עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. צריך מפרט למחשב גיימינג חזק שיריץ משחקים כמו: CoD Portal Half Life GTA IV Mass Effect Halo 2 Skyrim ועוד..... ישמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים, ואולי קצת פוטושופ CS5. רצוי שקט (אך זה לא קריטי) מסך טוב יש לחרוג קלות מהתקציב שהוא 3500 ש"ח אני לא ממש מבין במחשבים ואני חדש ב-HW אז סלחו לי אם אני לא מפרט מספיק. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  2. 1. מה התקציב? 2000-2500-מזומן 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) צפיה בסרטים-צופה בסרטים דרך האינטרנט הורדות-לפעמים מוריד סרטים ושירים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? נושא הקירור חשוב מאוד כי המחשב נמצא מתחת לשולחן -מקום עם נטיה לאבק האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב? עדיף שיהיה בצבע אחיד,העיצוב ממש לא מעניין ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?שיהיה שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?צריך כרטיס רשת מובנה לחיבור המודם,לפחות ארבע כניסות USB חשבתי על המפרט הבא,מה דעתכם? מעבד AMD AM…

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  3. Started by ofer2222,

שלום למומחי הפורום, אני מחפש מפרט מחשב שמתאים לעריכת וידיאו בסיסית עד בינונית, איך צורך במחשב על לעריכת סרטי 3D שאר השימושים הם בסיסיים -אופיס ואינטרנט. התקציב - עד 2000 ש"ח. תודה רבה על הסיוע !

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  4. היי מה נשמע אנשים קודם כל תגידו לי ברוך הבא ושנית כל רציתי שתגידו לי אם המחשב שאני רוצה לקנות שווה את ההשקעה ואם יש ביותר זול או יותר טוב.. אז ככה: מעבד : Core 2 Duo E9750, 1333Mhz, S775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל : GIGABYTE P31-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel p31 , DDR2 800, PCI-E זכרונות : DDR 2 800Mhz 2x1GB OCZ platinum Revision 2 XTC דיסק קשיח : Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, STATA2 כרטיס מסך : Point Of View 8500GT 512MB GDDR2 HDTV, DVI, PCI-E כרטיס קול : Channel Audio 7.1 צורבים : Pioneer DVR-212DBK DVD+RW x18 Black STATA ציוד רשתות : On Board 10/100/1000 מארזים : HJA-6000 MIDI 500W Max Black מקלדת : Codegen Multimedia KwyBoard (Heb, Eng) Silver/Black עכברים : Log…

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  5. אז ככה זה המפרט החדש שלי שבניתי אותו באתר skypc.co.il מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤947 לוח אם GIGABYTE GA-P35C-S3 ¤624 צורב ASUS DRW-1814BLT X18 DVD ¤174 כונן קשיח Westren Digital WD800AAJS 80GB ¤235 כרטיס גרפי: GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8500GT 256MB PCLE 506¤ מארז כולל ספק HEC 6C60 300W ¤269 סך הכל : 2755 קודם כל מה אתם אומרים עד פה? ועכשיו אני צריך זכרון טוב כי אני משתמש בבת אחת בהרבה דברים על המחשב ככה שאני רוצה כרטיס זכרון 2 גיגה ושיהיה במחיר טוב כי אני לא רוצה לחרוג יותר מדי ושאלה האם אני צריך להוסיף למחשב גם כרטיס קול ומווארים למעבדים\כרטיס מסף\מארז ??? ועוד דבר חשוב אני בקושי משחק במחשב ואני צריך יותר את המחשב כדי שאני יוכל לעבוד בו בצורה מהירה מאוד ולעבוד עלי…

6. טוב, אז ככה.. לפני משהו כמו שבועיים ביקשתי עזרה לבניית מפרט ב-3,800 שקל, ואז הבנתי שהתקציב שלי עלה בעוד 1000 שקל. אז החלטתי להשקיע 500+- ברמקולים טובים, ובסביבות ה-4300 שקל במחשב עצמו. אני מתלבט בין כמה דברים במפרט: האם לקחת Quad Core או Core 2 Duo ? --> חשוב לי לקנות את המעבד האופטימלי גם לעכשיו וגם לטווח רחוק יותר. האם לקחת HD 4850 או HD 4870 ? --> יש לי מסך 17", הרזולוציה המקסימלית שלו היא: 1024*1280 ואין לי כוונות לקנות מסך, אבל שוב אותו עניין, אני רוצה שהכרטיס מסך יחזיק לכמה שיותר זמן אבל לא לקנות כרטיס יקר כשאין לי שימוש בנתונים שלו. איזה מארז יהיה אופטימלי מבחינת שקט וקור? שמעתי על ה-4 האלה: CoolerMaster 690 שהבנתי שעושה בעיות עם מאוורר צד. Antec Sonata III ש…

