עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי חבר'ה, הגיע הזמן לשדרג את מחשב המשחקים של האישה, אז אני צריך המלצות לשילוש וכרטיס מסך עד אלפיים ש"ח. הספק הוא 500W JSP הדרישות הן לכהלן: כנראה שהשילוש לא יוחלף במשך כמה שנים טובות, אז עדיף משהו טיפה יותר חזק ממה שנדרש למשחקים. הכרטיס צריך להסתפק בחיבור 6 פינים וזהו, כי אין יותר. (6850 בא בחשבון?) מעוניין שהיא תוכל לשחק על ההגדרות הכי גבוהות בכל מה שיבוא לה על 1280x1024, אבל כנראה שהמשחק העיקרי יהיה GW2. שקט לא מעניין אף אחד, לא מתוכנן OC. מעדיף לקנות את החומרה מKSP/אייבורי (באר שבע זה חור). מעדיף שלא לסטות מהתקציב, אלא אם זה ממש קריטי.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  2. Started by BomBas,

אהלן, אני מחפש מחשב שישמש ביומ-יום לגלישה ועבודה עם מסמכים ב 2000 ש"ח (כמה שפחות יותר טוב ). אשמח להצעות תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  3. Started by onlyhuman,

שלום. לא מזמן קניתי את המחשב נייד ASUS N53SV וגיליתי שיש לי בעיה עם הפורט של ה HDMI. ניסיתי לחבר את הכבל עם הטלויזיה שלי SAMSUNG LCD ושום דבר לא עובד. בדקתי את הכבל אצל מחשב נייד של חברים ובאקס בוקס 360 הכל עובד פיקס הכבל סבבה. ניסיתי לחבר את המחשב הנייד לטלויזיה של חבר ועדיין לא עובד המחשב שלי פשוט לא מזהה אותו. הורדתי את כל הדרייברים החדשים של המחשב ושל הכרטיס מסך,שיחקתי שעות עם ההגדרות הוא פשוט לא מזהה את הכאבל. כאילו הפורט דפוק. ה VGA לעומת זאת עובד טוב. הסתכלתי בפורומים וגיליתי שיש להרבה אנשים את הבעיה הזאת של ה HDMI בדגם הזה של אסוס ובעוד כמה דגמים. מישהו רשם באיזה פורום שהפורט נמצא קצת יותר מדי עמוק בתוך המחשב נייד לכן הכאבל לא מגיע אליו עד הסוף ושהוא חתך את הציפוי…

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by Brillix,

שלום לכולם , אני מתלבט באיזה מחשב לבחור לצרכים של : 1. גלישה באינטרנט 2. XBMC 3. עבודה קצת על אופיס. השימוש העקרי הוא HTPC בעיקר XBMC. הדגמים בינהם אני מתלבט הם : ZOTAC ZBOX HD-ID40 או ZOTAC ZBOX AD04 תודה מראש, עודד

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  5. שלום, הרכבתי את המפרט הבא למחשב לשימושים ביתיים משרדיים, ואשמח לדעתכם/ הצעות לחיסכון עד כמה שאפשר (אם זה אפשרי להגיע קרוב יותר לאיזור 3000 ולא ל-4000 כמו שזה כרגע): מעבד אינטל: מעבד Intel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz 1 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 ספקי כוח: ספק כח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) …

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  6. Started by rotman,

שלום לכולם , אני שוקל לקנות מחשב חדש בימים אלה , המחשב בעיקר לעבודה יומיומית שכוללת יישומי אינטרנט ואופיס. כמו כן , תיכנות על visual studio 2011 ו eclipse . אני רוצה לשמור לעצמי אופציה להריץ קצת משחקים כשיהיה לי יותר זמן פנוי ולכן אני רוצה שכרטיס המסך יהיה חזק פחות או יותר , המסך איתו אני רוצה לעבוד הוא DELL U2412M דברים חשובים : 1) אני חייב יציאת סאונד coaxial לרמקולים שלי. 2) כמובן שאני חייב יציאת HDMI. 3) אני מתכוון להעביר 2 סטיקים של זכרון שקניתי לא מזמן למחשב הנוכחי : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231428 4) קניתי כבר כונן SSD שעליו אני רוצה להתקין את המ"ה ותוכנות , לכן לוח האם חייב לתמוך ב SATA III . הכונן : ADATA S510 120 GB S…

