עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by אלבר,

לעבודה משרדית, הרצת מכונות וירטואליות. לא צריך כרטיס מסך או דיסקים קשיחים או SSD. לא משחק משחקים. אולי בעתיד אערוך וידאו (כרגע פוטושופ מסתדר לי גם עם כרטיס גרפי בן 10). צריך שיהיו לפחות 5 כניסות SATA, 2 מהם SATA6 לפחות 32 גיגה זכרון לפחות 2 כניסות USB3 מעבד לא צריך הכי חזק בשוק גם ככה אני לא מנצל את כולו, בינוני. מתסדר כיום יופי עם i5 3570K. בתקציב 2000+ אפשר להשיג משהו?

2. Started by omrij,

המפרט ללא ציוד היקפי-אין צורך Athlon 64 3200+ MSI K8N Neo Platinum nVIDIA nForce3 250Gb 512MB A-DATA 500Mhz X2 ZALMAN CNPS7000B-Cu ENERMAX 120MM Ball Bearing fanX2 RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB MAXTOR 120GB (8MB) SATA Lite-on 52 x 32 x 52 COMPUCASE CI-6920 MIDI ATX / HEC400 LDT Arctic Silver 5 סה"כ 6800 ש"ח הצעות לשינויים/שיפורים?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  3. Started by liatco13,

שלום מחפשת מחשב רב תכליתי בעיקר לשימוש ביתי, נדרש דיסק קשיח של לפחות 1TB. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים משחקים שונים, גלישה ברשת, וקריאת מסמכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SKYRIM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע, צריך לרכוש גם מסך, אשמח לקבל המלצה. -לאילו …

4. עוד כמה ימים אני קונה מחשב חדש לגיימינג,וכנראה עושה OC,איזה מפרט עדיף,האחד עם 4890 יחיד והשני עם CF של 4770: 1. AMD Phenom II x4 940 GIGABYTE MA770-UD3 2x2GB Kingston HyperX CL5 Dual Channel HD 4890 Vapor-X 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI HDMI DP PCI-E 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS DVD±RW GH22NS x22 Black SATA Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler Three Hundred Mid Tower Gamer Black Case (No PSU) VX 550W Active PFC 12cm Fan 2: AMD Phenom II x4 940 Asus M4A79 Deluxe 2x2GB Kingston HyperX CL5 Dual Channel HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI PCI-E [CrossFireX] 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS DVD±RW GH22NS x22 Black SATA Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler Three Hundred …

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  5. Started by משתמש כבד,

לוח של ASROCK 775I65G תומך קונרו DDR1 זכרונות של AENEON 512MB DDR1 מעבד אינטל 775 מהירות 3.06 דגם 524 גם כרטיס מסך 9550 של GECUBE הרד דיסק IDE 80GB צורב LG 24*10*40 מארז עם חלון הכנה בייתית+ספק כוח 300W וגם 3 מאווררים כונן דיסקטים

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  6. Started by sirsnir,

משהו ביקש ממני להעריך לו את מחיר המחשב הזה: Intel® Core i5 CPU 650 @ 3.20GHz kingston PC3-10700 667 MHz 2048mbX2 לוח אינטל DH55HC hd 500gb הערכה שלי היא בסביבות 650-700 שקל,מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Dolo,

אני מחפש מפרט עבור חבר, בשביל להחליף את ה P4 1.7Ghz הישן שלו. המטרה היא להצליח להריץ משחקים מהדור הנוכחי (לא בהכרח בצורה מושלמת, המחשב הנוכחי מסרב להריץ האלף לייף 2). יש לי ספק כוח גנרי 450W, שאני רוצה להאמין יספיק עבור המחשב הזה, אבל אם לא אז כנראה שגם הוא יצטרך להכנס בתקציב הגבולי גם ככה. בנוסף צריך גם מארז וקירור למעבד. כמו שציינתי התקציב מאד גבולי, ואם יש לכם רעיונות איך לייעל את המפרט \ להוזיל עלויות אני אשמח. הלוח אם בא עם כ"מ און-בורד, אם יש המלצות לאחד יותר זול בלי זה יעזור. מצטער על הדרישות המרובות והתקציב המצומצם, אבל ככה זה בצבא, 100 שקל לפה ולשם זה ביג דיל ;D מעבד Intel Core 2 Duo E4400 Box ¤627 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4400 לוח אם ASUS P5L-VM 13…

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  8. איזה יופי ,יש כל כך הרבה שפע ואפשרויות אבל אני האדם הפשוט שיש לו תקציב למחשב לא יודע מה לבחור . אז ככה יש לי תקציב של בין 3500-4000 ש"ח , הדרישה היחידה שלי במחשב היא למקסם את התקציב למחשב , זאת אומרת לקנות ב3500 את המחשב הכי טוב שהייתי יכול להביא בתקציב הזה. תוכנות שאני משתמש בהם זה : אוטוקד

