עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. דעות בקשה: WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version 524 ש"ח Gigabyte 7VAX AMD XP 2000 MUSHKIN DDR 3200 ZALMAN 3100 1,875 ש"ח Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 564 ש"ח Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 244 ש"ח Aopen DVD 1648 265 ש"ח Mitsuni floppy 1.44 56 ש"ח Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black 433 ש"ח 17 CTX PR705F WEGA TRINITRON 1,273 ש"ח Logitech wheel mouse optical oem 76 ש"ח Genius KB-10X PS2 ENG/Heb 36 ש"ח סה"כ 5,346 ש"ח תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם, מחפש המלצה: * מטרות המחשב? כרגע לאינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים (צפייה ישירה ורגילה), הורדה של סרטים, חיבור למסך טלויזיה/מחשב. אולי בעתיד גם להפעלת תוכנות של הנהלת חשבונות ולהתחבר מהבית למחשב בעבודה. * גודל המסך? 15.6. לא משנה אם הוא מבריק/מט. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 (מתכוון לחבר אותו למסך מחשב חיצוני). * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מקלת מלאה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI , VGA. * Bluetooth? למה לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HHD לפחות 750GB, רצוי שתהיה אפשרות לשידרוג עתידי ל SSD. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן, DELL. * …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אממ מה שאני לא צריך זה : דיסק קשיח, ציוד היקיפי, כוננים כלשהם,מסך. אני צריך : מעבד , לוח אם, זיכרון,כרטיס מסך ,מארז ,ספק (מקווה שלא שכחתי כלום) עכשיו יש לי כמה דילמות: א. 2 GB זיכרון , צריך או לא נוכח הזלילת זיכרון של VISTA ב. אני רוצה כרטיס מסך עם DX 10 חשבתי על 8800GTS 320 MB אבל אולי כדאי לחכות קצת? (מצד שני אפשר לחכות לנצח)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום! אחרי שנה שהמחשב לא עובד לי ושאני משתמש בasus eee אידיוט החלטתי להשתדרג! אז ככה...התקציב קצת קשה לי כי יש לי כל מיני דרישות אבל נקווה שאסתדר. ניסתי לבנות אחד אבל זה לא הצליח, אני סומך עליכם. הדרישות לא היסטריות אבל: שיהיה מהיר, שקט, שלא אשמע שהוא קיים בכלל ושיריץ לי מצוין sims 3. מעבד: 4 ליבות זה מיותר לי לחלוטין. הדילמה זה בין e8400 לcore i3 המקביל במהירות ובמחיר. זיכרון: 4 ג'יגה רגיל. דיסק קשיח: 500GB יהיה נחמד. לוח אם תואם של asus\gigabyte ושלא יהיה קטן! אחד טוב עם הרבה חיבורים ובלי כרטיס מסך מובנה! כרטיס מסך שיריץ לי sims 3 (למרות שזה נשמע בדיחה) אבל בכללי חזק שאוכל להריץ משחקים בסגנון ברזולוציה גבוהה מאוד. צורב asus 22X מסך 22' של חברה מוכרת ולא חייב משהו רציני…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום אני לקראת קניה ומה שעוצר אותי כרגע זאת הבעיה שהבנתי שקיימת בגלל הרזולוציה הגבוהה יש תוכנות שבהן הכפתורים נראים ממש קטנים. אני עומד להשתמש במחשב לצרכי תכנות, סטודנט למדמ"ח, ורציתי לדעת עד כמה זה בעייתי. מישהו כאן יכול לומר מנסיון אישי? אשמח לדעת גם לגבי התוכנה intellij אם קיימת שם בעיה. תודה רבה מראש! שי.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום חברים ראשית אני מודה מקרב לב לחברים שסייעו לי בבניית המפרט הקודם, שאומנם מעט סטתי ממנו אבל בכ"ז יצא מעולה. שנית, אני פונה לעזרתכם שנית לבניית מפרט נוסף למחשב שישמש אותי בעבודתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו עבור איכות ותוצאה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרי לסטות כמה מאוד בדדות. במאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה + משחקים כבדים במקסימום א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים כבדים + עבודה אינטנסיבית עם Creative suite cs5 והרצה של מספר יישומים מתו…

