ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
אחרי שחסכתי כסף, אני רוצה לקנות מחשב עם הכול כולל הכול. מסך(אין לי, מתכוון לרכוש יחד עם המחשב): Samsung SyncMaster 932B (אלא אם יש לכם הצעה למסך טוב יותר בגבולות התקציב, 19 אינץ') מערכת הפעלה: ויסטה הום פרימיום 64 ביט בעיברית מחשב למשחקים לא כבדים, מומלץ גם אוברקלוק. תודה רבה לכול העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
ההודעה ה100!!! http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1242 תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד שיוכל להריץ משחקים כמו COD & LoL באופן חלק. איו לי כרגע הגבלה לתקציב אך השאיפה למחיר נמוך ככל האפשר. תודה
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? לא יודע 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עריכת מוזיקה לא פחות ולא יותר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך 22" רחב 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך כרטיס קול 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? המארז חייב להיות NZXT HUSH 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במ…
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לקבל מכם המלצות לקניית מחשב נייד שיענה על הדרישות הבאות: עד 5000 ש"ח נרכש בישראל בעיקר עבודה באופיס, אבל שידע להתמודד גם עם עבודה בתוכנות סטטיסטיות (כמו SPSS, למי שמכיר), אקסל ומדיה פלייר במקביל. כמה שיותר קל- הוא נמצא בעיקר על הגב שלי... צורב DVD זמן סוללה ארוך גודל המסך, יציאות מיוחדות, או בלוטות' לא קריטיים לי, ואני לא צריכה אחריות בינלאומית. אני לא מתמצאת בגדלים של כונן קשיח, אז לצערי אני לא יכולה לכתוב כאן את המינימום, אבל בנוסף לקבצי העבודה המשרדית (שחלקם גדולים גם כן), אני רוצה לאחסן עליו גם תמונות (שגודל הקובץ שלהן גדול יחסית). דבר אחרון (- נדמה לי שזה קשור להמלצה על המחשב, אבל אני לא בטוחה...) חשוב לי שעל המחשב יהיה מותקן XP ולא ויסטה. תודה רבה! יעל
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
5 דברים חשובים: א.לא מתוכנן OC ב.הדילמה שלי היא בעיקר לגבי הספק שיותאם ל4890 ושיהיה שקט אם אפשר ג.זיכרון סביב מחיר של 300+- ד.אין לי צורך בשאר הציוד (HD,מארז,צורב וכו') ה.מארז נוכחי Thermaltake XASER Intel Core 2 Duo E8400 (S775) 3GHz 1333MHz FSB 6MB Cache arctic Cooling Freezer 7 PRO Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard Radeon HD4890 1GB 256bit (למעשה ראיתי פה ושם שיש כאלה שמעדיפים את ה-Phenom של AMD על פני ה E8400 אבל אני צריך את המחשב בעיקר למשחקים ומעט לקידוד/גרפיקה מה גם שאני זורק מעבד של 3200+ של AMD כך שבא לי לעשות את המעבר לאינטל - אני מקווה שזה לא קריטי)
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
לא מתכנן אוברקלוק רצוי מארז עם חלון ורציתי לשאול עם יש לוח אם אחר (דומה/מקביל) לא של GIGABYTE של ASUS גם אם זה עולה עוד 100 שקל כי אני לא אוהב את GIGABYTE לגבי המארז לא נראה לי שהוא רועש עד עכשיו היה לי IVORY וכלום לא יכול לעשות יותר רעש ממארז שלהם מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤559 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤418 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Special Ops ¤409 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2SOE6672GK כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1444 http://skypc.…
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי, זה המפרט שהרכבתי (ב-KSP אבל אני לא נעול על החברה הזאת): זאת הבקשה שלי למפרט: אשמח לביקורת ועצות איך לשפר ולחסוך. תודה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
המפרט המבוקש בעצם די פשוט, אבל התוכנות ומה שמסביב, מכפילים את מחירו. אז ככה, המפרט/הסכום מחולק ל-4 קטגוריות: 1. מחשב - 3,000 2. מסך -1,000 3. תוכנת הפעלה ואופיס כ-1,200 4. ציוד היקפי - כ-300 חריגה כללית - 500 אל-פסק מחוץ לחשבון הזה, אל-פסק זה ביטוח 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש”ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מותר לחסוך, אבל בלי להתפשר על איכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - אינטרנט למכורים - מלנתאלפים חלונות ולשוניות, כולל כמה אופיס, בו זמנית ובמספר דפדפנים - Office - מסמכים עם תמונות (ורצוי שתמונות תפתחנה בזריזות) - סרטים ברזולוציה HD …