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  7. 1) תקציב? 5,000 מקסימום 5,500 2) מטרות ? (לדוגמה: OC, עבודות משרדיות {גלישה באנטרנט, אימייל, הכנת קבצי וורד והדפסות}, משחקים {קלים או כבדים ?}. ניתן לבחור יותר מאחד) משחקים 3) האם אתה צריך ציוד הקפי ? (לדוגמה מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וכו'.. יש לציין איזה) לא 4) האם יש דבר ספציפי שאתה לא צריך במחשב עצמו ? (לדוגמה אם כבר יש לך כרטיס מסך טוב ואתה לא צריך חדש) כונן קשיח (hard disk) 5) האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא משנה 6) האם אתה צריך מערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת ? (אם כן פרט איזו) לא 7) האם אתה רוצה רכיב נוסף שיהיה במחשב ? (לדוגמה כ. רשת, כ. טלויזיה או כונן DVD) לא *רק כונן רגיל !!!! וכונן דיסקטים* 8) האם נושא הקירור והיופי במחשב חשובים לך ? (כדי שנדע להתאים לך …

8. כונני קריאה וצריבה ומסך כל אלו נמצאים ברשותי, כונן 120 8 מג"ה כ.מסך RADEON 9550 צורב DVD NEC קורא DVD LG תודה

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  9. אני עומד לקנות 2 מערכות מחשב בסכום כולל של 20,000 ש"ח. אני רוצה לקבל חוות דעת על חנות ואני יודע שזה נוגד את חוקי הפורום ולכן אשמח עם מישהו יחזור אלי במסר פרטי לגבי logicpc שכולכם מעלים משם מפרטי מחשב. זה מאד דחוף לי. מודה מראש לכל העונים (וחשוב שזה יהיה מנסיון אישי ולא משמועות בלבד) תודה ויום טוב, אייל

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  10. Started by Eran-s,

מעבד: intel p-4 3.0 GH2(800) 1M cache לוח אם: biostar או MSI 800 כרטיס מסך: ATi RADEON 9250 128MB + TVOut כרטיס קול: AC-97 6 ערוצים דיסק קשיח: Buffer 8M GB 120 (western digital) זכרון: 512 DDR (400 MHZ) צורב / דיוידי: LG 52X32X52 מארז: ATX כסוף ומפואר 400W דיסקטים: 1.44 כרטיס רשת: 10/100 הכנה לאינטרנט מסך: 17 שטוח וכסוף של MAG עכבר: אופטי מקלדת: מולטימדיה רמקולים: 400W הכל ב-3000 שקל. האם שווה את המחיר?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  11. לחברי הפורום שנה טובה, ברצוני לרכוש מחשב נייד חדש אשר ישמש לי בעיקרו להכנת שקופיות להרצאות , הכנת הרצאות , גלישה באינטרנט אל חוטי. ברשותי מספר מפרטים אשר עלי לבחור את הרצוי מהם: 1. מחשב נישא IBM [מחיר 6,916.15] R50e(UR09J9lM) Dothan 1.7GHZ 15"60gb 512MB/333DVD VGA RW intel wireless b/g modem+lan XP 2. מחשב נישא IBM [מחיר 4,403.47] R503(UR0BYlM) Celeron M 1.4GHZ 15"30gb 256MB/333 Intel cdrw/dvd VGA wireless b/g modem+lan 3. מחשב נישא IBM [מחיר 4,950.14] R50e(UR0PTlM) Dothan 1.5GHZ 15"40gb 256MB/333 Intel cdrw/dvd VGA wireless b/g modem+lan 4. http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=5746630 5. http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=5414426 6. http://p1000.co.i…

12. שלום יש לי כרגע את המפרט הזה: Phenom II X4 940BE DFI LANPARTY JR 790GX-M2RS G.SKILL PI Black 4GB 1066Mhz Radeon HD4890 VAPOR-X X2 (Crossfire) Corsair TX750W עכשיו השאלה אני רוצה לשדרג ל: Crosshair IV Formula AM3 AMD Phenom 2 X6 1090T 2x2GB Patriot Viper II Dual Channel‎ (1600Mhz) האם כדאי ? אני בטוח שתרגיש את שיפור בביצועים. הבעייה שהכרטיסים רצים במהירות של X8 במקום X16 והמעבד שלי הוא AM2+ עם DDR2 וברצוני להתקדם לDDR3 וכמובן לעשות OC תודה.