7. בוקר טוב, לפני חודשיים ביקשתי מפרט לילדה בת 10 בשביל גיסי. ובכן, הוא התעכב עם הקנייה ומתכוון לעשות זאת השבוע, אלה הדרישות וההצעות שהוצעו לי לפני חודשיים, האם יש עדכונים? 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רק אם לא מצדיק הוצאה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 500ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? ילדה בת 10 - גלישה, קצת אופיס ומשחקי אינטרנט פשוטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?…

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  8. מה דעתכם על המפרט הבא ? Intel Core 2 Quad Q9300 2.5GHz 6Mb BOX Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 2GB OCZ Platinum Series Dual Channel DDRII 1066Mhz Gigabyte 8800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E Thermaltake Soprano RS 101 + WINDOW NO PSU TT-VG7000BWS Thermaltake TR2 Power W0090 470W Silent (24pin) אני לא צריך מסך/דיסק קשיח/צורב DVD וכו' לא מתוכנן OC הצרכים הם: עבודה שוטפת עם המחשב הפעלת המון יישומים במקביל הפעלת פוטושופ ועבודה איתו משחקים - אני משחק Counter Strike Source, אבל ראיתי שיש משחקים חדשים ממש טובים, אז אפשר קצת להשקיע בכרטיס מסך =] יישומי מחשב כמובן התקנת תוכנות רבות על המחשב עבודה תחת עומס ובעיקר לקבל את המחשב הטוב ביו…

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  9. זה לחבר.. זה תקציב ממש נמוך אבל זה מה שיש לו הוא צריך מחשב עם מסך עד 3000.. אפשר מפרט? תודה

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  10. רוצה לקנות נייד בארה"ב ולהביא אותו לארץ דרך בן משפחה. 1.אני מצרף קישורים ל 3 מחשבים, כאשר הראשון הוא המחשב שאני רוצה לקנות. מה דעתכם? 2. האם שאר המחשבים טובים יותר /מומלצים יותר? 3. האם מעבד כפול ליבה של 1.66 ומעלה מספיק ומהיר לעבודה בניידים ? 4. אם יש הצעות נוספות אשמח לשמוע (לפי הדרישות המצורפות מטה) תודה זה הנייד שאני רוצה לקנות, מה דעתכם ? http://www.officedepot.com/ddSKU.do?id=598935 ניידים נוספים: http://www.circuitcity.com/ccd/produ...eid=k26451&mid= http://www.compusa.com/products/prod...ct_code=348486 תקציב: עד 3000 שח ($750) ללא חריגה יד ראשונה בלבד! חברת המחשב הניד: לא HP, כל השאר מקובל מערכת הפעלה: לא חשוב זיכרון RAM: עדיפות לשתי ג'יגה כונן קשיח: 80 ומעלה…

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  11. Started by iem,

אהלן אנשים, אני מעוניין בדגם\ים רלוונטי\ים לדרישות המצ"ב. תודה מראש !!! מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), עריכה גרפית (דו מימדית - פוטושוטפ בלבד). * גודל המסך: 15.6". * משקל רצוי: עד 3kg+-. * זמן סוללה: 5-6 שעות, ניתן להתפשר על 4.5 שעות גם. * יציאות מיוחדת: לא ממש. * בלוטות: לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח: לא פחות מ-320GB. * כונן CD/DVD? צורב?: אין צורך. * כונן Bluray: ממש לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא.

