ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
אני טס לניו-יורק עוד בערך חודש ומחפש מחשב נייד לקניה ב 1000-1500 דולר. המחשב הוא בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט וכו' אבל אם אפשר שהוא יריץ גם משחקים אז סבבה. חשוב לי שהמסך יהיה גדול ונוח להשתמש בו יותר מאשר שהוא יהיה קל ויפה. אז אם אפשר לקבל המלצה לכזה מחשב נייד, רצוי בסביבות ה 1000 דולר ובאיזה חנות בניו יורק אפשר לקנות אותו, אני אשמח מאוד תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
אני לא מוצא את הכפתור שמקפיץ את הדיון שפתחתי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי האם ניתן להרכיב מדיה סנטר ע"פ מפרט שאותו אני אבחר? אם התשובה חיובית , אילו חנויות נותנות שירות זה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
http://www.b-student.co.il/Product/36145510/מחשב-נייד-Dell-Vostro-5459-ו-Intel®-Core-™-i5-6200U-Processor- שלום! מתחיל שנה א' מדמ"ח בתל אביב ורוצה לקנות מחשב נייד. המחשב הזה נראה לי טוב - אבל אני לא בטוח האם מספיק טוב. הבנתי שמעבד i5-6200 הוא לא הכי חזק... האם הוא יספיק לי לשימושים הנדרשים במהלך התואר? מעבר לתיכנות שנדרש במהלך התואר השימושים בו יהיו בעיקר צפייה בסרטים, ושימוש בסיסי באינטרנט. אולי גם להריץ משחקים אבל לא ברמה כבדה.. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, החלטתי להשקיע במחשב נייד במטרה להפיג את השעמום המצטבר בזמן הפנוי בשירות הצבאי. הוני הצנוע מספק לרשותי תקציב של 3,000 ש"ח עם אפשרות חריגה. חשוב: הצגת סרטים באיכות גבוהה, הרצה חלקה של משחקים ברזולוציה סבירה. אני מתלבט בין 2 דגמים: GIGABYTE Q1580P - P8700 - 2GB - 500GB HDD - NVIDIA GT 130M http://shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=2979 או: ACER ASPIRE 5740G - I3-330M - 2GB - 500GB HDD - ATI HD 5470 http://www.zol4u.co.il/Product.aspx?ProductID=1147 אשמח לשמוע את דעתכם.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב ואשמח לסיוע. 1. מה התקציב המקסימאלי? סביב 4000-4500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלל לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אוטוקאד בעיקר, מעבר לזה מטלות של סטודנט אבל אוטוקאד לדעתי זה הפקטור המשמעותי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד, תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם, מתי אמורים לנחות בארצינו דגמים עם מערכת Ion ? האם הם כבר נמכרים בחו"ל? תודה! מי שלא יודע שישתדל לא לנחש
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
היי אני מעוניינת לקנות את המחשב נייד הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=917291 ומצויין במפרט שלו הגדרות רשת אלחוטית : 802.11a , 802.11g , 802.11n אני לא כל כך הבנתי מה זה אומר והאם זה מתאים לרשת האלחוטית שיש בארץ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עזרה בבניית מפרט למחשב רב תכליתי כולל משחקים בתקציב 8500 ± 500 1-12 : תקציב המקסימלי – 8500 ± 500 לנסות לחסוך ניתן לחרוג מהתקציב השימושים הצפויים – הכול כולל משחקים יש צורך במסך - לא יודע במה לבחור !!! אין צורך כונן קשיח – יש לי 2 השקט של המפרט חשוב במידה רבה יחסיית 5 בסולם של 1 עד 10 מתוכנן אוברקלוק קל אין צורך לכלול מערכת הפעלה יש העדפה לרכוש את המחשב - ק.ס.פ. יש לי דרישה למארז יכותי במיוחד לא מתוכנן שדרוג משמעותי לא חשוב לשמור על אופק שדרוג Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB Tray - ₪1290 זמין בק.ס.פ http://www.anandtech.com/show/3871/the-sandy-bridge-preview-three-wins-in-a-row Thermalright Venomous X CPU Cooler - ₪275 לא בטח שהו יתאים ל11…
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
מחפשים לבנות מחשב משחקים לילדים (סגנון warcraft2) יש לנו כבר מסך, הארדיסק, וכרטיס מסך ATI 4850. התקציב הוא 2000 ש"ח עם חריגה אפשרית של 500 ש"ח אין צורך בציוד היקפי. השקט לא חשוב. יש מערכת הפעלה. הקנייה בשבועיים הקרובים. אין דרישות נוספות. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד בשביל עריכת ווידאו ואשמח עם תעזרו לי. בשביל לחסוך בשורות, כל מה שהתשובה היא "לא יודע לא מבין בזה\לא משנה" לא רשמתי. אני מקווה שזה בסדר. * מטרות המחשב? עריכת ווידאו HD עם פריימיר * גודל המסך? לא כ"כ מבין בזה אבל שיהיה גדול * כונן אופטי? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, שיגיע עם מערכת הפעלה ודבר אחרון, יש לי כרגע חבר שנמצא בסין. אם יש איזה משהו שאפשר לקנות משם אני אשמח, אם לא אני אקנה בארץ. תודה
