ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד למטרת משחקי רשת ולימודים (תיכנות) בכללי אני עכשיו בצבא אבל אני רוצה להמשיך להשתמש במחשב בלימודי תואר למחשבים אז ככה שכן חשוב לי שהוא יהיה ברמה גבוה גם בשנתיים~3 הקרובות.. מה שחשוב לי שיהיה: hp/toshiba וגודל מסך 17 מתלבט למעבד בין i5 לi7 אשמח להמלצות וחוות דעת, תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום אשמח לדעתכם למפרט שבניתי בTMS לצורך מחשב שישב בסלון מחובר לטלוויזיה וישמש בעיקר לצפייה בסדרות וסרטים. הנה הפירוט של הצרכים : תקציב עד 1500 ועדיף פחות ; השימוש הוא לצפייה בסרטים סדרות , גלישה באינטרנט ושימוש אופיס קלים ; אין צורל בציוד הקפי ; חשוב שיהיה שקט 6; עדיף חנות שיש לה שירות גם בבאר-שבע ; מכיוון שמדובר בבאר-שבע צריך מארז טוב שיוכל להתמודד עם הרבה אבק. הנה המפרט שבניתי אשמח לשמוע את דעתכם. This Specification Created @ www.tms.co.il - Professional and Reliable Computers Chain Stores CPU: Intel Pentium Dual Core G4560 / 1151 Tray Qty: 1 - Price: ₪ 254 CPU Cooling: Arctic Alpine 11 Passive Qty: 1 - P…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
תראו אין לי תקציב מוגדר. זה יכול להיות מחשב ב-2K וגם ב-ב-6K. המטרה היא כזאת אני חייל, וחוזר סופשים הביתה אבל במשך השבוע שאר המשפחה משתמשת בו השימושים שלו הם בעיקר גלישה באינטרנט. לשמוע מוזיקה (מחברים אותו לסטריאו) להוריד סרטים וסדרות תוכנות עריכת סרטים ותמונות (פוטושופ וכאלה) אבל לא ברמה גבוהה אלא ברמה חובבנית. ולגבי משחקים - אז שיוכל לסחוב משחקים אבל לא ברמה גבוהה ושיראו הכי חד והכי מהר שיש יעני לא ממש גיימר. מדי פעם ככה להוריד איזה משחק מגניב שיוצא לשחק בו טיפה וזהו. ללא מסך, ללא מקלדת,עכבר וגם לא צריך רמקולים שיהיה בו גם צורב אופטימלי שמעתי על LG או NEC הנפוצים האלה. זהו בערך אם אפשר המלצה לתקציב בשביל מחשב כזה וגם על הדרך מפרט אני אודה לכם תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לילדה בת 15 שבעיקר צריכה אינטרנט אבל גם מעט משחקים (לא צריך שיהיו עם רמות גראפיקה מטורפות). מבחינת המארז וספק הכח, אני סבור שיש טובים ממה שמצאתי כאן בלשון המעטה אבל זה כמובן יצריך ממני להוציא עוד כסף. אין לי צורך בציוד היקפי, או במחשב שקט במיוחד (אני יודע שזה נורא יקר) וגם לא באוברקלוק. אם כן, ערכתי את אחד המפרטים שמצאתי בחנות KSP והגעתי למפרט הבא. אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה לשנות: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western D…
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
טוב בעקבות יציאותש ל כמה משחקים טובים חדשים חשבתי אולי זה הזמן לקנות מחשב חדש אז ככה כיום יש לי AMD XP 2600+SF2 8RDA+ 512 DDR 333 SAMSUNG R9700 PRO 40GB MAXTOR RAIDMAX SCORPIO 868 וצורב+דיוידי Philips בהנחה ואני ימכור תמחשב ואקבל 2000 שקל אני אוכל להוסיף ממכירת הפלאפון שלי ולקמבן איזה 4300 שקל בערך איזה מפרט אתם ממליצים במחיר הזה למשחקים? והאם יהיה שיפור בין המחשב הנוכחי שלי לחדש? כמובן מבוסס amd64 תודה... ואגב לא צריך הארד דיסק כי יש לי אחד חדש 80 של ווסטרן..
