ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,386 דיונים בפורום זה
-
המחשב התחמם הרבה יותר מדי (היה בתיק שהוא פועל, הצד של התיק היה צמוד למאוורר) ומאז לא נדלק יותר המחשב מה בדר"כ הבעייה? יש צורך לשלוח לתיקון ולשלם על בדיקה? או מראש זה מקרה אבוד ולחפש מחשב חדש? המחשב עלה 2,000 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
מה דעתכם עליו? הוא מחשב טוב? אני מחפש מחשב נייד שתומך בווינדוס 7 ושיתמוך בטכנולוגיית ה HD ויריץ ישומים בצורה טובה. האם דגם זה הוא טוב או שאתם ממליצים לי על משהו אחר ? ולכמה זמן מספיקה הבטריה עד שהיא מתרוקנת ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי, אז חבר שלי רוצה ליתחדש במחשב חדש והוא קיבל הצעה שכוללת: E8400,9800GT,4GRAM samsung ולוח אם שאני לא יודע, ומסך 19 אינץ'. הוא ביקש ממני לבדוק אם יש מפרטים יותר טובים למחיר, אשמח אם תעזרו לי למצוא לו מפרט הכי מתאים. המחשב ישומש בעיקר למשחקים וצריך הרכבת מחשב ע"י החנות. שקט לא ממש חשוב כל עוד לא יהיה ממש רועש, OC אפשרי במידה וזה בא מהחנות בחינם כמו שSKYPC עושים בחינם למעבד עם אחריות. בתודה, אבירם.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אממ אני רוצה מחשב למשחקים רק... לגיימרים ככה משהו טוב... אשמח למפרט...
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לאזור 2500 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומעט גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WOW, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 FH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
כי שמעתי בטלוויזיה שמחשב נייד מוציא הרבה קרינה מסוכנת.. ולכן רציתי לשאול מהי רמת הקרינה של מחשב נייד בכללי ואם זה מסוכן? חשוב לדעת בגלל שאני לפני קנייה של מחשב תודה
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אחרי הרבה חשיבות ושאלות וקריאה בפורום, בניתי מפרט זה, מה אתם חושבים? מעבד Q9300 לוח אם ASUS P5E זיכרון 2*2 גיבה 800MHZ G.SKILL או מהירות 10000MHZ באותו מחיר אבל אני צריך לבדוק WD 320G 16MB ANTEC SONTA 3 כרטיס מסך 9800GTX GIGABYTE או 8800GTS G92, תלוי במלאי מאיפה שאני יזמין. סה"כ: 5500 ש"ח 9800 ו~5200 עם ה8800. תודה
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב עד 2000 שקל ללא כרטיס מסך (יש לי POINT OF VIEW GeForce GT220 1024MB SDDR3 חדש) המחשב ישומש לצפיה בתכני HD ולשחק במשחקים(לא בשימוש תדיר) אין לי צורך בציוד הקיפי, אני צריך מפרט שקט בסביבות בסלום בין 7-8 אני לא ישתמש באוברקלאוק במחשב. אני לא צריך את המערכת הפעלה אני רוצה שירכיבו לי את המחשב בחנות ואני ירכיב את כרטיס המסך בבית. אני יכול לרכוש מחשב רק באיזור ירושלים, מעדיף תשלום במזומן. אין לי תוכניות בעתיד לשדרג את המפרט. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מבקש את עזרתם במפרט למחשב עבודה. בשבוע האחרון שמעתי עצות רבות וקצת אבדתי... 1. מה התקציב המקסימאלי? - 9000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכה גרפית, עריכה וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -- פרנסה - Adobe Photoshop / Illustrator / After Effects / premiere -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך 27 1920x1080 -לאילו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מעבדי אינטל P4 2.66Ghz, s775, 2x1MB Cache, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP זכרונות DDR II 667 1GB Twinmos דיסקים קשיחים Western Digital 80GB 7200 8MB WD800JB כרטיסי מסך Galaxy FX5500 256MB TV, DVI, AGP כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD Recorders Sony 52x32x52 (Kit) מארזים 8023 Gamer 450W, 12cm Fan, LCD מקלדות Logitech Logitech Internet Pro White (Rus) עכברים Microsoft Microsoft Basic Optical Mouse מסכים Chi Mei CMV 743A 17'' LCD 8ms מחירון עבודות במעבדה Assembly - Computer (New Compon.) מחיר 3605 ¤ מה אתם אומרים? מפרט לאדריכלית לעבודה בA…