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  12. יש לכם 3,000 דולר פנויים? כעת תוכלו להשקיע אותם בדגם העליון של הטאבלט או המחשב הנייד מבית מיקרוסופט מחשבי ה-Surface של מיקרוסופט מעולם לא כוונו אל הקטגוריה התקציבית של השוק, אך נראה כי הדגמים החדשיםאשר זמינים לרכישה עכשיו מקפיצים אותם מעולם ה'פרימיום' אל קטגוריה חדשה לגמרי, ששמורה לעשירים המופלגים ביותר בלבד. הדגמים החדשים של טאבלט ה-Surface Pro 4 ושלהאולטרבוק ההיברידי Surface Book מציעים כונני SSD בממשק ה-M.2 ובנפח של טרה-בייט שלהם, שלא היו זמינים עד כה ומהווים למעשה יישור קו אל מה שניתן לקבל במחשבים ניידים בהם כונני ה-SSD עדיין מתבססים על מארזי 2.5 אינץ' סטנדרטיים (כשהיתרון בביצועים הוא כמובן אצל ה-M.2 העדכני, תודות לממשק ה-PCI-Express הישיר שלו), והמחירים הם …

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  13. המפרט הנ"ל לקחתי חלקים מכל מיני חנויות באינטרנט כך שזה לא מחשב קומפלט ממקום אחד, לכן בנוסף לתגובתכם אני רוצה שתתיחסו לעניין האם אני התאמתי חלקים באופן מתאים. זה לא כולל מסך. כל החלקים לקוחים מחיפושים שעשיתי באתר ZAP ולקחתי מכל דבר את המוצר מהחנות עם המחיר הזול ביותר. למשל, מוצר מסוים שעולה 500 היו גם חנויות שמכרו שם במעל 1000 ש"ח ואני לקחתי את הכי זול שזה ה 500 לדוגמא. המפרט: Pentium 4 520 Intel 2.8 , LGA 775, 800Mhz, 1024KB Cache, 32 bit ש"ח 598 P5ND2-SLI Asus FSB: 1066MHz, chipset: NVIDIA nForce4 SLI, Duel DDR400,DDR2 ש"ח 575 DDR 1024Mb 400MHz CL2.5 Twinmos (2*512) ש"ח 489 Radeon X300SE 256MB Sapphire PCI express, 128Bit, TV Out, DVI ש"ח 266 WD800JD Western Digi…

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  14. שלום לכם. אז ככה.. יש לי כבר מעבד Q9450 וספק כח Enermax Modu82+ 525W. יש לי גם 3 מאווררים Nexus D12SL 120mm Real Silent Case Fan שקניתי מחו"ל לשימוש במארז ולקירור המעבד. יש לי תקציב של בין 4500-4800 לשאר החלקים, שזה תקציב ענק בהתחשב שיש לי כבר מעבד וספק כח ביד. השימושים שלי הם משחקים, פוטושופ, הקלטה של שידורי טלויזיה, ושאר השימושים הכלליים. חשוב(!!!) המחשב צריך להיות חרישי, משמע שקט מאוד, עד כדי כך שאני לא אשמע אותו בלילה, או בכלל. הוא יימצא בחדר בו אשן. אני גם לא רוצה שאורות יבקעו מהמארז מאותה הסיבה. זהו.. הצעות למפרטים שלכם? אין לי חנות מועדפת, אפשרי לערבב חנויות אם יש הפרשי מחירים משמעותיים. אני רוצה לקנות את המחשב כבר, שווה להמתין ליציאת כרטיסי המסך החדשים של AT…

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  15. Started by roeezamir,

אהלן חבר'ה, קיבלת לפטופ מקולקל. הבעיה היא, שכשמדלקים אותו, המסך נהיה לבן ובאמצע יש קו שמן לאורך בצבע אפור אחרי כמה זמן זה משתנה כשהלבן מאפיר קצת. שאני מחבר את הלפטופ למסך חיצוני, רואים תמונה אבל יש עליה מלא פסים מרצדים בצבע צהוב כזה. זה שהביא לי את הלפטופ, טוען שהוא לא נפל לו או משהו בסגנון ושזה קרה פתאום. מה לדעתכם הבעיה? כרטיס מסך? (מה שאומר שצריך להחליף לוח אם) או המסך עצמו או יש מצב שניהם? ובמידה וכן כמה אמור לעלות תיקון (מדובר בASUS F3Series Duo T7300) תודה ושבת שלום!

