עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dkbnc,

טוב חשבתי ללכת על המפרט הזה בעקרון http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1302&CatCode=1 בעקרון חשבתי לקחת את ה Q9400 אם כבר ותוספת של 2GB ראם.. אני לא כל כך משחק הרבה אבל אחת הסיבות שאני משדרג זה כדי שמשחקים חדשים יעבדו לי טוב..אז יש לי 2 התלבטויות לגבי המעבד כדי לקחת את ה Q9400 או E8500? שוב אני לא גיימר רציני אני צריך שמשחקים חדשים יעבדו בצורה טובה וכרטיס מסך הבנתי שהגיפורס 9500 GT קצת צולע..אבל במפרט הזה של המחשב הוא לא יתפקד טוב? או שכדאי ללכת על 9600GT (או משהו אחר שלא ישנה כל כך את הסכום) *יש לי מסך סמסונג T220 22 ואיך המפרט בסך הכל?

2. Started by ohad,

אני צריך מפרט שיעלה עד 6300 שקל ללא מסך ותודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by assaf181,

שלום לכולם! אני מתחיל ללמוד השנה פיזיקה, ורוצה לקנות מחשב. לגבי התקציב אני לא לגמרי בטוח, ראיתי שרוב ההמלצות פה נעות בין 3000-3500 שקל. זה אפשרי, אך כמובן שאם יש משהו זול יותר שיספיק לצרכים שלי אני אשמח. * מטרות המחשב? לימודים - עבודות משרדיות, צפייה בסדרות פה ושם. * גודל המסך? 13-14". מקריאה קצרה הבנתי שמסך מבריק עלול להיות מציק, אז עדיף מאט. * רזולוציית המסך? אין לי דרישה מיוחדת, אם אני מבין נכון הסטנדרט הוא 1366x768? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? שיהיה נוח לנשיאה - סביבות ה-2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן - בעדיפות שיספיק ליום לימודים ללא טעינה, לכן לא פחות מ-8 שעות (אם זו דרישה הגיונית). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * …

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by bob24,

אוקיי סבא שלי רוצה מפרט... זה יהיה המחשב היחיד שיהיה לו והיה לו לכן אני רוצה שהמחשב יהיה יציב וחזק ולא ייתקע כל שנייה ויחזיק גם לעוד 10 שנים(השימושים:אינטרנט,וורד,טיפה סרטים אולי) בבקשה שבמחשב יהיה ויסטה home basic וגם office.. כרטיס מסך לא צריך אפשר מובנה אבל בבקשה שהמעבד יהיה חזק ! התקציב שיש הוא לא מוגבל אבל די ברור שלא צריך לעבוד את ה3000 ש"ח חוץ מזה, אני גם צריך מסך 22 אינץ' רחב שיהיה המסך הכי טוב ומשתלם שיש היום, גם לזה התקציב לא מוגבל. אם יהיה בו רמקולים מובנים עוד יותר טוב. ואם אפשר לבנות את המפרט בtms זה יהיה מצוין! תודה

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  5. מחשב נייד ואמין. לבת 13 עד 1600 שח. אינטרנט + וורד/מצגות. שיחזיק לפחות 4 שנים. העירייה מציעה לתושבים את המפרט בתמונה המצורפת ב 1590 שח. שווה? מספיק חזק? ואם כן אז HP או הלנובו? תודה על כל המלצה 🙏🏼

6. Started by yakirsh4,

שלום, המחשב שלי התחיל להיות איטי בזמן האחרון להגיע הזמן לשדרג אותו המפרט שלו כיום: ספק כוח: Corsair VS Series 350W זיכרון: Corsair DDR3-1600 2X4GB מעבד: Intel Dual Core G2020 Ivy Bridge Tray לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כרטיס מסך יש כרגע ולא מעוניין בשידרוג שלו אז זה לא ממש מעניין המחשב משמש בעיקר לאינטרנט סרטים מוזיקה ו משחקים קלים (שוב הכרטיס מסך שיש כרגע מספיק לזה ולא נדרש שידרוג) בהתחשב בעובדה שהזיכרון ram יש מספיק אז חשבתי לשדרג את המעבד הבעיה היא שהלוח ם שלי לא תומך בדור הכי חדש של המעבדים אלא בדור יותר ישן ופה עולות לי שתי שאלות 1.אם יש טעם לקנות מהסידרה של ה3000 למרות שהיא לא הכי חדישה או שמע עדיף כבר להחליף לוח אם למעבד (שכמובן ידרוש יותר כסף ואני בונה פה על לח…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by sfrish,

