עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחיר יכלול מערכת הפעלה XP HE (400 ש"ח). כלומר, נשאר "לשחק" עם 1800 ש"ח. לא מפריע שהמעבד יהיה AMD . נדרש זכרון 2 גיגה. מסתפק בקשיח מינימלי - אבל עם חיבור מהיר (אם בכלל קיים אחר היום...). כרטיס מסך - OB. אבל ראיתי בפורום שיש לוחות עם כרטיסים כאלו שהם דיי מכובדים. ספק ומאווררים לא גנריים, כי אין לי סבלנות להחליף אותם לאחר זמן קצר.

2. היי, אני צריך עזרה בבניית מפרט אטרקטיבי למחשב שמיועד לשימוש ביתי. זאת אומרת- בעיקר עבודה משרדית באופיס וגלישה באינטרנט, וגם צפייה בתמונות וסרטים מידי פעם (המחשב מיועד להורים שלי) תקציב: 2,200-2,500 ש"ח. * אין צורך במסך ורמקולים תודה.

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  3. שלום לכם! מחר אני אקנה מחשב חדש אשר מיועד למשחקים ומתעתד להפעיל משחקים על מסך 22 אינץ'. משחקים הכי כבדים וחדשים שיוצאים כמובן על ההגדרות המירביות. אז הנה לכם המפרט מפוקס פי סי: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1510 עם מספר שינויים: 1) כרטיס מסך 4870 של אותה החברה שיש שם. 2). ספק כוח של seasonic 500w . סך כל המחיר הינו 4150 ש"ח. לא מתוכנן OC. שקט דבר קצת חשוב. משתלם? לשנות משהו דחוף? או שהמפרט די טוב ומתאים לצרכיי? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  4. Started by gilgol,

יש לי THERMALTEK 1200 2 TERA WD GX2 9800 מערכת קירור מים ג למעבד וגם למסך מארז THERMALTEK ענק לא זוכר את הדגם זקוק למעבד לוח וזכרון עד 5000 או שעדיף לחכות כבר לI7 וכו?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by HAIM511,

מישהו כאן נתן קישור למפרט הבא : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1513 ויש גם את המפרט הבא : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1513 מה יותר טוב ומה ההבדלים ביו הכרטיסים ? אם יש משהו לשנות אשמח לשמוע תודה

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  6. Started by sbtgn1,

המחשב מיועד לגיימינג ולצפייה בסרטים בעיקר HD מעבד דו ליבתי שיוכל להגיע ל 4.5GHZ ב OC (וזאת על מנת לא להוות צוואר בקבוק לכרטיס מסך בהווה או בעתיד) זכרונות 4GB שיעמדו ב OC HARD DISK 2* 500GB ב RAID כרטיס מסך 4870 1 GB (נראה לי שהוא בא כבר עם קירור טוב ?) כרטיס קול איכותי שיוריד עומס מהמעבד ויוכל להשמיע HD לוח אם שהוא טוב ל OC צורב ? מארז ? ספק נראה לי 650W כדי שיוכל להחזיק בעתיד כרטיס דו ליבתי חזק. קירור למעבד ? עוד קירורים שאולי צריך ? המערכת מתוכננת לעוד ברזולציה של 1900*1200 או ברזולציה ש FHD מאפשרת (המסך לא קשור לתקציב) מ1 עד 10 שקט חשוב ברמה 6 לא היה מתוכנן CF או SLI כאשר הכרטיס מסך לא יסחוב יותר הוא יוחלף באחד שיוכל אולי דו ליבתי נא לציין מדוע מפרט אחד עדיף על מפרט…

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  7. Started by Vadim1337,

ללא ציוד היקפי ומסך, המשחקים ירוצו על מסך LCD 42 ברזולוציית FHD. מה דעתכם על המפרט הנ"ל? כדאי להשקיע 400 שקל נוספים על הכרטיס מסך hd4870X2 או שבשביל רזולוציה 1920-1080 אפשר להסתפק ב 9800GX2? המחשב יריץ וינדוס XP , האם קנייה של 4 GB נוספים זיכרון תשפר את הביצועים או שחבל על הכסף? מארזים וספקי כח אני לא מכיר בכלל אז אם יש למישהו המלצה למארז או ספק כח טובים יותר באותו התקציב או בפחות אני אשמח לשמוע. תודה רבה אינטל‏ Price Units Total Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 785 1 785 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total X48-DS5 s775 C2Q 1600Mhz, Intel X48, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 1164 1 1164 זכרונות‏ DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty Price Units Total 2x2GB OCZ…

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  8. Started by zilbermm,

שלום, אני מחפש מחשב שישמש אך ורק לתוכנות אופיס ואינטרנט. ראיתי את המחשב הזה - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1293&CatCode= האם הוא יתאים? האם המעבד הוא דגם מקביל למה שהיה בזמנו סלרון? אם כדאי לעשות שינויים בעלות מינורית אשמח גם לדעת. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  9. Started by kira,