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון. אני זקוק למחשב נייד פשוט- בשביל אינטרנט אלחוטיו אופיס וקצת לראות סרטים מידי פעם. לפי זה חשבתי שכל פנטיום מעל ג'יגה, 256 מגה זיכרון יספיקו לי. (איכות המסך לא קריטית) את המחשבים של קומפאק/HP אני לא אוהב, אז נשארתי עם IBM / DELL שיצא לי קצת להכיר אותם. ואני די מחבב אותם. עכשיו לכמה שאלות: בנושא IBM - יש את הדגם R50E שאחריו יש כל מיני שמות, כמו UR0BYIM , UR0BZUK, ur0tuk וכו'. מחיפוש בגוגל כל השמות האלה מביאים אותי רק לאתרים ישראלים , ככה שאני לא כלכך מצליח להבין מה הם מסמלים. פרט לזה יש למישהוא להגיד משהוא רק על הדגם R50E ? בנושא DELL - אני מדבר על ה L110 שאפשר לקנות אותו באופיס דיפו ממש בזול - 3600 ש"ח - מישהוא מכיר אותו? יש למישהוא הא…
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
אני צריך נייד לדברים בסיסיים, וגם אני צריך להריץ עליו , Visual Studio, Lightroom ותוכניות גרפיות פשוטות למדי, לא מסובכות אבל לרוב לנסעיות ושימוש רגיל לחלוטין, ללא משחקים עד 4000 ש"ח האם המחשב הזה מספיק לי? http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1310.htm וגם אני רוצה כמה שיותר קטן, אם היה נטבוק מספיק חזק ל Visual Studi.net הייתי לוקח אותו מה האפשרויות האופטימליות שיש לי?? תודה
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
אני כנראה בימים הקרובים מזמין את המחשב אני צריך דעות על המפרט שבניתי מזיגזאג , התקציב הוא 8500 המטרה היא בעיקר למשחקים תודה. הסר כמות מוצרים סה"כ Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 2,077.72 ש"ח DFI INFINITY 975X/G (975X) - ATX 1,142.23 ש"ח 1GB PQI DDR II - 667 - PQI Original 983.78 ש"ח Sapphire Radeon X1800XT 256MB - VIVO / DVI - PCX - RETAIL 1,820.94 ש"ח GIGABYTE - aluminum 3D AURORA series Super Tower - SILVER 624.32 ש"ח OCZ ModStream 450W Power Supply 577.50 ש"ח Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tech 238.75 ש"ח WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 479.02 ש"ח LG DVD-RW GSA-H10A x16 DUAL LAYER (White)…
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
ללא מסך. מקלדת, עכבר, רמקולים. המחשב מיועד למשחקים ואינטרנט בעיקר. כמובן שבתקציב הנ"ל לא תוכלו להכניס שם כרטיס מסך מתקדם ביותר אך הייתי שמח למצוא איזון ושהמחשב יהיה מהיר ואיכותי. *עריכה* אני אשמח אם תרשמו את שם החנות ממנה נלקח המפרט.
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מעוניין לקנות מחשב בסכום של 2000 ש"ח +- שיהיה נחמד למשחקים בעיקר ולכל השאר.
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=NVLG-RIV&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he אם מישהו שעובד עם התוכנה מכיר דגם טוב יותר של LENOVO עד 4000 ש"ח אשמח לשמוע המלצה תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000 ש"ח, מזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס - גלישה במספר TABים גדול במקביל ולאורך זמן!), צפיה בסרטים ב - HD, קולנוע בייתי, הורדות, עריכה גרפית (דו מימדית וסרטים) , תכנות ולעיתים VM. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כרטיס טלוויזיה - כאופציה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? שקט, רצוי מעוצב נחמד, לא חובה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה בלבד. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשו…
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
דרושה המלצה למחשב נייד מתוצרת לנובו בלבד (בבקשה לא להציע חברות אחרות). גדול מסך 15.6 לשימושי אינטרנט. תקציב בכותרת.
