עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם. חבר הלך עם אמא לטכנאי שירכיב לו מחשב ולדעתי הוא קצת עירבב אותו ואני דיי בטוח שהמפרט הוא הגיוני בכלל. מעבד : core i3 530 זלוח אם : GIGABYTE H55-UD3H s1156 Core i3/i5/i7 Intel H55, DDR3 1800 2xPCI-E VGA, HDM זיכרונות: 2X2GB corsair xms3 dual channel ספק: JSP-TECH EZCOOL PS-800 450W 120MM FAN SATA RETAIL כרטיס מסך: GIGABYTE HD 5450 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E מארז: xclio coolbox advanced בקיצור אני כבר רואה שהספק הוא לא משהו, והכרטיס מסך גם לא נראה לי מתאים (באותו מחיר יש כרטיסים יותר טובים ). הבעיה היא שאני לא מבין בדיוק בכל דבר, לא התעסקתי בזה הרררבה זמן ואני כבר לא יודע בדיוק מה טוב ומה לא, אשמח אם תגידו לי מה טוב ומה לא, ואם תוכלו להציע באותו מחיר (עד 2800…

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  2. Started by Enn0L,

זהו מפרט שהזמנתי ב3990 מאייבורי שנועד למשחקים ולכל משימת עיבוד אחרת... אשמח לחוות דעת כדי לדעת פחות או יותר באיזו מידה להיות שלם עם מה שהזמנתי ועד כמה המפרט הזה הולך לספק אותי. אני לא אחד שעושה אוברקלוקים, לא אחד שמתעסק בחומרה וכל דבר אחר. כל מה שאני צריך זה מחשב שבתור חייל שחוזר פעם בשבועיים הביתה יהיה לו מחשב שיריץ את כל מה שקיים היום (משחקים / סימולטורים) הכי חלק שאפשר בהגדרות גבוהות, להריץ עליו מיליון תוכנות ושהוא ימשיך לעבוד חלק וכיוצא בזה, בלי להתעצבן על המחשב למה הוא בקושי זז ונתקע.... מעבד אינטל E6550 2.33 1333FBS C2D לוח ג'יגהבייט BULK GA-P35-DS3L צורב SATA LG DVDX20 DL שחור דיסק קשיח 250GB 16MB SATA2 WD כ. מסך 8800GT 512MB DDR3 OC PCIE זכרון PLT 2GKIT DDR2 800 …

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  3. Started by Dark Frizen,

אני קונה מחשב ואני צריך מפרט טוב ^^" 1. תקציב: 6000 ש"ח. 2. מטרות המחשב? משחקים, צפיה בסרטים, הורדות, ועריכת סרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן: מסך, מקלדת ועכבר, צורב... רמקולים לא חייב... 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? - 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? - 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא ממש, אבל רצוי שיהיה התאמה בין הצבעים. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא אכפת לי... 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? - מקווה שתוכלו לעזור =]

• 10 תגובות
    • 790 צפיות
  4. המחיר והמפרט שלהם הוא אותו דבר בערך למעט גודל מסך, דיסק קשיח וסוג מעבד (INTEL ATOM N450 מול INTEL ATOM Z520) אצל מי מבין השניים המעבד חזק יותר והתוכניות ירוצו באופן חלק יותר?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני צריך מפרט עד 4,000¤ בלי חריגה בכלל, זה לא בדיוק התקציב הזה כי מעבד ולוח כבר יש לי יש לי Intel E6600 Box ולוח Intel DG965RY שעלו לי שניהם ביחד 1300¤ בערך, חדשים - חעחע אני צריך במפרט: זכרונות, כרטיס מסך, HDD, צורב DVD (עדיף שיהיה Pioneer 111d), מסך (עדיף דק, לא חובה), מקלדת, מארז, ספק. עכבר כבר יש - Logitech G5. הוא לא עושה OC, והמחשב למשחקים נטו. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  6. Started by adamshar,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב R61 של לנובו בארה"ב. כל המפרט סגור, מלבד עניין המעבד. שימושים: תכנות. אשמח לקבל התייחסויות ענייניות. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Forest14,

לוח ASUS P5Q PRO P45' מעבד Q9400 זיכרון ADATA VITESTA 4GB 800MHZ CL4 ספק CROSAIR HX 620W כ מסך GIGABYTE 285GTX 1 G מחיר: 5500 ש"ח המחשב ישמש למשחקים, סרטים ואינטרנט. הוא מכיל 3 הרדיסקים ו2 צורבים וכ קול XFI מהקודם. מחובר למסך NEC2470WNX אשמח לשמוע הערות בונות.

