עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by fog,

היי, יש לי נייד Lenovo N500. מישהו יכול לומר לי איך אפשר לגרום לו להמשיך לעבוד (לא להיכנס למצב sleep) כשאני סוגר את המסך? אמרו לי שאפשר. תודה, אבישי.

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  2. Started by nononinette,

אחד הוצע לי כאן ע"י כמה חבר'ה: AMD Athlon 64 X2 3600+ Socket AM2 Box מעבד Asus M2A-VM לוח אם: Westren Digital 1600AAJS 160GB / Western Digital WD2500AAKS 250GB כונן קשיח: OCZ DDR2 1024MB 667Mhz CL4 זיכרון: LiteOn LH-20A1P X20 DVD צורב JSP-TECH H-550C 400W / HEC 6A19 300W מארז כולל ספק: Gigabyte GK-KM5000 סט מקלדת ועכבר: Asus 19" MB19SE 5ms LCD מסך למחשב: SBS370 BLACK רמקולים למחשב : הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב Windows XP (מקורי כמובן) סה"כ 4100 ש"ח והשני הוצע ע"י אחר: מעבד אינטל DOAL CURE CONRO E2140 או DOAL CURE 3.0 Mh לוח אם של חברת ASUS P5VD2VM זכרון של 1 ג'יגה DDR2 667Mhz של kingstone דיסק קשיח של 200 ג'יגה של WD צורב DVD של LG עם שכבה כפולה כ…

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  3. Started by amit297,

AMD A64 3500 AM2 DFI Infinity nF UltraII M2 2x512MB Twinmos DDR667 pc5300 XFX 7300GS 256MB PCI-E (up to 512MB) Hitachi Deskstar 160GB 8MB SATAII LG DVD+/-RW GSA-H10 RAIDMAX Scorpio Deluxe 868 RAIDMAX 400W PSU 3500 שח מחשב טוב למשחקי רשת כבדים? ובכללי שווה?? מחשב טוב?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  4. Started by Gal Morgenstern,

שלום ותודה מראש, אני לא מבין גדול ולכן הפרמטרים שלי יחסית בסיסיים. תקציב: 8000-11000 ישמש לטובת הרצת קוד בסיבוכיות גבוהה (בעיקר בתוכנת מטלב) קריאה (בעיקר בפורמטי PDF) כתיבה (בעזרת תוכנת LATEX). שימוש לפנאי - מוזיקה, יוטיוב וכדומה לא נועד למשחקים. מטרות: מחשב מהיר וחזק עם מינימום תקלות. מחשב קל ונוח לנשיאה (בסדר גודל של 13 אינץ) נוחות הפעלה גבוהה זמן עבודה ממושך (בטריה) תודה מראש לעונים נ.ב - אני חשבתי מראש על apple macbook pro אבל מצד שני אף פעם לא היה לי mac.

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך לחרוג מהסכום לפי מה שאני רואה. אם אתם חושבים שיש צורך אשמח להבין למה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע Overwatch ו playerunknwon battelgroudns -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 1920*1080 ג…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. המסך נשבר ואני רוצה להוריד אותו לגמרי ולחבר לו מסך נייח. המחשב הוא compaq presario בן שנה בערך. השאלה אם צריך לשים לב למשהו מיוחד כשמנתקים אותו ואת החוטים אליו? עד כמה שנדמה לי לא צריכה להיות בעיה, פשוט רוצה להיות בטוח.

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  7. מדובר על מחשב HP PAVILION יש לי רק מד של אחוזי ולא זמן.. אפשר לדעת איך שהו?

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  8. Started by SONYS,

שלום בתור אחד שלא מבין גדול אני קונה את המפרט הזה וזה לגלישה ומשחקים פשוטים . הדבר הכי כבד לדעתי הוא גוגל הארט שאליו מולבשים מפות הדילמה DDR2 1G 1066 או DDR2 2G 800 : המפרט של המחשב הוא: לוח GA-EP35-DS3L EAH3650 כ מסך מעבד E7200 WD2500AAKS הרדיסק DRW-2014L1T כונן תודה מראש

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  9. Started by elmo30,

Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz LGA1150 - Gigabyte GA-B85M-D3H - 8GB (2x4GB) Crucial DDR3 1600Mhz - Gigabyte GTX770 2GB WINDFORCE X3 - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda - Fractal Design Core 3000 - S12II-620 620W - LITE-ON DVD-RW x24 Sata iHAS124 - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 הרצון הוא מחשב שקט ביותר, כרטיס מסך מעולה למשחקים חדשים ולסרטי HD , הרבה כניסות USB אודה להערות /הארותכם תקציב : כ-4,000 ש"ח

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  10. היי ברצוני לקנות מחשב נייד אני מתחיל ללמוד עוד מעט הנדסת מכונות אין לי דרישות מיוחדות פשוט שהוא ישמש אותי ללימודים קצת לראות סרטים ושיריץ פיפא טוב יותר מזה אין שימוש בו על איזה מחשב תוכלו להמליץ לי בקשר לתקציב עד 4000 וכמובן אם יש מחשב בפחות אני אשמח תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by ulti8 il,

מה דעתכם על ההרכבה? לגבי זיכרון מערכת יש כונן קשיח חיצוני ומסודר על מערכת הפעלה יתאים לגיימינג ב4k לשנים הבאות?

