ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מפרט של משהו כמו 2500 פלוס מינוס (לא להגזים) אני צריך: כרטיס מסך0 חשבתי על 9600 של ג'יגהקיוב זיכרון (512) דיוידי צורב מארז יפה בצבע שחור עם חלון (האנרמקס אני חושב...) ואם עדיין יש כסף אז מעבד חזק תודה...
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
אני סטודנט שרוצה לקנות נייד חדש אז אני פשוט אמלא את השאלון שמופיע בחוקי הפורום: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) רוב השימוש יהיה שימוש משרדי, בגדול אני משחק במשחקים קלים כגון (football manager) לא יותר מידי משחקים כבדים, כן רוצה לחבר אותו לטלויזיה ולראות סרטים ומוזיקה. * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? נראה לי בסביבות ה2.5 קילו זה סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שזמן הסוללה יהיה ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * …
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/mhshb-iid-notebook-toshiba-satellite-l50-156-5200u-1tb-dos-m260-2gb-hisol-mlai-oshibh-p-17540?cPath=115_126 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/dell-inspiron-3442-4gb-500gb-geforce-820m-windows-shlomim-bashrai-p-16499?cPath=115_126 מה דעתכם? אני גם לא מכיר כ"כ האמת את החנות הזאת.. מישהו שמע עליה? יודעים אם היא אמינה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה, רציתי בבקשה לדעת אם הכ.מסך של המחשב הנ"ל http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=7320 יותר טוב מ ATI RADEON 3450 או הX3100 ואם לא אז האם הכרטיס מסך של הסטודיו שהבאתי למעלה יוכל להריץ משחקים כמו Age Of Empires? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
אבקש יעוץ לרכישת 4-5 מחשבים למועדון נוער לבני 13-18 בשכונת מצוקה. צריך מחשב בלבד - לא כולל מסכים, מקלדות וכו. תקציב: 1500 שח למחשב שימושי המחשב: גלישה באינטרנט, מסנגרים, עבודות בית (וורד, אקסל). המועדון נמצא בחיפה, באיזור גשר פז. תודה
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש. אני מעוניין בהצעות ל-2 מפרטים שונים ולא קשורים, ללא OC, ללא מסך וללא ציוד היקפי. אני גר באיזור המרכז כך שיש עדיפות לחנויות מאיזור זה. מפרט 1 - תקציב של כ-2000 ש"ח: מחשב לשימוש ביתי כללי ולמשחקים. יחובר למסך 17' אך ייתכן שיוגדל בעתיד. * צריך HDD של 500 GB מפרט 2 -תקציב של כ-3000 ש"ח מחשב לצורך מיקס, עריכה והקלטת סאונד בתוכנות כמו Cubase, Reason. בנוסף צפייה ב-HD , משחקים -מעט (הייתי רוצה GTA) , יחובר למסך 22' * צריך 2 HDD נפרדים * ישנה חשיבות לשקט * יש צורך ב-FW * למחשב יחובר כרטיס/ממשק הקלטה חיצוני קיים אנא ציינו אם יש צורך בפרטים נוספים. שוב תודה. [br]פורסם בתאריך: 1.04.2009 בשעה 20:41:53 מקפיץ...לא נתתי מספיק מידע?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
נראית לי ככתבה שעלולה לעזור.... http://consumer.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20070606_867710&layer=hp&layer2=&layer3=consumer
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אהלן חברה. אני צריך המצלה לפי הבקשה שבכותרת, ככך הנראה לא מתוכנן OC. חשבתי על משהו בסגנון: AMD AMD Phenom II X3 720 BE Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ HK CL4-4-4-12 Point-of-View nVidia GeForce GTX260 896MB Premium Core 216 PCIe צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA Cooler Master Elite 334 Extreme Power 500W PSU Samsung 500GB HD502HI EcoGreen F2 16MB מסך: Samsung LCD 2243BW מה דעתכם? איך הכרטיס מסך (מגיע בתוצרת bulk)? המלצות? הצעות? שיפורים? תודה ושבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום, למי מהחברות יש אחריות בינלאומית כך שאני יכול לקנות מחשב בארה"ב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
אני מחפש 2 המלצות: הראשונה: מעבד+לוח אם+כרטיס מסך+זיכרון השניה: מעבד + לוח אם+ זיכרון כל המלצה צריכה להיות עד 1500 ש"ח יש לציין כי רוב הזמן המחשב ישמש לתוכנות בלבד, ומדיי פעם למשחקים... תודה מראש דני,
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
צריך מפרט ב-6000 כולל מסך דק 17 אינץ אני צריך אותו למשחקים סרטים ואינטרנט
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לפטופ עד 1000-1500 ש"ח. אני צריך אותו בשביל אינטרנט ואופיס. מדובר בעיקר על אינטרנט אלחוטי WiF/נקודות. נ.ב: אינטרנט אלחוטי המבוסס על נק' חמות זה תמיד WiFi, נכון? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
ארץ רכישה: ישראל * מטרות המחשב? שימוש באופיס, אינטרנט מוזיקה, סרטים, ומשחקים פשוטים * גודל המסך?15.6 או דומה * משקל רצוי? לא פרמטר משמעותי - אינני מסתובב עמו הרבה בחוץ * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא פרמטר משמעותי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - חובה חיבור HDMI להקרנת סרטים מהמחשב בחיבור HDMI לטלויזיה * בלוטות? כן + WLAN * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD? כן - חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא - חשוב שיהיה אמין - המחשב אמור לשרת אותי ל 3-4 שנים לפחות תודה מראש לכל מומחה שיעזור
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
קודם כול שלום לכולם מקווה שאתם יכולים לעזור לי קצת אז הנה המפרט Intel Core2 Duo E6300 GIGABYTE - GA-965P-DS3 Kingston DDR2 1024MB 667MHZ x2 GeForce7900GT 256MB Leadtek WD2000JS Western Digital SATA 2 מארז עם ספק 500W + מאוורר נוסף מסך וצורב לא צריך אני מביא אותם מהמחשב הנוכחי אתם חושבים שאפשר לשנות משהו לדגם אחר שיהיה יותר זול? או משהו באותו מחיר ויותר יעיל? תודה!