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  16. זה המפרט שבניתי למטרת גיימינג תגידו לי איך הוא בבקשה : מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1181 Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only , כמות 1 - מחיר : ₪110 http://tms.co.il/product/7946 לוחם אם: Gigabyt GA-P67A-UD3 Socket 1155 http://tms.co.il/product/9082 כמות 1 מחיר ₪695 מארז: Coolermaster HAF 932 Black כמות: 1 - מחיר: ₪599 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪392 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 - מחיר: ₪97 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪273 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK …

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  17. שלום אני זקוק למפרט עבור מחשב בתקציב של עד 3500 ש"ח. כולל מסך או כולל תיקון המסך שלי (כתוב למטה) השימוש שלי על המחשב הוא אינטרנט והורדת מוזיקה ושירים, וורד ותכניות לעריכה ותיווי מוזיקה כגון finale ו- cubase ו- sonic foundry ויתכן גם פוטושופ. אני לא משתמש במשחקים ואין לי צורך בינתיים ב-plug-in לסאונדים איכותיים, אך אם יש אופציה לשידרוג בכיוון והוספת מקלדת זה טוב. יש לי מסך של LG FLATRON ''17 לא דק, אך הוא לא ממש ברור. אמרו לי שאפשר לתקן אותו. האם כדאי או כדאי לקנות מסך חדש? התחלתי לברר אך היות ואני לא מבין במחשבים יצאתי מבולבל. האם כדאי אינטל או AMD ? האם כדאי שתי ליבות או לבה אחת? וכו' וכו' ממש תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  18. Started by dolevzoraa,

טוב חבר'ה תשמעו יש לי מחשב נייד עכשיו המקש של הווינדוס בחוץ כאילו אין מקש אז כדי ללחוץ על הווינדוס יש מין דבר כזה שאני לוחץ עליו עכשיו השאלה שלי היא אם יש מקומות שיכולים להחזיר לי את המקש הזה יש לי את החלקים שלו ונגיד חסר חלק הוא יוכל להחזיר ?? לי אותו ? אם חלקים משלו ? כמובן שבתשלום עוד שאלה יש מקום שיכול לנקות לי את כל החרא שבתוך המקלדת ? ?? לנקות את כל הלכלוכים והכל וכמובן בלי לפגוע במקלדת וגם בתשלום ... ושאלה כמה הכל יעלה ?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  19. Started by zedisdead,

יש לי היום מחשב בן 4 שנים שהמארז שלו הוא : מארז כולל ספק Antec Sonata Plus 550W אני מאוד מרוצה מהמארז כי שקט חשוב לי האם מומלץ להרכיב מחשב חדש על המארז והספק הישנים? העיקרון הדרישה היחידה שלי מהמחשב שכרטיס המסך יתמוך בחיבור שני מסכים - אחד של המחשב ושני טלויזיה לצפיה בסרטים באיכות כמה שיותר טובה. אבל רצוי כרטיס מסך שקט. מה מומלץ?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  20. שלום, מחשבי האישי שבק חיים אחרי שנים רבות, ברצוני להרכיב מחשב כמו שרשום בכותרת ואם אפשר בskypc ששמעתי עליהם דברים טובים( ואם זה אסור אני מתנצל). אני מעוניין גם בתשלומים אז אם ידוע לכם על מקום נוסף ואמין שנותן תשלומים אשמח מאוד. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  21. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לעריכת וידאו עם PREMIER ןAFTER EFFECTS וגם לקצת משחקים פה ושם אז רצוי כרטיס מסך בינוני+ אני צריך רק את המחשב- בלי ציוד היקפי ומסך תודה

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  22. לא יצא מהבית כנראה אבל יהיה נייד בתוך הבית. משהו חזק ואמין שלא יהיה כבד מידי, רצוי 14 או 13.3 של DELL . עדיף שיהיה חיבור ישיר של HDMI . משהו מומלץ ?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  23. הכל בכותרת...אין צורך במקלדתתעכבר ורמקוליים! יש צורך במסך 17... תודה!

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  24. מפרט מצורף [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 589 צפיות
  25. Started by Shoq,

יש לי מסך 22 של CHIMEI ודיסק קשיח 250 אז אין צורך בנוסף. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤867 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤497 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤186 ספק כוח: SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤272 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤282 כרטיס מסך: Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤860 כונן אופטי: LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ¤135 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת מערכת מחשב: אני…

• 3 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.