עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המלצה למחשב נייד למטרות לימודים בלבד עד 4 אלף שקל, חשוב שיהיה כמה שיותר קל אם אפשרי.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  2. שלום :hi: בעקבות הנושא הבא : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=185793.10 והמפרט הסופי שנמצא בעמוד 2. בקיצור... שמעתי עוד דברים על קונרו ושמעתי שהוא גם אמור להיות משהו טוב טוב ושהוא יוצא בקרוב, עכשיו חשבתי קצת ואמרתי למה לא לחכות ?? אבל כמה זמן לחכות היא השאלה?? בנוסף אם כבר לחכות עד שהוא יצא ואם הוא יעלה הרבה, גם המחירים של פנטיום D ירדו, ואולי שווה לחכות ולקנות את פנטיום D במחיר זול יותר? אני מחפש משהו עד סוף החודש... בנוסף, אם אני יראה שהקונרו לא יצא בקרוב האם כדאי לקחת את הAM2 של AMD ?!? בלי שינוי גדול בתקציב?! תודה שוב לעוזרים

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  3. Started by azsxazsx,

אני צריך המלצה של מחשב נייד ב - 1200 $ +- אני קונה את המחשב בארה"ב לכן לא לפי מחירים של הארץ אני צריך המלצה למחשב הטוב ביותר למחיר הזה.... תודה

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  4. Started by lidro,

אני רוצה מחשב שיחזיק לי הרבה זמן!! אני לא גיימר כבד ככה שאני לא צריך את כל הדברים הכבדים האלה יש לי תקציב של 4000 אני לא צריך מסך/ מקלדת/ עכבר/ רמקולים בחרתי כפול ליבה כי אני חושב שלמרובע יקח הרבה זמן עד שיכנס לשוק ואני לא רוצה OC אז הנה זה תגידו לי אם זה טוב ואם כדאי לי לשפר משהו מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤1064 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤460 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤228 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון OCZ DDR2 2048MB 800Mhz CL 5-5-5-18 Gold ¤243 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2G8002G כרטיס גרפי GIGABYTE nVI…

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  5. אני מעוניין לקנות מחשב נייד. המחשב ישמש אותי ללימודים, סרטים וגם משחקים כאשר במשחקים הכוונה היא שארצה את האפשרות לשחק במשחקים חדשים שיוצאים לשוק. ביליתי הרבה זמן בקריאה על כל מיניי מעבדים וכרטיסים גרפיים שונים וכל המדריכים לקניית מחשבים ניידים.. ודיי הבנתי איזה מחשב אני רוצה ובחרתי לקנות HP pavilian dv6. אבא שלי נוסע עוד מס' שבועות לקנדה וארה"ב ולכן הוא יוכל להביא לי משם נייד. לפי סקירה של אתרים רבים באינטרנט, האתר הכי זול ונוח שיצא לי להיתקל בו היה האתר הרישמי של HP בארה"ב (אם אתם מכירים אתר יותר טוב, אשמח לשמוע) עכשיו אני טיפה מבולבל עם מספרי הדגמים השונים, כי המספרים שאני מכיר מהארץ, לא תואמים את מה שיש באתר, אני משער שזה ייצור בעיה עם האחריות אבל האם זה עלול ליצור בעי…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים ולימודים מול אופיס ובאנטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים בהגדרות המקס' שניתן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מקסימליות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינינות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  7. Started by han98,

שלום, כאשר אני מחבר את המחשב הנייד שלי למסך LCD אני רואה תצוגה ,(כמו שצריך)כשאני סוגר את המכסה היא נשארת (כמו שצריך) אבל כשאני פותח אותו שוב (ממצב סגור) התצוגה נעלמת וחוזרת למסך הרגיל של הלפטופ וצריך לחבר כבל שוב כדי לקבל בחזרה תמונה בטלויזיה. win 7 geforce 8400M GS. חיבור HDMI to HDMI. איך מסדרים את זה ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  8. Started by gunrubugv1,

איזה מהמפרטים הבאים עדיף לי? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪850 לוח אם: Gigabyte GA-770TA-UD3 כמות: 1 - מחיר: ₪494 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm + Seasonic 500W ET 34A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ₪485 קירור למארז: Scythe 120mm Slip Stream 1200RPM 68.54CFM / 24.0dBA כמות: 1 - מחיר: ₪37 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 - מחיר: ₪230 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪229 כרטיס מסך: Sapphire HD5770 1GB GDDR5 PCIE כמות: 1 - מחיר: ₪828 כונן אופטי: SONY NEC DVDR…

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  9. רציתי לדעת מבחינת יחסי כוחות Nvidia® Geforce® GT330M, 1GB Graphics לעומת ATI 4670HD או ATI 4650HD או ATI Radeon 5470HD מה מהם הכי חזק, ואיך הוא יסחוב משחקים חדשים יחסית?

