עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by uzi123,

מעבד: AMD ATHLON 64 5200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.7GHz 1MB CACHE - ADO5200DOBOX- BOX ¤359 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤282 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9800GT 512MB GDDR3 - RETAIL ¤627 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.10 320GB 16MB SATA2 NCQ - ST3320620AS ¤300 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-215DBK X20 - SATA - BLACK ¤124 זיכרון: TRANSCEND 1024MB DDR2 800MHz ¤97 כמות:2 מארז: FOXCONN TSAA-803 + FSP 400W PSU ¤308 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤2269 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אם יש שיפורים או שינויים בבקשה תראו לי ושזה יהיה מאותה חנות שהבאתי מימנה את המיפרט ו2200 מחיר אחרון לחרוג עד 70 שקל וזה גם לא רצוי המפר…

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  2. Started by nadavkna,

שלום לכולם, אני מחפש נטבוק, המטרות העיקריות הן אינטרנט ואופיס. מתכנן לקחת אותו לטיולים בחו"ל כך שחשוב שיהיה קל (לכל היותר 1.5 ק"ג), וכן להרצאות וכו', וגם כמחשב שני בבית. לא מתכנן לצפות בו בסרטים/סדרות וגם לא לשם משחקים, אבל כן מתכנן לראות איתו סרטונים קצרים באינטרנט (יוטיוב וכו'). בנוסף אני מצלם הרבה, כך שרצוי שיהיה אפשר להפעיל עליו פוטושופ (אלמנטס), וגם קבצי RAW (שהם יחסית גדולים). התקציב - 2000 ש"ח. יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  3. Started by yael90,

חברי הקבוצה היקרים. בקרוב אני מתחילה לימודי הנדסאי עיצוב מדיה, על כן אצטרך לרכוש מחשב לגרפיקאים. התוכנות שבהן נשתמש הן בעיקר: פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין. נלמד גם עריכת וידאו. אני רוצה לקנות מחשב איכותי שיישרת אותי לטווח הרחוק. מסך לפחות 15 אינצ', טאצ' משקל עד 2.5 ק"ג מעבד amd חזק SSD 500 gb-1T Rgb 100+ כרטיס גרפי מעולה Ram 16 או מעלה המחשב צריך לכלול מערכת הפעלה וינדוס (הגרסה האחרונה) אופיס (הגרסה האחרונה). אין העדפה לחנות ספציפית. אני גרה באשדוד. הקנייה מתוכנת בחודשים הקרובים. תקציב עד 10,000 ש"ח אשמח לתיקונים של המפרט ולהמלצות היכן כדאי לרכוש מחשב נייד ומאיזה דגם. תודה מראש

4. Started by Sere,

נראה שהשארתי את המחשב בסטנדביי עד לפריקה מלאה וכיבוי פעם אחת יותר מדי (אחרת אין לי הסבר לזה, אמנם הסוללה בת כמה שנים אבל עד לפני שבוע היתה נותנת כמה שעות עבודה). כעת: המחשב אינו נדלק כשהוא על סוללה בלבד. כאשר המחשב כבוי ומחובר למטען נורת הטעינה דולקת. מערכת ההפעלה מדווחת שהסוללה נטענת כביכול אך אחוזי הטעינה נשארים קבוע על 14%. כאשר אני מנתק את המחשב מהמטען מתרחש כיבוי מיידי. ניסיתי לשים את הסוללה בפריזר ללילה ואז לטעון - לא עזר. יש למישהו עצות או שהגיע הזמן לאיביי?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by yaronmina,

שלום רב. אני משתמש ביתי שלא מרבה לשחק במחשב מלבד דברים בסיסיים כמו אינטרנט, אופיס, פוטושופ וכו'. קיבלתי מפרט למחשב ורציתי לדעת מה אתם אומרים עליו להלן המפרט Motherboard - Asus P5K/EPU Processor - Intel® Core2 Duo E8500 3.16Ghz 6M" Memory - OCZ 1GBX2 1066Mhz CL5 Hard Disk - WD 640GB SATA DVD-RW - LG SATA X20 שנה אחריות Gigabyte Card - G-Force 9500GT 1GB Case - Aluminum 1665 Power Supply - Thermaltek 450W Microsoft Keyboard - Wired 500 Microsoft Mouse - Basic Optical USB Black אשמח לקבל עזרה.