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  13. Started by sagivab,

אני צריך המלצה למחשב נייד בסביבות 2500 שקל אם עוד 300-500 שקל ישנו בהרבה אני מוכן להשקיע. הצרכים של המחשב הם אינטרנט אופיס וצפייה בסרטים בעיקר כך שכרטיס מסך לא משחק תפקיד גדול. חשוב לי שיהיה מעבד טוב זיכרון של 4GB וHD בנפח סביר משהו כמו 320GB אם יהיה פחות לא כל כך נורא. מסך גדול גם חשוב מבחינתי בסביבות 14+ זה סבבה. חשוב לי שתהיה יציאה של HDMI. אם יש עוד שאלות אז אני פה לענות ותודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  14. Started by ido88000,

אני מפרמט את המחשב הישן ובא לי לדעת אם הוא היה טוב אחרי הפירמוט או כמה לא טוב הוא יהיה... אמממ עשיתי לפי DXDIAG בהפעלה ושמרתי את הקובץ... אז כל הפרטים בקובץ המצורף שימושים-משחקי רשת, משחקים כבדים, עבודה משרדית, עבודה גראפית. - משחקים -COD, ASSIAN'S CREED וליטל פייטר - גראפיקה- צייר ואולי C4D ציוד היקפי - - גודל המסך שיתחבר למחשב 20-22" - מערכת רמקולים - רמקולים פשוטים- 2.1 אני חושב המפרט - http://www.upf.co.il/file/6046806.html בבקשה תורידו! זה רק 33 קילו בייט! זה יורד בשניה! תודה לעוזרים הבנתי שאתם לא אוהבים להוריד... אז הינה פרטים חלקיים מאוד... Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.070227-2254) …

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  15. Started by ofir1515,

שלום!! מעוניין לקנות מחשב נייד, הדברים הבאים חשובים לי: מעבד: Core 2 Duo זיכרון: מינימום 2GB דיסק קשיח: 250GB מערכת הפעלה: WIN 7 ULTIMATE 32 BIT יציאות USB: לפחות 3 כרטיס מסך וכרטיס קול: לא להשקיע!! משהו מובנה פשוט ביותר (כרטיס קול סטנדרט 5.1 ערוצים). גודל מסך: בסביבות 15 אינץ'. התקציב שלי 4000, אפשרות חריגה 100-200. תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  16. Started by gazit12,

מעוניין לקבל המלצות לקניית מחשב נייד: 1. קניה בארץ 2. יעוד: משחקים ( Sims, GTA) תוכנות אופיסת סרטים ופוטושופ 3 גודל המסך - "13 - "15 4. משקל - 2.5 ק"ג 5. זמן סוללה לא קריטי רב הזמן שימוש בבית 6. מצלמת אינטרנט + מיקרופון + בלוטות 7. גודל כונן קשיח לא קריטי 8. צורב די.וי.די. שכבה כפולה 9. צבע : שחור מבריק 10. ניתן לחרוג קצת מהתקציב 11. המחשב צריך להחזיק לפחות 3 שנים 12. האם אתם ממליצים לקנות מסך גדול לבית + תחנת עגינה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by Salwaby,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב כולל ציוד היקפי לשימושים כגון אינטרנט מוזיקה סרטים משחקים בקטנה ועוד ... התקציב שלי הוא 3000 ש"ח תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  18. Started by HAIMBIN,

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? 4000 לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים וסרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא ידוע מסך 19 אינץ סמסונג 931C * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל הסוגים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  19. אז ככה אני כבר כמה ימים מחפש מפרט מושלם אני צריך מחשב רצוי עםIntel Core i5-760 Processor 2.8GHz 8MB Quad Core או יותר חזק. אני צריך את המחשב די דחוף אז יותר מאוחר אני מתכנן להוסיף לו כרטיס מסך טוב (בהנחה שאין תקציב לכרטיס מסך טוב עכשיו) ובעתיד לקנות לו מסך טוב (יותר ממה שיש לי היום) ולחבר אותו לטלוויזיה (אולי זה רחוק בעתיד) אבל אני לא מצליח להרכיב מפרט כזה. בבקשה אני צריך עזרא תודה

