בנוגע לרעש, אני לא ממש יודע להגדיר את עוצמות הרעש הסבילות בעיני (או אוזניי..). הוא ממש לא חייב להיות שקט מת, אבל שלא יעשה יותר מידי רעש שאני לא אוכל להיר…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב עד 3500 ש"ח (3.5K) 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? * משחקים * תכני HD במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920x1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו? NBA 2K10 , CRYSIS , NEED FOR SPEED SHIFT , PRO 2010 משהו בסגנון הזה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? ללא כונן דיסקטים…
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב להרצת משחקים שיעלה בין 3000 ל3500 ש"ח. המפרט ייכלול רק את החלקים הבאים: - כרטיס מסך (עדיף ATI) - מעבד (AMD) עדיף 4 ליבות - זיכרון (2-4 GB) - לוח אם - ספק כוח יש לי מסך LCD 17 אינץ' תודה.
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד לצרכים בסיסיים (אופיס, אינטרנט וסרטים) אין צורך במשחקים כלל לא סגור האם התקציב מספק או עודף קיבלתי המלצה ל- DELL ושאלה נוספת - יש לי בית פרטי עם 3 קומות. כאשר התייעצנו לגבי ראוטר המליצו לנו על תקן N אשר מגיע עם מספר אנטנות כמו כן הבנתי של DELL אין אופציה עם רכיב ה- WIFI שלו לקלוט אותו ולכן צריך עוד מחבר נוסף ל- DELL האם זה מדויק? והאם אין פתרון אחר? או שבכלל לרדת מנושא ה- DELL תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך את המשחב הזה בעקיר להרצת תוכנות הורדה ותוכנות של קידוד סרטים אבל אני רוצה שהוא יהיה בסדר למשחקים. לא צריך את הכי טוב על זה אני יכול להתפשר העיקר שמשחקים יעבדו בצורה חלקה אני צריך זיכרון פנימי לפחות ג'יגה, והארדיסק של 160 כולל מסך CRT
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחי הצעיר יש בר מצוה עוד שבועיים ואבא שלי אמר לי לבנות לו מחשב בסדר גודל של תקציב עד 6000 שקל. מסך כבר קנו לו אז לא צריך. המחשב מיועד למשחקים, אך אני לא רוצה שיעשו OC. כולל ציוד היקפי (בלי עכבר). תודה
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט לצרכים בסיסיים ביותר כגון עבודה באופיס וגלישה אינטרנט. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר או רמקולים. רצוי מאוד שיהיה בחנות בקריות כגון KSP. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום אנשים, חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של עד4.2K והא ביקש את עזרתי, ואני מבקש את עזרתכם. השימושים שלו הם אינטרנט אופיס סרטים וקצת משחקים, הוא לא גיימר מטורף הוא בעיקר חובב פרו. אני אישיתי אמרתי לו שעדיף לו מחשב נייח אבל הוא מתעקש, מכיוון שאני לא מבין בשוק הניידים אני מבקש את עזרתכם. בברכה, אלדד כהן.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים - עבודה עם לשוניות מרובות, חיפושים, ניתוחים סטטיסטיים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14 אינץ' גג. (עדיף 13). מסך מאט - חשוב מאד!. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא ברור לי עד כמה קריטי - הדגש יהיה על עבודת טקסט וחיפושים באינטרנט של מידע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת שקטה זה שיקול, עדיף מקשים נעימים למגע ובאיכות טובה וגבוהה. * משקל רצוי? אזור הקילו וחצי.. לא יותר (שתי קילו זה כבר דיל ברייקר..) * האם …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע היכן בארץ אני יכול לקנות את ה Asus 1021 E450? מישהו יודע על ספקים כאן בארץ לפריט? תודה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) IS7-E2 (865PE),DDR128b,H-Threding,SATA 256MB Kingston CL3 X 2 RADEON 9600XT TV,DVI 128MB 160 GB 7200 ATA-100 (8MB) Teac/SONY 1.44 Teac x16 DVD-ROM Lite-on 52 x 32 x 52 (kit) CD-RW 2439 ATX MIDI PFC, usb KSP 400W (True Watts) ActivePFC MS Internet + MS Mouse Optical Speakers 400 W סה"כ 4510 המחשב מיועד לסרטים,מוזיקה ומשחקים בלי לסטות הרבה מהמחיר מה יש לשפר? אם בעתיד אני ירצה לעשות OC הזכרונות יהיו בסדר? או שצריך להחליף לסטיק אחד של 512? טנקס 8)