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  7. Started by yarost,

למשחקים. הצעות בבקשה, AMD -אין צורך בהרכבה או ציוד היקפי.- הוצע לי venice 3200 big typhoon asus a8n-e 1gb pdp patriot 2-3-2-5 wd 160 sata2 evga 7800gt co compucase-hec 300w nec3550

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  8. שלום רב המחשב אמור לשבת בסלון וישמש לסרטים ולמשחקים בעיקר ולכן חשוב מאוד שיהיה שקט ואסטטי. התקציב כולל אל-פסק וכולל מערכת הפעלה חוקית. לגביי המסך, התקציב גדול בגלל שמדובר במסך טלוויזיה LCD לכל דבר שמתחבר למחשב בשאיפה ל-32". ככל הנראה אני יקנה את המחשב בחנות שעושה OC אז קחו בחשבון. (אם זה לא הפורום הנכון לגביי מסך,סליחה, אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון). התפריט שבניתי הוא כדלקמן ואבקש את חוות דעתכם לגביי אי התאמה של הרכיבים או שיפורם. מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1 לוחות אם Gigabyte GA-G33-DS3R Conroe Support GG33DS3R ¤ 657 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ 517 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 122 1 ספקי כוח…

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  9. היי, עבר יותר מדי זמן מאז שהתעדכנתי במה שקורה עכשיו בשוק. אני מחפש המלצות למפרט שיהיה זול כיוון שהוא דרוש כרגע לעבודה משרדית ולהרצץ XP ואין לי כסף, ועדיין יאפשר לי להוסיף עליו בעתיד(כשיהיה לי כסף) את הטכנולוגיות העדכניות כדי להפוך אותו למחשב שיכול להריץ וויסטה עם כל התוספות בצורה חלקה ומהירה וגם יעמוד בעומסי עבודה של ריבוי משימות. אין לי כוונה להחליף את הרכיבים שאני מתכוון לקנות עכשיו לכן חשוב שיהיו אמינים. אני בעצם מחפש: 1. לוח אם עם כרטיס מסך מובנה שנותן את התמורה הטובה ביותר מבחינת תמיכה בטכנולוגיות לכסף 2. מעבד שנותן את התמורה הטובה ביותר לכסף, רצוי מהדור החדש 3. זיכרון, שוב מקסימום תמורה לכסף 4. אני לא יודע עם יש עדיין הבדל ביניהם אבל גם חברה לכוננים קשיחים כאשר ה…

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  10. מעבדי אינטל? Price Units Total P4 2.8 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE 1690 1 1690 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P5LD2 Deluxe, Dual Core, 945P, SATA2 1060 1 1060 כרטיסי מסך? eVGA Price Units Total 6800GS 256MB TV, DVI, PCI-E 1290 1 1290 דיסקים קשיחים? Hitachi Price Units Total Deskstar 80GB Sata II 330 1 330 צורבים? DVD Recorders Price Units Total LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) 240 1 240 Total price 4500 ¤

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  11. שלום לכולם ! מבקש המלצה על המחשב נייד הצורך הוא : סרטים,אינטרנט,ועבודה משרדית מה אתם אומרים על המחשב ‎Lenovo G550 NTD99IV ‎ ? שמוכרים ב KSP ואם יש יותר טובים אשמח לדעת ולקבל המצלה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by natigabay,

קניתי את המחשב הנייד עם mcafee והיום נגמר התקופת ניסיון ניסיתי לרכוש אבל משום מה זה מבקש משתמש וסיסמא ואין לי ואני לא יודע איפה יוצרים כי זה לא נותן עשיתי בדיקה בין הMCAFEE לבין bitdefender החדשים ומקאפיי דורש 2GB זיכרון והביטדפנדר דורש 1.5GB לא עדיף כבר לקחת את הביטדיפנדר שהוא גם טוב יותר?

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים, והייתי שמח לקבל מכם מפרטים שווים בתקציב של 7-8 אלף ש"ח, ללא מסך. אין לי רכיבים ספציפיים שאני "נעול" עליהם, אני נותן דרור לידע העצום שלכם... מודה לכם מראש.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. המפרט הראשון הוא למשחקים וכאלה בל יOC שניהם כוללים ציוד הקפי המפרט השני הוא לילדה בת 10 מעבד INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT דיסק קשיח WD 400GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD4000AAKS מסך VIEWSONIC 19" VP930 8ms PIVOT DVI כרטיס מסך PALIT Geforce 8800GT 512MB GDDR3 DUAL DVI Retail SONIC OC צורב DVD LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA כונני דיסקטים SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE מארז NZXT LEXA w/o PSU ספק כוח CORSAIR VX Series, 450W CMPSU-450VXEU סט מקלדת ועכבר MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 3.0 : DA9-00010 קירור למעבד ARCTIC-COOLING FRE…

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  15. Started by dkbnc,

טוב חשבתי ללכת על המפרט הזה בעקרון http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1302&CatCode=1 בעקרון חשבתי לקחת את ה Q9400 אם כבר ותוספת של 2GB ראם.. אני לא כל כך משחק הרבה אבל אחת הסיבות שאני משדרג זה כדי שמשחקים חדשים יעבדו לי טוב..אז יש לי 2 התלבטויות לגבי המעבד כדי לקחת את ה Q9400 או E8500? שוב אני לא גיימר רציני אני צריך שמשחקים חדשים יעבדו בצורה טובה וכרטיס מסך הבנתי שהגיפורס 9500 GT קצת צולע..אבל במפרט הזה של המחשב הוא לא יתפקד טוב? או שכדאי ללכת על 9600GT (או משהו אחר שלא ישנה כל כך את הסכום) *יש לי מסך סמסונג T220 22 ואיך המפרט בסך הכל?

16. Started by ohad,

אני צריך מפרט שיעלה עד 6300 שקל ללא מסך ותודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by assaf181,

שלום לכולם! אני מתחיל ללמוד השנה פיזיקה, ורוצה לקנות מחשב. לגבי התקציב אני לא לגמרי בטוח, ראיתי שרוב ההמלצות פה נעות בין 3000-3500 שקל. זה אפשרי, אך כמובן שאם יש משהו זול יותר שיספיק לצרכים שלי אני אשמח. * מטרות המחשב? לימודים - עבודות משרדיות, צפייה בסדרות פה ושם. * גודל המסך? 13-14". מקריאה קצרה הבנתי שמסך מבריק עלול להיות מציק, אז עדיף מאט. * רזולוציית המסך? אין לי דרישה מיוחדת, אם אני מבין נכון הסטנדרט הוא 1366x768? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? שיהיה נוח לנשיאה - סביבות ה-2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן - בעדיפות שיספיק ליום לימודים ללא טעינה, לכן לא פחות מ-8 שעות (אם זו דרישה הגיונית). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * …

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by bob24,

אוקיי סבא שלי רוצה מפרט... זה יהיה המחשב היחיד שיהיה לו והיה לו לכן אני רוצה שהמחשב יהיה יציב וחזק ולא ייתקע כל שנייה ויחזיק גם לעוד 10 שנים(השימושים:אינטרנט,וורד,טיפה סרטים אולי) בבקשה שבמחשב יהיה ויסטה home basic וגם office.. כרטיס מסך לא צריך אפשר מובנה אבל בבקשה שהמעבד יהיה חזק ! התקציב שיש הוא לא מוגבל אבל די ברור שלא צריך לעבוד את ה3000 ש"ח חוץ מזה, אני גם צריך מסך 22 אינץ' רחב שיהיה המסך הכי טוב ומשתלם שיש היום, גם לזה התקציב לא מוגבל. אם יהיה בו רמקולים מובנים עוד יותר טוב. ואם אפשר לבנות את המפרט בtms זה יהיה מצוין! תודה

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  19. מחשב נייד ואמין. לבת 13 עד 1600 שח. אינטרנט + וורד/מצגות. שיחזיק לפחות 4 שנים. העירייה מציעה לתושבים את המפרט בתמונה המצורפת ב 1590 שח. שווה? מספיק חזק? ואם כן אז HP או הלנובו? תודה על כל המלצה 🙏🏼

20. Started by yakirsh4,

שלום, המחשב שלי התחיל להיות איטי בזמן האחרון להגיע הזמן לשדרג אותו המפרט שלו כיום: ספק כוח: Corsair VS Series 350W זיכרון: Corsair DDR3-1600 2X4GB מעבד: Intel Dual Core G2020 Ivy Bridge Tray לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כרטיס מסך יש כרגע ולא מעוניין בשידרוג שלו אז זה לא ממש מעניין המחשב משמש בעיקר לאינטרנט סרטים מוזיקה ו משחקים קלים (שוב הכרטיס מסך שיש כרגע מספיק לזה ולא נדרש שידרוג) בהתחשב בעובדה שהזיכרון ram יש מספיק אז חשבתי לשדרג את המעבד הבעיה היא שהלוח ם שלי לא תומך בדור הכי חדש של המעבדים אלא בדור יותר ישן ופה עולות לי שתי שאלות 1.אם יש טעם לקנות מהסידרה של ה3000 למרות שהיא לא הכי חדישה או שמע עדיף כבר להחליף לוח אם למעבד (שכמובן ידרוש יותר כסף ואני בונה פה על לח…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by sfrish,

שלום לכולם, אני סטודנט המחפש מפרט למחשב נייד שמיועד בעיקר לעבודה עם matlab, פיתוח תכנה, עבודה משרדית (וורד, אקסל..), ועבודה אינטנסיבית עם האינטרנט. האם ההצעה להלן טובה או שמא מוגזמת לאור הדרישות שלי? כמו כן, האם המחירים של באג טובים? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5771&perur=4 תודה מראש לכל המגיבים והעונים

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  22. שלום אני מעוניינת בהמלצה לנייד, עם מסך בגודל 15.4" עם רזולוציה גבוהה, כרטיס מסך לא מובנה (אני רגילה ל-NVIDIA) מעבד מהסדרה החדשה, דיסק קשיח החל מ-250GB זכרון 4GB. המטרה: מחשב להקרנת סרטים רגילים ו-HD במחשב וגם הקרנת סרטים דרך HDMI לטלויזיה LCD, ולעבודה עם פוטושופ פלאש, אופיס חשוב לי מסך על רזולוציה גבוהה גם בגלל משטח עבודה בעל מקום יותר גדול ונוח יותר, ואם אפשר מסך בגימור מט. מקלדת נוחה ולא מצועצעת. חשוב לי נייד מחברה טובה ועם שירות מעבדות טוב ו3 שנות אחריות. ומערכת הפעלה ויסטה פרימיום דו לשונית. האם רק לדל יש מסך LED? פישפשתי קצת פה - ואני רואה שיש את הלנובו SL500 ראיתי כמה מפרטים שלו ויש אחד שהמפרט שלו הוא: האם יתאים לי? יצרן SL500 דגם 2746-9AG דגם מכונה מעבד Intel…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Ghost93,

שלום, מבקש מפרט למשחקי מחשב לחבר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Starcraft II, FIFA, PES -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' רגיל, 4:3 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…

24. Started by chook_rl,

האם הם בכלל באותה רמה? הבנתי שהשירות בארץ של LENOVO הרבה יותר טוב.. אבל עדין ה DELL נראה הרבה יותר כייף להחזיק אני ממש מתלבט יש פה מישהו שהתלבט לפני בשאלה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. בבקשה מיפרט עד 2500 שקל בלי ציוד הקפי ומסך תודה לעוזרים ;D

• 5 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.