עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by שיבולת,

שלום לכולם, אני סטודנטית לתואר שני ומחפשת מחשב נייד טוב שילווה אותי לשנים הבאות. - גודל מסך ''14, 1920*1080, FHD, מט. למה? בעקבות הקורונה הלימודים הלימודים דרך המחשב, צריכה מסך טוב בגודל סביר שלא יחזיר את האור מהמנורה. - כרטיס גרפי שיתאים לעריכה. -פלוס כונן SD, מעדיפה שיהיה במחשב מאשר משהו חיצוני. למה? אני צלמת חובבת, ועורכת מדי פעם תמונות בתוכנת lightroom ובפוטושופ. - נראה לי מספיק לי 8GB ו- 256GB. לפי הבנתי זה מספיק לי בשביל להריץ אופיס ולגלוש באינטרנט. תקנו אותי אם אני טועה. - מחשב קל! חובה. עדיף עד 1.5 ק"ג. למה? מסתובבת עם המחשב עלי. -כולל מצלמה. למה? כי לומדים בזום! - SSD - מקלדת שקטה. פלוס לומדת עכשיו…

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  2. Started by shani36000000,

שלום יש לי לפטופ של ג'גבייט הוא נתקע לי ועלה כל פעם מחדש עד שהתקנתי בו עם הדיסק המקורי ויסטה ואז נמחקו לי כל הדרייברים במחשב ככל הנראה כי האינטרנט לא עולה לי [אני משתמשת באינטרנט לאחוטי] וכל הטכנאים שדיברתי איתם אמרו לי שאני צריכה להתקין דרייברים חדשים והביאו לי גם אתר להוריד ממנו הבעיה היא כשכשאני באה להתקין את הדרייברים המחשב פותח אותם בתוכנה של ה"כתבן" או ה"מדיה פלאייר" ובקיצור כל התוכנות שמותקנו לי במחשב וזה ממש לא עוזר אפשר עזרההה???

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  3. Started by iceflame24,

שלום ותודה מראש, אני צריך מפרט מחשב בתקציב 1000-1200 שקלים . המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית במחשב וורד אופיס וכד . צריך להיות מבוסס אינטל אם אתם יכולים לכלול גם אפשרות לחיבור לטלויזיה כמחשב סלוני hd במסגרת התקציב אז נפלא. במידה ולא אז ממש לא נורא. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  4. Started by radel,

(Mods: apologies if this is the wrong section of the forum to post 'for sale' notes; please move as appropriate) [התוכן נמחק עקב עבירה על חוקי הפורום ]

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  5. אני מחפש מחשב חזק שיתאים למשחקים וגם השימוש הוא למולטיטסקינג כגון סרטים , מוסיקה, אינטרנט ההתמקדות העיקרית פה מבחינתי מהירות שאלה : האם 8 ג'יגה זכרון יתן לי ניצול גבוהה של משאבים עם מעבד חזק ולוח אם מהיר ואם כן, אז ההתמקדות היא בזה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  6. Started by yam102,

מה דעתכם אל המפרט של המחשב הזה X202E-CT009H והמחשב לא לגיימינג לשימוש אינטרנט אבל מהיר כמה שיותר עם יש לכם עוד אופציות בכיף אבל חייב שיהיה בתקציב של2000 שח 11.6 אינץ מקסימום ומהיררר נתונים טכנייםסוג מעבד Intel Core i3 דגם מעבד 3217U נפח זיכרון RAM 4 GB סוג הזכרון DDR3 סוג מסך LED מסך מגע כולל כרטיס מסך Intel HD Graphics 4000 כונן קשיח 500 GB מהירות כונן קשיח 5400RPM רשת אלחוטית 802.11g 802.11b 802.11n

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שח פלוס מינוס חריגה של עד 500 למעלה מה שימושי המחשב? עריכת תמונות בlightroom, עריכת וידאו בdavinci resolve, משחקי מחשב כמו BG3, סייברפאנק, ליג אוף לגנדס, פאבגי. האם יש צורך בציוד היקפי נוסף? לא האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט לא עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב משקלו אורות וכו? אין העדפה האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה\אופיס לא נדרש האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אין העדפה מתי מתוכננת קניית המחשב בעוד כחודשיים פלוס מינוס האם יש בקשות מיוחדות בנוגע ליציאות וחיבורים? לא האם ישנו ציוד היקפי קיים שיחובר? לא נדרש להוסיף שום ציוד היקפי הערות נוספות: שיהיה מחש…