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
האם כדאי להשקיע עוד כמה מאות שקלים בCore 2 Duo 1.6 או שמא עדיפים ה Core Duo 1.7-1.8 שגם יותר זולים...? ויש המלצות על איך לדעת זמן סוללה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש, אני לא כל כך מבין במחשבים מחפש מחשב חזק גם למשרד וגם לגיימינג, בניתי לעצמי מפרט והייתי רוצה לשמוע מה אפשר לשפר או להחליף. חסר לי גם ספק כוח, ומסך . מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Noctua NH-D14 CPU Cooler 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte G1.Sniper 3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 4xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 4x4GB DDR3 2400Mhz Trident X Edition Quad Channel CL10-12-12-31 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך GTX680 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 3TB IntelliPower, 64MB, SATA III WD30EZRX 1 כונ…
-
הי, האם יש בעיה לעבוד עם וורד במחשב נייד 15.6 אינץ' עם רזולוציה של HD כלומר או 1920על 1080 ? הבנתי שכדאי לעבוד במחשב עם הרזולוציה הטבעית שלו, כי אם משנים רזולוציה זה פוגע בחדות התמונה , האם גם בוורד זה פוגע או שזו אפליקציה שאין בעיה לשנות את הרזולוציה שלה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אחי מצא ברשת תמחשב הזה- http://p.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-PCLaptop&model_id=523521 אין אליו הרבה פרטים ככה שאין לי מושג האיכות המחשב מיועד להריץ XP שימושים קלים מאוד של גלישה\אופיס\סרטונים(לא יותר מDVD וDIVX -ובדרך כלל יוטיוב) ופקמן :lol: חוץ מיזה חובה כרטיס רשת פנימי אלחוטי בכל מיקרה המעבד מספיק חזק? המחשב יתאים לצרכים? בתודה לעוזרים קרירין עריכה ראיתי תמחשב הזה- http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3776 הוא יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מפרט לשימוש כללי לסבא שלי. תכלס הוא בקושי יודע להפעיל מחשב אבל לאט לאט ילמד, הוא לא ממהר לשום מקום. מפרט לשימוש הכי בסיסי שיש אבל שיחזיק כמה שיותר זמן, אין כוונה לקנות/לשדרג כל 3 שנים א משהו בסגנון. צריך להיות מסך איכותי כמה שיותר גדול, מקלדת ועכבר חובה (אותיות ברוסית). בניתי משהו כזה: [table][tr][td]מעבד[/td][td]Intel 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics[/td][td] 1 [/td][td] ₪599 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]Intel Original for 1156[/td][td] 1 [/td][td] ₪36 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-H67M-D2 - B3 for 1155[/td][td] 1 [/td][td] ₪464 [/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]Thermaltake V3 Black Edition 2x120mm + FSP EPSILON 80+ 500W - בקניית מ…
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה להזמין מחשב לטובת עבודה משרדית + תיכנות + סרטים במחיר של בערך 2100 ש"ח אחרי הרבה קריאה בפורומים הגעתי למפרט הבא: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤403 החלטתי ללכת על INTEL ולא על AMD בגלל שבאותו מחיר, מקבלים יותר כח עיבוד. לא הוספתי קירור כיוון שקראתי בפורום שהקירור המקורי שקט מספיק. לוח אם: INTEL NOBLETOWN ¤492 אני רוצה לוח אם עם לפחות 5 חיבורי SATA וכן לפחות FIREWIRE אחד. (יש לי 4 דיסקים של 250 שאני רוצה לחבר) כרטיס המסך המשולב (G43) כנראה מספיק לצפיה בסרטים. הכרטיס אמנם לא תומך HD, אבל אני מקווה שהיכולת של המעבד תספיק. אם לא, אקנה כרטיס HD2400 בעוד 160 ש"ח. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N X18 - SATA - BLACK ¤129 הומלץ בפורום ז…
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום ברצוני לשאול אתכם הבינים. האם אפשר לשדרג את הכרטיס מסך המובנה intel x3100 בכרטיס מסך רציני? היכן מוכרים כרטיסים למחשבים ניידים והאם זה פשוט להתקין זאת? זה כמו להתקין כרטיס במחשב רגיל? תודה ערן
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
