ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,385 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים, אני זקוק לעזרתכם.. מפרט למחשב אולפן, חשוב שיהיה מהיר ושקט. אמור להריץ תוכנות כמו קיובייס וכד' עם מלא תוספים שמכבידים מאוד.. אין צורך בכרטיס קול (יש כבר חיצוני). לא מתוכנן OC. כרטיס מסך שיתמוך כמובן ב2 מסכים (עם אפשרות להרצת משחק פה ושם) אבל הדגש העיקרי הוא בביצועים. תודה רבה תותחים!
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
מתלבט בין השילוב e2180 ו GIGABYTE GA- P31-DS3L ו 4800 עם M57SLI-S4 gygabyte זכרונות אין לי מושג עדיין אילו לקחת כרגע. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
מה אני עושה אם הילד שכח את סיסמת ההגנה של המחשב הנייד
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום... מה אתם אומרים על הטושיבה L505-13E?זה מתאים למשחקים קצת כבדים כי זה הולך גם בעיקר למשחקים! יש משהו מומלץ מפה מאתר איבורי? כי אני מעדיף לקנות מהם את המחשב ביגלל השירות שזה קרוב אליי אם יש תקלה או משהו כזה! ולגבי התקציב משהו כמו 4500k אם יש משהו פחות עוד יותר טוב ! תודה
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
היי, יש לי חבר שעריכה זה תחביב בשבילו, והוא רוצה לשדרג את המחשב בשביל לערוך סרטים ולראות אותם בצורה חלקה ב- real time. התוכנות שהוא משתמש לעריכה הן: adobe primiere pro 2 ו- sony vegas 7. המפרט הנוכחי שלו זה: מעבד- pentium 4 2.8ghz כרטיס מסך- radeon 9600 pro זכרון- 1gb ddr2. * אין לו כרטיס עריכה כגון metrox, ואם יש צורך באחד אז תמליצו. הוא לא רוצה לשדרג למשהו בסכומי ענק, אלא משהו בסיסי וביתי כתחביב בלבד, אולם לא משהו פשוט, אלא מהו שישרת אותו כמ שצריך. הוא מוכן להשקיע בכל העניין עד 1500 שקל. תודה מראש, יובל
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
קחו תקציב של 4200-4500 ש"ח ותמליצו לי על מחשב (איזה רכיבים) הוא צריך לשמש בעיקר למשחקים ולאינטרנט ההתלבטות העקרית שלי כרגע היא על מעבד ולוח(AMD או INTEL), מסך(17 או 19), וכרטיס מסך. CD צריך להיות עם DVD כרטיס קול יכול להיות פשוט ומתלבט בין זכרון 256 או 512 נסו להרכיב לי את המחשב שישמש אותי הכי טוב למטרות האלה בלי לחרוג מהתקציב. תודה. נ.ב אין לי מושג מה זה אוברקלוק אז אשמח גם להסבר על זה
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
[table][tr][td] Gigabyte GA-B75M-D3V[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 350₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Sapphire 6770 1GB GDDR5 PC-E HDMI DVI,DP 775 MHZ[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 554₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]SEAGATE 500G SATA 3 ST500DM002 Barracuda 7200.12 16MB[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 386₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Thermaltake 550W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 296₪ [/td][/tr…
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