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  10. Started by bve,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוזיקה, וידאו בלו-ריי (צפייה), אינטרנט, אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  11. שלום לכולם לחבר שלי יש לפטופ בן כשנה וחצי של DELL (לא יודע איזה דגם, אם זה חשוב תגידו לי ואבדוק) והמסך התחיל לרצד לו בשבוע האחרון. אשמח להמלצה על מעבדה טובה בירושלים (גם במרכז תופס אבל עדיף ירושלים) שתוכל לסדר לו את הבעיה. והאם מישהו יודע כמה אמור לעלות תיקון שכזה ? תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by sollito,

אני עובד הרבה עם פוטושופ יש מצב שלפעמים אני גם ירצה לשחק.. הרכבתי משהו מה אתם אומרים? יש לי מארז וספק את המארז שיש במפרט הכנסתי רק בשביל המחיר שלו שיהיה לי 2 הרד דיסקים של 250 יש מקום לשינוים, תמליצו לי

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  13. Started by eli89z,

היי... קניתי לא מזמן דיסק קשיח למחשב הנייד שלי לאחר התייעצות אתכם בפורום לאחר חקירות מצאנו את הדיסק הקשיח המתאים הוא הגיע לי היום והרכבתי אותו המחשב מזהה אותו כמו שצריך אבל שאני רוצה לפרמט יש לי בעיה אני מכניס את הדיסק של וינדוס 98 דרך הדוס אני עושה פירמוט ואז אני נכנס להתקנה של הוינדוס התוכנה מריצה את הנתונים מעתיקה קבצים ולאחר משהו כמו 5 דקות תהליך ההתקנה הראשוני מסתיים המחשב מופעל מחדש ואז הוא מראה לי את ההודעה שהוא מראה שאין וינדוס כאילו בכל תהליך ההתקנה שהיה לא הועברו קבצי התקנה לדיסק הקשיח אין לי מושג מה לעשות אני ישמח עם תעזרו לי כמו תמיד לפתור את הבעיה תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  14. Started by Genisher,

אמא שלי הגיעה למסקנה שהיא צריכה מחשב נייד. כל יעודו של המחשב הוא עבודה בתוכנות Office, וחיבורו למקרן חיצוני לשם הצגת מצגות PowerPoint. בגדול, הדברים שהיא צריכה הם: זכרון בנפח של לפחות 256MB (שיספיק להרצה של ווינדוס ואופיס...) צ'יפסט של אינטל עם כרטיס מסך מובנה בלוח האם (שבמקרה הצורך היא תוכל להציג סרטים) יציאות: USB 2.0 (רצוי יותר מאחת), PS/2, רמקולים, 15pin (לחיבור למקרן חיצוני). כונן CD/DVD (יוחלט סופית בהתאם להפרש במחירים) הארד דיסק בגודל מינימלי (בשביל הצרכים הנ"ל, אפילו 20GB יספיקו ) רצוי רמקול פנימי. שיגיע עם ווינדוס XP מקורי (עם מדבקת רשיון) כפי שאתם רואים הדרישות הן לא בשמיים, ולכן על התקציב להיות כמה שיותר נמוך (רשמתי 4,000 בתור מחיר שממנו אני מקווה רק …

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  15. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות לוח אם מעבד וזיכרונות רק את שלושת הדברים הללו...מארז וספק יש. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2500 זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כמו hitman absolution,bf3,farcry3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיו…

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  16. היי אני כבר כמה ימים יושב על נסיון לבנות שילוש טוב .. על מעבד אני דיי סגור I5 3570K לוח כרגע אני חושב ללכת על הG1.SNIPER M3 מבחינת השבב של הסאונד הוא די קונה אותי אבל אני מקווה שלא יגביל אותי בOC מה גם שיש לי תצורת רייד0 + שני הרדיסקים וסידירום, מה שאומר שכל חריצי הSATA יהיו תפוסים :-\ זכרונות אני ראיתי 16GB 1600MHZ ב500 שקל שזה נראלי ממש משתלם, במיוחד שראיתי שאין הבדלים בין המהירויות השונות אחרת הייתי קונה 8GB עם 1866 או 2133 .. דבר אחרון שאני ממש מתקשה לבחור - קירור למעבד! אני רוצה קירור טוב כי כמובן מתוכנן OC אבל כל הרציניים שראיתי ענקיים ומגושמים, יש לי מארז מספיק גדול זה לא הבעיה, זה פשוט מגביל מידי כשאני מנקה את המארז כל 2-3 חודשים. התקציב הכללי הוא 3000 שח ללא ח…