• 10 תגובות
    • 878 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מותר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, לפעמים פרמייר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר וכבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב בכלל 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יהיה אוברקלוק בשום צורה 7. האם האם יש צו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Naor80,

יש לי נייד של HP PAVILION DV5000 אני יודע שיש 3 דרכים להתקנה של ה XP 1.להגדיר בביוס שהוא יקרא אותו IDE ואז זה יעבוד (משו כזה) 2..לשלב את הדריברים של ה SATA לתוך ההתקנה של ה XP (כמו המדריך שיש פה בפורום) 3.או להשתמש בדיסקט אני פירמטתי את הנייד שלי והגדרתי בביוס שהוא יקרא אותו IDE זה משנה ? משאר הדרכים ? יש יתרונות חסרונות משו ?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  10. Started by Murmur,

שלום, אני מעוניין לשדרג מחשב לצרכי צפייה בסרטי HD ולייב סטרימינג מהרשת בעיקר. המחשב מבוסס לוח P35 שהגיע הזמן להחליף, אבל יש כמה חלקים שלא צריך - הנה מה שאני מעוניין לשמור: מארז Antec P150 (הוא כולל ספק אבל בן 5 - הגיע הזמן להחליף) ציוד הקפי מסך מערכת הפעלה WIN7 בנוסף - ברצוני להתקין עליו כרטיס לכידה Avermedia AverTV Captue HD PCIE שכבר קיים ברשותי: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2577037 מעונין לקבל המלצה לרכיבים להשלמת המפרט: לוח אם, ספק כוח, מעבד+קירור, כרטיס מסך (אם צריך), דיסק קשיח, כרטיס רשת אלחוטי וצורב DVD (בלו ריי?). הערות: * רצוי שלוח האם יכלול כניסת FireWire להורדת חומרים ממצלמת וידאו * חשיבות לרמת שקט (שזה בעצם רמת רעש בעברית תקינה): 9 מתוך 10. * נפ…

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אסטרטגיב בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפר…

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  12. זקוק בדחיפות בבקשה חוות דעת בראייה רחבה (מערכתית), לאחר התייעצויות כאן בפורומים השונים הרכבתי את המפרט הנ"ל במגבלות התקציב הקיים שלי 1. מעבד E6600 (ממתין לירידת מחירים): 2. זיכרון 800 שח : 2G G.skill 667 cL5 3. לוח: 680שח GB-DS3 - 4. כ"מ: 1280שח EVGA 8800GTS 320 SC (נרכש כבר בחול דרך AMAZON) 5. ספק: 421שח LIBERTY 400W (נרכש כבר) 6. מארז: קיים סה"כ 4350 שימוש עיקרי: משחקים חיובי לגבי תכנוןן OC אודה לכל המתייחסים במידה ויש המלצות/הערות/הארות אחרונות תודה מראש לכל המתייחסים

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by tom123p,

שלום, מחפש נטבוק עד 2K לשימושים פשוטים - אופיס, אינטרנט (יציאה לטולוויזיה - פלוס). אשמח לסיוע ועצה טובה במה להתמקד ובמה לא. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני משדרג את המחשב המעפן שלי( duron 1200) למכונה של ילדים גדולים ,אני צריך "סה"כ" מעבד,לוח אם,זיכרונות,כ.מסך,מארז+ספק תקציב של 4000 ש"ח כאשר בשלב זה לא יתבצע OC (אני עדיין לא מכיר את התחום בכלל). המפרט שלי טיפה שונה לא יצא לי לפגוש כזה בפורומים לכן דעתכם חשובה לי אולי משהו חשוד בו: CPU : AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU [ ¤ 702 ] 1 Motherboards for AMD : Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0) [ ¤ 885.88 ] 1 Memory : Kingston DDR-RAM 256MB PC3200 Memory [ ¤ 342.54 ] 2 Video Cards : ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card [ ¤ 1297.26 ] 1 Cases : Enermax CS-3181L-S Case w/Neon Lighting (P/S not included) [ ¤ …

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. איזה מחשבים ניידים כדאי לקנות בנגיד 4000-5000 שח? אולי קצת יותר לא מיועד ספציפית למשחקים. שימוש באינטרנט בכלליות חשובה אמינות איזה דגמים של dell מומלצים? אולי עדיף lenovo? אולי משהו אחר? תודה,

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Office, תכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. HEROES 6, FLIGHT SIMULATOR X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280 * 1024 (''19, 3:4) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  17. Started by nazgull,

