ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
אהלן לכולם, הרכבתי מפרט למטה ואשמח לחוות דעת בהתאם לדרישות שרשומות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4 לצורך העניין, אבל מכוון למגוון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נכון להיום 1680x1050 אבל עלול להשתנות (לא מתכוון 4K) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
בכל הקשור במפרטים בתקציבים זולים ובינוניים, ממליצים כאן באופן גורף על לוחות ללא תמיכה ב-USB3 ,SATA3 בטענה שאין לזה כל משמעות מבחינת ביצועים ושאת התמיכה ב-USB3 תמיד ניתן להוסיף בהמשך עם כרטיס הרחבה של כמה עשרות ש"ח. לגבי ביצועים אכן אין הבדל ,אולם לגבי אפשרות ההרחבה, הטענה הזאת חסרת שחר מפני שעלותו של כרטיס הרחבה שכזה ,היא כמעט זהה להפרש בין מחירו של לוח שתומך ב-USB3 ,SATA3 לבין כזה שלא תומך בתקן זה. ראו בעצמכם: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-usbcard&keyword=usb3&orderby=price http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=9323 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=950510&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מני…
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני סטודנט וצריך לקנות מחשב נייד. המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, כתיבת עבודות, לימודים באוניברסיטה (פתיחת/ראיית מצגות) האם המחשב הבא יתאים לצרכים? http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=568&auctionid=7722238&cubeid=1286 המחשב הנ"ל כולל שדרוג זיכרון ל-4g ב- 3060 ש"ח ב36 תשלומים. 1.האם משתלם או שאפשר להשיג דיל טוב יותר? 2.האם המעבד חזק מספיק גם כדי לשמש כמחשב מולטימדיה (צפייה בסרטי Hd) ועבודה עם הרבה תוכנות שפתוחות ברקע במקביל? היום לדוגמא המחשב הנייח שלי עם 2g זיכרון ומעבד 3.2 וברגע שהחלונות עולים ויש נפתחות האנטי-וירוס, אנטי-ספייוור, אווטלוק, ואקספלורר הוא כבר נחנק וה-cpu עומד על 50-60% (המחשב אחרי פירמוט אגב). האם…
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אהלן אנשים, מקווה שאני בפורום הנכון. אני מנסה לחבר את ה IDEAPAD YOGA S11 שלי ל SAMSUNG UN55JU7100 שלי ולקבל 60P, אך משום מה אני לא מצליח. יש לי גם PS4 מחובר וכמובן שאיתו אני מקבל 60P. ניסיתי הכל, לשנות כבל HDMI, כניסת HDMI, הגדרות בטלוויה, הגדרות בלפטופ, ריענון מסך וכד', כל מה שעולה על דעתכם. אני לא יודע להגדיר את זה, אבל יש LAG ו SCREEN TEARING ברור בזמן שהלפטופ מחובר. סרטים כמובן עובדים כמו שצריך כי הם גם ככה רצים על 30FPS, אבל כשאני סתם באינרטנט או על שולחן העבודה, רואים בבירור שהכל זז בקירטוע איטי. 30FPS בקיצור. את אותו הלפטופ חיברתי לפני שבוע לטלוויזיה SAMSUNG FULL HD 1080P וקיבלתי 60FPS. אולי…
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
הי, קיבלתי את ההצעה הרשומה פה מפנדה מחשבים. שמתי לב שהם קצת יותר יקרים מהרגיל אבל גם שמעתי שהם אמינים והיות ולא מצאתי עוד חברה ששמעתי עליה דברים טובים על אמינות באיזור חיפה (יש להם סניף פה) החלטתי לנסות אותם. מה אתם אומרים על המפרט שהציעו לי? יש משהו שכדאי לשנות? Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm 955 ש"ח Abit IP35-E Intel P35 Chipset Socket 775 380 ש"ח A-data 4GB DDR2 PC6400 800MHZ CL5 435 ש"ח Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS 345 ש"ח Twintech NVIDIA® GeForce 8800GT 512MB DDR3 PCI-Express ® 2.0 HEATPIPE 880 ש"ח ASUS DVDRW DRW2014BL1T x20 Sata Retail 153 ש"ח Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU 2…
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
בכללי אני צריך מחשב +מסך LCD17 במחיר של עד 7K. זה מה שהכנתי: מסך דק LG L1770HQ 17 LCD - ¤1,434.00 ¤1,434.00 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box - ¤1,227.00 ¤1,227.00 לוח אם ASUS P5LD2-VM - ¤646.00 ¤646.00 זיכרון CORSAIR VALUE 2x512MB 667Mhz - ¤669.00 ¤669.00 דיסק קשיח Westren Digital WD2500JS - ¤439.00 ¤439.00 כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7900GT Extreme TDH 256 - ¤1,683.00 ¤1,683.00 צורב NEC-3550A DVD±R/RW X16 - ¤195.00 ¤195.00 מארז Thermaltake SwInG ATX MIDI Tower - 430W - ¤565.00 ¤565.00 קירור למעבד - Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tec מחיר לפריט - 235.00 ¤ הרכבת מחשב + התקנת תוכנה - חינם - ¤0.00 ¤0.00 סה"כ - 7093 שקל
