עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, איזה מעבד עדיף מבחינת ביצועים? i5 8 gen 1.6G או i5 7 gen 2.7G קראתי השוואה שאומרת שהדור השמיני טוב יותר, אבל לא הייתה התייחסות למהירות שעון. אני מניח שבהשוואה הם היו זהים. בנוסף האם ההבדל בין זכרון מסוג DDR 4 ל DDR 3 בעלי אותה מהירות שעון ניכר, ואם כן מתי? אני מתבלט בין שני המחשבים האלה, השימושים יהיו בעיקר עבודה משרדית, ולפעמים משחקים קלים ולא תובעניים (בסגנון C&C RA). https://ksp.co.il/?uin=43980&ami=122 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=21451 תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  2. Started by or150,

הי, קניתי בבלאק פריידי כ. מסך חדש וגיליתי שלספק הנוכחי שלי אין חיבור PCIE של 8 פינים, אלא רק 2 של 6. הספק הוא HX620, שנקנה לפני כ-7-8 שנים. בפועל יש לו מסילת 12V אחת של 48A, אז חשבתי לקנות מתאם של 6 פינים ל8 פינים, אבל נראה שמפחדים מהמתאמים האלה נורא ולא הצלחתי למצוא מתאם כזה בשום חנות אינטרנטית בארץ. העובדה שלא מצאתי מחבר כזה באתרים והתגובות של "תראה, זה עובד, אבל לפעמים הכבלים האלה מתחממים יותר מידי ונמסים", גרמו לי לחשוב שאולי כדאי להביא ספק חדש וזהו (עוד הוצאה ). הרכיבים העיקריים במפרט הם: i7-8700k GTX 1080 SSD + 2HDDs מאוורר 230mm + 3x120mm ממה שראיתי במפרטים שפורסמו פה יש את ה TX650m, הRM5…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. * מטרות המחשב? אינטרנט - פתיחת לשוניות מרובות במקביל בדפדפן האינטרנט , ואופיס * גודל המסך : מה שיותר זול 15.6 כנראה. * רזולוציית המסך? ממש לא משנה לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי: לא משנה לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - ממוצע מספיק. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?רק לא Dell * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם ? יעד הרכישה וההספקה ? ישראל

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  4. Started by SaintSoul,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?4500 שקלים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)גיימינג,סרטים וכו', אבל בעיקר בעיקר בעיקר גיימינג 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא צריך ציוד היקפי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי.נראה לי שכרטיס קול וצורב זה חשוב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא ממש 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב …

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  5. תתעלמו מזה שצורף שם ספק כוח כי הספק בא עם האריזה המחשב לגיימינג לא משחקים כאלה חזקים אבל כן אני רוצה ביצועים טובים משחקים למשל fortnite deceit cs go

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  6. Started by Motix,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מירבי 6,000 (אקנה באילת ואקבל הנחה 1000 ש"ח - כלומר 5,000) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש לאולפן ביתי, צפייה בתכני 4k, hd, 3d משחקים (בינוני, לא גיימינג רציני) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אני צריך מסך שיתמוך בhd כמובן, שיהיה קעור מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSDשכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד כי זה לאולפן וכל רעש יפריע לאקוסטיקה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)…

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  7. Started by RazKadar,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצרכים בייתים כגון אופיס אינטרנט סרטים וכ"ו בנוסף אני גם משתמש בתוכנות לעריכת תמונות כמו פוטושופ ולייטרום אני מתלבט בין שלושה דגמים בעקרון, והמחיר לא קריטי כי במילא אני לא קונה את המחשב בארץ. הדגם הראשון הוא: http://www.bhphotovideo.com/c/product/924687-REG/asus_k55a_ds71_15_6_notebook_computer.html השני: http://www.bhphotovideo.com/c/product/983658-REG/asus_x550ca_db71_15_6_notebook_computer.html השלישי: http://www.bhphotovideo.com/c/product/982089-REG/dell_inspiron_15r_i15rm_7537slv_15_6.html אני יודע שאלו מחשבים סה"כ חזקים ואני מעדיף להשקיע קצת עכשיו על מעבד חזק וזכרון שיחזיק ויעמוד בביצועים טובים לכמה שנים. עכשיו ההתלבטות העיקרית שלי הם בין…

