ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,386 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד, עיקר השימוש לעימוד. השאלה לגבי כרטיס מסך, כמה טוב כרטיסי המסך המובנים במעבד, לדוגמה Intel HD Graphics 620, כי לפי מה שנראה מדובר בכרטיס גרפי די מוצלח, האם יש ערך מוסף לכרטיס מסך של NVIDIA כשהמחשב לא מיועד לגיימינג.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?5600 בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 1080P 144HZ כחלק מהתקציב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?לא כזה חשוב רק שלא ירעיש יותר מדי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך מערכת הפעלה אבל שהחנות תרכיב את המחשב 8. האם ישנה העדפה ל…
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
היי מה המצב מחפש מחשב בתקציב של עד 7.5K המחשב מיודע לעריכת וידיאו על תוכנת AVID MEDIA COMPOSER 1. לא מתאפשרת חריגה בכסף 2. המחשב מיועד לעריכה גרפית ברזולציה של 4K 3.לא צריך ציוד הקפי. 4. המחשב לא מיועד לOC. 5.לא צריך תוכנות נוספות חוץ מ וינדוס 10. 6. חשוב לי חיבורים מהירים כגוון USB TYPE C
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
בבקשה זה נושא שאני ממש חלש בו אני מחפס מסך מחשב לגיימינג נטו בתקציב עד 1600 שח
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בטח נשאלתם מאות פעמים אבל אני לא יודעת לחפש את התשובה: אני מחפשת מחשב ביתי , ללא תוכנות מיוחדות, שלא אצטרך להחליף כל 3 שנים בממוצע. מהיר. תקציב - 2000-3000 ש"ח. אם אפשר ללא כונן גדול. מה הייתם מציעים לי?
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 2500 ש"ח (כבר חורג מהתקציב המקורי...) לקניית מחשב ללא מסך. היישומים העיקריים שלי ביום יום הם אינטרנט, אופיס, פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור (גרפיקאי במקצועי) והתחלתי לגעת בזמן האחרון גם בעריכת וידאו קצת (פריימייר, אפטר אפקט). אני יודע מה זה מחשב חזק לגרפיקה משום שיש לי אחד כזה בעבודה אבל אני צריך שהמחשב שאקנה ייתן לי מענה טוב (אפילו קצת יותר מטוב) לשם עבודות פרטיות בבית. בנוסף אני מתכנן לראות טלויזיה דרך המחשב - שזו שאלה נוספת, האם יש צורך לערב את המחשב בכך או פשוט לחבר את הממיר ישירות למסך? (ואם ארצה להקליט תוכניות למחשב?) האם יש צורך בכרטיס טלויזיה? האם יש צורך ביציאת HDMI? מישהו יכול לעשות לי סדר בעניין הזה? בכל מקרה הציעו לי את המחשב הזה, חוו דעתכם: ל…
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
היי חבריי, אני צריך מחשב נייח חדש. למרות הידע היחסית-אקסטנסיבי שלי בתוכנה, אני בור מוחלט בחומרה, אז אעריך את עזרתכם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מוכן לשלם 9,000₪, שזה מלא כסף, אם תשכנעו אותי ששווה לשלם יותר, אני אשלם. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אני מתעסק בdeep learning, תכנות והרבה מידע. יש לי חוות מעבדים גדולה בשביל זה, אבל לפעמים אני צריך לקחת חלק קטן מזה ולשחק איתו בבית. אני גם רוצה גיימינג, גם ככה צריך כרטיס מסך חזק ואם כבר אז כבר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? …
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
להלן פרטי המודעה : " P4 עם לוח אם ASUS P4VP ומעבד 2.53 ,256MB RAM DDR, 40BG HD , כרטיס מסך GF 128MB , סי די רום , רשת , USB*6 , כ.קול, מקלדת , עכבר , מסך "17 שטוח , הכל במצב חדש. אחריות על המעבד 3 שנים " מה כדאי לבדוק? איך אפשר לבדוק דברים כמו היצרן של ה RAM, סוג הזיכרון של כרטיס מסך (SD או RD) ? טיפים יתקבלו בברכה . עידו