8. שלום רב, מעוניין בעזרה בהרכבת מפרט. תקציב 1500-1700 ש"ח ייעוד: כללי, שימוש ביתי, ללא משחקים יצרן מעבד: לא משנה לוח אם: בסיסי אך אמין כרטיס מסך: מתכוון להשתמש בכרטיס שיש לי מסוג RADEON x300 128MB אלא אם בלוח יש במקרה משהו טוב יותר. זיכרון: 2GB , אם בלוח יש רק שני סלוטים, אז בצ'יפ אחד, כדי שניתן יהיה להוסיף זיכרון בעתיד. או 3GB אם אפשרי דיסק קשיח: 1TB של חברה אמינה. הדיסק יהיה במחשב שעובד כמעט תמיד ומשמש גם כ"כונן רשת" לשאר המחשבים בבית מקלדת: טובה ונוחה ופשוטה (מיקרוסופט/לוג'יטק) מארז: רגיל, העיקר שהספק יספיק לכל הנ"ל, הצורב לבן אז עדיף מארז כסוף/לבן, אם במקרה יש אין צורך ב: מסך עכבר צורב (קיים צורב חדש בן שנה SATA) כרטיס מסך הערה: אני מתכוון לחבר דיסק קשיח wd 160GB s…

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  9. Started by Danielle Sisserman,

שלום, בהתכתבות עם נציג מכירות של TMS יצרנו מפרט של מחשב שהמחיר הכולל שלו היה בערך 14 אלף שח. לאחר שבוע וחצי כשבאתי לבצע את הרכישה, המחיר הכולל של החלקים קפץ בערך 4 אלף שח למחיר כולל של 18k. TMS תענו שהקפיצה לגיטימית ולא התפשרו. לכן, אני מחפשת ספק מומלץ לבצע דרכו את הרכישה בהינתן מפרט קיים. תודה

10. אוקי אז יש לי מחשב נייד HP חיבור אר דיסק SATA הבנתי מעולה איך להשתמש בתוכנה NLITE אבל אני לא מוצא את הדריבר ניכנסתי לאתר של HP ויש שם משהו על SATA אבל זה לא מוכן להכנס לתוכנה כיאלו שזה לא מתאים אם מישהי יצליח למצוא לי את הדריבר הנחוץ לי אני מאוד אודה לו

11. שלום! אנחנו זוג סטודנטים המעוניינים לקנות מחשב חדש. התקציב: בין 2-3K ניתן גם במזומן המטרות: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תוכנות Adobe למינהן (Photoshop, Flash וכו') ומבוססות Eclipse למינהן (Aptana, Flex וכו'), כמובן שאנו גם מורידים סרטים וצופים בהם. ציוד הקפי: מסך, מקלדת ועכבר , רמקולים. המחשב נמצא בחדר שינה, כך שעליו להיות שקט במיוחד... אין צורך במערכת הפעלה או תוכנות כלשהן. אני מסוגל להרכיב בעצמי אם זה יוזיל את המחיר. בקשר לOC עוד לא ניסיתי אף פעם, אבל אחרי הצצה קצרה באתר התחלתי לחשוב על זה, אז אולי OC למתחילים... הרבה דרישות במחיר נמוך, אני יודע... אז גם אם יש מחשב טוב שעונה על הדרישות במחיר קצת יותר גבוה, נשמח לשמוע (וננסה לגרד עוד קצת כסף... ) תודה!

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  12. Started by marmark,

שלום אני רוצה לקנות תמחשב נייד לטובת גלישה ברשת ולראות סרטים. ללא משחקים כבדים. התקציב לא גבוהה כלכך (3500 גג). מעונין במסך נורמלי לצפיית סרטים. משקל לא כל כך חשוב. תודה.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  13. 1. מה התקציב? כ-4,000 ש"ח 2. מטרות המחשב? עיצוב גרפי (פוטושופ,פריהנד וכו'), סטודנטית 3. גודל המסך? נראה לי ש-15" זה גדול וכבד מדיי..לא? יש ניידים עם מסך 14" שנכנסים בתקציב? 4. משקל רצוי? the lower the better מן הסתם.. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן 6. יציאות מיוחדות? לא ממש קריטי 7. בלוטות? לא ממש קריטי 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? לא ממש קריטי 9. צורב DVD? לא ממש קריטי 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? לא ממש תודה

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  14. אני צריך שתייעצו לי על רכיבים (זיכרון, כרטיס מסך וכדומה..) ללוח אם: P5GD1 ASUS ולמעבד:Intel P4 3.2Ghz LGA755 תודה :

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  15. יש חיה כזו, חדש ונחמד? מעדיף לא HP... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  16. אני יודע ... אני יודע ... שבמחיר הזה אי אפשר להשיג מחשב מפלצתי שיריץ משחקים על HIGH אבל ... תנסו להכניס לתקציב כרטיס מסך טוב שיריץ משחקים בצורה נורמאלית עדיפות למקלדת + עכבר אלחוטי מסך איכותי שלא יהיו מריחות בסרטים וכדומה תודה לעוזרים