6. Started by jhony,

בבקשה תנו את דעתכם ותגידו גם אם יש פה יכולת לאוברקלוק לא רצחני זה המפרט: מחיר כמות AMD ATHLON XP 2500 BOX RETAIL 590 ¤ 1 EPOX 8RDA3I REV 3 440 ¤ 1 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz 580 ¤ 1 WD 80/7200 JB 8MB 410 ¤ 1 MSI RADEON 9800 PRO PLUS 128MB 1450 ¤ 1 LITEON X52 110 ¤ 1 LITEON 52X32X52 OEM+SW 215 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 WHITE 360 ¤ 1 סה"כ: ¤ 4155

7. Started by moping,

היי יש לי מחשב נייד Eee 1001 HA ASUS פתחתי את כל הברגים אך עדיין הוא לא נפתח לי ,יש אולי בורג נסתר אשמח אם תעזרו לי בעניין אני חייב לפתוח אותו להגיע לדיסק קשיח! המון תודה!

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב. ברצוני לבנות מפרט אבל כבר המון זמן עבר מאז פעם אחרונה שקניתי מחשב. לכן זקוק לעזרתכם. מקווה שאינפורמציה למטה מספיקה. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל. אם אפשר לחסוך מבלי להתפשר בביצועים, אז בטח! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא רב תכליתי: - שימושי אופיס ואינטרנט - שימוש עיקרי למדיה ביתית, עושה streaming משתמש ב LAN. לא חייב WiFi. חשוב מאוד! - עריכת וידאו: אני מצלם לא מעט ברזולוציית HD ואז מאכסן אותו במחשב. לפעמים עורך (קליפים). עושה streaming על גבי LAN. להבנתי, חשוב כרטיס מסך …

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  9. Started by demultiplexer,

לפטופ חדש, באיזור ה- 1500$, 13.3 , 4gb ddr3, led. ייקנה בארה"ב אז 1500$ במחירים של ארה"ב. אני מחפש את היחס עלות תועלת הכי גבוה לזיכרון cache. בין הדגמים בבדיקה: 1. dell latitude E4300. 2. new macbook (2ghz model) 3. s6410 fujitsu-siemens (might be a little more expensive) זהו בערך. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  10. Started by dudu17b,

אני רוצה לקנות מחשב נייד סביר שיוכל להריץ משחקים כמו מנג'ר ויותר התקציב שלי הוא 2700 בערך אני מעוניין במחשב הזה: LENOVO G550 2958-9AG מערכת הפעלה WINDOWS 7 HOME PREMIUM פלטפורמה חדשה הכוללת זכרונות DDR3, מסך 15.6 LED HD ומקלדת מלאה מעבד Intel® Dual Core T4300 2.1Ghz 800Mhz זיכרון 3072MB DDR3 1066Mhz מסך רחב "15.6 LED HD BrightView מצלמה מובנית כרטיס מסך Intel Graphics Media Accelerator 4500M דיסק קשיח גדול במיוחד 250GB בחיבור SATA מהיר כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11a/b/g סוללת 6 תאים לעבודה רצופה מקלדת בגודל מלא כולל מקלדת נומרית (מספרים) מערכת הפעלה מקורית Windows 7 Home Premium שנה אחריות בינלאומית ע"י LENOVO ישראל בבקשה תעזרו לי ואתם מוזמנים להמליץ לי על מחשבים אחרים ת…

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  11. שלום! יש למישהו מפרט מלא של LG R380 שמביאים בחברת פלאפון? ומה דעתכם על הנייד הזה בכללי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Mozeliko,

אשמח אם תוכלו להחוות דעה על המפרט הבא (המחשב משמש לשימוש משרדי כולל עבודות גרפיות קלות עם פוטושופ) תודה מראש למגיבים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  13. Started by ykantor,

הזמנתי בEBAY סוללה חליפית ללפטופ שיש לה 8 תאים וקיבולת 8800 MAH . הסוללה עולה מעט יותר מסוללה של MAH 6600 ושל 6 תאים . הדיעה הקדומה שלי היא שהמספרים של הסינים בד"כ מנופחים, אבל הקניה עדיין שווה. השאלה היא האם כאשר הסוללה תגיע ניתן יהיה לדעת שהיא אכן עם 8 תאים ו\או מה הקיבולת האמיתית שלה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by trance_lover,

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 620.82 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, S-ATA, 1394, Dual LAN, USB 2) [ ¤ 765.87 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory [ ¤ 248.12 ] 2 CPU Cooling : Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 CPU Cooler for AMD [ ¤ 114.46 ] 1 Hard Discs : Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 762.07 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9600 Pro C3 "Game Buster" 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 982.34 ] Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 52.22 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Sony x 52 [ ¤ 131.86 ] 1 CD-RW…

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  15. Started by basharis,

שלום, אני זקוק להמלצה למחשב בתקציב של 3-4 אש"ח. השימושים הם יישומים משרדיים למיניהם, וישומי פיתוח web בעיקר (כלומר לא נדרש כוח אדיר לקומפילציה למשל). אולי ארצה להריץ virtual pc עליו אז צריך שיהיה מספיק זכרון (אני מניח ש 2GB זה הסטנדרט היום, וזה אמור להספיק בהחלט). הדרישות הן, לפי הסדר: 1. אמינות ויציבות. 2. שקט. 3. ביצועים. המחשב יחובר למסך 19-20", אז צריך כ. מסך שיתמוך ברזולוציה של 1600x1200 (ביישומים שהזכרתי). כמו כן, אבקש המלצה בנוגע למערכת ההפעלה - xp pro או vista business - צריך לקנות גם רישיון (מעבר לתקציב המוזכר) ואני לא בטוח במה לבחור (בהנחה שישמש לכמה שנים טובות..).

