עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by noodle,

מחפש מחשב נייד עד 3900 לעבודה משרדית בלבד, עם אחריות גבוהה ככל האפשר תודה מראש

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  2. בקשה למפרט - מחשב למשחקים - עד 4000 ש"ח תקציב מקסימלי: 4000 ש"ח לא לחרוג שימושים: משחקים. כגון: COD 6, ועוד. ציוד הקפי: ללא. תודה!

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  3. כמו שכתבתי בכותרת - מחשב ב2500 ש"ח לעבודה משרדית עם אינטרנט, פה ושם משחקים לא כבדים (ש7300 יכול לסחוב, אבל לא חובה כרטיס מסך). בלי מסך, רצוי עם מעבד E4300 (אני פחות אוהב את AMD), אבל אם אין ברירה אז AMD. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  4. אני מעוניין במחשב איכותי למשחקים כמו קוד BF וכו'. אני לא מבין במפרטים לכן כתבתי שהמקסימום שאני מוכן לשלם הוא 5K, אך הייתי מעדיף לחסוך, אבל אם בשביל מחשב איכותי אני יצטרך לשלם עוד קצת, אז בכיף. אני מעוניין במסך בנוסף למחשב, אבל בגלל שאני לא מבין כלכך, אז אני לא יודע מה הגודל מסך הרצוי.. המטרה היא להריץ משחקים ברמה גראפית גבוהה מאוד עם FPS גבוה. לא צריך ציוד הקיפי למעט מסך.. לא מתוכנן OC כי אני לא מבין בזה. אני מעוניין במערכת הפעלה מובנית כולל הרכבת מחשב (אני חושב שווינדוס 7 הוא המומלץ, אם לא תתקנו אותי) אין לי חנות ספציפית, אך אני מעוניין שהחנות תהיה אמינה ולא יביאו לי מוצרים בלאי, שאני יצטרך לתקן כל יומיים. (אזור השפלה: נס ציונה, רחובות, ראשון לציון וכו'). בקשות …

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  5. שלום. אני לא הכי יודע את ההבדלים אשמח אם תוכלו לעזור לי למצא אותם. הראשון זה המפרט שמוצע פה באתר: http://hwzone.co.il/specslist/view/52/ השני באייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= (אם נניח שאני שם בצד את נושא ההארד דיסק) שאלה נוספת: שמעתי מאנשים שלא כדאי לקנות מאייבורי בגלל כל מיני תלונות על שירות גרוע משהו בסגנון של "אחרי שאתה קונה אין עם מי לדבר" מה דעתכם? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  6. 1. תקציב של עד 3000 ש"ח במזומן (שטרות) 2. מטרות המחשב: עבודה משרדית, הורדות (וידאו ואודיו) וצפייה בסרטים. 3. ציוד היקפי: אין צורך. 4. אין העדפה לחברה כלשהי. 5. קירור ועיצוב- לא חשובים במיוחד אך יש דרישה למחשב שחור. 6.יש דרישה למחשב שקט במיוחד, אך זה תלוי בעלות. 7. אנו צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה והתקנת מערכת הפעלה במעבדה. 8. לא מתוכנן OC. 9. דרישות נוספות לגבי המפרט: מעבד- מינימום 2.4GH.דרישה לINTEL. זיכרון: מינימום 3G. כרטיס קול טוב במחיר סביר. אין בעיה שיהיה מובנה בלוח אם. דיסק קשיח: G 250/320 . 7200rpm. כרטיס גרפי טוב. נדרשת תמיכה ב-LAN‏ אלחוטי b/g802.11 ו -bluetooth. צורב DVD. מינימום 6 יציאות USB. יציאות DVI ו-VGA. מערכת הפעלה חוקית ומקורית windows v…

