ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,486 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אתם יודעים אולי איזו מעבדה נותנת את שירות האחריות של HP בארץ? באינטרנט אני מוצא רק ש'האחריות ניתנת ע"י היבואן הרשמי'. ואם יש לכם מושג, האם השירות סביר?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב מיועד לאינטרנט בעיקר הורדת דברים ומשחקים לא כבדים כמו need for speed או gta חשוב לי מאוד שיהיה מארז שאטל לא צריך שום ציוד הקפי
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום, מבקש את חוות דעתכם למפרט הבא. ייעוד המחשב: רב תכליתי תקציב: עד 3,300 ש"ח, בלי חריגה, לא כולל מסך וציוד היקפי. מעבד: Intel Core i7 2600k 3.4 GHz גרסת Tray לוח אם: Intel DH67CL כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTS450 זכרון: 2x2GB DDR3 1333Mhz/1600Mhz כונן קשיח: SAMSUNG F3 1TB קירור מעבד: Scythe Katana 3 מארז: Antec 300 ספק כח: Seasonic 500W DVD תודה. הערה: הקפצה של פוסט מלפני 5 ימים.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם... ברצוני לרכוש מחשב נייד למשרד. עיקר השימוש בו יהיו יישומי אינטרנו ואופיס, וכמו כן פוטושופ. מסך 15 חובה. חיי סוללה לא ממש עקרוניים עקב שימוש תמידי בחיבור לחשמל. חשבתי על המחשב הנ"ל של FUJITSU : http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1574 אשמח לקבלל את חוות דעתכם לנקודות הבאות: 1. המעבד המדובר הינו T3200, מעבד אשר מידע עליו באתר INTEL לא מצאתי כלל - כאילו אינו קיים. אינני מבין אם הוא משתייך לקטגוריית ה-DUAL CORE או לסדרות החדשות יותר. 2. האם מחשב זה יענה על צרכי? 3. לא התנסיתי מעולם עם המותג הנ"ל. מה רמת האמינות של המוצרים שלהם? 4. האם לדעתכם ישנו מחשב טוב (גם מותגים אחרים באים בחשבון כמובן) יותר שיענה על צרכי- (גם אם מדובר ביבוא מארה"ב -…
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אהלן - ראיתי פה 2 מפרטים שאני מאוד מתלבט ביניהם המחשב שאני רוצה לקנות הוא לאחותי ובעלה (גיל30+) אין להם צורך במשחקים חדשים או משהו כזה יותר אינטרנט ואופיס וסרטים . אבל חשוב שהמחשב יחזיק יחסית הרבה זמן. התקציב כולל מסך של כנראה LG ב1000 שקל אז ככה שיש 2600 בלי מסך ובלי ציוד היקפי. אלה המפרטים : AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤627 אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ASUS M2NPV-VM מחיר: ¤513 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: HITACHI DESKSTAR 160GB SATA2 8MB 7200 RPM ATA150 מחיר: ¤362 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H10N DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK מחיר: ¤207 אחריות: ש…
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
מצ"ב צילום מסך של תצורת המחשב שלי הנוכחי הדרישות שלי מהמחשב מאוד בסיסיות ומדברות על גלישה במספר אתרים יכולת לצפייה ראויה בסרטונים מהרשת כיום המחשב שלי מג'עגע בדרישות הבסיסיות האלה והשאלה האם להוסיף זכרון למחשב שלי או כל שדרוג אחר או לקנות מחשב חדש וזול מצ"ב צילום מסך עם תצורת המחשב [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אחותי נוסעת עוד שבוע ויכולה להביא לי מחשב. ההעדפה שלי היא לdell אבל פתוח להצעות גודל מסך 15.6 זמן סוללה ומשקל לא גורלי יציאת hdmi כונן קשיח לפחות 500gb צורב dvd כמובן עדיף עם אחריות בינלאומית ואם מישהו מבין בזה קצת והמלצות לגבי מערכת הפעלה אשמח לשמוע פרטים האם ניתן להתקין xp pro sp2 אם זה רלבנטי אז אחותי תהיה בשיקגו אם זה משנה משהו תודה
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה עם תוכנות אופיס, גלישה, משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יהיה רועש מידי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גודל ומשקל אין הגבלות, רצוי ללא תאורה פנימית. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב עד 3K ללא מסך וללא ציוד נלווה לשימוש של אינטרנט, סרטים ומשחקים פה ושם - לא גיימר רציני.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אהלן ... עומדי בפני שני המחשבים הבאים פקרבל http://www.ksp.co.il/computers/part_uin.php?uin=13989 דל http://www.ksp.co.il/computers/part_uin.php?uin=14136 השימוש יהיה בעיקר משחקים ועריכת סרטים ... התקציב נכנס בשניהם ... אשמח לחוות דעת זריזה
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה להמלצה למחשב נייד לעריכת סרטונים (ליוטיוב ממצלמת גו פרו), בתקציב של עד 5,000 ש"ח. תודה!!
