ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם ! אני צריך המלצה למפרט עד גג 4K השימוש העיקרי יהיה הורדות, צריבת סרטים(מה שאומר צורב DVD), גלישה באינרנט וחיבור המחשב לLCD למטרות צפיה איכותית בסרטי HD עדיפות לחנות או PCH או זיגזאג (כמובן) בתודה מראש, לירן
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברה, הינה המפרט אותו אני הולך לקנות: 870 ₪ - * מבצע * - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 390 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D3H S1150 330 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 2150 ₪ - * חדש במלאי! * Sapphire Radeon R9 290 4GB + BF4 / Cod Ghosts / AC4 310 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 445 ₪ - Raidmax Augusta 355 ₪ - FSP Raider 650W 80+ Silver 5 Years Warranty 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 120 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 36 ₪ - EVERCOOL Spider 120mm + FILTER מחיר סופי: 5096 ₪ ההתלבטות שלי זה בנוגע לכרטיס המסך, הבנתי שהוא מאד מאד רועש, יש לו עוד גרסאות? יותר שקטות? עם קירור יותר טוב? ולא רפרנס..... או שבכלל כדי כרטי…
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אולי גם קצת משחקים אבל משחקים קלים ... תודה!
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
ערב טוב כאמור,השתמשתי בתוכנת הגיבוי המובנית שקיבלתי עם המחשב,ויצרתי לעצמי שני דיסקים לגיבוי המחשב במקרה הצורך במקרה הצורך,איך אני מעלה את הגיבוי שיצרתי את שני הדיסקים על מנת להוציא את בעצם את המשחב מגיבוי ולהביא לפעולתו התקינה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מפרט של מחשב נייד שאני צריך בעבודה החדשה ואני לא יודע איך לכוון חיפוש מחשב כזה. וכמובן אני אשמח שתגידו לי מהם הדברים החשובים בקניית מחשב שצריך לדעת ולבדוק. מעבד: I-5 Intel מינימום בעל 4 ליבותזיכרון: 16 או 32 ג'יגהדיסק קשיח: 500 גיגה מינימום (עדיפות ל SSD) תודה חברים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום זה המפרט מה אתם ממליצים לשנות כי התקציב מקסימום 1700 ? תודה מעבד: [..] INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY - זמין במלאי ₪486 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H61M-D2-B3 ₪367 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי 7374 ₪150 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] GIGABYTE GZ-X7 BLACK w/o PSU ₪200 ספק כוח: [..] COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 390W ₪201 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING ALPINE 11 REV.2 - זמין במלאי ₪60 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 500GB SATA3 - זמין במלאי ₪201 הרכבת מחשב: [..] הרכבה + בדיקות יציבות - לרוכשי מחשב חדש ! ₪80 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪1856 מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il…
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום אשמח לחוות דעת על המפרט האם לשנות בו משהו ? מיועד לאולפ ןהקלטות ביתי. כרטיס קול יש לי חיצוני. עיקרי השימוש קיובייס מעבדים AMD Ryzen 7 3700X AM4 Box 1 קירור למעבדים be quiet! CPU Cooling Shadow Rock 2 1 לוחות אם Asus TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) 1 זכרונות RAM Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3200 CL16 Vengeance LPX Black CMK32GX4M2E3200C16 2 מארזים ANTEC P110 Silent Case 1 ספקי…
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בנוסף מסך 17 שטוח וציוד נלווה מקלדת עכבר כונן 1.44 וצורב ללא צורך ב CD. מכיוון שישמש ברובו לגרפיקה נראה לי עדיף אינטל אבל תקנו אותי אם אני טועה.