שלום לכולם, אני סטודנט המחפש מפרט למחשב נייד שמיועד בעיקר לעבודה עם matlab, פיתוח תכנה, עבודה משרדית (וורד, אקסל..), ועבודה אינטנסיבית עם האינטרנט. האם ההצעה להלן טובה או שמא מוגזמת לאור הדרישות שלי? כמו כן, האם המחירים של באג טובים? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5771&perur=4 תודה מראש לכל המגיבים והעונים

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  8. שלום אני מעוניינת בהמלצה לנייד, עם מסך בגודל 15.4" עם רזולוציה גבוהה, כרטיס מסך לא מובנה (אני רגילה ל-NVIDIA) מעבד מהסדרה החדשה, דיסק קשיח החל מ-250GB זכרון 4GB. המטרה: מחשב להקרנת סרטים רגילים ו-HD במחשב וגם הקרנת סרטים דרך HDMI לטלויזיה LCD, ולעבודה עם פוטושופ פלאש, אופיס חשוב לי מסך על רזולוציה גבוהה גם בגלל משטח עבודה בעל מקום יותר גדול ונוח יותר, ואם אפשר מסך בגימור מט. מקלדת נוחה ולא מצועצעת. חשוב לי נייד מחברה טובה ועם שירות מעבדות טוב ו3 שנות אחריות. ומערכת הפעלה ויסטה פרימיום דו לשונית. האם רק לדל יש מסך LED? פישפשתי קצת פה - ואני רואה שיש את הלנובו SL500 ראיתי כמה מפרטים שלו ויש אחד שהמפרט שלו הוא: האם יתאים לי? יצרן SL500 דגם 2746-9AG דגם מכונה מעבד Intel…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Ghost93,

שלום, מבקש מפרט למשחקי מחשב לחבר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Starcraft II, FIFA, PES -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' רגיל, 4:3 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…

10. Started by chook_rl,

האם הם בכלל באותה רמה? הבנתי שהשירות בארץ של LENOVO הרבה יותר טוב.. אבל עדין ה DELL נראה הרבה יותר כייף להחזיק אני ממש מתלבט יש פה מישהו שהתלבט לפני בשאלה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. בבקשה מיפרט עד 2500 שקל בלי ציוד הקפי ומסך תודה לעוזרים ;D

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  12. Started by Tanya,

ערב טוב. אחרי לא מעט חפירות[תמיד זה סיפור אצלי כשזה קשור במחשבים... אפילו אם זה קניית עכבר ] , החלטתי ללכת על נייד של Dell. אין לי דגם ספציפי. מחיפושים רבים קיבלתי פחות או יותר מושג מה טוב ומה פחות, אך עדיין לא ברמה של להחליט במדוייק. מה שחשוב לי: - המחשב ישמש אותי ללמידה...[בדיוק התחלתי ללמוד HTML], אני אעבוד עליו די הרבה וחשוב שלא יתחמם כל כך. - הרבה גלישה באינטרנט...[צפיה בסרטונים, מוזיקה]. - משחקים, לא משהו רציני. - הרבה זכרון. - שהמסך יהיה איכותי [יחסית לנייד....], שלא יעשה בעיות באור יום וכ'ו... - שיהיה אמין חיצונית, שלא יתקלף לי אחרי כמה חודשים, שיהיה ניתן לנקות...[לא יודעת קראתי שיש דגמים שמתלכלכים מהר וקשה לנקות :-X]. - ראיתי שהם גם באים עם צבעים שונים…

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  13. Started by Rule The Pc,

אהלן עכשיו הזמנתי מחשב מנועה מחשבים AMD ATHLON 64 3500+ BOX 939PIN 1820 ¤ 1 ALBATRON 6800 ULTRA 256MB 3090 CORSAIR DDR CMX 512MB 3200C2 400mhz X2 1720 SEAGATE 160/7200 SATA 8MB 690 Thermaltake Xaser III Lanfire - Black Case 625 ASUS A8N-SLI 939 1090 ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 525 ¤ 1 הרכבה 170 9730 הנחה 5% 9244 מה אומרים?

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  14. מסך "15.4, כאשר השימושים הם בעיקר אינטרנט, אופיס, מוזיקה וכו', כלומר, צרכים בסיסיים. אך לעיתים גם פוטושופ ועריכת סרטונים ביתיים. בנוסף, תמיכה ב VGA/DVI לחיבור הלפטופ לפלזמה. אשמח לקבל המלצה לחברה אמינה וטובה, עם דגם ספציפי. תודה !