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם.. באפשרותי לרכוש מחשב מסוג HP Pavilion dv4-1190ej Entertainment Notebook PC והעניין הוא כזה.. אני צריך שהוא יהיה יותר טוב מהמחשב שיש לי עכשיו.כי אם הוא לא אז אני לא קונה(למשחקים) תגידו לי מה יותר טוב המחשב שלי עכשיו או הלפטופ(טוב למשחקים) הנה תמונה עם המפרט שהכנתי כשרק קניתי את המחשב(לפני שנה וחצי) http://i154.photobucket.com/albums/s268/bitvh/smilodonsigcopy.jpg והנה קישור למפרט של הHP (מה שמצאתי בגוגל ) http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3747826-3819693.html#null בבקשה רק תגידו לי אם המחשב נייד של HP הוא יותר טוב למשחקים מאשר המחשב הנוכחי שלי(מופיע למעלה) ----------------------------------------- נ.ב. בכל מינני פור…
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מחשב למשחקים שיחזיק לפחות שנה ככה. חשבתי על HP Pavilion dv6-2130ej WE057EA, הוא נשמע ממש טוב והמקלדות שלו ממש נוחות והרמקולים שלו מצויינים בדר"כ. המפרט שלו: יציאות VGA , USB , RJ-45 (רשת) , Firewire , eSata , HDMI כונן אופטי DVDRW מידות גודל מסך (אינטש) 15.6 אינטש סוג מעבד Intel core i5 דגם מעבד M520 נפח זכרון(RAM) (MB) 4096 MB דיסק קשיח (GB) 500 GB סוג הזכרון DDR3 מהירות דיסק קשיח (RPM) 7200 RPM מצלמת רשת כולל רשת אלחוטית 802.11g , 802.11n , 802.11a Bluetooth כולל 2 דברים חשובים: 1. הוא צריך להיות נייד ולא מפלצת 2. הוא צריך שיהיה לו מקלדת נוחה שיהיה נוח להשתמש בא תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם זה בדיוק המקום המתאים לשאלה.. מה אתם אומרים על לקנות את רכיבי המחשב בנפרד בחו"ל? מישהו אמר לי שיכולה להיות בעיה והם לא יפעלו יחד בצורה המקסימלית ויכולות להיווצר בעיות.. חוץ מזה, מה אתם אומרים על לקנות מחשב שלם בhp או dell זה שווה את זה? ובכלל לגבי האחריות? תודה..
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
איך הם בגדול? מספיק משתלמים כדי לקנות בלי אחריות? כדאי לבקש מאמא להבריח אחד לארץ?
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
היי אנשים, אני זקוק לעזרתכם.. מפרט למחשב אולפן, חשוב שיהיה מהיר ושקט. אמור להריץ תוכנות כמו קיובייס וכד' עם מלא תוספים שמכבידים מאוד.. אין צורך בכרטיס קול (יש כבר חיצוני). לא מתוכנן OC. כרטיס מסך שיתמוך כמובן ב2 מסכים (עם אפשרות להרצת משחק פה ושם) אבל הדגש העיקרי הוא בביצועים. תודה רבה תותחים!