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  16. Started by JusToN,

האלן, קיים ברשותי מחשב זה 5 שנים, אחלה מחשב לא עושה יותר מדי בעיות, אבל לפעמים קצת איטי. הייתי רוצה לשדרג אותו, אני ממש לא מבין בנושא אז אני סומך על ההצעות שלכם, להגדיל את הרמ, להחליף ספק כוח, כרטיס מסך, מעבד, כרטיס מסך.. לא יודע. אני מוסיף כאן שתי תמונות עם כל המידע על המחשב שלי שיעזרו לכם לעזור לי. תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  17. Started by avi1981,

שלום רב, מבקש עזרתכם בחוות דעת על המפרט שהרכבתי בעיקר על סמך פוסטים רלוונטיים בפורום, המלצות הערות יתקבלו בברכה. התקציב עומד על 3500 ש"ח ומיועד למשחקים ושימוש כללי. קישור להצעת המחיר http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=39146 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים חדשים ושימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במיד…

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  18. אני טס לניו-יורק עוד בערך חודש ומחפש מחשב נייד לקניה ב 1000-1500 דולר. המחשב הוא בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט וכו' אבל אם אפשר שהוא יריץ גם משחקים אז סבבה. חשוב לי שהמסך יהיה גדול ונוח להשתמש בו יותר מאשר שהוא יהיה קל ויפה. אז אם אפשר לקבל המלצה לכזה מחשב נייד, רצוי בסביבות ה 1000 דולר ובאיזה חנות בניו יורק אפשר לקנות אותו, אני אשמח מאוד תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  19. אני לא מוצא את הכפתור שמקפיץ את הדיון שפתחתי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by mulimen,

היי האם ניתן להרכיב מדיה סנטר ע"פ מפרט שאותו אני אבחר? אם התשובה חיובית , אילו חנויות נותנות שירות זה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by BlueK,

http://www.b-student.co.il/Product/36145510/מחשב-נייד-Dell-Vostro-5459-ו-Intel®-Core-™-i5-6200U-Processor- שלום! מתחיל שנה א' מדמ"ח בתל אביב ורוצה לקנות מחשב נייד. המחשב הזה נראה לי טוב - אבל אני לא בטוח האם מספיק טוב. הבנתי שמעבד i5-6200 הוא לא הכי חזק... האם הוא יספיק לי לשימושים הנדרשים במהלך התואר? מעבר לתיכנות שנדרש במהלך התואר השימושים בו יהיו בעיקר צפייה בסרטים, ושימוש בסיסי באינטרנט. אולי גם להריץ משחקים אבל לא ברמה כבדה.. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by longhorn,

מה ההבדל בין BULK TRAY BOX OEM

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  23. Started by kaos,

שלום לכולם, החלטתי להשקיע במחשב נייד במטרה להפיג את השעמום המצטבר בזמן הפנוי בשירות הצבאי. הוני הצנוע מספק לרשותי תקציב של 3,000 ש"ח עם אפשרות חריגה. חשוב: הצגת סרטים באיכות גבוהה, הרצה חלקה של משחקים ברזולוציה סבירה. אני מתלבט בין 2 דגמים: GIGABYTE Q1580P - P8700 - 2GB - 500GB HDD - NVIDIA GT 130M http://shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=2979 או: ACER ASPIRE 5740G - I3-330M - 2GB - 500GB HDD - ATI HD 5470 http://www.zol4u.co.il/Product.aspx?ProductID=1147 אשמח לשמוע את דעתכם.. תודה!

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  24. אורח יאיר
    Started by אורח יאיר,

אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב ואשמח לסיוע. 1. מה התקציב המקסימאלי? סביב 4000-4500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלל לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אוטוקאד בעיקר, מעבר לזה מטלות של סטודנט אבל אוטוקאד לדעתי זה הפקטור המשמעותי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד, תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. Started by ReL_1,

שלום לכם, מתי אמורים לנחות בארצינו דגמים עם מערכת Ion ? האם הם כבר נמכרים בחו"ל? תודה! מי שלא יודע שישתדל לא לנחש

• 1 תגובה
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.