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  12. שלום לכולם ושנה טובה, מוכרים את המע' הנ"ל באופיס דיפו ב3500 ש"ח. האם מישהו מכיר אותו והוא מספיק טוב להפעלת מדיה סנטר וסרטי HD ? והכרטיס המובנה שלו X1250, לאיזה רמה של משחקים הוא מתאים בהנחה שארצה לחבר אותו בעתיד לLCD 42 בסלון ? ושאלה אחרונה, יש לו כ. טלויזיה, האם זה אומר שאוכל להפוך אותו לPVR ( הקלטות מהממיר הוט לדוגמא ) ? תודה מראש מנו מצב המפרט: מחשב ACER Aspire L5100TV MINI PC מערכת הפעלה: Microsoft Windows Vista Premium . מעבד: AMD Athlon Dual Core 64 X2 5000+ 2.6Ghz. זיכרון: DDR2 667Mhz GB2 כונן קשיח:320GB SATA. כרטיס גרפי:ATI Radeon X1250 כרטיס קול: High Definition Audio.כולל חיבור אופטי כונן אופטי: SLOT DVD Super Multi Dual Layer. רשת: Gigabit Ethernet. +…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. שלום, בשעה טובה המחשב בסלון הפסיק לעבוד. אחרי שעות של התעסקות המסקנה שכנראה הספק הלך וגם ככה מדובר במחשב ישן אז אני מחפש מחשב חדש. הדרישות זה נטו צפייה בסרטי HD. המחשב מחובר לפלזמה בסלון. ציוד נלווה יש הכל. ראיתי את המפרטים המומלצים הבעיה שבחנות שאני קונה יש רק INTEL. יש להם מפרט מוכן רציתי לדעת אם הוא סבבה: [TABLE=class: main] [TR=bgcolor: #DADADA] [TD]מעבד[/TD] [TD]מעבד Intel Pentium G3220 Box[/TD] [TD=width: 20][/TD] [TD=width: 20][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: main] [TR=bgcolor: #DADADA] [TD][/TD] [TD]קרור למעבד[/TD] [TD=width: 520]קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2[/TD] [TD=width: 20][/TD] [TD=width: 20][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: main] [TR=bgcolor: #DADAD…

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  14. Started by Kaizer,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני העדיף שלא לעבור את 4K ובטח שלא את 4.5K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שיוכל להריץ את BF4 וDragon Age 3(כשהוא יצא) ברמה בינונית עד גבוה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסךSamsung SyncMaster S22B300 אני די בטוח שהוא Full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  15. שלום לכל מומחי הפורום, אשמח לקבל את סיועכם בהרכבת מפרט מחשב שעיקרו עבודה ביתית, לצד עבודות גרפיקה מזדמנות בפוטושופ ועריכת וידיאו בסיסית. מאוד חשוב שיהיה מדובר במחשב טוב ומהיר, גם בדרישות היחסית פשוטות הללו. כמו כן, יש ברשותי כונן SSD 128 GB חדש של קינגסטון שארצה להרכיב לתוך המחשב עבור מערכת ההפעלה, לצד דיסק קשיח רגיל סטנדרטי.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10-15%. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ביתית, עריכה גרפית קלה (פוטושופ) ועריכת וידיאו קלה ומזדמנת (edius). אין צורך בגיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפ…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. Started by orenazo,

אחי שנמצא בחו"ל ביקש ממני ייעוץ לרכישת נייד, אז אני פונה למומחים בתחום מטרות: סרטים, משחקים, אינטרנט. משחקים, הדגש הוא על FM2014 שלדעתי זולל מאוד CPU אבל לא ממש את כרטיס המסך. מסך: 14 אינץ'. רזולוציה: 900:1600 ומעלה. מקלדת לא משנה. זמן סוללה: 4-5 שעות על עבודה כבדה (סרט וכדומה) משקל: לא מאוד משנה. יציאות: HDMI או יציאה אחרת למסך חיצוני (display port וכדומה), רצוי גם חריץ לכרטיס זכרון SD. קשיח: 500GB SSD. כונן אופטי: אין צורך. אחריות: שתהיה אחריות בינלאומית שיהיה אפשר להשתמש בבולגריה, למשל היום יש לו לנובו עם אחריות מצויינת שם. מערכת הפעלה: כן. עם מנגון אתחול למצב שהמחשב נקנה בו. עדיפות לנייד מעוצב שנראה טוב (מה שאי אפשר להגיד על Lenovo T430) עדיפות למסך מגע…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. על בסיס : http://hwzone.co.il/specslist/view/77/ הבעיה שלפי ההצעה לעיל זה יוצא קצת יותר מידי. 1. איך אפשר לצמצם טיפה ? הדרישות המינימליות הן : H.D. 250GB, 1GB RAM וכרטיס מסך טוב (אך לא הכי טוב כדי לא לקרוע את הכיס סתם), לא כזה אכפת איך יראה המחשב (ויזאולית) ואין לי צורך בקירור מיוחד. אפשר אם צריך להתפשר על המעבד. 2. איזה מסך 19" איכותי יש עד 1600-1700 ש"ח ? תודה.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  18. Started by ValodaSuka,

