ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה מחשב חזק ומהיר שיהיה כללי לא מיוחד למשחקים ולא לגרפיקה להכל .. תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נייד שיהיה חזק למשחקים של היום ולתוכנות עריכה של גרפיקה כגון קוראל דראוו, האם אפשרי למצוא נייד בסביבות המחיר הזה? הסתכלתי באייבורי ויש להם מחשבים ב4900 משהו כזה... תודה על כל תגובה דפנה.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
זה פחות או יותר התקציב, לוח, מעבד, זכרון וכרטיס מסך, לא צריך שום דבר מעבר לזה. חשוב שיהיה בו בקר IDE סטנדרטי זוגי ולא בודד כמו שנפוץ היום (יש לי שני דיסקים IDE גדולים ואין לי תקציב לוותר עליהם כרגע. עדיפות ל2G זכרון וכ. מסך חזק דיו להריץ משחקים של היום... בלתי אפשרי לחרוג.... חודשיים של חסכון משכורת חייל גם ככה קשה תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני לא מעודכן בחומרה העדכנית, ואני צריך מפרט למשחקים עד תקציב של 6,500 שקל כולל ציוד היקפי - מסך וכו'. רצוי גם שיהיה מארז מיוחד, לא משעמם... (אם יש עיצובים כלשהם) תודה.
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מעבדE5300 TRAY DUAL CORE מאורר AC ALPINE 7 PRO לוח אם GIGABYTE GA-EG41MF-US2H זיכרון SAMSUNG DDR2 2GB 800 צורב LG DVDRW שחור X 22 SATA כונן קשיח 160GB SATA2 HITACHI ספק כח TT 400W RSI W0165 קיבל ציונים גבוהים באתר PC OC . - הומלץ לי בחום בזיג זג מארז WING MA TT TT-VI5000BNS מחיר 1510 ש"ח . חוות דעת , תודה !
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
היי אני רוצה לפנק את עצמי במחשב שיהיה חזק כי אני פשוט סובל ובוכה עם הפנטיום 4 שלי והג'יגה זיכרון. בעיקרון אני לא גיימר או משהו, משחק פה ושם. רוצה שיהיה אפשר לנסות משחקים חדשים ולהריץ אותם על מסך רחב גדול (22-24 אינטש). הבנתי שאין טעם ללכת על I7 כי זה כרוך בזיכרונות ובלוח אם יקרים יותר. אז מה עדיף, CORE2DUE עם מהירות שעון גבוהה או QUAD עם מהירות שעון נמוכה יותר (המחירים זהים לפי מה שאני רואה). אני לא מתכנן אוברקלוק - האם ניתן להסתפק בזכרונות VALUE? מה הסטדנרט היום? 4 ג'יגה? איזה תוספת ביצועים ניתן לקבל מזכרונות איכותיים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
עזרה בבניית מחשב לא כל כך לגיימרים, פיפא פה ושם... אבל בכל זאת שיהיה DX10. צריך מסך. ומארז אם אפשר שיהיה קטן ויפה אם זה בעייתי אז midi. תודה! (:
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
http://www.asus.com/News/Bdmf9rXuqU29SRsi/
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי, אני מחפשת לקנות מחשב חדש בתקציב בין 2,500-3,000 ש"ח וממש מבולבלת... מה שחשוב לי זה מהירות המחשב וכרטיס קול מעולה, שומעת מוזיקה כל היום. המחשב יהיה בעיקר לצרכי גלישה באינטרנט, סרטים, יכיל הרבה תמונות (הארדיסק גדול) ומוזיקה. יהיה נחמד אם יהיה בו bluetooth כמובן. תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
טוב אז ככה, לא משנה לי מאיזו חנות (העיקר שיהיה זול ) בעקרון אני מעדיף מעבד מבוסס AMD64 ולוח NFORCE 4 .ללא מסך בלי ציוד הקפי רק מקלדת ועכבר פשוטים וללא צורב דיוידי רק צורב רגיל וטוב , גיגה זכרון (עדיף שיהיה מהיר) עדיף גם שני דיסקים של 80 גיגה למערך RAID 0 אבל אני עדיין בודק את הכדאיות של העניין והאם עדיף להשקיע במעבד יותר מהיר במקום, חשוב שהכרטיס מסך יהיה הכי זול שיש כי שום משחק לא הולך לרוץ על המחשב הזה, רק אינטרנט תכנות , וקצת קידוד..