מעבד :INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 45nm : " SLB9Y" - BOX¤ 595 לוח אם :GIGABYTE GA-EP31-DS3L¤ 344 זיכרון :KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6¤ 193 כרטיס מסך :SAPPHIRE HD4770 512MB GDDR5 HDMI - RETAIL - זמין במלאי¤ 620 דיסק קשיח :WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS¤ 234 מארז :COMPUCASE 6A19B + HEC 400TRT¤ 407 קרור למארז :ARCTIC COOLING 120mm 12L¤ 46 כונן DVD :LG DVD ROM GDRH20N - SATA - BLACK ¤ 111 מסך :SAMSUNG LCD 22" 2243BWX PLUS 5ms DVI WIDE¤ 978 *אני לא בטוח אם יש במארז מקום למאוורר ששמתי... :s05: תודה על העזרה והתמיכה! =] רז
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GUILD WARS 2 BF 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1600X1200 אבל כנראה מסך חדש בקרוב בנוסף מחבר לטלווזיה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אני זקוק למחשב מהיר וזול (צריך להתפשר לפעמים...) האם המפרט הזה הגיוני? לוח אם: intel grant county2 ati ddr2 + lan מעבד: intel 531 p4 3.0G 1M 800Mhz 775 64Bit BOX זיכרון: DDRII 1GB800Mhz CL5 twister twinmos + heatsink דיסק: 250GB 16MB SATAII מארז: case tornado 450W 18CM FAN+12CM20\24 PIN מאחר ואני לא ממש מבין בחומרה: 1. האם זה הגיוני? מתחבר? תואם? 2. האם זה יענה על הדרישות? 3. מה זה twinmos + heatsink? האם זה חיוני? 4. ניתן להסתדר גם בלי כ. מסך מיוחד? מה לגבי ויסטה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בחוות דעת על מפרט שאתן כאן, והמלצה מה כדאי לשפר/לשנות למחשב שמיועד ל"עבודות משרדיות" ומשחקים. הוא לא צריך להיות משהו מפלצתי - סביר פלוס (פרט לא קריטי: המחשב לא בשבילי - בשביל בן דוד שלי והילדים שלו). מפרט שהמליצו לי בחנות שאני מכיר: מעבד: Intel Core 2 Due E8400 לוח אם: Gigabyte GA-P35-S3G זיכרון: Kingston 2GB 800MHz כונן קשיח: W.D. 320GB SATA2 כרטיס מסך: GeForce 8600 512MB ddr2 מארז: Thermaltec wing ספק: sunshin 520W צורב DVD של LG. מפרט זה הוצע לי ב-2740. הייתי רוצה לדעת מה כדאי לשפר ולמה - אני לא נעול על שום דבר (אבל כן מעדיף לוח של gigabyte). אין צורך בציוד היקפי, ולא מתוכנן OC. בתודה מראש, רון.
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי אשמח מאוד אם תעזרו לי . אני זקוק למפרט עם תקציב של מקסימום 4000 ש"ח . בכסף הזה , הבחור רוצה להריץ משחקים (לא מהאחרונים..אסטרטגיה מלחמה וכו' . אפילו 3 שנים אחורה) הוא מעוניין גם ב- 500GB הרדיסק + 2GB זיכרון +צורב דיוידי אני יודע שזה נשמע מוגזם אבל אשמח אם תוכלו להכניס את הדרישות הנ"ל לתוך מסגרת התקציב. אם אי אפשר בתקציב כזה , אשמח לקבל מפרטים המתאימים לדרישות, בעלויות יותר גבוהות ( לא יותר מדי גבוהות :-) ) תודה רבה מראש .
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
כרטיס מסך בינוני (בסביבות ה-450 ש"ח). תודה
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום. הבנתי שישנה אפשרות שהלד שנמצא בצידי המסך, יהבהב לפי מוזיקה וכו'.. מישהו יודע איך עושים את זה? חיפשתי ולא כ"כ מצאתי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום מחפשת מחשב נייד לשימושים גרפיים תקציב כ 5000 האפליקציות שאני צריכה שירוצו הן: פוטושופ סקצ'אפ אינטרנט ואופיס כמובן. שיהיה מעבד חדש וחזק יחסית זכרון מינימום 3 ג'יגה הארד דיסק 320 ומעלה גודל מסך 13-14 אינצ' האם עדיף כרטיס מסך מסוים? עדיף עד שני קילו. ומחשב יפה ומעוצב, אפשר בצבעים (ירוק, וורוד, תכלת...)[br]פורסם בתאריך: 1.04.2010 בשעה 08:38:55 אפשר תגובה? צריכים להחליט דחוף.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי בבית "עגלה" (פנטיום 2 עם 1GB זכרון) שסחבה יפה בעליות של חיפה עד שקניתי מיני DV של סוני ועכשיו אני צריך "ללכוד" סרטים ולצרוב אותם על DVD... האם אפשר להסתפק במעבד חד-ליבה של אינטל לצורך העניין ולהשקיע יותר בכרטיס מסך (עם כניסת DVI לחיבור מצלמת מיניDV)? כמו כן, האם ניתן להשאר על זכרון 512 או להשקיע ב 1G? אני מדגיש שאני לא גיימר והמחשב הזה ישמש יותר את אשתי לחיבור לאינטרנט וקצת וורד ואקסל. בסה"כ אני צריך גמישות באזור הלכידת וידאו ואחסנתו על הדיסק.
-
- 9 תגובות
- 648 צפיות
-