• 8 תגובות
    • 614 צפיות
  7. Started by TalmoR,

המחשב מיועד ברובו לעבודה משרדית והרבה מאד מולטימדיה, ורצוי שיהיה מספיק חזק כדי להחזיק לפחות מכונה וירטואלית אחת. אה, וגם תוכנות לגיטרה (יענו תוכנות כמו מולטי אפקט במחשב ודברים בסגנון) יש לי הארד דיסק אחד של 500 ג'יגה, אז אני צריך אחד קטן יותר (250/320?) שיהיה רק הכונן שיחזיק את מערכת ההפעלה, רצוי שיהיה מהיר ואמין. אמממ מה עוד? יש לי מסך T220P של סמסונג. אם זה חשוב לבחירת כרטיס מסך או משהו... דבר אולי אחרון, המעבד (ובאותו הקשר - הלוח והזכרונות) עד כמה שווה להשקיע במערכת מבוססת Ci7? בכמה זה ייקר את העסק? אם לא, השאלה הטבעית, כפול ליבה או מרובע ליבה? אמרתי לכם את הצרכים, תגידו לי מה מתאים לי.. אם יש לכם עצבים בשבילי, אשמח אם תרכיבו לי מערכת אחת מכל סוג עם הסבר קצר של יתרונות…

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  8. Started by brenda12,

היי, אני מחפשת לקנות מחשב חדש בתקציב בין 2,500-3,000 ש"ח וממש מבולבלת... מה שחשוב לי זה מהירות המחשב וכרטיס קול מעולה, שומעת מוזיקה כל היום. המחשב יהיה בעיקר לצרכי גלישה באינטרנט, סרטים, יכיל הרבה תמונות (הארדיסק גדול) ומוזיקה. יהיה נחמד אם יהיה בו bluetooth כמובן. תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  9. Started by BSOF,

שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על השילוב: ASUS P5K DELUXE Intel Core 2 Duo E6320 1.86GHz 4Mb Box kingston OCZ VALUES DUAL CHANNEL DDR2 667 1024X2MB תודה!

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  10. Started by doker,

בקשר לגרסה עם ה4 גיגה 512 מגה בייט זיכרון האם אפשר לעבוד בXp בלי תקיעות ובלי בעיה באינטרנט ולכתוב כמה מילים בוורד לקרוא אימיילים פשוטים של כמה שורות ולעבוד בתוכנה של לקוחות שעבדה בקלות על ווינדוס 98 וגם רציתי לדעת אם אפשר לחבר אותו למסך רגיל ולהשתמש בקורא כרטיסים כדי להוסיף איזה 4 גיגה. תודה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  11. שלום לכולם, אשמח בעצת המומחים פה למחשב ביתי למטרות: עבודה עם office, אינטרנט, סרטים, מוסיקה, משחקים פשוטים. תקציב בסביבות 2000 ש"ח, ניתן לחרוג במעט. על המפרט לכלול מקלדת, עכבר, רמקולים, כרטיס רשת אלחוטי, ספק ומארז אין צורך במסך. רצוי מחנות עם מספר סניפים בארץ ואחריות טובה. כמו כן אבקש המלצה לנייד למטרות לימודים בתקציב 4000-4500 ש"ח רצוי 2gb ram ומעבד מהיר ככל האפשר (קומפילציה של קוד והעלאת סביבות IDE לפיתוח תוכנה) גם כאן דגש על האחריות. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 614 צפיות
  12. Started by scheinerman,

שלום, אני מחפש מחשב נייד מהקטנים.... (10") בשביל 99 אחוז מהזמן לראות סרטים ברכבת. אני יודע שיש את הDVD הניידים אבל אני מעדיף להשקיע עוד קצת בשביל מחשב. אני אשמח לקבל הצעות (התקציב עד 1200 אבל אפשר לגרור טיפה למעלה) תודה

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  13. Started by yahavpa,

מחפש מחשב חזק לגיימרים. מעבד: intel core 2 quad לוח אם: Gigabyte זיכרון ראם: 4G כרטיס מסך: nvidia 1G משהו חזק. אר דיסק: 500G מסך: LG 22" אני כבר שובר את הראש אני לא מבין בחלקים. אני אני מבין במארזים וספקי כוח וכל זה אתם בבקשה יכולים לעזור לי?

• 8 תגובות
    • 614 צפיות
  14. מעבדי אינטל Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x2MB Cache, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל ABIT IL8 (945P) s775, GBL, SATA II זכרונות DDR II 667 512MB TwinMOS דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB SATA II כרטיסי מסך eVGA 6200LE Max 256MB TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders Samsung SH-W162Z DVD±R x16 Dual Layer ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-7610 ATX MIDI 500W Max Black and Red מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים AS-850 (USB) מסכים Chi Mei CMV 743A 17'' LCD 8ms מחיר 3240 האם זה סביר ? יקר? האם יש מה לשפר? תודה.