כן אני יודע שקשה למצוא משהו בטווח מחירים הזה.(אני חייל) השימוש העיקרי הוא אינטרנט ואלקטרוניקה(EWB,EAGLE) וחשוב שיהיה סביר להתנייד איתו(מתכוון לקחת אותו לבסיס) אם אפשר חננויות באזור רחובות והסביבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ואני די סגור על מחשב של APPLE, עכשיו מצאתי את המחשב הזה: http://www.everymac.com/systems/apple/macbook/stats/macbook-core-2-duo-2.26-white-13-polycarbonate-unibody-late-2009-specs.html עם מחזור אחד של טעינה (ז"א שהוא יד שניה). כמה הוא אמור לעלות והאם הוא בכלל טוב? בעיקרון אני צריך את המחשב ללימודים, סרטים ואינטרנט. משחק קטן פה ושם לא יכול להזיק.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש עזרה בחיפוש מחשב נייד לגיימרים משהו כמו המפרט של המחשב הנייד Toshiba Qosmio G50 -12I מעבד : Intel Core 2 Duo P8700 2.53GHz מערכת הפעלה : Vista Home Premium מסך : Toshiba TruBrite "18.4 Full Hd 1930X 1080 זיכרון : 4 GB דיסק קשיח : 400GB כרטיס מסך : NVIDIA Geforce 9700 GTS supporting TurboCache technology , 512 MB ddeicated VRAM כונן : DVD super multi תקשורת אלחוטית : Wireless LAN (802.11a/g/Draft-N) ,Bluetooth 2.1 מחיר שמופיע בקטלוג אפריל של באג : 9888 ש"ח במידה ויש למישהו חוות דעה על המפרט שצירפתי אשמח ויעדכן אתי בתודה מראש :s05:
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב לצרכי תכנות (לא גרפי), אני מתכוון להעביר מסכים, מקלדת, כונן קשיח, DVD וכרטיס מסך (אם יהיה צריך) מהמחשב הישן. שאני אומר "תכנות" אני מתכוון למספר תוכנות זוללות זכרון במקביל וחיבור ל 2 מסכים... כמו תמיד לפני שאני קונה מחשב אני רוצה להתייעץ עם הקהילה המעודכנת שפה. הצלחתי לבנות את המפרט הבא ב KSP בקצת יותר מ 3700 שקל. הגבול העליון הוא 4000 אבל אם אין שיפורים רציניים אין סיבה. כונן ה SSD שבחרתי הוא בגדר חובה - למרות שאני ממליץ להסתכל במחירים הצונחים של הSSD בחו"ל - ssdtracker.com. מבחינת לוח אם הייתי מעדיף משהו עם יציאת אודיו טובה, אבל אני לא מבין בזה בכלל. הייתי רוצה לשמור לי את האופציה לשדרג את המחשב עם רמקולים טובים בעתיד ולכן ארצה לשמור את …
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
מכיבן שמאק עולה הרבה כסף, חשבתי לקנות את המחשב הבא שלי במפרט של מאק טוב ולחסוך כסף + את הגישה לווינדואוס למקרה שאני אסתבך... המטרה שלי היא להתקין OS/X בפחות חיפושים אחר DRIVERS ואם אפשרי אז בכלל בלי. אודה לתשובות, מוש. 8)
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
אני יודע בקשה קצת קשה , מצאתי את הDell Inspiron n4030 עם כרטיס מסך :ATI RADEON 530V 512MB 2048MB זיכרון ראמ Intel i3-350M Mobile CPU http://www.tamlil2100.co.il/Product.aspx?cid=2378&pid=19372 מתאים למשחקים ? ואם ישנו דגם אחר אז אשמח להמלצה.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב! אני מבקש עזרה במציאת מחשב נייד עבור אחותי לצורכי עבודה בעיקר, ומולטימדיה מעט. התקציב הוא אמנם 4000 ש"ח, אך כל חיסכון מחושב יתקבל בברכה. הקנייה תהיה מאחד מסניפי KSP אילת. רמת השימוש שלה במחשב תהיה די בסיסית... השתדלתי לפרט מטה כמה שיותר, ואודה לכם מאד על כל ייעוץ בנושא. * מטרות המחשב? עבודה בשירות לקוחות ותמיכה של אתר אינטרנט, הכולל מעבר בין הבית למשרד. בנוסף ייתכנו שימושים כלליים נוספים- עריכת וידאו, צפייה בסרטים אך אלו בחשיבות פחותה מהעבודה. בהעדר מחשב נייח, ניתן לאמר שהמחשב יהיה תחנת עבודה ניידת. * גודל המסך? 15" ומעלה נראה לי הכי מתאים למטרות הללו. זאת משום שכבר קיים נייד 11" ישן מאד שיכול לשמש במקרים של צורך חזק בניידות. הלפטופ ייסחב ברוב…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי שתעזרו לי בקשה למצוא איפה קונים שרת אם זה חלק מסויים ???