https://ksp.co.il/t/3F3gxA

19. אז ככה...חבר של אחי הביא מחשב כזה מקנדה...בפחות מ5000.... acer Aspire 5000 את הדגם הזה: AS5002WLMi הוא שווה??

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  20. טוב ככה אני מתכננן מערך CROSSFIRE של HD4850 אני צריך המלצה למעבד ולוח שיחזיקו את המערך הזה ולא יהוו צוואר בקבוק בעתיד. האם יש מעבדים שמסוגלים להחזיק את המערך הזה היום במחיר כזה או שצריך לחכות? יש לי ספק 550 טוב, לא לדאוג..

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  21. חברים שלום. אני רוצה שתגידו לי מה אתם אומרים על המחשב הנייד הזה של HP : Processor: Intel® Core i7-720QM Processor (1.6GHz, 6MB L2 Cache, 1333MHz FSB) בקשר למעבד , אמרו לי שזה : Intel Quad Core i7-720QM מה זה אומר ? שזה מעבד I7 או שזה מעבד Quad Core Memory: 4GB Graphics card: 1GB Nvidia GeForce GT 230M Display: 15.6" diagonal High Definition LED HP Brightview Widescreen Display (1366x768) Hard disk: 320GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart כמה שווה מחשב שכזה לפי דעתכם, והאם אתם חושבים שהמפרט הוא בסדר ?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  22. Started by justincase,

היי חברים, אני מתכנת שלומד לתואר במדעי המחשב. אני לא גיימר גדול (אם כבר משחק מחשב כלשהו, אז Football Manager או Guitar Hero היו האחרונים שהתקנתי) אני כנראה ארכוש את המחשב בארה"ב, כי אני נוסע תיכף. התקציב הוא בערך 1000$ אבל יכול להיות גם יותר אם באמת יש צורך, אני לא באמת מבין בתמחור רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? תכנות (באמצעות VISUAL STUDIO), צפייה בסרטים, משחקים קלים * גודל המסך? הייתי שמח למסך רחב וגדול 15.4 אינץ', אפשר גם קצת יותר * משקל רצוי? לא דרוש מחשב קל במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שתספיק לפחות ל-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - קורא כרטיסים, לפחות 2 כניסות USB, כניסה למסך נוסף * בלוטות? לא קריטי * גודל מי…

23. Started by אלי לנדאו,

אהלן, אשמח לעזרתכם - מחפשים מחשב ביתי נייח לישומי אופיס + סרטים לילדים אינטרנט רגיל. בגדול, מוכנים להשקיע 3000-4000 ש"ח (יש כבר מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וכד'), גמישים ליותר אם זה משהו שווה. קנינו לפני שנה וחצי דיסק קשיח SSD של 480 ג'יגה שאולי כדאי להעביר וגם הוספנו 8 ג'יגה רם זיכרון פנימי (את שניהם לא בטוח ששווה להעביר). הכי טוב מחשב שמגיע עם מערכת הפעלה. תודה, אלי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 אפשר לחרוג אם זה שידרוג משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ישומי אופיס, סרטים לילדים, גלישה רגילה באינטרנט 3. האם יש צורך …

24. 1. מה התקציב המירבי? 1500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב: לשימוש יומיומי ועבודה משרדית. 3. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? אפשר אך לא חובה. 4. מתי מתוכננת קניית המחשב? בהקדם. 5. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים: יציאת HDMI, לפחות 2 חיבורי USB בחלק הקדמי של המארז. 6. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: מחשב לשימוש יומיומי ובסיסי. 1500 ש"ח למחשב ללא התוכנות(נטו לרכיבי המחשב). אבקש לכלול במפרט כונן SSD. ניתן לחרוג במעט בתקציב לצורך התקנת התוכנות אך אם עלות התוכנות(אופיס,ווינדוס) מייקרת בהרבה את העסק אז אתקין אותן לבד. תודה מראש לעוזרים.

25. תודה,

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.