צריך מפרט ללא אוברקלוק וללא מסך אבל צריך עכבר ומקלדת המחשב מיועד למשחקים לכן צריך להיות חזק שקט וקר כמובן כמה שאפשר תקציב: 6 אלף אפשר לחרוג טיפה עריכה: מקלדת g15 ועכבר כולשהוא שאתם ממליצים עליו תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  18. שלום לכולם! החברה שבה אבא שלי עובד החליטה לתת לו חשבון הוצאות למחשב- הוא טס הרבה וכאלה, ולא צריך הרבה יישומים בתכלס (אבל אני אשמח לגנוב לו את המחשב...), המחשב יהיה בעיקר לישומי אופיס ואינטרנט, ואולי צפיה בסרטים מדי פעם. התקציב מאוד גמיש- שוב על חשבון החברה... וזה לא בעיה לקנות בארה"ב או באירופה (גרמניה בעיקר) בקיצור, מה שהוא צריך (לפי סדר חשיבות): 1. משקל הכי קל שאפשר 2. בטריה ארווווכה שתחזיק לו לטיסות ונסיעות 3. כונן dvd פנימי 4. אמינות- לא צריך איזה אחריות מטורפת, אבל שלא יתפרק אחרי שבועיים 5. אם אפשר- שיראה נורמלי (בכל זאת, הוא מסתובב עם זה...) בינתיים רק ראיתי איזה מחשב של סוני שנראה נחמד וזה שעובד איתו מנסה כל הזמן לשכנע אותו לקחת MacBook, מה אתם אומרים? תודה מראש לכ…

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  19. Started by psu,

שלום, אני מחפש מחשב נייד עם יכולות שידור HD לטלויזיה בעלות הנמוכה האפשרית. מחשב שנתקלתי בו שעושה רושם טוב הוא הCR500 של MSI עם 8200 GF http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5518&CatCode= ההתלבטות היא אם לקחת את המחשב הזה, או ללכת לכיוון של מחשב עם כרטיס מסך מובנה של אינטל ה4500, מה ייתן ביצועים טובים יותר בשביל ניגון HD?

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  20. Started by IlanF,

המחשב יהיה לאינטרנט, סרטים פה ושם, ואולי איזה משחק אחד או שניים (לא משהו כבד, audiosurf, אולי עוד משהו...) אולי קצת פוטושופ, אבל לא משהו מסובך מידי... ובעקרון אני רוצה להתקין עליו OS X, אז אם יש לכם מידע על מחשב שיעבוד עליו בלי בעיות אני אשמח... מסך 15.4 אינץ' משקל לא ממש חשוב סוללה שתחזיק כמה שיותר יציאות מיוחדות לא צריך בלוטות' אני מעדיף שיהיה דיסק קשיח לא ממש חשוב, משהו כמו 200-250 גיגה יספיק, ככל הנראה שאני יקנה דיסק חיצוני נוסף... מה שכן, אני מחפש מחשב אם עיצוב יפה, המפרט כאן קצת פחות חשוב. סה"כ כל המחשבים הממוצעים יהיו מעולים לצרכים שלי תודה...

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  21. אני מתלבט מה לקנות מבין שלושת המחשבים הניידים האלו שמצאתי . תעזרוו לי . Dell Inspiron n3010 יש בו מעבד חזק i5 יש בו HDMI אבל הבעיה היא המשקל .וגם אין בו כונן אופטי . http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-a430m.htm Dell vostro 3300 יש בו מעבד חזק i5 משקל זה 1.81 Kg מוזכר כונן אופטי במשקל הזה .אבל כתוב ללא כונן אופטי במשקל הזה רק סוללה 4 תאים . עיצוב נראה לא רע . http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3300-n520m.htm Dell Latitude E4310 מעבד חזק i5 משקל 1.54 שזה טוב מאוד עם סוללה 3 תאים .כמה זמן היא מחזיקה ? http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e4310-520m.htm המלצות . אם אתם מכירים מחשבים של חברות אחרות שיתאימו לדרישות שלי אז תגידו ו…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, WATCHDOGS COD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בינוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אילת! 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ES…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by yomax82,

הי שלום לכם יש לי acer aspire 3630 ואני עובד איתו בערך30 דקות ואז הוא נתקע ואי אפשר אפילו לכבות אותו אלה אם אני מנתק את הבטרייה {שממילא לא תקינה}טו ב זאת הבעייה שלי אני מודה מראש על כל הסבר לבעייה או לפחות למעבדה איכותית שידעו מה הבעייה?

24. Started by Asusman,

צריך מחשב נייד עד 6200 ש"ח בבקשה

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  25. תשובות באדום. פירוט נוסף של המפרט לאחר מכן... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה עם תוכנות כבדות במקביל (תכנות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, SQL Server, Virtual Machine ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, League of Legends, Guild Wars 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קונה 2 מחשבים, כאשר הר…

• 0 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.