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  9. Started by almor12,

יש ברשותי מחשב נייד של HP מדגם elitebook 2540P. אני מעוניין לשדרג לו את הזיכרון ואת הארד דיסק. כרגע יש לו 2GB DDR3 1333MHZ בסלוט 1 והארד דיסק של 160GB בגודל 1.8". אני מעוניין להוסיף לו לפחות עוד 2GB בסלוט השני, השאלה עד כמה אני יכול לשדרג את המחשב מבחינת זיכרון? אני רוצה להחליף למחשב את הארד דיסק שלו, הבעיה שכמה שחיפשתי שום חנות לא מוכרת הארד דיסקים של 1.8", הנפח הכי גדול שראיתי זה 120GB וגם זה SSD. יש למחשב כונן דיסקים שהוא לא פעיל כרגע, יש אפשרות להוסיף הארד דיסק במקומו בגודל 2.5" סטנדרטי? אם כן, איזה כדאי? בגדול אני רוצה לשדרג את הכונן הקיים לפחות ל500GB שגם זה דיי הרבה בשבילי.

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  10. Started by Ram23,

אני מחפש לפטופ גיימינג ומלבד האליאן וור שעולה בסביבות ה2200 דולר עם אותם נתונים טכניים,גליתי שהאסוס המקביל שלו מתומחר בסביבות ה1400-1500 דולר. אני אגיע לארהב בעוד כחודשיים ואני שוקל להזמין את המחשב כבר עכשיו דרך משפחתי בארהב בשביל שלא יווצר מצב שאי אגיע והדגם יהיה בבקאודר,יש להם בעיה כזאת. בכל מקרה רציתי לדעת אם המחשב הנל מספיק טוב הן מבחינת אמינות,ביצועים,התחממות,זמן בטרייה,אחריות וכו. הנתונים של המחשב הינם: i7 720 4GB DDR3 Nvidia gtx260m 1gb Dual 320GB 7200RPM Windows 7 15.6" FHD 1920x1080 תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. שלום , כבר ביקשתי פה בעבר עזרה בהרכבת מפרט למחשב חדש וקיבלתי עזרה רבה מהפורום- שוב תודה לכולם! המחשב שלי ישן ולאחר כמה דברים שגרמו לי להתעכב כבר הייתי בדרכי לרכוש את המחשב, אבל אז ראיתי שעוד רגע יש מעבדים וכרטיסי מסך אז החלטתי למשוך עוד. לצערי לאחר נחשול זרם\קפיצת חשמל משהו קרה למחשב הישן ואפשר להגיד שהוא בערך הלך . עכשיו רציתי לשאול האם כדאי לי לרכוש מחשב עם כל הרכיבים שאני רוצה + מעבד וכרטיס מסך זולים יותר עד לזמינות של המעבד והכרטיס הרצויים? אני מחכה לזמינות של 3070 וZEN3 האם לרכוש בינתיים עם משהו כמו 3600 או אפילו חלש יותר וגם 1660\50 כדאי לחסוך כסף ואז להחליף כשיהיו זמינים החדשים? בכל מקרה תודה ר…

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  12. שלום, מבקש המלצות עבור מחשב לאשתי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 , ניתן לחרוג עד אזור ה 4000 אם יש הצדקה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, לימודים, יישומי אופיס (כולל אקסל) , פגישות זום ושימושים כלליים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אם מסתדר בתקציב, אולי תחנת עגינה. - לא הכרחי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מהותי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא פח…

13. מעבד ליבה כפולה Intel Core 2 Duo T5800 2.0GHz ערכת שבבים Chipset SiS 672 DX + SiS 986 1066MHz FSB (לא 800MHz) מסך "14.1 1280X800 כרטיס מסך לא משולב ATI Radeon HD3450 256MB VRAM זכרון 2048MB 667MHz 4GB ניתן להרחיב עד דיסק קשיח 250GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב Dual Layer Super Multi DVD תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11B/G כרטיס רשת LAN 10/100/1000 Bluetooth 2.0 יציאות USB 2.0 X4 ,VGA ,Audio קורא כרטיסים,יציאת רשת ועכבר המחשב למטרת לימודים בעיקר, אבל אם יוכל להריץ משחק או שניים אפילו ברזולוציה לא הכי גבוהה יהיה אחלה .

