ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,353 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להרכיב מפרט ולקנות בימים הקרובים. הדרישות הן: -יפעיל בעיקר יישומים בסיסיים וגם קצת עיבוד תמונות. -לא ירוצו על המחשב משחקים כבדים בכלל. -שתהיה אפשרות שדרוג בעתיד (בעיקר לזכרונות). -שיהיה מחנות אמינה וזולה מראשל"צ, אולי גם מהסביבה. -מחיר - עד 3,000, לפי הצורך. לא כולל מסך ורצוי שיהיה ציוד הקפי. -צורב DVD. המחשב לא צריך להיות חזק בשביל לפעול ביומיום כמו שהבנתם. תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כדוגמת המחשב הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWINFINITY_M660SE4 למטרות אופיס אינטרנט סרטים... מולטי טסקינג... שווה משהו?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכנן לבנות מפרט חזק שיריץ את כל המשחקים העדכניים + העתידניים שיספיק לי שנה ללא שדרוג עם אופציית שדרוג בעתיד חשוב לי שיכלול זיכרון חדש של DDR3 ואם אתם ממליצים שיהיה QUAD CORE . חשוב לציין שהמחשב לא יכלול מסך , ציוד היקפי וגם דיסק קשיח וסידי רום. תודה לכל העוזרים. :-* ד"א : אני גר בחיפה אז אם בניית המפרטים תהייה בחנויות באזור הזה כמו פנדה ו קספ אני אודה לכולכם.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בחודש חודשיים הקרובים? אני מדבר על הארץ... כי אין סיכוי שאני קונה מיני מחשב נייד במחיר הזה והוא עוד מגיע עם סוללה 3 תאים :\ אז מה דעתכם? יש למה לחכות?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אחי רוצה לרכוש מחשב חדש ללא מסך,רמקולים,עכברמקלדת רק מארז שיתאים לאוברקלוקינג ומשחקים עד 3000ש"ח עדיפות לחנויות פנדה \ סקאי פיסי \ פוקס פיסי המפרט השני אמור להיות לחברה שלי החנות אמורה להיות בראשון לציון,עד 1500ש"ח,כאמור ללא מסך ,רמקולים,עכברמקלדת שיתאים לעבודה ומשחקים קלים
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעוניין לקבל מפרט מחשב במחיר הנ"ל. המחשב מיועד לקידודים ועריכות וידאו+משחקים כבדים. לא צריך ציוד הקפי ולא צריך כרטיס מסך. כמה דברים חשובים. מעבד הייתי מעדיף 4 ליבות מסדרת ה 9XXX המערכת מיועדת לויסטה Ultimate לוח אם שיהיה עתידי לOC חזק ושיתמוך ב PCI E 2 DDR3 ו ב מערך RAID עתידי. מארז גדול שיהיה מקום לכוננים קשיחים . ושיהיה כמה שיותר חיבורי SATA וחשוב לי שהקירור בו יהיה רלוונטי מאוד. כרטיס קול, לא מובנה . אני רוצה שיהיה כרטיס קול שתומך באופציות במשחקים EMAX אם אני לא טועה. 4GB 800MHZ אם אפשר 1000MHZ+ זה יכול להיות נחמד. ספק כוח טוב שיחזיק לי הכל מכל. הכרטיס מסך שיש לי זה 8800GTS 640) מה שנשאר לי בעתיד זה לקנות מסך 22 LCD רמקולים 5.1 וזהו כונן קשיח לפחות 500GB…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב חדש (אני לא יודע אם AMD או אינטל, עכשיו יש לי AMD ואני חושב שאני מרוצה ) בכל מקרה אני צריך שהמחשב יהיה ללא אביזרים נלווים (מסך , מקלדת ושות') רצוי שעל הלוח אם יהיה חיבור HDMI לחיבור הטלויזיה שיריץ הכל כמו שצריך ושיהיה בעל לפחות 3GB זכרון רצוי אפילו 4 לא מתכוון OC בכלל המסך שקיים הוא 226BW של סמסונג תודה רבה ארז
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני סבבה במחשבים אז תעזרו לי פה.... תציעו לי מחשב למשחקים בינוניים,מוזיקה,אינטרנט וכו' אני רוצה חנות באיזור המרכז (אם יש משהו טוב בקרית אונו אני אשמח!) אה וכמו שאמרתי 3500 בלי חריגות!!! תודה לכל העוזרים!!!!!!
-
- 16 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אוקי אז התקציב הוא 4500 ש"ח לא כולל ציוד הקפי צריך שבמפרט יכלל מארז ! השימוש הוא בעיקר למשחקים תודה !
