עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך מחשב לסלון, שזה אומר מארז שוכב ולא עומד שהמטרה שלו היא בעיקר סרטים ומעט אינטרנט. כמובן סרטים ב-1080P לא סרטים להזיז לו יותר מידי. התקציב הוא 2500, אבל אם אפשר פחות - מה טוב. מה שאני צריך זה: מארז שוכב, לוח אם, מעבד, כ.מסך, זיכרון, כונן BR, ספק והרד-דיסק (500 גיגה מספיק), ושלט כזה ששולט על המחשב. חשוב גם שיהיה שקט. אם יש לכם עוד רעיון מה אני צריך למחשב לסלון אל תתביישו תודה!

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. אני מבקש הסבר על ההבדלים בין מוצרים האחסון הפנימיים שאפשר לחבר למחשב /ssd/hdd/m.2 /sata/pice3 אם פיספיתי עוד סוגים תוסיפו להסבר ומתי נכנס pcie4 ? ואיך צריך להראות מחשב נייח חדש מבחינת סוגי הכוננים? איפה יושבת המערכת ההפעלה? איפה שאר התוכנות? איפה הקבצים והתמונות והסרטים?

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  3. נתחיל משלום כמובן ראשית, אני יודע שזו חתיכת חפירה, אז בבקשה תסלחו לי ומי שמביא מפרטים שיקרא הכל כי הבחירות ממש חשובות לי. אני לא פולני אבל בנושא של המחשב אני האבא של כל הפולנים. אני לא אחד שקונה מחשב כל שנה שנתיים, מחשב אצלי זה ל-5-6 שנים + (סתם לידע כללי). יש לי כנראה הרבה דרישות ובקשות מכם המומחים שתבנו לי מפרט שיתאים לי כמה שיותר. אז אני אשמח מאוד שגם תענו על השאלות שלהן אשים קו תחתון וזהו בעיקרון תקציב: 5500 ש"ח. ייעוד המחשב: מולטי-טסקינג, שזה אומר הפעלת איסי, מסנג'ר, ווינאמפ, מדיפה פלייר, איזה 7 חלונות של פיירפוקס ביחד, עוד איזה שלוש תוכנות, ומידי פעם קידוד סרטים ופתיחת רארים למיניהם, משחקים אני אוהב לשחק אבל אפילו לא קרוב לרמה ששיחקתי לפני הצבא ועכשיו אחרי…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Eyal27,

בקצרה: מחשב נייח בעיקר לתכנות ולגלישה באינטרנט. אפשרות הכנסה לכרטיס מסך איכותי שיידע להתמודד עם רשתות מלאכותיות. בפירוט: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500-4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת ה…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. שבת שלום! אני מתכנן לקנות מחשב לקולנוע ביתי, ואני צריך את עצתכם. תקציב: התקציב לא מוגבל. תכתבו את המפרט שאתם חושבים שיתאים לצרכים שלי, ושיהיה בסכום סביר. צרכים: 1. ניגון של סרטים (bluray 1080p, 720p, dvd) גם מכונן וגם מתוך המחשב. 2. צריבה של סרטי dvd מדיסק לדיסק וממחשב לדיסק. 3. הקלטה מממיר של הוט בפורמט dvd ו- bluray (מ-hot hd) 4. הורדה של סרטי בלו ריי מהאינטרנט. 5. עבודה בסיסית במחשב- אופיס וגלישה באינטרנט. חיבורים: 1. המחשב יתחבר למקרן 1080p בחיבור hdmi. 2. המחשב יתחבר למגבר יחסית ישן (בן 10), כלומר, אין לו hdmi. מהו החיבור האיכותי ביותר שהיה לפני 10 שנים? חיבור אופטי קואקסיאלי, לא? אני צריך שתהיה יציאה כזאת מהמחשב. 3. המחשב יתחבר למסך מחשב בעזרת dvi. 4. המחשב יתחבר ל…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by boy toy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, AC4, COD GHOST -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום רב פורום אני מחפש מחשב נייד איכותי למטרות עסקיות בעיקר ולמטרות גיימינג בסיסיות (גיימר חובבן). התקציב שלי נע בין 3.5-4K והמחשב צריך לכלול מערכת הפעלה. מחפש מחשב שיחזיק לאורך זמן. מנוחת עולם מובטחת לעוזר הנחמד שבת שלום תומר