טוב ישנם כמה שאלות בקשר למפרט הדברים שממש מציקים לי זה הספק כוח - האם הוא יחזיק את המערכת כולל את מספר המרבי של כמויות המאוררים קירור מעבד - האם הקירור הזה טוב . ראיתי שאפשר להוסיף עוד מאוררים אליו (4 בזמן נתון עד גורם לעומס משקל על המעבד והלוח אם ) כונן קשיח - יש לו באפר יותר גדול . יוצא יותר זול . אז למה אנשים עדיין מעדיפים WD (מניסיון אצלי כל 3 שנים ה JD נדפק , בידיוק לפי השעון) זיכרון - האם מתאים ל OC כרטיס המסך - חח נאי לא בידיוק משחק אבל חשוב לי לחבר שני מסכים לאותו כרטיס מסך המפרט לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L P35 CHIPSET מעבד Intel Core 2 Duo E5200 2.5Ghz Tray מארז Cooler Master Centurion 590 Black זיכרון G.Skill 2GB Kit DDR2 800Mhz F2-6400CL5S-2GBPQ כונן קש…

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  10. Started by lisly,

מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1066 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤114 לוח אם: Asus P5N-D כמות: 1 - מחיר: ¤801 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤430 קירור למארז: Coolermaster Blue Led Silent Fan 120mm X2 כמות: 1 - מחיר: ¤70 ספק כוח: Thermaltake Thought Power 600W 48A/12V 4XRails SLI כמות: 1 - מחיר: ¤471 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤414 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤433 כרטיס מסך: Twintech 9600GT XT Coolermaster OC 512MB X2 SLI Kit כמות: 1 - מחיר: ¤1607 סה"כ: ¤5406 איך?

• 7 תגובות
    • 583 צפיות
  11. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לעריכת וידאו עם PREMIER ןAFTER EFFECTS וגם לקצת משחקים פה ושם אז רצוי כרטיס מסך בינוני+ אני צריך רק את המחשב- בלי ציוד היקפי ומסך תודה

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  12. Started by AMD-GUY,

אני זקוק למעבד, לוח אם וזכרונות. המטרה היא להרכיב ביחד עם X1950PRO, אודיג'י 2, שני כונני דיסקים, כונן 80 ג'יגה, כונן 300 ג'יגה וספק כוח 300 וואט של HEC. אם צריך, תוסיפו בבקשה ספק כוח. המטרה היא כמה שיותר זול, בסביבות האלף אפילו אם אפשר. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  13. שלום, אם אתם יכולים בבקשה להציע לי מפרטים לגבי מחשב נייד או נייח המיועד בעיקר לתכנה SolidWorks ועוד כמה תכנות כבדות כולל הכל מהכל. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  14. שלום, הולכים לאיבוד כאן. מישהו יכול להמליץ על מפרט ספציפי עד 5000 ש"ח? תודה!

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  15. Started by DarkEnergy,

היי, זה המפרט שהרכבתי (ב-KSP אבל אני לא נעול על החברה הזאת): זאת הבקשה שלי למפרט: אשמח לביקורת ועצות איך לשפר ולחסוך. תודה

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  16. יש לכם 3,000 דולר פנויים? כעת תוכלו להשקיע אותם בדגם העליון של הטאבלט או המחשב הנייד מבית מיקרוסופט מחשבי ה-Surface של מיקרוסופט מעולם לא כוונו אל הקטגוריה התקציבית של השוק, אך נראה כי הדגמים החדשיםאשר זמינים לרכישה עכשיו מקפיצים אותם מעולם ה'פרימיום' אל קטגוריה חדשה לגמרי, ששמורה לעשירים המופלגים ביותר בלבד. הדגמים החדשים של טאבלט ה-Surface Pro 4 ושלהאולטרבוק ההיברידי Surface Book מציעים כונני SSD בממשק ה-M.2 ובנפח של טרה-בייט שלהם, שלא היו זמינים עד כה ומהווים למעשה יישור קו אל מה שניתן לקבל במחשבים ניידים בהם כונני ה-SSD עדיין מתבססים על מארזי 2.5 אינץ' סטנדרטיים (כשהיתרון בביצועים הוא כמובן אצל ה-M.2 העדכני, תודות לממשק ה-PCI-Express הישיר שלו), והמחירים הם …

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ו HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, World of Warcraft, Guild Wars 2, StaCraft, BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  18. היי חברה ראיתי דגם של מחשב בארה"ב שאני מתלבט לגביו, אמא שלי עכשיו שם והיא יכולה לקנות לי אותו.... הצרכים שלי בעקרון הם גלישה בסיסית ובנוסף פיתוחים קטנים , חשוב לי מאוד ש Visual Studio ירוץ חלק (אבל קחו בחשבון שאני לא הולך להריץ שם מערכת ענקית אלא איזה אתר אינטרנט קטן או אפליקציה קטנה - אבל חשוב לי שירוץ חלק. חוץ מזה שימושים בסיסיים ביותר, אינטרנט , אופיס סרטים וכו'.... מה דעתכם על המחשב הבא : http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1816453 תודה רבה רבה על העזרה !!