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
מחפש מפרט ב 3K יש ברשותי ציוד היקפי (עכבר מקלדת ומסך) ללא חריגות עם צורב DVD בעיקרון למשחקים
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
ערב טוב, ושבוע טוב. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בכ-5000-5500 ש"ח. איזה מחשבים אתם ממליצים? , תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב ב3.5K שישמש בעיקר לעבודה באינטרנט ועם האופיס. צריך ציוד היקפי [רמקולים, עכבר, מקלדת ומסך] עדיפות לכמה שיותר שקט. צריך גם הרכבה וגם התקנת מערכת הפעלה [וינדוז 7 עדיף] גר בחדרה ואין העדפה לחנות כלשהי. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה המלצה על מחשב נייד עם מסך 11.6, מעבד סביר לסטודנטית (אופיס, אינטרנט). בנוסף, צריך זמן סוללה של לפחות 4 שעות. אם אפשר בצבע אדום/כחול/כל מה שהוא לא שחור - יתרון. האם AMD Fusion 1.4 GHZ הוא עגלה נוראית או מעבד סביר? האם כשכתוב 2GB up to 2GB זה אומר שבאמת אי אפשר להוסיף שום זיכרון מעבר ל2 ג'יגה שמגיעים איתו? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד שיהיה יחסית קל , שלא יהיה בצורה של מחשב גיימינג , אבל עם כרטיס מסך שלא מובנה עם המעבד . שימושים : סרטים גלישה והורדות , בנוסף משחק LEAGE OF LEGENDS . לא משחק משחקים נוספים יותר אשתמש בו הרבה ליד המיטה ככה שמסך טאץ ומתקפל יהיה מדהים בעיני . לכן חשבתי על : Lenovo Yoga 710 - http://ksp.co.il/?uin=36823 יש בו הכל מהכל , אני קונה את המחשב מאילת. מה לדעתם אני צריך לקחת ? יש אופציות אחרות יותר טובות להערכתכם ? אני שם כאן פורמט חיפוש : 1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך וכמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיך שלא לחרוג , אלא …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אח שלי הולך עוד מעט לאוניברסיטה, והולכים לקנות לו מחשב נייד. התקציב הוא עד 5,500 ש"ח, אבל עדיף כמה שפחות. בינתיים ראיתי מחירים די טובים במחירות קבוצותית, אבל מחירים עוד יותר נמוכים על מחשבים מחודשים (מחשבים משומשים שהוחזרו לחנות ותוקנו - עם אחריות בין 3 ל 6 חודשים), מ 2000-5000 ש"ח. מה אתם חושבים שעדיף לקנות? ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תשמעו חברים יש לי ניייד של קומפאק (_פנטיום 4 ) בן שנתיים בערף דגם EVO N1020V יש לו צ'יפ אחד של זיכרון DDR במהירות 266 ....לא מצליח לזהות את החברה 1. מה קורה אם אני מכניס צ'יפ של חברה אחרת - האם זה יעשה בעיקרון בעיות? 2. מיסתבר שזה זיגרון יותר נדיר = יותר יקר בעיקרון...מה קורה אם מכניסים צ'יפ של זיכרון מהיר יותר (333 או אפילו 566 ? ) ברור לי שזה יעבוד על המהירות הנמוכה יותר - אבל יהיו תקלות של קפיאת מחשב או סינכרון? 3. איך מבררים את מהירות הלוח...יכול להיות מהירות כזו נמוכה למחשב P4 בן שנתיים? 4. איך מבררים אם המחשב הזה יכול לעבוד בדואל צ'אנל....ואם כן ויש מהירויות שונות של זיכרונות זה יעבוד? תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד כבר כמה שנים של קומפאק 1714EA למי שמכיר זה פנטיום שלוש עם 1 ג'יגה הרץ 20 דיסק קשיח וזיכרון 512 אם אני לא טועה הנייד שכב קצת הרבה זמן בארון הוצאתי אותו ומישום מה הנייד לא פעל לאחר כמה ימים הפעלתי שוב והוא עבד רק עם מטען וכל הזמן מבקש מימני בהפעלה שלו לקבוע תאריך מחדש ושעה וזה קורה רק כאשר אני מוציא אותו מהחשמל וגם שהווינדוס פועל אז פתאום יש את ההודעה הכחולה הזאת ומחשב מופעל מחדש עכשיו רציתי לדעת האם שווה לי להשקיע במחשב הזה ולטפל בו אחריות כמובן כבר נגמרה לו היה לי שש שנים אחריות כמובן עם הארכה ומה יכולה להיות הבעיה אם מישהו מבין מזה משהו מה העליות דרך אגב ווינדוס אקס פי הום תודה רבה לכל העוזרים מתן.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אני מדבר על המפרטים הבאים http://www.hadarcom.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=54 (העניין עם ההארד דיסק נראה לי תמוהה אני צריך להתקשר לברר) מול זה http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=LAP-DE123&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והוא מעט חם מדי ע"מ לעבוד איתו על הרגלים.. שלום, הטמפ' במחשב הנייד שלי ע"פ sppedfan היא כדלקמן: HD0: 41 temp1 -ACPI: 56, כאשר כאן הוא מראה לי שזה חם מדי. core0:44 core1:44 השאלה שלי היא האם אכן אלה טמפ' גבוהות מדי, ומה ניתן לעשות כנגד? האם יכול להיות שהמאוורר לא עובד כראוי? כמו כן, מה זה בדיוק ACPI, איזה חלק במחשב הוא כ"כ חם? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
