ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=32&CatCode=7 מה דעתכם על מפרט הנייד הזה? שווה? שימו לב למחיר.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
זה המפרט שאני יקנה בקרוב ואני מבקש את דעתכם: MSI K8N Neo4 Platinum AMD ATHLON 64 3500+ WINCHESTER BOX 939PIN G.Skill EXTREME DDR PC4800 TCCD 1024MB DUAL CHANNEL ALBATRON 6800GT 256MB COOLER MASTER Wave Master ALUMINUM ZALMAN 7700 Antec TruePower 480W מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני צרייך מחשב למשחקים ללא ציוד הקפי שהיה מותאם לאוברקלוק גובה יחסית שמחשב יוכל להריץ את DOOM 3
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הי אנשים נשים וטף יש לי מחשב חדש יחסית שקניתי לי מפרט שהתפרסם פה באתר לפני כ 4 חודשים וזה המיפרט: AMD ATHLON 64 3000+ BOX-socet754 -מעבד GIGABYTE GA-K8NS-pro - לוח אם GeIL 512MB DDR 400MHZ - זיכרון -X2 Gigabyte 6800 128MB - כרטיס מסך אם אני לא תועה זה היה במיפרט של ה 6000 שח למישחקים , חוץ מה כרטיס מסך שהשקעתי בו יותר. לא הרבה זמן עבר מאז והתמונה השתנתה מאוד באותו מיפרט של 6000 שח למישחקים המעבד 754 כבר לא מומלץ, וההמלצה עברה ל 939. הלוח אם וכרטיס המסך עברו לטכנולוגית pcx ול chipset nv4 כרגע בגלל שיש לי בעיות אם המחשב (המחשב ניתקע אחרי זמן עבודה מסוים בביצועים גבוהים) , אני מתכוון לשדרג שוב למרות הזמן הקצר מאז הקניה. ברור לי שכרטים מסך חדש אני לא יקנה (למרות ההיתלהבות הג…
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו? אני די מודאג בקשר למעבד...: AMD Sempron (S754) 2600+ *Palermo D* 1600MHz , 128Kb 1600MHz HTB - Tray + TT TR2 fan - 3Y Warranty שאר הפריטים נראים בסדר.. המעבד לא יעשה לי בעיות? הוא נראה די חלש...
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני חייל שמתעסק כתחביב בעבודה גרפית (פוטושופ בעיקר)... אני מחפש לפטופ שיעשה את עבודתו וכמו שהבנתי צריך לשים דגש על מעבד i5 ומעלה, 8gb לפחות וכונן ssd.. אבל בטח אתם יודעים יותר טוב ממני כמו שאמרתי אני חייל ולכן התקציב שלי מוגבל ולכן אני מוכן להתפשר גם על מחשב מחודש כל עוד עומד בתחום התקציב. תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב חזק להרצת מספר תחנות עבודה כאשר אחת מהן אמורה לשמש להרצה של סימולטור הטיסה של מיקרוסופט. האם שרת עם שני מעבדי xion ו-128GB זיכרון וכרטיס מסך טוב יתאים למשימות האלו ואם לא, אז מה כן?
-
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מחפש לקנות מחשב נייד לשימוש סטנדרטי לחלוטין. דפדפן, הורדה וצפייה של סרטים וסדרות, תוכנות פשוטות, גג אופיס. חשוב לי שיהיה 15.6, ssd, מעבד i5 או i3 חזק, זיכרון אשמח ל-8 אבל גם 6 או 4 סבבה נראה לי. לא קריטי על החברה, מעדיף לא לנובו. התקציב כעיקרון הוא באיזור ה-2,000 כולל מערכת הפעלה. אני יודע שזה קצת לא בהתאם למפרט, אשמח לשמוע הצעות. אם נראה לכם שזה לא מפרט נכון לדרישות שלי, אשמח לשמוע רעיונות. תודה מראש :)
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500, אין לי בעיה לחרוג אם צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות (צד שרת בעיקר, webstorm + inteliJ) ומשחקים לא כבדים (dragon age origin, the witcher) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש …
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
dell Inspiron 15 3000 3567 השימוש העיקרי זה סרטים,המחשב יספיק? full hd 1080×1920 כרטיס מסך 520 תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד בגודל 14 אינץ' במחיר עד 6000 ש"ח. המחשב יהיה מחובר רוב הזמן לטלוויזיה וישמש כמחשב נייח למדיה ומשחקים. הגודל הקטן חשוב לי כי מדי פעם אני ארצה להתנייד עם המחשב לעבודה בדרכים / בנסיעות לחו"ל. אשמח להצעות והמלצות למחשב הטוב במחיר הזה.