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם: הלוח אם של המחשב שלי נגמר החלטתי לשדרג את המחשב P4 2.8 מטרת המחשב: בעיקר עבודה אם וורד (עבודה)+ הורדת סרטים ואם אפשר צפייה מהמחשב בטלוויזיה. המחשב שחשבתי עליו הוא: e4400 לוח אם שהומלץ "במפרטים מומלצים" זה ConRoe945GDVI וAsrock בחנות הציעו לי לקנות gigayite 945GZM מה עדיף? או יש משהו אחר לגמרי שכדי? זיכרון: 512X2 667 סמסונג אולי אני קונה גם hard disk. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 647 צפיות
-
-
למען שמו באהבה מעצם היותי צלם דרוש לי מחשב שישמש מאגר של התמונות כולן ועבודה על התמונות (בין השאר גם עבודה על קבצי RAW של CANON) המפרט שהוצע לי הוא כדלהלן: 1. מארז תוצרת EZCOOL כולל ספק כח איכותי 400W אמיתי + מאוור "12 נוסף דגם H-550 2. לוח אם תוצרת GigaByte מבוסס אינטל P43 כולל כרטיסי קול ורשת מובנים P43-ES3G 3. מעבד תוצרת אינטל 6500E DUAL CORE 2x2.9 4. מאוורר למעבד 775 תוצרת ZALMAN 5. זיכרון GB1x2מסוג DDR2 מהירות 800 תוצרת transcend או מקביל 6. דיסק 500GB SATA2 תוצרת WD 7. צורב DVD תוצרת LG מסוג SATA 8. כרטיס מסך מסוג Gforce דגם 9500GT כולל 1GB זיכרון 9. מקלדת מולטימדיה תוצרת מיקרוסופט 10. עכבר אופטי תוצרת מיקרוסופט מסוג Wheel עבור התקנה של חומרה והתקנה מקיפה של תוכנה(א…
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
יש מצב שאני מחליף את המחשב בחדש בקרוב ועל כן אני מבקש למצוא מפרט שיהלום יותר בהתאם להתקדמויות האחרונות. אני בעיקר משתמש באוטוקאד, photoshop ותוכנות תלת מימד - אני סטודנט לארכיטקטורה. אספר מה המחשב הנוכחי שתבינו פחות או יותר את הצרכים והנטייה: 3800X2, 2GB RAM, 200GB HD, כרטיס מסך 6600 256 MB, מסך LG 1780Q, מארז TT... אני די סגור על המסך שאני רוצה: DELL 2007 אז קחו זאת בחשבון בבקשה..