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by Michael Vinokurov,

מחפש לרכוש חלקים לשדרוג מחשב נייח בתקציב של כ 3k למטרת גיימינג חלקים קיימים: ssd 1gb חדש ספק כוח 500w חדש ו 1050ti שהייתי רוצה לשדרג אבל יתכן שלא יתאפשר בעקבות מגבלה בתקציב. מחפש לקנות בתקציב: מעבד + קירור , לוח אם, וזכרון פנימי וכאמור גם כרטיס מסך אם יתאפשר(אבל במידה ולא, אשמח שניתן יהיה לשדרג בעתיד בקלות) אין צורך במסך או ציוד הקפי ניתן לחרוג מהתקציב בכ500 ש"ח. אשמח לעצתכם בעניין, תודה!

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  16. Started by guyshsh,

שלום כמו שאתם רואים אני חדש כאן ואני צריך מפרט למחדש חדש מטרת המחשב העיקרית היא משחקי רשת ומשחקים כבדים. תקציבי הוא בערך 4200 ש"ח כולל רמקולים מקלדת ועכבר, לא כולל מסך. כמובן שהזיכרון לא ירד מ2GB, לא חשוב אם זה 667Mhz או 800, OC לא מתוכנן כרגע. מעבד, עדיפות גדולה לAMD, גם מבחינת תקציב. כרטיס מסך תומך DX10 כמובן, מותאם למסך 19" רחב. בעיקרון אני צריך מחשב טוב, שלא ייחשב כזבל בעוד שנתיים ושיסחוב משחקים והרבה תוכנות במקביל בצורה טובה מאוד. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  17. Started by xyo,

אני צריך מפרט למישהוא שעולה 2000 שח מומלץ שהוא יהיה /\ זיכרון 667 כ.מסך shader model 3 כנראה עדיף איזה x1900 PRO מעבד כפול ליבה בלי כונני DVD\CD מארז משתלם ספק שיחזיק אפשר להרכיב משהוא בבקשה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  18. Started by westra,

יש לי מחשב נייד כבר כמה שנים של קומפאק 1714EA למי שמכיר זה פנטיום שלוש עם 1 ג'יגה הרץ 20 דיסק קשיח וזיכרון 512 אם אני לא טועה הנייד שכב קצת הרבה זמן בארון הוצאתי אותו ומישום מה הנייד לא פעל לאחר כמה ימים הפעלתי שוב והוא עבד רק עם מטען וכל הזמן מבקש מימני בהפעלה שלו לקבוע תאריך מחדש ושעה וזה קורה רק כאשר אני מוציא אותו מהחשמל וגם שהווינדוס פועל אז פתאום יש את ההודעה הכחולה הזאת ומחשב מופעל מחדש עכשיו רציתי לדעת האם שווה לי להשקיע במחשב הזה ולטפל בו אחריות כמובן כבר נגמרה לו היה לי שש שנים אחריות כמובן עם הארכה ומה יכולה להיות הבעיה אם מישהו מבין מזה משהו מה העליות דרך אגב ווינדוס אקס פי הום תודה רבה לכל העוזרים מתן.

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  19. Started by Oded Balazada,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500, אין לי בעיה לחרוג אם צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות (צד שרת בעיקר, webstorm + inteliJ) ומשחקים לא כבדים (dragon age origin, the witcher) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש …

20. ידידה טובה שלי ביקשה ממני לבנות לה מפרט מחשב ב"3000-3500 ש"ח" לדבריה. לא צריך כרטיס מסך חיצוני שכן הם לא מתכוונים לשחק אפילו שולה מוקשים. מIQPC: מעבד : AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX שלוש שנים יבואן רשמי. ¤ 476 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ללא הגבלת זמן. ¤ 448 לוח אם : GIGABYTE GA-M55plus-S3G שלוש שנים. ¤ 459 דיסק קשיח : WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS שלוש שנים. ¤ 276 צורב DVD : LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK שנתיים. ¤ 163 מסך : ASUS LCD 19" VW192S 5ms WIDE שלוש שנים. ¤ 1008 מארז : COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX…