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
כותרת
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם, קוראים לי בוריס קפיטנוב. אני גולש פה כבר הרבה זמן באתר HWZONE, והחלטתי לפתוח שם משתמש היום. יש לי חבר שמבקש ממני מפרט מחשב עד 6000 שקלים. אני אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג, הסכום המקסימלי הוא 6000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש המחשב משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ישנה עדיפות ל3000 אבל ניתן לחרוג עד 4000 אני צריכה את המחשב לכל מיני תוכנות, לפעמים כבדות(כמו visual studio) ודומיהן, אני צריכה שהמחשב יחזיק מעמד אם אני משתמשת בכל מיני קבצים, אתרים, תוכנות באותו הזמן, ישנה עדיפות לסוללה עמידה(משהו כמו שעתיים לפחות)(אם זה מעלה את המחיר משמעותיתי אז אין צורך) אם יש המלצות גם לתיקי מחשב מכגנים(אני מסתובבת איתו הרבה ונפלו לי הקודמים)(אשמח גם לקישורים לתיק מחשב מסויים אם אתם מכירים) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך, אם זה לא מעלה משמעותית את המחיר אז אשמח 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא, אורות אם זה לא מעלה משמעותית אשמח 7. האם האם י…
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום אפשר המלצה למפרט של מחשב לסלון לחבר שלי? המחשב יהיה מיעוד לסרטים בלבד. שיעבדו כל הסרטים בפורמט MKV של 1080P חלק וללא בעיות. אין צורך במארז כי מביאים לו כבר מארז של ENERMAX LAGUNA עם ספק 300W (לקחת בחשבון שזה מארז דק וקטן) זה המארז http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=LAGUNA אז בבקשה המלצה רק לחלקים פנימיים בתוך המארז עצמו בלבד. בלי מקלדות ,מסכים ועכברים.... תקציב של 1500 , מקסימום 1600 שח ואם אפשר מחנות KSP תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מה ההבדל בין DELL VOSTRO 3490 ל- DELL VOSTRO 549? נראה שהמפרט הטכני אותו דבר. האם בכל זאת יש הבדלים? אם כן, האם זה משמעותי? ובמה זה מתבטא
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על המפרט הבא (לשימושי אינטרנט, משחקים קלים כמו SIMS, קצת עריכת וידאו...) מעבד: Core2Duo E6600 לוח אם: Intel DG965WHMKR (westchester) זכרון: 2 ג'יגה DDR2 667 צורב DVD: של LG דיסק קשיח: 2XWD 250 MB SATA2 כרטיס מסך: X800XL מארז: -HEC 6AR6AL ספק: HEC 400TRT מסך: 19" LCD SAMSUNG 931BF מה דעתכם? בהנחה שיתאפשר - מה עדיף יותר זכרון (נניח 3 ג'יגה DDR2 667) או מהירות (2 ג'יגה DDR2 800)?
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר ההצפה בביתי אני זקוק למחשב חדש שישמש אותי בנושאים וירטואלים (GNS, vmware וכ"ו) התקציב עומד על 2000 שח עם אפשרות חריגה של עד 400 שח מההצפה נשאר לי כרטיס מסך ישן של GT 7800, מארז,כונן של 1TB, סי די רום IDE (ניתן לקחת בחשבון החלפה בצורב SATA, ספק כח בספק שתקין בגלל שבמארז הוא ממוקם בתחתית המחשב וכולו נרטב בהצפה לכן אני מניח שהוא גמור. נדרש: -16GB RAM -מעבד מרובע ליבות -אין צורך לכלול ציוד הקפי (מסך מקלדת עכבר רמקולים וכ"ו) -אין צורך להתייחס לרעש -לא יהיה אוברקלוקינג -אין צורך במערכת הפעלה -כל חנות מבחינתי טובה, העיקר שהחלקים יגיעו עם מקסימום אחריות -תמיכה בRAID ברמת הלוח אם יכולה לתרום (לא קריטי) -לא מתוכן שדרוג כלל תודה ניר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי נייח Rayzen 5 3600 עם קירור סטוק מארז Antec עם שלישיית 120mm מלפנים + 1 מאחור המלצתי על אותו המחשב לחבר רק שהוא בחר במאיץ גרפי עצבני יותר (אצלי יש 1060 3G ואצלו 2060 SUPER) אך יש לו בעיית התחממות רצינית ולי קלה בלבד. * ההבדל המשמעותי במחשבים שלנו הוא דווקא - במארז אצלו יש זוג 120mm מלפנים במקום שלישייה ואגב רכשנו במקומות שונים, הוא ב-יהב מחשבים ואני ב-Start PC (ובהמלצתם הורכב הסטאפ שלי ללא קירור צד שלישי) ואני מאוד מקווה שיהב לא עשו לו טעות בהתקנה בהקשר של שימוש המשחה התרמית או משהו.. בקיצור ביצענו בדיקות מאמץ למעבד באמצעות OCCT ואחרי שעה קיבלתי max 85C והוא 95. אצלו המצב הרבה יותר מדאיג, ואני באמת תוהה הא…
-
- 17 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