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחי לומד עכשיו עיצוב גראפי ומצריך לקנות מחשב שיתאים לצרכים שלו ל4 השנים הקרובות בשאיפה. הוא כנראה יתעסק בעיקר בפוטושופ ואילוסטרייטור ואולי גם קצת באנימציה. חבר הביא לו את המפרט הבא והוא מבקש חוות דעת. שמתי לב שהוא לא ציין שם כרטיס מסך ואשמח לכל עזרה. תודה רבה! לוח אם: Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDM מעבד: Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray ספק כוח: Corsair CX 600W V2 Series Active PFC 12cm הארדיסק פנימי: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX זכרונות: G.Skill 2x8GB DDR3 1333Mhz Ripjaws X Dual Channel CL9-9-9-24 צורב: LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM מארז: Kni…
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום אני הדיוטת מחשב ומאד אשמח לעזרה. כרגע משתמשת בלפטופ עם מערכת סלרון בן שמןנה שמתחנן לפנסיה כבר... מחפשת מחשב עד 2000 שח עבור: גלישה, אופיס, מצגות, סרטים, בניית אתר בוויקס רמקולים טובים, קל, מסך טוב כל מה שאפשרי לבקש בסכום הצנוע שיש לי. קראתי סקירות טובות על ה lenovo ideapad yoga 300, אבל אחי אמר שקנה ואחרי שבועיים התקלקל לו ואחכ שמע שהתקלקל לעוד שני חבריו שקנו, אז לא יודעת. מאד אשמח לעזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
מה שלומכם דוקטורים יקרים שלי, 10 שנים יש לי את הdell 2408wfp שחוץ מהלאג הקטן שלו היה מושלם. אתמול נראה לי שהוא מת. הייתי רוצה לקנות מסך uhd 24 איכותי, שאפשר יהיה לחבר אליו ps4 בהמשך חוץ מהמחשב. התקציב עד 2200. לגיימינג פחות מהיר יותר דגש על מרהיב גרפית. אין עוד דרישות, אבל הבונוס הכי גדול אם הוא תומך תלת מימד. אבל אם חלום לא נורא. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מבקשת המלצות על חברה עדיפה - tushiba ,leovo, dell ,hp כמו כן על איזה נתונים כדאי לעמוד. שימוש המחשב הוא בעיקר לפוטושופ. תודה
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, זקוק לעזרתכם בבחירת נייד. המחשב הוא מתנה לאישתי. כרגע היא עובדת עם נייד מלפני 4-5 שנים כך שכל שדרוג יעשה את העבודה! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפייה בסרטים ועבודה עם פוטושופ (לא באופן אינטנסיבי) * גודל המסך? 14" או 15" למיניהם. * מסך מבריק או מט? לא נראה לי שזה חשוב. רוב השימוש של הנייד נעשה במשרד\בבית כך שאין חשיבות ממשית למט... * רזולוציית המסך? סטנדרטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? קל ככל האפשר. גמיש בנושא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? היא כרגע עובדת עם נייד עם שעתיים עבודה גג כך שכל שדרוג בנושא יורגש! 4-6 שעות זה מוגזם לבקש? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 …
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
אני מחפש המלצות תגובות לגבי מפרט: מעבד E6600 לוח אם אינטל D975XBX2 או לוח אם DS4 של GIGABYTE המלצה לזיכרונות המלצה למארז כרטיס מסך GIGABYTE GeForce 7900GT GV-NX79G256D יש כמה דגמים ואין לי מושג מה ההבדל HD-250 Gb 16Mb 7200RPM צורב DVD וכו' המחיר עבור כל המערכת הוא בסביבות ה-7 לא כולל מסך
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום . חבר שלי צריך מחשב נייד התקציב שלו 7000 שקל . ( הוא קונה את המחשב בארץ וצריך שיהיה כמה שיותר אמין ) השימושים העיקריים שלו הם : תלת מימד, עיבוד תמונה,עריכת ווידיאו, וקצת משחקים פה ושם בשעות הפנאי . חשוב שיהיו גם את הכניסות הבאות : HDMI VGA\DVI שיהיה BT מצלמה מובנית רצוי מאד עם 4G זיכרון .
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-