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  8. Started by Idan-h,

שלום, חבר שלי רוצה לקנות נייד חדש. הוא דיי נסגר על הN5110 של דל. התקציב הוא עד 4000 בעיקרון. בגדול הסתכלנו על ה2410-i5 עם ה6GB RAM, וכרטיס 525M. אני יכול להשיג אותו בבאג ב4060 במקום 4272, ושם יש שירות טכנאי בתקופת האחריות. אותו מחשב עולה בKSP ברגיל ב4090 (שירות רגיל במעבדה). העניין שראיתי שבKSP יש גם מחשב עם תצורה של i7-2630, זיכרון 4GB, ואותו כרטיס מסך ב4290 (גם כן שירות מעבדה) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12670 האם זו תהיה טעות ללכת על הi5 כשההפרש במחיר הוא באזור ה200-250 שקלים? ידוע לי שיש גם תצורה של i7 עם 8GB זיכרון, שעולה בדר"כ 4550 בKSP ואייבורי. אותו מחשב עולה בבאג 4776 ואני יכול להשיג לו אותו (גם עם שירות טכנאי) באיזור המחיר של KSP ואייבורי. אני יודע שזו האופצ…

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  9. Started by eliom,

שלום רב. יש לי מחשב נייד hp דגם dv61340 15.6אינץ.ומספר דגם של המסך: claa156wb11a ולאחרונה הופיעו כמה פיקסלים שרופים במסך. ואני רוצה לקנות מסך חדש.. 1.האם הדגם של המסך שיש לי זה מט או מבריק? 2.מה איכותי יותר מט או מבריק? 3.אני רוצה לקנות באיביי. האם הדגם הזה יכול להתאים למחשב שלי? http://www.ebay.com/itm/CLAA156WB11A...312#vi-content או זה. http://www.ebay.com/itm/CHUNGHWA-CLA...p2054897.l4275 4.איזה עוד דגמים יכולים להתאים לדגם המחשב שלי?. תודה.

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכה גרפית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב ברובו מיועד לגיימינג כבד, אך גם לעריכה גרפית והנדסת תוכנה: התוכנות שאשתמש בהם הן illustrator, PhotoShop, Workstation, Flash, visualstudio,java ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, BTF4, ASSIANS CREED IV, COD GHOST וכל המשחקים שכולם מחכים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  11. שלום, הלך לי המחשב הקודם - Amd 3000 עם 1gb ram (כן עוד קיימים מחשבים כאלו). ואני צריך מחשב שיחליף אותו . כל התפקיד שלו זה בסך הכל אופיס ואינטרנט (כלומר אין שום דרישה מהמחשב), אם אפשר רצוי שיהיה שקט. למשחקים ודברים כבדים יש לי מחשבים אחרים בבית... אשמח לחוות דעת עבור המחשב הבא: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11597 (קונה מאייבורי כנראה בכל מקרה, אז הצעות ממקומות אחרים פחות רלוונטים) בחוות דעת אני מתכוון: 1. האם יש בעייה עם הספק כח / לוח אם . 2. האם שווה לשקיע עוד כמה מאות בשביל לקבל מחשב משמעותית יותר חזק (למשל עוד 200 בשביל 8gb זכרון). ואין צורך ב SSD. תודה

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  12. Started by RONALDO7,

מעבד INTEL DUAL CORE E7200 2.53GB 1066MHZ לוח אם GIGABYTE GA-EG31MF-S2 דיסק קשיח 250GB SATA2 7200RPM 16MB צורב DVD X20 DUAL LAYER SATA זיכרון פנימי 2GB DDR2 800MHZ מארז כולל ספק כוח 500W יציאות USB/SOUND בחזית כרטיס מסך אני עדיין לא יודע איזה וכרטיס קול ורשת גם עוד לא. מה דעתכם סך הכל? איך יעבוד עליו RADEON HD 4850?

