ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,385 דיונים בפורום זה
-
שלום, למי מהחברות יש אחריות בינלאומית כך שאני יכול לקנות מחשב בארה"ב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
אני מחפש 2 המלצות: הראשונה: מעבד+לוח אם+כרטיס מסך+זיכרון השניה: מעבד + לוח אם+ זיכרון כל המלצה צריכה להיות עד 1500 ש"ח יש לציין כי רוב הזמן המחשב ישמש לתוכנות בלבד, ומדיי פעם למשחקים... תודה מראש דני,
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
צריך מפרט ב-6000 כולל מסך דק 17 אינץ אני צריך אותו למשחקים סרטים ואינטרנט
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לפטופ עד 1000-1500 ש"ח. אני צריך אותו בשביל אינטרנט ואופיס. מדובר בעיקר על אינטרנט אלחוטי WiF/נקודות. נ.ב: אינטרנט אלחוטי המבוסס על נק' חמות זה תמיד WiFi, נכון? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
ארץ רכישה: ישראל * מטרות המחשב? שימוש באופיס, אינטרנט מוזיקה, סרטים, ומשחקים פשוטים * גודל המסך?15.6 או דומה * משקל רצוי? לא פרמטר משמעותי - אינני מסתובב עמו הרבה בחוץ * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא פרמטר משמעותי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - חובה חיבור HDMI להקרנת סרטים מהמחשב בחיבור HDMI לטלויזיה * בלוטות? כן + WLAN * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD? כן - חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא - חשוב שיהיה אמין - המחשב אמור לשרת אותי ל 3-4 שנים לפחות תודה מראש לכל מומחה שיעזור
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
קודם כול שלום לכולם מקווה שאתם יכולים לעזור לי קצת אז הנה המפרט Intel Core2 Duo E6300 GIGABYTE - GA-965P-DS3 Kingston DDR2 1024MB 667MHZ x2 GeForce7900GT 256MB Leadtek WD2000JS Western Digital SATA 2 מארז עם ספק 500W + מאוורר נוסף מסך וצורב לא צריך אני מביא אותם מהמחשב הנוכחי אתם חושבים שאפשר לשנות משהו לדגם אחר שיהיה יותר זול? או משהו באותו מחיר ויותר יעיל? תודה!
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום אני רוצה למכור את הכרטיס מסך:sparkle gtx660 2gb נמצא אצלי 1 חודש עובד מצוין ויש עליו אחריות 3 שנים מוכר בגלל חוסר בשימוש כמה הוא שווה לדעתכם?
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
שלום! אשמח לקבל עזרה בהרכבת מחשב PC המיועד בעיקר לעריכת וידיאו HD מולטימדייה ותוכנותREALTIME אני טסה לארה"ב בחודש הקרוב ומעונינת לרכוש שם את החלקים ולאחר מכן מעונינת בעזרה (בתשלום) לחבר את הכל למארז קטן ככל האפשר. הצרכים כאמור עריכת וידיאו לוידיאו ברמה גבוהה (hd) עריכת סאונד,וגארפיקה. אני רוצה מחשב חזק במיוחד שירוץ חלק. האם המחירים לחלקי מחשב בארה"ב זולים יותר? והיכן? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד בשביל ההורים בתקציב של 4000-5000 13 או 14 אינץ' בינתיים ראיתי את האופציות הבאות: VOSTRO 1310 VOSTRO 1320 SL300 SL400 M1330 T400 Acer Aspire TimeLine AS3810T-944G32n LG E310 איזה כדאי לקחת לדעתכם?? יש המלצות נוספות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
היי, ברשותי המחשב עם המפרט שמתואר למטה. המחשב בן 6 שנים בערך. הכרטיס הגרפי שלי שבק חיים וזו הזדמנות טובה לשדרוג מאסיבי של המערכת. ספק הכוח,המסך והמארז מצויינים, כך שאין לי צורך לגעת בהם. אשמח לעצתכם בנוגע ליתר הרכיבים (האם לשדרג/ להשאיר). המטרה שלי היא להרכיב מחשב רב תכליתי לצרכים הבאים: משחקים בהגדרות בינוניות-טובות ומעלה, עריכת תמונות בפוטושופ, עריכת וידאו בסיסית, שימוש בתוכנות OFFICE תודה! המפרט הקיים: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 @ 2.66GHz Conroe 65nm טכנולוגית RAM 4.00GB כפול-ערוץ DDR2 @ 399MHz (5-5-5-15) לוח אם Gigabyte Technology Co., Ltd. P35-DS3L (Socket 775) 42 °C גרפיקה DELL U2312HM (1920x1080@60Hz) 512MBATI Radeon HD 4800 Series (ATI) 77 °C כוננים …
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי נייד של ACER כשניסיתי לפרמט אותו , כתוב ב-XP שיש לו כונן F אימ'ג עם 10 גיגה. איך אני מגיע אליו לפרמט עם ויסטה (יש מספר על הנייד)?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אני חייל ומחפש מחשב נייד לשנתיים שנשארו לי בצבא שימושים עקריים סרטים ואינטרנט{אני מתחבר לאינטרנט סלולרי} מסך לא משנה לי הגודל רוצה שיהיה יציאת HDMI אני קונה את המחשב באילת במזומן ככה שהנחת מזומן זה 5% ומעמ זה עוד16.5% ככה שהתשלום שלי יהיה 3000 פחות כ 20-25% ואם אפשר שלא יהיה מסך 15.4 אם אפשר מסכים יותר קטנים
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
-
כללי: מחשב פשוט לצפייה של מסמכים ותמונות, גלישה באינטרנט, ושימוש כללי. שיעבוד טוב ויחזיק מעמד לטווח הרחוק בלי תחזוק או שדרוג. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי וגלישה באינטרנט, youtube 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? - עד 3.5K כולל מערכת הפעלה, ניתן לחרוג מעט אבל עדיף זול ככל האפשר. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. המחשב לשימושים ביתיים בסיסיים כמו גלישה ברשת, אופיס ושמיעת מוזיקה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. יש צורך במסך 19-22", מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא. 5. במידה ואת…
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אהלן המחשב בן ה5 שלי כבר גוסס, הגיע הזמן להחליף. כרגע לצערי השימוש הוא בסיסי - אני מחפש מחשב שיוכל להריץ משחקים אבל במחיר לא גבוהה במיוחד (סביב ה3K) בעיקרון, ההתלבטות בעיקר בין לקנות מחשב לסוני בעיקר בגלל המשחקים (רק שהעלות משחקים במחשב תהיה פחותה משמעותית) האם קיים משהו בסגנון?