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
היי, מתכנן לקנות את מחשב הגיימינג הראשון שלי אני מתכנת ולכן חשוב לי שהוא יספק אותי גם מהבחינה הזאת, מכוון שאעביר את רוב פעילות התכנות שלי אליו. אשמח לשמוע האם התקציב אכן עונה על חווית משחק טובה (בעיקר סימולטורים של טיסה), ואם לא, איזו חריגה לדעתכם צריכה להיות פה בשביל שכן תהיה חוויה טובה תודה מראש לעוזרים! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 עם חריגה של עוד 1000. אם יש ממש סיבה לחרוג עוד טיפה אז אפשר לדבר על זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג - כרגע בעיקר סימולטורים של טיסה כמו xplane וprepar3d. אבל גם gta 5, fortnite, pubg ואולי עוד בעתיד 3. הא…
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
נתחיל מכך שאני חדש באתר, לכן אם כבר נשאלה השאלה הזו אני מתנצל, אני עומד להיתפתות לעיסקה המוצעת ע"י 012 ולרכוש טושיבה נייד A300 עם מערכת הפעלה ויסטה , ממה ששמעתי הוא שהמנימום הנדרש לויסטה הוא 4 MB ואלו למחשב יש 2.2 בלבד , האם מישהוא יכול לומר א: האם אני צודק ב: האם ניתן להוסיף למחשב עוד 2 MB וכמה זה יעלה תודה
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אהלן, חבר שלי מחפש מחשב נייד , מאחר ואני לא כל כך מתמצא במחשבים ניידים אשמח לעזרתכם השימושים שלו - אינטרנט ואופיס בגדול היום אני מניח שיש בכל מחשב נייד מצלמה לשימוש בסקייפ , אם לא אז רצוי שיהיה רצוי גם שתהיה מערכת הפעלה מותקנת על איזה חברות לשים יותר דגש ? ובכלל כל המלצה על מפרט יהיה טוב תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום אני כבר כמה זמן מעונין לקנות מחשב טוב פלוס מסך וניראה לי שהשבוע אני יעשה את זה רק רציתי להיתיעץ עם מומכי הפורום לגבי המפרט שבניתי מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.16GHz E8500 45nm : " SLAPK" - BOX לוח אם: ASUS P5QL-E מסך: SAMSUNG LCD 22" T220 2ms DVI WIDE כרטיס מסך: [/GECUBE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB GDDR3 HDMI : GC-HD485PG3-E3 - RETAIL דיסק קשיח: SAMSUNG 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD642JJ צורב DVD: LG DVDRW GH-22LS30 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPI מארז: COOLERMASTER CM 690 NVIDIA EDITION : NV-690C-KWN1-GP w/o PSU ספק כוח: COOLERMASTER SILENT PRO 500W (MODULAR) : RS-500-AMBA-D3 וידאו ו…
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
מה קורה אנשים?, רציתי להתייעץ איתכם לגבי מחשב נייד שאני רוצה לקנות. הוא אמור לשמש אותי לעבודת היום יום שכוללת בעיקר אינטרנט וכתיבת מסמכים לכן אני לא צריך איזה סופר מחשב נייד אלא רק מחשב נייד שישמש אותי בביצוע המטלות האלו. לכן הציעו לי את המחשב הזה: http://ivory.co.il/product.asp?productid=4169&CatCode=315 תנו את דעתכם עליו ואשמח לדעת אם יש מחשבים יותר אמינים או יותר חזקים סביב המחיר הזה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי + תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?מסך עדיפות ל-DELL 4.עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8 5. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור פתח תקווה 6. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כונן ssd 120gb מה שרלוונטי ציינתי למעלה, חשוב השקט, מארז וספק איכותיים. תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
אוקיי אז המחשב שלי נשרף ואני צריך לקנות מחשב חדש אז זה המפרט שלי ואני לא רוצה לעבור את המחיר הזה זה כולל משלוח והכל אבל אני רוצה לדעת אם אפשר אוליי איכשהו להוריד במחיר עם דברים יותר טובים ואם המפרט הזה סבבה בערך וגם אני התכנן לשדרג את המעבד
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
פתחתי כבר דיון אך התקציב השתנה אז רציתי לבקש עזרה שוב * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מטרת המחשב היא ליצירת מוזיקה ולהופיע במסיבות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי אבל לא קטן שיהיה נוח לראות * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר לא דחוף * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? לא קריטי עדיף כמה שפחות ת * האם נדרש …
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שיסחוב משחקים טוב לא כולל ציוד היקפי ואני לא מתעסק באוברקלוק. אני דיי הייתי רוצה שיהיה כרטיס מסך 8800GT ומעבד Intel Core 2 Quad Q6600 כמובן שאם אין סיכוי לשים את שניהם ביחד בתקציב אז תציעו מפרט טוב אחר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלומות לכם, תקציב מקסימלי - 3K. שימושי המחשב - אינטרנט ומשחקים. (מיועד להוריי, כאשר אבי חובב משחקים, אך לא בצורה קיצונית או "כבדה"). ציוד היקפי - אין צורך. רכיבים שאין צורך לכלול - כונן DVD/RW, מארז (CM690). לא מתוכנן OC / אין צורך במערכת הפעלה / רכישה בימים הקרובים - רצוי מחנות באיזור נס ציונה והסביבה (ז"א, רשל"צ / רחובות). אחרי זמן רב מאוד מחוץ לתחום (עד כדי כך ששכחתי את היוזר שלי כאן בפורום ונאלצתי לפתוח חדש), נעזרתי בחברים סביבי (הפעילים בתחום) - וזאת ההצעה שהומלץ לי עליה: מעבד - I3 4130 קירור למעבד - AC Freezer 11 PRO Rev 2 לוח אם - Asus B85M-G זכרונות - G.Skill AGEIS 2X4GB DDR3-1600Mhz ULV כרטיס מסך - AMD Saphhire R7-250 BOOST 2GB DDR3 דיסק קשיח - WD Cabiar Green …
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-