13. היי, רוצה ליצור מערכת מחשב להשמעת מוזיקה וסרטונים. *אין צורך בחיבור לטלוויזיה, נטפליקס או סטרימינג אחר. כן לאינטרנט*. מאפייני המערכת: * נפח דיסק גדול (לפחות טרה) * חיבור קבוע לחשמל * מסך לא מדי גדול - עד 14" * מראה סביר - הולך לשבת על מדף בסלון * מחיר זול * קישוריות: USB, 3.5 mm, HDMI יש כמה אפשרויות: 1. להגדיל דיסק קשיח למחשב נייד איטי וישן (טושיבה 660-115) ולהשתמש בו. החסרונות: כיום המחשב נורא איטי. לא יודע אם החלפה ל SSD בהכרח תפתור את הבעיה. בנוסף, עוד לא מצאתי תשובה חד משמעית האם חיבור נייד לחשמל קבוע זה טוב או רע. 2. טאבלט טוב מחובר לדיסק חיצוני. חסרונות: אותה שאלה על חיבור קבוע לחשמל. בנוסף, במק…

14. Started by piggy_thrower,

שלום לכולם אני מחפש נטבוק במחיר סביר שייתן מענה לצרכים של סטודנט. כמובן שמדובר על שימוש באופיס, גלישה באינטרנט, לא מעט עבודה מחוץ לבית. אין שום צורך במשחקים, צפייה בסרטי HD או דברים מהסוג הזה, אולי האזנה למוזיקה. נתקלתי בשני הנטבוקים הבאים, שלכאורה די זהים מבחינת מפרט וגם מחיר. האם יש עדיפות לאחד מהם? ואם כן במה? תודה מראש. HP Compaq Mini 110c 1110EJ VJ203EA NetBook http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=3438 מחשב נייד Lenovo IdeaPad S10e 4187-5QG NetBook http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=3418

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  15. אני רוצה לשמוע חוות דעת על המפרט הבא: לוח אם: GIGABYTE GA-P55-Ud3r מעבד: Intel Core i5 - 750 - 2.66GHz זכרונות: G.Skill Ripjaw 4GB (2x2GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz בשביל הכרטיס מסך התקציב הוא 1500 ש"ח, חשבתי על זה: Radeon HD 4850X2 2GB GDDR3 HDMI אבל אשמח לשמוע הצעות.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  16. Started by srulsh,

שלום, יש לי מחשב SAMSUNG R510 בן פחות מחצי שנה. היום עשיתי משהו שאני עושה לעיתים רחוקות אבל עושה - תוך כדי שהוא פועל הכנסתי סוללה, הוצאתי אותו מהחשמל, סגרתי אותו (לא כיביתי), כשפתחתי אותו אחרי דקה התצוגה כבר הייתה כהה - ז"א כאילו זה מצב של חיסכון בחשמל כהה אבל רואים שהכל רץ תקין - רק שזה מופיע בצורה הזאת עוד לפני שהWINDOWS עולה בכלל אז לא חושב שזה עניין של הגדרות.. כשאני מחבר אותו למסך LCD שלי אז יש תצוגה תקינה.. מה אני יכול לעשות ? זה תיקון ? עלות ? תודה מראש על תשובה

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  17. Started by Anonymous1,