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  14. Started by guynu,

היי אשמח לעזרתכם בבניית מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה HTPC בסיסי. לצפייה בתוכן שהורד למחשב וצפיית סטרימינג . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך - מסך טלוויזיה 32'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. אני מעוניין לשקנו מחשב נייד. אני מתכוון להריץ בו משחקים לא הכי רציניים (football manager 2009, red alert 3 וכו'),סרטים מוזיקה ואינטרנט. גודל מסך: נראה לי 15.4. משקל: לא כל-כך חשוב זמן סוללה: בינוני+ הארד דיסק: לא חשוב צורב DVD: כן חשבתי על ה hp pavilion dv6789. מה דעתכם עליו. האם ישנם דגמים אחרים, או חברות אחרות? תודה מראש, ליאור

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  16. אני צריך נייד שישמש לעבודה משרדית בלבד. חשוב שיהיה עם אחריות לכמה שיותר (מינימום 3 שנים) - עדיפות בבית הלקוח. הכי טוב שמצאתי בנתיים זה זה: http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/inspiron-n5110-2310m.htm אני מוריד את מערכת ההפעלה ומוסיף זכרון ויוצא לי 2850. יש הצעות יותר טובות?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  17. Started by alergic,

מעבד: AMD Athlon II X4 630 לוח אם: GA-MA785GMT-UD2H זכרונות: Kingston DDR3 2048 MBytesX2 Ungaged PC3-10700 גרפיקה: DELL 2209WA on AMD Radeon HD 6700 Series הארד דיסק: SAMSUNG HD103SJ SATA Disk Device מערכת הפעלה: MS Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 תודה.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  18. שאלו את אחותי בעבודה איזה מחשב נייד היא רוצה. היא לא יודעת תקציב... דגשים: מסך גדול ומקלדת נוחה. הארדיסק גדול. יש המלצות? אני יודע של-DELL יש שם טוב....

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  19. * מטרות המחשב? לימודים, תיכנות, הרצת משחקי רשת והרצת סרטים באיכויות HD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין חשיבות רק שלא תהיה תבעיה של צפייה מזוויות * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוה במחיר הנ"ל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי?שתי קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר חזק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: אממ HDMI * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? הארד דיסק של 1TB יספיק * כונן אופטי? אפשר לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן אם אפשר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא כי הבנתי שסטודנטים לא צריכים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: עיבוד חזק מ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. אני מחפש חינות מחשבים באזור הרצליה. יש המלצות? (לא KSP או IVORY). תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by shaharza,

שלום לכולם. אשמח לקבל מפרט למחשב לסטודנט במחיר של 1500 ש"ח. חריגה של 100-200 ש"ח תתאפשר רק אם ממש יהיה צורך. אין צורך בצורב\CD\DVD (נלקח ממחשב ישן). HD יהיה נחמד אם ניתן להכניס אך במידה ולא ניתן להשתמש בHD ממחשב ישן (SATA). יש צורך בכרטיס מסך טוב מאחר יותקן על המחשב תוכנה מקבילה לאוטקאד (תוכנה די ישנה אז לא צריך משהו מפלצתי אך עדיין לא רצוי משהו OB). לא מתוכנן OC. עדיפות לKSP (אך ורק בגלל קירבה) אך גם מקומות אחרים ייתקבלו בברכה. אין צורך בציוד היקפי. תודה.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  22. Started by isotoper,

שלום, יש לי מחשב נייד שמחובר כל הזמן לחשמל והוא במצב Hibernate ואני מדליק אותו כשצריך (פעם ביום לחצי שעה). האם אני מקצר את חיי הסוללה ? מה מומלץ לעשות עם הסוללה באופן כללי ? תודה.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  23. Started by nadnad,

תקציב: 4500 ש"ח מטרות המחשב: עבודה משרדית, משחקים קלים וכבדים צפייה בסרטים/טלוויזיה. ציוד הקפי: מסך, מקלדת ועכבר אל חוטיים. אין העדפה לחברה מסויימת. יש דרישה למחשב שקט. לא צריך התקנה במעבדה של מערכת הפעלה או הרכבה. תודה רבה =]

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  24. שלום הרכבתי לבן דוד שלי מחשב אבל בגלל שאין לי מושג ברכיבים של אינטל החלטתי לברר שוב. המפרט מצורף בתמונה. (אל תדאגו לא שכחתי כלום זה מה שהוא ביקש) אם למישהו יש רעיון לשיפור או להרכבה מחנות אחרת באזור המרכז אני אשמח לשמוע. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  25. דרוש לי מפרט חזק לעבודה עם סולידוורקס בנוסף אשתמש במחשב לעריכת וידאו ומשחקים אין לי מושג לגבי החומרה של היום אני עם פרסקוט 3.2 ו7600GT וזה כבר לא מספק אותי...סחבתי מספיק התקציב עד 5000ש"ח מודה לעוזרים יניב

• 1 תגובה
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.