מעוניינת לרכוש מחשב נייח. מתלבטת בין hp 800G2 עם מעבד i7 מהירות מעבד 6700. לבין Dell Optiplex 7040 עם מעבד i7 מהירות מעבד 6700. מה דעתכם? מי מהם עדיף?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה נמצא המרכז תיקונים שלהם(היכן שאני מממש את האחריות), ניסיתי לחפש באתר שלהם ושל לנובו ולא מצאתי. הבנתי שהוא היה בגבעת שמואל, אבל אמרו לי שהוא עבר לראש העין או משהו בסגנון...לא סגור על זה. אשמח ללינק אם מישהו מוצא. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום ורציתי לשאול כמה דברים. אני רוצה לקנות מחשב נייד שיעסוק בעיקר בגלישה באינטרנט ולעבודה עם תוכנות של עריכה גרפית, כמו Photoshop. רציתי לשאול האם המפרט הזה הוא בסדר לצרכים שלי, איזה סדר גודל וזכרון פנימי של מעבד אני צריך? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TXDV6102 ועוד דבר האם אני יכול להשתמש ב 512MB או שממש מומלץ 1g בגלל שאני הולך להשתמש בעריכת גרפיקה דבר שמצריך מעבד חזק וגם זכרון טוב. ואיזה מעבד \ זכרון אני צריך בערך כדי להשתמש בPhotoshop בצורה יעילה לפתיחה ושמירה של מסמכים תודה.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל מפרט למחשב(לא שידרוג) נייח בסכום של עד (כולל הרכבה)1500 לא כולל ציוד נלווה,שיתאים לאינטרנט(שלא יתקע מFLASE) האם בסכום כזה ניתן לשחק במחשב כזה עם משחקים טובים(שלא דורשים גרפיקה גבוהה)?האם לצורך הדרישות שלי ניתן להסתפק במחשב זול יותר?המלצה למסך עד סכום של 500-700 ש"ח המלצה לחנויות מחשבים מאנשים שחוו על בשרם תודה.
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
ראיתי את הנייד הזה שעונה על צרכיי לפי דעתי. אבקש את תגובתכם או המלצתכם לגביו והאם כרטיס המסך מספיק חזק למשחקים? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5388
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137601§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D# אני רוצה לקבל חוות דעת על המחשב שהמלצתם במפרטים 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ממש קצת מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?hd משחקים חדשים כגון crysis call of duty וכולי הפעלת הרבה תוכנות במקביל פתיחת הרבה דפי אינטרנט (20 דפים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).utorrent explorer משחקים אולי אם יש אפשרות תמיכה במשחקים ישנים אני מ…
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב הקיים שלי בצורה רצינית ביותר וזקוק למפרט שיוכל להריץ משחקים חדישים באיכות גבוהה (אני לא פריק שדורש הכי גבוה, אלא מכוון לMid range הגבוה ) המפרט שחשבתי עליו: מעבד - Pentium D 930 (לא ברור לי למה הוא זול משמעותית מה830), אפשר גם d 820 זכרון - Kingstone 1G DDR2 533mhz (הצעות שלכם? שני זכרונות של 512?) לוח אם - טרם נבחר כ. מסך - 7600GT או 7300gs ex/sonic בקשר לאוברקלוקינג (מעבד וכ.מסך) - יתכן שאעשה בעתיד, כעת (מכיוון שאני חדש בתחום) מעדיף להמנע. בנוסף אשמח להמלצה על מערכת קירור טובה בתקציב (יספיק גם מאוורר שיתאים לOC) תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
כמה לדעתכם אפשר לבקש על המחשב הזה: core i5 750 ram 8gb ssd 128 hdd 2+1 cpu fan zalman gigabyte gtx 670 case full tower therlmaltake shark 3 מסכי 22 אינטש לחוויה היקפית של Samsung יש צורך בפרטים מדוייקים? סהכ חלקים איכותיים
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
טוב ככה אני רוצה למכור את המחשב שלי, מדובר במחשב בן חצי שנה לוח אם של איסיאס עם מעבד דיורון 1.3 זיכרון 256 מהירות 333 הארד דיסק 40 גיגה w/d כרטיס מסך מובנה 64 מגה כרטיס רשת כרטיס קול קריאטיב 128 סידי 52 צורב 32 lg עכבר אופטי a4tech מקלדת אינטרנט של logitech מסך מאג 17 אינץ דגם: 770v
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-