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
עזרו לי להרכיב מחשב שיריץ כל משחק או אפליקציה גרפית ב-5000 ש"ח ללא מסך יש לי דילמה לגבי AMD או INTEL לוח אם כנראה ASUS רק שעוד לא יודע להחליט מה הכי טוב לצרכים האלו כרטיס מסך PCI-EXPREES 256MB של ASUS רק עוד לא החלטתי איזה ATI או NVIDIA עם תוכלו להסביר גם למה זה יעזור לי יותר תודה מראש javascript:void(0); javascript:void(0);
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם. פעם ראשונה שאני כותב כאן למרות שקראתי מלא פעמים דברים בפורום ונעזרתי בו הרבה בעבר, אז זה הזדמנות להגיד קודם כל תודה. המחשב הקודם שלי שבק חיים ואני רוצה להרכיב משהו חדש. השקעתי די הרבה בלקרוא ביקורות, דירוגים ולהסתכל על מחירים והגעתי למפרט שכתבתי למטה. הייעוד של המחשב: 1. גיימינג 2. עיבוד גרפי (תוכנות מסוג arc+, sketchup ודברים דומים שלוקחים זמני עיבוד הזויים). 3. מניח שזה לא ישפיע, אבל המחשב הוא גם ה-media center שלי. מחובר בכבל ישיר לטלוייזיה ולמגבר בסלון ודרכו אני רואה את עיקר הטלוויזיה. בעצם זה כן משפיע.. זה הסיבה שחשוב לי שהוא יהיה שקט כי הרעש של המאוורר מטריף אותי אז מה אני רוצה מכם.. דעה כנה. איפה הגזמתי, איפה התקמצנתי מה סתם מלא כסף ומיותר ומה כדאי להו…
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? 7. האם אתם צריכים מער…
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלן.. לא רציתי להטריח אנשים סתם, אז ביצעתי חיפוש בפורום . מצאתי את המפרט הנ"ל: logicpc.co.il שם מוצר כמות מחיר מחק Foxconn TLA397SB USB Front True Power 350W FSP Case 1 240 ¤ AMD Sempron 64 Bit 3000+ Socket AM2 Box CPU 1 360 ¤ Hitachi 80GB 7200 rpm S-ATA II HDD 1 240 ¤ Gigabyte GA-M51GMI-S2G + nForce 430 VGA Socket AM2 Motherboard 1 507 ¤ Twinmos 512MB DDR-II DDR 533 Memory 2 480 ¤ Computer Assembly 1 160 ¤ * המחשב לסטודנט, לא למשחקים (אולי פשוטים). לאינטרנט מכל המשתמע מכך . * החשוב הוא, שיישמר ל 3-4 שנים לשימושי אינטרנט . *** משהו שלא ברור לי מהמפרט הזה - זכרון DDR2 לא יכול לעבוד עם AMD למיטב ידיעתי... אבקש חוות דעת ותשובה, או מ…
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, אני אקצר.. יש לי מסך 19 של LG המחשב הוא לצורך משחקים + סרטים וכולי. תקציב עד 3500 ש"ח מעבד: [table][tr][td][table][tr][td] Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray לוח אם: Asus P8H67-M LX B3 H67 CHIPSET Socket 1155 זיכרון: Kingston Hyper X Genesis 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz דיסק קשיח: SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002 ברכישת מחשב חדש כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 ברכישת מחשב חדש כולל משחק DIRT3 מארז + ספק NZXT M59 + 2x120mm + Cougar RS 550 40A @ 12V עכבר גיימרים GigaByte M6900 Optical 3200DPI הרכבת מחשב כולל בדיקות מאמץ למזמינים …
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום אני מעוניינת לקנות שיהיה טוב גם למשחקים גם לעבודה משרדית וקצת לעריכת קבצי וידאו יש לי כאן 3 מפרטים והייתי רוצה לדעת איזה מבינהם הוא הטוב ביותר מפרט 1: מארז galaxy multimedia atx+tv card כולל שלט יחודי להפעלת center לוח אם - abit intel socket 775 processors with 1333\1066\800mhz fsb מעבד- intel core 2 duo e4600 2.4ghz 2mb 800mhz זיכרון- 2gb ddr2 דיסק קשיח- 250gb 7200 udma sata2 כרטיס מסך- navidia geforce 7050series upto 256mb כרטיס קול- hige definition audio מפרט 2: לוח אם- asus 890 chipset fsb 775pin מעבד- intel core 2 duo e4600 2.4ghz 2mb 800mhz זיכרון- 1gb ddr2 דיסק קשיח- 160gb 7200 udma sata2 כרטיס מסך-integrated graphics up to 64mb shared memory כרטיס קול- hige…
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין להרכיב מחשב שיהיה מבוסס על: מעבד I5 4GB זכרון ספק איכותי מאוורר שקט כונן קשיח 1TB דבר נוסף אם אפשר, המחשב צפוי להיות גם מחובר לטלויזיה בחלק מן הזמן, אם עדיף לקנות כרטיס מסך חיצוני אשמח שתשלבו הצעה עם זה. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם, עוזר לחבר למצוא מחשב נייד שיענה על דרישותיו - זהו מחשב לאוטוקד דו ותלת מימד, שמבצע גם רינדורים. כמה שאני מבין עדיף יהיה I7 + 8GB.. יש לציין שהנייד ישמש כמחשב תחליף שולחני, חשוב נושא האחריות ובכלל שלא יהיה צעצועי מדי אלא יותר סוס עבודה. דרושה כ"כ מערכת הפעלה PRO. תודה!