?מעבדי אינטל? - ?P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit? 1095 ¤ לוחות אם למעבדי אינטל ?MSI? - ?915P COMBO-F s775 (DDR I+II+PCI-E+SATA+GBL)? 550 ¤ ?512Mb 400MHz Kingston CL2.5 DDR2 270 ¤ PCI -E + TV 256mb GForce 6600GT Gigabyte ?160GB SATA II? 560 ¤ ?LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 245 ¤ מארז עם USP קדמי ואחורי + 2 מאווררים ספק כוח 400W לפחות hac 200-300 ¤
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? : 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : אפשר לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? : לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. : אין צ…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר למשחקים, וגם לאינטרנט ועבודה רגילה. חשוב לי שיהיה חיבור לטלויזיה. חשוב גם שיהיה מחברה ידועה ועם אחריות... תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שישמש לבניית אתרים, גרפיקה ממוחשבת, וafter effects להפלת תוכנות כמו, פוטושופ, illustrator, indesign, web master, after effect flash - java לבניית אתרים שיוכל לעבוד עם חומרי גלם (תמונות, סרטונים וכו) בסביבות ג'יגה (אני אשישת לא בדיוק מבין מה זה אומר, אני שואל בשביל מכר) בטווח מחירים של סביבות ה3500 עם אפשרות ליותר צריך מחשב חזק שישרוד לכמה שנים
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה אני קונה מחשב חדש ואני צריך בשבילו מפרט.... התקציב זה 6500 -... מה שאני רוצה שיהיה בו: זיכרון של 512 מסך דק, אמרו לי אין כמעט הבדל בין 15 ל17 אינץ... אז לא אכפת לי 15.. צורב , לא צריך משהו בסט.. סידירום... גם פה לא צריך הכי טוב... כרטיס מסך טוב, שהמשחקים של הכמה שנים הקרובות יעבדו עליו... רדון 9600 זה טוב? לפחות 40 גיג'ה עכבר+מקלדת+רמקולים - גם פה לא צריך את הכי טובים... אבל שלא יהיה זבל אה ואני הולך לחבר אותו ברשת לשני מחשבים אחרים בבית... אז אני צריך בו גם כרטיס רשת פנימי.. כל שאר הדברים, מעבד, מארז וכל זה.... לא מבין בזה אז תחליטו אתם תודה!!!! אה ואם אפשר תרשמו מאיזה חנות הכנתם את המפרט
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב על קנייה של מחשב גיימינג לשימוש אישי. משחקים כמו WARZONE PUBG וכו'... יש לי כרטיס מסך שקיבלתי ASUS GTX 1070 8G ואני מעוניין לקנות את שאר הרכיבים(מעבד, זיכרונות, ספק, מארז...). התקציב עומד על 2000 ש"ח(אם אפשרי), אין צורך במערכת הפעלה או לדים/אורות וכדומה. רצוי שיהיה כלול כונן SSD/M2 של 240-256G ועוד לפחות 1TB. אשמח לקבל עזרה/ייעוץ בבניית מפרט אופטימלי לתקציב. תודה הרבה!
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
HP Pavilion DV6 1330EJ שלום, בזמן האחרון שמתי לב שהמחשב שלי סובל מהתחממות יתרה עקב לכלוך פנימי של אבק. במשחקים המחשב היה מגיע לכ- 78-85 מעלות עם הוא על השולחן ונכבה. כרגע ביצעתי נקיון פנימי למחשב עם כמה שאפשר ואוויר לניקוי המאווררים כיוון שלפרק את כל המחשב קצת מפחיד אותי היות ולהגיע למאוורר צריך לפרק את כל התחתית ולא רק את איזור המעבד / HDD וזכררון. בכל מקרה, ניקיתי עם לחץ אוויר את פתחי האוורור, וראו פלא הטמ"פ במשחקים ירדה בכ -10 מעלות. זה משמעותי ביותר! ממליץ, לכל מי שיש מחשב נייד מעבר לשנה ומשחק בו המון, פשוט לבצע נקיון זריז שלקח לי לא יותר מ 10 דק'. המאוורר ירד בפעילותו לכ 50% כרגע. לפני זה על 100% קבוע.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש. כרטיס המסך שלי היום הוא: Nvidia GTX 560 Ti. האם הוא עדיין מספיק חזק ואפשר לשמור אותו או שמומלץ לרכוש כרטיס חדש ? אני מחפש כרטיס שיתאים למשחקים חדשים ובאיכות טובה אך אין צורך ב-"מפלצת", רק שירוץ נורמלי ובנוסף, אשמח להמלצה למארז טוב (הכי חשוב זה יכולות הקירור שלו) באזור ה-300 ש"ח תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בבניית מחשב ביתי עבור אמי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000 עד 1500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, גלישה סטנדרטית (פייסבוק, יוטיוב, קצת משחקי פלאש), סקייפ, זום. ללא שימוש בתוכנות ייעודיות או גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש מארז והארד דרייב מגנטי (שמתוכנן לשימוש כסטורג', יש צורך ב-SSD) , וגם קיים ספק של CORSAIR 450W (הוא כבר בן כמה שנים) 5. עד כמה חשוב שקט…
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-