היי לכולם, מבקש את עצתכם למפרט, בשביל משחקים כמו Crysis Remastered, FarCry 6, Cyberpunk 2077 וכדו'. בנוגע לתקציב 5000 ש"ח גמיש כדלהלן, תלוי במה שרייאלי כדי שיהיה מפרט טוב גם למשחקים עתידיים יותר. למיטב הבנתי, אין לי כמעט אם בכלל במה להשתמש מהמחשב הקיים שלי, בכל אופן המפרט שלו כדלהלן: Intel i5-4690 3.5GHz Gigabyte H81M-S2H Kingston HyperX DDR3 1600MHz 4X2 GB Shapphire Radeon Nitro+ RX 580 GDDR5 4 GB Transcend SSD SATA 3 128GB Western Digital 1TB Antec HCG-620 80 plus BRONZE בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 7K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ב4K. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן. אני מעוניין לשדרג את המחשב הנוכחי. אז אין צורך במארז, ספק, דיסקים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא צריך להשקיע המון בגלל זה. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם יש צורך לכלול…

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  19. Started by Sarek,

שלום לכולם, אני מתכנן להתחיל את לימודיי האקדמיים בחודש אוקטובר וכחלק מההיערכות לכך עליי לרכוש מחשב נייד. השאלה שלי היא כללית- נותרו עוד שבעה חודשים עד לתחילת הסמסטר, ולמיטב ידיעתי בתחום הזה ישנם פיתוחים רבים מדי מספר חודשים. האם לדעתכם עליי לחכות עם רכישת המחשב לתקופה סמוכה יותר ללימודים (יולי-ספטמבר לדוגמא), או שמא מומלץ כי ארכוש מחשב כבר בתקופה הקרובה? תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  20. יש לי מסך 19 אינצ', אני לא גיימר כבד, ושקט זה גם חשיבות... הרכבתי כרגע 3 מפרטים דיי דומים משלוש חנויות שונות: TMS: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤833 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤497 מארז: ANTEC NSK4480 380W Black כמות: 1 - מחיר: ¤440 זיכרון: A-Data 2GB (2x1GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤217 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤325 כרטיס מסך: Palit 9800GT 512MB Retail כמות: 1 - מחיר: ¤653 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ¤127 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה …

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  21. Started by ac1240,

אני צריך מחשב נייד למשחקים כבדים התקציב הוא 4-5 אני חשבתי על המחשב הזה Acer Aspire 5930G http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2134&CatCode=315 יש לו כרטיס מסך חזק ? עכשיו השאלה שלי איך ACER בארץ מבחינת תמיכה והאם יש מחשב יותר טוב למשחקים מזה ?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  22. נא לדרג פעמיים : פעם ראשונה לפי ביצועים, פעם שנייה לפי חיסכון בחשמל. 1. atom d525+ ion2 2. e-350 + amd6210m 3. u3600 + intel 4500 4. su4100 + intel 4500 ולבסוף אם אפשר גם המלצה על איזה מחשב ללכת, כשהעדיפות היא לזמן סוללה רב, מחיר נמוך בסביבות ה-2000, יכולת ניגון HD ללא בעיות, ביצועים כלליים טובים. אה, ומסך בין 11.6 ל-13.3. תודה אנשים!

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  23. האם יש מחשב נייד שתומך גם ב wifi 6e וגם ב5g

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  24. Started by 2aviv20,

יש לי מחשב נייד של msi יש לי את הwind u100 ויש בעיה יש מקשים של אותי4ת שאני לוחץ עליהם ובמקום אותיות יש לי מספר כאילו שהfn לחוץ אבל הוא לא ולפי מה שבדקתי הוא גם לא דפוק (בשביל לכבות את האנטנה של הwifi אני עדיין חייב ללחוץ fn

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  25. Started by OgANDi_BoY,

חברים שלום, כידוע לכולם למסכים של הלפטופים של דל יש בעיית של הישתקפות בשמש אני שמעתי על מדבקה נגד הישתקפות שאפשר לשים על המסכים מישהו מכיר דבר כזה ? ואם כן איפה אפשר לקנות? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.