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה עבודה משרדית,משחקים דפדפן,אופיס וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)officeכ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי דפדפן,אולי דברין פשוטים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) מסך 17" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זה באמת המפרט הכי מינימלי שיכלתי לבנות, תקנו אותי אם עשיתי טעויות כלשהם. בכל מקרה השאיפה היא שיעלה כמה שפחות, אבל בלי להתפשר על הביצועים לפחות בכל מה שקשור ל world of warcraft צריך שירוץ טוב, על גרפיקה ממש נמוכה, בלי לאגים ותקיעות של המחשב. התקציב הוא 2300 ש"ח גג. מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Tray ₪499 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7500ay לוח אם Asus P5QPL-AM ₪255 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31263 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ₪209 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון Corsair DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 Value ₪298 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C2G800 כרטיס גרפי …
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט בכ-3600 ש"ח כולל מסך וציוד היקפי. כרטיס אמסך אני לא צריך, כי המחשב רק לעבודה משרדית ועד כמה שידוע לי, יש כרטיס מסך מובנה על הלוח אם. הינה המפרט שאני בניתי: מעבד: Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box כמות: 1 - מחיר: ¤361 לוח אם: Asus M2A-VM כמות: 1 - מחיר: ¤357 מארז: Enermax Vostock 120mm Tooless Piano Black כמות: 1 - מחיר: ¤191 ספק כוח: FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤183 זיכרון: Corsair 2GB Kit (2x1GB) Value Select DDR2-667 כמות: 1 - מחיר: ¤273 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤365 כונן אופטי: Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: 1 - מחיר: ¤151 מקלדת: LOGITECH Media Keyboard …
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש לאחי. התוכנית כרגע היא לקנות AMD X2 3800 והחליף עם ה-athlon64 3200 שלי. בנוסף לשים לעצמי זכרונות טובים יותר ולתת לו את שלי. בקיצור - לשדרג את שלי על הדרך... בניתי מפרט ב-5k. אני לא זקוק להמלצות לגבי החלקים עצמם, למעט זכרון 2x512 עם תזמונים נמוכים (בסביבות 800 ש"ח) השאלות העיקריות שלי הן: האם לרכוש את המחשב כבר עכשיו, או לחכות לתושבת AM2 ... (מבחינת ביצועים) אם אני מחכה ל-AM2, יהיה לי קצת יותר קשה לעשות את ההחלפות (כמובן שה-AM2 יבוא למחשב שלי - לוח+מעבד+זכרון. וחבל כי יש לי אחלה לוח SLI כרגע) * אז מתי בעצם נראה בישראל את הצ'יפסט החדש? * האם תוספת הביצועים שווה את הזמן שצריך לחכות? * האם המחיר אמור להיות גבוה משמעותית מהמחירים כיום (מעבדים\לוחו…
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
http://ark.intel.com/products/family/84979/5th-Generation-Intel-Core-i7-Processors#@Mobile ראיתי מחשב אולטרבוק חדש במחיר סביר, עם מעבד חדש https://www.pc365.co.il/product-3346-Dell_Latitude_15_3550_L3550_7077_%D7%9C%D7%9C%D7%90_%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA_%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94 המחיר זול יחסית למחשבים אחרים באותה חנות ועם מעבדי U מהדור הישן יותר (שנמצאים באולטרבוק) אבל זה אותו דגם מעבד אל הרבה יותר יקר... אמנם עם מערכת הפעלה אך היא עולה רק כ 500 שח... https://www.pc365.co.il/product-3347-Dell_Latitude_15_3550_L3550_7284 אז, האם ה 5500U החדש מעבד חזק, ומתאים לאילו שימושים? (יחסית ל U מהדור הישן יותר ויחסית למעבדים אחרים כמו 4200H ,4700HQ), ומדוע יש הבדל מחיר כז…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרכבתי לעצמי שתי מפרטים שונים הראשון מבוסס INTEL כפוול ליבה השני מבוסס AND איזה מבין שתי המפרטים יעבוד טוב יותר כאשר הדרישה היא למחשב שיוכל לעמוד בריבוי משימות (הפעלת משחקים תוך כדי הורדה באימיול לדוגמא) והרצת מערכות הפעלה וירטואליות ב Virtual PC או זה
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יפעל עם מסך 22 אינצ' כמו שצינתי בכותרת. חשוב לי שיהי חזק. טוב למולטי טסקינג, משחקים פחות חשוב כי איך שלא יהיה לא יהי לי זמן לשחק הרבה אבל אם כבר קונים מחשב אז כמובן שיריץ משחקים חדשים לפחות בינתיים... לא כל כך עוקב אחרי השוק בשנים האחרונות... כך שאין לי ממש מושג בכרטיסי מסך. בכל מקרה אני רוצה שיהיה מבוסס I7 ואני מודע למחיר הגבוהה של הלוח אם והזיכרון. יש צורך ב 6 ג'יגה זכרון? אני מוכן לשים איזה אלך על זיכרון השאלה אם זה שווה את זה, או אולי עדיף 3 איכותי? הארדיסק אגב יספיק קטן (יש לי כבר עוד אחד של 250 וחיצוני של 500)
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-