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלומות אנשים! בעבר ניסית לרכוש בזמן את ה Lenovo T61P 6460DVU http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/quickPath.do?quickPathEntry=6460DVU הבעיה היא שכבר לא ניתן להשיג אותו בחנויות אמינות בארה"ב כיוון שהוא כבר דגם מיושן. בארץ הוא עולה בסביבות ה 11,000 ש"ח, כמעט פי שניים במחיר. אני עורך וידיאו וצלם במקצועי וזקוק לעבודה שותפת על Avid, After efects ו Photoshop. Avid דורשים מחשבים ספציפיים בכדי שיתמכו בתוכנה שלהם, אך בשל בדיקות ארוכות טווח ההמלצות שלהם בד"כ הם על דגמים ישנים ניתן לראות פה את ההמלצות שלהם: http://www.avid.com/resources/qualified/MediaComposer-NewsCutter-Qualified-PC-Workstations.pdf השאלה שלי היא אם משהו מכיר מחשב בעל אפיונים דומים אך מדגם חדש יותר, שניתן …
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
ראתי את המפרט המופיע ב: http://www.hwzone.co.il/specslist/view/103/ אני חושב שמה שיתאים לי היא האופציה השניה עם הכרטיס הגרפי, אך בגלל מגבלת התקציב אני אוותר על הדיסק הקשיח השני המופיע בהצעה. ראיתי כי התאריך של ההמלצה הוא מלפני שלושה חודשים, רציתי לדעת אם מאז היו אילו שהם שינויים משמעותיים שאני צריך לקחת בחשבון כגון ירידת מחירי המעבדים וכו', ואם כן אז אם יש אלו שהם שינויים שאני יכול להכניס שיכנסו במסגרת התקציב? המחשב מיועד בעיקר לעבודה לסטודנט, עם תוכנות דו מימד, אך בכל זאת אני מעדיף לשמור על כרטיס מסך נפרד.
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 5000 שקל אני רוצה מחשב חדש שיהיה טוב למשחקים ולצפייהב סרטים דרך הטלווזיה (כלומר כרטיס מסך שיתן לי איכות גבוהה) אין לי חשיבות לחברות. פחות חשוב לי מארז, ספק ולוח, אני מעדיף מחשב כמה שיותר שקט וקריר אך אני מוכן לקת ויתור על החלק הזה אם זה גורם לחריגה בתקציב. אני לא צריך ציוד היקפי כמו מסך (המסך שלי כרגע הוא samsung 953 16:9 wide screen 2ms) מקלדת ועכבר כמו כן אני לא צריך שום כונן דיסקים\DVD או צורב לא צריך מערכת הפעלה ואני ארכיב את המחשב לבד מבחינת כרטיס קול יש לי רגע adugiy 2 אתם חושבים שזה מספיק טוב? או לא אשמח לקבל המלצות גם על זה תודה על העזרה, טל.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שמעתי שאומרים שאי אפשר לקנות מamazon מחשבים ניידים השאלה שלי היא אם אני משתמש בשרות כמו mustop האם אני יכול לקנות כך מחשב נייד?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-