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, תכני HD, עבודה משרדית....משחקים (לא כ"כ אולי COD אבל לא יותר מזה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): כבד, תוכנות גרפיקה כגון פוטושופ,לייטרום, מאיה, אילוסטייטור, אפטר אפקט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג - אם כי אולי COD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך):23" ואולי 27" -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט לשימוש בייתי. השימושים שלו יהיו: גלישה באינטרנט ושימוש בוורד ובכלל באופיס. ככה שהכל צריך שיהיה און בורד. בנוסף צריך גם ציוד היקפי. וכל זה במחיר הכי נמוך שאפשר.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3800 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל ועריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - סדיר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1620/1050 22אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל \. 9. האם יש בקשות מיוחדות כל…
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
דרישות מהמחשב הם אופיס, אינטרנט, סרטים ושיהיה נוח להקלדה חשוב שיהיה קל ועם סוללה טובה מסך 13-14 אינצ' וכמובן היות ונקנה בחו"ל אז גם אחריות בינ"ל הכיוון הכללי זה לרכוש את המק בוק איר שעולה 1700$ עם מעבד 2.3 ו 4G זכרון הבנתי שיש מחשבים "משתלמים" יותר מבחינת עלות תועלת אשמח להצעות על מחשבים דומים או לחיזוקים שהמק בוק איר הוא קנייה טובה
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
באיזה מחשב נייד בארץ אני יכול למצוא את המעבד Intel® Core2 Extreme mobile processor?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
הי, יש לי ניד LG E500. הזמנתי עבורו סוללה מאיביי. במקום סוללה 10.8 וולט קיבלתי סוללה של 11.1 וולט (שניהם מסוג ליתיום 4800MAH). הסוללה מתאימה למחשב מבחינת גודל וחיבור. האם ניתן להתשמש בסוללה שקיבלתי ?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ללא חריגה ושיהיה מבוסס אינטל 2. מה שימושי המחשב ( עריכה גרפית קלה, עבודה משרדית ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי ( מקלדת ועכבר ושני מסכי מחשב גודל 23.6) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לא) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה כן, ווינדוס לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין עדיפות 9. מתי …
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
יש לי תמחשב כימעט חודשיים. הכל עובד מעולה, בלי שגיאות או משהו אבל מידי פעם אני שומע מין קליק כזה אחד לכמה זמן ואני משוכנע שזה מכיוון הHDD. מה לעשות? המחשב עובד בסדר.. אולי במצב IDLE הHDD מיתכבה? תודה
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום התקציב בסביבות 1200 ש"ח ללא מסך עבור משחקים קלים עד בינוניים וגלישה באינטרנט תודה
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
מבקש המלצה על מחשב לסטודנט - אופיס, אינטרנט וקצת סרטים. עד 3000 ש"ח מסך 15" מצאתי בנתיים את זה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10333 מצאתי אותו במחיר יותר טוב 2990 ש"ח האם יש לכם המלצות ?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
לשימוש סבא לא הרפתקני במיוחד שרוצה לקבץ את סרטוני הוידאו המשפחתיים
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת כמה לדעתכם המחשב שווה כיום? הוא במצב מצויין. http://www.tms.co.il/preview/spec/kbs5vn4l תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה מעוניין לרכוש את המחשב מחר. לצערי עקב כך שלא הצלחתי למצוא את כל החלקים תחת חנות אחת (היתה אחת אבל הלוח אם כבר לא במלאי) נאלצתי לעשות שינויים עצמאיים במפרט. אנא אישורכם האם הכל תקין מבחינת תושבות וכו'. מה חשוב: 1. שיהיו 3 יציאות למסכים ביניהן DP ו-HDMI 2. שתהיה אופציה לשים לפחות 2 כונני nvme מהירים (סדר גודל של 3 ג'יגה לשניה). אחד מהם יהיה ה-evo970 3. אפשרות להעביר תכני 4k לטלויזיה (ואולי למסך מחשב בעתיד) בקצב שזה יראה טוב (60 הרץ?). בלוח אם הקודם שהיה לי גם ה-HDMI יכל להוציא 4k (על 30 הרץ). נראה לי שפה זה לא אפשרי 4. יש מספיק יציאות USB שיתאימו למארז?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
- 1 follower
-