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-5300 לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות כבד, גימינג ברזולוציה גבוהה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משנה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מעדיף הרכבה בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? א…

16. Started by hamtsani,

מצ"ב מפרט למחשב - כולל ציוד היקפי לא כולל מסך. לא מתכנן OC (בגלל זה לקחתי את המעבד 6600) האם יש למישהו הצעות לשיפור - או שאפשר ללכת על זה ולהינות מהמשחקים? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1747 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 מחיר: ¤707 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1866 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤417 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤219 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 66…

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  17. Started by kokoki,

אני מעוניין במפרט למחשב משרדי, שיהיה חזק ומהיר כדי שיוכל להפעיל בו זמנית כמה תוכנות בלי בעיות. כולל מסך מומלץ מ-22 אינץ' עד 24 אינץ'. וכמו כן שיהיה בו כרטיס רשת מהיר. בתקציב של עד 3900 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  18. היי, רוצה לבנות מחשב לילד, בתצורה הכי קומפקטית שאפשר. הוא משחק בעיקר ברובלוקס ודומיו אבל מדיי פעם גם במשחקים כבדים יותר ואני מעוניין לבנות משהו שיחזיק מעמד לכמה שנים הקרובות. לא כלכך מעודכן במה שקורה בעולם החומרה בכמה שנים האחרונות אז אשמח לקבל המלצה לרכיבים העיקריים (לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך מארז וספק כח מתאים). מסך מקלדת וכו' יש.

19. יש לי תקציב של של בין 2000 ל2500 .. תיכננתי לקחת מיני נייד של אסוס ואז בדקתי וראיתי שהMSI WIND יותר חזק .. עכשיו בדקתי קצת באתר של אייבורי ומצאתי את הנייד Acer Aspire 5730ZI .. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2224&CatCode=315 הוא יותר חזק, יותר גדול ויש לו עוד הרבה יתרונות .. השאלה שלי היא האם הוא אמין ? למישהוא יש ניסיון איתו ספציפית או עם החברה ביכלל ? תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  20. שלום רכשתי Lenovo IdeaPad Y70-70T 80DU004PIV בחברת KSP בלנובו ישראל נאמר שאמור להיות SSD של חברת SAMSUNG אבל אני לא בטוח שהפקידה ידעה על מה היא מדברת , היא נשמעה לא בטוחה איך אפשר לבדוק מה באמת מגיע לי ? בפועל קיבלתי LITEON Drive Model: LITEONIT LCS-256M6S

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  21. איך המחשב שהזמנתי? הוא יהיה מיועד למשחקים, אך לא כל כך כבדים. אני לא אשתמש במשחקים בעלי גרפיקה של מעל WC3 ו-NFS CARBON. מעבד: INTEL E6300 1.86GHz CORE 2 DUO 1066MHZ 2MB BOX כרטיס מסך: GForce Nvidia 7300GT PCI-E 512MB DDR II מארז: CASE X-GAMER 500W + HANDLE 20/24PIN לוח אם: INTEL ISELTON 946 JZIS VGA+LAN צורב: NEC 5170 DVRW X 18+/- BULK שחור זיכרון: DDR II 512MB 667MHZ CL5 TwinMOS x 2 מסך: SAMSUNG LCD 19" 8ms + DVI מקלדת: Cordless Desktop WIRLESS EX 110 967561 כונן קשיח: 250GB SATA2 8MB 7200RPM כרטיס קול (מובנה בלוח האם): 5.1 (6) ערוצים מחיר: 4675 ש"ח כולל מע"מ ביקורות? ויש למישהו דעה אישית על המסך \ כרטיס מסך \ מעבד? תודה מראש. ;D

• 56 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. קודם כל: האם אתם ממליצים, עבור עבודה משרדית, לקנות מחשב שבו ישנם חלקים רבים מובנים על הלוח, כמו המחשבים שמופיעים במכירות המקוונות? בקשר למחשב - צריך להיות ללא מסך, הארד דיסק סביר (לא יותר מזה) וזהו.. אין דרישות מיוחדות, העיקר שלא יתפגר אחרי שנה או שנה וחצי.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  23. Started by yoav1000,

מה דעתכם על המפרט הזה? האם כדי לחכות קצת זמן? האם אתם יכולים למצוא את המפרט במחיר יותר זול (לא יותר משלוש חנויות שונות אבל שהיו איכותיות (אני יודע להרכיב מחשב)) אני מצאתי את המפרט בKSP, pandas וskypc

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by reisel,

המחשב החדש: מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 Box ¤1034 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ8200 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤485 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD10EACS 1000GB SATA2 16MB ¤600 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1145 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤295 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPK כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4830 512MB DDR3 PCIe ¤761 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4832I צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤151 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22L מארז ללא ספק COOLER MASTER Centurion…

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  25. אני רוצה לקנות מחשב לגיימרים משו טוב ואני רוצה לדעת עם המחשב הזה הוא טוב...הלוח אם שלו ברמה ? המעבד ? שאר החלקים מה אתם אומרים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267_3292&products_id=27601

• 9 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים