ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב עם מפרט טכני אשר מיועד עבור תכנות , גיימינג קל ועריכת אודיו להקלטות ועריכת אודיו , אשמח להמלצות לגבי מחשב נייח . 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עיקר העבודה על המחשב היא תכנות , גיימינג קל (כמו לדוגמא CSGO)ועריכת אודיו להקלטות ועריכת אודיו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. …
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
בשביל מישהו שאני מכיר.. קצת משחקים (לא משהו רציני), אינטרנט, מסמכים, ובשם כל זבובי בט"ר זיקים, בלי צ'יפסט של VIA...
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
כותרת מוזרה לא? אני מעוניין במערכת בעלות של 3500 גג .ויש כמה תנאי בסיס... 1. amd כנראה יהיה 2000 2. כרטיס קול onboard . 3. ddr 333 ושיהיה 256 מגה 4. הצורב הכי זול שאפשר לקנות. 5. כרטיס בינוני גבוה ( radeon9000 מינימום geforce 4 ti 4400 ב 1300 מקסימום!) 6. שדום 3 יעבוד איתו. 7. לוח עם תמיכות טובות. 8. אין חשיבות לצבע מארז או לצורה, רק שיהיה מרווח.... איזה לוחות אם מצוינים ולא יקרים אתם מכירים? אני עשיתי רשימה כזאת amd xp 2000 256 general ddr 333 לוח gigabyte מצויין כולל כל התמיכות האפשריות כמעט. (אין לי כח לחפש את השם המדויק) וכרטיס קול 6.1 onboard צורב 24 של Lg מארז עם usb מקדימה. geforce 4 ti 4000 של leadtek ב 1200 בערך זה יהיה אידיאלי. אלא שזה חורג ב 300 שקל ממה…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם יודעים על מחשבים ללא מותג כגון Clevo ו Cnab ? המפרטים שלהם גבוהים מאד והמחיר הוא בסביבות 6,000 והם מתאימים בול לצרכים שלי. החשש הכי גדול שלי זה האחריות. מי באמת נותן לי שירות (מבטיחים 3 שנים אבל לכו תדעו) לעומת זאת יש את ACER Travel mate או DELL שמציעים מפרט פחות טוב אבל זהו מחשב עם מותג ועם אחריות. בנוסף האם יש הבדל קריטי בין Chipset 910 לבין 915 ? תודה !
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לשימושים כללים לסטודנט בעיקר אינטרנט אופיס שירים סרטים ומשחקים מדיי פעם לא משהו כבד... מה הכי טוב שאפשר להביא במסגרת התקציב? לא צריך מערכת הפעלה מצאתי בנתיים רק http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=744312 וזה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14516 מה אתם ממליצים??משהו אחר אולי??
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי Dell studio XPS 1647 כרגע יש לו 2 סטיקים של 1066-2gb. אם אני אוציא אחד מהם ואוסיף 1333-4gb. מה יקרה? האם יפעלו בקצבים שונים? האם ה1333 יוריד את עצמו ל1066? האם זה מומלץ בכלל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב קולנוע ביתי. 1. תקציב: 2,500 ש"ח עם חריגה קלה. 2. מטרות המחשב: קולנוע בייתי. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי: לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו: לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו: לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם: כן, אני מעוניין במארז יפה ואיכותי עם שלט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה: לא (מריץ עם לינוקס), לא ולא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם: שלמחשב יהיה יכולת להפעיל סרטים באיכות של 1080P חלק. 9. האם חשוב שקט: כן, חשוב מאוד. 10. האם מתוכנן OC: לא. יש לי ברשותי ספק HEC 400W TRT כזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~HEC-400TRT~24~0.htm אם הספק לא מתא…
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, אחרי שהתייאשתי מהביצועים של המחשב הנוכחי, החלטתי שהגיע הזמן להפוך אותו לHTPC ולקנות מחשב חדש. המפרט הנוכחי מופיע בצד, והוא אמור להפוך לHTPC. התכנון הוא לקנות לו כרטיס לכידה (המלצות?) או לחלופין שלט חיצוני בלבד כדי לחסוך במחיר (גם כאן זקוק להמלצה) וכנראה כרטיס מסך (AGP) חדש עם פענוח HD בחומרה (4650HD?). מלבד זה אני מאמין שהוא יוכל להריץ אפילו סרטי 1080P. המפרט החדש לעומת זאת, אמור לכלול הכל, פרט לציוד היקפי שכבר קיים. השימושים יהיו בעיקר לאינטרנט ואופיס, כאשר יתכן שגם משחקים, אבל לא כבדים במיוחד. שימושים אחרים, כמו רינדורים וכאלה, לא צפויים. כמו כן אני לא מתכנן שום OC. הרעש לא כ"כ מפריע, אבל כמובן שעדיף לא רועש מידי. מבחינת כונן חיצוני, אני מדבר על כונן של 1TB, וגם כ…
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך המלצה לנייד לתכנות, מסך 14 אינצ' קל משקל. תקציב עד 3500.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי את המחשב הזה כבר כמה חודשים ובסה"כ אני די מרוצה ממנו. חוץ מבעיות מעצבנות שהיו לי עם הכרטיס מסך, הדרייברים שלו וההחלפה המטופשת הזאת שלא ממש עובדת בינו לבין הכרטיס של אינטל. קניתי לאחרונה את BF3, ולצערי הרב, כצפוי, הוא לא עובד לי. אני נתקל בבעיה שהמשחק מסרב לעבוד במסך מלא, אלא רק במצב חלון. הסרתי את הדרריברים של הכרטיס של אינטל וגם את הדרייברים של AMD. הורדתי את הCCC מהאתר של AMD לכרטיס שלי, אך הם אומרים שהוא לא נתמך ושעליי להוריד דרייברים מאתר היצרן. כמובן שבאתר היצרן, הדרייברים שקיימים הם דרייברים לא מעודכנים מיוני. האם יש משהו לעשות בנידון, או שאני תלוי בחסדי דל? תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?select=.269..397.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15940&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0#complist היעוד של המחשב הוא גם אינטרט, גם גיימינג אבל לא הכי כבד שיש (פיפא ופרו ברזולוציות גבוהות, FM חלק עם נגיד הגדרות מקסימליות, וכו'...) ושיסחוב גם משחקים חדשים שאחי באזור. הוא מחובר ללד 32 אינץ' של פנסוניק. מה הייתם אם בכלל משנים במפרט הזה? הוא נראה לי סבבה במבט ראשון.
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
דעות בקשה: WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version 524 ש"ח Gigabyte 7VAX AMD XP 2000 MUSHKIN DDR 3200 ZALMAN 3100 1,875 ש"ח Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 564 ש"ח Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 244 ש"ח Aopen DVD 1648 265 ש"ח Mitsuni floppy 1.44 56 ש"ח Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black 433 ש"ח 17 CTX PR705F WEGA TRINITRON 1,273 ש"ח Logitech wheel mouse optical oem 76 ש"ח Genius KB-10X PS2 ENG/Heb 36 ש"ח סה"כ 5,346 ש"ח תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה: * מטרות המחשב? כרגע לאינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים (צפייה ישירה ורגילה), הורדה של סרטים, חיבור למסך טלויזיה/מחשב. אולי בעתיד גם להפעלת תוכנות של הנהלת חשבונות ולהתחבר מהבית למחשב בעבודה. * גודל המסך? 15.6. לא משנה אם הוא מבריק/מט. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 (מתכוון לחבר אותו למסך מחשב חיצוני). * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מקלת מלאה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI , VGA. * Bluetooth? למה לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HHD לפחות 750GB, רצוי שתהיה אפשרות לשידרוג עתידי ל SSD. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן, DELL. * …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אממ מה שאני לא צריך זה : דיסק קשיח, ציוד היקיפי, כוננים כלשהם,מסך. אני צריך : מעבד , לוח אם, זיכרון,כרטיס מסך ,מארז ,ספק (מקווה שלא שכחתי כלום) עכשיו יש לי כמה דילמות: א. 2 GB זיכרון , צריך או לא נוכח הזלילת זיכרון של VISTA ב. אני רוצה כרטיס מסך עם DX 10 חשבתי על 8800GTS 320 MB אבל אולי כדאי לחכות קצת? (מצד שני אפשר לחכות לנצח)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אחרי שנה שהמחשב לא עובד לי ושאני משתמש בasus eee אידיוט החלטתי להשתדרג! אז ככה...התקציב קצת קשה לי כי יש לי כל מיני דרישות אבל נקווה שאסתדר. ניסתי לבנות אחד אבל זה לא הצליח, אני סומך עליכם. הדרישות לא היסטריות אבל: שיהיה מהיר, שקט, שלא אשמע שהוא קיים בכלל ושיריץ לי מצוין sims 3. מעבד: 4 ליבות זה מיותר לי לחלוטין. הדילמה זה בין e8400 לcore i3 המקביל במהירות ובמחיר. זיכרון: 4 ג'יגה רגיל. דיסק קשיח: 500GB יהיה נחמד. לוח אם תואם של asus\gigabyte ושלא יהיה קטן! אחד טוב עם הרבה חיבורים ובלי כרטיס מסך מובנה! כרטיס מסך שיריץ לי sims 3 (למרות שזה נשמע בדיחה) אבל בכללי חזק שאוכל להריץ משחקים בסגנון ברזולוציה גבוהה מאוד. צורב asus 22X מסך 22' של חברה מוכרת ולא חייב משהו רציני…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני לקראת קניה ומה שעוצר אותי כרגע זאת הבעיה שהבנתי שקיימת בגלל הרזולוציה הגבוהה יש תוכנות שבהן הכפתורים נראים ממש קטנים. אני עומד להשתמש במחשב לצרכי תכנות, סטודנט למדמ"ח, ורציתי לדעת עד כמה זה בעייתי. מישהו כאן יכול לומר מנסיון אישי? אשמח לדעת גם לגבי התוכנה intellij אם קיימת שם בעיה. תודה רבה מראש! שי.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים ראשית אני מודה מקרב לב לחברים שסייעו לי בבניית המפרט הקודם, שאומנם מעט סטתי ממנו אבל בכ"ז יצא מעולה. שנית, אני פונה לעזרתכם שנית לבניית מפרט נוסף למחשב שישמש אותי בעבודתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו עבור איכות ותוצאה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרי לסטות כמה מאוד בדדות. במאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה + משחקים כבדים במקסימום א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים כבדים + עבודה אינטנסיבית עם Creative suite cs5 והרצה של מספר יישומים מתו…
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
שלום רב המחשב אמור לשבת בסלון וישמש לסרטים ולמשחקים בעיקר ולכן חשוב מאוד שיהיה שקט ואסטטי. התקציב כולל אל-פסק וכולל מערכת הפעלה חוקית. לגביי המסך, התקציב גדול בגלל שמדובר במסך טלוויזיה LCD לכל דבר שמתחבר למחשב בשאיפה ל-32". ככל הנראה אני יקנה את המחשב בחנות שעושה OC אז קחו בחשבון. (אם זה לא הפורום הנכון לגביי מסך,סליחה, אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון). התפריט שבניתי הוא כדלקמן ואבקש את חוות דעתכם לגביי אי התאמה של הרכיבים או שיפורם. מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1 לוחות אם Gigabyte GA-G33-DS3R Conroe Support GG33DS3R ¤ 657 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ 517 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 122 1 ספקי כוח…
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי, עבר יותר מדי זמן מאז שהתעדכנתי במה שקורה עכשיו בשוק. אני מחפש המלצות למפרט שיהיה זול כיוון שהוא דרוש כרגע לעבודה משרדית ולהרצץ XP ואין לי כסף, ועדיין יאפשר לי להוסיף עליו בעתיד(כשיהיה לי כסף) את הטכנולוגיות העדכניות כדי להפוך אותו למחשב שיכול להריץ וויסטה עם כל התוספות בצורה חלקה ומהירה וגם יעמוד בעומסי עבודה של ריבוי משימות. אין לי כוונה להחליף את הרכיבים שאני מתכוון לקנות עכשיו לכן חשוב שיהיו אמינים. אני בעצם מחפש: 1. לוח אם עם כרטיס מסך מובנה שנותן את התמורה הטובה ביותר מבחינת תמיכה בטכנולוגיות לכסף 2. מעבד שנותן את התמורה הטובה ביותר לכסף, רצוי מהדור החדש 3. זיכרון, שוב מקסימום תמורה לכסף 4. אני לא יודע עם יש עדיין הבדל ביניהם אבל גם חברה לכוננים קשיחים כאשר ה…
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מעבדי אינטל? Price Units Total P4 2.8 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE 1690 1 1690 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P5LD2 Deluxe, Dual Core, 945P, SATA2 1060 1 1060 כרטיסי מסך? eVGA Price Units Total 6800GS 256MB TV, DVI, PCI-E 1290 1 1290 דיסקים קשיחים? Hitachi Price Units Total Deskstar 80GB Sata II 330 1 330 צורבים? DVD Recorders Price Units Total LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) 240 1 240 Total price 4500 ¤
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם ! מבקש המלצה על המחשב נייד הצורך הוא : סרטים,אינטרנט,ועבודה משרדית מה אתם אומרים על המחשב Lenovo G550 NTD99IV ? שמוכרים ב KSP ואם יש יותר טובים אשמח לדעת ולקבל המצלה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את המחשב הנייד עם mcafee והיום נגמר התקופת ניסיון ניסיתי לרכוש אבל משום מה זה מבקש משתמש וסיסמא ואין לי ואני לא יודע איפה יוצרים כי זה לא נותן עשיתי בדיקה בין הMCAFEE לבין bitdefender החדשים ומקאפיי דורש 2GB זיכרון והביטדפנדר דורש 1.5GB לא עדיף כבר לקחת את הביטדיפנדר שהוא גם טוב יותר?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים, והייתי שמח לקבל מכם מפרטים שווים בתקציב של 7-8 אלף ש"ח, ללא מסך. אין לי רכיבים ספציפיים שאני "נעול" עליהם, אני נותן דרור לידע העצום שלכם... מודה לכם מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט הראשון הוא למשחקים וכאלה בל יOC שניהם כוללים ציוד הקפי המפרט השני הוא לילדה בת 10 מעבד INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT דיסק קשיח WD 400GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD4000AAKS מסך VIEWSONIC 19" VP930 8ms PIVOT DVI כרטיס מסך PALIT Geforce 8800GT 512MB GDDR3 DUAL DVI Retail SONIC OC צורב DVD LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA כונני דיסקטים SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE מארז NZXT LEXA w/o PSU ספק כוח CORSAIR VX Series, 450W CMPSU-450VXEU סט מקלדת ועכבר MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 3.0 : DA9-00010 קירור למעבד ARCTIC-COOLING FRE…
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-