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על העניין הזה..כדאי לחבר לו אנטנה ולהשתמש איתו כ GPS הוא יפעל טוב ומהר כ GPS כמובן.!?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי.. אני חדש כאן=] אממ אני רוצה לשדרג את מפרט המחשב שלי, וזקוק להמלצות! תודה רבה לעוזרים=] המפרט הנוכחי: מעבד: E2160 1.80GHz של אינטל לוח אם: msi p6ngm-fd 775 1glan ספק כוח: אין לי מושג אבל משו נורמלי מינוס כ.מסך: GeForce 8500GT 512MB ראם: 3GB 667MH המפרט שברצוני לשדרג: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset ספק כוח: Thermaltake Toughpower QFAN 500W Cable Management כ.מסך: GeCube Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe קירור: Thermalright Ultima 90I CPU Cooler + Arctic Cooling Arctic 12 PMW 120mm ראם: Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit מארז: NZXT APOLLO BLACK NO PSU יצא לי 4265 שקל... יש לי XP …
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי שיכול לעזור בבקשה מתברך.. התקציב למחשב 10K פלוס מינוס עיקר מטרות המחשב זה למשחקים כבדים הרבה סרטים ולמשחקי אונליין ככה שיתפקד לי חלק ולדעת איזה מסך יתן את הגרפיקה המקסימלית מהכרטיס 4870X2 (רצוי את הכרטיס הזה במפרט) ומתכונן OC תודה רבה לכל העוזר לי
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנכנו קונים לאחותי האנימטורית מחשב חדש. השימושים העיקריים הם Maya, Flash, Photoshop וקצת After Effect. המסך הנוכחי שלה כנראה יהפוך להיות מסך משני ובתור מסך ראשי חשבנו 22' (לא רחב). המחשבה היא שהמחשב ישמש אותה לכמה שנים, אבל אם אין צורך בתקציב הפוצץ אין שום חובה לנצל אותו עד תומו :-) תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני חדש...אמרו לי שזה פורום תותח אז נרשמתי. מישהו יכול להביא לי מפרט למחשב תותח..כי אני לא מבין בזה כל כך, אבל שיהיה תגש על RAM ועל כרטיס מסך.. התקציב שלי זה משהו כמו 5-6 אלף. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) - לא למזומן או כן למזומן לא משנה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - משחקים כבדים ועריכת סרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי -…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים, זה מפרט שאני חושב ללכת עליו. שוטטתי בפורום וזה מה שבניתי אבל אני חייב להודות שאני לא ממש מבין גדול בחומרה אז כל מי שיש לו הערות מוזמן: -לוח אם - p5Qpro -מעבד - מתלבט בין E8500 לQ6600. אין לי מושג מה היתרונות או החסרונות של הQUAD אבל בגדול שניהם עולים אותו דבר. -כרטיס מסך - המחשב מיועד למשחקים וכאן אני באמת מבולבל. אני מתלבט בין ,4870, שעולה 1600 לבין 9800GX2 שעולה 1700. בעיקרון הNVIDIA נשמע פגזי אבל אני לא מבין בחימומים, מארזים וצריך פה עצה. -קירור למעבד - Arctic Cooling Freezer 7 PRO. - דיסק - מתלבט בין SEAGATE 500GB 32MB ST350032AS, SATA3 לבין Western Digital WD5000AAKS 500GB 16MB SATA2 הפרש של חמישים שקל לא עושה לי הבדל אני רק רוצה שיהיה אמין ושקט. -זכרון = 2*20…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, אשמח אם תעזרו לי בבניית מפרט למחשב ביתי עד 1500 ש"ח. מדובר במחשב לאשה מבוגרת שבסך הכל גולשת טיפה במיילים, אופיס, סקייפ עם הילדים שלה, והנכדים מידי פעם מתקינים משחקים.. אין צורך בכרטיסי מסך משוגעים וכד'.. מה שחשוב שהמחשב יהיה עמיד, שקט, עם רכיבים מחברה טובה שיחזיק כמה שנים טובות.. תודה רבה לכולם!!!!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל מפרט למחשב גיימינג, אבל שיכלול רק את הדברים הבאים: לוח אם (רצוי שיהיה לוח אם חדיש שיחזיק לתקופה ארוכה) מעבד (רצוי כפול - מרובע גם בסדר) כונן קשיח (500 ג'יגה יספיקו) צורב DVD (שלא תהיה נפילה כמו שקורה לי עד היום) זיכרונות (לא פחות מ-4 ג'יגה) כרטיס מסך (מכיוון שזה מחשב גיימינג, צריך כרטיס ממש טוב) לא נתתי מחיר ספציפי כי אני מעוניין לשמוע הצעות מחיר... ברור שאני לא אשקיע 15,000 ש"ח במחשב חדש. חבל על הכסף ;-) אבל גם אם יש לכם משהו כזה, נו לי להתרשם ואז אדע מה הכיוון שלי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב לאינטרנט ואופיס בתקציב מינימלי, אני מניח שזה 1500 - 2000 זהו, רק מחשב בלי ציוד היקפי תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שידרגתי לא מזמן את הנייח שלי ונשארו לי חלקים חשבתי להשקיע עוד קצת ולבנות עוד מחשב =] מה שיש: AMD 64 3500+ כרטיס מסך 7600GT וזיכרון של 1GB 667 (2X 512) וספק כוח אין לי מושג איזה כנראה ~350W הארדיסק 80GB עכשיו כל השאר צריך לקנות ז"א מסך חשבתי ללכת לכיוון ה22 אינץ' משהו זול מארז כמובן משהו פשוט לא צריך מהודר כמובן לוח אם זיכרון לדעתי אני גם יקנה הוא לא כזה יקר 2GB 800 מקלדת+עכבר צורב DVD ואני רוצה לקנות עוד דיסק קשיח של 160\250 אשמח לקבל עזרה ודעות מה שציינתי זה ריפרוף מהיר של "לדעתי" העקרונות העיקריים הם: * מחשב שלם שפעיל * כמה שיותר זול אך בקטנה איכותי אבל ממש כמה שיותר זול * 2GB & DVD על כל השאר אפשר להתפשר בקטנה תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אם אני קונה מחשב ויש לי 8 אלף תקציב מה הייתם מציעים לי לקנות אני שם דגש חזק על מארז קריר כי אני יעשה בדוק אוברקלוקים.... עם מישו יכול לארגן משו רציני כולל מסך ב 9 אלף יהיה נחמד! מסך כמובן 22 אינצ וכמובן מדובר בכול חלקי המחשב
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי בא&א מחשבים אמינים אבל טיפה יקרים איך המפרט הזה? Intel Core 2 Duo E8400 ASUS P5QL-E Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB Thermaltake M5 thermaltake 550W 140mm/pci-e cooler for case 120 mm transcend 2gbX2 ddr2 800mhz LG H55L X20 lightescribe box Gigabyte ATI HD Radeon 4870 512 GDDR5 Retail HDMI PCI-E כל זה עולה לי 4 וחצי מה צריך לשפר\לשנות\להחליף זה די דחוף למה מחר מחרותיים אני מזמין המטרה שלי היא בעיקר גיימינג תודה מראש חגי . עריכה: 1. 4500 2. גיימינג כבד טיפה לצורכי עבודה משרדית שכל מחשב פשוט תומך בו 3. לא כרגע אין צורך אני מביא את זה מגורם חיצוני 4. לא 5. חלקים איכותיים וטובים לא יותר 6. שיהיה קר שלא יתחמם ושיהיה ממש ממש שקט 7. לא אין צורך 8. …
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה חבר שלי רוצה ליקנות מחשב חדש, והוא רוצה ביצועים מעולים במשחקים לכן הרכבתי לו כאן מיפרט מה דעתכם ? המיפרט יחובר זמנית למסך 19 LCD ואחרי זה למסך 22 איכותי, החבר מעוניין בכרטיס של NVIDIA, בעיקר המחשב למשחקים אבל יהיה שימוש בתוכנות ובHD לכן המיפרט שהורכב לדעתי דיי מתאים. Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Dual Channel Kit, יחידות 1 ¤390 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=12 Twintech nVidia GeForce 9800GTX+ XT OC Ver 512MB PCIe, יחידות 1 ¤890 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1239 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive , יחידות 1 ¤3…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב נייד בסביבות 5000 ש"ח דרישות מיוחדות: - זיכרון :לפחות 3 ג'יגה. ((יכול להיות גם 2 ג'יגה). - כרטיס מסך טוב יחסית (לא X3100 למינהם) שיריץ משחקים לא כבדים אבל שיהיה נורמלי למחיר.(NVIDIA או ATI). -תומך HD -מסך מט (אם לא תהיה ברירה אז מסך מבריק) "15.4" - ללא מערכת הפעלה (אם כן אז XP PRO). מקווה שתעזרו לי למצוא נייד לפי הדרישות שלי. ראיתי מחשב של DELL אשמח לעוד רעיונות. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1510-Nvidia.htm
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , ה THINKPAD של אבא שלי כבר קצת התעייף לאחר 4 שנות שימוש ועכשיו הוא רוצה חדש , הדרישות : 15.4" , HD לא פחות מ 120GB , זכרון : 2 GB , מ"ה : או VISTA פשוט ביותר או XP ויהיה נהדר עם יהיה גם משטח מגע בנוסף ל trackpoint המצוין. וכמובן , WIFI עכשיו השאלה היחידה היא על איזה THINKPAD ללכת? איזו סדרה ? וכו'... אשמח אם תעזרו לי
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Phenom Quad-Core 9550 (Socket AM2+) לוחות אם למעבדי AMD ASUS M3A78-EMH HDMI AM2+, 780G, DDR2 1066, VGA זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader כרטיסי מסך GIGABYTE HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 מארזים HEC Hec Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) ספקי כוח Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin מחיר 3064 (לא צריך ציוד הקפי,מסך ודיסק קשיח.)
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-