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי ללכת על המפרט הבא: לוח אם - p5Qpro ASUS מעבד - INTEL CORE2 QUAD Q6600 זכרון(4ג'יגה) - 2*2048 DDR2 OCZ or G.Skill or Geil אגב, האם כדאי ללכת על זיכרון מהיר יותר מ800? דיסק קשיח - SEAGATE 500GB 32MBST350032AS, SATA3 כרטיס מסך - HD4870 ATI קירור למעבד - Arctic Cooler freezer XTREME או Thermaltake bigtype120 צורב DVD סטנדרטי לא סגור לגבי מארז וספק. המחשב חייב להיות שקט מאד. נשאר לי בערך 1000 שקל בתקציב. חסר לי עוד משהו שאני לא יודע עליו? מה אתם אומרים??
-
- 11 תגובות
- 804 צפיות
-
-
השדרוג הקודם נדחה ולכן אשמח לעזרה מחודשת. המטרה של המחשב היא בעיקר משרדית אבל גם עריכת סרטי וידאו HD ממצלמה ביתית (בעיקר חיבור קבצים אבל גם קצת עריכה) וקצת צפיה בסרטי HD ומשחקים. הרצון הוא להרכיב מחשב זול ככל הניתן אבל גם כזה שיסחוב את עריכת הסרטים. בכל אופן.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף כמה שפחות אלא אם חובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת עריכת סרטי HD ממצלמת וידאו, קצת משחקים ובעיקר שימוש משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Sony PlayMemories - …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום חברים, יש לי שתי הצעות למחשב נייד, בערך באותו מחיר. אני מתלבט בין שני המעבדים. ה380 בא ב2.35GHZ ואילו ה2310 בא עם 2.1GHZ. שניהם עם 3 מגה קאש. האחד Sandy bridge והשני arrandle. האם יש הגבלה בארכיטקטורות לגבי תדר הזכרון? מה עדיף מבין השניים? איך הם באותו מחיר? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אחותי צריכה מחשב ללימודים, לומדת תקשרות ואנימציה, אשמח לעזרתכם * מטרות המחשב? בעיקרון ללימודים, הפעלת תוכנות כמו פוטושופ, מאיה וסימס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל של 13-14 אינץ', לא חשוב. * רזולוציית המסך? לא משנה, אני לא ממש יודע עד כמה זה קריטי לעריכה, אשמח להצעות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? עדיפות לכמה שפחות, בכל זאת לסחוב אותו ללימודים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שאפשר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה, אבל יציאת HD תהיה נחמדה (בכל זאת גם אני צריך להנות ממנו). * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ג'יגה 500 * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרש…
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב גיימינג ישן אני מתלבט האם לשדרג חלקים ממנו ואז להוסיף בעתיד חלקים נוספים או לקנות מחשב חדש האם לדעתכם זה שווה? הרעיון הוא לשדרג מעבד+לוח אם+זכרון + SSD לא לקנות כרגע כרטיס מסך עקב חוסר זמן למשחקים - כשאתחיל לשחק אקנה המחשב הקיים: i5-2500K 8GB ASROCK MB 128GB SSD GTX570 1TB HDDx2 usb 3 extension+CM690 Case - אהוב עליי במיוחד שידרוג למחשב נוכחי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידה ומה שדרשתי מוגזם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משר…
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
כולל כולל מסך(LCD 19) וציוד היקפי... פחות מ5000 אם אפשר(4700 יהיה מצויין אבל לא נורא לחרוג עד 5000 גג) תוכנות כמו AUTOCAD. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הייתי מעוניין שיהיה שקט אבל עדיין הייתי רוצה לשחק עליו את המשחקים המתקדמים ביותר (Crysis למשל) מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1643 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤644 מארז: NZXT Hush Black/Silver NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤431 קירור למארז: Raidmax 80mm Case Fan כמות: 1 - מחיר: ¤19 ספק כוח: Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI כמות: 1 - מחיר: ¤476 זיכרון: OCZ 4GB DDR2-1066 Platinum DualKit (2x2GB) CL5-5-5-18 כמות: 1 - מחיר: ¤584 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤359 כרטיס מסך: Palit GTX280 1GB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤2140 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Bl…
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט מבוסס אינטל, שיהיה בו 512 זיכרון וכרטיס מסך סביר לא יותר... (רק לא MX!) שיהיה זול ואיכותי אפשר לחרוג מהמחיר כל עוד זה בשביל מוצרי חובה... ד"א כולל ציוד היקפי...
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מקסימום גיימינג מינימום מחיר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כתוב שם על מיכרה מיוחדת ומוזלת עב ביטול הזמנה, זה מריח מוזר, מישהו אולי בדק את זה?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מפרט כמו שצויין לשימוש כללי :אינטרנט,סרטים, הורדות וכו'. מסך 19" עדיף 3:4 אבל אם רחב יותר זול אז רחב. מעדיף על בסיס אינטל. אין צורך בעכבר ומקלדת. H.D מספיק גם 250GB. כרטיס מסך מובנה גם טוב. ואם אפשר חנות מאזור חיפה שניתן לשלם במקום. תודה. וכמובן אין צורך להשתמש בכל התקציב.