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
מתלבט בין השילוב e2180 ו GIGABYTE GA- P31-DS3L ו 4800 עם M57SLI-S4 gygabyte זכרונות אין לי מושג עדיין אילו לקחת כרגע. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
מה אני עושה אם הילד שכח את סיסמת ההגנה של המחשב הנייד
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום... מה אתם אומרים על הטושיבה L505-13E?זה מתאים למשחקים קצת כבדים כי זה הולך גם בעיקר למשחקים! יש משהו מומלץ מפה מאתר איבורי? כי אני מעדיף לקנות מהם את המחשב ביגלל השירות שזה קרוב אליי אם יש תקלה או משהו כזה! ולגבי התקציב משהו כמו 4500k אם יש משהו פחות עוד יותר טוב ! תודה
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
היי, יש לי חבר שעריכה זה תחביב בשבילו, והוא רוצה לשדרג את המחשב בשביל לערוך סרטים ולראות אותם בצורה חלקה ב- real time. התוכנות שהוא משתמש לעריכה הן: adobe primiere pro 2 ו- sony vegas 7. המפרט הנוכחי שלו זה: מעבד- pentium 4 2.8ghz כרטיס מסך- radeon 9600 pro זכרון- 1gb ddr2. * אין לו כרטיס עריכה כגון metrox, ואם יש צורך באחד אז תמליצו. הוא לא רוצה לשדרג למשהו בסכומי ענק, אלא משהו בסיסי וביתי כתחביב בלבד, אולם לא משהו פשוט, אלא מהו שישרת אותו כמ שצריך. הוא מוכן להשקיע בכל העניין עד 1500 שקל. תודה מראש, יובל
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
קחו תקציב של 4200-4500 ש"ח ותמליצו לי על מחשב (איזה רכיבים) הוא צריך לשמש בעיקר למשחקים ולאינטרנט ההתלבטות העקרית שלי כרגע היא על מעבד ולוח(AMD או INTEL), מסך(17 או 19), וכרטיס מסך. CD צריך להיות עם DVD כרטיס קול יכול להיות פשוט ומתלבט בין זכרון 256 או 512 נסו להרכיב לי את המחשב שישמש אותי הכי טוב למטרות האלה בלי לחרוג מהתקציב. תודה. נ.ב אין לי מושג מה זה אוברקלוק אז אשמח גם להסבר על זה
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
[table][tr][td] Gigabyte GA-B75M-D3V[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 350₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Sapphire 6770 1GB GDDR5 PC-E HDMI DVI,DP 775 MHZ[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 554₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]SEAGATE 500G SATA 3 ST500DM002 Barracuda 7200.12 16MB[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 386₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Thermaltake 550W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 296₪ [/td][/tr…
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
כן אני יודע שקשה למצוא משהו בטווח מחירים הזה.(אני חייל) השימוש העיקרי הוא אינטרנט ואלקטרוניקה(EWB,EAGLE) וחשוב שיהיה סביר להתנייד איתו(מתכוון לקחת אותו לבסיס) אם אפשר חננויות באזור רחובות והסביבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ואני די סגור על מחשב של APPLE, עכשיו מצאתי את המחשב הזה: http://www.everymac.com/systems/apple/macbook/stats/macbook-core-2-duo-2.26-white-13-polycarbonate-unibody-late-2009-specs.html עם מחזור אחד של טעינה (ז"א שהוא יד שניה). כמה הוא אמור לעלות והאם הוא בכלל טוב? בעיקרון אני צריך את המחשב ללימודים, סרטים ואינטרנט. משחק קטן פה ושם לא יכול להזיק.
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש עזרה בחיפוש מחשב נייד לגיימרים משהו כמו המפרט של המחשב הנייד Toshiba Qosmio G50 -12I מעבד : Intel Core 2 Duo P8700 2.53GHz מערכת הפעלה : Vista Home Premium מסך : Toshiba TruBrite "18.4 Full Hd 1930X 1080 זיכרון : 4 GB דיסק קשיח : 400GB כרטיס מסך : NVIDIA Geforce 9700 GTS supporting TurboCache technology , 512 MB ddeicated VRAM כונן : DVD super multi תקשורת אלחוטית : Wireless LAN (802.11a/g/Draft-N) ,Bluetooth 2.1 מחיר שמופיע בקטלוג אפריל של באג : 9888 ש"ח במידה ויש למישהו חוות דעה על המפרט שצירפתי אשמח ויעדכן אתי בתודה מראש :s05:
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-