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. הלכתי על 9400Q במחשבה על העתיד והאמת שזה גם מסתדר עם המחיר. בנוסף למישהו יש המלצה של מקלדת ועכבר זולים ואיכותיים מIQPC? מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9400 : "SLB6B" - BOX ¤1287 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤488 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 DUAL DVI - RETAIL ¤1269 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤321 צורב DVD: LG DVDRW GH-20NS10 X20 - BLACK - SATA ¤119 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK ¤425 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU ¤378 ספק כוח: CORSAIR VX 450W : CMPSU-450VXEU ¤413 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤113 שירותי מעבדה: הרכבת מחש…

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  9. Started by nivzion,

אוקיי, אז אני עונה על הסקר של HWZONE, ואתם תמליצו לי על מחשב, בבקשה: תקציב - עד 3500 (אם יש צורך, אחרוג בעוד 200 לא יותר). מטרות המחשב - עיצוב גראפי קל (ללימודי WEBMASTER), משחקים בינוניים, סרטים ואינטרנט. מסך - נראה לי שהתרגלתי כבר ל-15.6 אינטש, ונראה לי שאני אעדיף מבריק. רזולוציה - אני באמת לא יודע, נראה לי שאני אעדיף את ה-1920X1080??? (או שאולי לא???, מה אתם אומרים?). אמצעי קלט - סטנדרטיים, כמו בכל מחשב נייד רגיל. משקל - עדיף שלא יעבור את ה-2.5. זמן סוללה - כמה שיותר... 4 שעות יהיה בסדר. יציאות מיוחדות - HDMI, X3 USB Bluetooth - לא מעניין. כונן קשיח - מעוניין ב - 7200rpm, בגודל 500GB ומעלה. כונן אופטי - חייב להיות. אחריות - מעוניין ב-3 שנים. מע' הפעלה - Windows 8 64bit…

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  10. אחי רוצא לקנות המחשב לגלישה+אופיס לא משחק (אוךי בסוליטר) מה אתם אומרים: Intel® Pentium® 4 2.4GHz 533MHz 1024k מעבד איכותי + USB מארז ASRock P4I65GV Intel i845GV chipset, , FSB - 533/400MHz DDR 333/266, Expansion Slots - 3 PCI, 8 Hi Speed USB 2.0 ports 4 Back/ 2 front, HDD ATA133/100/66. לוח אםמפרט Intel Extreme Graphics Memory Max. 64MB כרטיס מסך 256MB DDR 333MHz (Max 2GB 2 Slots) זיכרון 40GB דיסק קשיח 1.44MB כונן LG CD-ROM 52X כונן אופטי איכותיים רמקולים Onboard sound, Chip AC97 CODEC Channel 5.1 CH כרטיס קול Onboard LAN 802.3u, 10/100 Ethernet PCI LAN, WOL supported כרטיס רשת נמכר בנפרד מודם ערוץ AGP 8x לשדרוג עתידי של המאיץ הגראפי תוספת 104 מקשים מקלדת גלגלת עכבר …