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
Core™2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB GIGABYTE 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E DDR II 667 1GB TwinMOS Maxtor 160GB 8MB, SATA II GIGABYTE 7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E 1.44, CD-ROM, DVD DVD Recorders PIONEER DVR-111Dbk DVD±RW Black Enermax Liberty ELT400AWT 400W THERMALTAKE MATRIX VX ALUMINUM Black 120mm FAN 3.8KG for Lanparty אני אשמח אם תפרסמו שמות של חנויות והמחירים בהן התקציב הוא עד 5000 עדיף כמה שיורת פחות... לגלישה משחקים שיוצאים מדי פעם ללימודים וכו.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום אני מעוניינת לקנות מחשב נייד לגרפיקה כמו פוטושופ ופלאש בסכום של עד 4000 ש"ח(עדיף לכוון 3500) אני דיי בתחילת דרכי אז ידיעותיי מצומצמות לפי מה שחקרתי, dell & hp הם הכי מומלצים האם זה נכון? ראיתי את סדרת מעבדי INTEL CORE 2 DUO T6500 2.1GHZעם זכרון של 2/3/4GB ו HD בגדלים שונים האם מעבד זה מספיק? כמה ram צריך לגרפיקה? עיקר הבעיה היא הכרטיס מסך של GF או ATI ישנם שני דגמים עיקריים ATI RADEON HD4330 512MB NVIDIA GEFORCE G103M 512MB מה מומלץ יותר והאם בכלל הם מספיקים לתוכנות הגרפיות? אם יש vista בלבד במחשב, האם עדיף לי יותר RAM? אם יש יותר מידי שאלות, הכי חשוב היא התשובה על כרטיס מסך ) תודה מראש על העזרה מימס
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחיר יכלול מערכת הפעלה XP HE (400 ש"ח). כלומר, נשאר "לשחק" עם 1800 ש"ח. לא מפריע שהמעבד יהיה AMD . נדרש זכרון 2 גיגה. מסתפק בקשיח מינימלי - אבל עם חיבור מהיר (אם בכלל קיים אחר היום...). כרטיס מסך - OB. אבל ראיתי בפורום שיש לוחות עם כרטיסים כאלו שהם דיי מכובדים. ספק ומאווררים לא גנריים, כי אין לי סבלנות להחליף אותם לאחר זמן קצר.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
מסך 14.1 זיכרון לא פחות מ 2GB כרטיס מסך , רצוי משהו יותר טוב מה ON BOARD HD האמת לא כזה משנה לי המחשב לא מיועד לאחסן כמויות של נתונים ורצוי גם יציאת HDMI אם יש למישהו יש הצעות ?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
1. המחשב הוא לשימוש משרדי, לא למחשקים כלל אבל שלא יהיה כרטיס מסך מובנה בלוח. 2. המחשב צריך להיות שקט, ושלא יתחמם יותר מדי. 3. ללא OC כמובן וללא ציוד היקפי. אני מבקש שתעזרו לי קצת כי ממש אין לי זמן לחקור את הנושא.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
מה דעתכם על מפרט המחשב הנייד הבא? ועל המחיר (בהנחה שמשדרגים את הזיכרון)? תודה רבה!! LG Series K2-999E Processor Intel® Core2 Duo Processor ~ T5500(1.66GHz), 667MHz FSB, 2MB L2 Cache Operating System Windows® Vista Home Chipset Mobile Intel® 945GM Express Memory 512MB DDR2(667MHz, Up to 2GB) Display 15" XGA(1024x768) Graphics Intel® GMA950 (up to 256MB) HDD 120GB(SATA) ODD DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM) Communications Wireless Intel® Pro/Wireless 3945BG / MSI(802.11b/g) WLAN Antenna Dual Antenna Modem 56kbps Modem LAN 10/100MB Ethernet Input Device Keyboard Full Size 87Keys or 88Keys Pointing Device Tou…
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?כן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גלישה דרך WIFI ,משחקי FPS,עבודה משרדית,עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD BF -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?HIGH 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
המפרט יכלול מסך DELL 22" ,מקלדת מערכת הפעלה windows 7
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום! אני צריך ספק,מעבד,לוח אם,זיכרון וכרטיס מסך עד 2500 למשחקים. בד"כ אני משחק על רזולוציה של 1680*1050 במסך 22 ולפעמים גם ברזולוציה של FULL HD במסך 32. אני גר באזור הקריות אז רק החניות ksp ו ivory רלוונטיות(במידה ויש חנות אחרת מומלצת באזור לא אכפת לי לקנות אצלה). תודה
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-