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  19. Started by dyn,

שלום, ברשותי מחשב נייד DELL VOSTRO 1015. לפני יומיים הדלקתי את המחשב והופיעה לי הודעה שקיימת בעיה בסוללה ויש צורך להחליף אותה. (מצורפת תמונה) השאלה שלי היא מדוע הופיעה לי ההודעה הזו? אינני זוכר משהו חריג במחשב. כיצד ניתן לטפל בבעיה? יש צורך לקנות סוללה חדשה לנייד? או שניתן להישאר עם הסוללה הנוכחית (עד כה המחשב הנייד לא התכבה או פעל בצורה חריגה). תודה רבה על העזרה והייעוץ [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  20. Started by Tomshay,

הגיע הזמן להחליף את התולעת הישנה ולקנות משהו טיפה יותר עדכני, קבלתי המלצה מחבר על הפורום הזה ואני צריך עזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500, אפשר לחרוג ב100 עד 200 מעדיף שלא יותר אם זה לא משפר ממש תמיד נחמד שזה עולה פחות אבל אפשר לנצל אם נחוץ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Bf3 ומקס פיין 3 שיצא ושמשחקי קווסט. יש לי מסך 23 של LG 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של…

• 7 תגובות
    • 583 צפיות
  21. שלום לכולם יש לי כיום מחשב אחד עם כרטיס 4850 שדי מספק את הדרישות מבחינת משחקים סרטים וכו התרבו הילדים ואני מעוניין לקנות מחשב נוסף בתקציב :2500-3000 בניתי מפרט ואשמח לקבל את תגובותיכם תודה מקט קטגוריה פריט כמות 23324 מעבד AMD AMD Vision x4 Quad-Core A6-3670 Socket FM1 2.7GHz Radeon HD 6530D Box 1 21740 מאוורר למעבד קירור למעבד Zalman SZ CC92HS CPU Cooler 1 22096 לוחות אם למעבדי ‏AMD כרטיס מסך Gigabyte 880GM-USB3 AM3, 880G, DDR3 1333, DVI, HDMI 1 23906 זכרונות זיכרון למחשב Corsair 1x4GB DDR3 1600Mhz XMS3 CL9-9-9-24 1 22287 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX 1 18984 ספקי כוח ספק כח SeaSonic 430W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fa…

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  22. Started by Zeev86,

יש לי מחשב נייד של DELL. אחריות: Parts only warranty - שנה בלבד Base warranty - שלוש שנים. האחריות של שנה כבר מזמן הסתיימה. האחריות של שלוש שנים, Base warranty, נשאר לי מזה כשנה וחצי. המחשב הנייד שלי מאוד מתחמם לעתים קרובות, במנוחה הטמפ' של המעבד מגיעה ל70+ מעלות, ו- "במאמץ" בגלישה בדפדפן אינטרנט הטמפ' של המעבד מגיעה ל90-100 מעלות. השאלה שלי היא כזאת: האם יטפלו לי במחשב עם הבעיה הנוכחית עם ה- "Base warranty"?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  23. Started by gilliv,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בטווח 3000-4000 ש"ח למטרות צפייה בסרטים, מדיה, גלישה וכדומה. גודל מסך: "15.6 משקל: בעיקרון לא משנה, אבל המחשב כנראה ישמש אותי גם ללימודים בעתיד הקרוב אז יש מקום לקחת את זה בחשבון. יציאות USB, HDMI, אפשר גם ESATA כונן קשיח: רצוי 500G צורב CD/DVD: לא חובה כולל מערכת הפעלה אחריות ל-3 שנים (לא לשנה אחת) עדיפות למקלדת מלאה (לא חובה) עוד שיקול כאן הוא שאני כנראה אצטרך להשתמש בתוכנות כמו Matlab בלימודים, אז יכול להיות שצריך מעבד קצת יותר אינטנסיבי... אבל אם זה ישפיע יותר מדי על המחיר עדיף שזה לא יהיה פקטור (ואני כבר אמצא פתרון אחר). תודה רבה

24. Started by lenap,

יש לי בעיה עם המגעים של המסך בזוויות מסויימות המסך הופך ללבן. מישהו מכיר מעבדת מחשבים מומלצת בבאר שבע?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  25. המחשב מיועד להריץ משחקים בינוניים עד כבדים + סרטי FHD + מוזיקה. המפרט הנ"ל : http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137860§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D החלפה של המארז ב- CoolerMaster Silencio 450 : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7471 החלפה של כרטיס מסך ב- Gigabyte NVIDIA GeForce GTX560 Ti 1GB GDDR5 : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=3839 והחלפת כונן קשיח Samsung F4 EcoGreen HD204UI : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6044 ציוד היקפי : Logitech MK520 http://ksp.co.il/?uin=11877 Logitech Z506 5.1 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5873 סה"כ 4965 ש"ח. מה אומרים ?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.