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
בוקר טוב, מישהו יכול לתת חוות דעת על המחשב הזה והמחיר שלו ? תודה רבה https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=FA506IV-HN223T-3YOS&cart=1603955693180780816
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
הי רוצה לרכוש לפטופ עוברת חזרה ממק לפי סי רוצה לראות פיסית את המכשיר - כדי לבחון נוחות וכו... תהה איזה חנות (במרכז) אפשר לראות הכי הרבה מבחר תודה
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, אחי התגייס ומחפש מחשב נייד להעביר את הזמן וללמוד בשעות הפנויות בבסיס. לא צריך להשתגע - לדעתי חשוב יותר הטאץ'פאד, מקלדת, ואם אפשר מסך עם צבעים מדויקים כי הוא מראה סימנים של אחד שהולך להיכנס לעריכת תמונות הקאץ' - הוא בדרך כלל משחק פורטנייט עם בת דודה שלו כשהוא חוזר הביתה פעם בשבוע. אמרתי לו שלדעתי במקום לקחת מחשב נייד אחד מפלצתי להכל, עדיף לקחת מחשב נייד פשוט ולקנות בנפרד XBOX SERIES X ולהשתמש בו למשחקים - הרי לבנות מחשב ברמה הגרפית של האקסבוקס לבד יעלה איזה 6000. מה אומרים? האם יש מחשב נייד חזק גרפית שיפתור לו את כל הסיפור יחד, או שעדיף לו לקחת את האקסבוקס יחד עם מחשב נייד פשוט יחסית, ואם כן אז איזה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בין 8K ל-10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל הכל כמובן במסגרת עקרון 'תועל מול עלות' ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? הרבה. כמה שצריך בעיקרון אפילו 2K-4K למרות שאני לא רואה שזה קורה בתקציב ששמתי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , עריכה אני מניח מינימלית ולא מקצועית בעיצוב גרפי , ובנוסף עריכת סרטים. אבל בעיקר משחקים באיכות גבוה 4K סגנון the witcher א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי MMORPG מהטובים שיש היום ומשחקי RPG -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, משרדי, ניתוחים סטטיסטיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר יוצא דופן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מכל הסוגים, אבל צריך שיתמודד מעולה עם FPSים חדשים ועם משחקי עולם פתוח אינטנסיביים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני עם מסך של 1920X1080, אבל רוצה ל…
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, אודה לעזרתכם בהרכבת מחשב לגרפיקה דו מימד (פוטושופ) עד 4000 ש"ח כולל מסך של 23 אינצ' בלי CD, עם USB כניסות מקדימה מה התקציב המקסימאלי? 4000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית - פוטושופ רזולוציה גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?מסך חובה. עדיף עם מקלדת, עכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בנגן תקליטורים CD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי צורך במחשב חזק לתלת מימד (סולידוורקס). היה לי בעבר dell precision 4700 (נייד). הוא היה מעולה! וזה מה שאני מחפש מבחינת מפרט ותכונות. עכשיו ככה, את עבודת התלת מימד אני לא צריך בצורה ניידת, אבל כן יש לי צורך בניידות לצרכים בסיסיים. האופציות שחשבתי עליהן: 1. מחשב נייח חזק לתלת מימד+מחשב טאבלט קליל לשאר הדברים. 2. לפטופ חזק (dell precision אשמח לשמוע מה דעתכם על הסיפור הזה. תקציב לכל הסיפור סביב העלות של הדל בארה"ב: 1400-1700$ תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום למומחי הפורום, אני מחפש מפרט מחשב שמתאים לעריכת וידיאו בסיסית עד בינונית, איך צורך במחשב על לעריכת סרטי 3D שאר השימושים הם בסיסיים -אופיס ואינטרנט. התקציב - עד 2000 ש"ח. תודה רבה על הסיוע !