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד ברמה גבוהה שיעבוד חלק עם אינטרנט+PDF+WORD קטן - עד 12 אינץ במחשב נועד ללימודים. תקציב עד 600$, אשמח להמלצות גם מחנויות\דגמים מארה"ב אם יש מחירים טובים, ניתן לחרוג מהתקציב אם יש פער משמעותי בביצועים. יש לי LG X110 מהעבודה ואכלתי איתו כל כך הרבה חרא שהוא איטי אז החלטתי לשדרג אני רוצה משהו משמעותית יותר מהיר וכדומה. תודה לעוזרים SPIDER1
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
עקרונית החלטתי כבר ללכת על הGIGABYTE W468. עם מעבד T8100 ותג מחיר של כ 4300 שח. עכשיו נתקלתי פתאום במחשב שלא שמתי לב אליו לפניכן,ACER ASPIRE AS2920-602G25. הנה המפרט: דגם : מחשב נייד ACER ASPIRE AS2920-602G25MI מקט : LX.ANMOX.058 מעבד: Intel® C2Duo T7500 2.20GHz, זכרון : 2X1GB (667Mhz) דיסק קשיח : 250GB מסך : 12.1" WXGA high-brightness רזולוציית מסך : 1280 x 800 כרטיס גראפי : Intel® Accelerator GMA X3100) כונן אופטי : DVD-RW Multi Burner DL BT (בלוטות) : יש מצלמה : יש קורא טביעות אצבע : אין תקשורת : Intel® PRO/Wireless 3945ABG סוללה : 6-cell Liion משקל : 1.9kg מערכת הפעלה : LINUX אחריות : שנה.בינלאומית+ שירות שליחים מקומ והמחיר 3862ש"ח. נכון, המחשב הזה קצת יותר חלש, בלי …
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרתכם ברכישת מחשב נייח לגיימינג (מתכנן לקנות את הרוב המוחלט באמאזון/newegg במהלך BF הבא עלינו לטובה). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באזור ה6K, אפשר לחרוג באלף לפה או לשם במידה (עד7K) ויש שיפור מהותי או לחלופין אפשר לחסוך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג בעיקר, על הדרך גם עבודה משרדית אבל זה לא אמור לשנות. כל משחק AAA תובעני כזה או אחר. מחפש מחשב חזק מאוד שכנראה לא ישודרג במהלך הזמן. קונה פעם ב3/4 שנים ונדיר שמשדרג רכיבים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך…
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום אני מתעניין במפרט ציפסט מעל גירסת 38 של אינטל ומה ההבדלים בין ציפסט G ,P, ו-X לוח אם עם אפשרות לוירטואליזציה מעבד 4 ליבות כרטיס מסך ממוצע שלא בעדיפות עליונה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
ביקשתי מפרט כבר בפורום אחר, והציעו לי ככה מ-TMS: http://tms.co.il/preview/spec/dv7muwh2, את המפרט הזה ב-2323 ש"ח או בחריגה מקסימאלית את זה (בגלל הכרטיס מסך): http://tms.co.il/preview/spec/nxr7fmeu אז אני מבקש גם חוות דעת וגם הצעות אחרות אם יש 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~500 אם זה יהיה כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop CS5 - תדיר Cinema4D - מזדמן אני גם מתכנת ובונה אתרים אז תוכנות כמו …
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
-
שלום, שאלה לאומנים שביננו, אני הולכת ללמוד צילום מקצועי, מחפשת לקנות מחשב נייד ללימודים, חשוב שיהיה חזק , עם כרטיס גרפי טוב שאני יוכל לעבוד עם תוכנות עריכה כבדות ושהתמונות יהיו חדות מדויקות והצעים חיים. כמובן שהמק בוק הוא הכי טוב לעניין הזה. אבל למען האמת אין לי תקציבים כרגע למק בוק של אפל. השאלה איזה מחשב הוא הכי קרוב אליו במפרט הטכני בסכום קצת יותר שפוי. תודה רבה! דפנה שטרן