17. Started by Snir David,

שלום, אני בתהליכי רכישת עמדת מחשב לחדר , זה כולל שולחן כיסא מסך עכבר מקלדת וכו , ואני יודע שיש לי הוצאה מספיק גדולה להוציא על כל זה , ובכלל שאני חייל נטחן עם משכורת צבאית מינימאלית התיקצוב למחשב כזה נמוך והציפיות יחסית גבוהות 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משחקים ספציפים , GTA CSGO LOL COD ועוד כל מיניי כאלה …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. מחפש מחשב נייד עד 4500 בעיקר לצורכי לאינטרנט, סרטים ומשרד חשוב שלמחשב יהיה מסך מט עד 15.4" שיהיה בעל מעבד חזק ככל הניתן (כלומר C2D ולא ATOM או חבריו) דיסק קשיח לפחות 250GB זיכרון לפחות 2GB שלא יהיה כבד עד 3KG סוללה לפחות 6 תאים כרטיס מסך לא משולב יהיהי יתרון גדול יתרון נוסף שיהיה מסוגל להריץ פוטושופ (אם יש חיה כזאת עד 4500שח) חשבתי על Lenovo N500 4233-3DG http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2715&CatCode= אבל יש לו מסך מבריק לא? עד כמה זה נורא מסך מבריק? כאילו נגיד אני יושב בבית קפה בחוץ באור יום אז יהיה ניתן לראות משהו במסך של המחשב?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  19. Started by OK COMPUTER,

לגבי מאוורר למארז וקירור למעבד- אין לי מושג אם הדגם מספיק טוב ואיזה קירור לבחור למעבד. הדרישה היא שהם יהיו מאוד איכותיים כי מדובר במחשב לצרכי אודיו. המערכת הפעלה שארצה היא האקינטוש. הכרטיס קול זה: http://halilit.com/?action=recshow&subcat_id=22&item_id=812 אשמח מאוד לקבל הארות/הערות. תודה רבה לוח M- Gigabyte Z77X-UD3H זיכרון- kingston 16GB DDR3 1333MH2 כרטיס מסך -Radeon HD6850 AMD. מארז- Fractal Design Define R3 צורביDVD - LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) דיסק קשיח- Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ מעבד- Core i7 2600K ספק כח- Hec Couger-RS 550W מאוורר למארז- Noctua 120MM Case Fan NF-P12-1300Rpm קירור למעבד- ?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  20. Started by chenny5,

היי, אני מחפשת המלצה למחשב נייד שיתאים גם לשימוש בייתי וגם ללימודים ויחזיק לכמה שנים. 13-14 אינטש, משקל של עד 2 קילו (אבל עדיף פחות), ועיצוב נח ועמיד. (כולל מצלמת אינטרנט, אפשרות לחיבור לאינטרנט wifi ובחיבור ומערכת הפעלה טובה). בטרייה שמחזיקה לפחות 4 שעות ושיהיה שייך לחברה אמינה עם אחריות ל- 3 שנים. השימוש הוא בעיקר לכתיבת מסמכי וורד ואקסל, אינטרנט וסרטים, והתקציב הוא עד 3500 (אני מוכנה להוסיף קצת אם יש לכם הצעה ממש טובה) תודה מראש! חן

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  21. בזמן החיפוש אחר מחשב נייד התחלתי להתבלבל בין שלל דגמי לנובו השונים. רציתי לדעת מה ההבדל בין לנובו N100 ללנובוN200 וכמו כן מה דעתכם על המפרט הנל : IBM LENOVO 3000 N100 TY0FFIN הנייד בעל ליבה כפולה ומהירות המעבד 1.83 2GB Memory 120GB Hard Disk NIVIDA GEFORCE PCI EXPRESS ADAPTER 7300 128MB 15.4 Inch Wide Screen High Resolution 1680X1050 Glossy מצלמת אינטרנט מובנית קורא טביעת אצבע ביומטרי מערכת הפעלה ויסטה ביזניס עם רישיון מקורי ישנן 4 יציאות של יו אס בי רמקול פנימי מובנה

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  22. Started by ^NAOR^,

אני מעוניין במחשב נייד לצורכי אינטרנט שירים סרטים וכרטיס מסך נחמד למשחקים לא כבדים כמו פיפא09 חשוב שיהיה 320gb דיסק קשיח וזיכרון פנימי ראם 3-4 ושיהיה מעבד נחמד עם עדיפות למחשבי טושיבה ו-hp

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  23. Started by G-Hawk,

דרישות: מארז של ThermalTake מעבד קונרו אם אפשרי שזה יהיה TOP למשחקים כבדים תודה והמשך יום טוב

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  24. ניסיתי למצוא דרייבים באתר של דל למחשב וקצת באינטרנט ולא ממש מצאתי, מה שבעיקר חשוב לי זה דרייברים לכרטיס רשת של המחשב, איפה אני יכול להשיג דרייברים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  25. Started by roi.vahab,

היי מבקש המלצות למפרט לצורך עבודה באודיו (אולפן בייתי ) התקציב : 2500 ש"ח הרכיבים הנחוצים : מעבד ,לוח אם ,זיכרונות . המחשב אמור להריץ קיובייס + פלגנים מרובים /כבדים . תודה .

• 1 תגובה
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.