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  17. Started by YoTaMi,

מחפש מפרט במחיר הזה בערך.. שיהיה עם המעבד הכי טוב שאפשר לפחות ליבה מרובעת... דיסק קשיח 500G לפחות .. 4 G רם .. תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  18. Started by GMTK,

המחשב מיועד להורים שלי הם בעיקרון משתמשים באינטרנט והלך להם המחשב שלהם ומחפשים משהוא זול שאפשר לקנות בין רגע. התקציב עומד על 2000 שקלים ופחות לא לעבור תמגבלה. בעיקרון זה לאינטרנט וווארד כאילו אתם יודעים מחשב משרדי.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  19. Started by timtamtim21,

אני מחפש מחשב בייתי (אינטרנט וכ') אבל שגם אוכל להריץ עליו משחקים חדשים כמו CALL OF DUTY 2 וכ'.. הוצע לי המפרט הבא .. תוכלו בבקשה להגיד אם הוא עונה על הדרישות ואם לא מה עליי לשדרג בו.. תודה רבה!! Thermaltake V3 Window Black Seasonic PSU 500W Active PFC 80+ 120mm Gigabyte GA-H55M-D2H Retail Intel Core i5 650 / 1156 Tray Evercool BUFFALLO AM2/3 DDR 3 2G/1333 Kingston Samsung HDD 1.0TB 32 MB SATA II Sparkle GTX460 768 GDDR5 HDMI PCI-E Retail DVDRW LG GH22-NS40 X22 SATA Bulk BLACK Cooler For Case Raidmax 120 mm וכן לגבי המסך LG TFT 22" W2243S-PF 5ms Wide

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  20. מחפש מפרט למחשב נייח חזק לגיימינג עד 3000 ש"ח ללא ציוד היקפי אני מתכנן לקנות ממש בימים הקרובים ואני מחפש המלצות למפרטים חזקים. תודה מראש לעוזרים,

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  21. Started by Seasonic,

מעבד: INTEL CORE i7 2.66GHz 920 - STEPPING D0 BOX לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-UD3R זיכרון: SKILL 3072MB (1024MBX3) DDR3 1333 CL7-7-7-18 PK כרטיס מסך: GAINWARD GTX275 896MB DDR3 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM צורב: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK מארז: NZXT TEMPEST w/o PSU ספק כוח: PCP&COOLING SILENCER 610W מסך: BENQ LCD 22" E2200HD 2ms DVI FULL HD

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לשימוש ביתי בעיקר - עבודה משרדית והצגה של סרטים (גם באיכות HD) מעוניין גם להשתמש במחשב לחיבור לטלוויזיה (VGA וגם HD). HD לפחות 320 ואפשר גם 500 סוללה של 3-4 שעות תספיק (מאחר והשימוש בעיקר בבית) כמובן בלי מערכת הפעלה... זה אשים לבד. האם הוא יוכל להריץ חלונות 7? שאלה נוספת לידע כללי: בניידים קונים דגמים בניגוד לנייח שאתה מרכיב את המפרט הספציפי. זה אומר שאפשר לבחור דגם של יצרן כלשהו ופשוט לקנות איפה שזול? כלומר בכל החנויות המפרט של הדגם יהיה קבוע? תודה

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  23. Started by orenshp,

המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט סרטים אבל אני רוצה גם שיריץ את כל המשחקים. לא ברמה מקסימלית אבל ברמה סבירה. מעבדי אינטל? Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1110 1110 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1 790 790 זכרונות? DDR II 667 1GB Corsair 1 670 670 כרטיסי מסך? ASUS EN7600GT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E 1 1190 1190 דיסקים קשיחים? Maxtor 160GB 8MB, SATA II 2 345 690 צורבים? DVD Recorders NEC AD-5170A DVD±RW x18, DL x8 Black 1 220 220 מארזים? HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 1 240 240 ספקי כוח? Spire RockeTeer II 400W Silent (24pin) 1 220 220 מסכים? LG L1752T 17'' LCD 8ms DVI …

24. Started by ReggaeWithDodli,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן - תקציב ממקום העבודה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? matlab א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  25. חוץ מNextop כי הם יקרים מאוד, ואין להם את הדגם שאני רוצה. עכשיו השאלה.. בגלל שאני לא מוצא XPS בשום מקום, ואני צריך מחשב נייד עד יום שבת בערב הכי מאוחר, אז אני מחפש דגם אחר, שיהיה לי יותר קל למצוא.. אז השאלה היא.. איך הדגם הזה : Toshiba Satellite U400 יש לו מפרט נחמד, חוץ מהמעבד שהוא T5550 1.83Ghz מה אתם אומרים !? אולי אתם מציעים משהו אחר.. ? כי פשוט המחשב הזה זמין. בתודה,מתן.

• 1 תגובה
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.