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  20. אהלן, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש הבנוי על INTEL ולא על AMD מסיבות שונות ועל כרטיס מסך של ATI האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920X1200 * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקים כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?אין צורך בצורב 6.…

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  21. זה המפרט שחשבתי עליו בנתיים - https://tms.co.il/builds/311260 הספק כוח בכוונה 850w כדאי שבעתיד אוכל לשדרג כרטיס מסך 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500-3700 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימניג ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) בנתיים יש לי כרטיס גרפי gigabyte 980ti מ-2015 מתכוון להשתמש בו בנתיים עד שאקנה כרטיס חדש זה הדגם המדויק - https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N98…

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  22. Started by Yuval Dax,

שלום אני מחפש המלצה למחשב נייד בתחום ה 2000-3000 שקלים - שאפשר לצפות בו בקבצי 4K , לנגן סרטים כבדים ולעשות המרות סרטים ועריכה קלה מאוד 'בשטח', המסך לא חייב להיות גדול - משהו שאני יכול לקחת לעבודה בחו''ל . ושהבטריה שלו לא נגמרת כל כך מהר לגבי המחיר אפשר יקר יותר או זול יותר - אני לא מכיר את המחירים אני אשמח לשמוע המלצות - גם על מחשבים לא חדשים, אלא משהו טוב וחזק מספיק תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  23. אז ככה .יש לי מחשב פנטיום4 שמשרת אותי כבר שש שנים. המחשב עצמו כבר עומד למות ולכן אני חושב לקנות חדש. המחשב לא מיועד למשחקים אבל רצויי שיהיה בעל יכולת כזאת כי מי יודע אולי אם אני ינסה זה ימצא חן בעיניי . המחשב מיועד לגלישה באינטרנט,צפייה בסרטים (לכן המסך צריך להיות 19 רחב),אופיס,וכמובן שיתוף קבצים 24 שעות .התוכנה המועדפת עלי היא אימיול שלוקחת המון משאבים מהמעבד וגורמת למחשב להיות איטי מאוד (לכן בחרתי מעבד קונרו ). המחשב לא מיועד לOC ( מסתפק בביצועי סטוק טובים ולא ממהר לאף מקום). הדברים שאני סגור עליהם זה המעבד ,הצורב ,ו2 גיגה זיכרון(לא חייב להיות של GEIL אבל חייב להיות 800 ). הלוח אם לא צריך לתמוך בשני כרטיסי מסך אבל חשוב שיהיה לו יציאות IEEE 1394a וגם למארז מקדימה. בדיסק…

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  24. אני צריך מחשב שיהיה יותר טוב מהמחשב שלי[משרשום במפרט] יש אם כרטיס מסך חלש אבל שיהיה pci-e חובה2gb oc כבד אם מארז שיהיה הכי הרבה מקומות למאוררים של 12mm חשבתי על am2 3800X2 אבל שפשוט יהיה יותר חזק בכמה פחות כסף אין לוותר עלoc כדי לחסוך כסף אבל אני מעדיף את ה3800x2 ובכמה שפחות כסף

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  25. זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB Twinmos 450 2 900 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 250GB SATA II 7200RPM 16MB 465 1 465 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black 195 1 195 זה מksp +++++++++ וחיברתי אותו לזה זה מlogicpc Antec 3800-BK Black Quiet Midi Tower 400W Case (CASES) מחיר ליחידה כמות סכום סופי מחק 666.0000 666.00 ¤ Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 (CPU COOLING) מחיר ליחידה כמות סכום סופי מחק 167.0000 167.00 ¤ Intel Core2 Duo 2.13GHz 2MB E6400 Box CPU (CPU INTEL) מחיר ליחידה כמות סכום סופי מחק 1475.0000 1475.00 ¤ Asus P5LD2-VM I…

• 9 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.