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
-
עבור ההורים לשימושים בסיסיים כגון אינטרנט , סרטים ומשחקי פלאש לנכדים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז מצויין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט , סרטים ומשחקי פלאש א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זקוק למחשב ליצירת מוזיקה בתקציב 4000 ש"ח (גמיש) לא הבנתי מה זה OC אז אני לא יודע אם אני צריך, כולל מסך עכבר ומקלדת וכרטיס קול איכותי 3 יציאות וכניסות אנלוגיות ו2 כניסות מידי המחשב ישמש רק ליצירה ולא לשום דבר אחר עדיפות למעבד חזק וזיכרון גדול
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
Gigabyte W566N-DC24M Model W566N-DC24M CPU Intel® Core 2Duo Processor T7700,4MB L2 Cache,2.4GHz,800MHz FSB Memory 2GB DDR2 800MHz (Up to 4GB) (2 x 1024MB) HD 160GB SATA 5400 RPM Display 15.4 inches TFT-LCD WXGA, 1280x800, Glare type GPU NVIDIA GeForce 8400M GS 256MB Optical Device DVD RW Dual/ Super Multi 12.7mm slim Lan PCI-E Ethernet 10/100/1000M Base T on board Audio 2 channel HD Audio Dual array Microphone and two stereo speaker Wireless Intel® PRO/Wireless 4965AGN Webcam Yes(1.3 Mega Pixel) Card Reader 4-in-1 card reader x1( SD/MMC/MS/MS Pro Ports USB 2.0 X4 IEEE 1394 X1 …
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
מחפשת מחשב נייד קל במשקל בעל פונקציות מינימליסטיות-גלישה ברשת,וורד,אקסל.בעיקר לצרכי עבודה .האם המחשב הנ"ל מתאים? מה חסרונותיו? מעלותיו? סטודנטית
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
טוב שלום לכולם! ברשות המשפחה DELL INSPRION 6400, אנו רוצים לחבר אותו לטלויזיה אולם אני צריך לשנות את הגדרות הרז' ל640X480 בכדי שהטלויזיה תראה תמוה, הבעיה היא שכאשר ניסתי לשנות את הרז' גיליתי כי הרז' המינימלית של המחשב היא 800X600 וכאמור אני צריך לשנות את הרז' לפחות מכך. אשמח אם מישהו יעזור.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
לדעתכם עד 900 ש"ח בערך אפשר להביא מחשב נייח משומש עם מעבד שהוא טוב יחסית בשביל משחקים בינוניים של היום? גם אם זה להריץ על הגדרות בינוניות. יש לי כרטיס מסך חיצוני שאחבר אליו.
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
ברשותי נייד של לנובו 3000 N100. הוא עובד עם ווינדוס7 כרגע. ללא התראה מוקדמת, הוא יכול להכבות. בעת העליה יוצג מסך רגיל של ווינדוס לא נכבה כראוי: מצב בטוח וכד'.. המערכת לא מציגה שום הודעות שגיאה אחרי העלייה של המערכת מחדש. אני אפילו לא יודע איפה להתחיל. אין לי שום רמז. חשבתי בהתחלה שיש אולי בעיה כלשהיא במערכת הפעלה ולכן פירמטתי והתקנתי מחדש. מלבד דרייברים ועוד תוכנה או שתיים - icq/messanger/youCam אין כלם על המחשב. דרייברים בלבד. אשמח אם תכוונו אותי מה אפשר לעשות בנידון. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש לשדרג חומרה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P "22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עד 2000 שקל כולל מסך 17 אינץ רחב או 19 רגיל ומעלה המחשב מיודע לסטודנט אין צורך בדסק קשיח אבל כן צריך ציוד הקפי(עכבר+מקלדת) חשוב שהמסך יהיה טוב ויאפשר עבודה של הרבה שעות ודק כמובן אני חושב לקנות אותו בחודש הבא ככה שאם יש משהוא שיצא במהלך החודש אפשר גם להכניס אותו
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-