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by msimhon,

אהלן, אני לפני הזמנה של מחשב נייד ואני מתלבט בבחירת המעבד...כאשר יש את שני המתמודדים הנ"ל...ההבדל הוא של 100$ יותר עבור ה-I7. מבנצ'מרקים שראיתי עושה רושם שהI7 עדיף ביצועיסטית בצורה די משמעותית..האם כך הדבר? והשאלה השניה היא כיצד יושפע אורך חיי הסוללה מבין השתיים...ה-I7 צורך יותר...השאלה עד כמה זה בא לידי ביטוי בחיים האמיתיים במחשב בעל סוללת 8 תאים. מראש אני אומר שאני מחפש ביצועים בשמיים אבל במקרה הנ"ל נראה כאילו התוספת התשלו היא יחסית שווה את הביצועים... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  12. Started by TwixyFingers,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9000 ש"ח, עדיף פחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תיכנות, Docker vm, עיצוב בתוכנות adobe 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, אבל זה בתקציב נפרד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט זה חשוב אבל לא הכרח 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן, של המעבד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. היי, אני מתכוון לקנות מחשב במחיר של חו"ל מאבא של חבר.. כך שאני לא יכול להתייחס למחירים שיש בארץ. תכננתי על משהו בסגנן של AMD64 X2 , GF7800GTX, 2GB RAM אבל אני לא מבין בכל הקטע של המעבד והזכרון, יש כל מיני תזמונים בזיכרון, ובמעבד PIN וכל מיני דברים כאלה שאני לא מבין ובמיוחד לא בלוחות של AMD64.. אז בשביל זה אני צריך אתכם שתעזרו לי לבנות מפרט. אם אתם הולכים לפי מחירים בארץ אז זה בסביבות ה-20 אלף ש"ח נראה לי .. לא צריך מסך, ולא ציוד היקפי ואני מעדיף שיהיה קירור מים. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 703 צפיות
  14. שלום רב, אני מתחיל השנה לימודי מנהל עסקים וארצה לקבל חוות דעת לגבי מפרט מחשב שיתאים לצרכים שלי בגדול אני זקוק למחשב לצורך גלישה, כתיבת עבודות, מוזיקה, סרטים...בגדול דברים בסיסיים ..לא משהו מפלצתי מדיי.. אני מעוניין שהחומרה לא תהיה יותר מדי בסיסית...קצת מעבר.. מבחינת תקציב לא יותר מ3500 כולל מסך... כמו כן..אם יש אפשרות להמליץ על חנויות...אני גר בראשל"צ, ועובר לב"ש... תודה מראש, אביאל.

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by uri_2,

שלום, אשמח לקבל מפרט ל-laptop עד $1,000 אני יודע שזה כמעט בלתי אפשרי במיוחד עם דרישה של לפחות 512M+שלוש שנות אחריות. יש המלצה למישהו תודה uri_2

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  16. קניתי את המחשב הבא במחיר 3,100 במכירה פומבית... הצבתי לעצמי גבול לקניית המחשב, קניתי אותו ב400 ש"ח פחות מהמחירון הכי זול שלו [לפי מה שראיתי בזאפ] אשמח לקבל ממכם חוות דעת מקצועית האם המחשב הזה יסחוב לי פוטושופ ופלאש ואתרי אינטרנט כמו שצריך או שהוא עגלה מראש http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=4203 רב תודות

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  17. שלום! אז המחשב הנוכחי שלי שרף 3 כרטיסי מסך ועכשיו נראה שגם את הכרטיס מסך המובנה של המעבד /: (אם למישהו יש מושג למה זה יכול לקרות אשמח לדעת) אז אין אופציה אחרת והגיע הזמן לרכוש מחשב חדש. הרכבתי מפרט כלשהו ואשמח לחוות דעת עליו ועל מספר שאלות שיש לי. השאלות שלי: 1. הייתה לי התלבטות בכרטיס מסך בין GTX1660 Super ל RTX2060, אני חושב שאקח את הRTX אבל עדיין יש לי שאלה. ראיתי שבפלונטר הGTX עם Duel Fan של GALAX עולה 50 שקל פחות מהSingle Fan של Gainward עבור אותו דגם. רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע, סתם קביעת מחירים שרירותית של המותג או שיש עניין של ביצועים מאחורי זה? כי בכללי לא עדיף 2 מאווררים על אחד ושה2 יותר זולים אז בכלל? …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by benh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הכבדים ביותר, BF וכ'ו מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1280 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של …