-
- 13 תגובות
- 792 צפיות
-
-
קניית מחשב לגיימרים. עבודה ברזולוציה גבוהה למשחקי מכוניות ולשוטינג. עד 5500 לא יותר מ6000. מחשב מאוורר מאוד ושקט שיתחבר לטלוויזיה. והאם השלט של אקס בוקס מתאים ונוח למשחקים שירוצו על גבי הטלוויזיה
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
חנות ששולחת לארץ, ושיהיה במחיר האמיתי של HP ולא מחירים מוזרים כמו 750$ שיש באיביי של כמה גנבים.... מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אז ככה החלטתי בהמלצה של מישהו לרכוש מחשב דל המחשב עולה 5090 שקל באייבורי ובKSP ובשניידר עולה 4899 שקל . בכל שלושתם יש אחריות יבואן או יצרן (יצרן בKSP) עכשיו ראייתי גרופון את אותו מחשב נכנסתי לאתר http://www.newvision.org.il/?p=563 היא אמרה לי שעולה 4000 שקל האחריות היא שלהם במשך שנה ואפשר לקנות הרחבה ב400 לשלוש שנים . עכשיו ההפרש כנראה יהיה רק 700 שקל מאחיות יצרן /יבואן ומחשב חדש בהגדרתו חדש ולא עודפים . הנציגת מחירות אמרה שיתכן שיהיה על המחשב סירטות על הפלסטיק וכו' אז שאלתי היא פשוטה , האם החברה הזאת היא מוכרת ואפשר לסמוך עליה או שלברוח כמו מאש ולקחת מרשת מוכרת ? ועוד שאלונת , מה היתרון על אחריות יצרן לבין אחריות יבואן ? פשוט אייבורי יותר זמין לי מKSP תודה. עריכה , …
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום. אני זקוק להמלצתכם למחשב עם הדרישות הבאות: המחשב נועד לצרכי משרד פלוס, אבל אם אפשר שתהיה לו אופציית שדרוג. לא נועד למשחקים (לכן חשבתי על פנטיום, אשמח לשמוע דעה שונה). זיכרון - 512 (אפשר גם להסתפק ב 256). צורב בלבד - אין צורך בסידי רום נוסף. פלופי. כרטיס רשת (בהחלט אפשר מובנה). מסך שטוח 17" שאר הרכיבים - עפ"י המלצתכם. עכבר, מקלדת, רמקולים - פשוטים בלבד. מודה לכם מראש.
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
השאלה שלי אני הולך לקנות מחשב בלי כרטיס מסך אני כרגע לא משחק משחקים במחשב האם כרטיס מסך הוא אך ורק למשחקים? אני הולך לקנות לוח של abit an8 ןיש לי מסך דק של xerox 17 אינץ זה מספיק לי בשביל לקבל תמונה טובה במחשב? ואם אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס טוב לעתיד ב300 400 שח
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין להתחדש במחשב נייח שישמש גם למשחקים למשחקים. יצרתי מפרט ראשוני כלשהו ואודה לתיקונו. (ההודעה נערכה שונה כרטיס המסך) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי 6500 כולל מערכת הפעלה. במידת הצורך מתאפשרת חריגה קטנה אבל עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד למשחקים, ועבודה עם מספר רב של תוכנות וחלונות במקביל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת ה…
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 חריגה עד 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי גלישה ומשחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי SSD Samsung 850 evo איך הוא ביחס לSDD חדשים יותר ? כדאי להשאיר או להחליף ? גם אין צורך בHDD. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יהיה נחמד אם המחשב יהיה שקט אבל רק אם זה לא יעלה יותר מידי ולא יפגע בביצועים. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
- 3 followers
-
-
משחק בעיקר ut .מגיע בקרוב ut3 רוצה להיות מוכן .שאר המשחקים לא מענינים אותי .משתמש במחשב רק לאינטרנט .ולמשחק ut .יש לי מסך samsung 931 bf 2ms ראיתי את המפרטים שלכם אך רוצה לקלוע בול מכיון שמדובר רק במשחק אחד שאמור להגיע בנובמבר.אני משחק הרבה ברשת בתודה מראש אמיר .סכום להשקעה 4000ש
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-