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום אני רוצה למכור את הכרטיס מסך:sparkle gtx660 2gb נמצא אצלי 1 חודש עובד מצוין ויש עליו אחריות 3 שנים מוכר בגלל חוסר בשימוש כמה הוא שווה לדעתכם?
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
שלום! אשמח לקבל עזרה בהרכבת מחשב PC המיועד בעיקר לעריכת וידיאו HD מולטימדייה ותוכנותREALTIME אני טסה לארה"ב בחודש הקרוב ומעונינת לרכוש שם את החלקים ולאחר מכן מעונינת בעזרה (בתשלום) לחבר את הכל למארז קטן ככל האפשר. הצרכים כאמור עריכת וידיאו לוידיאו ברמה גבוהה (hd) עריכת סאונד,וגארפיקה. אני רוצה מחשב חזק במיוחד שירוץ חלק. האם המחירים לחלקי מחשב בארה"ב זולים יותר? והיכן? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד בשביל ההורים בתקציב של 4000-5000 13 או 14 אינץ' בינתיים ראיתי את האופציות הבאות: VOSTRO 1310 VOSTRO 1320 SL300 SL400 M1330 T400 Acer Aspire TimeLine AS3810T-944G32n LG E310 איזה כדאי לקחת לדעתכם?? יש המלצות נוספות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
היי, ברשותי המחשב עם המפרט שמתואר למטה. המחשב בן 6 שנים בערך. הכרטיס הגרפי שלי שבק חיים וזו הזדמנות טובה לשדרוג מאסיבי של המערכת. ספק הכוח,המסך והמארז מצויינים, כך שאין לי צורך לגעת בהם. אשמח לעצתכם בנוגע ליתר הרכיבים (האם לשדרג/ להשאיר). המטרה שלי היא להרכיב מחשב רב תכליתי לצרכים הבאים: משחקים בהגדרות בינוניות-טובות ומעלה, עריכת תמונות בפוטושופ, עריכת וידאו בסיסית, שימוש בתוכנות OFFICE תודה! המפרט הקיים: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 @ 2.66GHz Conroe 65nm טכנולוגית RAM 4.00GB כפול-ערוץ DDR2 @ 399MHz (5-5-5-15) לוח אם Gigabyte Technology Co., Ltd. P35-DS3L (Socket 775) 42 °C גרפיקה DELL U2312HM (1920x1080@60Hz) 512MBATI Radeon HD 4800 Series (ATI) 77 °C כוננים …
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
יש לי נייד של ACER כשניסיתי לפרמט אותו , כתוב ב-XP שיש לו כונן F אימ'ג עם 10 גיגה. איך אני מגיע אליו לפרמט עם ויסטה (יש מספר על הנייד)?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אני חייל ומחפש מחשב נייד לשנתיים שנשארו לי בצבא שימושים עקריים סרטים ואינטרנט{אני מתחבר לאינטרנט סלולרי} מסך לא משנה לי הגודל רוצה שיהיה יציאת HDMI אני קונה את המחשב באילת במזומן ככה שהנחת מזומן זה 5% ומעמ זה עוד16.5% ככה שהתשלום שלי יהיה 3000 פחות כ 20-25% ואם אפשר שלא יהיה מסך 15.4 אם אפשר מסכים יותר קטנים
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
-
כללי: מחשב פשוט לצפייה של מסמכים ותמונות, גלישה באינטרנט, ושימוש כללי. שיעבוד טוב ויחזיק מעמד לטווח הרחוק בלי תחזוק או שדרוג. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי וגלישה באינטרנט, youtube 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? - עד 3.5K כולל מערכת הפעלה, ניתן לחרוג מעט אבל עדיף זול ככל האפשר. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. המחשב לשימושים ביתיים בסיסיים כמו גלישה ברשת, אופיס ושמיעת מוזיקה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. יש צורך במסך 19-22", מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא. 5. במידה ואת…
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אהלן המחשב בן ה5 שלי כבר גוסס, הגיע הזמן להחליף. כרגע לצערי השימוש הוא בסיסי - אני מחפש מחשב שיוכל להריץ משחקים אבל במחיר לא גבוהה במיוחד (סביב ה3K) בעיקרון, ההתלבטות בעיקר בין לקנות מחשב לסוני בעיקר בגלל המשחקים (רק שהעלות משחקים במחשב תהיה פחותה משמעותית) האם קיים משהו בסגנון?
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
Core™2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB GIGABYTE 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E DDR II 667 1GB TwinMOS Maxtor 160GB 8MB, SATA II GIGABYTE 7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E 1.44, CD-ROM, DVD DVD Recorders PIONEER DVR-111Dbk DVD±RW Black Enermax Liberty ELT400AWT 400W THERMALTAKE MATRIX VX ALUMINUM Black 120mm FAN 3.8KG for Lanparty אני אשמח אם תפרסמו שמות של חנויות והמחירים בהן התקציב הוא עד 5000 עדיף כמה שיורת פחות... לגלישה משחקים שיוצאים מדי פעם ללימודים וכו.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-