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500, לא חובה לנצל את כל התקציב. אם מקבלים תועלת ממש יותר גדולה, אז אפשר לחרוג ב-100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, סרטים וסדרות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיפות למחשב שקט אם אפשרי מבחינת תקציב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפע…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. מחשב שיוכל להריץ תוכנות שרטוט (תיב"ם) במחיר עד 6000 ש"ח. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. אחרי קריאה בפורומים והצלבות מידע מחברים, אני גאה להציג את המפרט שלי לעריכת ווידאו. מה אתם המומחים אומרים? התקציב 8K +- (עדיפות ל - ) Motherbord Gigabyte GA-P35T-DQ6 Intel® Core 2 Duo CPU Intel Core 2 Duo Quad Q6600 2.4GHz 8MB 1066MHz Box Memory Crosair DDR2 4Gb Kit (2G x 2) 800MHz CL5 Case Gigabyte GZ-FSCA1 3D AURORA BLACK Power supply Thermaltake Toughpower W0116 750W CPU cooling system Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 Hard Disc RAID 5 - 4 X Seagate Barracuda ST3250410AS 250GB SATA2 16MB 7200Rpm DVDRW LiteOn LH-20A1S X20 DVD ? כרטיס מסך אני מקבל מחבר. נראה לי X1950XT או משהו כזה (לא רלוונטי). יש לי שני מסכי LCD 19 של סאמסונג בבית תומכי DVI. כמה שאלות ברשו…

• 11 תגובות
    • 820 צפיות
  22. http://www.bestbuy.com/site/HP+-+Pavilion+Laptop+with+AMD+Turion%26%23153%3B+II+Dual-Core+Mobile+Processor+-+Moonlight+White/9554671.p?skuId=9554671&id=1218123526907 אשמח לקבל ביקורת.. שימוש עיקרי ל- DATACAD12

23. שלום מחפש מחשב נייד לסטודנטית לחשבונאות, בתקציב של 2000-3000 ש"ח. למעשה כל נייד שיש היום בשוק, אפילו הזולים של לנובו (G560 ודומיו) אמורים להספיק מבחינת חומרה, הבעייה שהיא רוצה שהוא יהיה יפה, וה-G560 לא ממש כזה אשמח לקבל המלצה לנייד יפה, ואם הוא עם מעבד I3/I5 עוד יותר טוב. תודה רבה נ.ב. דיסק קשיח גדול מהווה יתרון.

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  24. בוקר טוב לכולם. קניתי את המערכת הנוכחית לפני שנתיים ואני כבר יכול לשמוע את חרחורי הזקנה שלה כשאני מדליק את המחשב (או שאולי אני פשוט צריך לנקות את המאווררים? ). בכל מקרה, זו המערכת: לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX קירור למעבד: Scythe Kama Cross מארז: Thermaltake V9 1x120mm + 230mm TOP Fan Black ספק: Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI כונן קשיח: Western Digital 640Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 1GB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail כונן: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black זכרון: G.Skill 4GB DDR2-900 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI Black מאוורר נוסף: Glacialtech 120…

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  25. Started by אריק פרלס,

הי, אני רוצה לקנות מחשב נייד גימינג. שיכול לשרוד BFV ו ACO ודומיהם..וגם להשאיר ''ספייס'' למשחקים בזמן הקרוב (לא כל שנה קונים מחשב 😄) אני מתכוון לקנות בחו''ל והתקציב עד 4 אלף שח. אני מתלבט בין 2 דגמים: https://cukusa.com/msi-gf65-thin-9se-013-gaming-laptop.html https://cukusa.com/msi-gf65-thin-9sd-004-i7-9750h-gtx-1660-15-6-gaming-laptop.html אשמח לדעת האם באמת שווה לי להשקיע עוד 200$ בשביל RTX 2060 או שדי ב GTX 1660TI(האם זזה באמת הבדל גדול) ועוד האם זה יתן לי תוצאה יותר טובה מאשר המפרט הזה:(נייח) I7 8700 Z370P D3 16GB, 2,400MHZ NVIDIA GTX 1060 6GB PSU 550W 80 BRONZE ועוד שאלה האם…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.