21. התקציב שלי עלה בזמן האחרון בגלל כל מיני דברים. (עומד על 6000 שקל) עכשיו הבעיה זה רק בגלל שאני לא סגור על האם אני רוצה/צריך להוציא את הכל (כמובן שכסף אף פעם לא מזיק ואף עלול להועיל) אז השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט, משחקים פשוטים אונליין,עריכת וידאו לא מקצועית בוגאס (לא צריך להיות שיקול כמעט בכלל, אני מסתדר אפילו עם המחשב הנוכחי), סרטים, לפעמים אני משחק משחקים סגנון C&C,NBA Live,GTA San Andreas, Need For Speed למיניהם וכו'. לא חובב של משחקי יריות, לא מאמין שאי פעם שיחקתי. אני צריך מסך LCD 19" שהתקציב שלו הוא סביבות 1300. מקלדת ועכבר, ששאלתי עליהם בפורום המתאים, מקווה לתשובות.. רמקולים כבר יש והם מהווים 30 שקל בתקציב.. אולי 70, זה לא קריטי בכלל (אלה שהולכים לאח שלי..) א…

• 8 תגובות
    • 614 צפיות
  22. Started by gadykay,

שלום אנשים אני לא כל כך מעודכן בחומרות האחרונות והייתי רוצה שתעזרו לי בבניית מפרט למשחקים ללא ציוד היקפי במסגרת של כ-4K עם מוכנות לחריגה קטנה פה ושם. חשבתי אישית לשים מעבד אינטל של E8400 אבל אם יש משהו יותר מתאים לדעתכם אני ישמח לשמוע ורק עוד עניין אחד הוא שהייתי רוצה שהמפרט ייעשה בחנות SkyPC בגלל ששם אני מתכוון לקנות. אז תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  23. שלום , כבר ביקשתי פה בעבר עזרה בהרכבת מפרט למחשב חדש וקיבלתי עזרה רבה מהפורום- שוב תודה לכולם! המחשב שלי ישן ולאחר כמה דברים שגרמו לי להתעכב כבר הייתי בדרכי לרכוש את המחשב, אבל אז ראיתי שעוד רגע יש מעבדים וכרטיסי מסך אז החלטתי למשוך עוד. לצערי לאחר נחשול זרם\קפיצת חשמל משהו קרה למחשב הישן ואפשר להגיד שהוא בערך הלך . עכשיו רציתי לשאול האם כדאי לי לרכוש מחשב עם כל הרכיבים שאני רוצה + מעבד וכרטיס מסך זולים יותר עד לזמינות של המעבד והכרטיס הרצויים? אני מחכה לזמינות של 3070 וZEN3 האם לרכוש בינתיים עם משהו כמו 3600 או אפילו חלש יותר וגם 1660\50 כדאי לחסוך כסף ואז להחליף כשיהיו זמינים החדשים? בכל מקרה תודה ר…

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  24. Started by pazip,

מה קורה? אני מחפש מחשב חדש ואין לי יותר מדי מושג מה אני צריך... בעקרון אני משתמש בו פחות או יותר בשביל מוזיקה (כך שהוא יהיה דלוק כל הזמן...) בשביל לראות עליו סרטים...אינטרנט.... וכל מיני תוכנות כמו אופיס.... +צורב+DVD.... מישהו אולי יכול בבקשה להמליץ לי על משהו סביבות 3000-3500 (בלי מסך ובלי HD).... גם יודעים אולי מאיפה כדאי לקנות?( אני גר בחיפה אם זה משנה...)... תודה מראש!! ;D

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  25. היי, המלצתכם העדכנית: מחשב נייד למטרת תיכנות (מריץ Visual Studio 2010). גודל מסך: עד 14.4 בערך. מחובר רוב ביום לחשמל ונמצא בתוך המשרד או הבית. מחיר רצוי עד 3800 ש"ח, או 1000$, יכול לקנות גם בארה"ב (רק אם יש אחריות בארץ). תודה רבה לכם! איתי

• 0 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.