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?4500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירת מוזיקה (אודיו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -תוכנה לשימוש ליצירת מוזיקה: Cubase. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3 , Max Payne3 , Dota2 , Diablo3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (עם FPS של לפחות 60-80) 3. האם …
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, החלטתי שאני רוצה לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לגיימינג. חשוב לי שהוא יהיה עם התחשבות בעתיד כלומר שהוא יחזיק כמו שהמחשב שלי החזיק עד עכשיו לפחות 3 וחצי שנים עם ביצועים טובים. התקציב הוא 5800-5000. אז מפרט 1: מעבד: Intel Core i5 3570k קירור למעבד: Noctua NH-D14 SE201 לוח אם: GYGABYTE Z68P-DS3 S1155 זיכרון:2X4gb G.Skill 1600Mhz ares דיסק קשיח: WD CAVIAR BLUE 500GB (פחות רלוונטי) צורב DVD של LG. ספק: ANTEC 620W HIGH CURRENT GAMER כרטיס מסך: ZOTAC GTX670 2GB מחיר הכל כולל מארז :5600 מפרט שני: מעבד: Intel Core i7 3770 קירור למעבד: Noctua NH-D14 SE201 לוח אם: GYGABYTE Z68P-DS3 S1155 זיכרון:2X4gb G.Skill 1600Mhz ares דיסק קשיח: WD CAVIAR BLUE 500GB (פחות רלוונט…
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב נייד מסוג Samsung 300E5Z, הוספתי לו עוד 2 ג'יגה(במקור הוא בא עם 2 ועכשיו הוא עם 4) ופירמטתי אותו לווינדוס 7 64 ביט. אז ככה - המחשב עובד מצוין ולא עושה שום בעיות חוץ משאני בא לראות סרט(דרך pot player) הוא נכנס למצב שינה אחרי צפייה של דקה בערך. והגדרתי אותו שלא יכנס למצב שינה אף פעם. מישהו יודע איך אני פותר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
כרגע מותקן 2 גיגה. מעניין אותי אם אפשר להרחיב ל 4, או אפילו 8? הנה הקישור לאתר של אינטל (שם לא מצוין): http://ark.intel.com/products/34445/Intel-Pentium-Processor-T2370-(1M-Cache-1_73-GHz-533-MHz-FSB)#infosectionadvancedtechnologies
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כיום מחשב אחד עם כרטיס 4850 שדי מספק את הדרישות מבחינת משחקים סרטים וכו התרבו הילדים ואני מעוניין לקנות מחשב נוסף בתקציב :2500-3000 בניתי מפרט ואשמח לקבל את תגובותיכם תודה מקט קטגוריה פריט כמות 23324 מעבד AMD AMD Vision x4 Quad-Core A6-3670 Socket FM1 2.7GHz Radeon HD 6530D Box 1 21740 מאוורר למעבד קירור למעבד Zalman SZ CC92HS CPU Cooler 1 22096 לוחות אם למעבדי AMD כרטיס מסך Gigabyte 880GM-USB3 AM3, 880G, DDR3 1333, DVI, HDMI 1 23906 זכרונות זיכרון למחשב Corsair 1x4GB DDR3 1600Mhz XMS3 CL9-9-9-24 1 22287 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX 1 18984 ספקי כוח ספק כח SeaSonic 430W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fa…
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של DELL. אחריות: Parts only warranty - שנה בלבד Base warranty - שלוש שנים. האחריות של שנה כבר מזמן הסתיימה. האחריות של שלוש שנים, Base warranty, נשאר לי מזה כשנה וחצי. המחשב הנייד שלי מאוד מתחמם לעתים קרובות, במנוחה הטמפ' של המעבד מגיעה ל70+ מעלות, ו- "במאמץ" בגלישה בדפדפן אינטרנט הטמפ' של המעבד מגיעה ל90-100 מעלות. השאלה שלי היא כזאת: האם יטפלו לי במחשב עם הבעיה הנוכחית עם ה- "Base warranty"?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-